#fattahaminz

MOST RECENT

Combo terbaik 👍
.
.

Produk terhangat & laku keras kini! Bagi yang tak tahu lagi, FIBERMAX ni mengandungi bahan-bahan yang sangat efektif untuk:
.
. 🍏Membantu membuang toksin di dalam tubuh
🍏Membantu mengekalkan berat badan ideal
🍏Membantu menurunkan berat badan 🍏Membantu menstabilkan paras glukosa dalam darah
🍏Membantu meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadam
.
JANGAN LUPA AMBIK FIBERMAX 1 SACHET SEBELUM TIDO
.
⇨9 Kelebihan Body Dream Coco S :
.
●Mengatasai masalah kegemukan air / kegemukan daging
●Mengecilkan lengan yang besar dan menggeleber
●Mengecilkan perut yang boroi
●Boleh diamalkan lelaki dan wanita
●Boleh diamalkan ibu yang menyusukan anak seawal usia 1 bulan
●Boleh diamalkan pesakit Darah Tinggi (half sachet) & Gastrik (wajib heavy breakfast sebelum consume)
●Berperisa coklat yang sedap.
●Membantu menurunkan berat badan tanpa berpantang.
●Bersifat Fat Blocker
(menghalang penghasilan lemak kegemukan)
●Tiada efek cirit-birit
●Tidak menyebabkan rasa berdebar-debar
(jantung laju)
●Tiada efek yoyo
(naik berat badan semula selepas berhenti)
●Menambah susu badan ibu yang menyusukan anak.
.
Body Dream Coco S
1 kotak - 15 sachets x 20gm
Stok penggunaan 15 hari
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #cintatiadaganti #isteriuntukdisewa #gv5 #fattahaminz #jannanick #fattzura #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurusdanputih #kurus #produkkurus #raya2018 #slimmingproduct #slim #bodydream #bodydreamcocos #bodydreamcocoslimming #bodydreamcoco
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #cocoslimming

[Promo Murah Harga Jimat]
.
FEEDBACK FEEDBACK PRETTY CUST WITH HOT SELLING FERARRI SEBASTIAN BROWN TWO TONES
. ✔Diingatkan ade jual murah tp kualiti X sama, byk aduan kami dpt yg beli murah kt IG lain tp kualiti pasar mlm, spec kami kualiti butik, frame besi, bkn plastic,jd pengguna bijak!!jgn sbb nk jimat sgt tp smpai kepala penin bile pakai, lastnye bg labah2 pakai!! ✔Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk mata
.
✔READY STOCK, CLICK LINK DI PROFILE NTUK WHATSAPP
.
✔ BOUTIQUE Quality Only
.
✔ Bukan grade pasar mlm or 3A or 5A, ni bkn grade punya, tp butik kualiti
.
✔ Ramai artis beli ngan kami, bole tgk video n pic beribu testimonial
.
✔ Harga ori mahal sbb kne byr warranty, so spec kami jauh lg murah
.
✔ Ramai beli buat hadiah birthday kwn or gf, kami ade service wish card, ade yg buat hantaran kawin
.
✔ Dapat full set box ori, ade Case, Hard box, Paper cloth, Paperbag pun ade
.
✔ Kami Jamin kepuasaan Korang 10000%!!
.
✔Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-3966103 or lg cpt click je link kt BIO
.
.
#babyctdk #swapreview #zalora #sayajualspec #comelpipimerah #sayajualdresskanak #fattahaminz #paidreview #hantaran #igshopmalaysia #sayajuabajuraya #sayajualperfume #bajuraya2018 #sayajuaborong #fattzura #prelovedrizalman #cindellebooster #cindelle3000 #sayajualbajubaby
#videoviral
#borongmalaysia
#injectionmurah
#paidreview #naelofarhijab #hantaran #petronas #meletop #sayajualmurah #sayajualbag #produkviral

“BAJU DH KETAT & SENDAT KT MesB!” Dah pakai 5 hari tapi dah dapat perubahan yg MesB dah teg|ang dan anj|al. Mula2 pakai memang rasa berdenyut kat2 MesB. Lepastu MesB nya dah rasa lain dah. Makin Pad|at dan pen|uh. Sekarang kalau tak pakai B|R|A pun still nampak macam pakai. Bila pakai t-shirt teras sen|dat dank et|at kat bahagian da|da. Pad|u je rasanya.
.
Semua wanita idamkan t3k yang montok, tegang dan cantik. BConfident ADVANCE serum khas dari WANITA ke WANITA yang boleh mendapatkan hasil yang berkesan dengan lebih efektif. .
Nak kan payudara kekal cantik dan menawan mcm anak dara? Cuma perlu amalkan B CONFIDENT ADVANCE sehari 2 kali anda dh dpt aset idaman anda. Tak perlu suntikan dan telan pil mahal2 utk kekalkan payudara cantik. Jom cuba B CONFIDENT ADVANCE skrang!
.
PAY DAY SALE! 🎉🎉🎉
Dgn setiap pembelian 2 B CONFIDENT ADVANCE + PERCUMA 1 + FREE GIFT VVIP yg bernilai RM130. Stok tersangat lah terhad, kt akak tggl lg 15pcs je ni!! 😫😫😫
.
Cepat2 grab sementara stok masih ade.
Wsp akak k
klik link nih
http://www.wasap.my/601117520364/bconfidentadvance
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #munafik2

“EWAHH!! ASET MKIN TEG4NG & MENGG0D4 SKRANG NI!”
.
Wahh! Bestnya bila Hub|by selalu puji aet kita. Dia kata dia suka sangat dengan aset kita yang sekarang ni. Mana taknya, lepas guna B CONFIDENT ni, cikkBee kita makin tegang dan menggoda kate nya. Bau B CONFIDENT pun segar jer, wangi sangat bau rose. .
B Confident ADVANCE selamat di gunakan oleh wanita yg dh berkahwin, yg menyusu kan ank atau pun ank dara. dengan menggunakan teknologi NANO dan 10x penyerapan. Korang belum sempat nak urut dia dah meresap dulu dan tidak melekit. .
Anda mengalami masalah mis b londeh? Mis b besar sebelah? Meyh cuba B CONFIDENT ADVANCE nih. Jom pakat2 buat kan suami anda tertawan dgn anda. Montokkan dan cantikkan aset anda kembali.
.
Meh sis tolong selesaikan masalah2 tu dengan tips yang sangat mudah. Yang penting takde kesan sampingan.
.
Jgn ragu-ragu untuk dpt kn B CONFIDENT ADVANCE.
Meh pm akak cepat! Pastikan original dr stokis/agen/dropship yg sah shj.
Klik link nih
http://www.wasap.my/601117520364/bconfidentadvance
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #munafik2

[Promo Murah Harga Jimat]
.
FEEDBACK FEEDBACK . ✔Diingatkan ade jual murah tp kualiti X sama, byk aduan kami dpt yg beli murah kt IG lain tp kualiti pasar mlm, spec kami kualiti butik, frame besi, bkn plastic,jd pengguna bijak!!jgn sbb nk jimat sgt tp smpai kepala penin bile pakai, lastnye bg labah2 pakai!! ✔Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Lens dgn UV400 untuk mata
.
✔READY STOCK, CLICK LINK DI PROFILE NTUK WHATSAPP
.
✔ BOUTIQUE Quality Only
.
✔ Bukan grade pasar mlm or 3A or 5A, ni bkn grade punya, tp butik kualiti
.
✔ Ramai artis beli ngan kami, bole tgk video n pic beribu testimonial
.
✔ Harga ori mahal sbb kne byr warranty, so spec kami jauh lg murah
.
✔ Ramai beli buat hadiah birthday kwn or gf, kami ade service wish card, ade yg buat hantaran kawin
.
✔ Dapat full set box ori, ade Case, Hard box, Paper cloth, Paperbag pun ade
.
✔ Kami Jamin kepuasaan Korang 10000%!!
.
✔Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-3966103 or lg cpt click je link kt BIO
.
.
#babyctdk #swapreview #zalora #sayajualspec #comelpipimerah #sayajualdresskanak #fattahaminz #paidreview #hantaran #igshopmalaysia #sayajuabajuraya #sayajualperfume #bajuraya2018 #sayajuaborong #fattzura #prelovedrizalman #cindellebooster #cindelle3000 #sayajualbajubaby
#videoviral
#borongmalaysia
#injectionmurah
#paidreview #naelofarhijab #hantaran #petronas #meletop #sayajualmurah #sayajualbag #produkviral

Assalamualaikum dan selamat pagi 😍❤️
.
Pagi isnin nie kita postage mcm biasa tau uolls, penghantaran dibuat dlm masa 1 hari sahaja kebiasaannya. Nk cepat smpai pembayaran kena buat sblum pkul4 ptg utk hari isnin, kalau lmbt tkt stok bconfident yg saiz besar nie hbs dan juga tkt bconfident lmbt smpai. 😱
.
Akk tau awk semua nk bconfident tu cpt smpai kan, sbb masing2 mmg tak sabar nk pakai nye, jd cpt beli. Jgn la suami dh komplen tp masih tangguh lg. Adududu, tak risau ke kalau suami berpaling tadah?hehe cepat2 la ubah penampilan diri utk suami tersayang ❤️❤️
.
.
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #munafik2

Kelebihan HEIGHT UP™
.
http://Wasap.my/60136751345
.
🍬MEMBANTU menambah ketinggian badan secara semula jadi
🍬Tiada kesan sampingan
🍬Kesan perubahan badan yang pantas
🍬Bertindak seawal 1 bulan 🍬Mampu memberi kesan penambahan ketinggian sebanyak 2cm hingga 15cm
🌸💕✨
Cara Pengambilan HEIGHT UP™
🍬2 biji pagi sebelum breakfast dan 2 biji sebelum tidur.
🌸💕✨ #heightup #heightupmurah #heightuporiginal #heightuporiginalmurah #ubattinggi #ubattinggioriginal #tambahtinggi #saharulridzwan #fattahamin #fattahaminz #elfiraloy

PAYUDARA BULAT MANTAP. TAK PAKAI BRA TAPI TEGANG DAN MEMBULAT PEJAL DILIHAT!!
.
.
Kini kembali seperti anak dara..
.
.
Payudara membulat mantap. Tak pakai bra pun, elok membulat dan tegang je..
.
.
Payudara makin lama makin tegang semula.
kini tidak jauh beza rupanya persis anak dara..
Encik husband pun dah start menjeling je hak dia dah di jaga sempurna
.
.
Takkan nak di biarkan makin layut ye tak payudara Cik Gojes tu?
.
.
Jom cuba sapu BCONFIDENT SERUM InshaAllah dapart mengembalikan bentuk payudara Cik Gojes yang dulu 😎😎
.
.
Pakej ikat En Suami kita sekali 😘😘
.
📱Whatsapp 013-3090209
📱Whatsapp 013-3090209
. .
#bconfidentkl #neelofa #bconfidentshahalam #payudarakendur #bconfidenthq #bconfidentoffer #bconfidentjohor #bconfidentselangor #bconfidentmurah #bconfidentpromosi #bconfidentsabah #nursajat #originalproduk #bustup #trustedseller #igersmalaysia #serumpayudara #milkbooster #bconfidentsingapore #bconfident #fattahaminz #menyusukananak #viral2018 #naelofarhijab #pinklady
#payudaramontok #husna #bodysexy #ubatpayudara #munafik2

Sebelum tidur 2 biji je HEIGHT UP pastu buat streching simple mcm gambar sebelah. .
Senaman Khas untuk Meninggikan Badan. Dengan hanya 3 langkah sahaja.
1. Duduk di atas kedua belah kaki.
2. Angkat tangan tegak ke atas.
3. Berbaring tanpa luruskan kaki.
.
Lakukan senaman ini hanya 5 minit sahaja sehari sebelum tidur
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
📲 PM atau Wsapp 013-671345
📲 ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
📲 ATAU klik link dibawah🔜
http://Wasap.my/60136751345
.
#heightup #heightupmurah #heightuporiginal #heightuporiginalmurah #ubattinggi #ubattinggioriginal #tambahtinggi #saharulridzwan #fattahamin #fattahaminz #elfiraloy

Most Popular Instagram Hashtags