[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#feedbackadvancedwhitecream

MOST RECENT

🔥BEST COMBO EVER!🔥
.
Ramai tanya admin..apa fungsi Manja Sireh, apa fungsi Advanced White Cream..sama ke???😊 Ok, hari ni admin nak terangkan apa bezanya Manja Sireh dan Advanced White Cream!!!
.
MANJA SIREH 120 ML: .
🌷Pencuci Miss V
🌷Guna ketika anda ingin membersihkan Miss V
🌷Guna 2-3× sehari
🌷Basahkan Miss V dengan air, pam sedikit sahaja Manja Sireh kemudian cuci bahagian Miss V dan bilas dengan air yang bersih
🌷Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🌷Boleh guna seawal 10 tahun (@ sejak mula datang haid)
.
.
ADVANCED WHITE CREAM 15GM : .
🍀Untuk mencerahkan bahagian yang hitam/ gelap seperti celah peha, celah Miss V, ketiak, lutut, siku, sendi2, buku lali dan juga parut kesan jerawat/ gigitan nyamuk dll
🍀Sapu nipis sahaja setiap malam sebelum tidur
🍀Tak perlu bilas setelah guna, biarkan semalaman dan bilas esok pagi
🍀Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🍀Boleh guna seawal umur 2 tahun dan ke atas
🍀Seeloknya guna 1 bulan selepas penutup dibuka kerana krim ini tiada bahan yang buat jangka hayatnya panjang (semua bahan semulajadi)
.
.
SET COMBO MS (120ML) + KRIM (15GM) ;

RM75SM/80SS .
★ JIMAT RM 10 !!
.
#manjasireh #advancewhitecream #manjasirehpromosi #manjasirehperlis #ptss #manjasirehutara #femininewash #hygienetips #missvberlendir #missvlonggar #missvberbau #missvgelap #baubadan #ketiakgelap #celahpehagelap #mengandung #berpantang #moodrepublik #pencuciwanitaterbaik #bahanasli #feedbackadvancedwhitecream #feedbackmanjasireh #travel #keputihan #sengugut #newyearsale #honeymoon #hantarankawin #hantarantunang #hygienetips #clearancesale

🔥BEST COMBO EVER!🔥
.
Ramai tanya admin..apa fungsi Manja Sireh, apa fungsi Advanced White Cream..sama ke???😊 Ok, hari ni admin nak terangkan apa bezanya Manja Sireh dan Advanced White Cream!!!
.
MANJA SIREH 120 ML: .
🌷Pencuci Miss V
🌷Guna ketika anda ingin membersihkan Miss V
🌷Guna 2-3× sehari
🌷Basahkan Miss V dengan air, pam sedikit sahaja Manja Sireh kemudian cuci bahagian Miss V dan bilas dengan air yang bersih
🌷Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🌷Boleh guna seawal 10 tahun (@ sejak mula datang haid)
.
.
ADVANCED WHITE CREAM 15GM : .
🍀Untuk mencerahkan bahagian yang hitam/ gelap seperti celah peha, celah Miss V, ketiak, lutut, siku, sendi2, buku lali dan juga parut kesan jerawat/ gigitan nyamuk dll
🍀Sapu nipis sahaja setiap malam sebelum tidur
🍀Tak perlu bilas setelah guna, biarkan semalaman dan bilas esok pagi
🍀Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🍀Boleh guna seawal umur 2 tahun dan ke atas
🍀Seeloknya guna 1 bulan selepas penutup dibuka kerana krim ini tiada bahan yang buat jangka hayatnya panjang (semua bahan semulajadi)
.
.
SET COMBO MS 120ML + KRIM 15GM ;
RM75SM/80SS .
★ JIMAT RM 10 !!
.
#manjasireh #advancewhitecream #manjasirehpromosi #manjasirehperlis #ptss #manjasirehutara #femininewash #hygienetips #missvberlendir #missvlonggar #missvberbau #missvgelap #baubadan #ketiakgelap #celahpehagelap #mengandung #berpantang #moodrepublik #pencuciwanitaterbaik #bahanasli #feedbackadvancedwhitecream #feedbackmanjasireh #travel #keputihan #sengugut #newyearsale #honeymoon #hantarankawin #hantarantunang #hygienetips #clearancesale

🔥BEST COMBO EVER!🔥
.

Ramai tanya admin..apa fungsi Manja Sireh, apa fungsi Advanced White Cream..sama ke???😊 Ok, hari ni admin nak terangkan apa bezanya Manja Sireh dan Advanced White Cream!!!
.
MANJA SIREH 120 ML: .
🌷Pencuci Miss V
🌷Guna ketika anda ingin membersihkan Miss V
🌷Guna 2-3× sehari
🌷Basahkan Miss V dengan air, pam sedikit sahaja Manja Sireh kemudian cuci bahagian Miss V dan bilas dengan air yang bersih
🌷Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🌷Boleh guna seawal 10 tahun (@ sejak mula datang haid)
.
.
ADVANCED WHITE CREAM 15GM : .
🍀Untuk mencerahkan bahagian yang hitam/ gelap seperti celah peha, celah Miss V, ketiak, lutut, siku, sendi2, buku lali dan juga parut kesan jerawat/ gigitan nyamuk dll
🍀Sapu nipis sahaja setiap malam sebelum tidur
🍀Tak perlu bilas setelah guna, biarkan semalaman dan bilas esok pagi
🍀Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🍀Boleh guna seawal umur 2 tahun dan ke atas
🍀Seeloknya guna 1 bulan selepas penutup dibuka kerana krim ini tiada bahan yang buat jangka hayatnya panjang (semua bahan semulajadi)
.
.
SET COMBO MS 120ML + KRIM 15GM ;
RM75SM/80SS .
★ JIMAT RM 10 !!
.
#manjasireh #advancewhitecream #manjasirehpromosi #manjasirehperlis #ptss #manjasirehutara #femininewash #hygienetips #missvberlendir #missvlonggar #missvberbau #missvgelap #baubadan #ketiakgelap #celahpehagelap #mengandung #berpantang #moodrepublik #pencuciwanitaterbaik #bahanasli #feedbackadvancedwhitecream #feedbackmanjasireh #travel #keputihan #sengugut #newyearsale #honeymoon #hantarankawin #hantarantunang #hygienetips #clearancesale

#promosiadvancewhitecream
.
💗KRIM PUTIH YG PALING BERKESAN !!! 💗
.
ADVANCED WHITE CREAM:
👉Berat 15 gm
👉Memudarkan, mencerahkan, serta memutihkan bahagian yang gelap/ hitam
👉Bau sangat wangi
👉Halal dan selamat digunakan, mendapat kelulusan KKM
👉Sesuai digunakan di celah Miss V, ketiak dan kawasan gelap/ hitam
👉Digunakan sebelum tidur kerana waktu tidur penyerapan kandungan lebih senang berlaku dan individu kurang bergerak/ berpeluh
.===========
💕 Anda berminat???
================
📲 Whatsapp 017 4076912 untuk order
.
RM 35SM/40SS
.
#feedbackmanjasireh #missvgelap #krimputih #ketiakgelap #baubadan #ketiakhitam #missvgelap #sikuhitam #bahanasli #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #hantarankahwin #malampertama #keputihan #advancedwhitecream #sengugut #keputihan #masalahmissv #ketatkanmissv #produkhalal #mengandung #berpantang #pencuciwanita #celahpehagelap #hygienetips #honeymoon #feedbackadvancedwhitecream #femininewash #newyearsale #celahpehagelap

Anda ada masalah seperti di atas??? Muka putih..tangan putih tapi ada bahagian tertentu hitam legam berdaki macam bontot kuali...mak aih, seksa baq hang! 😱 .
.
Belum kahwin xpela..leh cover2 lagi kan...nanti dah kahwin, segan bila suami dok tenung aje kat tempat hitam berkerak tu...malu seh😵
.
.
Dah..jangan susah hati, Advanced White Cream kan hadoooo...sapu nipis je sebelum tidur setiap malam. Pakai hari2 ye..jangan hari ni pakai pastu 3 minggu tak pakai..nanti xda kesan jangan kecam admin plak ye...hahaaaa😂
.
.
Whatsapp 017 4076912 untuk order.
RM35SM/40SS
15GM.
.
.
#feedbackmanjasireh #feedbackterraskinz #manjasireh #manjasirehterbaik #femininewash #pencuciwanita #bahanasli #manjasirehutara #krimputihadvanced #krimputihmissv #krimputih #krimketiak #putihkanketiak #baubadan #deodorant #cerahkanmissv #missvperfume #uum #ketatkanmissv #hantarankahwin #malampertama #ketiakgelap #celahpehagelap #missvgelap #badanberbau #krimputihberkesan #advancedwhitecream #feedbackadvancedwhitecream #moodrepublik #yearendsale

#promosiadvancewhitecream
.
💗KRIM PUTIH YG PALING BERKESAN !!! 💗
.
★ NAK REPEAT SEBAB ADA PERUBAHAN!
.
.
ADVANCED WHITE CREAM:
👉Berat 15 gm
👉Memudarkan, mencerahkan, serta memutihkan bahagian yang gelap/ hitam
👉Bau sangat wangi
👉Halal dan selamat digunakan, mendapat kelulusan KKM
👉Sesuai digunakan di celah Miss V, ketiak dan kawasan gelap/ hitam
👉Digunakan sebelum tidur kerana waktu tidur penyerapan kandungan lebih senang berlaku dan individu kurang bergerak/ berpeluh
.===========
💕 Anda berminat???
================
📲 Whatsapp 017 4076912 untuk order
.
RM 35SM/40SS
.
#feedbackmanjasireh #missvgelap #krimputih #ketiakgelap #baubadan #ketiakhitam #missvgelap #sikuhitam #bahanasli #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #hantarankahwin #malampertama #keputihan #advancedwhitecream #masalahsengugut #masalahkeputihan #masalahmissv #ketatkanmissv #produkhalal #mengandung #berpantang #pencuciwanita #celahpehagelap #hygienetips #honeymoon #feedbackadvancedwhitecream #femininewash #mentormilenia2017

#promosiadvancewhitecream
.
💗KRIM PUTIH YG PALING BERKESAN !!! 💗
.
★ KULIT AREA MISSV MAKIN CERAH !
.
.
ADVANCED WHITE CREAM:
👉Berat 15 gm
👉Memudarkan, mencerahkan, serta memutihkan bahagian yang gelap/ hitam
👉Bau sangat wangi
👉Halal dan selamat digunakan, mendapat kelulusan KKM
👉Sesuai digunakan di celah Miss V, ketiak dan kawasan gelap/ hitam
👉Digunakan sebelum tidur kerana waktu tidur penyerapan kandungan lebih senang berlaku dan individu kurang bergerak/ berpeluh
.===========
💕 Anda berminat???
================
📲 Whatsapp 017 4076912 untuk order
.
RM 35SM/40SS
.
#feedbackmanjasireh #missvgelap #krimputih #ketiakgelap #baubadan #ketiakhitam #missvgelap #sikuhitam #bahanasli #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #hantarankahwin #malampertama #keputihan #advancedwhitecream #masalahsengugut #masalahkeputihan #masalahmissv #ketatkanmissv #produkhalal #mengandung #berpantang #pencuciwanita #celahpehagelap #hygienetips #honeymoon #feedbackadvancedwhitecream #femininewash #mentormilenia2017

ALHAMDULILAH . BARANG DAH DAPAT.
======================================
Ramai tanya admin..apa fungsi Manja Sireh, apa fungsi Advanced White Cream..sama ke???😊 Ok, hari ni admin nak terangkan apa bezanya Manja Sireh dan Advanced White Cream!!!
.
MANJA SIREH 120 ML: .
🌷Pencuci Miss V
🌷Guna ketika anda ingin membersihkan Miss V
🌷Guna 2-3× sehari
🌷Basahkan Miss V dengan air, pam sedikit sahaja Manja Sireh kemudian cuci bahagian Miss V dan bilas dengan air yang bersih
🌷Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🌷Boleh guna seawal 10 tahun (@ sejak mula datang haid)
.
.
ADVANCED WHITE CREAM 15GM : .
🍀Untuk mencerahkan bahagian yang hitam/ gelap seperti celah peha, celah Miss V, ketiak, lutut, siku, sendi2, buku lali dan juga parut kesan jerawat/ gigitan nyamuk dll
🍀Sapu nipis sahaja setiap malam sebelum tidur
🍀Tak perlu bilas setelah guna, biarkan semalaman dan bilas esok pagi
🍀Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🍀Boleh guna seawal umur 2 tahun dan ke atas
🍀Seeloknya guna 1 bulan selepas penutup dibuka kerana krim ini tiada bahan yang buat jangka hayatnya panjang (semua bahan semulajadi)
.
.
SET COMBO MS + KRIM ;
RM75SM/80SS .
.

#manjasireh #advancewhitecream #manjasirehpromosi #manjasirehperlis #ptss #manjasirehutara #femininewash #hygienetips #missvberlendir #missvlonggar #missvberbau #missvgelap #baubadan #ketiakgelap #celahpehagelap #mengandung #berpantang #moodrepublik #pencuciwanitaterbaik #feedbackadvancedwhitecream #feedbackmanjasireh #travel #keputihan #sengugut #visitpahang #sukansea2017 #merdeka60 #malaysia #kl #kitajuara

💗KRIM PUTIH YG PALING BERKESAN!! 💗
.
★ 4x RESTOCK! LUTUT DAN SIKU MAKIN CERAH, KULIT MISSV CERAH DAN LEMBUT.
.
ADVANCED WHITE CREAM:
👉Berat 15 gm
👉Memudarkan, mencerahkan, serta memutihkan bahagian yang gelap/ hitam
👉Bau sangat wangi
👉Halal dan selamat digunakan, mendapat kelulusan KKM
👉Sesuai digunakan di celah Miss V, ketiak dan kawasan gelap/ hitam
👉Digunakan sebelum tidur kerana waktu tidur penyerapan kandungan lebih senang berlaku dan individu kurang bergerak/ berpeluh
.
.
=====================
💕 Anda berminat???
=====================
📲 Whatsapp 017 4076912 untuk order
.
RM 35SM/40SS
.
#feedbackmanjasireh #missvgelap #krimputih #ketiakgelap #baubadan #ketiakhitam #missvgelap #sikuhitam #bahanasli #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #hantarankahwin #malampertama #keputihan #advancedwhitecream #masalahsengugut #masalahkeputihan #masalahmissv #ketatkanmissv #produkhalal #mengandung #berpantang #pencuciwanita #celahpehagelap #hygienetips #honeymoon #feedbackadvancedwhitecream #femininewash #travel #hygienetips

ALHAMDULILAH . BRG DH SAMPAI .
====================================
Ramai tanya admin..apa fungsi Manja Sireh, apa fungsi Advanced White Cream..sama ke???😊 Ok, hari ni admin nak terangkan apa bezanya Manja Sireh dan Advanced White Cream!!!
.
MANJA SIREH 120 ML: .
🌷Pencuci Miss V
🌷Guna ketika anda ingin membersihkan Miss V
🌷Guna 2-3× sehari
🌷Basahkan Miss V dengan air, pam sedikit sahaja Manja Sireh kemudian cuci bahagian Miss V dan bilas dengan air yang bersih
🌷Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🌷Boleh guna seawal 10 tahun (@ sejak mula datang haid)
.
ADVANCED WHITE CREAM 15GM : .
🍀Untuk mencerahkan bahagian yang hitam/ gelap seperti celah peha, celah Miss V, ketiak, lutut, siku, sendi2, buku lali dan juga parut kesan jerawat/ gigitan nyamuk dll
🍀Sapu nipis sahaja setiap malam sebelum tidur
🍀Tak perlu bilas setelah guna, biarkan semalaman dan bilas esok pagi
🍀Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🍀Boleh guna seawal umur 2 tahun dan ke atas
🍀Seeloknya guna 1 bulan selepas penutup dibuka kerana krim ini tiada bahan yang buat jangka hayatnya panjang (semua bahan semulajadi)
.
SET COMBO MS + KRIM ;
RM75SM/80SS
.
WS 017407 6912
.
#manjasireh #advancewhitecream #manjasirehpromosi #manjasirehperlis #ptss #manjasirehutara #femininewash #hygienetips #missvberlendir #missvlonggar #missvberbau #missvgelap #baubadan #ketiakgelap #celahpehagelap #mengandung #berpantang #moodrepublik #pencuciwanitaterbaik #feedbackadvancedwhitecream #feedbackmanjasireh #travel #keputihan #sengugut #visitpahang #sukansea2017 #merdeka60 #malaysia #kl #kitajuara

ALHAMDULILAH . BRG DH DAPAT.
======================================
Ramai tanya admin..apa fungsi Manja Sireh, apa fungsi Advanced White Cream..sama ke???😊 Ok, hari ni admin nak terangkan apa bezanya Manja Sireh dan Advanced White Cream!!!
.
MANJA SIREH 120 ML: .
🌷Pencuci Miss V
🌷Guna ketika anda ingin membersihkan Miss V
🌷Guna 2-3× sehari
🌷Basahkan Miss V dengan air, pam sedikit sahaja Manja Sireh kemudian cuci bahagian Miss V dan bilas dengan air yang bersih
🌷Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🌷Boleh guna seawal 10 tahun (@ sejak mula datang haid)
.
.
ADVANCED WHITE CREAM 15GM : .
🍀Untuk mencerahkan bahagian yang hitam/ gelap seperti celah peha, celah Miss V, ketiak, lutut, siku, sendi2, buku lali dan juga parut kesan jerawat/ gigitan nyamuk dll
🍀Sapu nipis sahaja setiap malam sebelum tidur
🍀Tak perlu bilas setelah guna, biarkan semalaman dan bilas esok pagi
🍀Tiada bahan terlarang seperti merkuri/ hidrokinon/ paraben dll
🍀Boleh guna seawal umur 2 tahun dan ke atas
🍀Seeloknya guna 1 bulan selepas penutup dibuka kerana krim ini tiada bahan yang buat jangka hayatnya panjang (semua bahan semulajadi)
.
.
SET COMBO MS + KRIM ;
RM75SM/80SS .
.

#manjasireh #advancewhitecream #manjasirehpromosi #manjasirehperlis #ptss #manjasirehutara #femininewash #hygienetips #missvberlendir #missvlonggar #missvberbau #missvgelap #baubadan #ketiakgelap #celahpehagelap #mengandung #berpantang #moodrepublik #pencuciwanitaterbaik #feedbackadvancedwhitecream #feedbackmanjasireh #travel #keputihan #sengugut #visitpahang #sukansea2017 #merdeka60 #malaysia #kl #kitajuara

Happy Independence days to all Malaysian Citizen!!!!..🎊🎊🎊🎊🎊
Special promotion on August !!!!
HEIGHT CALCIUM & ZINC.
3 bulan konsisten bagi yang 15tahun-20 boleh naik sehingga 5-15cm.
3 bulan konsisten 20tahun keatas 2-6cm. Tu kalau 3 bulan ya... Jika masih tak cukup boleh teruskan 3 bulan keatas. . .
- @trusted_tinggi.my 📞Whatshap :0102256332
📱wechat id :trustedtinggi #manjasireh #femininewash #bahanasli #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #feedbackadvancedwhitecream #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #promosibulanogos017 #merdeka60 #negarakusehatisejiwa

PROMOSI JIMAT MERDEKA !!
(SEHINGGA 8/9/2017)
.
#feedbackmanjasireh
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp laju2 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #bahanasli #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #feedbackadvancedwhitecream #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #promosibulanogos017 #merdeka60 #negarakusehatisejiwa

PROMOSI JIMAT MERDEKA !!
(SEHINGGA 8/9/2017)
.
#feedbackmanjasireh
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #bahanasli #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #feedbackadvancedwhitecream #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #promosibulanogos017 #merdeka60 #negarakusehatisejiwa

.
PROMOSI JIMAT MERDEKA !!
(SEHINGGA 8/9/2017)
.
#feedbackmanjasireh
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #bahanasli #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #feedbackadvancedwhitecream #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #promosibulanogos017 #merdeka60 #negarakusehatisejiwa

PROMOSI JIMAT MERDEKA !!
(SEHINGGA 8/9/2017)
.
#feedbackmanjasireh
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #bahanasli #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #feedbackadvancedwhitecream #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #promosibulanogos017 #merdeka60 #negarakusehatisejiwa

PROMOSI JIMAT MERDEKA !!
(SEHINGGA 8/9/2017)
.
#feedbackmanjasireh
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #bahanasli #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #feedbackadvancedwhitecream #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #promosibulanogos017 #merdeka60 #negarakusehatisejiwa

PROMOSI JIMAT MERDEKA !!
(SEHINGGA 8/9/2017)
.
#feedbackmanjasireh
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
Whatsapp 017 407 6912 untuk order. 📲
.
RM40SM/45SS (120ML)
.
#manjasireh #femininewash #bahanasli #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #masalahsengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #feedbackadvancedwhitecream #hygienetips #travel #visitphg2017 #honeymoon #promosibulanogos017 #merdeka60 #negarakusehatisejiwa

💗KRIM PUTIH YG PALING BERKESAN !!! 💗
.
★ KULIT AREA MISSV MAKIN CERAH !
.
.
ADVANCED WHITE CREAM:
👉Berat 15 gm
👉Memudarkan, mencerahkan, serta memutihkan bahagian yang gelap/ hitam
👉Bau sangat wangi
👉Halal dan selamat digunakan, mendapat kelulusan KKM
👉Sesuai digunakan di celah Miss V, ketiak dan kawasan gelap/ hitam
👉Digunakan sebelum tidur kerana waktu tidur penyerapan kandungan lebih senang berlaku dan individu kurang bergerak/ berpeluh
.
.
=====================
💕 Anda berminat???
=====================
📲 Whatsapp 017 4076912 untuk order
.
RM 35SM/40SS
.
#feedbackmanjasireh #missvgelap #krimputih #ketiakgelap #baubadan #ketiakhitam #missvgelap #sikuhitam #bahanasli #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #hantarankahwin #malampertama #keputihan #advancedwhitecream #masalahsengugut #masalahkeputihan #masalahmissv #ketatkanmissv #produkhalal #mengandung #berpantang #pencuciwanita #celahpehagelap #hygienetips #honeymoon #feedbackadvancedwhitecream #femininewash #mentormilenia2017

Most Popular Instagram Hashtags