#fashionvalet

MOST RECENT

Free this Saturday? Join the fun gals over at @schmileymo x @shopvelvetvanity for a fun styling and beauty sesh happening at @fashionvaletpublika. Remember to RSVP, and dress-up too ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #fashionvalet #SchmileyMo

Dulu dulu tak percaya,
Apalah seketul sabun berbentuk โค๏ธ dan berwarna oren ni boleh buat pada muka kita.
Rupanya sekarang,
Fuhhhhhhh.....๐Ÿ˜ฑ
.
Tak terkata bila tengokkk testimoni semuaaaa wowww woww woww! Terbeliakk biji mata. ๐Ÿ˜ต
.
Bukan setakat muka je dapat kesan,tp kulit seluruh badan pun boleh mendapat manfaatnya.
.
Sekarang akak mengaku bahawa AWAK MMG TERBAIKKKKK WOK! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Awak bukan saja dh menggembirakan hati pengguna malah hati semua penjual sth! ๐Ÿ’ƒ
.
Jom oder,ds wanted/agenWanted๐Ÿ˜˜
.
#sabunorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #sabunjerawat #sabunjeragat #sabundaki #sabunparut #calacara #mawaddahizzati #wawazainalrtw #lmkcosmetics #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #calacara #instantshawl #bawaldiomand #duckscarves #wawasoftlens #hellopeachplease #fashionvalet #muabellaz #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #likeforlikes #telekungsitikhadijah #giftideas

WOW UNICORNS ๐Ÿฆ„๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜› Warna yang menarik..sedap mmg sedap..
Makan ni bukan x boleh...tapi tak boleh selalu๐Ÿ˜†.
..
Kacau bilau jadiknye๐Ÿ˜† pemakanan kita. Kesannya bila mkn manis ia akan menaikan kadar gula dlm darah kita..naik kadar gula dlm darah akan cepat rasa lapar. Bila lapar kita nak mkn lagi๐Ÿ˜ข. Bila mkn lagi dan lagi itu yg terjadi berat kita bertambah tanpa kita sedar.
..
Huhuuu saya teringin just gived a reward for my self ...pastikan sesuatu yg anda berikan itu bermakna. ..
Yg ptg ia bkn amalan pemakanan seharian kita๐Ÿ˜โ˜บ๏ธ.
Jom kita tingkat ilmu...apply dlm pemakanan seharian kita.

Dulu dulu tak percaya,
Apalah seketul sabun berbentuk โค๏ธ dan berwarna oren ni boleh buat pada muka kita.
Rupanya sekarang,
Fuhhhhhhh.....๐Ÿ˜ฑ
.
Tak terkata bila tengokkk testimoni semuaaaa wowww woww woww! Terbeliakk biji mata. ๐Ÿ˜ต
.
Bukan setakat muka je dapat kesan,tp kulit seluruh badan pun boleh mendapat manfaatnya.
.
Sekarang akak mengaku bahawa AWAK MMG TERBAIKKKKK WOK! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Awak bukan saja dh menggembirakan hati pengguna malah hati semua penjual sth! ๐Ÿ’ƒ
.
Jom oder,ds wanted/agenWanted๐Ÿ˜˜
.
#sabunorganik #wardatulbaydhahijab #calaqisya #ejstyle #jubahsouq #naelofar #sabunjerawat #sabunjeragat #sabundaki #sabunparut #calacara #mawaddahizzati #wawazainalrtw #lmkcosmetics #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieebyasyalliee #pakejperkahwinan #pakejpercutian #calacara #instantshawl #bawaldiomand #duckscarves #wawasoftlens #hellopeachplease #fashionvalet #muabellaz #bibiaqbybellaz #leeyanarahman #duckcosmetics #elrahexclusive #likeforlikes

Pilihan yang mana satu?

Bila kita nak beli makanan kita teliti label yg di paparkan.
..
Penekanan kpd 3 perkara ini:
1) kcal (kalori)
2) protein
3) lemak
..
Jom kita jadi bijak dalam apa yang kita beli ya sihat tu suatu nikmat dan bonusnya dapat turun berat badan kita๐Ÿ˜. ..
@coach_prettyzue
0135337696
(Klik link di bio coach)
Personal & group coaching

JIKA ANDA ADA MASALAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ… Kulit berminyak
๐Ÿ… Kulit kusam
๐Ÿ… Masalah jerawat
๐Ÿ… Blackhead/whitehead
๐Ÿ… Sunburn
๐Ÿ… Parut jerawat
๐Ÿ… Bibir merekah ๐Ÿ… Jeragat
๐Ÿ… Gatal2 /Panau muka & Kulit
.
SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA,SEMUA PERINGKAT UMUR,BERMULA DARI BAYI..
.
SABUN TOMATO HAJAR ADALAH ORGANIK,BAHAN2 SGT BERKUALITI PREMIUM,JOM CUBA SABUN TOMATO HAJAR SEKARANG. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜InshaAllah berkesan ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
PosSeluruhMalaysia/Ss
TEKAN LINK WHATSP DI BIO, UNTUK ODER PANTAS! ๐Ÿ˜‰
.
#sabunpemutih #sabun #organik #sabunjerawat #jeragathilang #sunburn #pinkypinky #sendayutinggi #parut#sabundakimurah #alhamdulillah #syukurselalu #pemutihbadan #vitaminc #sunburn #baubadanhilang #lens #emasmurahmalaysia#karismacosmetic #skincaremalaysia #tudungkeknis #fashionvalet #hijabistahub

#Repost @zinivaofficial
ใƒปใƒปใƒป
.
All natural easy to use Cleanser Toner Serum for daily skin care & protection from makeup chemicals.
.
Cleanse Moisturize Rejuvenate & brighten skin with a natural glow.
.
Unique All-In-One solution gives 9+ benefits.
.
Dermatologist formulated for all skin types.
.
.
#ziniva #ziniva_testimonials #zinivaindonesia #zinivaskincare #cleanser #toner #serum #sephoraidn #beautyhaulindo #fashionvalet #cleansertonerserum #skincare #cosmetic #bloggermafia #halal #natural #nontoxic #makeup #makeupbase #healthyskin #halalmakeup #safecosmetics #safeskincare #indobeautygram #naturalskincare #beautyblogger #indobeautyvlogger
#beautyenthusiastic
#dermatolgoistskincare

UBAT KURUS PEMBUNUH!
.
Jangan terlalu obses dgn ubat kurus. Tp org kita ni, yg dikata jangan tu la dia suka. Betul? So, just make it simple...kalau rasa xsayang nyawa makan la ubat kurus tu. Xde sape marah pn, tp kalau sakit jgn susahkan org ๐Ÿ˜Š
.
Dah bertahun tahun diwar warkan di media TV, media sosial, surat khabar, radio dan sebagainya ttg kesan pengambilan ubat kurus. Tp org kita masih lg x aware. Nk tunggu jd mangsa seterusnya ke baru nk insaf? Kalau kalau time tu nyawa da dihujung tanduk da xguna kn
.
Sedarkah anda sebenarnya anda boleh kurus tanpa mengambil ubat kurus, tanpa senaman dan tanpa sebarang treatment di slim centre yg menelan belanja beribu ribu ringgit? Anda hanya perlu jaga pemakanan shj. Kalau nk fit and ada body shape, add on dgn weight workout. Boleh scroll posting sy yg sblm ni utk dptkn tips diet for beginner dan pelbagai tips lain yg mmbntu anda menurunkan berat badan
.
Coach Ain +60132584258
.
#getfitnowonline #TiceAin #teamsyaiaizat #kurussihat #tudungbawal #bawalexclusive #azamkurus #arianiexclusive #prelovedduckscarves #sayajualprodukkurus #duckscarves #kurussebelumkahwin #janganbencicintaku #swapreview #igreviewmalaysia #coachonline #zumbamalaysia #resipisihat #resipimudah #eatcleankl #lunchboxkl #lunchboxdeliverykl #duckscarves #healthymeal #fashionvalet #kurusselepasraya #foodhunter #kekechallenge #dinner #coach

Attention nail polish lovers! Be the first to win @kesterblack all 5 New colours before they launch! All you need to do is like this post and tag 2 of your girlfriends in the comment section below! One lucky winner will be announce by the end of today. โ €
โ €
#fashionvalet #kesterblack #fvbeauty #beauty #nailpolish

Surprise surprise!! @melandmolly just extended their sale and added more items to their RM20 markdown sale! Hurry because they are selling like hot cakes !! Head on over to our website to shop.
#fashionvalet #sale #melandmolly

Awak ada jeragat ?? Meh sini kenali jeragat awak jenis yang macamne
Jenis-Jenis Jeragat

Jeragat boleh dikategorikan kepada 3 jenis;

Epidermal โ€“ atau bahagian atas lapisan sel kulit. Jeragat epidermis ini mudah dirawat dan sesuai untuk mengguna krim dan sabun.

Dermal โ€“ terjadi dibawah lapisan sel kulit. Jeragat di bawah lapisan kulit tidak sesuai untuk mengguna krim dan sabun tetapi lebih berkesan jika mengambil ubat/remedy makan.

Campuran โ€“ terjadi kedua-dua jenis jeragat Epidermal dan Dermal. Jeragat di bawah lapisan kulit tidak sesuai untuk mengguna krim dan sabun tetapi lebih berkesan jika mengambil ubat/remedy makan.

Warna Jeragat dan Bentuk

Jeragat yang terjadi di epidermis (epidermal) berwarna coklat cair dan akan kelihatan lebih gelap jika dilihat dibawah lampu

Jeragat dermal akan kelihatan keperangan dan tidak kelihatan lebih gelap jika di bawah lampu.

Jeragat campuran berwarna coklat gelap, jika diteliti dibawah lampu pemeriksaan akan kelihatan lebih gelap atau kadang-kadang tidak ada perubahan.

perkongsian secara percuma..jom whatsapp eca di
019-3661572

Eca, perunding kecantikkan marykay malaysia

#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #thekechaatestimoni #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykelantan #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee

EASY PORTION GUIDE

Kdangkala kita tak tahu berapa jumlah kalori sesuatu hidangan. ..
Tips mudah ikut portion jenis makanan yg korang ambik tau..
..
Sifir ni mmg dpt membantu korg โ€œTERSELAMATโ€ daripada terperangkap lebih kalori in take..
..
So jangan stres2 nau nau๐Ÿ’ƒ๐Ÿ˜…
..
Kita enjoy makan๐Ÿ’ƒkita bonus badan sihat & slim melim uollss๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ
..
Credit to maxfit
..
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE FIT COACHING
..
@coach_prettyzue
(Klik link di bio profile coach)
..
๐Ÿฅ™menu sihat, cara masak dan resepi tanpa berlapar, makan 5kali sehari
๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธworkout sharing berkesan oleh coach bertuliah
๐ŸŽ–Tranformasi diri 30 hari (secara online & from your lovely home)
..
Intake terbaharu dibuka sekarang

#perutbuncit#sayanakkurus#jomkurus#jk1m#kuruscepat#dietkurus#kurusdenganherbalife#kuruscantik#herbalifemalaysia#herbalifekl#kempisperut#kecilkanpeha#namiisland#blousebesar#bajubesar#seluarbesar#fvootd#fattzura#fashionvalet#duckcosmetics#ootdmalaysia#duckscarves#bawal#turun5kgsebulan#cuti-cutimalaysia#mingguanwanita#tudungbawal#gapoever#bawaleksklusive#bobodimana

WHATโ€™S NEW: The firstborn Leather Flap Wallet from @theduckgroup is jaw-dropping. A compartment that can fit more than five cards and also comes with a classy chain that you can just sling and off you go. What are you waiting for? It is the time to change to a new wallet! ๐Ÿ˜ #fvwhatsnew #fvgoesoffline #fashionvaletpavilion #fashionvalet

MANA SATU PILIHAN ANDA๐Ÿคฉ

Hidangan A @ B?
Buatlah pilihan yg bijak...
..
..
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE FIT COACHING
..
@coach_prettyzue
(Klik link di bio profile coach)
..
๐Ÿฅ™menu sihat, cara masak dan resepi tanpa berlapar, makan 5kali sehari
๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธworkout sharing berkesan oleh coach bertuliah
๐ŸŽ–Tranformasi diri 30 hari (secara online & from your lovely home)
..
Intake terbaharu dibuka sekarang

#perutbuncit#sayanakkurus#jomkurus#jk1m#kuruscepat#dietkurus#kurusdenganherbalife#kuruscantik#herbalifemalaysia#herbalifekl#kempisperut#kecilkanpeha#namiisland#blousebesar#bajubesar#seluarbesar#fvootd#fattzura#fashionvalet#duckcosmetics#ootdmalaysia#duckscarves#bawal#turun5kgsebulan#cuti-cutimalaysia#mingguanwanita#tudungbawal#gapoever#bawaleksklusive#bobodimana

Hiasi bibir indahmu dg LIPCREAM MATTE MORESKIN,๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ biar makin cantik dan mempesona,,, ๐Ÿ’‹ Longlasting (awet/ tahan lama) ๐Ÿ’‹ Tidak menggumpal ๐Ÿ’‹ Stayproof (tdk nempel di gelas saat minum)
๐Ÿ’‹ Aman, tidak sebabkan bibir hitam ๐Ÿ’‹ Warna mempesona
๐Ÿ’‹ Harga sesuai kualitas.
ยค
ยค
>>INFO PEMESANAN & PENDAFTARAN MEMBER NASA๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
>>INBOX FB๐Ÿ“ฉ๐Ÿ“ฉ
>>Chat sms-wa https://api.whatsapp.com/send?phone=6281297891611&text=informasi%20pemesanan%20

#makeupaddict #lipmatte #lipstikbranded #lipmattemurah #lipstiknasa #juallipstikherbal #fashionvalet #lipstik #lipstickmurah #lipstikmurah #lipstikherbal #lipstiikwaterproof #juallipstick #lipstikhere #gloss #followme #redlipsticklook #matteliquidlipstick #nudelipstick #like4likes #likesforfollow #marketing #TagsForLike #business #beautyaddict #photoofthedays

Tahu tak kenapa perlu snacking? Ini sebabnya .
1. SUPAYA TIDAK BERLAPAR bila sampai next main time breakfast lunch dan dinner dan end up makan banyak sangat melebihi portion. .
2. TRIGGER BOLISME Untuk fokus turun berat dan fat loss dan pada masa yang sama badan kekal aktif sebab makan secara kerap tapi makan yang healthy. . .
3. REDUCE CRAVING Kalau nak lagi selamat go for natural food iaitu buah. Biskut & ampyogurt berperisa still processed food yang tak bagus. Ada hidden calories dan gula serta chemical bahan perasa tambahan. . .
So pilih Jln yg benar ye bila bersnacking ni.. Moga kita selamat dlm journey.. .
Tag dan Share ngan kwn2.. .
#mai_zainol
#santaisantaikurus
#makansedapkurus .
Coach Mai - 0123012783
Coach Zainol - 0105416001 .
#tv3malaysia #jomkurus1malaysia #makansedap #jubahlabuh #jomkurusjomsihat #synkkurus #jubahbesar #jalanmakantido #jjcm #dexandra #fareeda #alifsyukriterlajaklaris #rob #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #butikbangigateway #butikbangisentral #badanbesar #megadrama #resepisedap #kurusmenawan #fashionvalet

KRIM MENCERAHKAN KULIT
.
.
Haaa sape nak kulit cerah?
Bebas jeragat?
Bebas parut?
Kulit kusam semua tiada?
Nampak segar dan berseri?
Dalam masa sama melembapkan lagi?
And sape minat korea?๐Ÿ˜‚
.
.
Kenapa tanya minat korea? Sebab satuยฒ nih haa barang marykay yg buat dekat korea..kata nak cerah mulus mcm orang korea tu๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
So ni adalah ULTIMATE MELACEP CREAM khas dari marykay yang dibuat di Korea khusus utk sesiapa yg mengidamkan kulit cerah dan berseri seperti artis K-Pop
.
.
MelaCEP Plus+โ„ข Ultimate Cream
๐Ÿ˜ฑMemberikan kelembapan dengan segera
๐Ÿ˜ฑMenambahbaikan kecerahan kulit dengan ketara, keseluruhan tampilan dan tona tidak sekata selepas menggunakannya sepanjang 4 minggu
๐Ÿ˜ฑDiserap dengan cepat oleh kulit
๐Ÿ˜ฑKulit menyerlahkan kecerahan berseri
.
.
Haa? xde bajet? ok xpe..dapatkan rundingan secara percuma dulu dgn eca and kita deal yg mana boleh dipakai mengikut bajet anda..hihihi
.
perkongsian secara percuma..jom whatsapp eca di
019-3661572

Eca, perunding kecantikkan marykay malaysia

#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #thekechaatestimoni #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykelantan #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee

Most Popular Instagram Hashtags