[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#famousamour

42 posts

TOP POSTS

Hukaloh juols..Aban lorak nnungging nyor semenjok #cookies Aban laku #kerahccokeng ni..xleh lepo sikek mmutuh stok..so sapo2 ssero curigo pasal raso cookies #famousamour dey jugok #kingcoco ni bangak2 wasak Aban 017-887-6697 atao pm ikot la tepi ko tengoh, Aban laye blako..pakak terai staro mano raso ya ppakak dok brebut sangak tuh...tadaaa juols!!

Thx Adik2 Aban dtg lepak ngn Aban sambil #cod #kukisslezat by #theacbakers ..dorg nak #famousamour dan #kingcoco tapi #kingcoco abes stock.. tgu #theacbakers will be back to KL on #24april2017😘😘💏💑🌷 ...see ya'll #emuah #yomked😚

Taraaa juols...Seperti yg dijanjikan..Aban da ada kat #tescorawang #tiangoren #no13 ..mai2 sebelom Aban back to #kotabharu #kelantan #theacbakers #kukisslezat #cookies #famousamour #kingcoco #bakers #bakersklate

Mowneeeen..c'mon juols!! Hari ni #theacbakers dok jjual di #carbootsale #husmkubangkerian selama 3 hari 26/4-28/4... #cookies #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #kelantan

Salam Jumuah Mubarokah juols..Aban xdak idea nak edit pix harini lagi santek!..nak bagitau Brand Aban #kukisslezat da launch..nak buat mejelis Grand Launching xdak rejeki lagi, InsyaAllah doakan...tu je #yomked😚 #theacbakers #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #salamjumaat

Haaa juols, #cookies tu cookies jugok..tp smaye gorik jange wak x igt!hihihihi..kul 10 ado delivery di studio #jastera #lundang ...para #jasteradancers teringin cookies #famousamour by #theacbakers ..sapo hok telior tu blh pm Aban @ 017-887-6697.. thx to @jaajastera @aanzjemari and #team cuz order ngn Aban..see you guys at 10! Muacks!

Harini #cookies Aban nok g #perlis ..lorak la Aban alah ko #pejabatpos takut xdey sapa esok ko tuan empunya cookies...trimo kasih kepado customer,kalu nok repeat odar oyak la deh!..muah juols!.. #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #cookieslezat #gurihdannikmat

Mownin' juooools!..sepanje coti skoloh ni Aban sunggoh lorak,xdey nok posting aktiviti sbb xdok rehat pon...so arini Aban just tunjok cookies hok Aban ejas utk sweet table Bekwoh Baco Do'o haritu...2/3 hari lagi Aban post ngepeng utk #sekutrayo pulooook..okess juols Aban log out dulooo! #yomked😚 #permisi #cookieslezat #kingcoco #famousamour #bakersklate #kotabharu

Happy sunday...jenjalan tu jalan jugak,sambil2 kita kasik antar customer punyer order..Cik @yuhanis_fer ni memang pelanggan setia #theacbakers tiap kali Aban buat COD kat Rawang/KL ni...so juols teringin nak merasa #kukisslezat jugak?!haaa cepat2 whatsapp Aban 📲017-887-6697 Aban antar sampai depan tangga kohkohkoh!!! #muahciked💋 #famousamour #kingcoco #bakersklate #bakers #usahawangiatmara #mdec #kualalumpur #rawang #semenyih 😘💋💋

MOST RECENT

Salam Jumaat juols...sebelum Jumaat sempat Aban membaking juols,ada customer request #kukisslezat by #theacbakers dlm packaging baru..senang katanya,blh makan sikit2nak letak atas meja opis..dua2 jenis #famousamour #kingcoco pon dah ade..Aban nak g buat delivery ni ha...sape nak odar Aban boleh bawak extra,harini area Kota Bharu dan sekitarnya je juols..orang KL,Kuala Terengganu dan Kuantan sabaq naaa...😘😘😘 #usahawangiatmara #mdec #eusahawan #kotabharu #klate #kelantan #klrawang #kualaterengganu #kuantan #sealedpackaging #ziplock #freshfromoven👌 #muach😘

Selamat Rabu juols...cambiase Aban just nak showing off #kukisslezat by #theacbakers ..Aban nak share, Kukiss Lezat ni memey sedap kalu makan ngn susu atau air soya‼️x caya❓terai la...ha,ape⁉️nape Kukiss Lezat nampak lain⁉️haaa...Aban dah improve sealed packaging da..so kalau da bukak cane,LEMAU la kan⁉️...eh die ade ZIPLOCK 🤐laaa...harga⁉️masih sama..Aban cume improve packaging untuk lebih kualiti! Nak rase blh wasap Aban cepat2 📲017-887-6697 😋😘😍#bakersklate #kotabharu #kelantan #usahawangiatmara #eusahawan #mdec #kingcoco #famousamour #chocolatechips #butter #chocolate #cookies

Haaai juols,hari ni Aban happy sgt buleh jjupo nge @nadnoran saing same2 belajar kat #unitarkotabharu dulu after 12 years being apart..sorg kat Kuala yg dipenuhi lumpur🌊 sorang kat #fakelion🦁...masih cantik walau dah jadi mak2 hahaha..dye request sgt nak rasa #kukisslezat by #theacbakers nak bawak blk #singapore katanya..En husband pon sibuk pilih nak #famousamour ke #kingcoco 😄😄😄... #inshaallah ade rezeki kita antar #kukisslezat ke #kotasinga plak..so,drive safely ye #darling ..semoga kita jumpa lagi #friendship4ever ..sape nak rase #kukisslezat Aban ni boleh wasap Aban 📲017-887-6697..Aban antar sampai depan tangga hihuhi!! #usahawangiatmara #eusahawan #mdec #muach😘

Done for Raya Qurban eve,Aban masih kat depan oven mengukiss lezat plek!😋🍪..sape nak kek atau #kukisslezat ,Aban start baking utk raya ke2 ye juols...pm Aban lelaju kayh! 📲017-887-6697.. #famousamour #kingcoco #bakersklate #bakers #kotabharu #kelantan #usahawangiatmara #eusahawan #mdec #theacbakers #foodlab 😘💋💋

Nah juols..done COD,tinggal beberapa botol jewr lagi #kukisslezat idaman ramai ni..sape nak Whatsapp atau call Aban 📲017-887-6697..jangan lambat kul 1pg kang Aban da nak gerak balik Klate...cargas juols! sape lambat Aban tinggal hahahaha 😂🤣! #theacbakers #bakers #bakersklate #cod #kualalumpur #kepong #usahawangiatmara #mdec #eusahawan #famousamour #kingcoco #lambaktingga #muahciked💋

Happy sunday...jenjalan tu jalan jugak,sambil2 kita kasik antar customer punyer order..Cik @yuhanis_fer ni memang pelanggan setia #theacbakers tiap kali Aban buat COD kat Rawang/KL ni...so juols teringin nak merasa #kukisslezat jugak?!haaa cepat2 whatsapp Aban 📲017-887-6697 Aban antar sampai depan tangga kohkohkoh!!! #muahciked💋 #famousamour #kingcoco #bakersklate #bakers #usahawangiatmara #mdec #kualalumpur #rawang #semenyih 😘💋💋

Samat tengahari juols...#theacbakers sekarang kat Semenyih..COD Kukiss Lezat di tengahari buta...xpe janji kids happy,suka sangat ngan #kukisslezat katanya..petang sikit ke Rawang plak kita...sape2 nak merasa tu blh whatsapp Aban 📲017-887-6697 cepat2,lambat tinggal juoooos!!..💋💋 #kingcoco #famousamour #kualalumpur #rawang #semenyih #usahawangiatmara #mdec #cod #bakersklate #bakers

Dengan lafaz Bismillah..KL,mu tunggu #theacbakers datang.. opkos Aban bawa bersama-sama #kukisslezat yg lezat ittew!😋😋#kingcoco #famousamour #usahawangiatmara #mdec #kualalumpur #rawang #semenyih #klsentral 🍪🍪🍪 kalo juols nak Aban hantar #kukisslezat untuk korang yg ada kat KL nun boleh Whatsapp Aban 📞017-887-6697 Aban ada bawak stok lebih ni juols!💋💋💋

Salam petang juols...Aban #theacbakers nak bgtaw #kukisslezat ada delivery ke Key Ell 18 AUGUST 2017..so mulai hari ni Aban open odar kepada sesiapa ingin mendapatkan Kukiss Lezat #theacbakers .. #famousamour (butter) #kingcoco (coklat)..sape2 nak #tartnenasgulung kene wat special request; first come first serve,stock terhad ye juols..jangan segan jangan silu untuk whatsapp Aban 📲017-887-6697 atau dm jer ye.. #muahciked💋 #usahawangiatmara #bakersklate #kualalumpur #bakers #mdec

Salam juols...COD di #tescorawang petang ni..juols mai cari Aban,Aban tgu juols!..xley nak muah,bulan pose!😂😆 #kukisslezat #theacbakers #famousamour #kingcoco #tartnenasgulung #tartnenascheese #kuihkapit #lazeez #cod #puasaraya2017 #eidmubarak #jombalikkampung🚙🛣

Salam juols..The AC Bakers nak umumkan sessi COD 🍪cookies Raya untuk lokasi KL - Rawang seperti tertera kat poster tu..last call ni ye juols before RAYA pastu Aban x layan dah hihihihi 😂..So sape yg blom place order tu sila cepat menyelit,stock memey Aban bawak lebih..tapi cam biasa lar,first come first serve..sape2 yang order siap,Aban layan cara VIP‼️😃😍 sebarang pertanyaan atau urusan blh hubungi Aban di channel yg tertera di skrin telepon 📲 juols nan canggih ittew❗️see ya juols..mmuaahs😘😘😘#theacbakers #cookies #kukisslezat #famousamour #kingcoco #kuihkapit #bakers #bakersklate #eusahawan #klrawang #puasaraya2017 #aidilfitri2017🌙#eidmubarak

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks #sparklinggrapejuice #sparklingmango #sparklingmangojuice

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks #sparkling #sparklinggrapejuice

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks

Terima Kasih daun keladi buat my Mentor Puan @norhimah_aziz sudi order sambil #promote #kukisslezat by #theacbakers untuk #majliskahwin anak tercinta ...Aban buat special delivery 📦 to Ampang ... Aban berbesar hati kerana #kukisslezat mampu memeriahkan majlis kalian! #bakersklate #kotabharu #famousamour #kingcoco #eusahawan

Mowneeeen..c'mon juols!! Hari ni #theacbakers dok jjual di #carbootsale #husmkubangkerian selama 3 hari 26/4-28/4... #cookies #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #kelantan

Selamak pagi juols..jom pakak mari hambat #cookies dan #cakes Aban di #carbootsale di #usmkubangkerian dari #26april2017 hingga #28april2017 ...pakak mari blako terr.. #theacbakers #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #klate #bakers

Most Popular Instagram Hashtags