[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#farafauzana

MOST RECENT

W O W πŸ˜…
.
Sila husnuzon.. WOW tu bukan utk FF tp utk @syedfaizalsyednoh πŸ’ͺπŸ»πŸ‘
.
FF tgh mengalami frasa allergic makanan sampai boleh naik ruam dimuka & badan. Bole bantu?
.
NO SEAFOOD
NO BEEF
NO LAMB
NO EGG
... EXCEPT CHICKEN πŸ€¦β€β™€οΈπŸ€¦β€β™€οΈ
.
Ini muka sebelum FF jamah skit telur goreng.. tgh shooting sekali ruam naik seperti larian marathon 5km! 😫😫
.
Nota: ok la WOW to FF jugak sbb byk benda takleh makan skrg tapi badan tetap naik! WOW! 🀣🀣
.
#farafauzana
#bilafafaushooting
#bilafafaukerja
#bilafafaujadiduta

Andrea
material cotton jalur

Ukuran Baju (inci)
Bahu 16
Dada 40
Labuh depan 27
Labuh belakang 35 *6 helai ke atas FREE POS* *SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT
6 colour available
DM atau whatsapp Idah ke
016 343 2925
016 343 2925
016 343 2925
#idahhafizcollections
#blousemurah #blousefesyen #topsterkini #blouse #blousemurah25 #blouselabuh #blousemoden #farafauzana #jannanick #instashop #instamalaysia #instafamous #followers #likers #cute #cantik #bunga #dsv #abangnaktegur #faizroslan #blause

Kemeja Eliza
Material cotton
Free saiz fit l to xl

Ukuran Baju (inci)
Bahu baggy
Dada 44
Labuh 26 *6 helai ke atas FREE POS* *SM FREE POS*
*SS IKUT BERAT
3 colour available
DM atau whatsapp Idah ke
016 343 2925
016 343 2925
016 343 2925
#idahhafizcollections
#blousemurah #blousefesyen #topsterkini #blouse #blousemurah25 #blouselabuh #blousemoden #farafauzana #jannanick #instashop #instamalaysia #instafamous #followers #likers #cute #cantik #bunga #dsv #abangnaktegur #faizroslan #blause

PREMIUM COLLECTION
.
Misty embroidery blouse
.

1 PCS RM45
2 PCS RM85
3 PCS RM120
.
Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM5
.
Material :
Chiffon mosscrepe
.
Measurement :
Length 61CM, shoulder 38CM, sleeve 50CM, armhole 40CM, bust 92CM, hip 98CM.
.
#premiumblouse #blaus #blausemurah #blauslabuh #blausmoden #rozitachewan #cheta #jannanick #fashasanda #farafauzana #shilahamzah #faizroslan #bazarpaknil #instashop #instafamous #followers #likers #cute #cantik #jodoh #bunga #dsv #abangnaktegur #sayangsayangsayang

PREMIUM COLLECTION
.
Misty embroidery blouse
.

1 PCS RM45
2 PCS RM85
3 PCS RM120
.
Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM5
.
Material :
Chiffon mosscrepe
.
Measurement :
Length 61CM, shoulder 38CM, sleeve 50CM, armhole 40CM, bust 92CM, hip 98CM.
.
#premiumblouse #blaus #blausemurah #blauslabuh #blausmoden #rozitachewan #cheta #jannanick #fashasanda #farafauzana #shilahamzah #faizroslan #bazarpaknil #instashop #instafamous #followers #likers #cute #cantik #jodoh #bunga #dsv #abangnaktegur #sayangsayangsayang

PREMIUM COLLECTION
.
Misty embroidery blouse
.

1 PCS RM45
2 PCS RM85
3 PCS RM120
.
Postage :
SEM - Free postage
SS - Add RM5
.
Material :
Chiffon mosscrepe
.
Measurement :
Length 61CM, shoulder 38CM, sleeve 50CM, armhole 40CM, bust 92CM, hip 98CM.
.
#premiumblouse #blaus #blausemurah #blauslabuh #blausmoden #rozitachewan #cheta #jannanick #fashasanda #farafauzana #shilahamzah #faizroslan #bazarpaknil #instashop #instafamous #followers #likers #cute #cantik #jodoh #bunga #dsv #abangnaktegur #sayangsayangsayang

I N S P I R A S I S C H A W A L πŸ˜…
.
Setiap hari Jumaat | 930mlm | Astro RIA | Inspirasi Harapan | woredrobe by @schawalstore
.
Kepada yang baru bekerja tu jgn lupa check dengan majikan samada anda merupakan pencarum PERKESO atau pun tidak. Banyak kelebihan dikemudian hari jika anda adalah pencarum πŸ˜‰β€οΈ
.
Nota: anda pencarum - anda kemalangan dirumah - anda rasa anda dapat bantuan daripada PERKESO tak?
.
Notalagi: heheheh soalan ambik konsep Fynn 😝
.
#farafauzana
#inspirasiharapan
#bilafafaukerja
#bilafafaujadihost

#Repost @therealfafau
・・・
K A L E N D A R 4 S Y R I A
.
Biar betul...Kalendar #RM25 je? Harga asal RM35 tau.
.
Kepada mereka yang melihat dan tertanya-tanya tu,ni nak bagitahu,kami ada kalendar 2018 .
.
Kalendar ini mempunyai :
-28 Muka Surat -Fakta Mengenai Syria -Gambar-Gambar di Syria & Negara Sempadan Syria - Jasmine Ash Sham (Sekolah anak-anak Syria kami di KL) - Salam Suriah (Restaurant Syria kami di KL)
- Dan Sebagainya
.
Stok adalah terhad! JOM BELI sambil menyelamatkan nyawa!!
.
Jika berminat sila membuat pembayaran ke
.
MALAYSIAN LIFE LINE FOR SYRIA BERHAD :
MAYBANK : 564810513971
Whatsapp ke 014-264 8213 (Amirul/ 014-822 4644 (Raimi) beserta Nama penuh, Alamat, No Tel dan Bukti pembayaran.
.
Nota: siapa dah beli mohon bulatkan bulan FEB hehehhe ❀️
.
Notalagi: siapa terlepas pandang masa FF pergi turkey dan sempadan Syria boleh check out di highlight πŸ˜‰
.
#farafauzana
#fafau4syria
#buy&;savelives
#bilafafaujdsukarelawan
#bilafafaujadiduta

K A L E N D A R 4 S Y R I A
.
Biar betul...Kalendar #RM25 je? Harga asal RM35 tau.
.
Kepada mereka yang melihat dan tertanya-tanya tu,ni nak bagitahu,kami ada kalendar 2018 .
.
Kalendar ini mempunyai :
-28 Muka Surat -Fakta Mengenai Syria -Gambar-Gambar di Syria & Negara Sempadan Syria - Jasmine Ash Sham (Sekolah anak-anak Syria kami di KL) - Salam Suriah (Restaurant Syria kami di KL)
- Dan Sebagainya
.
Stok adalah terhad! JOM BELI sambil menyelamatkan nyawa!!
.
Jika berminat sila membuat pembayaran ke
.
MALAYSIAN LIFE LINE FOR SYRIA BERHAD :
MAYBANK : 564810513971
Whatsapp ke 014-264 8213 (Amirul/ 014-822 4644 (Raimi) beserta Nama penuh, Alamat, No Tel dan Bukti pembayaran.
.
Nota: siapa dah beli mohon bulatkan bulan FEB hehehhe ❀️
.
Notalagi: siapa terlepas pandang masa FF pergi turkey dan sempadan Syria boleh check out di highlight πŸ˜‰
.
#farafauzana
#fafau4syria
#buy&;savelives
#bilafafaujdsukarelawan
#bilafafaujadiduta

M I R A C L E L A N C O M E ❀️
.
Selain terasa xcited utk buka hadiah ni saya juga terasa seperti @neelofa bila dapat hadiah ni dari #LancomeMy πŸ˜…β€οΈ
.
Nota: tgn yang kurus kering dan berurat tdk menjaminkan bdn yang kurus hahahah
.
#farafauzana
#LancomeMy

B I N A M A S J I D
.
Bila 1st team combine dengan 2nd team utk @atileforseville memang meriah esp bila tanpa kehadiran @nurhelizahelmi hahahah kan kan kan @dianaamir @fynnjamal 🀣😝
.
Nasib ada @elfaezaulhaq lebih kurang sama sebb senget jugak hahaha
.
Nota: nampak kelibat abang macho dibelakang nana? Kat spain dia cameraman kat palestine dia ustat πŸ˜…πŸ‘
.
#farafauzana
#atileforseville
#bilafafaujumpakengkawan
#bilafafautelanairliurtgkdorangmakanmcmmcmsbbkktabolehmakanayamjehahah

T H E N G A S R I S πŸ˜… ❀️
.
May Allah rewards both of u for your kindness and comotness dari dulu hingga kini 😘😘
.
Nota: NUR ke GADIS CUCI ke ANTARA KITA ke mana lagi? Siapa ingat hahahaha toksah ingat laaa comot 😝
.
Notalagi : jgn terpedaya dengan gambar kita tak kurus hahaha sbb @annengasri_official guna hp canggih and @darlingasri memang suka ambik gambar muka separuh 🀣🀣
.
#farafauzana
#gobokfafau
#bilafafaukerja
#bilafafaupunngasrijugak

Selamat pagi ladies 🌹 .
.
Bawal sakura dah restock tauπŸ€ .
.
Antara ciri2 best Bawal sakura ni dia senang bentuk, tak mudah renyuk, dia akan jatuh terletak je atas bahu 😍 Material nya Chiffon Sakura Aritachi, so tak mudah rosak bila pakai brooch 😊 .
.
Sehelai RM35+8 postage sm.
Kalau beli 4 helai RM130 FREE POSTAGE, FREE BOX EXCLUSIVE APPLESCARF & CALENDER 2018 😁 .
.
Cepat2 order tau😁 Kalau habis sis tak tanggung ya 😊 .
.
Whatsapp ke 0185754569 atau click je link dekat bio ig @tudunglabuh.myy ya πŸ˜„ .
.
#tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawalterkini #tudungbawallabuh #tudungbidang50 #hijab #hijabfashion #fesyentudungterkini #tudunglabuhcantik #shawl #tudunginstant #instantshawl #tudungbawal #tudungbawalcorak #tudungaidijuma #tudungfareeda #tudungapplescarf #promosi #sales #duckscarf #sugarscarf #mizznina #farafauzana #fynnjamal #shawlemmamaembong #ariani #shawlheavychiffon #tudungbidang55

Selamat pagi ladies 🌹 .
.
Bawal sakura dah restock tauπŸ€ .
.
Antara ciri2 best Bawal sakura ni dia senang bentuk, tak mudah renyuk, dia akan jatuh terletak je atas bahu 😍 Material nya Chiffon Sakura Aritachi, so tak mudah rosak bila pakai brooch 😊 .
.
Sehelai RM35+8 postage sm.
Kalau beli 4 helai RM130 FREE POSTAGE, FREE BOX EXCLUSIVE APPLESCARF & CALENDER 2018 😁 .
.
Cepat2 order tau😁 Kalau habis sis tak tanggung ya 😊 .
.
Whatsapp ke 0185754569 atau click je link dekat bio ig @tudunglabuh.myy ya πŸ˜„ .
.
#tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawalterkini #tudungbawallabuh #tudungbidang50 #hijab #hijabfashion #fesyentudungterkini #tudunglabuhcantik #shawl #tudunginstant #instantshawl #tudungbawal #tudungbawalcorak #tudungaidijuma #tudungfareeda #tudungapplescarf #promosi #sales #duckscarf #sugarscarf #mizznina #farafauzana #fynnjamal #shawlemmamaembong #ariani #shawlheavychiffon #tudungbidang55

Selamat pagi ladies 🌹 .
.
Bawal sakura dah restock tauπŸ€ .
.
Antara ciri2 best Bawal sakura ni dia senang bentuk, tak mudah renyuk, dia akan jatuh terletak je atas bahu 😍 Material nya Chiffon Sakura Aritachi, so tak mudah rosak bila pakai brooch 😊 .
.
Sehelai RM35+8 postage sm.
Kalau beli 4 helai RM130 FREE POSTAGE, FREE BOX EXCLUSIVE APPLESCARF & CALENDER 2018 😁 .
.
Cepat2 order tau😁 Kalau habis sis tak tanggung ya 😊 .
.
Whatsapp ke 0185754569 atau click je link dekat bio ig @tudunglabuh.myy ya πŸ˜„ .
.
#tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawalterkini #tudungbawallabuh #tudungbidang50 #hijab #hijabfashion #fesyentudungterkini #tudunglabuhcantik #shawl #tudunginstant #instantshawl #tudungbawal #tudungbawalcorak #tudungaidijuma #tudungfareeda #tudungapplescarf #promosi #sales #duckscarf #sugarscarf #mizznina #farafauzana #fynnjamal #shawlemmamaembong #ariani #shawlheavychiffon #tudungbidang55

Selamat pagi ladies 🌹 .
.
Bawal sakura dah restock tauπŸ€ .
.
Antara ciri2 best Bawal sakura ni dia senang bentuk, tak mudah renyuk, dia akan jatuh terletak je atas bahu 😍 Material nya Chiffon Sakura Aritachi, so tak mudah rosak bila pakai brooch 😊 .
.
Sehelai RM35+8 postage sm.
Kalau beli 4 helai RM130 FREE POSTAGE, FREE BOX EXCLUSIVE APPLESCARF & CALENDER 2018 😁 .
.
Cepat2 order tau😁 Kalau habis sis tak tanggung ya 😊 .
.
Whatsapp ke 0185754569 atau click je link dekat bio ig @tudunglabuh.myy ya πŸ˜„ .
.
#tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawalterkini #tudungbawallabuh #tudungbidang50 #hijab #hijabfashion #fesyentudungterkini #tudunglabuhcantik #shawl #tudunginstant #instantshawl #tudungbawal #tudungbawalcorak #tudungaidijuma #tudungfareeda #tudungapplescarf #promosi #sales #duckscarf #sugarscarf #mizznina #farafauzana #fynnjamal #shawlemmamaembong #ariani #shawlheavychiffon #tudungbidang55

Selamat pagi ladies 🌹 .
.
Bawal sakura dah restock tauπŸ€ .
.
Antara ciri2 best Bawal sakura ni dia senang bentuk, tak mudah renyuk, dia akan jatuh terletak je atas bahu 😍 Material nya Chiffon Sakura Aritachi, so tak mudah rosak bila pakai brooch 😊 .
.
Sehelai RM35+8 postage sm.
Kalau beli 4 helai RM130 FREE POSTAGE, FREE BOX EXCLUSIVE APPLESCARF & CALENDER 2018 😁 .
.
Cepat2 order tau😁 Kalau habis sis tak tanggung ya 😊 .
.
Whatsapp ke 0185754569 atau click je link dekat bio ig @tudunglabuh.myy ya πŸ˜„ .
.
#tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawalterkini #tudungbawallabuh #tudungbidang50 #hijab #hijabfashion #fesyentudungterkini #tudunglabuhcantik #shawl #tudunginstant #instantshawl #tudungbawal #tudungbawalcorak #tudungaidijuma #tudungfareeda #tudungapplescarf #promosi #sales #duckscarf #sugarscarf #mizznina #farafauzana #fynnjamal #shawlemmamaembong #ariani #shawlheavychiffon #tudungbidang55

Selamat pagi ladies 🌹 .
.
Bawal sakura dah restock tauπŸ€ .
.
Antara ciri2 best Bawal sakura ni dia senang bentuk, tak mudah renyuk, dia akan jatuh terletak je atas bahu 😍 Material nya Chiffon Sakura Aritachi, so tak mudah rosak bila pakai brooch 😊 .
.
Sehelai RM35+8 postage sm.
Kalau beli 4 helai RM130 FREE POSTAGE, FREE BOX EXCLUSIVE APPLESCARF & CALENDER 2018 😁 .
.
Cepat2 order tau😁 Kalau habis sis tak tanggung ya 😊 .
.
Whatsapp ke 0185754569 atau click je link dekat bio ig @tudunglabuh.myy ya πŸ˜„ .
.
#tudung #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbawalterkini #tudungbawallabuh #tudungbidang50 #hijab #hijabfashion #fesyentudungterkini #tudunglabuhcantik #shawl #tudunginstant #instantshawl #tudungbawal #tudungbawalcorak #tudungaidijuma #tudungfareeda #tudungapplescarf #promosi #sales #duckscarf #sugarscarf #mizznina #farafauzana #fynnjamal #shawlemmamaembong #ariani #shawlheavychiffon #tudungbidang55

P E R G I K E J E N A I K A T V
.
RM75 for 1hour | fun ride | sila tepon 0196664905 dan booking awal2
.
#farafauzana
#tamanbotanishahalam
#bilafafaujadinanny
#bilafafaubersukan

Most Popular Instagram Hashtags