[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#famelipcream

9400 posts

TOP POSTS

Happy sunday uolss πŸ’„ @fame_cosmetics code topaz πŸ’‹ #famemascara #famelipcream #fameeyeliner #sisagentfame

My all time favourite ! πŸ’„πŸ’‹ #famelipcream

Thanks @thiaserra for choosing #famexnuexrosli
・・・
❀❀❀❀❀ Love with this shade.. Fame soft matte lip cream @fame_cosmetics in audrey nuexrosli 😍😍
#famecosmetics #famelipcream
Must have..! Semua colour fame smlc awesome..!😍❀❀

Bbg wearing FAME lipcream in TOPAZ(left) and GOSSIP(right) πŸ¦„
Order yours now
Price $12
#famelipcream #famecosmetic

Eye lash in code BARBIE.. and fame lip cream in code VIOLET .. all from @wondidieland 😘😘😘😘 #famelipcream #sharedbyimman

Korang jalan mana hari minggu ni?? Harini jela akak and husband cuti so kitorang selalu pulun jalan hari ahad πŸ˜‚
.
Bukan nak cerita sangat pasal jalan, nak tanya korang ada dengar cerita ke #famecosmetics nak keluarkan 2 warna baru dalam bila-bila masa je 😏😏
.
Cuba slide, mesti menangis tengok shades baru niiii 😍😍😍😍
.
Nak booking terus pun boleh. Tekan je link kat bio ok 😘😘
.
#famelipcream #lipcreammurah #lipstickmurah #lipmattecream #blush #envy #nudepinklips

MOST RECENT

Ni HQ tengah packing dahh #fameenvy #fameblush korang😍😍.
.
Harga? Murah murah ajeee dari @fame_cosmetics ni😍
.
More info
DM/ Whatsapp (link di bio)
πŸ“²0166796080
.
COD SENTUL,JALAN IPOH,SEGAMBUT,HKL,CENTRAL MARKET.
.
#sypakaisyjual #famelipcream #MUA #lipcream #agentfamekl #localbrand #fame #agentfame #syjuallipcream #syjuallipstick #syjualmurah #syjualprodukkecantikan #lipcreamlover #syjuallipstickmurah #original #syjuallipcream #famecosmetics

Ni HQ tengah packing dahh #fameenvy #fameblush korang😍😍.
.
Harga? Murah murah ajeee dari @fame_cosmetics ni😍
.
More info
DM/ Whatsapp (link di bio)
πŸ“²0102613145
.
COD AREA SOGO, HKL, SUNWAY PUTRA ,QUILL MALL
.
#sypakaisyjual #famelipcream #MUA #lipcream #agentfamekl #localbrand #fame #agentfame #syjuallipcream #syjuallipstick #syjualmurah #syjualprodukkecantikan #lipcreamlover #syjuallipstickmurah #original #syjuallipcream #famecosmetics

APA NI TRULOOKS?
BUKAN FOUNDATION TAPI BLH CANTIK? .
.
Tinted Moisturizer keluaran dr Trulooks Beauty Cosmetic ni merupakan "pelembab berwarna" yang PERTAMA di Malaysia di mana penggunaannya sgt TULAR di pasaran antarabangsa cth : NARS tinted moisturizer, NYX tinted moisturizer, LAURIER MERCIER tinted moisturizer.
Tinted Moisturizer lebih digemari oleh para wanita yg TIDAK SUKA akan SOLEKAN TEBAL dan digunakan secara harian sbg asas solekan. Tidak tebal seperti foundation, tekstur Tinted Moisturizer lebih nipis berbanding foundation & tidak berminyak.

Tinted Moisturizer Trulooks sgt digilai Mua2 Malaysia & wanita bekerjaya kerana MULTI FUNCTION dgn hanya 1 tube:
1. Sbg "makeup base/primer"
2. Sunblock
3. Daily use tanpa foundation
4. Save time
.
.....
πŸ“² WhatsApp Lina 0126891043
πŸ‘Έ IG / FB Page : @fame.lovers
πŸ™‹ COD : Nilai/Serdang/Ampang/KL
πŸ’Œ Postage Nationwide
πŸ‘ Your Trusted & Preferred Seller...
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #agentfame #codnilai #muamalaysia #ferrarossabeauty #trustedseller #ferrarossaeyeshadow #ellfiegoldserum #goldserum #famenilai #trulooks #trulooksmalaysia #makeupprimer #postageseluruhnegara #postagenationwide #trulooksnilai #usimnilai #codenstek #tesconilai #giantnilai #kfcnilai #codpetron #codpetronas #politekniknilai #mesamall #mesamallnilai

Korang jalan mana hari minggu ni?? Harini jela akak and husband cuti so kitorang selalu pulun jalan hari ahad πŸ˜‚
.
Bukan nak cerita sangat pasal jalan, nak tanya korang ada dengar cerita ke #famecosmetics nak keluarkan 2 warna baru dalam bila-bila masa je 😏😏
.
Cuba slide, mesti menangis tengok shades baru niiii 😍😍😍😍
.
Nak booking terus pun boleh. Tekan je link kat bio ok 😘😘
.
#famelipcream #lipcreammurah #lipstickmurah #lipmattecream #blush #envy #nudepinklips

New colour? Stay tuned
#famelipcream loverss !
Yang pasti tak keringkan bibir & mampu milik ! πŸ’‹πŸ’‹
.
More info
DM/ Whatsapp (link di bio)
πŸ“²0102613145
.
COD AREA SOGO, HKL, SUNWAY PUTRA ,QUILL MALL
.
#sypakaisyjual #famelipcream #MUA #lipcream #agentfamekl #localbrand #fame #agentfame #syjuallipcream #syjuallipstick #syjualmurah #syjualprodukkecantikan #lipcreamlover #syjuallipstickmurah #original #syjuallipcream #famecosmetics

New stock #fameenvy & #fameblush dah mendarat kat HQ uolss. Tak sabar nak tunggu official day launching.
.
More info
DM/ Whatsapp (link di bio)
πŸ“²0102613145
.
COD AREA SOGO, HKL, SUNWAY PUTRA ,QUILL MALL
.
#sypakaisyjual #famelipcream #MUA #lipcream #agentfamekl #localbrand #fame #agentfame #syjuallipcream #syjuallipstick #syjualmurah #syjualprodukkecantikan #lipcreamlover #syjuallipstickmurah #original #syjuallipcream #famecosmetics

Happy sunday uolss πŸ’„ @fame_cosmetics code topaz πŸ’‹ #famemascara #famelipcream #fameeyeliner #sisagentfame

Nampak tak tu founder/big boss #FameCosmetics dan staff kami kat hq sedang sibuk dgn packaging dua new codes #fameblush dan #fameenvy.
.
Next week stock masuk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜πŸ˜πŸ˜
.
Sape nk pre order, jom whatsapp kami terus
.
πŸ“±016 5218424
.
Ada PROMOSI ISTIMEWA utk 2 new codes ni!
.
Nak tahu?? TUNGGUUUUU....
.

#famelipcream #lipmatte #famecosmeticsipoh #famecosmeticsseriiskandar #famecosmeticsbatugajah #famecosmeticswangsamaju #malaypretty #lokalah #butikpengantinperak #zahaweddingplanner #mahligaidsutera #nasiganjaipoh #MAPSIpoh #makeupbybellaz #jismakasih #alisacottonangelpowder #nuexrosli #syedewa

Nampak tak tu founder/big boss #FameCosmetics dan staff kami kat hq sedang sibuk dgn packaging dua new codes #fameblush dan #fameenvy.
.
Next week stock masuk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜πŸ˜πŸ˜
.
Sape nk pre order, jom whatsapp kami terus
.
πŸ“±016 5218424
.
Ada PROMOSI ISTIMEWA utk 2 new codes ni!
.
Nak tahu?? TUNGGUUUUU....
.

#famelipcream #lipmatte #famecosmeticsipoh #famecosmeticsseriiskandar #famecosmeticsbatugajah #famecosmeticswangsamaju #malaypretty #lokalah #butikpengantinperak #zahaweddingplanner #mahligaidsutera #nasiganjaipoh #MAPSIpoh #makeupbybellaz #jismakasih #alisacottonangelpowder #nuexrosli #syedewa

Tak sabarrrr!!!! Nampak tak tu founder/big boss #FameCosmetics dan staff kami kat hq sedang sibuk dgn packaging dua new codes #fameblush dan #fameenvy.
.
Next week stock masuk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜πŸ˜πŸ˜
.
Sape nk pre order, jom whatsapp Elle terus
.
πŸ“±016 5218424
.
Boleh ke official instagram Elle di @dreamrichgallery utk more info/updates
.
#famelipcream #lipmatte #famecosmeticsipoh #famecosmeticsseriiskandar #famecosmeticsbatugajah #famecosmeticswangsamaju #malaypretty #lokalah #butikpengantinperak

Hi famelovers 😘
Lately ramai customer Lina yg order product Fame Cosmetics sbg gift utk kawan2.. suwitttt la korang ni. OK, Lina nk suggest satu lagi gift idea utk u ols.. πŸ‘πŸ‘ ....
Makeup Bag dari Fame Cosmetics ni besar, design sgt funky, stylish & sgt2 berkualiti.. harga sgt mampu milik, RM 29 sahaja. Boleh muat mcm2 & sesuai utk bwk traveling!!! Lina pun ada satu buat isi daily makeup, senang bawak ke opis, xde la tertinggal face mist ke, lipstick ke, mascara ke, brushes ke, semua ada, lengkap!!! So, siapa yg nk order utk kawan2 or utk diri sendiri boleh WhatsApp Lina k!!
.....
πŸ“² WhatsApp Lina 0126891043
πŸ‘Έ IG / FB Page : @fame.lovers
πŸ™‹ COD : Nilai/Enstek/UPM/KL
πŸ’Œ Postage Nationwide
πŸ‘ Your Trusted & Preferred Seller...
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #famecosmeticsmy #agentfame #codnilai #muamalaysia #ferrarossabeauty #trustedseller #ferrarossaeyeshadow #ellfiegoldserum #goldserum #famenilai #trulooks #trulooksmalaysia #makeupprimer #postageseluruhnegara #postagenationwide #trulooksnilai #usimnilai #codenstek #tesconilai #giantnilai #kfcnilai #codpetron #codpetronas #politekniknilai #mesamall #mesamallnilai

COMBO FAME matte lipcream
2 lipcream =
RM 58+free sample h2o oasis by luxor
postage
SM 8/ SS 12

click www.wasap.my/nak+lipcream πŸš—πŸš—COD
#famesentul #fametamankoperasipolis #famekundang #famesungaibuloh #famedamansaradamai #famesridamansara #famekepong

#famelipcream #lipcreammurah
#lipcreamviral #famecosmetics #fameeyeliner #famebbcushion
#famemaskara #famecosmeticsmurah

Assalamualaikum and good morning lovelies 😘
.
Are you home or out on a holiday? Seen here is our cushion blusher having a vacay at Taj Mahal 😎 How nice isn't it? 😌
.
Purchase your Fame cushion blusher today at RM49, with a Free beauty blender to help you get that fresh and dewy look finishing ☺️
.
So what are you waiting for? Payment today and postage tomorrow!
.
#famecosmetics #agentfame #fameeyeliner #famebbcushion #fameblusher #famemascara #famelipcream #famebandarpuncakalam #famepuncakalam #puncakalam
#bandarpuncakalam #bandarsericoalfields #desacoalfield #saujanautama #puncakperdana #alambudiman #hillpark #pristana #seripristana
#uitmpalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana

Swatches 2 color baru Fame gaisz! 😍😍 . .
.
Fame Matte Lip Cream.
.
πŸ’‹Soft long lasting matte lip cream. πŸ’‹ Beautiful colors to suit your liking
πŸ’‹ Light weight like wearing nothing on your lips
πŸ’‹ Wont crack your lips
πŸ’‹ Creamy texture but dries off as matte
πŸ’‹ Long lasting but removed easily with wet wipes.
.
.
All colors available.
βœ”οΈCandy.
βœ”οΈNude.
βœ”οΈDesire.
βœ”οΈParty.
βœ”οΈFuschia.
βœ”οΈGossip.
βœ”οΈViolet.
βœ”οΈRusty.
βœ”οΈWild.
βœ”οΈTopaz
βœ”οΈGlam
.
RM29
.
COD area Kota Bharu, P. Chepa, Kubang Kerian dan sekitar.
.
Postage RM7 (RM10 Sabah/Sarawak).
.
Postage fee is only RM2 and free postage for 2pcs above if you buy from my shopee online shop ➑️ http://shopee.com.my/saly.j . Click link on my profile/bio.
.
.
DM us or whatsapp +60122357700
Or click ➑️ http://www.wasap.my/60122357700
.
.
#fame #famelipcream #famekotabharu #lipcreammatte #lipcream #mattelipcream #lipcreamkotabharu #famekb #sayajuallipcream #sayajuallipstick #lipstick #famecosmetics #famecosmeticskb #famecosmeticskotabharu #gincu #lipstickmurah #lipstickmattemurah #mattelipcreammurah #lipstickmatte

Most Popular Instagram Hashtags