#facialwipesmurah

MOST RECENT

Alhamdulillah...imaan facial wipes semakin mendapat tempat di hati MUA malaysia #mua #muamalaysia #muakl #facialwipesmurah #makeupremoverwipes

So travel friendly
Thin and light
You can just slot inside your crossbody pouch just like that
#kekasihpaksarela #fattzura #facialwipesmurah

MULAKAN HARI DENGAN IMAAN... 👉bangun pagi, cuci muka dengan IMAAN MILO SOAP BAR. jerawat baru nak naik terbantut terus
👉pas sarapan, FRUITEA DETOX segelas panas-panas. 👉nak bersiap ke office, naikkan seri dengan JARDIN FOUNDATION. 👉 nak solat, pergi toilet bersihkan miss v dengan IMAAN FEMININE WIPES 👉 pastu tanggalkan makeup gitew2 dengan IMAAN FACIAL PREMIUM WIPES sebelum wuduk. sepantas 10saat je. 👉 migrain menyerang plak waktu kerja, urut-urut pakai BROKOLI plak. lega
siapa grab pakej-pakej ni, kami nak bagi special hot gift, best punya.
#detoxmurah #sabunmukamurah #bbcushionmurah #facialwipesmurah

My everyday essentials
1- sabun milo imaan: saya apply hari2 sebelum pakai MK cleanser saya. Dia tlg saya cegah jerawat baru nak naik dari terus naik. Sebab tu saya suka
2- maybeline eyeliner : sharp giler n hitam giler
3-jardin foundation: bb cushion setaraf foundation biasa. Buat muka pinky glowy n tak bercapuk
4- facial wipe imaan : ni guna masa nak tanggalkn makeup before solat la.
5- mini table vanity mirror : ada lampu tau uoll. 2jnis cermin. Yang ni kcik pun jadila
Pss: dalam 1company tak semua produk bgus n ssuai utk kita kan. At least kita cuba.
#jardinfoundation #bbcushionmurah #imaanwipes #facialwipesmurah

TISU MAKE UP CLEANSING AMY MASTURA(10 PIECES)

Harga: RM 20 SM / RM 25 SM

Jommm dapatkan FACIAL WIPES yg mengandungi VITAMIN C ni.. kepada cik adik cik akak yg suka makeup2 tu..lepas makeup..sebelum makeup..marileer “LAP” dulu bersih2 muka..yg penting muka cukup vitamin ok! dengan formula terbaru ni,..kalau kerap pakai boleh anjalkan kulit,..boleh cerah kan ok!!😍👏🏻. WHATSAPP 019-3974862

BORONG PUN BOLEH YUNK!

#Facialwipesamymastura #facialwipesmurah #kosmetikmurah #jomcantik #jomgebu #gebugebas

TISU MAKE UP CLEANSING AMY MASTURA(10 PIECES)

1XRM9
10XRM7
50XRM6
100XRM5
Exc postage
Wasap 019-5580456

Jommm dapatkan FACIAL WIPES yg mengandungi VITAMIN C ni.. kepada cik adik cik akak yg suka makeup2 tu..lepas makeup..sebelum makeup..marileer “LAP” dulu bersih2 muka..yg penting muka cukup vitamin ok! dengan formula terbaru ni,..kalau kerap pakai boleh anjalkan kulit,..boleh cerah kan ok!!😍👏🏻 #tisumakeupremover #facialwipestissue #facialwipesmurah #tisumakeupmurah #bazarpaknilmurah#bazarpaknil#bazaronline#shoppingonline

Stock da sampai lagi... Boleh dapatkan di kedai runcit zulhelmi
#facialwipes
#familywipestissue
#facialwipesmurah

GENTLE FACIAL CLEANSING WIPES
(25 wipes)
(💯 original)
(✈ from UK) ✔fragrance free
✔dermatologically tested
✔with Provitamin B5 ✔moisturizing
✔all waterproof makeup
✔all sensitive skin

#makeupremover#makeupremoverwipes
#facialwipes#facialwipesmurah
#cleansingwipes
#cleansingwipesmurah
#facialwipesbukitberuntung
#facialwipesrawangselangor
#anggunasmara
WA/TEXT 0133900264
Sis Anggun...💋💋💋

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
.
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.
IDR 140k
.
#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
.
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.
IDR 140k
.
#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 😂👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.

#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 😂👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.

#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 😂👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.

#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 😂👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.

#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 😂👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.

#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 😂👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.

#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 😂👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.
IDR 140k

#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 😂👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.
IDR 140k

#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

SEPHORA CLEANSING WIPES FOR ALL SKIN TYPES
Makeup remover ini bagus banget dan cocok untuk teman” yg malas bawa makeup remover kemana” krn ini travel friendly bgt 😂👍🏼
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Fungsi:
✨membersihkan makeup dgn sekejap tanpa harus cuci ulang 👌🏼
✨practical bgt gampang dibawa kemana”
✨cleansing wipes ini terdapat katup yg bs ditutup ya jadi ga usah takut kering ✨full rating on sephora💯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Banyak varian nya ya tergantung kebutuhan masing:
Charcoal: purifying & detoxifying
Coconut: soothing & relaxing
Yuzu: revitalizing & toning
Green tea: mattifying & anti-blemish
Pomegranate: refreshing & energizing
Rose: ultra moisturizing & brightening
.
.
.
IDR 135k

#preordersephoraindonesia #preorder #posephora #sephoracleansingwipes #cleansingwipes #facialwipes #sephorafacialwipes #jualcleansingwipes #jualfacialwipes #jualmakeupwipes #makeupwipes #makeupwipesmurah #facialwipesmurah #cleansingwipesmurah

Most Popular Instagram Hashtags