#famousamour

MOST RECENT

Salam Jumaat juols...sebelum Jumaat sempat Aban membaking juols,ada customer request #kukisslezat by #theacbakers dlm packaging baru..senang katanya,blh makan sikit2nak letak atas meja opis..dua2 jenis #famousamour #kingcoco pon dah ade..Aban nak g buat delivery ni ha...sape nak odar Aban boleh bawak extra,harini area Kota Bharu dan sekitarnya je juols..orang KL,Kuala Terengganu dan Kuantan sabaq naaa...😘😘😘 #usahawangiatmara #mdec #eusahawan #kotabharu #klate #kelantan #klrawang #kualaterengganu #kuantan #sealedpackaging #ziplock #freshfromoven👌 #muach😘

Selamat Rabu juols...cambiase Aban just nak showing off #kukisslezat by #theacbakers ..Aban nak share, Kukiss Lezat ni memey sedap kalu makan ngn susu atau air soya‼️x caya❓terai la...ha,ape⁉️nape Kukiss Lezat nampak lain⁉️haaa...Aban dah improve sealed packaging da..so kalau da bukak cane,LEMAU la kan⁉️...eh die ade ZIPLOCK 🤐laaa...harga⁉️masih sama..Aban cume improve packaging untuk lebih kualiti! Nak rase blh wasap Aban cepat2 📲017-887-6697 😋😘😍#bakersklate #kotabharu #kelantan #usahawangiatmara #eusahawan #mdec #kingcoco #famousamour #chocolatechips #butter #chocolate #cookies

Haaai juols,hari ni Aban happy sgt buleh jjupo nge @nadnoran saing same2 belajar kat #unitarkotabharu dulu after 12 years being apart..sorg kat Kuala yg dipenuhi lumpur🌊 sorang kat #fakelion🦁...masih cantik walau dah jadi mak2 hahaha..dye request sgt nak rasa #kukisslezat by #theacbakers nak bawak blk #singapore katanya..En husband pon sibuk pilih nak #famousamour ke #kingcoco 😄😄😄... #inshaallah ade rezeki kita antar #kukisslezat ke #kotasinga plak..so,drive safely ye #darling ..semoga kita jumpa lagi #friendship4ever ..sape nak rase #kukisslezat Aban ni boleh wasap Aban 📲017-887-6697..Aban antar sampai depan tangga hihuhi!! #usahawangiatmara #eusahawan #mdec #muach😘

Done for Raya Qurban eve,Aban masih kat depan oven mengukiss lezat plek!😋🍪..sape nak kek atau #kukisslezat ,Aban start baking utk raya ke2 ye juols...pm Aban lelaju kayh! 📲017-887-6697.. #famousamour #kingcoco #bakersklate #bakers #kotabharu #kelantan #usahawangiatmara #eusahawan #mdec #theacbakers #foodlab 😘💋💋

Nah juols..done COD,tinggal beberapa botol jewr lagi #kukisslezat idaman ramai ni..sape nak Whatsapp atau call Aban 📲017-887-6697..jangan lambat kul 1pg kang Aban da nak gerak balik Klate...cargas juols! sape lambat Aban tinggal hahahaha 😂🤣! #theacbakers #bakers #bakersklate #cod #kualalumpur #kepong #usahawangiatmara #mdec #eusahawan #famousamour #kingcoco #lambaktingga #muahciked💋

Happy sunday...jenjalan tu jalan jugak,sambil2 kita kasik antar customer punyer order..Cik @yuhanis_fer ni memang pelanggan setia #theacbakers tiap kali Aban buat COD kat Rawang/KL ni...so juols teringin nak merasa #kukisslezat jugak?!haaa cepat2 whatsapp Aban 📲017-887-6697 Aban antar sampai depan tangga kohkohkoh!!! #muahciked💋 #famousamour #kingcoco #bakersklate #bakers #usahawangiatmara #mdec #kualalumpur #rawang #semenyih 😘💋💋

Samat tengahari juols...#theacbakers sekarang kat Semenyih..COD Kukiss Lezat di tengahari buta...xpe janji kids happy,suka sangat ngan #kukisslezat katanya..petang sikit ke Rawang plak kita...sape2 nak merasa tu blh whatsapp Aban 📲017-887-6697 cepat2,lambat tinggal juoooos!!..💋💋 #kingcoco #famousamour #kualalumpur #rawang #semenyih #usahawangiatmara #mdec #cod #bakersklate #bakers

Dengan lafaz Bismillah..KL,mu tunggu #theacbakers datang.. opkos Aban bawa bersama-sama #kukisslezat yg lezat ittew!😋😋#kingcoco #famousamour #usahawangiatmara #mdec #kualalumpur #rawang #semenyih #klsentral 🍪🍪🍪 kalo juols nak Aban hantar #kukisslezat untuk korang yg ada kat KL nun boleh Whatsapp Aban 📞017-887-6697 Aban ada bawak stok lebih ni juols!💋💋💋

Salam petang juols...Aban #theacbakers nak bgtaw #kukisslezat ada delivery ke Key Ell 18 AUGUST 2017..so mulai hari ni Aban open odar kepada sesiapa ingin mendapatkan Kukiss Lezat #theacbakers .. #famousamour (butter) #kingcoco (coklat)..sape2 nak #tartnenasgulung kene wat special request; first come first serve,stock terhad ye juols..jangan segan jangan silu untuk whatsapp Aban 📲017-887-6697 atau dm jer ye.. #muahciked💋 #usahawangiatmara #bakersklate #kualalumpur #bakers #mdec

Salam juols...COD di #tescorawang petang ni..juols mai cari Aban,Aban tgu juols!..xley nak muah,bulan pose!😂😆 #kukisslezat #theacbakers #famousamour #kingcoco #tartnenasgulung #tartnenascheese #kuihkapit #lazeez #cod #puasaraya2017 #eidmubarak #jombalikkampung🚙🛣

Salam juols..The AC Bakers nak umumkan sessi COD 🍪cookies Raya untuk lokasi KL - Rawang seperti tertera kat poster tu..last call ni ye juols before RAYA pastu Aban x layan dah hihihihi 😂..So sape yg blom place order tu sila cepat menyelit,stock memey Aban bawak lebih..tapi cam biasa lar,first come first serve..sape2 yang order siap,Aban layan cara VIP‼️😃😍 sebarang pertanyaan atau urusan blh hubungi Aban di channel yg tertera di skrin telepon 📲 juols nan canggih ittew❗️see ya juols..mmuaahs😘😘😘#theacbakers #cookies #kukisslezat #famousamour #kingcoco #kuihkapit #bakers #bakersklate #eusahawan #klrawang #puasaraya2017 #aidilfitri2017🌙#eidmubarak

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks #sparklinggrapejuice #sparklingmango #sparklingmangojuice

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks #sparkling #sparklinggrapejuice

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks

Terima Kasih daun keladi buat my Mentor Puan @norhimah_aziz sudi order sambil #promote #kukisslezat by #theacbakers untuk #majliskahwin anak tercinta ...Aban buat special delivery 📦 to Ampang ... Aban berbesar hati kerana #kukisslezat mampu memeriahkan majlis kalian! #bakersklate #kotabharu #famousamour #kingcoco #eusahawan

Mowneeeen..c'mon juols!! Hari ni #theacbakers dok jjual di #carbootsale #husmkubangkerian selama 3 hari 26/4-28/4... #cookies #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #kelantan

Selamak pagi juols..jom pakak mari hambat #cookies dan #cakes Aban di #carbootsale di #usmkubangkerian dari #26april2017 hingga #28april2017 ...pakak mari blako terr.. #theacbakers #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #klate #bakers

Taraaa juols...Seperti yg dijanjikan..Aban da ada kat #tescorawang #tiangoren #no13 ..mai2 sebelom Aban back to #kotabharu #kelantan #theacbakers #kukisslezat #cookies #famousamour #kingcoco #bakers #bakersklate

Most Popular Instagram Hashtags