[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#fantabulousbukitraja

MOST RECENT

Dah jadi rutin...selepas solat mesti nak sapu serumC ni..dah macam dosa pulak tak sapu kan...umur dah berginjak memang perlukan supply kolagen dari luar😄

Dah sapu kulit jadi lembut dan tk berminyak. Bagus betul serumC ni bekerja.. Diam diam bekerja tengok kulit dah makin cerah..parut pon eh ilang dah😄

Yang paling best kl nk kuar mana2 calit je daycream sikit..combination serumC dan daycream mmg mabeless lah..kulit terus jadi gebu..tahan lama lak tu 😄

Mood bercuti😄. Tapi kulit kena bekerja juga..nak cantik kena disiplin😄 ☎️0172527436
#whiteningserumc #serum #serumc #fantabulous #fantabulousskincare #codshahalam #codmeru #shahalam #fbs #fantabulousshahalam #fantabulousmeru #fantabulousklang #fantabulousbukitraja #fbsshahalam #fbsklang #kulitbebasjeragat #kulitbebasjerawat #kulitcerah #jerawat #jeragat

Most Popular Instagram Hashtags