#famelipcream

8858 posts

TOP POSTS

Thanks @thiaserra for choosing #famexnuexrosli
・・・
❤❤❤❤❤ Love with this shade.. Fame soft matte lip cream @fame_cosmetics in audrey nuexrosli 😍😍
#famecosmetics #famelipcream
Must have..! Semua colour fame smlc awesome..!😍❤❤

Sengih sikit je dah tenggelam mata 😗 #selfmakeup #makeupmalaysia #makeuplooks #famecosmetics #famelipcream

Teh tarikkkk manis lettinggg #famelipcream

Eye lash in code BARBIE.. and fame lip cream in code VIOLET .. all from @wondidieland 😘😘😘😘 #famelipcream #sharedbyimman

❤FAME Lip Matte in "Violet" n "Audrey"
.
Eyelashes by @fristellea.yoralashes in "Zita"
New release eyelashes by @fristellea.yoralashes 😆❤❤ #famelipmatte #famelipstick #famelipcream #famesabah #famebrunei

Look who's back😆..sorry la uolls lama tak update..tapi as usual business jalan seperti biasa ye..lai lai siapa nak place order whatsapp 📲010-2260141 #bandarseriputra #famemascara #fameyeliner #famelipcream #famebbcushion #famecosmeticsmy #famecosmetics #bouteilleperfume #sayajualperfume #perfumemalaysia #upm #bangi #kajang #bangiavenue

My all time favourite ! 💄💋 #famelipcream

MOST RECENT

Fame lipmatte cream.
Fav lipstick ever.

Rm29
Ws utk dapatkn 0145401764

#famelipcream #mattelipcream #famecosmetics #muamalaysia #mekapmurah #pasirmas #kotabharu

Fame Eyeliner Hot Selling Item!! .
- very BLACK
- sharp
- long lasting
- easy to remove
- waterproof
- anti smudge
- easy to use
- high quality
- MUAs favourite
- AFFORDABLE
.
Get yours now for RM29 only!! #eyeliner #famecosmetics #famelovers #codnilai #fameagent #famelipcream

BB Cushion
- IVORY / FAIR / NATURAL
RM 55/excluding postage
..
.. ・・
Kebaikan Fame BB Cushion
---------------------------
✔️Pemutihan
✔️Perlindungan UV yang kuat dan formula anti peluh
✔️Mengandungi SPF untuk lindungi kulit dari pancaran matahari
✔️Memberi kesan pelembapan pada kulit
✔️Tona kulit sekata dan terus menyerap ke liang sebum
✔️Mengurangkan minyak pada kulit wajah
✔️Membolehkan solekan bertahan sehingga 12 jam tanpa perlu sentuhan semula (touch up) ✔️Menutup cela dan parut pada kulit wajah
✔️Mudah dibersihkan dan Mesra Wudhu.
#famecosmetics #famelipcream #fameagent #bbcushion #codnilai #sayajualfame

BB Cushion
- IVORY / FAIR / NATURAL
RM 55/excluding postage
..
.. ・・
Kebaikan Fame BB Cushion
---------------------------
✔️Pemutihan
✔️Perlindungan UV yang kuat dan formula anti peluh
✔️Mengandungi SPF untuk lindungi kulit dari pancaran matahari
✔️Memberi kesan pelembapan pada kulit
✔️Tona kulit sekata dan terus menyerap ke liang sebum
✔️Mengurangkan minyak pada kulit wajah
✔️Membolehkan solekan bertahan sehingga 12 jam tanpa perlu sentuhan semula (touch up) ✔️Menutup cela dan parut pada kulit wajah
✔️Mudah dibersihkan dan Mesra Wudhu.
#famecosmetics #famelipcream #fameagent #bbcushion #codnilai #sayajualfame

BB Cushion
- IVORY / FAIR / NATURAL
RM 55/excluding postage
..
.. ・・
Kebaikan Fame BB Cushion
---------------------------
✔️Pemutihan
✔️Perlindungan UV yang kuat dan formula anti peluh
✔️Mengandungi SPF untuk lindungi kulit dari pancaran matahari
✔️Memberi kesan pelembapan pada kulit
✔️Tona kulit sekata dan terus menyerap ke liang sebum
✔️Mengurangkan minyak pada kulit wajah
✔️Membolehkan solekan bertahan sehingga 12 jam tanpa perlu sentuhan semula (touch up) ✔️Menutup cela dan parut pada kulit wajah
✔️Mudah dibersihkan dan Mesra Wudhu.
#famecosmetics #famelipcream #fameagent #bbcushion #codnilai #sayajualfame

Look who's back😆..sorry la uolls lama tak update..tapi as usual business jalan seperti biasa ye..lai lai siapa nak place order whatsapp 📲010-2260141 #bandarseriputra #famemascara #fameyeliner #famelipcream #famebbcushion #famecosmeticsmy #famecosmetics #bouteilleperfume #sayajualperfume #perfumemalaysia #upm #bangi #kajang #bangiavenue

Teh tarikkkk manis lettinggg #famelipcream

BB Cushion
- IVORY / FAIR / NATURAL
RM 55/excluding postage
..
.. ・・
Kebaikan Fame BB Cushion
---------------------------
✔️Pemutihan
✔️Perlindungan UV yang kuat dan formula anti peluh
✔️Mengandungi SPF untuk lindungi kulit dari pancaran matahari
✔️Memberi kesan pelembapan pada kulit
✔️Tona kulit sekata dan terus menyerap ke liang sebum
✔️Mengurangkan minyak pada kulit wajah
✔️Membolehkan solekan bertahan sehingga 12 jam tanpa perlu sentuhan semula (touch up) ✔️Menutup cela dan parut pada kulit wajah
✔️Mudah dibersihkan dan Mesra Wudhu
..
.....
📲 WhatsApp Lina 0126891043
👸 IG / FB Page : @fame.lovers
🏃 COD : Putrajaya | BBST | Nilai .💌 Postage Nationwide 👍 Trusted Seller, Shop without worry
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #softmattelipcream #bbcushion #famebbcushion #agentfame #famemascara #famelimitededition #codputrajaya #codnilai #codbbsalaktinggi #sayajualfamelipcream #muamalaysia #ferrarossabeauty #sorbeteyeshadow #eclaireyeshadow #redvelveteyeshadow #ferrarossaeyeshadow #sayajualfamecosmetics #sayajualmakeup #fameeyeliner #famecushionblusher #sayajuallipcream #fameputrajaya #famebbst #famenilai #codbbst

BB Cushion
- IVORY / FAIR / NATURAL
RM 55/excluding postage
..
.. ・・
Kebaikan Fame BB Cushion
---------------------------
✔️Pemutihan
✔️Perlindungan UV yang kuat dan formula anti peluh
✔️Mengandungi SPF untuk lindungi kulit dari pancaran matahari
✔️Memberi kesan pelembapan pada kulit
✔️Tona kulit sekata dan terus menyerap ke liang sebum
✔️Mengurangkan minyak pada kulit wajah
✔️Membolehkan solekan bertahan sehingga 12 jam tanpa perlu sentuhan semula (touch up) ✔️Menutup cela dan parut pada kulit wajah
✔️Mudah dibersihkan dan Mesra Wudhu
..
.....
📲 WhatsApp Lina 0126891043
👸 IG / FB Page : @fame.lovers
🏃 COD : Putrajaya | BBST | Nilai .💌 Postage Nationwide 👍 Trusted Seller, Shop without worry
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #fameagent #softmattelipcream #bbcushion #famebbcushion #agentfame #famemascara #famelimitededition #codputrajaya #codnilai #codbbsalaktinggi #sayajualfamelipcream #muamalaysia #ferrarossabeauty #sorbeteyeshadow #eclaireyeshadow #redvelveteyeshadow #ferrarossaeyeshadow #sayajualfamecosmetics #sayajualmakeup #fameeyeliner #famecushionblusher #sayajuallipcream #fameputrajaya #famebbst #famenilai #codbbst

Products that i used in this video :
1. iFlawless RM65
2. Alaska by Nafura RM99
3. Set Kening 2 Menet RM25
4. Zoeva Eyeshadow palette (Sephora)
5. FerraRossa Eyeshadow. Code : Red Velvet RM45
6. Fame Mascara RM45
7. Fame Eyeliner RM29
8. Elise lashes. Code : 8190 RM15
9. Y.O.U.T.H Foundation RM85
10. Hope Girl Nude Concealer No23 RM58
11. Alysa Cotton Angel Powder RM68
12. Bahama Mama Bronzer (Sasa)
13. Fame Blusher Cushion RM45 (promo)
14. Mary Lou Manizer The Balm (Sasa)
15. Fame Lipcream. Code : Gossip RM29
16. Honey Bee All day Fixing Mist RM58
Last but not least;
17. Fame Mirror. Pink RM10.
.
.
Whatsapp El 0142978313 .
.

#fameblusher #famelipcream #youthfoundation #alldayfixingmist #iflawless #alaska #famemascara #fameeyeliner #hopegirlconcealer #setkening2menet #alysa #alisa #eyeshadowferra #ferrarossa #shazreeyanashukri #nafura #trueisland #hopegirl #elise8190 #famemirror

Products that i used in this video :
1. iFlawless RM65
2. Alaska by Nafura RM99
3. Set Kening 2 Menet RM25
4. Zoeva Eyeshadow palette (Sephora)
5. FerraRossa Eyeshadow. Code : Red Velvet RM45
6. Fame Mascara RM45
7. Fame Eyeliner RM29
8. Elise lashes. Code : 8190 RM15
9. Y.O.U.T.H Foundation RM85
10. Hope Girl Nude Concealer No23 RM58
11. Alysa Cotton Angel Powder RM68
12. Bahama Mama Bronzer (Sasa)
13. Fame Blusher Cushion RM45 (promo)
14. Mary Lou Manizer The Balm (Sasa)
15. Fame Lipcream. Code : Gossip RM29
16. Honey Bee All day Fixing Mist RM58
Last but not least;
17. Fame Mirror. Pink RM10.
.
.
Whatsapp El 0142978313 .
.

#fameblusher #famelipcream #youthfoundation #alldayfixingmist #iflawless #alaska #famemascara #fameeyeliner #hopegirlconcealer #setkening2menet #alysa #alisa #eyeshadowferra #ferrarossa #shazreeyanashukri #nafura #trueisland #hopegirl #elise8190 #famemirror

Products that i used in this video :
1. iFlawless RM65
2. Alaska by Nafura RM99
3. Set Kening 2 Menet RM25
4. Zoeva Eyeshadow palette (Sephora)
5. FerraRossa Eyeshadow. Code : Red Velvet RM45
6. Fame Mascara RM45
7. Fame Eyeliner RM29
8. Elise lashes. Code : 8190 RM15
9. Y.O.U.T.H Foundation RM85
10. Hope Girl Nude Concealer No23 RM58
11. Alysa Cotton Angel Powder RM68
12. Bahama Mama Bronzer (Sasa)
13. Fame Blusher Cushion RM45 (promo)
14. Mary Lou Manizer The Balm (Sasa)
15. Fame Lipcream. Code : Gossip RM29
16. Honey Bee All day Fixing Mist RM58
Last but not least;
17. Fame Mirror. Pink RM10.
.
.
Whatsapp El 0142978313 .
.

#fameblusher #famelipcream #youthfoundation #alldayfixingmist #iflawless #alaska #famemascara #fameeyeliner #hopegirlconcealer #setkening2menet #alysa #alisa #eyeshadowferra #ferrarossa #shazreeyanashukri #nafura #trueisland #hopegirl #elise8190 #famemirror

Ready stock ‼️
.
Set fazura ❤️ ada 5 color dalam satu set. Warna warna meletopp weyhhhh.
.
❤️ rusty
❤️ candy
❤️ nude
❤️ violet
❤️ gossip
.
Jom grabbb. Harga RM130 sahaja. Sangadddd jimattt‼️
.
#famecosmetics #famelipcream #famelipmatte #famelovers #agentfamemuar

Thanks @fazs.faozi for choosing our matte lip cream in code CANDY for your sweet model ❤️ .
Yang penting tak keringkan bibir
.
More info
DM/ Whatsapp (link di bio)
📲0102613145
.
FREE COD AREA SOGO, HKL, SUNWAY PUTRA ,QUILL MALL
.
#sypakaisyjual
#famecushionblusher #cushionbluaher #blusher #syjualblusher
#famelipcream #famous #MUA #lipcream #agentfamekl #lipcare #localbrand #madeinmalaysia #fame #agentfame #love #syjuallipcream #syjuallipstick #syjualmurah #syjualprodukkecantikan #cantik #lipcreamlover #syjuallipstickmurah #original #syjuallipcream
#mattelipcream #famecosmetics

Create thin, sharp n super black line with Fame Eyeliner. While our mascara gives volume, long n curling effect to your eyelashes.
Pic credit @umairra_ekslusif
.
Fame Eyeliner >> RM29 (exc. postage) .
Whatsapp ira at 016-7705262 to purcahse.

@regrann_app from @fame_cosmetics .
#fameeyeliner #famecosmetics #famecosmetic #famelipcream #famemascara #famepocketmirror #famemakeupbag #fameblusher
#famebbcushion #makeup #makeupmurah #makeupmurahmalaysia #trustedseller #trustedsellermalaysia #trustedonlineseller #businessonline

Hati cik hanis rasa macam lompat-lompat bila dapat feedback positive dari customer.. Rasa macam berguna jugak la aku ni hidup.. hehe Thanks @tonyeau!! Lain kali beli lagi yea 😘

Follow my new bisnes thingyyy instagram account kalau sayang kite *ayat merap!! Hehe @kedairuncitcikhanis
#famelipcream #famealorstar #kedairuncitcikhanis

Most Popular Instagram Hashtags