[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fatyaexclusive

22 posts

TOP POSTS

Cantik tak ? #Cincin Capal,
Boleh diperbesarkan atau diperkecilkan saiznya bila-bila masa.

Sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak, berminat ?? Boleh pm @fatyaeddeen atau Whatsapp +60 18-288 5747 .
#CapalRing #ringπŸ’ #fatyaexclusive

Tiada jalan singkat untuk masuk ke syurga, sabar ya.
.
- Capal ring πŸ’πŸŽ (berwarna hijau)
- Harga RM50. (dari mesir)
- Saiz boleh dikecilkan dan dibesarkan bila bila masa, sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.
- Tidak berkarat.
- Lelaki dan perempuan boleh pakai.
.
* Semenanjung RM7 ,
area sabah/sarawak RM10
.
🍁 Boleh DM terus saya :
@fatyaeddeen
@fatyaeddeen
.
☎ Dan boleh whatsApp untuk info/order :
0182885747
0136562916
(admin)

#capalring #fatyaexclusive

Sebagai tanda kecintaan kita kpd junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W...kita mestilah mengikuti sunnah baginda dlm apa jua cara yg kita boleh lakukan..tidak kira lah dari segi pakaian, amalan, percakapan, perbuatan, dn sebagainye..kerana apa yg kita buat supaya mengingati baginda S.A.W..in sha Allah kita memperolehi pahala dn mendapat syafaat baginda di padang mahsyar nanti ketika kita sangat memerlukan pertolongan drpd Baginda sendiri serta mendapat keberkatan dr Allah dlm pada jua tingkah laku kita yg kita lakukan di dunia ni..in sha Allah.
#ilovemuhammad #sunnah
#capalring #fatyaexclusive

Pada yang ingin membeli secara online boleh pm number di bawah. Atau boleh terus datang ke Butik kami Qaiseer Qaisara di Bangi Sental Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. πŸ“
.
πŸ“² Admin.
0136562916
0136563437

#capalring #fatyaexclusive

#reviewbyabbasyislamicβ„’ -
When your name in someone's prayer, it's beautiful. πŸ’ž
-
Wahai lelaki, jadilah lelaki seperti Saidina Ali, melamar gadis pilihanmu dengan jalan pernikahan, bukannya couple.
.
.
- Capal ring πŸ’πŸŽ (berwarna hijau)
- Harga RM50 (dari mesir)
- Saiz boleh dikecilkan dan dibesarkan bila bila masa, sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.
- Tidak berkarat.
- Lelaki dan perempuan boleh pakai.
.
* Semenanjung RM7 ,
Sabah/sarawak RM11
.
🍁 Boleh DM terus :
@fatyaeddeen
@fatyaeddeen
.
☎ Dan boleh whatsApp untuk info/order :
0182885747
0136562916
(admin)

#capalring #fatyaexclusive

Sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang, nanti Tuhan beri lebih lagi. πŸ˜‡
-
- Capal ring πŸ’πŸŽ (berwarna hijau)
- Harga RM50. (dari mesir)
- Saiz boleh dikecilkan dan dibesarkan bila bila masa, sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.
- Tidak berkarat.
- Lelaki dan perempuan boleh pakai.
.
* Semenanjung RM7 ,
area sabah/sarawak RM10
.
🍁 Boleh DM saya terus :
@fatyaeddeen
@fatyaeddeen
.
☎ Dan boleh whatsApp untuk info/order :
0182885747
0136562916
(admin)

#capalring #fatyaexclusive

Tiada jalan singkat untuk masuk ke syurga, sabar ya.
.
- Capal ring πŸ’πŸŽ (berwarna hijau)
- Harga hanya RM50 saja. (dari mesir)
- Saiz boleh dikecilkan dan dibesarkan bila bila masa, sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.
- Tidak berkarat.
- Lelaki dan perempuan boleh pakai.
.
* Semenanjung RM7 ,
area sabah/sarawak RM11
.
🍁 Boleh DM terus saya.
.
☎ Dan boleh whatsApp untuk info/order :
0136573437
0136562916
(admin)

#capalring #fatyaexclusive #theurbanmuslimconcept

Dont lose someone because of your ego.
-
Control your ego. 🌷
.
- Capal ring πŸ’πŸŽ (berwarna hijau)
- Harga RM50. (dari mesir)
- Saiz boleh dikecilkan dan dibesarkan bila bila masa, sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.
- Tidak berkarat.
- Lelaki dan perempuan boleh pakai.
.
* Semenanjung RM7 ,
area sabah/sarawak RM10
.
🍁 Boleh DM saya terus :
@fatyaeddeen
@fatyaeddeen
.
☎ Dan boleh whatsApp untuk info/order :
0182885747
0136562916
(admin)

#capalring #fatyaexclusive

Sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang, nanti Tuhan beri lebih lagi.
-
- Capal ring πŸ’πŸŽ (berwarna hijau)
- Harga hanya RM50 sahaja. (dari mesir)
- Saiz boleh dikecilkan dan dibesarkan bila bila masa, sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.
- Tidak berkarat.
- Lelaki dan perempuan boleh pakai.
.
* Semenanjung RM7 ,
area sabah/sarawak RM11
.
🍁 Boleh DM saya terus.
.
☎ Dan boleh whatsApp untuk info/order :
0136563437
0136562916
(admin)

#capalring #fatyaexclusive

MOST RECENT

Jubah Exclusive by Fatya Eddeen " (ف)" now is available. πŸ’―πŸ”₯
-

Dengan harga pengenalan yang terbaik.
- Jubah "ف " menggunakan material yang berkualiti di import dari luar negara.
- Inspired by Arabian people yang suka kan kekemasan dan mudah di pakai kemana sahaja. - Sisi lengan yang mudah di lipat dan cantik.
- Moden dan bergaya
- Tak Panas
- Mesra Solat πŸ˜‡
- Selesa dan tak mudah berkedut
- Sesuai di pakai ke mana sahaja.
.
.
Pada yang ingin membeli secara online boleh WhatsApp number di bawah. Atau boleh terus datang ke Butik saya sendiri, Qaiseer Qaisara (Ω‚) πŸ”₯
Bangi Sental Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. Selangor. πŸ“
Dan juga boleh whatsapp Admin :
-
☎ 0136562916

#jubahdress #newdesign #fatyaexclusive #gayabyfatyaeddeen

Jubah Exclusive by Fatya Eddeen " (ف)" now is available. πŸ’―πŸ”₯
-

Dengan harga pengenalan yang terbaik.
- Jubah "ف " menggunakan material yang berkualiti di import dari luar negara.
- Inspired by Arabian people yang suka kan kekemasan dan mudah di pakai kemana sahaja. - Sisi lengan yang mudah di lipat dan cantik.
- Moden dan bergaya
- Tak Panas
- Mesra Solat πŸ˜‡
- Selesa dan tak mudah berkedut
- Sesuai di pakai ke mana sahaja.
.
.
Pada yang ingin membeli secara online boleh WhatsApp number di bawah. Atau boleh terus datang ke Butik saya sendiri, Qaiseer Qaisara (Ω‚) πŸ”₯
Bangi Sental Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. Selangor. πŸ“
Dan juga boleh whatsapp Admin :
-
☎ 0136562916

#jubahdress #newdesign #fatyaexclusive #gayabyfatyaeddeen

Jubah Exclusive by Fatya Eddeen " (ف)" now is available. πŸ’―πŸ”₯
-

Dengan harga pengenalan yang terbaik.
- Jubah "ف " menggunakan material yang berkualiti di import dari luar negara.
- Inspired by Arabian people yang suka kan kekemasan dan mudah di pakai kemana sahaja. - Sisi lengan yang mudah di lipat dan cantik.
- Moden dan bergaya
- Tak Panas
- Mesra Solat πŸ˜‡
- Selesa dan tak mudah berkedut
- Sesuai di pakai ke mana sahaja.
.
.
Pada yang ingin membeli secara online boleh WhatsApp number di bawah. Atau boleh terus datang ke Butik saya sendiri, Qaiseer Qaisara (Ω‚) πŸ”₯
Bangi Sental Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. Selangor. πŸ“
Dan juga boleh whatsapp Admin :
-
☎ 0136562916

#jubahdress #newdesign #fatyaexclusive #gayabyfatyaeddeen

Jubah Exclusive by Fatya Eddeen " (ف)" now is available. πŸ’―πŸ”₯
-
.
Dengan harga pengenalan yang terbaik. πŸ“£βœ…
- Jubah "ف " menggunakan material yang berkualiti di import dari luar negara.
- Inspired by Arabian people yang suka kan kekemasan dan mudah di pakai kemana sahaja. - Sisi lengan yang mudah di lipat dan cantik.
- Moden dan bergaya
- Tak Panas
- Mesra Solat
- Selesa dan tak mudah berkedut.
-Sesuai di pakai ke mana sahaja.
-
-
Pada yang ingin membeli secara online boleh WhatsApp number di bawah. Atau boleh terus datang ke Butik Qaiseer Qaisara di Bangi Sental Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. Selangor. πŸ“
whatsapp Admin :
-
☎ 0136562916

#jubahdress #newdesign #fatyaexclusive #gayabyfatyaeddeen

Pada yang ingin membeli secara online boleh pm number di bawah. Atau boleh terus datang ke Butik kami Qaiseer Qaisara di Bangi Sental Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. πŸ“
.
πŸ“² Admin.
0136562916
0136563437

#capalring #fatyaexclusive

Cantik tersusun gitu. β€οΈπŸ™ˆ
-
Jom order, boleh juga dihadiahkan pada adik-beradik atau sedara mara. 🎁

#fatyaexclusive #capalring

Stock dah tak banyak, meh order laju-laju! πŸ“£
.
Capal ring πŸ’πŸŽ (berwarna hijau)
- Harga serendah RM50. (dari mesir)
- Saiz boleh dikecilkan dan dibesarkan bila bila masa, sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.
- Tidak berkarat.
- Lelaki dan perempuan boleh pakai.
.
* Semenanjung RM7 ,
area sabah/sarawak RM11
.
🍁 Boleh DM saya.
Pada yang ingin membeli secara online boleh pm no di bawah. Atau boleh terus datang ke Butik Qaiseer Qaisara di Bangi Sental Seksyen 8, Bandar Baru Bangi.
.
☎ Dan boleh whatsApp untuk info/order :
0136563437
0136562916
(admin)

#fatyaexclusive #capalring #frommesir #limitedstock

Which one of yours? 😍🎁 #capalring #fatyaexclusive #limitedstock #ordernow

Selalunya bila Allah tarik sesuatu dalam hidup kau, Dia sebenarnya nak bagi yang jauh lebih baik.
.
Kadang, kita je yang tak sabar. 😊
-
πŸŽ‰ Alhamdulillah hampir 200+ pcs terjual dalam masa dua bulan, rezeki. πŸŽ‰
.
Yang masih belum dapatkan capal ring tu meh order, limited stock! πŸŽπŸ’
.
.
WhatsApp now: 0136562916

#capalring #fatyaexclusive

Saya suka sangat dengan gambar ni, awak suka tak? hihi. πŸ’•πŸ™ˆ
.
Masa yang dinanti nantikan telah tiba!! Jubah Exclusive by Fatya Eddeen " (ف)" now is available. πŸ’―πŸ”₯
-

Dengan harga pengenalan yang terbaik. - -Jubah "ف " menggunakan material yang berkualiti di import dari luar negara. -Inspired by Arabian people yang suka kan kekemasan dan mudah di pakai kemana sahaja. -Sisi lengan yang mudah di lipat dan cantik. -Moden dan bergaya
-Tak Panas -Mesra Solat
-Selesa dan tak mudah berkedut
-Sesuai di pakai ke mana sahaja.
-
Pada yang ingin membeli secara online boleh Admin di no di bawah. Atau boleh terus datang ke Butik Qaiseer Qaisara di Bangi Sental Seksyen 8, Bandar Baru Bangi. Selangor. πŸ“
Boleh whatsapp Admin :
-
☎ 0136562916

#jubahdress #newdesign #fatyaexclusive #gayabyfatyaeddeen

#reviewbyabbasyislamicβ„’ -
When your name in someone's prayer, it's beautiful. πŸ’ž
-
Wahai lelaki, jadilah lelaki seperti Saidina Ali, melamar gadis pilihanmu dengan jalan pernikahan, bukannya couple.
.
.
- Capal ring πŸ’πŸŽ (berwarna hijau)
- Harga RM50 (dari mesir)
- Saiz boleh dikecilkan dan dibesarkan bila bila masa, sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa.
- Tidak berkarat.
- Lelaki dan perempuan boleh pakai.
.
* Semenanjung RM7 ,
Sabah/sarawak RM11
.
🍁 Boleh DM terus :
@fatyaeddeen
@fatyaeddeen
.
☎ Dan boleh whatsApp untuk info/order :
0182885747
0136562916
(admin)

#capalring #fatyaexclusive

Most Popular Instagram Hashtags