#fashionvalet

MOST RECENT

Awak tak nak erh macam ni? 😢
・・・
Amboi! Sejak saya bagitau pasal #ubattinggi, kemarin korang tanya "awak nak setinggi KLCC ke" 😂😂😅😅 apa salahnya kan kalau tinggi sikit. Nampak lebih kacak / cantik di hari raya nanti. Baru lah nak berOOTD di tangga kampung lebih confident.
.
Kenapa mesti beli skg? sebab promosi until 20hb jer. so awak mesti beli skg untuk hemat duit awak..
.
konsultasikan 👇
.
📱Whatsapp : +60102467086
#tiensmalaysia #kasutmurah #kasut #giveawaymalaysia #fashionvalet #intrendmalaysia #ubattinggimurah #malaysia #kinabalu #serawak #johorbahru #tawau #nakmurah

The kinda photo of her that I get these days 🤷🏻‍♀️❤️ #runbabyrun (Naira’s wearing @gingersnapsmy from @fashionvaletcom #fashionvalet #fvootd)

YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang dijalankan 100% secara ONLINE.
.
Apa yang anda perlu hanyalah penimbang digital sendiri (boleh dibeli di DIY) tali tape.
.
APA YANG ANDA DAPAT BILA BERSAMA2 PROGRAM INI.
.
🔥30hari jadual pemakanan (MEAL PLAN) proper termasuk snacking makan apa selama sebulan. . ~Lengkap termasuk snacking pukul 10am dan 4pm.
.
🔥COMBO WORKOUT STEP-BY-STEP bersama Personal Trainer & Specialist berpengalaman lebih 10 tahun melalui Channel Telegram dan EBOOK senaman juga akan diberi kepada peserta.
.
🔥30 hari TIPS turun berat badan dengan pantas walaupun makan nasi.
.
🔥Personal coach (boleh tanya secara personal jika ada masalah dalam turun berat badan).
.
🔥Pemantauan dari coach selama 30 hari supaya anda lebih berdisiplin.
.
🔥Program nutrition sebagai makan pagi dan malam setiap peserta selama satu sesi.
.
🔥Dapat belajar dan bersama dengan team kawan2 yang lain turut bersemangat.
.
🔥Segalanya dapat direct coaching melalui whatsapp.
.
🔥Hadiah hamper nutrition bernilai RM1000, RM500 dan RM250 untuk peratusan yang tinggi.
.
.
Pendaftaran Musim 40 pada Disember sekarang dibuka.
.
Klik link di bio ig untuk maklumat program dan pendaftaran
.
KURSUS ONLINE COACHING
.
#coach_aliuda
#tobefit_aliuda
#teamrafiqrazali
#youcanloseweightfromhome
.
Husaali : +60105576987
Huda : +60106548954
.
#tobefitaliuda
#sihatdanbonusnyakurus
#teamrafiqrazali
#teamnickhinhussein
#instafamous
#youcanloseweightfromhome
#creacionbysitinurhaliza
#officialsimplysiti
#galeriariani
#fashionvalet
#bokitta
#bahagiabukanbidaan
#cikreenencikngokngek
#isteriuntukdisewa
#noradanish
#kecilkanpeha
#tipsdiet
#dietkirakalori
#kurussihat
#kurusdarirumah
#kalori
#plussize
#kurusdaripejabat
#kempiskanperut
#kuruscepat
#herbalifemalaysia
#perutbuncit
#pipitembam

Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100%
.
COACH ZAINON 📲 +60139850502
#pemakanansihat #jalanjalancarimakan #sarapansihat #diet #makansihat #eatclean #resepidiet #kurussihat #food #menusihat #restoransihat #healthyfood #healthybrekfast #kesihatan #badansihat #bodyfit #nakkurus #slimladies# #kurusonline# #jomkurusonline# #jomkurusganu# #gym##munafik2# #jubahbesar#
#lazada##tudungariani# #bajupengantin
#fashionvalet

Nak kurus, cantik & sihat tak perlu pergi ke gym kalau dah memang tak ada masa. Cara nk kurus adalah 80% kena tahu nak mkn apa & brp kali nk mkn dlm sehari 🤔

Siapa kata nk kurus mkn sekali dua tiga je sehari??? At least 5 - 6 kali sehari supaya berlaku tarik menarik dlm metabolisma badan & elak drpd craving atau kelaparan. Nk diet xperlu berlapar kalau kita diet cara yg betul. Baru la selamat diet kita😊

So utk yg serius sahaja & betul2 dh lama cari jalan utk kurus tapi takut...dh sampai masa utk anda ambil peluang keemasan ni. Belajar cara diet yg betul & effective tanpa perlu berlapar😘

Kurus dari rumah 🏡 secara online. Sangat sesuai utk suri rumah, student, kerap travel & outstation. Yang penting tak perlu jumpa orang pun🤗

Dm atau whatsapp coach jika anda salah sorang yang serius nk turun berat. Tak perlu keluar rumah. Tak payah pening-pening atur schedule makan. Semua nya lengkap akan diberikan📑

SIAPA NAK KURUS BULAN DECEMBER 2018 NI??? DM or komen bwh🙋

✅ Diet tanpa berlapar. Makan 5 ke 6 kali sehari
✅ Setiap peserta akan dapat contestant kit
✅ Mudah & fleksibel janji ada handphone
✅ 100% online😍
✅ Group support yg aktif
✅ Coaching terbaik dari coach-coach yg memang terbukti ada result yg mana coach-coach juga berasal sebagai peserta program pernah gemuk, berjaya kurus & maintain dengan baik
✅ Meal plan 30hari😋
✅ Boleh makan nasi
✅ Info & topik pemakanan
✅ Combo workout & exercise
✅ & Banyak lagi.....😊

Normally peserta turun berat 4-10kg sebulan.
.
Coach Shue 📞019-9835738
#teamrafiqrazali
#teamnickhinhussien
Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH, program turun berat secara online dari rumah di mana anda boleh turun 3-10kg dalam satu musim.
.
#naelofarhijab #janganbencicintaku #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #erafm #hotfm #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #ariani #tv3malaysia #tutorialshawl #irmahasmie #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #bellaammara #sinarfm #tunmahathir #beritaterkini #cintafatamorgana #healthylifestyle#herbalifenutrition#calaqisya #duckscarves #fashionvalet

TIPS JAGA MAKAN MASA KENDURI

Kenduri kena pergi. Jangan tak pergi sebab nak diet "Habis tu nak makan apa Coach? Kang langgar diet camne"

No problem

1⃣ Amik sarapan sihat *nutrisi F1* dulu di rumah seperti biasa

2⃣ Minum air 3-4 gelas dan sebiji epal hijau dulu sebelum pergi kenduri

3⃣ Sampai di kenduri ambil dan makan buah dulu. Sunnah makan buah sebelum meal

4⃣ Tengok lauk dulu dan pelan plate korang dengan baik. Pilih plate yg paling kecil.. Elakkan kuah berminyak yang melimpah ruah

5⃣ Elakkan daging (blum masanya lagi). Pilih ayam atau ikan. Minggu ni belum Cheat Day lagi.. Masa cheat day nanti makanlah daging kat kenduri orang lain pulak

6⃣ Porsi betul. Nasi tetap segenggam dan amik nasi putih bukan nasi minyak. Dah kurus nanti barulah amik nasi minyak ya

7⃣ Makan perlahan. Borak dengan kawan sebelah. Bersosial akan bantu kita kawal diri masa makan

8⃣ *Elakkan manisan, desert dan air manis. Tak perlu tambahkan lagi kalori.* Cukup dah kalori kat plate korang

9⃣ Orang habis makan, kita pun habis makan. Jangan duduk paling last kat meja 🔟 Time balik nanti jalan kaki lebih sikit. Ingat masa sampai tu park jauh2 kasi peluh berjalan. Dan kalau sempat petang nanti buat senaman kardio 30-45 minit. Di rumah pun boleh

Sebenarnya tiada isu tak boleh jaga makan semasa kenduri. *Yang paling penting adalah kena jaga nafsu sendiri*.. *MINDSET: I can & I will* 🙏🏻🙏🏻😊😊
.
.
Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100%
.
COACH ZAINON 📲 +60139850502
#pemakanansihat #jalanjalancarimakan #sarapansihat #diet #makansihat #eatclean #resepidiet #kurussihat #food #menusihat #restoransihat #healthyfood #healthybrekfast #kesihatan #badansihat #bodyfit #nakkurus #slimladies# #kurusonline# #jomkurusonline# #jomkurusganu# #gym##munafik2# #jubahbesar#
#lazada##tudungariani# #bajupengantin
#fashionvalet

Saya Coach zainon. 👉🏻 Jom pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu anda semua turun berat badan 5-7kg sebulan melalui program coaching online 100%
.
COACH ZAINON 📲 +60139850502
#pemakanansihat #jalanjalancarimakan #sarapansihat #diet #makansihat #eatclean #resepidiet #kurussihat #food #menusihat #restoransihat #healthyfood #healthybrekfast #kesihatan #badansihat #bodyfit #nakkurus #slimladies# #kurusonline# #jomkurusonline# #jomkurusganu# #gym##munafik2# #jubahbesar#
#lazada##tudungariani# #bajupengantin
#fashionvalet

FOKUS PADA SOLUTION BUKAN PADA MASALAH
.
Ramai ke sisturs, ladies, mommies dekat sini yang nak kurus tapi selalu rasa susah? Jangan jadikan rutin harian kita tu satu halangan tapi ia adalah satu BIG WHY untuk teruskan makan secara sihat, turun berat badan dan jadi lebih energetic 💪🏼💪🏼🔥🔥
.
Semua pun boleh! Jangan give up, teruskan cari cara nak turunkan berat badan, jangan pernah rasa susah dan bagi banyak alasan...
.
🔥Saya tak boleh jaga makan, mak masak sedap2 (alasan orang yang tinggal dgn family)
.
🔥Saya tak boleh bersenam atas advice doctor sebab ada injury kaki (alasan org umur 40-an yang dulunya suka bersukan tapi sekarang tak lagi)
.
🔥Kawan selalu ajak makan kat McD, KFC, pizza (alasan student)
.
🔥 Takde masa nak masak healthy & clean food sibuk kerja dan uruskan hal rumah dan anak2 (alasan ibu berkerja)
.
Bakar semua alasan sis dan jadikan kisah mereka yg sudah berjaya inspirasi. Kalau semua boleh, sis pun mesti boleh turun berat badan.
.
.
Coach Shue 📞019-9835738
Klik link di bio untuk dapatkan detail program YCLWFH, program turun berat secara online dari rumah di mana anda boleh turun 3-10kg dalam satu musim.
.
#teamrafiqrazali#naelofarhijab #janganbencicintaku #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #erafm #teamnickhinhussien #hotfm #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #ariani #tv3malaysia #tutorialshawl #irmahasmie #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #bellaammara #sinarfm #tunmahathir #beritaterkini #cintafatamorgana #healthylifestyle#herbalifenutrition#calaqisya #duckscarves #fashionvalet

Most Popular Instagram Hashtags