[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fatihahnextmillionaire

49 posts

TOP POSTS

Mak tom dah tua lah takpyah ambil gmbrπŸ˜‚
.
Gmbr tu kenangan mak tom.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI πŸ’•
.
If ada silap dan salah jgn dismpan. Kosong2 na..yang di jalan raya hati2 sampai ke destinasi yg anda ingin tuju .
Skrang fatihah di Shah Alam . Siapa yg nak set appointment bleh chit chat ai okay πŸ‘
Pm
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
πŸ“² 0149847794
FATIHAH .
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Salam jumaat Ramadhan ke 28.
Ramadhan Jumaat terakhir .
Pejam celik pejam celik, Ramadhan bkal melambai pergi .. Syawal akan menjelma. Mcm mana ibdah anda tahun ni ? Semoga segala kebaikan, amalan dan stiap perkara yg baik diberkati dan dirahmati Allah .
.
Jom selawat. 😘
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

NAK BEBEL DAN ABAIKAN MATA CEPET AKIBAT PANAS
.
post ni patot di upload 2hari lalu. Tpi tahap malas ya Ampun 😀just nak update je . . . Sis dahtamatkan pembelajaran di universiti . . . 😱 eh tak lah.. Dah hbis dah final exam. Bermakna dah hbs sthun blajar. Ada lg 3thun 😡πŸ’ͺ hati tak kuat weh ! πŸ˜“Dan bye2 kolej kdiaman terchenta .. πŸ˜‚ i dah nak duduk umah sewa u 😈 .
Maka dgn ini ku isytiharkan bhawasanya SAYA CUTI dah πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰
Jadi ! Kpada sesiapa yang pm atau nak pm sis tnya tntg projek bru sis dgn #GrandMillionaireClub neh .. Dah bleh lah roger2 sis back. Dan yg dkat area #melaka atau #selangor bolehlah dah start set Appointment dgn sis orait,🐱
.
Nak buat simpanan pasif atau aktif? Pm saja. Dlam RM 10K - 100K nak? Mahu? Pm saja..sis perlukan yg serious sahaja. yg memain sis takLayan. K rak lu paper roger😘
.
Save neh
0149847794
FATIHAH .
#furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#fatihahLifeStyle#FatihahNextMillionaire#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

happy holiday ! πŸ’•πŸ˜š
.
Mana yg pm sis. Sis takdapt blas skrg. Nanti sis blas satu2 okay. Bersbr. Ikot turn orait.πŸ“²
Satu paper lagi nih πŸ’ͺ bagi yg dah set appointment dgn sis. Kita jumpa nanti k. Bagi yg area #melaka atau #selangor siapa yg nak set appointment dgn sis dah bleh start Pm blik k😊 esok dah free ! Oyeah 😘
.
Siapa yang nakGandakan simpanan dgn cara trend bisnes masa kini. Jom2 sahut cbran belia masakini yang bijak mencri peluang. Ingin bersama kami? Team anak muda #youngInvestor di bwh satu team besau, hebt dan padu #GrandMillionaireClub
πŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺ BOLEH PM SIS SEGERA .
.
Ada keinginan? Ada modal? Ada impian? Dan ada matlamat? Jalan ...
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
.
#furious360 #Gmc@bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

[Berjaya Itu Mudah]
.
.
.
Macamana ya sis nak buat incme 5 angka 6angka (000 dan 0000) tiap bulan. Mintk share tips bgai. Macamana tips tu, tips ni.. macamana macamana. Ramai juga yang tanya.orait harini sis berpeluang jawb.
.
Ok sis jawab semua soalan ni dalam cara yang cukup mudah, mereka yang nak berjaya hanya perlukan PELUANG. Peluang pulak kene pandai cari. Sebab kadang peluang ni sentiasa datang dalam hidup kita tapi kita kadang buat buat xnampak dek kerana ego yang ntah hape hape.
.
Jadi harini sis bukak peluang pada mereka yang nak buat bisnes dengan sis. Ada modal minimum RM1380 utk start. Deal die mudah.
.
Ade agreement antara anda dan sis. 18 bulan. Kalau anda berjaya, alhamdullilah. Bolehla nak collect RM1,000,000 dalam masa dua tahun. Kalau anda xberjaya, anda akan dapat balik modal anda sekurang2nya 2 kali ganda.
.
RM1380 x 2 = RM2760 (kalau gagal 😎)
.
U have nothing to lose! Tambah sikit utk yuran agreement dan kite seal the deal.
.
Sis nak bagi peluang utk mereka yang betol2 mencari peluang utk buat bisnes. Risiko dah diminimizekan. Dah dikecilkan. Anda nak ke xnak sahaja. Yang pasti, semua sis dah sediakan. Latihan, modul, material. Anda hanya perlu ikut sahaja sistem. As easy as nut.
.
Boleh dm atau wassap terus yang mana ade area #melaka atau #johor .. Boleh set appoiment. Yang mana duk jauh boleh wassap tanya .
FATIHAH
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
.
Yang serius nak buat sahaja ye boleh dm atau wassap. Sekadar nak tanya tanya ni, bukan ape, sis xnak buang masa. Sis kalau bisnes ni sis serius. Xsuke main main. 😀 sis garang tau
.
#Furious360#GrandMillionaireClub
#fatihahNextMillionaire#ramadhanSyawal#kosongkosong#birthdayjune #SisTakBuatMLM
#MasihBelumSempurna
#MasihBelumKaya
#MoneyBackGurantee

KESEORANGAN? 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
.
.
Kalau nk buat sesuatu buatlah dalam 1 team. Ada rakan nak support πŸ’ͺ barulah kerja senang hasil pun masyuk. Dan yg pastinya sambil berbisnes sambil berseronok πŸ˜†
.
Jomm bermula dgn #businessacademy360 Earn while you learn. Nikmatilah keseronokannya πŸ™Œβ€
.
Kami diajar bgaimana mahu buat bisnes hingga jadi .. 😊Pelbagai module, teknik dan skill dri segi online dan offline diajar kepada kami .. Dri #projekIncomeTurbo , #tekniksemakphone , #onlineMarketingPractice3 ,#onlineGerilla2017 dan bnyk lg 😌😱😱😨.. ,
Kepada sesiapa yang sanggup diajar dan ingin Diajar secara PART TIME ATAU FULL TIME ... Segala module,coaching dan training akan diberi secara PERCUMA ...😨DAN AKAN bergerak DALAM TEAM YANG HEBAT ,#BusinessAcademy360 ... .
.
.

So kepada yang pernah ada pengalaman, minat bisnes atau mahu cari pendapatan sampingan hubungi sis orait. Kepada 5 orang terawal yang ingin jadi bisnes partner sis .. Akan diberi diskaun sbnyk 10% dri modal yang anda keluarkan. Nak ke nak , ??? .

BUSINESS ONLY .
πŸ“±FATIHAH
-0149847794
WHATSAPP
-0149847794
WHATSAPP
-0149847794
WHATSAPP
.
.
TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Muka kau bila... .
.
.
Kau rasa nak buat fake smile dgn suasana sekitar yg penuh dgn lakonan ... Takda manusia yg sempurna. Tpi .. Jadilah yg terbaik antara terbaik. Dgn menjaga hubungan dgn pencipta. Dgn manusia. Dgn alam. Dgn haiwan. Senang kata disenangi ramai. Diri ini pun tak sempurna tak lari dri menyakiti, mengkhianati, merosakkan , me dan me me lagi πŸ˜”
.
Tapi senyumlah kau selagi kau mampu untuk berbuat dmikian. Tekanan yg dtang tidak pernah selesai. Senyum dan berilah keceriaan kpada org lain. 😊
.
TAGS
#businessacademy360
#furious360
#BA360Granite
#GraniteFans
#FatihahLifeStyle
#fatihahnextmillionaire
#DareToDream #EarnWhileYouLearn
MoreTags
#malaysians #OnlineSkillStage3 #modelMuslimah #malaypretty #iphone7plus #instaFamous #activeUsers #melaka#johor#Kajang #putrajaya #cheras#ampang#merlimau#unirazak #uniten #ukm#upm#utem#unikl#uthm

MERENUNG MASA DEPAN .
.
.
salam jumaat semua. Salam ramadhan Al Mubarak .
Sis nak payung tips sikit untuk hari ni πŸ’•Jom BacaπŸ’•
.
βœ…TUJUH KUNCI KEJAYAANβœ…

1. Biar anda buat LAMBAT, tapi JANGAN sesekali STOP.πŸ˜‹
.
2. Biar orang pandang NEGATIF, tapi JANGAN sesekali GIVEUP.😊 .
3. Orang kata NO, anda kata jer NEXT.πŸ˜…
.
4. Sentiasa CURI MASA, RUANG & PELUANG yang ada setiap hari (24hour).πŸ˜‡ .
5. Dalam berusaha, mesti ada KESABARAN.πŸ‘
.
6. Dalam bersabar, mesti ada USAHA dan TINDAKAN.πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .
7. Cepat atau lambat, kita pasti sampai ke PUNCAK KEJAYAAN.🌹
"The Rest, The Best,The Rare"
.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…
#GrandMillionaireClub
#furious360#FatihahNextMillionaire #projekTurboRaya2017#ProjekRayaNofa2017 #syukurSelalu #kosongKosong #salamRamadhan #ramadhanSyawal #ramadhankareem #finalExam#jun #birthday #fatihahLifestyle

Done coaching new Bisnes partner dari #Johor ...berkongsi ilmu membuat ibadah menambah pahala... InsyaAllah .😊
.
Sapa sini Orang #Johor #jdt .. 😌Yang rasa2 berminat secara serious nak tahu kerja Part Time sis ni apa .. Sehari income RM100-RM2000 .. Sebulan dua paling2 RM10,000 .. Bolei pm k πŸ˜‰
.
Yang takminat , boleh duduk diam2 orait. Yang serious sahaja sis nak ajar #4steps, #projekincometurbo ,#OnlineMarketingPractice3
#onlineGerilla2017 dan beberapa lg module ..yang mana Coaching, module dan training Adalah Percuma 😊 .. Orait. .
.
.
Ambil phone ... 5orang terawal sis bg 50% diskaun bg siapa yg join sebelum hari Ahad minggu ni πŸ˜‰nak? K ni num save wokay πŸ‘Œ
.
FATIHAH
πŸ“ž014.984.7794
πŸ“ž014.984.7794
πŸ“ž014.984.7794
.

TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

MOST RECENT

Mak tom dah tua lah takpyah ambil gmbrπŸ˜‚
.
Gmbr tu kenangan mak tom.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI πŸ’•
.
If ada silap dan salah jgn dismpan. Kosong2 na..yang di jalan raya hati2 sampai ke destinasi yg anda ingin tuju .
Skrang fatihah di Shah Alam . Siapa yg nak set appointment bleh chit chat ai okay πŸ‘
Pm
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
πŸ“² 0149847794
FATIHAH .
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Salam jumaat Ramadhan ke 28.
Ramadhan Jumaat terakhir .
Pejam celik pejam celik, Ramadhan bkal melambai pergi .. Syawal akan menjelma. Mcm mana ibdah anda tahun ni ? Semoga segala kebaikan, amalan dan stiap perkara yg baik diberkati dan dirahmati Allah .
.
Jom selawat. 😘
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

NAK BEBEL DAN ABAIKAN MATA CEPET AKIBAT PANAS
.
post ni patot di upload 2hari lalu. Tpi tahap malas ya Ampun 😀just nak update je . . . Sis dahtamatkan pembelajaran di universiti . . . 😱 eh tak lah.. Dah hbis dah final exam. Bermakna dah hbs sthun blajar. Ada lg 3thun 😡πŸ’ͺ hati tak kuat weh ! πŸ˜“Dan bye2 kolej kdiaman terchenta .. πŸ˜‚ i dah nak duduk umah sewa u 😈 .
Maka dgn ini ku isytiharkan bhawasanya SAYA CUTI dah πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰
Jadi ! Kpada sesiapa yang pm atau nak pm sis tnya tntg projek bru sis dgn #GrandMillionaireClub neh .. Dah bleh lah roger2 sis back. Dan yg dkat area #melaka atau #selangor bolehlah dah start set Appointment dgn sis orait,🐱
.
Nak buat simpanan pasif atau aktif? Pm saja. Dlam RM 10K - 100K nak? Mahu? Pm saja..sis perlukan yg serious sahaja. yg memain sis takLayan. K rak lu paper roger😘
.
Save neh
0149847794
FATIHAH .
#furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#fatihahLifeStyle#FatihahNextMillionaire#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

INVESTOR NEEDED ❗️❗️❗️
INVESTOR NEEDED ❗️❗️❗️
INVESTOR NEEDED ❗️❗️❗️
.
Peluang keemasan untuk membeli Saham di OTC Market dengan Adjustment Price iaitu harga murah dari syarikat. Boleh cari kod saham "NINK". Harga untuk 1 unit adalah 2.19 USD tapi beli dengan syarikat dengan harga 0.67 USD. 😱😱 Beli saham terus dapat KEUNTUNGAN. .
.
Paling penting di sini, kita mempunyai TRUSTEE sebagai pemegang amanah. Jadi modal pasti terjamin, cuma tunggu dan nikmati KEUNTUNGAN selepas penjualan SAHAM dengan harga yang semasa yang lebih tinggi. .
.
Jadi jangan lepaskan peluang. Modal bermula dari RM1350 sahaja. Itu pun jika saham naik hingga 10 USD per unit. Anda boleh dapat pulangan dalam RM20,000. .
Beli dengan RM1350 dapat RM20,000. 😱😱 hebat kan? Jangan risau ini BUKAN MONEY GAME atau SKIM CEPAT KAYA. Ini adalah REAL INVESTMENT di OTC MARKET. .
Website : https://www.otcmarkets.com/stock/NINK/quote
.
Sebarang pertanyaan boleh terus DIRECT WS saya. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
FATIHAH
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
.

#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

happy holiday ! πŸ’•πŸ˜š
.
Mana yg pm sis. Sis takdapt blas skrg. Nanti sis blas satu2 okay. Bersbr. Ikot turn orait.πŸ“²
Satu paper lagi nih πŸ’ͺ bagi yg dah set appointment dgn sis. Kita jumpa nanti k. Bagi yg area #melaka atau #selangor siapa yg nak set appointment dgn sis dah bleh start Pm blik k😊 esok dah free ! Oyeah 😘
.
Siapa yang nakGandakan simpanan dgn cara trend bisnes masa kini. Jom2 sahut cbran belia masakini yang bijak mencri peluang. Ingin bersama kami? Team anak muda #youngInvestor di bwh satu team besau, hebt dan padu #GrandMillionaireClub
πŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺ BOLEH PM SIS SEGERA .
.
Ada keinginan? Ada modal? Ada impian? Dan ada matlamat? Jalan ...
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
.
#furious360 #Gmc@bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Apa itu INVESTMENT 😯😯😯
.
Investment adalah untuk meletakkan modal/masa/tenaga atau bentuk pelaburan lain dan menunggu pulangan/faedah daripada pelaburan tersebut.
.
Jadi pelaburan sy ni adalah pelaburan berbentuk MODAL dan dilaburkankan dalam PEMBANGUNGAN HARTANAH, TEKNOLOGI HIJAU, APPS DAN BANYAK LAGI.
.
Jadi bila invest ni kita boleh dianggap BOSS kepada sesebuah SYARIKAT itu kerana kita yg menyumbangkan MODAL kepada sesebuah SYARIKAT itu.
.
SESIAPA YANG NAK MENJADI BOSS KEPADA SEBUAH SYARIKAT YG SEDANG MEMBANGUN PESAT SEKARANG BOLEH WHATSAPP πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
FATIHAH
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
.

#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

SIAPA KAT SINI YANG NAK DUIT?? 😱😱
.
.
Fatihah nak launch projek baru dengan my team #GrandMillionaireClub which is more to investment. Projek ni memang khas untuk orang2 yang malas. Yang malas nak jual2 barang, yang malas nak kerja2 ni. YANG PENTING MALAS OKAY! πŸ˜†πŸ˜†
.
Fatihah bukan nak kutuk orang malas tauu tapi projek ni memang sesuai untuk korang yang malas2 ni. Yela, mana tak nya. Projek nie senang sgt.
.
Haa kalau korang nak tahu details, terus pm fatihah laju2
.
.
πŸ’Ό Business Only
0149847794
0149847794
0149847794
FATIHAH
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave #RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Hi . Hi . Jom study.Last paper meh 😘
..
Marketing πŸ’°πŸ’ΌπŸ’€
.
.
Siapa yg nak tahu tentang pRojek Baru sis bersama #grandmillionaireclub meh pm cepat .
Dalam 5 orang je . Takramai. Sis nak yg serious saja. Siapa cepat dia hebat πŸ‘
.
Projek kali ni bukan biasa2. Sebabnya ...
βœ…modal kecil Untung Besar
βœ…Jaminan pulangan balik modal berlipat kali ganda βœ…TEAM yang kuat dan Berpengalaman
βœ…Berpotensi ke pasaran Luar
Nak tahu lgi? Pm meh 😌Adala ..πŸ˜•πŸ˜dalam RM100,000 dapat capai . Nak ke nak?
.
πŸ’Ό Business Only
0149847794
0149847794
0149847794
FATIHAH .

#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

MERENUNG MASA DEPAN .
.
.
salam jumaat semua. Salam ramadhan Al Mubarak .
Sis nak payung tips sikit untuk hari ni πŸ’•Jom BacaπŸ’•
.
βœ…TUJUH KUNCI KEJAYAANβœ…

1. Biar anda buat LAMBAT, tapi JANGAN sesekali STOP.πŸ˜‹
.
2. Biar orang pandang NEGATIF, tapi JANGAN sesekali GIVEUP.😊 .
3. Orang kata NO, anda kata jer NEXT.πŸ˜…
.
4. Sentiasa CURI MASA, RUANG & PELUANG yang ada setiap hari (24hour).πŸ˜‡ .
5. Dalam berusaha, mesti ada KESABARAN.πŸ‘
.
6. Dalam bersabar, mesti ada USAHA dan TINDAKAN.πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .
7. Cepat atau lambat, kita pasti sampai ke PUNCAK KEJAYAAN.🌹
"The Rest, The Best,The Rare"
.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…
#GrandMillionaireClub
#furious360#FatihahNextMillionaire #projekTurboRaya2017#ProjekRayaNofa2017 #syukurSelalu #kosongKosong #salamRamadhan #ramadhanSyawal #ramadhankareem #finalExam#jun #birthday #fatihahLifestyle

[Berjaya Itu Mudah]
.
.
.
Macamana ya sis nak buat incme 5 angka 6angka (000 dan 0000) tiap bulan. Mintk share tips bgai. Macamana tips tu, tips ni.. macamana macamana. Ramai juga yang tanya.orait harini sis berpeluang jawb.
.
Ok sis jawab semua soalan ni dalam cara yang cukup mudah, mereka yang nak berjaya hanya perlukan PELUANG. Peluang pulak kene pandai cari. Sebab kadang peluang ni sentiasa datang dalam hidup kita tapi kita kadang buat buat xnampak dek kerana ego yang ntah hape hape.
.
Jadi harini sis bukak peluang pada mereka yang nak buat bisnes dengan sis. Ada modal minimum RM1380 utk start. Deal die mudah.
.
Ade agreement antara anda dan sis. 18 bulan. Kalau anda berjaya, alhamdullilah. Bolehla nak collect RM1,000,000 dalam masa dua tahun. Kalau anda xberjaya, anda akan dapat balik modal anda sekurang2nya 2 kali ganda.
.
RM1380 x 2 = RM2760 (kalau gagal 😎)
.
U have nothing to lose! Tambah sikit utk yuran agreement dan kite seal the deal.
.
Sis nak bagi peluang utk mereka yang betol2 mencari peluang utk buat bisnes. Risiko dah diminimizekan. Dah dikecilkan. Anda nak ke xnak sahaja. Yang pasti, semua sis dah sediakan. Latihan, modul, material. Anda hanya perlu ikut sahaja sistem. As easy as nut.
.
Boleh dm atau wassap terus yang mana ade area #melaka atau #johor .. Boleh set appoiment. Yang mana duk jauh boleh wassap tanya .
FATIHAH
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
.
Yang serius nak buat sahaja ye boleh dm atau wassap. Sekadar nak tanya tanya ni, bukan ape, sis xnak buang masa. Sis kalau bisnes ni sis serius. Xsuke main main. 😀 sis garang tau
.
#Furious360#GrandMillionaireClub
#fatihahNextMillionaire#ramadhanSyawal#kosongkosong#birthdayjune #SisTakBuatMLM
#MasihBelumSempurna
#MasihBelumKaya
#MoneyBackGurantee

Muka kau bila... .
.
.
Kau rasa nak buat fake smile dgn suasana sekitar yg penuh dgn lakonan ... Takda manusia yg sempurna. Tpi .. Jadilah yg terbaik antara terbaik. Dgn menjaga hubungan dgn pencipta. Dgn manusia. Dgn alam. Dgn haiwan. Senang kata disenangi ramai. Diri ini pun tak sempurna tak lari dri menyakiti, mengkhianati, merosakkan , me dan me me lagi πŸ˜”
.
Tapi senyumlah kau selagi kau mampu untuk berbuat dmikian. Tekanan yg dtang tidak pernah selesai. Senyum dan berilah keceriaan kpada org lain. 😊
.
TAGS
#businessacademy360
#furious360
#BA360Granite
#GraniteFans
#FatihahLifeStyle
#fatihahnextmillionaire
#DareToDream #EarnWhileYouLearn
MoreTags
#malaysians #OnlineSkillStage3 #modelMuslimah #malaypretty #iphone7plus #instaFamous #activeUsers #melaka#johor#Kajang #putrajaya #cheras#ampang#merlimau#unirazak #uniten #ukm#upm#utem#unikl#uthm

Mulakan pagi anda dengan matlamat yang jelas. Mulakan melangkah dengan yakin. Set positif minda dan kekalkan keyakinan semalam. Smbunglah misi smlam yg blum sepenuhnya terlaksana.πŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ’ͺ
.
Jangan pandang ke belakang lagi.
Anda juara. πŸŽ“AYUH !!! BERTINDAK SEPERTI JUARA πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Selamat pagi #MALAYSIA

Laungkan βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’ "SAYA HEBAT DAN BERJAYA !! MUDA SAYA UNTUK MENCUBA SEGALANYA!! SAYA BOLEH BOLEH BOLEH "
.
.
TAGS
#businessacademy360
#furious360
#BA360Granite
#GraniteFans
#FatihahLifeStyle
#fatihahnextmillionaire
#DareToDream #EarnWhileYouLearn
MoreTags
#malaysians #OnlineSkillStage3 #modelMuslimah #malaypretty #iphone7plus #instaFamous #activeUsers #melaka#johor#Kajang #putrajaya #cheras#ampang#merlimau#unirazak #uniten #ukm#upm#utem#unikl#uthm

Assalamualaikum dan selamat malam 😊
..
Tetibe mood hepi dtang .. hai Hello hai hai hello hai πŸ˜‚
Tak sangka dah masuk 4bulan sis menjalani kehidupan sebagai si dara single ., hello May .sudah menjelma kamu ya.. Lgi sebulan kamu ketemu akakmu iaitu june . Tarikh itu pasti aku sudah ada pencapaian yg lain, InsyaAllah..bulan puasa pun bkal tiba. Xsbr menanti kehadiran nya rindu😘
.
.
Alhamdulillah ,, Tq Allah. Syukur atas segala nikmat ini, nafasku masih ada hingga detik ini .. .
.
So?? SIS nak tanya ada sesiapa tak yang BIRTHDAY BULAN MAY KE? ULANGTAHUN PERKAHWINAN KE? ATAU APA SAJA TARIKH DAN SOMETHING SPECIAL dlam bulan may ..
Mai kongsi skit cerita anda.. Kmen di bwh . Untk kita sesi ta'aruf... πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
.
#fatihahLifeStyle #bicarahatiFatihah#birthday#may #millionairestatus #gadiscantik #instafamous #activeUsers #malayvine #malaypretty #malaysians #night #magicSelfie
#FatihahNextMillionaire #iphone7plus #modelMuslimah #paidReview #kualalumpur #putrajaya #ioi #pavilion #LetsCantik #healthy #makeuptutorial

[ 3 a.m.]
.
Still berjaga mcm 🐺
.
.
Melayan hati, dan mencri diri kembli. Walaupun dah lbh 24jam. Sisa ingatan masih kuat dlam ingatan.
.
Hanya ucapan Istighfar di bibir tanpa henti. Jom " astaghfirullah " 😊
.
Takda manusia yg sempurna tnpa dosa. Tpi yang bodoh disitu jika tetap mengulangi dan ulang lagi dosa yg sama serupa mengetuk kepala didinding walau tahu sakit tpi tetap buat dan ulang. Alasan? Best dan tenang.πŸ˜ŒπŸ˜”
.
Jom cuba lelapkan mata. Kepada yg membca. Jgn lupa bca syahadah bfore tdur. Tkut esok harimu sudah tiada. 😞. sama2 kita berubh, .
Syg semua😘
.
.
#fatihahLifeStyle #bicarahatiFatihah #millionairestatus #gadiscantik #instafamous #activeUsers #malayvine #malaypretty #malaysians #night #weekends #magicSelfie
#FatihahNextMillionaire #iphone7plus #dfkl2017 #modelMuslimah #paidReview #kualalumpur #putrajaya #ioi #pavilion #LetsCantik #healthy #makeuptutorial

Sapa tak tdur lagi 😊
Kmen skit .........
.
Selamat malam semua🌚
"JIKA HARI INI KAU DIBERI NIKMAT BERSYUKURLAH SETIAP DETIK SAAT KERNA NIKMAT BUKAN MILIK KITA TAPI ADALAH DENGAN IZIN ALLAH KITA MEMPEROLEHINYA"
.
keep say Alhamdulillah .. 🌹
TQ Allah .
.
Semoga esok aku masih diberi nafas nyawa untuk teruskan perjuangan dan tanggungjawbku. AMIN. πŸŒ–
.
#fatihahLifeStyle #bicarahatiFatihah #millionairestatus #gadiscantik #instafamous #activeUsers #malayvine #malaypretty #malaysians #night #weekends #magicSelfie
#FatihahNextMillionaire #iphone7plus #dfkl2017 #modelMuslimah #paidReview #kualalumpur #putrajaya #ioi #pavilion #LetsCantik #healthy #makeuptutorial

Tips4BizπŸ’°
.
.
.
.

Ini apa yang saya selalu sebut- Kita boleh paksa tarik seekor kuda ke sungai tetapi kita tidak boleh paksa kuda tersebut untuk minum air. .

Dalam pemasaran. Kita tidak boleh paksa seseorang untuk melakukan sesuatu yang mereka sendiri tidak mahu lakukannya. .

Sebab itu amat penting untuk kita tahu "kuda" mana yang haus dan "kuda" mana yang tidak. "Kuda" dalam konteks pemasaran ialah Pelanggan kita. .

Amat penting kita kenal pelanggan yang benar-benar kita boleh bantu selesaikan masalah mereka atau tambah nilai hidup mereka dengan produk atau perkhidmatan kita. .

Jangan buang masa tarik "kuda yang salah. Mereka boleh jadi kuda meroyan...
.
Siapa yg nak buat bisnes tapi tak tahu mcm mana nak mula.dgn apa. Atau tkda pengalaman tpi nak buat jugak. Mai buat big projek bulan ni .. #AprilPoolChallenge dan big challenge #Furious360SunwayChallenge
.

Call of action
014.984.7794( Fatihah )
014.984.7794(Fatihah)
014.984.7794(Fatihah)
.
#businessacademy360 #furious360#ba360granite
#fatihahNextMillionaire#fatihahLifeStyle
.
#ukm#uthm#upm#utm#unimas#unisel#uniten#unitar#unimap#gmi#ikbn#kktm#kuis#kuim#usim#melaka#sabah#selangor#motifViral#vscocam#iphone7plus#malayIgers#activeUsers

Most Popular Instagram Hashtags