#farafauzana

MOST RECENT

Bila Fafau dan Tokti bersembang, confirm gamat ‼️ Dengar cerita Tokti nak orang panggil Liza dan Fafau pula Zana? Jom bersama dua selebriti ternama negara dalam FACE OFF WITH FARA FAUZANA ❀️πŸ”₯ #ctdk #fafau #sitinurhaliza #sitizoners #farafauzana #podcast #weekend #weekendvibes #insta #explore

Bila lingkaran SHAWL EYELASH berlegar-legar di ruangan mata, nak tido pon susah.

Asyik termimpi-mimpi jek kojenya.

Kesedapan jangan cakaplah. Tengok je lah camne Fafau aritu happy bila dapat material superb dari Fateema Couture.

Haishh malas nak cakaplah.
Kang kita plak yang susah nak tido
Warna baru banyak masuk ni hah. Takmo gadoh la haih. Huahhahaha

#sawanguzel #eyelashhemming #shawlsatin #fateemacouture #tudung #farafauzana

Bila lingkaran SHAWL EYELASH berlegar-legar di ruangan mata, nak tido pon susah.

Asyik termimpi-mimpi jek kojenya.

Kesedapan jangan cakaplah. Tengok je lah camne Fafau aritu happy bila dapat material superb dari Fateema Couture.

Haishh malas nak cakaplah.
Kang Mameen yang susah nak tido 🀣. Warna baru banyak masuk ni hah. Takmo gadoh la haih. Huahhahaha

#sawanguzel #eyelashhemming #shawlsatin #fateemacouture #tudung #farafauzana

Leya: Jazz or Hip Hop?
@therealfafau : Jazz!
Leya: πŸ™„
πŸ€ͺ🀣😬
β€’
Was such an honour and pleasure to have you on the show Kakak! Ai lappptchyuuuu!!!!
β€’
#workingmom #work #play #leygacy #exhotmasihhot β€’
#Repost @dopstv
・・・
Between Anuar Zain and Johnny Depp, who do you think Farah Fauzana would choose? 😍
.
Listen our latest podcast on Spotify (search: Laidback Leya).
.
#dopstv #dopsinspiration #dopsreminder #farafauzana #laidbackwithleya #sharifahaleya #happiness #passion #goodcharacter #journey #dreams

C Y C L E T R U C K
.
Kat India mereka guna basikal je
Kat MAHA 2018 di Malaysia ada Food Truck sempena MAHA 2018
.
Nota : korang kalau terlepas TRAVELOG BACKPACK WANNABE FF di INDIA boleh check out di Highlight igstory πŸ˜‰ .. bukan selalu makan β€œdengan” lipas heheh
.
#farafauzana
#india
#kacamatafafau
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel

B U A H A N S E G A R
.
Nota : yup.. FF dah balik πŸ’ƒπŸ’ƒ tp masih boleh layan drama2 di India di bahagian HIGHTLIGHT igstory
.
#farafauzana
#india
#kacamatafafau
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel

T I M U N J E
.
Itu dkt India tp kat Malaysia bakal diadakan MAHA 2018 dan korang akan tgk lebih dari timun dan sayur2an dan buah2an lain yg dijual secara kreatif
.
#farafauzana
#india
#kacamatafafau
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel

N A K M A N D I
.
Time hujan - penuh
Time panas - level tu
Time gaduh - semua kat dalam πŸ˜‚
.
Nota : korang sejenis suka mandi kolam mandi air terjun mandi dlm bathtub .. mana satu?
.
#farafauzana
#india
#kacamatafafau
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel

L E P A K L A N T A I
.
Bila pergi ke station ketapi ramai yg duduk je atas lantai sbb kerusi yg disediakan agak terhad
.
Rasa nak adventure - duduk je
Rasa nak selamat skit - bawak alas
Rasa nak style - bawak la kusi dr rumah πŸ˜…
.
Nota : kasut tu size 8.. dan dah pecah dan ada kat india - kita tinggalkan kat sana buat kenangan 😝
.
#farafauzana
#india
#kacamatafafau
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel
#bilafafaunaiktrain

I S E E Y O U
.
Kat sana siapa ada rumah - untung
Kat sana siapa ada bilik - syukur
Kat sana siapa ada katil - nikmat
Kat sana tido dmana mana - redho
.
Nota : smlm awak tido kat mana haaaa? πŸ˜›
.
#farafauzana
#india
#kacamatafafau
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel

Pepagi dah ade yang keletang keletung ke kat dapoq tu?

Lapor lah tew 🀣. Assalamualaikum & Happy Tuesday GUZELICIOUS ❀️ #apron #dblique #dbilique #farafauzana #azharinaazhar #fateemacouture #farafauzana #sawanguzel #masak #cooking #masakmasak

6 0 S A A T I N D I A
.
New Delhi - - Agra -- Jaipur
.
At 1st FF memang tak berapa sgt bila orang ajak utk ke India ni esp bila dgr cerita @mazlyn yg kononnya .. kalau g Taj Mahal tu xde benda sangat selain snap pict bgunan then terus balik. Jahat la kau ni
.
Gues wht? I spend nearly 6hrs di Taj Mahal sahaja πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ itu xkira lagi tempat2 lain spt di Amber Fort Jaipur Panameena Dan byk lagi laa
.
Tp bila tgk video @shaznishazwani travel sorang naik turun train sorang2.. (bole stalk video lama dia) weii ini tak boleh jadi - nak buat jugak!!!
.
Cuma dia bagi syarat kena Back pack! πŸ˜«πŸ˜…πŸ™ˆ kakak minah trolley!!! But hey.. saya berjaya balik dengan tiada tambahan bag cuma tambahan KG hahah
.
Nota : TQ bertahan 😜 next ke mana trip? Jom tag your friends now
.
#farafauzana
#india
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel
#bilafafaubackpack
#bilafafaunaiktrain
#bilafafaueditvideo

L A P M K N T E L A N
.
Ingat .. bukan makan lipas tapi makan dengan lipas 🀣
.
masala tea yg kami order dari rest tu sbnrnya dibuat diluar dan dihidangkan utk kami didalam .. dah minum dah byr dah keluar baru tahu hahahah
.
Nota : makan mana lunch tadi? Jgn lupa lap yea πŸ˜‰
.
Notalagi : rest ini di New Delhi berhadapan dengan Gate 1 Jamma Masjid
.
#farafauzana
#india
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel
#bilafafaubackpack
#bilafafaunaiktrain

S A B A R
.
Kalau korang rasa korang stuck dlm jem atau pagi2 lagi asyik nak tekan HON je.. sila husnuzon atau bersabar yea
.
Ini situasi biasa jalan raya di India. HON ITU WAJIB! πŸ˜… bukan tanda marah tanda buli tanda nak maki tapi tanda nak bagitahu "deii, aku kat belakang ni nak lalu" πŸ˜‰
.
Nota : korang pagi2 ok kan? Ke ada cerita jugak? Selalu jem kat area mana?
.
#farafauzana
#india
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel
#bilafafaubackpack
#bilafafaunaiktrain

Special for Fara Fauzana tuk DBilique.

Harap-harap dia sukalah ☺️. Tudung Sawan No.1 M’sia
Yasmin Fami
Fateemacouture

#dbilique ##farafauzana

Jangan lupa petang ini pukul 4 pm di facebook DBilique live bersama Fara Fauzana dan Azharina Azhar dalam rancangan Masak Lah Aku πŸ˜‡

#lakarjanji #azharinaazhar #farafauzana #fafau #masaklahaku #drirma #drirmaentertainment

T O I L E T R A I N
.
*texting* Awak kat mana?!! Tahu tak saya kena bangun pagi, bawak beg berat ni and tak sempat pergi toilet sbb belum bfast! Dah la tu kena ada kat station ketapi awal2 pagi tau 😩
.
Saya text awak ni, Jawap laa.. patutkah saya ..
A) TAHAN SMPAI KE HOTEL
B) GUNA TOILET DLM TRAIN
.
Awak kat manaa?! *end texting*
.
Persoalannya.. sanggup kah? Hahahahahah jgn negative sangat.. hidup kena positive. jgn slide sampai hbs video2 tu yea..kalau tak suka advanture πŸ˜…πŸ˜›πŸ˜πŸ˜«πŸ˜«
.
Nota : apa pun selalula pastikan ada sanitizer di bag dan sila guna setiap kali lps pegang apa2 benda .. demi keselamatan dan kebaikan kita juga πŸ˜‰πŸ˜˜
.
#farafauzana
#india
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel
#bilafafaubackpack
#bilafafaunaiktrain

L E P A K D L M T R A I N
.
Bila kau ada katil
Bila kau ada pemandangan
Bila kau ada hiburan
Bila kau ada gamecard
Bila kau ada gerabak yg panjang utk jalan
6jam? Apa ada hal πŸ˜‰
.
Nota: kalau kau sejenis nak tido tp tkleh bising2 sila la bawak earplug sbb setiap 5min ada orang lalu "roti2!" "Aiskkrim2" "masalatea" .. semua benda la dia jual .. kecuali bakal suami 😝😜
.
πŸ“Έ via gopro @shaznishazwani
.
#farafauzana
#india
#agrajaipurnewdelhi
#bilafafautravel
#bilafafaubackpack
#bilafafaunaiktrain

Most Popular Instagram Hashtags