[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fatinsc

266 posts

TOP POSTS

Melangkah dan terus melangkah.
Jangan ketinggalan besok Rabu, 17 ogos 2016 9pagi, di TV AL Hijrah
Bersiaran secara langsung dengan founder kami CikPuan Azila
Losyen Kurus Sejuk Nombor 1 di Malaysia
Saya Fatin Agen Sah, ampang & kl dengan ini membuka peluang pada mereka yang berminat untuk sertai Team kami.
Ayuh. Rebut peluang. Jana pendapatan dengan mudah hanya melalui online sahaja.
Wasap 0145306460. Dengan segera.
#losyenkurussejuk
#dropshipwanted
#TeamFazira
#FatinSC

Terima kasih pada sahabat2 positif yang add & sudi accept friend request dari fatin 😊 😘

Mai fatin intro yer. Nur Fatin adlah ejen sah #losyensecretcorrea atau nama fames losyen ni.. Losyen kurus sejuk 😍.. Yes, losyen ni mmng sejuk je bila kita apply kt bahagian body yang ingin kita kecilkan 😊😍 Yang paling bestnyaa, kita xperlu diet & xperlu bersenam 😍. Kita perlu disiplin dengan pengambilan air masak & juga selalu sapu losyen ni tiap2 hari.. Senang ke senang 😊😍 Sebab itu, #sayagunasayajual... Akak2 atau abang2 yang nak cuba keberkesanan #losyenSC ni.. Boleh jer wassap fatin di 0145306460 😘

Wassap free & kalau nak bertanya dulu pon boleh jer, xde kena service cas. 😬😬 Wassap fatin yer 0145306460

#FatinSC
#TeamFazira
#Buanglemak
#sapusapukurus
#LosyenSecretCorrea

Tak tumbuh tak melata
Tak sungguh saya tak katA😍😍😍 Proven tau SECRET CORREA nie kalau dalam soal mengatasi stretchmarks... Parut2 ala2 kulit limau tu la

Wassap 0145306460

#FatinSC
#TeamFazira
#Buanglemak
#stretchmarks
#losyensecretcorrea
#malaysiaonlineshop

Assalamualaikum & selamat pagi SAHABAT HEBAT 😘 💖Allah Maha Mengetahui💖

#FatinSC
#TeamFazira
#losyenkurussejuk
#Fatin0145306460
#LosyenSecretCorrea

Assalamualaikum kawan2 semua

Semoga hidup kita diredhai olehNYA senantiasa 😘

#FatinSC
#TeamFazira
#buanglemak
#losyensecretcorrea
#buangangindalambadan

Assalamualaikum &

Selamat pagi kawan-kawan 😊😘 #FatinSC
#TeamFazira
#buanglemak
#LosyenSecretCorrea
#buangangindalambadan

IBU YANG BARU ATAU DAH LAMA BERSALIN MESTI BACA NI!!!z
=================================
.
APA YG SECRET CORREA BOLEH BANTU IBU LEPAS BERSALIN?
.
.
.1-, fungsi utama SC nie of course
utk buang lemak² degil dlm badan.
So, ibu² akan mudah SLIM dgn sapuan SC yg konsisten..
.
2-, SC nie mesra pengguna utk ibu mahupun baby.
Ibu risau nak guna losyen kurus sbb takut baby terasa panas.
Don't worry, SC bersifat sejuk.
.
Ibu² boleh sapu kat perut, lengan, mana² bahagian yg nak :)
Ibu² boleh sapu SC dgn senang hati yea .
3-, kesan strechmark sgt teruk :(
Tak cantik kan strechmark penuh kat perut?
SC boleh bantu utk pudarkan strechmark ibu² :)
Alhamdulillah, until today, ramai dah ibu² yg bagi
positive feedback yg strechmark dorang makin hilang :
.
4-, ibu x boleh bengkung sbb bersalin czer.
Takpe ibu, bersalin czer atau normal,
tetap boleh slim, boleh kempiskan perut.
Asalkan ibu rajin sapu SC dgn konsisten.
InshaaAllah boleh
.
5-, ibu tak boleh diet ketat sbb risau nanti susu kurang.
Kesian kat baby.
Ya Allah, ibu.. suka fatin nak bg tahu :
Konsisten guna SC, tak perlu diet ketat ibu.
Ibu follow guide kami.
.
InshaaAllah ibu boleh capai yg ibu nak. :*
Jom ibu², grab SC sekarang.
.
Kata nak cantik, nak cun melecun
Whatsapp 014.530.6460

#FatinSC
#losyensapu
#TeamFazira
#kempiskanperut
#caraberpantang
#LosyenSecretCorrea
#secretcorrealovers😘
#hilangkanstretchmark

Pada asalnya akak memang tak percaya produk ni boleh kuruskan badan tapi instinct akak memang betul rupanya

Akak memang menyesal beli produk ni..mana tak nye..ingatkan untuk kurus je tapi skali kulit perut menegang, bentuk badan ramping, parut pecah lemak pun hilang.. Menyesal hakak tak cuba produk ni awal2..secret correa losyen kurus sejuk.. Cepat PM hakak untuk tahu lagi detail 😍 💯% bahan semulajadi tanpa kesan sampingan 😍 Tidak perlu BERLAPAR
😍 Tidak wajib EXERCISE LIGAT 😍 Perubahan dpt dilihat seawal 3-7 hari
😍 Kesan KETARA hanya dalam 2-4 minggu
😍 GMP Certified & Halal
😍 Lulus KKM (NO T150300568K)

Tinggalkan no WhatsApp pada ruangan komen or WhatsApp +6014.530.6460 sekarang.. Stok dah tak banyak, ramai sangat PM ni 😍😍 #FatinSC
#TeamFazira
#buanglemak
#losyensejukkurus
#secretcorrealovers😘

MOST RECENT

Saya #trustedseller . alhamdulillah, dear customer selamat terima #losyensejukkurus nih. Kakak2, abang2... Ble lagi nak dptkan #secretcorreaslimming 😉. Fatin akan berikan Teknik Sapuan Eksklusif untuk customer kesayangan fatin SAHAJA 🌺❄
Harga asal 1tiub ni RM129.90... Tapi, tapi, ada juga PROMOSI tauu... Untuk dapatkan HARGA PROMOSI, perlu wassap fatin dahulu.. #whatsapp_0145306460 #FatinSC .
#SecretCorreaLovers😘 #sayajualsayaguna #setberpantang #Losyenpelbagaimanfaat #losyensapukurus #produkkurus

Ade yang tanya .. mcm mana nak turunkan perut yang buncit..
.
Cikgu fitness kata SIT-UP hanya kuat kan otot perut.
Nak bakar lemak kat perut kena buat 'Cardio' utk BAKAR LEMAK kat perut.
Maksudnya, Jogging atau naik treadmill...
.
Alahaiiii.... KORANG RAJIN? ADA MASA?
atau BIARKAN PERUT SEMAKIN KEDEPAN??? 😣😣😣😣
Mehhh!!! KAMI BANTU!
.
Dengan SAPUAN LOSYEN KURUS SEJUK JE, BANTU BAKAR LEMAK PERUT DGN MUDAH... ;) JIMAT MASA PLAK! :) ;)
.
Meh whatsup 014-5306460 harga KASIH SAYANG dari #FatinSC
#Secretcorrea #Setberpantang #Losyensejukkurus #Losyenpelbagaimanfaat #secretcorrealovers #stevialovers

Sedikit perkongsian KEBAIKKAN & KELEBIHAN SECRET CORREA 😊
.
Salam Isyak buat semua umat Islam 💝
.
#secretcorrea #setberpantang #whatsapp_0145306460 #FatinSC #Losyenkurussejuk #hilangkanstretchmark #losyenpelbagaimanfaat #ejensahtangkak

Konsep penggunaan Stevia : Gantikan gula pasir kepada Stevia dalam masakan, makanan dan minuman harian mengikut citarasa sendiri.
.
Objektif penggunaan Stevia : Merendahkan risiko penyakit tidak berjangkit akibat pengambilan gula berlebihan seperti kencing manis, darah tinggi, gout, migrin dan sebagainya. Kesan gula pasir kat komen .
Kata Dr. Mohd Farid "Stevia bukan untuk orang berpenyakit sahaja.. Stevia adalah untuk semua individu. Selagi individu itu mengamal gula, ada gula pasir dirumah, makanya bertukarlah kepada Stevia yang lebih menyihatkan dan ianya revolusi pencegahan penyakit berkait pemakanan"
.
#steviarcc #stevialovers #steviasweetener #pemanissteviapenggantigula #pemanissemulajadi #penggantigula #stevia #whatsapp_0145306460 #FatinSC #ejensahtangkak

"DOKTOR TERCUCUK BOTOX KE APE NI, MUKA BERUBAH 99% LEPAS BERSALIN"
==============================
.
Rasanya masa dalam LR takde reques buat BOTOKS
.
Muka berubah hampir 99% lepas bersalin anak ke 2 ni.
Deliver baby ke deliver lemak doktor ni?
.
KENAPA MUKA BOLEH BERUBAH SANGAT NI!
.
Nak tau rahsia bagaimana k.hana berwajah ala2 retis hollywood?Takde cocok2 botoks tau.. oliginal v shape. Dengan teknik sapuan bersama losyen secret.
.
Nak muka ala2 retis bujur surih tanpa suntikan mala petaka?
Whatsapp #FatinSC
.
📲 014.5306460
📲 014.5306460
📲 014.5306460
.
#secretcorrea #testimonisecretcorrea #setberpantang #hilangkanstretchmark #Losyenpelbagaimanfaat #losyensapukurus #losyensejukkurus #ejensahtangkak

LEMAK LEMAK BERTEMPIARAN LARI...🏃‍💨
.
Turun 16 Kilo dalam 2 bulan bukan lagi mustahil..
Suami pun makin manja lepas tengok body kita yang lebih slim macam zaman bujang-bujang dulu..💃
.
Akak cuma konsisten buat sapuan 2 kali sehari tanpa ngelat
Lepas tu banyak minum air putih.
.
Tapi sebab akak nak result yang cepat dan drastik akak kurangkan pengambilan minuman bergula dan berkafein.
.
Sebab akak tak sabar nak pakai balik baju lama yang shopping kat Sogo tahun lepas tu!😍
.
Kalau korang nak result yang macam ni boleh Whatsapp no sis kat bawah ni...
.
Order hari ini, esok lusa dah boleh dapat dahhh..🚀
Servis dia memang terbaik!👍👍
.
014-5306460
014-5306460
.
Siapa beli dan buat akan dapat RESULT😍
Rugi kalau tengok jer dan tak ambil tindakan!😍
Whatsapp laju laju tau..
.
#FatinSC #secretcorrea #testimonisecretcorrea #setberpantang #Losyenkurussejuk #losyensapukurus #buanglemakdibadan #secretcorrealovers #stevialovers #ejensahtangkak #Losyenpelbagaimanfaat

Terbaik laaa lagu tangkap lentokkk.... Fefeeling sengsorang.. 😂😂😂
Sekali sekala layan #johorfm waktu malam
.
Sambil2 layankan prtanyaan & order dari #secretcorrealovers😘 . 11.59pm malam ni, tamat dah PROMOSI C.N.Y 😧
(HARGA ASAL 1 BOTOL RM129.90)
.
#whatsapp_0145306460 #FatinSC
PSST: Dropship & Ejen WANTED 💪💪💪
.
#secretcorrea #losyensejukkurus #produkkurus #losyensapukurus #hilangkanstretchmark #setberpantang #buangangindalambadan #Losyenpelbagaimanfaat

Alhamdulillah... Done COD kt one off adik yg fatin rapat masa kt Sudin 😊
.
Penggunaan #losyensc tak rumit pon.. FOLLOW TEKNIK SAPUAN YANG DIBERI,
PEMAKAIAN LOSYEN YANG KONSISTEN,
AIR MASAK @ AIR KOSONG 💪
.
PERUBAHAN BERGANTUNG PADA TAHAP METABOLISMA INDIVIDU. ☺
.
💝 BUKAN SEKADAR KURUS SEMATA 💝
💠 LOSYEN PELBAGAI MANFAAT 💠
.
Jom sebarkan manfaat & kebaikkan #LosyenSecretCorrea 💖
.
Kawasan COD :
COD MUAR (Tangkak - Busten Muar sahaja)
COD TANGKAK (Bandar Tangkak - Kampung Sagil)
COD Bukit Gambir
.
#whatsapp_0145306460 #FatinSC #EjenSahSecretCorrea #Losyenkurussejuk #produkkurus #losyensapukurus #setberpantang #hilangkanstretchmark

PERUT OPERATED KEMPIS SERTA MERTA 😍😍😍
.
Baru ja sapu losyen tapi dapat feedback dah lost 3 inci bahagian perut 😊
.
Nak makan pun rasa kenyang jer mungkin sebab perut dah makin MENGECIL 😅
.
Sapu pun selesa ja yelah kan sejuk jaa lemak cair pun tak terasa tauu 😘
.
NAK KEMPISKAN PERUT?? NAK KECIKKAN BAHAGIAN TERTENTU?? .
Psst‼ Harga promosi super awesome masih lagi ada tauu ☺
.
📮 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK / SEMENANJUNG
🎁 FREE GIFT .
🔑LOCK HARGA PROMOSI NOW ☺
Whatsapp
FATIN 014-5306460
FATIN 014-5306460
FATIN 014-5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#setberpantang
#losyensapukurus
#losyensejukkurus
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#testimonisecretcorrea
#hilangkanstretchmark
#buangangindalambadan

Ramai wanita diluar sana
Mempunyai masalah seperti
.
✖Perut Buncit
✖Perut Boroi
✖Peha Besar
✖Lengan Besar & Lembik
.
Risau lemak semakin menebal 😰
Bimbang berat badan semakin bertambah 😰
Seluar dan baju saiz S, M semakin dilupakan 😩
Dek kerana saiz XL, XXL, XXXL semakin menghampiri anda😫
.
Semua ni anda tak perlu risau 😃
Kerna kami ada jalan penyelesaiannya 😚
Cepat2lah bertindak untuk menurunkan berat badan anda
.
Cantikkan diri anda dengan losyen kurus sejuk Secret Correa 😘
Pasti anda suke dengan penampilan anda selepas menggunakannya 😘
Kurus Langsing Cantik Menawan di hari raya 🌟🌙
.
Cepat2 whatapp .
📲 014.5306460
📲 014.5306460
📲 014.5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#setberpantang
#ejensahtangkak
#losyensejukkurus
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#hilangkanstretchmark
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

NAK KURUS TAPI SUSAH NAK CONTROL MAKAN?
.
Ohhhh,
Nikmat kan #Sebulan boleh turunkan 15kg berat badan.😱
.
Yang lagi best SC ni boleh kontrol selera makan Iqa lah
Makan sikit saja dah kenyang.😊
.
Kalau Macam ni misi nak turunkan lagi 25kg mesti boleh kan?
.
Petang ni juga Iqa bank in untuk lagi 2 TIUB,
Lebih jimat harganya.😄
.
Awak dah diet ketat lebih sebulan?
Masih belum turun 10kg berat badan?
Wokay tiada masalah,
Teruskan diet dan tambah sapuan #LosyenKurusSejuk secret Correa,
In Shaa Allah awak yang comel ni akan jadi testimoni seterusnya 😍😍💃💃
.
Sila lah jeles dengan gembira😁
.
Whatsapp 📲 014-5306460 untuk yang nak tumpang sekaki slim bersama.
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#ejensahtangkak
#setberpantang
#losyensejukkurus
#Losyenkurussejuk
#MisiMencairLemak
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#hilangkanstretchmark
#testimonisecretcorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

IBU YANG BARU ATAU DAH LAMA BERSALIN MESTI BACA NI
==============================
.
APA YG SECRET CORREA BOLEH BANTU IBU LEPAS BERSALIN?
.
1) Fungsi utama SC nie of course utk buang lemak² degil dlm badan.
So, ibu² akan mudah SLIM dgn sapuan SC yg konsisten.
.
2) SC nie mesra pengguna utk ibu mahupun baby.
Ibu risau nak guna losyen kurus sbb takut baby terasa panas.
Don't worry, SC bersifat sejuk.
.
Ibu² boleh sapu kat perut, lengan, mana² bahagian yg nak
Ibu² boleh sapu SC dgn senang hati ya.
.
3) Kesan strechmark sgt teruk
Tak cantik kan strechmark penuh kat perut?
SC boleh bantu utk pudarkan strechmark ibu².
.
Alhamdulillah, until today, ramai dah ibu² yg bagi positive feedback yg strechmark dorang makin hilang.
.
4) You tak boleh bengkung sbb bersalin czer.
Takpe ibu, bersalin czer atau normal,
tetap boleh slim, boleh kempiskan perut.
Asalkan ibu rajin sapu SC dgn konsisten.
In Shaa Allah..
.
5) Ibu tak boleh diet ketat sbb risau nanti susu kurang.
Kesian kat baby.
Ya Allah, kalau konsisten guna SC, tak perlu diet ketat ibu.
Ibu follow je guide kami.
.
In Shaa Allah ibu boleh capai yg ibu nak.
Jom ibu², grab SC sekarang.
.
Kata nak cantik, nak cun melecun.
PM/ WHATSAPP 014-5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#setberpantang
#ejensahtangkak
#DropshipWanted
#losyensejukkurus
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#EjenSahSecretCorrea
#secretcorrealovers😘
#hilangkanstretchmark
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

Tahniahhhhhhh dah mengandung 6week...
.
sapu sapu losyen kurus sejuk ehhh mengandung...
.
sesiapa susah mengandung
dah lamaaa usaha jom try losyen ini..
.
ni 2 kali dapat berita gembira dr testimoni yang mengandung selepas sapu sc
.
Watsap 014.5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#setberpantang
#ejensahtangkak
#losyensejukkurus
#Losyenkurussejuk
#EmpayarJutawan
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#hilangkanstretchmark
#testimonisecretcorrea
#buangangindalambadan

PENANGAN LOSYEN SUPERB MUJARAB ‼️
.
Losyen ni bukan untuk kurus jer tauu , tengok ni abah , tokwan adik semua boleh pakai tauu ?
.
Sakit lutut , sakit belakang , ada angin kush kushh sapu jer losyen ni automatik badan jadi ringann jerp?
.
Yang best kalau kena ketik serangga ka , ada bengkak bengkak cepat jer lega kalau sapu losyen ni ☺
.
SATU LOSYEN MULTIFUNGSI , pengguna pun cakap puas hati siap nak repeat lagi tauu ?
.
TAK RUGI BELI SC SEBAB PELBAGAI GUNA , SATU UMAH SATU SC?
.
BADAN SIHAT SEMUA ORANG HAPPY ??
.
Whatsapp now 014-5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#setberpantang
#ejensahtangkak
#kempiskanperut
#empayarjutawan
#losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#hilangkanstretchmark
#testimonisecretcorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

NAK KURUS TANPA PERLU BERLAPAR??
.
Azam 2017
.
Nak kurus tapi tak nak lapar2kan
Dan lambakan produk pelangsingan membuatkan anda tak tahu nak pilih yang mana..??
.
Jom beralih ke #secretcorrea..
Losyennya #sejuk dan anda tak perlu menahan lapar pun untuk kurus..tapi jangan la sekali makan sampai 3 pinggan ye..:-P
.
Secret Correa..sapu boleh kurus #biarlemakmenangis anda kurus..anda sihat..
.
Info lanjut wasap 014-5306460
.
#FatinSC
#setberpantang
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

Selamat petang semua :-) :-)
.
Kadang2 customer tak nak tahu pun dalam produk kita ada berapa juta kandungan yang ada.
.
Ada buah termanis di planet bumi ke,
Ada daun terbaik di dunia ke,
Tak perlu tak perlu.
.
Yang mereka nak,
Masalah yang dari tahun lepas tak settle lagi ni
.
Yang dari Januari 2016 tak temui penawarnya lagi
.
Boleh kasi settle?
.
Apa perlu dia buat?
.
Berapa lama atau berapa jumlah perlu konsisten untuk dapat hasil?
.
Ok ni Contoh,
Contohhhh ya :-)
.
Macam #Losyenkurussejuk in shaa Allah boleh settle masalah mereka yang nak turunkan berat badan,
Lagi2 mereka yang baru lepas bersalin.
.
Yang tak mahu slim,
Jangan guna,
Jangan tau,
Nanti makin comel suwett pulak :-)
.
Kesan berapa lama dan berapa tiub?
.
Kalau berat Macam testimony ni yang 70 kg,
Dia konsisten,
Diulang "Konsisten" Sapu Secret Correa selama 3 bulan ya,
Dia habiskan 2 TIUB,
No skip2,
Dapat lah turunkan 7 kg.
.
Kalau berat awak lain dari Dia,
Nak guna berapa tiub?
Whatsapp 014.5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#setberpantang
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#EmpayarJutawan
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#kurusdenganselamat
#testimonisecretcorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

BUKAN PENIPUAN TAPI KEBENARAN !! 😍😍😍
.
Baru seminggu sapu 2inci hilang dekat pinggang haa 😊
.
Lengan pun dah kecut 1 incii , mana ada saka memang losyen ni berpuaka lahh 😅
.
Senang senang jer boleh hapuskan lemak lemak dalam sekelip mata 😍
.
Anda tak caya ?? Cuba dulu sebelum mengata 😊
Rasa dulu sebelum meroyan 😊
.
LOSYEN KURUS SEJUK BUKAN PENIPU TAPI BENAR BUKAN CUBAAN 😘😘
.
💝 BERMINAT? WHATSAPP DIRECT YER 💝
FATIN 📱 014-5306460
FATIN 📱 014-5306460
FATIN 📱 014-5306460
.
#FatinSC
#produkkurus
#secretcorrea
#setberpantang
#losyensapukurus
#losyensejukkurus
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#testimonisecretcorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

Alamakk..!!! Dh masuk tahun baru lagi..azam 4 tahun lepas nk hilang buncit x tercapai lg!!!
Byk dh guna product lain x berhasil!!!
..............
ANDA ada masalah seperti di ats👆???
Mai sini saya 😎 nk bantu..
.
#losyenkurussejuk #secretcorrea utk semua golongan, mmng dpt membantu.. Berkesan dgn cpt..!!! Guna dulu baru tau!!
Saya dh guna..anda bila lagi??😎
.
Bukan janji tapi pasti
.
Pm 014-5306460
.
#FatinSC
#produkkurus
#hilangkanbuncit
#setberpantang
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#losyenkurussejuk
#kecilkanpinggang
#buanglemakdibadan
#losyensecretcorrea
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#hilangkanstretchmark
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

Selamat pagi 😉
.
Pagi ni mangan spageti 💝
.
& HAPPY BORNDAY BONDAKU TERSAYANG 😘
.
Order & pertanyaan #LosyenSecretCorrea sentiasa open 😊
#whatsapp_0145306460 .
#FatinSC #secretcorrea #Losyenkurussejuk #secretcorrealovers😘 #ejensahtangkak #EjenSahSecretCorrea #Losyenpelbagaimanfaat #fatinsaatlifestories

Harga jatuh gaung sempena Y.E.S dilanjutkan lagi sempena New Year!!
.
Korang apa tunggu lagi, jangan nangis kalau harga promosi ni dah x dak selepas 7 hb 1 sbb memang ini terlajak jatuh gaung.
2 tahun sekali HQ payungkan uolls
.
Nak, cepat whatsapp saya 014-5306460
Jimat giler2 uolls dpt 😍😉
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#setberpantang
#hilangkanselulit
#losyensapukurus
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#hilangkanstretchmark
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

CIK ABG MAKIN PUJI 😍😍
.
mana taknya muka dah runcing berseri nampak awet muda gitu haa 😀
.
Niat nak sapu kat lemak lemak yang benjol ja tapi alang alang nak kurus kita runcingkan sekali pipi ☺
.
Tengok akak ni makin cantik makin jelita Paling penting makin awet muda tauu😘
.
Nak jadi macam akak ni , tak telan dek tua jom tonyoh losyen kurus sejuk gerenti awesome 😇
Nak cantik tahun ni ?? Guna SC ler terlajak cantik tau😘
.
Whatsapp 014-5306460
Whatsapp 014-5306460
Whatsapp 014-5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#ejensahtangkak
#empayarjutawan
#losyensejukkurus
#losyenkurussejuk
#secretcorrealovers😘
#losyenkuruslangsing
#buanglemakdibadan
#EjenSahSecretCorrea
#testimonisecretcorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

" TETIBA DI TEGUR HUBBY, GUNA PRODUK APA SAMPAI BOLEH PE.RUT KEMPIS CENGINI "
.
"Kak long guna Lotion SC ni dlm 1 week dah nampak kesannya. Pe.rut dah kempis tau skit.
Yang paling best hubby akak siap tegur lagi. Maknanya dia nampak perubahan tu. Nanti k.long nak REPEAT order tau ~ kak long
.
.
Whatsapp +6014-5306460
Whatsapp +6014-5306460
Whatsapp +6014-5306460
.
.
#DISKAUN 30% dapat DITEBUS pada pembelian 1 Tiub & seterusnya.
.
.
Jom tunggu apa lagi. Diskaun berakhir pada 7 Jan 2017.
.
.
#FatinSC
#SecretCorrea
#setberpantang
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#LosyenKurusSejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#testimonisecretcorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

Macam2 diet dah cuba tapi tak jadi... Apesal tak jadi2? dah tu hampa duk diet tapi malas nk exercise untuk buang kalori.
Bagi yang takdak masa nak exercise atau memang jenis suka tido sepanjang hari boleh la pm fatin ye. Fatin ada barang baik ni.
==============================
S E C R E T C O R R E A L O S Y E N
==============================
Losyen ni memang tak panas, di formulakan khas untuk pembakaran kalori secara konsisten dan efektif.
Tak percaya ke? Tolong percaya k.
Fatin tak tipu.
Korang cuba dulu. Konfirm tak menyesal.
Bukan takat nak jadi kurus ja tapi boleh hilangkan selulit, stretch mark dan menegangkan balik perut menggelebeh.
Bukti? Fatin akan update testimoni setiap hari 😉
.
PM fatin untuk order. Cepat uolls, stok tak banyak...berduyun2 PM fatin..k bai
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#losyensejukkurus
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#hilangkanstretchmark
#EjenSahSecretCorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

"Ish boleh ke Losyen SEJUK mencairkan lemak??? Mengarutlah...."
.
"Losyen panas pun tak menjadi.. Inikan pula Losyen SEJUK!"
.
"Betul ker losyen ni rasanya sejuk? Boleh ke kurus??"
.
💕Padahal kita lupa yang mencairkan lemak,
bukan RASA sejuk atau panasnya losyen,
tapi BAHAN-BAHAN yang digunakan untuk membuat Losyen tu,
Dan pastinya dengan izin ALLAH jua, betul ka betul?
.
💕Kini semakin hari semakin ramai pengguna tegar Lotion kurus sejuk SC,
Semoga yang sedang berusaha kurus dan slim bersama SC,
akan diberikan kemudahan oleh Allah untuk capai berat ideal..
. 🎉🎉🎉Free Gift
🎉🎉🎉Harga Promosi sehingga 07 January 2017
.
Whatsapp #FatinSC cepat2.....
📲 014-5306460
.
#secretcorrea
#produkkurus
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#Losyenkurussejuk
#losyensejukkurus
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

----------*******----------
DETOX & CAIRKAN LEMAK SERENTAK! ----------*******----------
.
✔️ Pembersihan sistem pencernaan
.
✔️ Memecahkan Lemak
.
✔️ Mengenyangkan .
Perubahan seawal 3 ke 7 hari .
PM/WASSAP 014-5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#EmpayarJutawan
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

2 MINGGU, 7KG HILANG
.
Best ke best
2 minggu je dah slim..😍
.
Siapa nak?
Whatsapp | 014-5306460
.
>> PROMOSI DISCOUNT 30% dilanjutkan hingga 7 Jan 2017 tau. Jangan ketinggalan! .
#FatinSC
#Secretcorrea
#produkkurus
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

Ok. Hari nie #FatinSC nak share 3 BAHAN UTAMA dalam #SecretCorrea 😊
.
Kandungan dalam SC nie terdiri daripada:
1. Sunflower Seed Oil
2. Hedera Helix (Daun Ivy)
3. Guarana Seed
.
3 bahan ni adalah dari tumbuhan semulajadi.
& sangat bagus untuk kita yang nak jaga badan
.
Jaga badan yg macam mana tu??
👉 nak singkirkan lemak di Bahagian degil seperti perut, lengan dan peha
👉 nak badan yg SOLID dan ideal dengan ketinggian
👉 nak yang FIRM balik Bahagian yang menggeleber bila dah kurus
.
Selain tu, kandungan dalam SC ni
sangat bagus untuk penjagaan kulit 👍
Kenapa?
.
Sebab dia mampu untuk:
👉 Memudarkan Selulit / strechmark
👉 Membantu pulihkan eczema
👉 Menggantikan sel kulit baru
👉 Mencantik / melembutkan kulit
.
Tambahan lagi,
Kandungan dalam SC ni juga sangat BAGUS UNTUK KESIHATAN. 💖
.
Macam mana??
👉 Melancarkan peredaran darah
👉 Melegakan masalah pernafasan
👉 Melegakan lenguh sendi & sengal badan
.
Konklusinya, SC sangat multifunction,
Boleh digunakan seisi keluarga (semua peringkat umur).
.
Paling penting❗️
✔️ 100 % Halal dan mesra solat
✔️ Lulus KKM
.
#buangangindalambadan
#Losyenpelbagaimanfaat
#EjenSahSecretCorrea
#secretcorrealovers😘
#buanglemakdibadan
#LosyenKurusSejuk
#EmpayarJutawan
#losyensapukurus
#KasiHilangBuncit
#sapusapukurus
#setberpantang
#produkkurus

Atas permintaan ramai, HQ SECRET CORREA berbesar hati melanjutkan tempoh promosi terjun gaung YEAR END SALE sehingga 7 JANUARI 2017 .
Wowww..
DISKAUN 30% kot. Memang sejarah takkan berulang kalau kali ni kau lupakannnn
.
Eceh.. macam menyanyi le pulak 🙈🙈
.
Korang yang frust haritu tak sempat grab diskaun YEAR END SALE.. meh wassap Fatin utk NEW YEAR SALE pulak 😉😘
.
#FatinSC
#secretcorrea
#setberpantang
#ejensahtangkak
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#kurusdenganselamat
#hilangkanstretchmark
#whatsapp_0145306460
#buangangindalambadan

LOSYEN KIKIS LEMAK
MENCARI ORANG YANG : .
✔ malas bersenam
✔ tak suka makan pil kurus atau ubat
✔ tak suka diet sebab makanan semua sedap
✔ nak mudah dan selesa .
.
FUNSI LOSYEN NI :
.
✔ mencairkan lemak
✔ reshapekan body balik
✔ melawaskan sistem pembuangan ✔ menegangkan balik struktur badan .
.
JIKA APPLY LOSYEN APA PERLU DIBUAT : .
✔ sapu 2x sehari ✔ minum air masak secukupnya
✔ ikut cara sapuan yang betul .
.
JADI SUSAH TAK NAK KURUS DENGAN SC , SEMUANYA MUDAH JA TAUU 😘😘😘
.
Meh Whatsapp 014.5306460
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#setberpantang
#EmpayarJutawan
#losyensapukurus
#Losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#kurusdenganselamat
#hilangkanstretchmark
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

>>Tak perlu focus sangat pada berat? <<
.
"Berat saya turun sikit je"
"Sedihlah, Berat tak turun pun😂😂
tanya semula pada diri ,
"Baju yang test sebelum sapu Sc dah muat?"
"Seluar saiz 34 boleh butang?"
"Pakai jubah ketat lagi ke Bahagian perut?"
.
Ada individu terlalu focus nak kurangkan berat,
Jadinya bila berat x turun salahkan produk.
Tapi tak sedar inci tubuh dah banyak kurang
😎😎😎
Ish ish ish,
Tu maknanya #Lemak kamu dah cair,
Berat memang sama,
Atau sikit je beza,
Tapi semua Bahagian badan yang berlemak dah tiada kan?
.
Sebab itu berat badan yg bagus bukan berat lemak tapi hendaklah berat otot. 💪 Baru body lagi cantik dan slim 💅
Terus sahaja konsisten sapu SC,
.
Masih xde lg losyen SC?? jgn risau saya boleh bantu, PM or Whatsapp je👇
.
014-5306460
#FatinSC
#produkkurus
#secretcorrea
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#losyensejukkurus
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#kurusdenganselamat
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

Mulakan tahun baru dengan azam yang baru 👍
.
Semoga kita semua berjaya & kaya didunia & akhirat 😊
.
mana yang azam baru nak diet tu meh whatsapp #FatinSC 014-5306460, dulu sebelum mula kan diet 😉
.
#secretcorrea
#produkkurus
#losyensapukurus
#EmpayarJutawan
#losyenkurussejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

Kurus TAPI BUN.CIT????
.
urmmmm saya ini kurus je berat 45kg jer tapi perut saya bun.cit
.
pakai baju nampak bongol bongol di perut....
.
mesti tak syok kan....bila dah kurus tapi perut buncit.apa kata sapu losyen kurus sejuk insyallah dalam masa7 hari inci boleh loss yang penting kena istikomah,konsisten pakai...
.
jommm whassap saya 014.5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#setberpantang
#hilangkanbuncit
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#sapusapuinciloss
#perutbuncithilang
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan
#hilangkanbuncitlepasbersalin

Tampilkan imej baru di tahun baru..!!😎😎
.
◇bertahun bersukan..bdn x kurus2😥
◇bermcm product makan..sama juga😣
◇bdn naik bagai di pam2😧
.
Mai cuba tgk losyenkurus sejuk Secret Correa 😉
Guna guna baru tahu penangannya!!😎😎
.
PROMOSI YES akan tamat esok 31/12/2016 jam 11.59pm..!!!🤓💃
.
Losyen Secret Correa Boleh Membuat Kita Slimmmmmm, Sihat Dan reshape body......
.
Kandungan Guarano, Minyak Bunga Matahari Dan Hedera Helix didalam losyen bergabung 💥💥mEletoppp 💥💥dan mencairkan lapisan lemak dibawah kulit kita secara cepat dan selesa.....
.
Bila kita minum air yg byk lemak2 akan ditolak 👊🏻👊🏻👊🏻 keluar sama ada melalui peluh atau pembuangan air kecil atau besar...
.
Makin cukup kita minum makin cepat lemak keluar.....best ke best???
.
senang sangat uolsssss
.
#secretcorrea
#produkkurus
#losyensapukurus
#losyensejukkurus
#buanglemakdibadan
#EjenSahSecretCorrea
#sapu2sajalonggaqsluaq
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan
.
Pls PM utk info lanjut😘
.
📲 014-5306460
📲 014-5306460
.
#FatinSC
#reshapebody
#ejensahtangkak

Selamat petang semua 😊
.
Nak bagi tahu promosi YES 2016 losyen kurus sejuk hanya tinggal lagi 1 hari ye (Tepat jam 11.59pm, bertarikh 31/12/2016) 😊
.
Lepas ni harga akan jadi Rm120 (harga asal rm129.90) , jom grab sementara still lagi promosi 😁
.
Sempat lagi nak kurus sebelum tahun baru (2017) 😇
.
Berminat whatsapp Fatin terus sebab ada lagi 10tiub lagi jerr 😆
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#losyensejukkurus
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#testimonisecretcorrea
#whatsapp_0145306460
#buangangindalambadan

👖SELUAR KERJA TERPAKSA KECIL KAN👖
.
================
.
16 hari pakai inci banyak hilang😱😱😱
seluar👖jadi londeh terpaksa kecik kan haaa siap kena tegur lagi macam pakai seluar orang lain....
.
haaa lega hati dengar keluhan penguna sc hiii ...seronok kan bila tengok perubahan pada diri sendiri lagi lagi bila kerja beruniform ini badan kena jaga...
.
jommmm kite tranformasi kan diri kita jadi macam hakak polis ini....
.
demi diri dan kerjaya .
📲📲📲whassap 014-5306460
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#losyensejukkurus
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#EjenSahSecretCorrea
#testimonisecretcorrea
#buangangindalambadan

Promosi terjun gaung tggal hr nie dgn esok jer uolls.. 💃💃💃💃
.
Sape lmbt... Maaf la... Nangis bawah katil pun x dpt nk bg harga hebat mcm nie... 😍😍😍😍
.
Soooo... Sementara ada ms lg nie, cepat² rebut... .
Bukan selalu... Berbaloi² sgt beli.
Seisi rumah boleh dapat manfaat..👍👍👍👍
.
#FatinSC
#secretcorrea
#produkkurus
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#buanglemakdibadan
#EjenSahSecretCorrea
#secretcorrealovers😘
#Losyenpelbagaimanfaat
#buangangindalambadan

SHARING IS CARING !
●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
.
Cuma sapu2..tonyoh2 skit.., 2 minggu jer
Dah nampak perubahan dan result yg best macam ni memang suka sangatlah kan....:-)
.
Tu baru 2 minggu tuuu....
Kalau sebulan tah berapa kilo loss agaknya yer..!?
.
Kawan2 pun nak jadi macam nie...
Whatsapp 014-5306460
.
#FatinSC
#secretCorrea
#produkkurus
#ejensahtangkak
#losyensapukurus
#kecilkanpinggang
#LosyenKurusSejuk
#buanglemakdibadan
#secretcorrealovers😘
#testimonisecretcorrea
#buangangindalambadan

Most Popular Instagram Hashtags