#famousamour

35 posts

TOP POSTS

Hukaloh juols..Aban lorak nnungging nyor semenjok #cookies Aban laku #kerahccokeng ni..xleh lepo sikek mmutuh stok..so sapo2 ssero curigo pasal raso cookies #famousamour dey jugok #kingcoco ni bangak2 wasak Aban 017-887-6697 atao pm ikot la tepi ko tengoh, Aban laye blako..pakak terai staro mano raso ya ppakak dok brebut sangak tuh...tadaaa juols!!

Dengan lafaz Bismillah..KL,mu tunggu #theacbakers datang.. opkos Aban bawa bersama-sama #kukisslezat yg lezat ittew!😋😋#kingcoco #famousamour #usahawangiatmara #mdec #kualalumpur #rawang #semenyih #klsentral 🍪🍪🍪 kalo juols nak Aban hantar #kukisslezat untuk korang yg ada kat KL nun boleh Whatsapp Aban 📞017-887-6697 Aban ada bawak stok lebih ni juols!💋💋💋

Haaa juols, #cookies tu cookies jugok..tp smaye gorik jange wak x igt!hihihihi..kul 10 ado delivery di studio #jastera #lundang ...para #jasteradancers teringin cookies #famousamour by #theacbakers ..sapo hok telior tu blh pm Aban @ 017-887-6697.. thx to @jaajastera @aanzjemari and #team cuz order ngn Aban..see you guys at 10! Muacks!

Mowneeeen..c'mon juols!! Hari ni #theacbakers dok jjual di #carbootsale #husmkubangkerian selama 3 hari 26/4-28/4... #cookies #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #kelantan

Salam juols...COD di #tescorawang petang ni..juols mai cari Aban,Aban tgu juols!..xley nak muah,bulan pose!😂😆 #kukisslezat #theacbakers #famousamour #kingcoco #tartnenasgulung #tartnenascheese #kuihkapit #lazeez #cod #puasaraya2017 #eidmubarak #jombalikkampung🚙🛣

Salam petang juols...Aban #theacbakers nak bgtaw #kukisslezat ada delivery ke Key Ell 18 AUGUST 2017..so mulai hari ni Aban open odar kepada sesiapa ingin mendapatkan Kukiss Lezat #theacbakers .. #famousamour (butter) #kingcoco (coklat)..sape2 nak #tartnenasgulung kene wat special request; first come first serve,stock terhad ye juols..jangan segan jangan silu untuk whatsapp Aban 📲017-887-6697 atau dm jer ye.. #muahciked💋 #usahawangiatmara #bakersklate #kualalumpur #bakers #mdec

Hah!.lesai doh delivery #famousamour #cookies Aban kat studio #jastera #lundang ...thx #jasteradancers napok enjoy abis menikmati cookies Famous Amour by #theacbakers...macey #tagline kami "cair dimulut,cair dihati"..Aban sure @arinadhiya @ismaibrahim82 dapat feel dio kam! @dynalova mano Dyna Lova??!.. YDP @jaajastera pom beli jugok xdi! Hihihihi ... @aanzjemari hope juols enjoy deh!!...mmuacks!!

Taraaa juols...Seperti yg dijanjikan..Aban da ada kat #tescorawang #tiangoren #no13 ..mai2 sebelom Aban back to #kotabharu #kelantan #theacbakers #kukisslezat #cookies #famousamour #kingcoco #bakers #bakersklate

Thx Adik2 Aban dtg lepak ngn Aban sambil #cod #kukisslezat by #theacbakers ..dorg nak #famousamour dan #kingcoco tapi #kingcoco abes stock.. tgu #theacbakers will be back to KL on #24april2017😘😘💏💑🌷 ...see ya'll #emuah #yomked😚

MOST RECENT

Dengan lafaz Bismillah..KL,mu tunggu #theacbakers datang.. opkos Aban bawa bersama-sama #kukisslezat yg lezat ittew!😋😋#kingcoco #famousamour #usahawangiatmara #mdec #kualalumpur #rawang #semenyih #klsentral 🍪🍪🍪 kalo juols nak Aban hantar #kukisslezat untuk korang yg ada kat KL nun boleh Whatsapp Aban 📞017-887-6697 Aban ada bawak stok lebih ni juols!💋💋💋

Salam petang juols...Aban #theacbakers nak bgtaw #kukisslezat ada delivery ke Key Ell 18 AUGUST 2017..so mulai hari ni Aban open odar kepada sesiapa ingin mendapatkan Kukiss Lezat #theacbakers .. #famousamour (butter) #kingcoco (coklat)..sape2 nak #tartnenasgulung kene wat special request; first come first serve,stock terhad ye juols..jangan segan jangan silu untuk whatsapp Aban 📲017-887-6697 atau dm jer ye.. #muahciked💋 #usahawangiatmara #bakersklate #kualalumpur #bakers #mdec

Salam juols...COD di #tescorawang petang ni..juols mai cari Aban,Aban tgu juols!..xley nak muah,bulan pose!😂😆 #kukisslezat #theacbakers #famousamour #kingcoco #tartnenasgulung #tartnenascheese #kuihkapit #lazeez #cod #puasaraya2017 #eidmubarak #jombalikkampung🚙🛣

Salam juols..The AC Bakers nak umumkan sessi COD 🍪cookies Raya untuk lokasi KL - Rawang seperti tertera kat poster tu..last call ni ye juols before RAYA pastu Aban x layan dah hihihihi 😂..So sape yg blom place order tu sila cepat menyelit,stock memey Aban bawak lebih..tapi cam biasa lar,first come first serve..sape2 yang order siap,Aban layan cara VIP‼️😃😍 sebarang pertanyaan atau urusan blh hubungi Aban di channel yg tertera di skrin telepon 📲 juols nan canggih ittew❗️see ya juols..mmuaahs😘😘😘#theacbakers #cookies #kukisslezat #famousamour #kingcoco #kuihkapit #bakers #bakersklate #eusahawan #klrawang #puasaraya2017 #aidilfitri2017🌙#eidmubarak

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks #sparklinggrapejuice #sparklingmango #sparklingmangojuice

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks #sparkling #sparklinggrapejuice

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks

Barang baik masukkk....berminat nk borong wholesale boleh PM tepi...kalau ade kedai2 yang nk restock sikit2 pon boleh...kita layan... Distributor & Reseller are most WELCOME...
CALL : +6018-285 6554
WHTSAPP. : +6017-775 6554

#VRLiquidHouse #DKdistribution #FamousAmour #vape #vmogmalaysia #vapetricks

Terima Kasih daun keladi buat my Mentor Puan @norhimah_aziz sudi order sambil #promote #kukisslezat by #theacbakers untuk #majliskahwin anak tercinta ...Aban buat special delivery 📦 to Ampang ... Aban berbesar hati kerana #kukisslezat mampu memeriahkan majlis kalian! #bakersklate #kotabharu #famousamour #kingcoco #eusahawan

Mowneeeen..c'mon juols!! Hari ni #theacbakers dok jjual di #carbootsale #husmkubangkerian selama 3 hari 26/4-28/4... #cookies #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #kelantan

Selamak pagi juols..jom pakak mari hambat #cookies dan #cakes Aban di #carbootsale di #usmkubangkerian dari #26april2017 hingga #28april2017 ...pakak mari blako terr.. #theacbakers #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #klate #bakers

Taraaa juols...Seperti yg dijanjikan..Aban da ada kat #tescorawang #tiangoren #no13 ..mai2 sebelom Aban back to #kotabharu #kelantan #theacbakers #kukisslezat #cookies #famousamour #kingcoco #bakers #bakersklate

#tb🔙 yesterday.. #kursus #eusahawan .. #terimakasih Tuan @youmeden diatas segala #knowledge yang #cool and sangat berguna kepada weols!..nampak x muka #excited pastu #menggigit dek #kelezatan #kukisslezat by #theacbakers ..nampak x juols..so,jangan lupe #kejar Aban untuk #enjoy #kukisslezat Aban!...hoccay,stay #sexy juols! #yomked😚 #famousamour #kingcoco #bakers #cookies #bakersklate #kotabharu #klselangor

Salam juols...meh sok jumpe Aban utk dapatkan #kukisslezat #famousamour #kingcoco by #theacbakers #bakersklate #kotabharu #bakers #cookies

Salam Jumuah Mubarokah juols..Aban xdak idea nak edit pix harini lagi santek!..nak bagitau Brand Aban #kukisslezat da launch..nak buat mejelis Grand Launching xdak rejeki lagi, InsyaAllah doakan...tu je #yomked😚 #theacbakers #famousamour #kingcoco #bakersklate #kotabharu #salamjumaat

Pagi juols!..haa #kelantanfashionnight2017 tinggal 2 hari je lagi..para #fashionista #kotabharu #kelantan yang dah ada tiket tu bolehlah bersedia untuk enjoy the night with #helloraya by @ezuwanismail and organized by @qayracouture ..and and aaand! #cenderahati #cookies by @theacbakers ...see you there!! #theacbakers #bakersklate #kotabharu #kukisslezat #kingcoco #famousamour #sharifahshahira #rozitacikwan #intansarafina

Salam juols!..finally #theacbakers telah dimashurkan sebagai salah satu syarikat yang turut serta sebagai #penaja bersama #kelantanfashionnight2017 organized by @qayracouture vs @ezuwanismail untuk koleksi #helloraya 2017 bertempat di Hotel Renaissance Kota Bharu pada #21april2017😉 ..so all #fashionista #klate boleh dapatkan tiket dgn segera daripada organizer tersebut..cepat2 juols sebelum terlambat hoccay!! Memuah😘 juols!! #bakersklate #kukisslezat #famousamour #kingcoco

Most Popular Instagram Hashtags