#farafauzana

MOST RECENT

Alhamdulillah, thank you Fafau & Tokti! Sedap kan😁 #Repost @therealfafau with @get_repost
・・・
S E D A P P P N Y A A
.
Kadang2 dlm hidup jgn terlalu confident fafau oii! Tunggu sampi habis πŸ™ˆ
.
Xnak kawan dgn @kudapkudapgombak @huda_hjkhalid (airtanganhuda).. sedapnyaa πŸ˜πŸ˜‚πŸ€£
.
Baju kelawar FF by @noorarfa ❀️
.
Nota: korang selalu tgk FF nakal kan.. kali ni korang tahu dah sapa ketua dia 😜
.
#farafauzana
#dbilique
#artismasukbilik
#kontirumah
#bilafafaufbibergabung
#bilafafauctdktingtong
#bilafafaulirikkelaut

Cute pula sy rasa diurang punya conversation selepas kaki @therealfafau
kena pijak oleh @ctdk
Dua2 pun humble dan menghiburkan... #Repost @ctdk (@get_repost)
・・・
#Repost @therealfafau with @get_repost
・・・
A L H A M D U L I L L A H πŸ˜…πŸ˜«
.
Siapa pernah tak pakai kasut sekali kena pijak dengan orang yg pakai platform 5inchi!!!! Berdesing weiii πŸ˜‚
.
asal @ctdk pijak kaki orang pun dia comel! Benci lah hahahha
.
Nota: chop! Mungkinn abang pijak kaki adik sbb nak tunjuk protes tak restu FF dan AZ! πŸ€¦β€β™€οΈπŸ™ˆπŸ˜«πŸ€£πŸ€£
.
#farafauzana
#dbilique
#artismasukbilik
#kontirumah
#bilafafaufbibergabung
#bilafafauctdktingtong

#Repost @therealfafau with @get_repost
・・・
A L H A M D U L I L L A H πŸ˜…πŸ˜«
.
Siapa pernah tak pakai kasut sekali kena pijak dengan orang yg pakai platform 5inchi!!!! Berdesing weiii πŸ˜‚
.
asal @ctdk pijak kaki orang pun dia comel! Benci lah hahahha
.
Nota: chop! Mungkinn abang pijak kaki adik sbb nak tunjuk protes tak restu FF dan AZ! πŸ€¦β€β™€οΈπŸ™ˆπŸ˜«πŸ€£πŸ€£
.
#farafauzana
#dbilique
#artismasukbilik
#kontirumah
#bilafafaufbibergabung
#bilafafauctdktingtong

#Repost @therealfafau (@get_repost)
・・・
D E R M A S H O P P I N G
.
Bangun pagi ni kalau minum Teh Tarik atau Milo Panas kgn lupa ingat adik2 saya kat Malawi ye πŸ˜‰
.
Eh? Alaaa ada yg rasa nak bantu mereka ke? Ok boleh! jommm g Malawi Afrika! Tp tempat berlepas dia kat HOTEL TAMU & SUITE KUALA LUMPUR. Tempat berlepasnya pahala hehehe πŸ˜‰
.
Sila tgk slide kedua
.
JUMPA ON THE 1st SEPT 2018
.
#farafauzana
#malawi
#water4malawi
#afrika
#bilafafaujdsukarelawan
#preloved4ucharitysale

S E D A P P P N Y A A
.
Kadang2 dlm hidup jgn terlalu confident fafau oii! Tunggu sampi habis πŸ™ˆ
.
Xnak kawan dgn @kudapkudapgombak @huda_hjkhalid (airtanganhuda).. sedapnyaa πŸ˜πŸ˜‚πŸ€£
.
Baju kelawar FF by @noorarfa ❀️
.
Nota: korang selalu tgk FF nakal kan.. kali ni korang tahu dah sapa ketua dia 😜
.
#farafauzana
#dbilique
#artismasukbilik
#kontirumah
#bilafafaufbibergabung
#bilafafauctdktingtong
#bilafafaulirikkelaut

#throwbackthursday Great discussion on future plans between @luxemotorhomes & @dbilique Thank You to the awesome hosts #farafauzana & #faizalismailfbi We are all excited! #publicist #digitalmarketing #livetv #dbilique #justbrilliant #brilliantcooperation #daslinkmoment

A L H A M D U L I L L A H πŸ˜…πŸ˜«
.
Siapa pernah tak pakai kasut sekali kena pijak dengan orang yg pakai platform 5inchi!!!! Berdesing weiii πŸ˜‚
.
asal @ctdk pijak kaki orang pun dia comel! Benci lah hahahha
.
Nota: chop! Mungkinn abang pijak kaki adik sbb nak tunjuk protes tak restu FF dan AZ! πŸ€¦β€β™€οΈπŸ™ˆπŸ˜«πŸ€£πŸ€£
.
#farafauzana
#dbilique
#artismasukbilik
#kontirumah
#bilafafaufbibergabung
#bilafafauctdktingtong

D B I L I Q U E
.
Ustaz Aiz - bilik ngaji
Faizal - bilik ... ? ....
Fafau - bilik dapur
Tini - bilik study
Faiz D - bilik game
Faiz H - bilik gosip .
Tlg saya pilih bilik @faizalfbi76 yg sesuai hahaha
.
Follow us on all social media platform
Instagram @dbilique
Facebook DBilique
Twitter DBilique
Youtube DBilique TV
.
Baju kelawar FF & Tini by @noorarfa ❀️
.
#farafauzana
#dbilique
#kontirumah
#bilafafaufbibergabung

#Repost @ukhwah4ummah (@get_repost)
・・・
PLEASE SPREAD AND SHARE
.
JOM KE TAMU HOTEL & SUITES
1st SEPT 2018
10am to 6pm.

#Repost @therealfafau
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
2 N D H A N D T E R B A I K
.
Kadang2 kita suka beli bundle? Kenapa sebb murah. Eh jap! Nak tak kalau FF dan kawan2 lain jual brg2 terpakai?
.
Jap! Ni bukan beli je tau .. korang beli dan sedekah dan dapat pahala sekali gus sbb 100% hasil jualan PRELOVED4UCHARITY akan dimasukkan ke tabung
.
#farafauzana
#malawi
#water4malawi
#afrika
#bilafafaujdsukarelawan
#preloved4ucharitysale

.
LOREZ 5.0
▢️ Material moss crepe
▢️ senang untuk menyusu boleh selak ja
▢️ senang untuk whuduk kerana material memeri
▢️ kain duyung full getah
.
.
Harga :
rm79/ helai
rm129/2 helai
(tak termasuk postage)
Saiz 4XL@5XL add rm5 /helai
.
.
Whatsapp _0169475831
.
.
.
#kctrtw #lorez5kctrtw #bajukurung #kurungmoden #ajimaura #terapiinstagram #bazaarpaknil #bazaaronline #bajukurungterbaru #kurungmuslimah #kurungplain #kurungmodenmurah #bajuraya2018 #sedondonraya #sedondonbridesmaid #bajurayahaji #penang #kotabharu #kotadamansara #bandarbarunilai #temerloh #telukintanperak #sungaidua #gurunkedah #pekanrabu #jertehbesut #pasirmaskelantan #farafauzana #neelofa

PLEASE SPREAD AND SHARE
.
JOM KE TAMU HOTEL & SUITES
1st SEPT 2018
10am to 6pm.

#Repost @therealfafau
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
2 N D H A N D T E R B A I K
.
Kadang2 kita suka beli bundle? Kenapa sebb murah. Eh jap! Nak tak kalau FF dan kawan2 lain jual brg2 terpakai?
.
Jap! Ni bukan beli je tau .. korang beli dan sedekah dan dapat pahala sekali gus sbb 100% hasil jualan PRELOVED4UCHARITY akan dimasukkan ke tabung
.
#farafauzana
#malawi
#water4malawi
#afrika
#bilafafaujdsukarelawan
#preloved4ucharitysale

T E R S A N G K U T πŸ˜…
.
Xnak la tersangkut pokok tapi saya nak tersangkut jugak dihati awak... ewah!!!!! πŸ˜…πŸ˜‚
.
Sbnrnya nak sangkut korang utk dating dan shoopping sama2 on this coming 1sept2018 | 10-5pm | Hotel Tamu & Suite Kuala Lumpur
.
Ada byk preloved dan new product dari ikon2 dan rakan artis. Tag kejap kawan2 korang yg kaki shopping tu
.
#farafauzana
#malawi
#water4malawi
#afrika
#bilafafaujdsukarelawan
#preloved4ucharitysale

2 N D H A N D T E R B A I K
.
Kadang2 kita suka beli bundle? Kenapa sebb murah. Eh jap! Nak tak kalau FF dan kawan2 lain jual brg2 terpakai?
.
Jap! Ni bukan beli je tau .. korang beli dan sedekah dan dapat pahala sekali gus sbb 100% hasil jualan PRELOVED4UCHARITY akan dimasukkan ke tabung
.
#farafauzana
#malawi
#water4malawi
#afrika
#bilafafaujdsukarelawan
#preloved4ucharitysale

D E R M A S H O P P I N G
.
Bangun pagi ni kalau minum Teh Tarik atau Milo Panas kgn lupa ingat adik2 saya kat Malawi ye πŸ˜‰
.
Eh? Alaaa ada yg rasa nak bantu mereka ke? Ok boleh! jommm g Malawi Afrika! Tp tempat berlepas dia kat HOTEL TAMU & SUITE KUALA LUMPUR. Tempat berlepasnya pahala hehehe πŸ˜‰
.
Sila tgk slide kedua
.
JUMPA ON THE 1st SEPT 2018
.
#farafauzana
#malawi
#water4malawi
#afrika
#bilafafaujdsukarelawan
#preloved4ucharitysale

Ibu and @sitiaafiyahdatoserikhalid @Regrann from @ctdk - Hahahaha... jumpa nanti kakiti buat tutorial lilit simpul kasih sampai mati tauu...hahaha ..#Repost @therealfafau
・・・
T U D U N G T U T O R I A L
.
Sila pilih 1 / 2 / 3 / 4
.
Pilihan paling byk akan kita β€œPAKSA” abang ajar adik dlm sessi mengajar lilit terbelit tudung gaya @ctdk .
ARTIS MASUK DBILIQUE
15aug 2018
@dbilique
8mlm
LIVE di www.dbilique.com
.
ARTIS MASUK BILIK bersama DATUK SERI SITI NURHALIZA dan baby Aafiyah kot (itu pun kalau bo 4 memang undian laaa).. lalalala nanny fafau kena standby byk toys ni kat rumah @dbilique
.
Nota: moga @galeriariani sponsor tudung pada siapa yg bertuah melayan FAFAU & FBILIVE DBILIQUE lalalaaβ˜ΊοΈπŸ˜…πŸ˜ sudi kee heheh
.
#farafauzana
#dbilique
#artismasukbilik
#kontirumah
#bilafafaufbibergabung

Hahahaha... jumpa nanti kakiti buat tutorial lilit simpul kasih sampai mati tauu...hahaha ..#Repost @therealfafau
・・・
T U D U N G T U T O R I A L
.
Sila pilih 1 / 2 / 3 / 4
.
Pilihan paling byk akan kita β€œPAKSA” abang ajar adik dlm sessi mengajar lilit terbelit tudung gaya @ctdk .
ARTIS MASUK DBILIQUE
15aug 2018
@dbilique
8mlm
LIVE di www.dbilique.com
.
ARTIS MASUK BILIK bersama DATUK SERI SITI NURHALIZA dan baby Aafiyah kot (itu pun kalau bo 4 memang undian laaa).. lalalala nanny fafau kena standby byk toys ni kat rumah @dbilique
.
Nota: moga @galeriariani sponsor tudung pada siapa yg bertuah melayan FAFAU & FBILIVE DBILIQUE lalalaaβ˜ΊοΈπŸ˜…πŸ˜ sudi kee heheh
.
#farafauzana
#dbilique
#artismasukbilik
#kontirumah
#bilafafaufbibergabung

Jangan lupa saksikan @ctdk bersama @therealfafau dan @faizalfbi76 ya. #Repost @therealfafau with @get_repost
・・・
T U D U N G T U T O R I A L
.
Sila pilih 1 / 2 / 3 / 4
.
Pilihan paling byk akan kita β€œPAKSA” abang ajar adik dlm sessi mengajar lilit terbelit tudung gaya @ctdk .
ARTIS MASUK DBILIQUE
15aug 2018
@dbilique
8mlm
LIVE di www.dbilique.com
.
ARTIS MASUK BILIK bersama DATUK SERI SITI NURHALIZA dan baby Aafiyah kot (itu pun kalau bo 4 memang undian laaa).. lalalala nanny fafau kena standby byk toys ni kat rumah @dbilique
.
Nota: moga @galeriariani sponsor tudung pada siapa yg bertuah melayan FAFAU & FBILIVE DBILIQUE lalalaaβ˜ΊοΈπŸ˜…πŸ˜ sudi kee heheh
.
#farafauzana
#dbilique
#artismasukbilik
#kontirumah
#bilafafaufbibergabung

Most Popular Instagram Hashtags