[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fatihahnextmillionaire

56 posts

TOP POSTS

Done coaching new Bisnes partner dari #Johor ...berkongsi ilmu membuat ibadah menambah pahala... InsyaAllah .😊
.
Sapa sini Orang #Johor #jdt .. 😌Yang rasa2 berminat secara serious nak tahu kerja Part Time sis ni apa .. Sehari income RM100-RM2000 .. Sebulan dua paling2 RM10,000 .. Bolei pm k πŸ˜‰
.
Yang takminat , boleh duduk diam2 orait. Yang serious sahaja sis nak ajar #4steps, #projekincometurbo ,#OnlineMarketingPractice3
#onlineGerilla2017 dan beberapa lg module ..yang mana Coaching, module dan training Adalah Percuma 😊 .. Orait. .
.
.
Ambil phone ... 5orang terawal sis bg 50% diskaun bg siapa yg join sebelum hari Ahad minggu ni πŸ˜‰nak? K ni num save wokay πŸ‘Œ
.
FATIHAH
πŸ“ž014.984.7794
πŸ“ž014.984.7794
πŸ“ž014.984.7794
.

TAGS
#businessacademy360
#BA360GRANITE
#FURIOUS360
#fatihahLifeStyle
#FatihahNextMillionaire
.
MORE TAGS
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Hai2 petang semuaπŸ’•
Lama dah menyepi. Agak busy skit ni .. Ada tak yg rindu sis? BAIK NGAKUπŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
πŸ’°Shhh ... Sis ada Projek Baru ni. Sapa nak tahu meh pm sis. Click link di bio atau save number ni 0149847794 .orait okay😘
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc#projekIncomeTurbo
#newPlan #newModule #newwave
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

[TIPS UNTUK BERANAKKAN DUIT DALAM BANK ANDA]
.
.
.
Selamat malam gais. Tips paling mudah adalah dengan cara invest di tempat yang selamat dan terjamin modal tak kan lenyap

Sis ada sediakan satu platform yang mana sesuai dan khas untuk anda yang nak gandakan simpanan wang dalam bank dalam keadaan tak perlu bekerja. Dan yang paling penting platform sis ni terjamin dengan pemegang amanah iaitu TRUSTEE yang mana TRUSTEE adalah third party yang dihire oleh company untuk menjamin keselamatan modal yang anda invest ke platform sis. Jadi, jangan runsing jangan risau , semuanya baik baik saja.😘
.
Capital| invest | profit
Invest now , earn later .
πŸ“±0149847794
πŸ“±0149847794
πŸ“±0149847794
FATIHAH
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc#projekIncomeTurbo
#newPlan #newModule #newwave
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Cerianya saya bila awk ada dgn saya πŸ’•
#Mr.A
Thanks ada untuk saya.

Ini cerita raya kedua. Apa cerita raya ke-3 ? Tekan scra double click pada gmbr ini. Saya akan upload untk raya ke-3πŸ‘apa crita raya anda?
.
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#bfroyalmodel2018#RealInvestment#Salamsyawal#riangriaraya #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

happy holiday ! πŸ’•πŸ˜š
.
Mana yg pm sis. Sis takdapt blas skrg. Nanti sis blas satu2 okay. Bersbr. Ikot turn orait.πŸ“²
Satu paper lagi nih πŸ’ͺ bagi yg dah set appointment dgn sis. Kita jumpa nanti k. Bagi yg area #melaka atau #selangor siapa yg nak set appointment dgn sis dah bleh start Pm blik k😊 esok dah free ! Oyeah 😘
.
Siapa yang nakGandakan simpanan dgn cara trend bisnes masa kini. Jom2 sahut cbran belia masakini yang bijak mencri peluang. Ingin bersama kami? Team anak muda #youngInvestor di bwh satu team besau, hebt dan padu #GrandMillionaireClub
πŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺ BOLEH PM SIS SEGERA .
.
Ada keinginan? Ada modal? Ada impian? Dan ada matlamat? Jalan ...
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
.
#furious360 #Gmc@bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

SIAPA KAT SINI YANG NAK DUIT?? 😱😱
.
.
Fatihah nak launch projek baru dengan my team #GrandMillionaireClub which is more to investment. Projek ni memang khas untuk orang2 yang malas. Yang malas nak jual2 barang, yang malas nak kerja2 ni. YANG PENTING MALAS OKAY! πŸ˜†πŸ˜†
.
Fatihah bukan nak kutuk orang malas tauu tapi projek ni memang sesuai untuk korang yang malas2 ni. Yela, mana tak nya. Projek nie senang sgt.
.
Haa kalau korang nak tahu details, terus pm fatihah laju2
.
.
πŸ’Ό Business Only
0149847794
0149847794
0149847794
FATIHAH
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave #RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

NAK BEBEL DAN ABAIKAN MATA CEPET AKIBAT PANAS
.
post ni patot di upload 2hari lalu. Tpi tahap malas ya Ampun 😀just nak update je . . . Sis dahtamatkan pembelajaran di universiti . . . 😱 eh tak lah.. Dah hbis dah final exam. Bermakna dah hbs sthun blajar. Ada lg 3thun 😡πŸ’ͺ hati tak kuat weh ! πŸ˜“Dan bye2 kolej kdiaman terchenta .. πŸ˜‚ i dah nak duduk umah sewa u 😈 .
Maka dgn ini ku isytiharkan bhawasanya SAYA CUTI dah πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰
Jadi ! Kpada sesiapa yang pm atau nak pm sis tnya tntg projek bru sis dgn #GrandMillionaireClub neh .. Dah bleh lah roger2 sis back. Dan yg dkat area #melaka atau #selangor bolehlah dah start set Appointment dgn sis orait,🐱
.
Nak buat simpanan pasif atau aktif? Pm saja. Dlam RM 10K - 100K nak? Mahu? Pm saja..sis perlukan yg serious sahaja. yg memain sis takLayan. K rak lu paper roger😘
.
Save neh
0149847794
FATIHAH .
#furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#fatihahLifeStyle#FatihahNextMillionaire#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

[Berjaya Itu Mudah]
.
.
.
Macamana ya sis nak buat incme 5 angka 6angka (000 dan 0000) tiap bulan. Mintk share tips bgai. Macamana tips tu, tips ni.. macamana macamana. Ramai juga yang tanya.orait harini sis berpeluang jawb.
.
Ok sis jawab semua soalan ni dalam cara yang cukup mudah, mereka yang nak berjaya hanya perlukan PELUANG. Peluang pulak kene pandai cari. Sebab kadang peluang ni sentiasa datang dalam hidup kita tapi kita kadang buat buat xnampak dek kerana ego yang ntah hape hape.
.
Jadi harini sis bukak peluang pada mereka yang nak buat bisnes dengan sis. Ada modal minimum RM1380 utk start. Deal die mudah.
.
Ade agreement antara anda dan sis. 18 bulan. Kalau anda berjaya, alhamdullilah. Bolehla nak collect RM1,000,000 dalam masa dua tahun. Kalau anda xberjaya, anda akan dapat balik modal anda sekurang2nya 2 kali ganda.
.
RM1380 x 2 = RM2760 (kalau gagal 😎)
.
U have nothing to lose! Tambah sikit utk yuran agreement dan kite seal the deal.
.
Sis nak bagi peluang utk mereka yang betol2 mencari peluang utk buat bisnes. Risiko dah diminimizekan. Dah dikecilkan. Anda nak ke xnak sahaja. Yang pasti, semua sis dah sediakan. Latihan, modul, material. Anda hanya perlu ikut sahaja sistem. As easy as nut.
.
Boleh dm atau wassap terus yang mana ade area #melaka atau #johor .. Boleh set appoiment. Yang mana duk jauh boleh wassap tanya .
FATIHAH
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
.
Yang serius nak buat sahaja ye boleh dm atau wassap. Sekadar nak tanya tanya ni, bukan ape, sis xnak buang masa. Sis kalau bisnes ni sis serius. Xsuke main main. 😀 sis garang tau
.
#Furious360#GrandMillionaireClub
#fatihahNextMillionaire#ramadhanSyawal#kosongkosong#birthdayjune #SisTakBuatMLM
#MasihBelumSempurna
#MasihBelumKaya
#MoneyBackGurantee

MOST RECENT

JOIN RM1350 PROFIT RM20,000 😱
.
.
.
Macam tipu tapi hakikatnya inilah kenyataan. Keuntungan dengan modal RM1350, maximum boleh dapat dalam RM20,000. Keuntungan yang luar biasa bila anda membeli saham syarikat sis.
.
Dengan visi dan misi syarikat yang jelas, CEO yang dikenali dan dipercayai, projek company yang sentiasa bertambah dari masa ke masa dan paling penting kita ada PEMEGANG AMANAH iaitu TRUSTEE yang akan menjamin MODAL yang anda keluarkan. .
Jadi, anda tidak mempunyai alasan untuk tidak bersama dengan kami. Jika anda betul-betul memahami dan tahu secara terperinci, anda akan nampak ini adalah peluang yang sangat besar dan tidak boleh disia-siakan. .
Cepat - cepat ws saya jika mahu tahu secara terperinci tentang pembelian SAHAM ini. Sis akan beri penerangan tanpa apa2 bayaranπŸ˜‚ . .
.
Sapa nak tahu meh pm sis. Click link di bio atau save number ni 0149847794 .orait okay😘
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc#projekIncomeTurbo
#newPlan #newModule #newwave
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

[TIPS UNTUK BERANAKKAN DUIT DALAM BANK ANDA]
.
.
.
Selamat malam gais. Tips paling mudah adalah dengan cara invest di tempat yang selamat dan terjamin modal tak kan lenyap

Sis ada sediakan satu platform yang mana sesuai dan khas untuk anda yang nak gandakan simpanan wang dalam bank dalam keadaan tak perlu bekerja. Dan yang paling penting platform sis ni terjamin dengan pemegang amanah iaitu TRUSTEE yang mana TRUSTEE adalah third party yang dihire oleh company untuk menjamin keselamatan modal yang anda invest ke platform sis. Jadi, jangan runsing jangan risau , semuanya baik baik saja.😘
.
Capital| invest | profit
Invest now , earn later .
πŸ“±0149847794
πŸ“±0149847794
πŸ“±0149847794
FATIHAH
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc#projekIncomeTurbo
#newPlan #newModule #newwave
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Hai2 petang semuaπŸ’•
Lama dah menyepi. Agak busy skit ni .. Ada tak yg rindu sis? BAIK NGAKUπŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
πŸ’°Shhh ... Sis ada Projek Baru ni. Sapa nak tahu meh pm sis. Click link di bio atau save number ni 0149847794 .orait okay😘
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc#projekIncomeTurbo
#newPlan #newModule #newwave
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Ramai yang saat dia nampak peluang, dia lepaskan macam tu je.Β 
Ramai yang saat dia nampak peluang, dia ambil tapi tidak berusaha.Β 
Ramai yang berusaha, tapi dia tak usaha dengan cara dan teknik yang betul.
Ramai yang usaha, dengan cara dan teknik yang betul tetapi akhirnya dia tidak BERTAHAN.
Jadi tidak heran kalau harini buat sesuatu perkara 1 bulan berhenti sebab tak dapat hasil. TETAPI siapa yang betul2 bersungguh untuk mencari ilmu dan mengikut kaedah yang betul. In Syaa Allah kerja anda akan lebih mudah untuk berjaya. .
.
Siapa yang nakGandakan simpanan dgn cara trend bisnes masa kini. Jom2 sahut cbran belia masakini yang bijak mencri peluang. Ingin bersama kami? Team anak muda #youngInvestor di bwh satu team besau, hebt dan padu #GrandMillionaireClub
πŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺ BOLEH PM SIS SEGERA .
.
Ada keinginan? Ada modal? Ada impian? Dan ada matlamat? Jalan ...
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
.
#furious360 #Gmc@bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

[BISNES UTK ORANG YG PENGECUT]
.
.
.
Kenapa bisnes ni utk orang pengecut ? Mungkin kat luar sana ramai yg tgh tengok2/usha2 bisnes2 yg ditawarkan dlm pasaran sekarang, betulkan ? πŸ‘€. .
Dan sis yakin ramai2 antara korang ni, bila nak join apa2 bisnes mesti takut modal hangus kan ? πŸ™ŽπŸΏβ€β™‚οΈ.
.
Okay tak kalau bisnes sis ni, sis boleh katakan moneyback gurrenty and kalau company kita untung, even korang tak berapa nak berjaya buat bisnes ni, korang still lagi untung.
.
Apa yang sis nak bagitau korang, dgn bisnes sis ni, bila korang invest dalam bisnes sis, automatically korang adalah pemegang saham company, yang mana bila sampai tempoh matang saham kita, kita boleh jual saham kita tu dgn potensi harga 3 ke 4 kali ganda dari modal yg kita invest.
.
Dan dalam masa yang sama, korang boleh jadi agent utk buat aktif income, seperti testimoni income yg korang tgk dlm gambar antara top top agent yg terima reward yg tertinggi dalam company sis.
.
So maknanya kat sini, bila korang nak buat bisnes sis ni, korang tak perlu takut modal korang labur tu habuk pun tak dpt. sbb korang still akan untung sbb korang beli saham dan boleh jual balik saham tuπŸ˜‰.
.
Faham ke faham ? Kalau faham lekaih pm meh 😘
.
πŸ“²0149847794(Fatihah)
πŸ“²0149847794(Fatihah)
πŸ“²0149847794(Fatihah)
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#bfroyalmodel2018#RealInvestment#Salamsyawal#riangriaraya #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Dari hati ke hatiπŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
.
Senyumku
bermkna. hai smua😊mcm mana raya ke-3.siapa area #melaka ? Nak sis raya rumah. Dm tepi . . .Bleh sis share skit tntg investment yg sis buat.nak bgtau sis masih layak dpat duit raya tau πŸ˜ŒπŸ˜…πŸ‘Œ sbb sis stdnt lg. So ! Sapa nak sis jadi kwn awk ke, bkal menantu mak awk ke? Bkal ibu tiri awk ke ? Eh eiπŸ™Šyg ni gurau. Tpi maybe bkal nenek awk ke. Ha ! Boleh ajak eh dtang gumah.
.
Goodnite. Save numberni. If nak invest k 😘
.
πŸ“²0149847794(Fatihah)
πŸ“²0149847794(Fatihah)
πŸ“²0149847794(Fatihah)
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#bfroyalmodel2018#RealInvestment#Salamsyawal#riangriaraya #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Cerianya saya bila awk ada dgn saya πŸ’•
#Mr.A
Thanks ada untuk saya.

Ini cerita raya kedua. Apa cerita raya ke-3 ? Tekan scra double click pada gmbr ini. Saya akan upload untk raya ke-3πŸ‘apa crita raya anda?
.
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#bfroyalmodel2018#RealInvestment#Salamsyawal#riangriaraya #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Mak tom dah tua lah takpyah ambil gmbrπŸ˜‚
.
Gmbr tu kenangan mak tom.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI πŸ’•
.
If ada silap dan salah jgn dismpan. Kosong2 na..yang di jalan raya hati2 sampai ke destinasi yg anda ingin tuju .
Skrang fatihah di Shah Alam . Siapa yg nak set appointment bleh chit chat ai okay πŸ‘
Pm
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
πŸ“² 0149847794
FATIHAH .
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Salam jumaat Ramadhan ke 28.
Ramadhan Jumaat terakhir .
Pejam celik pejam celik, Ramadhan bkal melambai pergi .. Syawal akan menjelma. Mcm mana ibdah anda tahun ni ? Semoga segala kebaikan, amalan dan stiap perkara yg baik diberkati dan dirahmati Allah .
.
Jom selawat. 😘
.
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

NAK BEBEL DAN ABAIKAN MATA CEPET AKIBAT PANAS
.
post ni patot di upload 2hari lalu. Tpi tahap malas ya Ampun 😀just nak update je . . . Sis dahtamatkan pembelajaran di universiti . . . 😱 eh tak lah.. Dah hbis dah final exam. Bermakna dah hbs sthun blajar. Ada lg 3thun 😡πŸ’ͺ hati tak kuat weh ! πŸ˜“Dan bye2 kolej kdiaman terchenta .. πŸ˜‚ i dah nak duduk umah sewa u 😈 .
Maka dgn ini ku isytiharkan bhawasanya SAYA CUTI dah πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰
Jadi ! Kpada sesiapa yang pm atau nak pm sis tnya tntg projek bru sis dgn #GrandMillionaireClub neh .. Dah bleh lah roger2 sis back. Dan yg dkat area #melaka atau #selangor bolehlah dah start set Appointment dgn sis orait,🐱
.
Nak buat simpanan pasif atau aktif? Pm saja. Dlam RM 10K - 100K nak? Mahu? Pm saja..sis perlukan yg serious sahaja. yg memain sis takLayan. K rak lu paper roger😘
.
Save neh
0149847794
FATIHAH .
#furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#fatihahLifeStyle#FatihahNextMillionaire#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

INVESTOR NEEDED ❗️❗️❗️
INVESTOR NEEDED ❗️❗️❗️
INVESTOR NEEDED ❗️❗️❗️
.
Peluang keemasan untuk membeli Saham di OTC Market dengan Adjustment Price iaitu harga murah dari syarikat. Boleh cari kod saham "NINK". Harga untuk 1 unit adalah 2.19 USD tapi beli dengan syarikat dengan harga 0.67 USD. 😱😱 Beli saham terus dapat KEUNTUNGAN. .
.
Paling penting di sini, kita mempunyai TRUSTEE sebagai pemegang amanah. Jadi modal pasti terjamin, cuma tunggu dan nikmati KEUNTUNGAN selepas penjualan SAHAM dengan harga yang semasa yang lebih tinggi. .
.
Jadi jangan lepaskan peluang. Modal bermula dari RM1350 sahaja. Itu pun jika saham naik hingga 10 USD per unit. Anda boleh dapat pulangan dalam RM20,000. .
Beli dengan RM1350 dapat RM20,000. 😱😱 hebat kan? Jangan risau ini BUKAN MONEY GAME atau SKIM CEPAT KAYA. Ini adalah REAL INVESTMENT di OTC MARKET. .
Website : https://www.otcmarkets.com/stock/NINK/quote
.
Sebarang pertanyaan boleh terus DIRECT WS saya. πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
FATIHAH
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
πŸ“²0149847794
.

#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

happy holiday ! πŸ’•πŸ˜š
.
Mana yg pm sis. Sis takdapt blas skrg. Nanti sis blas satu2 okay. Bersbr. Ikot turn orait.πŸ“²
Satu paper lagi nih πŸ’ͺ bagi yg dah set appointment dgn sis. Kita jumpa nanti k. Bagi yg area #melaka atau #selangor siapa yg nak set appointment dgn sis dah bleh start Pm blik k😊 esok dah free ! Oyeah 😘
.
Siapa yang nakGandakan simpanan dgn cara trend bisnes masa kini. Jom2 sahut cbran belia masakini yang bijak mencri peluang. Ingin bersama kami? Team anak muda #youngInvestor di bwh satu team besau, hebt dan padu #GrandMillionaireClub
πŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺ BOLEH PM SIS SEGERA .
.
Ada keinginan? Ada modal? Ada impian? Dan ada matlamat? Jalan ...
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
πŸ“ž0149847794(FatihahAzhari)
.
#furious360 #Gmc@bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

SIAPA KAT SINI YANG NAK DUIT?? 😱😱
.
.
Fatihah nak launch projek baru dengan my team #GrandMillionaireClub which is more to investment. Projek ni memang khas untuk orang2 yang malas. Yang malas nak jual2 barang, yang malas nak kerja2 ni. YANG PENTING MALAS OKAY! πŸ˜†πŸ˜†
.
Fatihah bukan nak kutuk orang malas tauu tapi projek ni memang sesuai untuk korang yang malas2 ni. Yela, mana tak nya. Projek nie senang sgt.
.
Haa kalau korang nak tahu details, terus pm fatihah laju2
.
.
πŸ’Ό Business Only
0149847794
0149847794
0149847794
FATIHAH
#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave #RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

Hi . Hi . Jom study.Last paper meh 😘
..
Marketing πŸ’°πŸ’ΌπŸ’€
.
.
Siapa yg nak tahu tentang pRojek Baru sis bersama #grandmillionaireclub meh pm cepat .
Dalam 5 orang je . Takramai. Sis nak yg serious saja. Siapa cepat dia hebat πŸ‘
.
Projek kali ni bukan biasa2. Sebabnya ...
βœ…modal kecil Untung Besar
βœ…Jaminan pulangan balik modal berlipat kali ganda βœ…TEAM yang kuat dan Berpengalaman
βœ…Berpotensi ke pasaran Luar
Nak tahu lgi? Pm meh 😌Adala ..πŸ˜•πŸ˜dalam RM100,000 dapat capai . Nak ke nak?
.
πŸ’Ό Business Only
0149847794
0149847794
0149847794
FATIHAH .

#grandmillionaireclub #furious360 #Gmc
#newPlan #newModule #newwave @bf.royal
#bfroyalmodel2018#RealInvestment #fatihahLifeStyle#love#FatihahNextMillionaire
#UiTM #unikl #upm #uia #ukm #unimap #unisza #umk #uniten #ump #utem #unimas #umt #ums#upsi#unisza #kptm#utm#unitar#uthm

MERENUNG MASA DEPAN .
.
.
salam jumaat semua. Salam ramadhan Al Mubarak .
Sis nak payung tips sikit untuk hari ni πŸ’•Jom BacaπŸ’•
.
βœ…TUJUH KUNCI KEJAYAANβœ…

1. Biar anda buat LAMBAT, tapi JANGAN sesekali STOP.πŸ˜‹
.
2. Biar orang pandang NEGATIF, tapi JANGAN sesekali GIVEUP.😊 .
3. Orang kata NO, anda kata jer NEXT.πŸ˜…
.
4. Sentiasa CURI MASA, RUANG & PELUANG yang ada setiap hari (24hour).πŸ˜‡ .
5. Dalam berusaha, mesti ada KESABARAN.πŸ‘
.
6. Dalam bersabar, mesti ada USAHA dan TINDAKAN.πŸ‘πŸ‘πŸ‘ .
7. Cepat atau lambat, kita pasti sampai ke PUNCAK KEJAYAAN.🌹
"The Rest, The Best,The Rare"
.
πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…βœ…
#GrandMillionaireClub
#furious360#FatihahNextMillionaire #projekTurboRaya2017#ProjekRayaNofa2017 #syukurSelalu #kosongKosong #salamRamadhan #ramadhanSyawal #ramadhankareem #finalExam#jun #birthday #fatihahLifestyle

[Berjaya Itu Mudah]
.
.
.
Macamana ya sis nak buat incme 5 angka 6angka (000 dan 0000) tiap bulan. Mintk share tips bgai. Macamana tips tu, tips ni.. macamana macamana. Ramai juga yang tanya.orait harini sis berpeluang jawb.
.
Ok sis jawab semua soalan ni dalam cara yang cukup mudah, mereka yang nak berjaya hanya perlukan PELUANG. Peluang pulak kene pandai cari. Sebab kadang peluang ni sentiasa datang dalam hidup kita tapi kita kadang buat buat xnampak dek kerana ego yang ntah hape hape.
.
Jadi harini sis bukak peluang pada mereka yang nak buat bisnes dengan sis. Ada modal minimum RM1380 utk start. Deal die mudah.
.
Ade agreement antara anda dan sis. 18 bulan. Kalau anda berjaya, alhamdullilah. Bolehla nak collect RM1,000,000 dalam masa dua tahun. Kalau anda xberjaya, anda akan dapat balik modal anda sekurang2nya 2 kali ganda.
.
RM1380 x 2 = RM2760 (kalau gagal 😎)
.
U have nothing to lose! Tambah sikit utk yuran agreement dan kite seal the deal.
.
Sis nak bagi peluang utk mereka yang betol2 mencari peluang utk buat bisnes. Risiko dah diminimizekan. Dah dikecilkan. Anda nak ke xnak sahaja. Yang pasti, semua sis dah sediakan. Latihan, modul, material. Anda hanya perlu ikut sahaja sistem. As easy as nut.
.
Boleh dm atau wassap terus yang mana ade area #melaka atau #johor .. Boleh set appoiment. Yang mana duk jauh boleh wassap tanya .
FATIHAH
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
πŸ“²014.984.7794
.
Yang serius nak buat sahaja ye boleh dm atau wassap. Sekadar nak tanya tanya ni, bukan ape, sis xnak buang masa. Sis kalau bisnes ni sis serius. Xsuke main main. 😀 sis garang tau
.
#Furious360#GrandMillionaireClub
#fatihahNextMillionaire#ramadhanSyawal#kosongkosong#birthdayjune #SisTakBuatMLM
#MasihBelumSempurna
#MasihBelumKaya
#MoneyBackGurantee

Muka kau bila... .
.
.
Kau rasa nak buat fake smile dgn suasana sekitar yg penuh dgn lakonan ... Takda manusia yg sempurna. Tpi .. Jadilah yg terbaik antara terbaik. Dgn menjaga hubungan dgn pencipta. Dgn manusia. Dgn alam. Dgn haiwan. Senang kata disenangi ramai. Diri ini pun tak sempurna tak lari dri menyakiti, mengkhianati, merosakkan , me dan me me lagi πŸ˜”
.
Tapi senyumlah kau selagi kau mampu untuk berbuat dmikian. Tekanan yg dtang tidak pernah selesai. Senyum dan berilah keceriaan kpada org lain. 😊
.
TAGS
#businessacademy360
#furious360
#BA360Granite
#GraniteFans
#FatihahLifeStyle
#fatihahnextmillionaire
#DareToDream #EarnWhileYouLearn
MoreTags
#malaysians #OnlineSkillStage3 #modelMuslimah #malaypretty #iphone7plus #instaFamous #activeUsers #melaka#johor#Kajang #putrajaya #cheras#ampang#merlimau#unirazak #uniten #ukm#upm#utem#unikl#uthm

Most Popular Instagram Hashtags