#fangboy

602 posts

TOP POSTS

Aww look at Fang 😍😍😍😍😍
β˜†credit to widzillaβ˜†
#fangboy
#fangxboboiboy
#boboiboy

Hank Eagle = 10 months. #fangboy #sausagefingers

Fang Boy... Is getting his front teeth!!! #mrsDandminions #johnedwardnorden #fangboy

"Pegang tanganku,tapi jangan terlalu erat.Karena aku ingin seiring dan bukan digiring".
.
.
.
#fangboy

Thanks to @beloveda for doing this brilliant face up and for the tshirt πŸ’€πŸ’œ#merrydollround #merrydollroundfang #fangboy #bjd

In progress....😁😁😁
#boboiboy #fangboy #boifang #boboiboygalaxy #terbaik

Am just trying to have a relaxing bath... Is this so much to ask for? πŸ˜‚ #fangboy

Good Morning πŸ˜‚β€
#fangboy #cat #cute #tabby #thatfacetho

MOST RECENT

Fang Boy... Is getting his front teeth!!! #mrsDandminions #johnedwardnorden #fangboy

FangBoyβ™‘β™‘β™‘
dont like? IGNORE!
mue hue hue sudah tiba masanya utk ku mencurahkan cinta terhdp OTP kesayangan Xieβ™‘β™‘β™‘β™‘ petang tadi kok lukis ni..yah ku kemaskan sedikit β™‘β™‘
WIP
//siapa sini ship FangBoy comment yaa~ but hanya FB bukan BF(notp)
//no bad or speech at comment or i'll put u in my blacklist

#FangBoy #fangxboboiboy #boboiboygalaxy #boboiboyfanart #boboiboy #Fang

Wkwkwkwk, true gaesπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #fangboy #fangxboboiboy #boboiboyxfang #boboiboy #fang #yunogasai

❀AT with @yu_scone❀
Sorry to make you wait >.<' Hope you like it~ xD
Kalo disuruh gambar OTP mah semangat πŸ˜‚ Ceritanya mereka lagi ngecosplay sinetron 'Ganteng-ganteng Alien' *bukan woy*
#boboiboygalaxy #boboiboy #fangboboiboy #prebetpang #fangxboboiboy #fangboy #cosplay #traditionalart

YOLOOOOO
β€”
All fanart credit to all artists (some of them: @mocha_coffee99, @natsu_the_nut_cas3, @afiqah_arami, and the others that I don't know, tell me if you know)
dt; to all artists that draw Boboiboy
β€”
-Mavis 🍁

😭😭😭 I'm so happy!! Kalian sadar gak, kalau duduk Boboiboy itu kayak cewek, jadi makin mengeluarkan aura ukeπŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• #fangboy #boifang #fangxboboiboy #boboiboyxfang #boboiboygalaxy #boboiboy #fanf

"Takut gelap"
Story by : @leia_nadya10
My favorite scene <3 Β·
Β·
Β·
Β·
#drawing #art #drawingart #fanart #boboiboy #boboiboygalaxy #Fang #fangxboboiboy #fangboy #boifang #story

Baru percobaan pertamaπŸ˜…πŸ˜…πŸ’•πŸŒœπŸŒ #fangboy #boifang #fangxboboiboy #boboiboyxfang #sleep #drawing #anime #fanart

Cha cha #fangboy

Setuju? πŸ˜‚πŸ˜‚ maaf banget untuk #boboiboyxyaya , tapi gua tim #fangxboboiboy #fangboy #boifang #boboiboy #fang

Paranormal Experience πŸ˜—
#boboiboygalaxy #boboiboy #fang #kaizo #fangboy #boifang

WIP! again...πŸ˜‚ Takut Gelap Fanart! Dedicated to @leia_nadya10 wohooo! (/ ≧ 0 ≦)/*.β€’Β°. (Sorry for the Very Bad line art (>_<) I got fingers ache to done this)
__________
Heyya! Sekali lagi WIP BoBoiBoy art hahah, kali ni aku lukis untuk fanfiction Takut Gelap oleh Leia (@leia_nadya10 )β””(^o^)β”˜,dan kepade yang berminat nak membace sila lah membace di fanfiction.net ye! Oh ye, ni fanfic untuk fujoshi yang ship FangBoy (and KaiBoy) je (ni cerite Sho-Ai beb) ✨, unless masih berminat jgak, sukahati korangla πŸ˜‚
-----------
But, Sorry Leia! ::>_<:: aku perlukan lebih masa lagi untuk menyiapkan lukisan ini, mohon sabar ya!
-----------
Β°β€’.translationΒ°β€’.
-----------
Heyya! Here again with another WIP of BoBoiBoy art hahah, this time I draw for a fanfiction Takut Gelap (Scare of Darkness) by Leia β””(^o^)β”˜, and for those who are interested to read this, just go on read it at fanfiction.net kay! Oh, and this a fanfic for fujoshi that ship FangBoy (and Kaiboy) only (this is a Sho-Ai story, whatdya expect tho), but if ya still interested to read this ff, well it up to you then πŸ˜‚ (plus this story is Indonesian)
___________
#drawing #draw #digitaldrawing #digitaldraw #art #digitalart #WIP #wip #WorkInProgress #workinprogress #fanfiction #boboiboygalaxy #boboiboy #BBB #fang #kaizo #fangxboboiboy #fangboy #kaizoxboboiboy #kaiboy #shoai #shounenai #boyslove #bl #BL #hopeyoulikeit

Aku lupa post gambar dari cover 'takut gelap' storyπŸ˜…πŸ˜… #fangxboboiboy #fangboy #boboiboyxfang #boyfang #boboiboy #fang #drawing #anime ?

Wooohh dah lama gak main sama OTP kangeeenn πŸ˜†πŸ˜†
Ini ilustrasi dari fanfic yang aku bikin. Boleh mampir ke FFn atau Wattpad kalau kepo sama ceritanya πŸ˜‰πŸ˜‰
Ps: Sai sama Shielda ikutan juga tapi di fic aku mereka jadi ampas πŸ˜‚πŸ˜‚ Mohon maaf buat fansnya
#boboiboy #boboiboygalaxy #fangboboiboy #prebetpang #fangxboboiboy #fangboy #saiboboiboy #shieldaboboiboy #traditionalart

Most Popular Instagram Hashtags