#famelipcream

MOST RECENT

The shades of my life gituhhhπŸ’‹
.
Siapa yang masih belum grab warna terbaru dari Fame Cosmetics korang harus dapatkan.
.
Nak selit order bole je lagi cepat whatsapp 019-4353183 .
#famecosmetics
#famelipcream
#lipmattemurah
#kosmetikmalaysia

Fame Waterproof Mascara RM45
Fame Waterproof Eyeliner RM29
Or buy both - FREE GIFT INCLUDED
..
πŸ“² WhatsApp Lina 0126891043
πŸ‘Έ IG / FB Page : @fame.lovers
πŸ™‹ COD : Nilai/KLIA/Senawang/Seremban//Bangi/Kajang/Dengkil/Serdang/Sg Besi/KLCC/Bkt Bintang
πŸ’Œ Postage Nationwide
πŸ‘ Your Trusted & Preferred Seller
πŸ‘― Dropship Wanted
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #mattelipcream #fameagent #agentfame #codnilai #famecosmeticsnilai #muamalaysia #teamfamelovers #trustedseller #famenilai #postageseluruhnegara #postagenationwide #usimnilai #mesamallnilai #lipcream #famemattelipcream #fameeyeshadowstick #fametravelkit #famespecialedition #travelkit

#famelipcream hanya RM 29 (exc post)
.
.
Online purchase:
Whatsapp :-
www.wasap.my/60133375903
Or
.
.
Walk in (waze)
Mots Boutique
.
No 41,Lorong Mewah 4,
Bandar Tun Razak,
56000 Cheras KL .

Landmark :
πŸ“Cimb Bank BTR
πŸ“Ar- Rahnu
πŸ“Sederet Pak Malau Chicken Rice
.
.
.
#butikvendor #bandarsripermaisuri #butikcheras #honeybeevenomkl #kosmetikviral #truelookskl #rosetyarakl #makeupviralkl #innerberhantukl #yarrakl #thebeautyhackscheraas #jsdkl #famecheras #makeupviral #muacheras #makeupmurah #makeupcheras #inaikl #muakualalumpur #eliseeyelasheskl #fefetcheras #alhaalfacosmeticskl

FAME SPECIAL EDITION TRAVEL SET
(FRIDAY SALE - TODAY ONLY)
1 metal tin box
3 matte lipcream (mini size)
2 lipgloss (mini size)
RM75 Only
FREE POSTAGE - while stock last
..
πŸ“² WhatsApp Lina 0126891043
πŸ‘Έ IG / FB Page : @fame.lovers
πŸ™‹ COD : Nilai/Senawang/Seremban/Putrajaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Serdang/Sg Besi/KL
πŸ’Œ Postage Nationwide
πŸ‘ Your Trusted & Preferred Seller
πŸ‘― Dropship Wanted
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #mattelipcream #fameagent #agentfame #codnilai #famecosmeticsnilai #muamalaysia #teamfamelovers #trustedseller #famenilai #postageseluruhnegara #postagenationwide #usimnilai #mesamallnilai #lipcream #famemattelipcream #fameeyeshadowstick #fametravelkit #famespecialedition #travelkit

Cream Eyeshadow Stick
RM 39 only.. Berminat? πŸ“² WhatsApp Awin 0199300307
πŸ‘Έ IG / FB Page : @mazwin.ahmad
πŸ‘Έ FB Page : Mazwin Ahmad
πŸ™‹ COD : Bandar Enstek/LBJ/Bandar Baru Salak Tinggi
πŸ’Œ Postage Nationwide
πŸ‘ Your Trusted & Preferred Seller
πŸ‘― Dropship Wanted
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #mattelipcream #fameagent #agentfame #codnilai #famecosmeticsnilai #muamalaysia #teamfamelovers #trustedseller #famenilai #postageseluruhnegara #postagenationwide #usimnilai #mesamallnilai #lipcream #famemattelipcream #mattelipcream #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #eyshadowstick

FAME SPECIAL EDITION TRAVEL SET
(FRIDAY SALE - TODAY ONLY)
1 metal tin box
3 matte lipcream (mini size)
2 lipgloss (mini size)
RM75 Only
FREE POSTAGE - while stock last
..
πŸ“² WhatsApp Lina 0126891043
πŸ‘Έ IG / FB Page : @fame.lovers
πŸ™‹ COD : Nilai/Senawang/Seremban/Putrajaya/Bangi/Kajang/Dengkil/Serdang/Sg Besi/KL
πŸ’Œ Postage Nationwide
πŸ‘ Your Trusted & Preferred Seller
πŸ‘― Dropship Wanted
...
#famelovers #famecosmetics #famelipcream #mattelipcream #fameagent #agentfame #codnilai #famecosmeticsnilai #muamalaysia #teamfamelovers #trustedseller #famenilai #postageseluruhnegara #postagenationwide #usimnilai #mesamallnilai #lipcream #famemattelipcream #fameeyeshadowstick #fametravelkit #famespecialedition #travelkit

EYESHADOW PALING PIGMENTED FERRAROSSA BEAUTY
. 🍭Tahan lama ( lebih 14 jam stewardess testimonial 😱) 🍭 Senang nak blend
🍭 Warna warm menarik sesuai semua kulit 🍭Made in KOREA untuk penggemar eyeshadow yang paling cerewet ( ferrarossa) 🍭 KKM Approved πŸ’„ why spent more on palette when u can spend less on particular shades that u will ALWAYS WEAR
.
Cantiknyaaaaaa unicorn magnetic pallet niiiiiii oh my god oh my god 😩🀀
.
#ferrarossabeauty #puteriainshop #kbeauty
#makeupaddict #shophudabeauty #muamalaysia #makeupartistmalaysia #korea #koreanlook #motd #famelipcream #lipcream #fame
#muamalaysia #dyxy #tipkecantikan #eyeshadowferrarossa #makeup #instamakeup #makeuplover #hudabeauty #petua #petuakecantikan #makeupgeekcosmetic #makeupsoutlet.my #hudabeauty #ferrarossabeauty #petuakecantikan #puterainshop #eyeshadowferrarossa

EYESHADOW PALING PIGMENTED FERRAROSSA BEAUTY
. 🍭Tahan lama ( lebih 14 jam stewardess testimonial 😱) 🍭 Senang nak blend
🍭 Warna warm menarik sesuai semua kulit 🍭Made in KOREA untuk penggemar eyeshadow yang paling cerewet ( ferrarossa) 🍭 KKM Approved πŸ’„ why spent more on palette when u can spend less on particular shades that u will ALWAYS WEAR
.
Cantiknyaaaaaa unicorn magnetic pallet niiiiiii oh my god oh my god 😩🀀
.
#ferrarossabeauty #puteriainshop #kbeauty
#makeupaddict #shophudabeauty #muamalaysia #makeupartistmalaysia #korea #koreanlook #motd #famelipcream #lipcream #fame
#muamalaysia #dyxy #tipkecantikan #eyeshadowferrarossa #makeup #instamakeup #makeuplover #hudabeauty #petua #petuakecantikan #makeupgeekcosmetic #makeupsoutlet.my #hudabeauty #ferrarossabeauty #petuakecantikan #puterainshop #eyeshadowferrarossa

EYESHADOW PALING PIGMENTED FERRAROSSA BEAUTY
. 🍭Tahan lama ( lebih 14 jam stewardess testimonial 😱) 🍭 Senang nak blend
🍭 Warna warm menarik sesuai semua kulit 🍭Made in KOREA untuk penggemar eyeshadow yang paling cerewet ( ferrarossa) 🍭 KKM Approved πŸ’„ why spent more on palette when u can spend less on particular shades that u will ALWAYS WEAR
.
Cantiknyaaaaaa unicorn magnetic pallet niiiiiii oh my god oh my god 😩🀀
.
#ferrarossabeauty #puteriainshop #kbeauty
#makeupaddict #shophudabeauty #muamalaysia #makeupartistmalaysia #korea #koreanlook #motd #famelipcream #lipcream #fame
#muamalaysia #dyxy #tipkecantikan #eyeshadowferrarossa #makeup #instamakeup #makeuplover #hudabeauty #petua #petuakecantikan #makeupgeekcosmetic #makeupsoutlet.my #hudabeauty #ferrarossabeauty #petuakecantikan #puterainshop #eyeshadowferrarossa

Fame Lipmatte code Topaz + Gossip..nak kan kelainan sikit boleh la mix dua warna lipmatte,konpem meletop..cantikkannn sis ni pakai 😘..cepat DM atau wasap kami untuk order πŸ€—
.
#famecosmetics #famecosmeticsmy #famecosmetic #famecosmeticsmalaysia #fameputrajaya #fameputraperdana #famecyberjaya #famesrikembangan #famepuchong #famelovers #famelover #fattzura #zulofa #belofa #famelipmattecream #famelipmatte #famelipcream
.
#Repost @fame_cosmetics with @get_repost
・・・
Mix colours can turn out so good!
#Repost @winafadzil (@get_repost)
・・・
Thankyouuu @lensthiaofficial for this gift,
Beautiful lens 😍😍
.
.
.
Lens code Cat Brownies from @lensthiaofficial
Lipstik code Topaz + Gossip from @fame_cosmetics

Travel set Lip gloss and mattelip cream
Color code baru. Woww! Cantiknyaa 😍😍😍 Kena try. Memang cantik and opaque color nya.
Travel Kit Fame exclusive:
(Warna baru)
3 matte lip cream (2 grm each)
-Mocha
-Diva
-Ruby
.
2 lip gloss (2 grm each)
-Drama Queen
-Viva Glam
.
Harga: RM75/set exlude postage
Postage: RM8
.
Travel set Fame ni memang hangat di pasaran tau so meh beli siap-siap sebelum HQ kehabisan stok! 😱
.
.
πŸ‘‰Whatsapp skrg 0189460552
.
#JohorTebrau
#famecosmetics
#famecosmeticsjohor
#famelipmatte
#codjohorbahru
#famecosmeticbatupahat
#fameskudai
#famelipcream
#famelipmattejohor
#travelkitfame
#travelkitfamejohor

Travel set Lip gloss and mattelip cream
Color code baru. Woww! Cantiknyaa 😍😍😍 Kena try. Memang cantik and opaque color nya.
Travel Kit Fame exclusive:
(Warna baru)
3 matte lip cream (2 grm each)
-Mocha
-Diva
-Ruby
.
2 lip gloss (2 grm each)
-Drama Queen
-Viva Glam
.
Harga: RM75/set exlude postage
Postage: RM8
.
Travel set Fame ni memang hangat di pasaran tau so meh beli siap-siap sebelum HQ kehabisan stok! 😱
.
.
πŸ‘‰Whatsapp skrg 0189460552
.
#JohorTebrau
#famecosmetics
#famecosmeticsjohor
#famelipmatte
#codjohorbahru
#famecosmeticbatupahat
#fameskudai
#famelipcream
#famelipmattejohor
#travelkitfame
#travelkitfamejohor

πŸ’„πŸ‘„πŸ’‹πŸ’„πŸ‘„πŸ’‹πŸ’„πŸ‘„πŸ’‹
.
Fame Lipmatte .
πŸ’°RM29/pc

LIP CREAM PALING VIRAL MASA KINI. SEBUT FAME SEMUA ORANG TAU.
----------------------------------------------
Fame Cosmetics brand lip cream paling viral di Malaysia. Jadi sebutan semua orang? Apa tak pernah try? Nak try? Jom order 😬
.
.
.
----------------------------------------------
Kenapa FAME matte lip cream jadi viral di Malaysia?
----------------------------------------------
.
πŸ’‹ Fame merupakan jenama terawal mengeluarkan matte lip cream
πŸ’‹pilihan warna yang cantik πŸ’‹ πŸ’‹ tahan lama πŸ’‹ tidak mengeringkan bibir
πŸ’‹ mudah untuk di pakai
πŸ’‹ tidak melekit dan rasa ringan di bibir
πŸ’‹ mesra solat, mudah untuk dibersihkan
πŸ’‹ dengan kelulusan KKM
πŸ’‹ HARGA YANG TERMURAHHHH di pasaran
.
πŸ‘‰Whatsapp skrg 0189460552
.
#JohorTebrau
#famecosmetics
#famecosmeticsjohor
#famelipmatte
#codjohorbahru
#famecosmeticbatupahat
#fameskudai
#famelipcream
#famelipmattejohor

πŸ’„πŸ‘„πŸ’‹πŸ’„πŸ‘„πŸ’‹πŸ’„πŸ‘„πŸ’‹
.
Fame Lipmatte .
πŸ’°RM29/pc

LIP CREAM PALING VIRAL MASA KINI. SEBUT FAME SEMUA ORANG TAU.
----------------------------------------------
Fame Cosmetics brand lip cream paling viral di Malaysia. Jadi sebutan semua orang? Apa tak pernah try? Nak try? Jom order 😬
.
.
.
----------------------------------------------
Kenapa FAME matte lip cream jadi viral di Malaysia?
----------------------------------------------
.
πŸ’‹ Fame merupakan jenama terawal mengeluarkan matte lip cream
πŸ’‹pilihan warna yang cantik πŸ’‹ πŸ’‹ tahan lama πŸ’‹ tidak mengeringkan bibir
πŸ’‹ mudah untuk di pakai
πŸ’‹ tidak melekit dan rasa ringan di bibir
πŸ’‹ mesra solat, mudah untuk dibersihkan
πŸ’‹ dengan kelulusan KKM
πŸ’‹ HARGA YANG TERMURAHHHH di pasaran
.
πŸ‘‰Whatsapp skrg 0189460552
.
#JohorTebrau
#famecosmetics
#famecosmeticsjohor
#famelipmatte
#codjohorbahru
#famecosmeticbatupahat
#fameskudai
#famelipcream
#famelipmattejohor

πŸ’„πŸ‘„πŸ’‹πŸ’„πŸ‘„πŸ’‹πŸ’„πŸ‘„πŸ’‹
.
Fame Lipmatte .
πŸ’°RM29/pc

LIP CREAM PALING VIRAL MASA KINI. SEBUT FAME SEMUA ORANG TAU.
----------------------------------------------
Fame Cosmetics brand lip cream paling viral di Malaysia. Jadi sebutan semua orang? Apa tak pernah try? Nak try? Jom order 😬
.
.
.
----------------------------------------------
Kenapa FAME matte lip cream jadi viral di Malaysia?
----------------------------------------------
.
πŸ’‹ Fame merupakan jenama terawal mengeluarkan matte lip cream
πŸ’‹pilihan warna yang cantik πŸ’‹ πŸ’‹ tahan lama πŸ’‹ tidak mengeringkan bibir
πŸ’‹ mudah untuk di pakai
πŸ’‹ tidak melekit dan rasa ringan di bibir
πŸ’‹ mesra solat, mudah untuk dibersihkan
πŸ’‹ dengan kelulusan KKM
πŸ’‹ HARGA YANG TERMURAHHHH di pasaran
.
πŸ‘‰Whatsapp skrg 0189460552
.
#JohorTebrau
#famecosmetics
#famecosmeticsjohor
#famelipmatte
#codjohorbahru
#famecosmeticbatupahat
#fameskudai
#famelipcream
#famelipmattejohor

Most Popular Instagram Hashtags