#fatihahnextmillionaire

39 posts

TOP POSTS

KESEORANGAN? 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
.
.
Kalau nk buat sesuatu buatlah dalam 1 team. Ada rakan nak support πŸ’ͺ barulah kerja senang hasil pun masyuk. Dan yg pastinya sambil berbisnes sambil berseronok πŸ˜†
.
Jomm bermula dgn #businessacademy360 Earn while you learn. Nikmatilah keseronokannya πŸ™Œβ€
.
Kami diajar bgaimana mahu buat bisnes hingga jadi .. 😊Pelbagai module, teknik dan skill dri segi online dan offline diajar kepada kami .. Dri #projekIncomeTurbo , #tekniksemakphone , #onlineMarketingPractice3 ,#onlineGerilla2017 dan bnyk lg 😌😱😱😨.. ,
Kepada sesiapa yang sanggup diajar dan ingin Diajar secara PART TIME ATAU FULL TIME ... Segala module,coaching dan training akan diberi secara PERCUMA ...😨DAN AKAN bergerak DALAM TEAM YANG HEBAT ,#BusinessAcademy360 ... .
.
.

So kepada yang pernah ada pengalaman, minat bisnes atau mahu cari pendapatan sampingan hubungi sis orait. Kepada 5 orang terawal yang ingin jadi bisnes partner sis .. Akan diberi diskaun sbnyk 10% dri modal yang anda keluarkan. Nak ke nak , ??? .

BUSINESS ONLY .
πŸ“±FATIHAH
-0149847794
WHATSAPP
-0149847794
WHATSAPP
-0149847794
WHATSAPP
.
.
TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Done coaching new Bisnes partner dari #Johor ...berkongsi ilmu membuat ibadah menambah pahala... InsyaAllah .😊
.
Sapa sini Orang #Johor #jdt .. 😌Yang rasa2 berminat secara serious nak tahu kerja Part Time sis ni apa .. Sehari income RM100-RM2000 .. Sebulan dua paling2 RM10,000 .. Bolei pm k πŸ˜‰
.
Yang takminat , boleh duduk diam2 orait. Yang serious sahaja sis nak ajar #4steps, #projekincometurbo ,#OnlineMarketingPractice3
#onlineGerilla2017 dan beberapa lg module ..yang mana Coaching, module dan training Adalah Percuma 😊 .. Orait. .
.
.
Ambil phone ... 5orang terawal sis bg 50% diskaun bg siapa yg join sebelum hari Ahad minggu ni πŸ˜‰nak? K ni num save wokay πŸ‘Œ
.
FATIHAH
πŸ“ž014.984.7794
πŸ“ž014.984.7794
πŸ“ž014.984.7794
.

TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

[ 3 a.m.]
.
Still berjaga mcm 🐺
.
.
Melayan hati, dan mencri diri kembli. Walaupun dah lbh 24jam. Sisa ingatan masih kuat dlam ingatan.
.
Hanya ucapan Istighfar di bibir tanpa henti. Jom " astaghfirullah " 😊
.
Takda manusia yg sempurna tnpa dosa. Tpi yang bodoh disitu jika tetap mengulangi dan ulang lagi dosa yg sama serupa mengetuk kepala didinding walau tahu sakit tpi tetap buat dan ulang. Alasan? Best dan tenang.πŸ˜ŒπŸ˜”
.
Jom cuba lelapkan mata. Kepada yg membca. Jgn lupa bca syahadah bfore tdur. Tkut esok harimu sudah tiada. 😞. sama2 kita berubh, .
Syg semua😘
.
.
#fatihahLifeStyle #bicarahatiFatihah #millionairestatus #gadiscantik #instafamous #activeUsers #malayvine #malaypretty #malaysians #night #weekends #magicSelfie
#FatihahNextMillionaire #iphone7plus #dfkl2017 #modelMuslimah #paidReview #kualalumpur #putrajaya #ioi #pavilion #LetsCantik #healthy #makeuptutorial

[RM3300 TELAH TERSALAH MASUK AKAUN] 😑
.
.
.
.
Ceritanya tadi, sis tengah layan horror movie .. Tetibe whatsapp sis berdenting mcm peluru berbunyi😌 rupanya bukak je chat tengok kwan sis viralkan tentang seorang insan ini telah "terTransfer cash kepada seorang rakan sis dalam #BusinessAcademy360 .. Katanya budak #politeknik ... Adui. Dik napa lah pi gatai transfer... RM3300 Tu patut simpan je biar beku dalam akaun bnk 😣...dah tak terlyn cerita horror td .tahu2 je hntu dah hbis job dah πŸ˜‚dah kemas blik dri shooting.. πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
Seram ke seram? Lg seram kalau anda tetibe nak tahu tntg projek besar Sis untuk Bulan Februari dan March ini.. Seriaw weh kalau awk duplicate , follow je leader.. Terpksa dah terima duit hari2 .. Adui . Nak tahu ? Sis buat ni je #ProjekIncomeTurbo, #onlineGerilla2017 , #OnlineMarketingPractice3 dan banyak lgi. Alah guna phone je.. Smbil sap kok lu πŸš¬πŸ“² ..hehe☺
.
.
So kepada yg berminat, segera Ambil phone ... 5orang terawal sis bg 50% diskaun bg siapa yg join sebelum hari Ahad minggu ni πŸ˜‰nak? K ni num save wokay πŸ‘Œ
.
FATIHAH
πŸ“ž014.984.7794
πŸ“ž014.984.7794
πŸ“ž014.984.7794
.

TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

IRON πŸ”Œ + LADY πŸ‘© = WE ARE NOT SUPERMAN ,WE ARE SUPERTEAM .
.
.
Untuk berjaya dalam pelajaran,perniagaan atau apa apa bidang sekalipun,anda perlu ada team ataupun rakan seperjuangan. Kami dalam #businessacademy360 adalah satu pasukan yg terdiri daripada 90% golongan student yg membuat pendapatan secara PART TIME.
.
Kami menggalakkan student student dan orang di luar sana untuk berniaga. Kenapa? Sebab dengan keadaan ekonomi sekarang ini,peluang pekerjaan semakin sedikit dan setiap hari orang dibuang kerja.Even yg dah bekerja pon gaji tk cukup betul tak?
.
SIS mencari 5 orang terawal untuk join Jd bisnes partner , bersama #businessacademy360 , jana pendapatan RM10,000 sebulan secara PART TIME sahaja.3 orang terawal akan dapat offer khas daripada sis sempena Bulan #februari ini 😎
.
Jomm bermula dgn #businessacademy360 Earn while you learn. Nikmatilah keseronokannya πŸ™Œβ€
.
.
BUSINESS ONLY .
πŸ“±FATIHAH
-0149847794
WHATSAPP
-0149847794
WHATSAPP
-0149847794
WHATSAPP
.
.
TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Muka kau bila... .
.
.
Kau rasa nak buat fake smile dgn suasana sekitar yg penuh dgn lakonan ... Takda manusia yg sempurna. Tpi .. Jadilah yg terbaik antara terbaik. Dgn menjaga hubungan dgn pencipta. Dgn manusia. Dgn alam. Dgn haiwan. Senang kata disenangi ramai. Diri ini pun tak sempurna tak lari dri menyakiti, mengkhianati, merosakkan , me dan me me lagi πŸ˜”
.
Tapi senyumlah kau selagi kau mampu untuk berbuat dmikian. Tekanan yg dtang tidak pernah selesai. Senyum dan berilah keceriaan kpada org lain. 😊
.
TAGS
#businessacademy360
#furious360
#BA360Granite
#GraniteFans
#FatihahLifeStyle
#fatihahnextmillionaire
#DareToDream #EarnWhileYouLearn
MoreTags
#malaysians #OnlineSkillStage3 #modelMuslimah #malaypretty #iphone7plus #instaFamous #activeUsers #melaka#johor#Kajang #putrajaya #cheras#ampang#merlimau#unirazak #uniten #ukm#upm#utem#unikl#uthm

Mulakan pagi anda dengan matlamat yang jelas. Mulakan melangkah dengan yakin. Set positif minda dan kekalkan keyakinan semalam. Smbunglah misi smlam yg blum sepenuhnya terlaksana.πŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ’ͺ
.
Jangan pandang ke belakang lagi.
Anda juara. πŸŽ“AYUH !!! BERTINDAK SEPERTI JUARA πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Selamat pagi #MALAYSIA

Laungkan βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’ "SAYA HEBAT DAN BERJAYA !! MUDA SAYA UNTUK MENCUBA SEGALANYA!! SAYA BOLEH BOLEH BOLEH "
.
.
TAGS
#businessacademy360
#furious360
#BA360Granite
#GraniteFans
#FatihahLifeStyle
#fatihahnextmillionaire
#DareToDream #EarnWhileYouLearn
MoreTags
#malaysians #OnlineSkillStage3 #modelMuslimah #malaypretty #iphone7plus #instaFamous #activeUsers #melaka#johor#Kajang #putrajaya #cheras#ampang#merlimau#unirazak #uniten #ukm#upm#utem#unikl#uthm

Hai πŸ˜„
.
Still tak dapat move on lagi dengan event company semalam (4.3.2017)...satu satunya event terbesar pembuka tahun 2017.πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Masih tergiang dan terasa lagi aura yang dibwa pulang dari event semalam.terdapat bnyak award, cabutan bertuah dan bnyk lagi acara yang ada semalam...kemeriahan julung gemilang event ini terbawa2 , teringat2 dan still bermain di kotak ingatan sisπŸ˜…...
.
Fuhh .. sΓΌngguh dahsyat lah ... Sis berkongsi kegembiraan dengan kawan2 sis lain. Ada yang dapt award di atas pentas besar yang gah lagi superb semalam. Bukan biasa2 bisnes ni... Kebnyakkan mereka merupakan student yang masih menanggung pinjaman PTPTN lagi dah pun ada achievement tersendiri. TAHNIAH DIUCAPKANπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘..insyaAllah sis bkal menyusul.. Best dapat duduk dengan orang yang berjaya… dgr nasihat pembkar semangat mereka dan berkongsi aura kejayaan merekaπŸ˜Žβ€¦
.
"Yang mana hari ini, orang berjaya itu bermula dengan tindakan yang tidak kenal erti 'gagal'... Yang kalah itu diri yang lemah,, yang berjaya akan terus membina empayar.. If you want to be successful you must kill , if you are weak you will be die.."
.
.
#businessacademy360
#Ba360Granite
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
#event#recognition
#roadTo5figure
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

MOST RECENT

Muka kau bila... .
.
.
Kau rasa nak buat fake smile dgn suasana sekitar yg penuh dgn lakonan ... Takda manusia yg sempurna. Tpi .. Jadilah yg terbaik antara terbaik. Dgn menjaga hubungan dgn pencipta. Dgn manusia. Dgn alam. Dgn haiwan. Senang kata disenangi ramai. Diri ini pun tak sempurna tak lari dri menyakiti, mengkhianati, merosakkan , me dan me me lagi πŸ˜”
.
Tapi senyumlah kau selagi kau mampu untuk berbuat dmikian. Tekanan yg dtang tidak pernah selesai. Senyum dan berilah keceriaan kpada org lain. 😊
.
TAGS
#businessacademy360
#furious360
#BA360Granite
#GraniteFans
#FatihahLifeStyle
#fatihahnextmillionaire
#DareToDream #EarnWhileYouLearn
MoreTags
#malaysians #OnlineSkillStage3 #modelMuslimah #malaypretty #iphone7plus #instaFamous #activeUsers #melaka#johor#Kajang #putrajaya #cheras#ampang#merlimau#unirazak #uniten #ukm#upm#utem#unikl#uthm

Mulakan pagi anda dengan matlamat yang jelas. Mulakan melangkah dengan yakin. Set positif minda dan kekalkan keyakinan semalam. Smbunglah misi smlam yg blum sepenuhnya terlaksana.πŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ’ͺ
.
Jangan pandang ke belakang lagi.
Anda juara. πŸŽ“AYUH !!! BERTINDAK SEPERTI JUARA πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Selamat pagi #MALAYSIA

Laungkan βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’βš πŸ“’ "SAYA HEBAT DAN BERJAYA !! MUDA SAYA UNTUK MENCUBA SEGALANYA!! SAYA BOLEH BOLEH BOLEH "
.
.
TAGS
#businessacademy360
#furious360
#BA360Granite
#GraniteFans
#FatihahLifeStyle
#fatihahnextmillionaire
#DareToDream #EarnWhileYouLearn
MoreTags
#malaysians #OnlineSkillStage3 #modelMuslimah #malaypretty #iphone7plus #instaFamous #activeUsers #melaka#johor#Kajang #putrajaya #cheras#ampang#merlimau#unirazak #uniten #ukm#upm#utem#unikl#uthm

Assalamualaikum dan selamat malam 😊
..
Tetibe mood hepi dtang .. hai Hello hai hai hello hai πŸ˜‚
Tak sangka dah masuk 4bulan sis menjalani kehidupan sebagai si dara single ., hello May .sudah menjelma kamu ya.. Lgi sebulan kamu ketemu akakmu iaitu june . Tarikh itu pasti aku sudah ada pencapaian yg lain, InsyaAllah..bulan puasa pun bkal tiba. Xsbr menanti kehadiran nya rindu😘
.
.
Alhamdulillah ,, Tq Allah. Syukur atas segala nikmat ini, nafasku masih ada hingga detik ini .. .
.
So?? SIS nak tanya ada sesiapa tak yang BIRTHDAY BULAN MAY KE? ULANGTAHUN PERKAHWINAN KE? ATAU APA SAJA TARIKH DAN SOMETHING SPECIAL dlam bulan may ..
Mai kongsi skit cerita anda.. Kmen di bwh . Untk kita sesi ta'aruf... πŸ˜ŠπŸ˜‰
.
.
#fatihahLifeStyle #bicarahatiFatihah#birthday#may #millionairestatus #gadiscantik #instafamous #activeUsers #malayvine #malaypretty #malaysians #night #magicSelfie
#FatihahNextMillionaire #iphone7plus #modelMuslimah #paidReview #kualalumpur #putrajaya #ioi #pavilion #LetsCantik #healthy #makeuptutorial

[ 3 a.m.]
.
Still berjaga mcm 🐺
.
.
Melayan hati, dan mencri diri kembli. Walaupun dah lbh 24jam. Sisa ingatan masih kuat dlam ingatan.
.
Hanya ucapan Istighfar di bibir tanpa henti. Jom " astaghfirullah " 😊
.
Takda manusia yg sempurna tnpa dosa. Tpi yang bodoh disitu jika tetap mengulangi dan ulang lagi dosa yg sama serupa mengetuk kepala didinding walau tahu sakit tpi tetap buat dan ulang. Alasan? Best dan tenang.πŸ˜ŒπŸ˜”
.
Jom cuba lelapkan mata. Kepada yg membca. Jgn lupa bca syahadah bfore tdur. Tkut esok harimu sudah tiada. 😞. sama2 kita berubh, .
Syg semua😘
.
.
#fatihahLifeStyle #bicarahatiFatihah #millionairestatus #gadiscantik #instafamous #activeUsers #malayvine #malaypretty #malaysians #night #weekends #magicSelfie
#FatihahNextMillionaire #iphone7plus #dfkl2017 #modelMuslimah #paidReview #kualalumpur #putrajaya #ioi #pavilion #LetsCantik #healthy #makeuptutorial

Sapa tak tdur lagi 😊
Kmen skit .........
.
Selamat malam semua🌚
"JIKA HARI INI KAU DIBERI NIKMAT BERSYUKURLAH SETIAP DETIK SAAT KERNA NIKMAT BUKAN MILIK KITA TAPI ADALAH DENGAN IZIN ALLAH KITA MEMPEROLEHINYA"
.
keep say Alhamdulillah .. 🌹
TQ Allah .
.
Semoga esok aku masih diberi nafas nyawa untuk teruskan perjuangan dan tanggungjawbku. AMIN. πŸŒ–
.
#fatihahLifeStyle #bicarahatiFatihah #millionairestatus #gadiscantik #instafamous #activeUsers #malayvine #malaypretty #malaysians #night #weekends #magicSelfie
#FatihahNextMillionaire #iphone7plus #dfkl2017 #modelMuslimah #paidReview #kualalumpur #putrajaya #ioi #pavilion #LetsCantik #healthy #makeuptutorial

Tips4BizπŸ’°
.
.
.
.

Ini apa yang saya selalu sebut- Kita boleh paksa tarik seekor kuda ke sungai tetapi kita tidak boleh paksa kuda tersebut untuk minum air. .

Dalam pemasaran. Kita tidak boleh paksa seseorang untuk melakukan sesuatu yang mereka sendiri tidak mahu lakukannya. .

Sebab itu amat penting untuk kita tahu "kuda" mana yang haus dan "kuda" mana yang tidak. "Kuda" dalam konteks pemasaran ialah Pelanggan kita. .

Amat penting kita kenal pelanggan yang benar-benar kita boleh bantu selesaikan masalah mereka atau tambah nilai hidup mereka dengan produk atau perkhidmatan kita. .

Jangan buang masa tarik "kuda yang salah. Mereka boleh jadi kuda meroyan...
.
Siapa yg nak buat bisnes tapi tak tahu mcm mana nak mula.dgn apa. Atau tkda pengalaman tpi nak buat jugak. Mai buat big projek bulan ni .. #AprilPoolChallenge dan big challenge #Furious360SunwayChallenge
.

Call of action
014.984.7794( Fatihah )
014.984.7794(Fatihah)
014.984.7794(Fatihah)
.
#businessacademy360 #furious360#ba360granite
#fatihahNextMillionaire#fatihahLifeStyle
.
#ukm#uthm#upm#utm#unimas#unisel#uniten#unitar#unimap#gmi#ikbn#kktm#kuis#kuim#usim#melaka#sabah#selangor#motifViral#vscocam#iphone7plus#malayIgers#activeUsers

DALAM KELAS BUAT HAL ...πŸ˜”
.
.
.
.
Alhamdulillah...tengah2 kelas, bisnes partner sis share tentang kemasukan seorang ahli baru dalam #businessAcademy360 .. Dengan pakej silver pool ,rm370 ...
Tahniah bgi yang ambil peluang. 😊masih panas lagi .resit baru keluar dari mesin atm ... Rezki tu ada dimana2. Sapa buat diadapat.. .
.
So , kakak abang yang taksuka caption ni boleh scroll pic org lain. Bg yg benar serious nak tahu tentang #tekniksemakphone dan #projekIncomeTurbo bersama geng #businessacademy360 .. Bolehlah pm num di bwah okay .
.
.
Setiap module, training dan Coaching diberi secara PERCUMAπŸ’‹β˜Ί ..just perlu kan seseorang yang takpandai buat bisnes tapi mahu diguide dan boleh bagi komitmen dgn serious selama 5 bulan RM10,000 insyaAllah akan jadi milik anda .nak tak???yang dah pandai atau belagak pandai dan main2 boleh duduk diam2 main candy crush okay πŸ‘Œ .
.
.
PmForBusinessOnly .
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
.
TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

AKU DAN PANTAI β›…πŸŒ΄πŸŒžπŸŒ 
.
.
.
.
Jika aku perlukan ketenangan udara luar. Disinilah tempat ku meluahkan segalanya. Teman aku Pantai 😊
Ya aku selalu sendiri. Aku tidak seperti kalian. Tapi, aku bersyukur dgn hdup aku. Walaupun cerita kita berbeza. Tpi kita tetap sama. Hamba yang perlu taat perintah agama dan meninggalkan segala larangan. Hamba Allah S.W.T....umat nabi Nabi Muhammad .. Sama btl? Dan tjuan kita kita dihdupkan pun sama. Untk akhirat. Dunia hanya pinjaman. Pentas untk segalanya. Tiada satu pun hak kita yg kekal ... .
.
Aku bukannya insan yang baik tanpa dosa .. Selalu alpa. Selalu leka. Kadang lupa . Kadang penat. Kadang terduduk😊 inilah khidupan. Aku rindu akan diriku yang dulu...skrg aku dahpun remaja yang bkal dewasa. Aku tkut. Tkut akan kehidupan akan datang. .
.
Jadi aku skrang sdang mempersiapkan segalanya untk masa itu .. Jika aku tidak sempat untk merasai segala usahaku. Aku harap ibubapaku , bakal generasiku bhagia dan tidak susah pada masa itu..ini hasil dari usahaku sekarang... .
.
Ajal, jodoh, takdir semuanya tidak kita tahu bila, bgaimana , dimana ... Tpi Allah beri kita akal . Ya, manusia adalah khalifah. Diberi akal .. Untuk berfikir. Jgnlah pula menyalahgunakan. Hdup hanya sekali. .
Jika hari ini kau rasa esok masih ada kau silap. Sapa tahu .. Esok yang kau anggap masih ada itu sebenarnya tiada pun .. πŸ˜”πŸ˜Œ jadi apayg inginku katakan ..
.
Hiduplah kau hari ini ibarat esok tiada dengan kau lakukan satu kebaikan hari ini ibarat kau akan hdup lagi satu tahun dan kau telah memberi manfaat kepada orang lain atas nafas nyawa yang diberi kan Maha Esa pada kau hari ini.. Hduplah kau ... Dgn melakukan kebaikan, ibadah dan manfaat kepada agama, bangsa , negara dan keluarga kau sndri. Dalam SEHARI ..
.
Aku sekadar berkata? Ya.. Aku sdang berusaha untk itu. Tanpa aku pkirkan diriku.. Siapa tahu esok aku telah tiada.. Semoga tulisan ini memberi sdikit pengisian kepada kalian. Jom lah kita sama2 berusaha menjadi Yang lebih baik dari semalam. πŸ”₯πŸ’ͺ🌈
.
SALAM MAGHRIB 🌹
.
#businessacademy360 #FURIOUS360#FatihahNextMillionaire #BA360GRANITE #FatihahLifeStyle #vsco#malaysian#igersmy#melaka#kajang#putrajaya#iphone7plus #Millionaire#ukm#upm#uthm#usm#unimap

SALAM JUMAAT. Alhamdulillah masih bernafas.. .
.
🌸Aku Belajar,
Bahawa hidup itu tak selamanya indah.
Kadang Engkau mengizinkan aku melalui derita. 🌻
Tetapi aku tahu,
bahawa ia tidak pernah meninggalkanku.
Sebab itu aku berusaha belajar untuk menikmati hidup ini,
Dengan bersyukur.
πŸ’
Aku Belajar,
Bahawa tidak semua yang aku harapkan akan menjadi kenyataan.
Kadang Engkau membelokkan rencanaku
🌺
Tetapi aku tahu,
Bahawa itu lebih baik dari apa yang aku rencanakan.
Sebab itu aku berusaha belajar untuk menerima semua itu,
Dengan ikhlas. 🌹
Aku Belajar,
Bahawa ujian itu pasti datang dalam hidupku.
Aku tidak mungkin berkata,”tidak…Ya Allah..”
Kerana aku tahu,
Bahawa semua itu tidak melampaui kekuatanku.
Sebab itu aku berusaha belajar untuk mengahadapinya,
Dengan sabar. πŸ€
Aku Belajar,
Bahawa tidak ada kejadian yang harus disesali dan ditangisi.
Kerana semua rancanganNya indah bagiku.
Kerana itu,
Aku berusaha belajar
🌷
Sabar.
Syukur.
Dan ikhlas dalam segala Perkara. πŸ‚
Ibnu Qoyyim berkata : β€œ Barangsiapa yang memenuhi hatinya dengan redha kepada takdirnya, maka Allah memenuhi dadanya dengan kecukupan, rasa aman dan qana’ah, serta mengosongkan hatinya untuk mencintaiNya, kembali dan bertawakkal kepadaNya"
.
#businessacademy360 #furious360#ba360granite#followforfollow#vsco#malaypretty#instafamous#ootd#iphone7plus #malayigers#igersmy#FatihahLifeStyle #fatihahNextMillionaire #miraFilzah#onlineGerilla2017#malaysian#Millionaire#akuYangpakaiKauyangpanas#mehsandarpadaaku#neelofa#melaka#johor#bangi#uthm#upm#ukm#usim#upsi#unitar#uniten

SENTAP KE IDOK ???😏
.
.
.
Bukan isu bangsa ke negara ke sekarang ini. Agama pun still 50 50 lg orang melayu kita ni. Hmm sis tak mention untk semua melayu tau.. Tapi segelintir ... Takmau ckap bnyk ..pham kn sendiri. Dah jelas dlam vid ni ... .
.
So sapa yang dah sedar tu nak follow Sis jana pendapatan .. Untk simpanan 5 thun akan dtang. Untk famili. Untk byr blik htang PTPTN .Htang kereta. Start kumpul duit beli rumah. Dan insyaAllah bfore kwin pergi umrah .dan kalau ada rezki g haji .. Atau apa saja impian lain ... .
Sis dgn senang hati buka peluang untk join platform yg sis buat dan bersama ahli #businessacademy360 .. Bleh pm trus okay 😊
.
.
Memandangkan sis blajar di johor .. Dan hari ini cuti umum .. Sis bg promosi πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ KEPADA SESIAPA YG PM DAN JOIN SIS SEBELUM 12TENGAH HARI ESOK .. SIS AKAN BAGI 10% DISKAUN bersama COACHING OFFLINE ONLINE, TRAINING DAN MODULE YANG πŸ“’FREEπŸ“’πŸ“’...
.
So tggu apa lagi .
Business Only
πŸ“²Fatihah
014.984.7794
014.984.7794
014.984.7794
.
Repost @lawak_ohsemm - Melayu vs bangla
Tak mustahil suatu hari nanti malaysia jadi banglasia.. hahaha
Solat pun malasπŸ˜…
.

TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm
#terbaikkk #lawakohsemm #dubsmashmalaysia#malayvine #malayvines

MAIN PHONE SAMPAI RETAK SCREEN 😰
.
.
.
.
.

Sesiapa yg nak tahu cara jana pendapatan secara ONLINE.. Dengan menggunakan #tekniksemakphone.. Boleh pm sya sekarang, sebab ada offer menarik. Bagi yg tengok lama lama tu, amek hp cepat ya, jgn tunggu lagi. Lagi lama tunggu lagi lambat berjaya.. Baik rasa pendapatan dari tengok saja.. πŸ˜„πŸ˜„
.
.
Nantikan #tekniksemakphone | Berniaga melalui ONLINE | Menggunakan INSTAGRAM, FACEBOOK, WECHAT dan WHATSAPP anda | .
.
πŸ“²FATIHAH
0149847794
0149847794
0149847794

Whatsapp
.
.
#businessacademy360
#mencariperintis
#peluangmenjanapendapatan
#uitmpp #usm #puchong #shahalam#bangi #putrajaya
#upmserdang #langkahkanan
#fatihahnextmillionaire#likeforlike #igersmy #lepakk #ukmbangi #lifetolifestyle #uniten #mahsa #ktpmbangi #activeuser
#ba360granite #instafemes
#motifviral#onlinepracticaltraining #misimasadepan

I miss u dear @iffahtini 😘
.
.
Mana awak menghilang 😭 telefon takberangkat. Rindu gles2 ni.. Awk sntiasa ada dulu. Skrg sepi..
.
I need u iffa.. Saya kuat sndri. Saya rindu sgt2. Where are you??? πŸ˜”
Dulu kita selalu gelak2. Skrg tawa awk hlang. Dulu kita selalu nak ngs. Skrg tinggal angin je.. Awk .. Please mana pigi. 😰Harap awak cepat sembuh. Kembli mcm dulu. Semangat mcm dulu .dan kuat mcm dulu. Amin.
.
Fatihah tggu awk. .
.
.

#rindu #love #missyou #instafamous
#instalike #followforfollow #bisnesPartner
#fatihahlifestyle #fatihahnextyoungmillionaire #fatihahnextmillionaire
#businessacademy360
#roadto5figure
#MiniCooperChallenge

Hai πŸ˜„
.
Still tak dapat move on lagi dengan event company semalam (4.3.2017)...satu satunya event terbesar pembuka tahun 2017.πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Masih tergiang dan terasa lagi aura yang dibwa pulang dari event semalam.terdapat bnyak award, cabutan bertuah dan bnyk lagi acara yang ada semalam...kemeriahan julung gemilang event ini terbawa2 , teringat2 dan still bermain di kotak ingatan sisπŸ˜…...
.
Fuhh .. sΓΌngguh dahsyat lah ... Sis berkongsi kegembiraan dengan kawan2 sis lain. Ada yang dapt award di atas pentas besar yang gah lagi superb semalam. Bukan biasa2 bisnes ni... Kebnyakkan mereka merupakan student yang masih menanggung pinjaman PTPTN lagi dah pun ada achievement tersendiri. TAHNIAH DIUCAPKANπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘..insyaAllah sis bkal menyusul.. Best dapat duduk dengan orang yang berjaya… dgr nasihat pembkar semangat mereka dan berkongsi aura kejayaan merekaπŸ˜Žβ€¦
.
"Yang mana hari ini, orang berjaya itu bermula dengan tindakan yang tidak kenal erti 'gagal'... Yang kalah itu diri yang lemah,, yang berjaya akan terus membina empayar.. If you want to be successful you must kill , if you are weak you will be die.."
.
.
#businessacademy360
#Ba360Granite
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
#event#recognition
#roadTo5figure
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Hai πŸ˜„
.
Still tak dapat move on lagi dengan event company semalam (4.3.2017)...satu satunya event terbesar pembuka tahun 2017.πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Masih tergiang dan terasa lagi aura yang dibwa pulang dari event semalam.terdapat bnyak award, cabutan bertuah dan bnyk lagi acara yang ada semalam...kemeriahan julung gemilang event ini terbawa2 , teringat2 dan still bermain di kotak ingatan sisπŸ˜…...
.
Fuhh .. sΓΌngguh dahsyat lah ... Sis berkongsi kegembiraan dengan kawan2 sis lain. Ada yang dapt award di atas pentas besar yang gah lagi superb semalam. Bukan biasa2 bisnes ni... Kebnyakkan mereka merupakan student yang masih menanggung pinjaman PTPTN lagi dah pun ada achievement tersendiri. TAHNIAH DIUCAPKANπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘..insyaAllah sis bkal menyusul.. Best dapat duduk dengan orang yang berjaya… dgr nasihat pembkar semangat mereka dan berkongsi aura kejayaan merekaπŸ˜Žβ€¦
.
"Yang mana hari ini, orang berjaya itu bermula dengan tindakan yang tidak kenal erti 'gagal'... Yang kalah itu diri yang lemah,, yang berjaya akan terus membina empayar.. If you want to be successful you must kill , if you are weak you will be die.."
.
.
#businessacademy360
#Ba360Granite
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
#event#recognition
#roadTo5figure
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Hai πŸ˜„
.
Still tak dapat move on lagi dengan event company semalam (4.3.2017)...satu satunya event terbesar pembuka tahun 2017.πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Masih tergiang dan terasa lagi aura yang dibwa pulang dari event semalam.terdapat bnyak award, cabutan bertuah dan bnyk lagi acara yang ada semalam...kemeriahan julung gemilang event ini terbawa2 , teringat2 dan still bermain di kotak ingatan sisπŸ˜…...
.
Fuhh .. sΓΌngguh dahsyat lah ... Sis berkongsi kegembiraan dengan kawan2 sis lain. Ada yang dapt award di atas pentas besar yang gah lagi superb semalam. Bukan biasa2 bisnes ni... Kebnyakkan mereka merupakan student yang masih menanggung pinjaman PTPTN lagi dah pun ada achievement tersendiri. TAHNIAH DIUCAPKANπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘..insyaAllah sis bkal menyusul.. Best dapat duduk dengan orang yang berjaya… dgr nasihat pembkar semangat mereka dan berkongsi aura kejayaan merekaπŸ˜Žβ€¦
.
"Yang mana hari ini, orang berjaya itu bermula dengan tindakan yang tidak kenal erti 'gagal'... Yang kalah itu diri yang lemah,, yang berjaya akan terus membina empayar.. If you want to be successful you must kill , if you are weak you will be die.."
.
.
#businessacademy360
#Ba360Granite
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
#event#recognition
#roadTo5figure
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

[ASAL BISNES JE TUNJUK DUIT IKAT GETAH]
.
.
.
. .

Nahhhh ! Tengok duit syiling tu . Jum sis ajar buat duit rm100-rm500 sehari .. Nak takk?? Nanti ada pula yg kata ..Takkan sembang juta juta tnjuk duit syiling je 😌 ..
.
.
Habis tu nak bagi bukti macam mana lagi bro ? πŸ˜‚πŸ˜‚ memang lumrah manusia . Buat apa pun orang akan mengata . .
.
.
Hidup jangan ikut pandangan org lain kalau nk berjaya . Nak tahu macam mana #skillonlinestage3 boleh bantu anda keluar dari masalah kewangan? .
.
Call for business purpose .
FATIHAH
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794 .

TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Hari ini hari pink ..
.
Hari perkawinan kakak sdara sis ... Hari kita bila pulak ??? 😏
.
.
.
#ootd #fatihahlifestyle #fatihahnextmillionaire #fatihahnextyoungmillionaire #instafamous #instalove #instaMalaysia #malaypretty
#malaysia #malayIgers #vsco #vscocam

BILA NAK KAYA? SENYUM DULU πŸ˜‚
.
.
.
Ada orang tanya... "Hari-hari promote bisnes , tak Kaya-kaya lagi ke?"
Sis jawab.... Rilek la 😁
.
.
"Petronas β›½, KFCπŸ—, Toyota🚘, Samsung πŸ“±, Apple πŸ“²..
Semua syarikat gergasi yg dah KAYA RAYA pun masih buat PROMOSI dan IKLAN sana sini.."πŸ˜… πŸ˜‚ 😝
.
Duit tak boleh beli segalanya tapi segalanya perlukan duit.Dengan duit tak boleh beri kebahagiaan tapi kalau adik menangis mintak mainan bolehlah belikan mainan untuk adik.Kalau abah pening hutang banyak,bolehlah bayarkan hutang. Kalau mak penat buat kerja rumah, bolehlah ambil orang gaji.
.
Duit bukan keperluan tapi segala keperluan perlukan duit.Tipulah kalau anda tak nak buat duit yg banyak tapi tulah, macam macam halangan dan hasutan datang.Takkan tak teringin nak buat RM6000 sebulan kan?πŸ€”Yang nak pm sis,tak nak abaikan.Tengok sahaja sis berjaya insyaallah,doakan ye ✌🏻😎
.
.

For business purpose !
FATIHAH
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794 .

TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Good Morning #malaysians . 😘
.
.

Keep grinding, it will pay off soon.
Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time.
.
.

For business purpose !
FATIHAH
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794 .

TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Most Popular Instagram Hashtags