[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fblivestream

MOST RECENT

Hey guys πŸ“’
Esok jam 8 jom BerZumba bersama team Reiso di Reiso Wellness
Hanya RM 10/entrance Free Snack pulak tu 😘
Ok jumpa esok πŸ™‹
.
.
.
Jom target untuk kurus dan sihat tahun 2018 ni πŸ’ͺ
Ajak teman dan keluarga serta jiran bersama sama join Zumba πŸ˜‰
Tak rugi tau .
.
.
Dekat mana Reiso Wellness?
Tanya je team Reiso πŸ‘­

Call / Whatsapp πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/ZumbaFitness

#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank #wellnesscenter #sihatdancantikbersama #jomkurus #fattzura #jomsihat #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #Zumba #zumbafitness #runforyourlife #relaxing #cookingdemo #fblivestream

JOM HILANGKAN PERUT BUNCIT!! 1) Lakukan senaman sekurang-kurangnya 3 – 4 kali setiap minggu. Latihan senaman ini hendaklah digabungkan dengan diet harian yang sihat, iaitu 50% latihan dan 50% diet untuk penurunan berat badan yang ideal !

2) Tambahkan makanan serat atau bijirin penuh. Makanan ini tidak mempunyai kalori yang tinggi tetapi mempunyai banyak serat, mineral dan vitamin di dalamnya.

3) Makan dalam jumlah yang kecil (4 – 6 hidangan) berbanding mengambil 1 – 3 hidangan yang banyak dalam sehari. Ini dapat meningkatkan kadar metabolisma anda akan meningkat kerana metabolisma tidak perlu memecahkan makanan sesukar yang dihadapi sekiranya anda makan makanan dengan jumlah yang banyak.

4) Selain itu, dengan meminum teh atau kopi juga boleh meningkatkan metabolisma anda tetapi haruslah mengawal pengambilan minuman jenis ini.

Nak tahu lebih lagi?
Nak meal plan harian?
Boleh berhubung terus dengan team Reiso πŸ‘­ .
.

Call / Whatsapp Segera πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/Nutritionist

Log on to 🌐
www.reisowellness.com .
.
.
#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank
#wellnesscenter #sihatdancantikbersama
#jomcantiksama2 #fattzura #jomkurus #jomsihat #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #facelift #firming #Zumba #zumbafitness #relaxing #cookingdemo #fblivestream #runforyourlife

Good Morning peeps β˜€
Come in we're open as usual today
10 am to 8 pm .
.
.
Let's try our therapy for FREE πŸ“’
Contact us Now!
Call / Whatsapp πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/FreeTherapy .
.
.

#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank #wellnesscenter #sihatdancantikbersama #jomsihat #familygather #jomcantiksama2 #jomkurus #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #Zumba #relaxing #cookingdemo #zumbafitness #runforyourlife #fblivestream

30 DAYS Live Training To Sell With FB Lives in a Glamorous and Powerful Way! Contact Me #onlinesales #onlinesalesformoms #onlinesalesfunnel #onlinesalesrep #fblive #fblivestream #Fblivechat #fbliveparties

Hi !
🐢πŸ’₯πŸ’₯Gong Xi Fa Chai πŸ’₯πŸ’₯πŸ•Wishing you and your family a prosperous, healthy, wealthy and wonderful Chinese New Year !
For fiends not celebrating, Happy Holidays πŸ˜ƒ

Team Reiso πŸ˜‰β€
.
Semperna Chinese New Year Reiso Wellness akan bercuti selama 4 hari bermula pada :
Jumaat 16 Feb sehingga Isnin 19 Feb 2018
Dan akan beroperasi semula pada:
Selasa 20 Feb 2018
10:00 pagi - 8:00 malam .
.
.

Nak try macam mana rasa terapi kami boleh je datang Reiso Wellness kami bagi free try πŸ˜‰ .
.
Call / Whatsapp πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/FreeTherapy .
.
#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank #wellnesscenter #sihatdancantikbersama #jomsihat #fattzura #jomkurus #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #Zumba #fblivestream #zumbafitness #relaxing #cookingdemo #runforyourlife

Join me in my Facebook VIP group tonight at 8pm CST for some new pretties and to chat! Link is in my bio above!

Hey guys nak bagitahu ni.
.
Semperna Chinese New Year Reiso Wellness akan bercuti selama 4 hari bermula pada :
Jumaat 16 Feb sehingga Isnin 19 Feb 2018
Dan akan beroperasi semula pada:
Selasa 20 Feb 2018
10:00 pagi - 8:00 malam .
.
.

Nak try macam mana rasa terapi kami boleh je datang Reiso Wellness kami bagi free try πŸ˜‰ .
.
Call / Whatsapp πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/FreeTherapy .
.
#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank #wellnesscenter #sihatdancantikbersama #jomsihat #fattzura #jomkurus #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #Zumba #fblivestream #zumbafitness #relaxing #cookingdemo #runforyourlife

[ Apa Itu PEMT? ]

PEMT adalah Nama singkatan untuk
Pulsed Electromagnetic Therapy. βœ… Terapi / rawatan holistik moden yang terbukti secara saintifik untuk manusia gunakan. βœ… Membantu untuk meningkatkan / melancarkan pergaliran darah, meningkatkan metabolisma badan, mengurangkan asid dalam badan dan menyumbang secara komprehensif kebaikan kepada kesihatan manusia dengan aspek penyembuhan, pemulihan dan penyelenggaraan. βœ… Membantu anda mengurangkan pengambilan ubat secara berterusan.
Anda mahu sihat?
Anda mahu kelihatan muda dan bertenaga?
Jom ramaiΒ² datang Reiso Wellness
Nak tahu apa promosi yang kami ada sekarang?
Jangan lupa tengok FB Live bersam team Reiso hari Jumaat ni jam 9 malam ok 😘 .
.
.
Nak datang?
Call / Whatsapp πŸ“² team Reiso
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/PromoCNY2018

#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank #wellnesscenter #sihatdancantikbersama #schoolholidaycamp #fattzura #jomcantiksama2 #jomkurus #jomsihat #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #relaxing #ZumbaFitness #cookingdemo #fblivestream

{ SERING AMBIL UBAT SEPERTI CEREAL? } .
.
.
Atau aktiviti harian anda selalu terjejas akibat masalah kesihatan?

Jangan biarkan masalah membelenggu anda lagi.
Benar, anda perlukan ubat-ubatan, cara diet dan gaya hidup yang sihat untuk mengawal isu kesihatan anda.
Kami sediakan alternatif dengan terapi elektromagnetik untuk mengawal simptom-simptom masalah kesihatan anda.

Kelebihan terapi di Reiso Wellness:
Terapi yang tidak menyakitkan.
Terapi yang selesa
Terapi yang tidak membataskan anda melakukan aktiviti lain
Terapi yang sesuai untuk setiap lapisan umur

Belum cuba belum tahu kan? Kami ada ramai testimoni yang telah mencuba dan berpuas hati dengan kesannya!
Layari channel youtube kami di Reiso Wellness untuk saksikan review dari testimoni kami. .
.
.
Sebarang pertanyaan mengenai terapi kami boleh berhubung terus dengan te Reiso πŸ‘­

Call / Whatsapp πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/FreeTherapy
Log on to 🌐 for booking
www.reisowellness.com .
.
.
.
#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank #wellnesscenter #sihatdancantikbersama #terlajaklaris #jomsihat #jomkurus #letscantik #janganmengata #fattzura #ZumbaFitness #cookingdemo #fblivestream

Good Morning 😍

A little quote for today 😎
Have a good day! .
.
.
Jom datang Reiso Wellness kita bagi cuba secara percuma😘
Rasai perbezaan kesihatan anda dengan terapi kami πŸ’ͺ
Confirm terpikat πŸ˜‰
.
.
.
Tak tahu macam mana nak datang?
Jangan pening atau rungsing
Call / Whatsapp kami segera πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Atau klik saja link
https://www.wasap.my/60125507780/TerapiPercuma .
. πŸ“Œ Apa tunggu lagi peluang tak datang bergolek 😎 Jangan lupa malam ni team Reiso ada buat Zumba Fitness jom datang ramaiΒ²

#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank #wellnesscenter #sihatdancantikbersama #jomkurus #fattzura #jomsihat #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #Zumba #ZumbaFitness #cookingdemo #relaxing #runforyourlife #fblivestream

Hey guys πŸ“’
Esok jam 8 jom BerZumba bersama team Reiso di Reiso Wellness
Hanya RM 10/entrance Free Snack pulak tu 😘
.
.
.
Jom target untuk kurus dan sihat tahun 2018 ni πŸ’ͺ
Ajak teman dan keluarga serta jiran bersama sama join Zumba πŸ˜‰
Tak rugi tau .
.
.
Dekat mana Reiso Wellness?
Tanya je team Reiso πŸ‘­

Call / Whatsapp πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/ZumbaFitness

#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank #wellnesscenter #sihatdancantikbersama #jomkurus #fattzura #jomsihat #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #Zumba #zumbafitness #runforyourlife #relaxing #cookingdemo #fblivestream

Hi people πŸ‘‹

RM 88 for First trial
Second trial dah tentu lagi murah 😡
.
.
.

Nak tak muka jadi lebih muda 😍
Hilang segala kedutan.. Eyebag yang berkilo hilang
Muka ada V-Shape / Runcing
Double chinnn hilang😱
.
.
.

Jom cepat rebut peluang
Buat Face lifting & firming di
Reiso Wellness πŸ˜‰
Confirm cun melecun lepas ni
Suami tambah tambah sayang (Siapa yang ada suami πŸ˜†) .
.

Call / Whatsapp Segera πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/FaceLiftingandFirming

Log on to 🌐
www.reisowellness.com .
.
.
#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank
#wellnesscenter #sihatdancantikbersama
#jomcantiksama2 #fattzura #jomkurus #jomsihat #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #facelift #firming #Zumba #zumbafitness #relaxing #cookingdemo #fblivestream #runforyourlife

Good Morning β˜€

Come in we're open
10 am to 8 pm .
.
Bagi sesiapa nak cuba terapi kami secara percuma dan nak datang waktu happy hour boleh berhubung dengan team Reiso untuk mengetahui dengan lebih detail πŸ‘­
.
.
.
Call / Whatsapp πŸ“²
03-3358 3636 / 012-550 7780
Click link
https://www.wasap.my/60125507780/FreeTherapy .
.

#ReisoWellness #HumanBodyPowerBank #wellnesscenter #sihatdancantikbersama #jomsihat #fattzura #familygather #jomkurus #jomcantiksama2 #letscantik #janganmengata #terlajaklaris #Zumba #cookingdemo #runforyourlife #fblivestream #zumbafitness #relaxing

Loving this outfit!

Did someone hear a cork pop? Comment below if you'll be joining me LIVE on FB for #ChampangeHour, where champs meets change. (Because change is best served chilled.) We'll be live EVERY FRIDAY at 6:30 PM on Facebook. πŸ‘ΈπŸΎ #crownyourself

This month on #ChampangeHour LIVE on our FB page, we're celebrating a month of living + loving more. Which is why I've got a special announcement?β €
β €
Every week for the month of February, the man I rule side-by-side with, as King and Queen of our family, of our kingdom, my hubby, @spike.spencer will be joining me. β €
β €
We'll be discussing partnerships (like what it's like to work with your partner), love, dating, and communication. β €
β €
Join us this eve at 6:30 on the Facebook Page! Because change is best served chilled (except for if you're dating aβ €
frigid bitch. 😡) πŸ‘ΈπŸΎ #crownyourself #kingandqueen

We're popping the bubbly again this Friday at 6:30PM for our weekly #ChampangeHour (That's #champs + #change). Because change is best served chilled.β €
β €
And this week, as with all of February, I've got my very special guest, my husband, my partner in love + business, @spike.spencer, on with me. β €
β €
So be sure to #savethedate for Friday...and have your glasses ready! πŸ‘ΈπŸ½ #crownyourself

Bringing my foxy man, @spike.spencer back on for Week 2 of our special sips of #ChampangeHour (Champs + Change) on the FB page. And this week we're talking all about how to communicate and strengthen your communication as a couple so you achieve all those #relationshipgoals you desire.β €
β €
We'll be giving 3 specific strategies on how to communicate on a deeper level...to the unconscious mind of your partner. There's some hypnotic shizzle goin' down, so be sure to join!β €
β €
See you at 6:30 PM of for Champange Hour, because change is best served chilled. πŸ‘ΈπŸ» 🀴🏼 #crownyourself #kingandqueen #communicationskills

Most Popular Instagram Hashtags