#fdmalaysia

MOST RECENT

Beast Coating ni ada racun ke masa hujan lebat!
.
.
.
Harini saje nak belanja antara feedback dari customer yang puas hati gila .
.
.
Bila customer ni dah pakai Beast Coating lepas dah try 1 botol, Dia komplen sampai cakap,
.
.
"Kilat macam cermin. Paling Best masa waktu hujan, air tak melekat pada body kereta. Padahal hujan lebat!".
.
.
Korang tak jeles ke tengok kilat lain macam baru kua kedai?
.
.
Sekarang ada PAKEJ KOMBO beli 1 botol percuma 1 botol
.
.
Dah la dapat percuma, kita nak bagi lagi Free gift 1 botol produk hilangkan calarrr halus
.
.
Siapa nak kereta dia kilat dan kalis air macam dia, boleh terus whatsapp saya di link bio profile
.
.
#Hondamalaysia #toyotamalaysia #toyotaMY #toyotaalphardmalaysia #toyotavellfiremalaysia
#vtecmalaysia #viosmalaysia #bmwmalaysia #nissanmalaysia #hondacitymalaysia #hondacivicmalaysia #hondajazzmalaysia #4x4malaysia #hondavtecmalaysia #galerikereta #minimalaysia #kiamalaysia #jiwakelajuan #jacketkoyaksociety #wilayahpermotoran #volkswagenmalaysia #vwmalaysia #mazdamalaysia #mitsubishimalaysia #mercedesmalaysia #mercedesbenzmalaysia
#landrovermalaysia #fdmalaysia #fd2rmalaysia

Cod sogo kl! .
.
.
Terima kasih Abe Azmi mai jauh dari klate datang kl nak rembat pengilat kereta ni. .
.
Kebetulan Abe Azmi nak naik KL ada perhimpunan, so senang nak pass by hand
.
.
Abe Azmi ni ada 2 biji kereta rare Yang dah spray baru. .
.
So, abe Azmi buat pilihan tepat beli COATING untuk jaga cat kereta supaya tak pudar, karat Dan rosak
.
.
Sekarang ada PAKEJ KOMBO beli 2 botol percuma 1 botol
.
.
Dah la dapat percuma, kita nak bagi lagi Free gift 1 botol produk penjagaan kereta
.
.
Siapa Yang area kl nak cod, boleh terus whatsapp saya tekan link di bio profile
.
.
#Hondamalaysia #toyotamalaysia #toyotaMY #toyotaalphardmalaysia #toyotavellfiremalaysia
#vtecmalaysia #viosmalaysia #bmwmalaysia #nissanmalaysia #hondacitymalaysia #hondacivicmalaysia #hondajazzmalaysia #4x4malaysia #hondavtecmalaysia #galerikereta #minimalaysia #kiamalaysia #jiwakelajuan #jacketkoyaksociety #wilayahpermotoran #volkswagenmalaysia #vwmalaysia #mazdamalaysia #mitsubishimalaysia #mercedesmalaysia #mercedesbenzmalaysia
#landrovermalaysia #fdmalaysia #fd2rmalaysia

Reborn 🇯🇵
#fdmalaysia

“Betul awak cakap, Masa hujan dah boleh tutup wiper!”
.
.
.
Ada customer ni cerita, masa balik kerja hari tu dia tak guna wiper pun.
.
.
Sebab dia dah spray beast coating kat cermin.
.
.
Dia saja jer nak test, sekali menjadi pulak.
.
.
Bila spray beast coating ni, cermin dia jadi kalis air tau.
.
.
So kereta tak cepat kotor.
.
.
MACAM MANA NAK ORDER? BERAPA?
.
.
Sekarang ada PAKEJ KOMBO beli 2 botol percuma 1 botol
.
.
Dah la dapat percuma, kita nak bagi lagi Free gift 1 botol produk penjagaan kereta
.
.
Siapa Yang nak kereta dia kalis air, boleh terus whatsapp saya tekan link di bio profile
.
.
#Hondamalaysia #toyotamalaysia #toyotaMY #toyotaalphardmalaysia #toyotavellfiremalaysia
#vtecmalaysia #viosmalaysia #bmwmalaysia #nissanmalaysia #hondacitymalaysia #hondacivicmalaysia #hondajazzmalaysia #4x4malaysia #hondavtecmalaysia #galerikereta #minimalaysia #kiamalaysia #jiwakelajuan #jacketkoyaksociety #wilayahpermotoran #volkswagenmalaysia #vwmalaysia #mazdamalaysia #mitsubishimalaysia #mercedesmalaysia #mercedesbenzmalaysia
#landrovermalaysia #fdmalaysia #fd2rmalaysia

Kenapa senang sangat guna Beast Coating ni!
.
.
.
Harini saje nak belanja antara feedback dari customer yang puas hati gila .
.
.
Bila customer ni dah pakai Beast Coating lepas dah try 1 botol, Dia komplen sampai cakap,
.
.
"Kilat macam kereta baru lepas spray Dan lap, terus kembali memancar sinar!".
.
.
Korang tak jeles ke tengok kilat lain macam baru kua kedai?
.
.
Sekarang ada PAKEJ KOMBO beli 1 botol percuma 1 botol
.
.
Dah la dapat percuma, kita nak bagi lagi Free gift 1 botol produk hilangkan calarrr halus
.
.
Siapa nak dapatkan PAKEJ KOMBO boleh terus whatsapp saya di link bio profile
.
.
#Hondamalaysia #toyotamalaysia #toyotaMY #toyotaalphardmalaysia #toyotavellfiremalaysia #bmwmalaysia #nissanmalaysia #wirasociety #hondacitymalaysia #hondacivicmalaysia #hondajazzmalaysia #4x4malaysia #hondavtecmalaysia #galerikereta #minimalaysia #shahalam #damansara #jiwakelajuan #jacketkoyaksociety #wilayahpermotoran #volkswagenmalaysia #vwmalaysia #mazdamalaysia #mitsubishimalaysia #mercedesmalaysia #mercedesbenzmalaysia
#landrovermalaysia #fdmalaysia #fd2rmalaysia

‼️ Menjadi Gagah Terlebih Biasa ‼️
RAMBO SPRAY 💪🏻
Spray & Tunggu dlm 10minit terus boleh on GAME 😎

Kelebihan Rambo Spray ini:
✅Produk ini sangat berkesan bagi mereka yang jenis pancut awal
✅Rambo Spray dapat membantu lelaki bertarung selama 30 minit - 2 jam
✅Produk ini berbau wangi, tidak panas, tidak berlendir dan tidak menyebabkan pasangan berasa kebas

Bos2 berminat nak cuba Rambo Spray? Cepat ambil nombor dibawah untuk order
📞 019 345 0904
📞 019 345 0904

Free Delivery area Kuala Lumpur, Gombak, Petaling Jaya, Selayang, Ampang & Kepong. ❤

#kamamax #rambospray #gambiremaskl #ubatkuat #satria #fdmr #duniapermotoran #onxon #akuyangpakaikoyangpanas #kamamaxbooster #zoukkl #wirasociety #putrasociety #r25m #r25md #kekechallenge #kanjomalaya #fdmalaysia #anakgadis #anakgadismalaya #spraytahanlama #ubatkuat #dragmalaysia #titangel #tiktokmalaysia

Dah habis banyak fulus untuk basuh kereta, lepas dah basuh hujan pulak!.
.
.
.
Bila hujan dan tak bilas dgn air, kesan watermark pada kereta mula nampak.
.
.
Kereta yang baru beli pun boleh hilang seri dan tak kilat dah!
.
.
Pening kepala kan?
.
.
''Dah la tak suka tengok kereta kotor, watermark lagi la tak suka!"
.
.
Kami ada solusi untuk kereta anda KILAT dan Kebal!
.
.
KELEBIHAN BEAST COATING
.
.
🔥 Body kereta sentiasa dilindungi daripada kotoran
.
.
🔥 Kalis air hujan, tak perlu guna wiper lagi ketika hujan! .
.
Watermark pun tak akan ada lepas ni!
.
.
🔥 Menggunakan German Technology untuk kereta anda sentiasa kilat!
.
.
🔥 Melindungi daripada Calar!
.
.
🔥 Habuk dan debu tidak akan melekat badan kereta
.
.
🔥 Menghalang dari sinaran UV supaya warna kekal seperti BARU!
.
.
🔥 Berbaloi 100ml untuk 3-5 kali penggunaan!
.
.
Jangan tunggu warna kereta PUDAR baru nak menyesal!
.
.
Sekarang ada PAKEJ KOMBO beli 1 botol percuma 1 botol
.
.
Dah la dapat percuma, kita nak bagi lagi Free gift 1 botol produk hilangkan calarrr halus
.
.
Siapa nak dapatkan PAKEJ KOMBO boleh terus whatsapp saya di link bio profile
.
.
#Hondamalaysia #toyotamalaysia #toyotaMY #toyotaalphardmalaysia #toyotavellfiremalaysia #bmwmalaysia #nissanmalaysia #wirasociety #hondacitymalaysia #hondacivicmalaysia #hondajazzmalaysia #4x4malaysia #hondavtecmalaysia #galerikereta #minimalaysia #shahalam #damansara #jiwakelajuan #jacketkoyaksociety #wilayahpermotoran #volkswagenmalaysia #vwmalaysia #mazdamalaysia #mitsubishimalaysia #mercedesmalaysia #mercedesbenzmalaysia
#landrovermalaysia #fdmalaysia #fd2rmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags