#facialdiomandpeeling

MOST RECENT

SWEEDSKIN 'makanan' wajib dan berkhasiat utk kulit kekal cantik, awet muda dan yg PENTING SIHAT! Kandungan bahan semulajadi dan kualiti setaraf antarabangsa menjadikan muka korang sentiasa segar dan bertenaga. Nak cantik melecun berseri?
.
Jom berfacial dengan SWEEDSKIN 😍
PRODUK YANG DIUJI DENGAN DOKTOR PAKAR.. kini kami buatkan kulit anda licin dan berseri-seri dengan Rawatan 💕FACIAL DIAMOND MICRODERMASION DENGAN 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
.
Science Behind Beauty
.
Clinically tested
SPA MUSLIMAH SELAYANG WASAP www.wasap.my/60132893144 Sue
SALON MUSLIMAH SELAYANG
LOKASI SPA Sue Hana D'Beauty & Collections TERLETAK DI One Selayang Apartment berdekatan The rack boutique cafe.

#facialdiomandpeeling#facial collogen#facialresdung#waxing#bodyscrub#saunaherba#tangasherba#urutanrefleksologi#urutpantang#rawang#btcaves#selayang#sentul#jus_temukunci#gombak#confinementpackage#mandibunga#mandisusu

🌹Untuk yang bertanya tentang pakej urut.. KakSue upkan pakej ni semula utk awak2 yea..😊 🌹Percaya atau tak, urutan yang bagus mampu hilangkan tekanan harian kaum mak-mak. Sebenarnya bukan percutian dan membeli belah je yg patut uols dahulukan, sesekali dpt curi peluang pergi spa @ berurut pown heaven jugak tawwww..
😘😘😊 Di antara faedah urutan tradisional : 🌸melancarkan perjalanan darah;
🌸mengeluarkan darah (lokia) yang terperangkap dan bertakung;
🌸menaikkan semula rahim;
🌸membetulkan urat-urat yang tegang, terputus atau yang terkeluar daripada tempatnya;
🌸memecahkan lemak;
🌸menegang dan membentuk tubuh untuk membantu si ibu kembali ke bentuk badan asal;
🌸mempercepatkan proses pemulihan keseluruhan selepas bekerja keras melahirkan anak. 🌺Yang menariknya, urutan traditional selepas bersalin termasuk urutan di bahagian payudara juga, dengan kepercayaan ia akan melancarkan susu ibu.😃 ~Let the beauty be yours~ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 www.wasap.my/60132893144/urut

Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty

Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang.

#uruttraditional#urutpantangselayang#rawang#btcaves#kepong#primaselayang#facialdiomandpeeling#resdung#ledmask#bodyscrub#waxing#saunaherba#tangasherba#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang#pakejpengantin#flowerbath#milkbath

🎊Berita baik untuk kesayangan KakSue😘🤗!! 🎊

Seperti yg dijanjikan..!! Kami memperkenalkan rawatan baru di Spa kami dengan menggunakan cahaya LED 🔆sebagai rawatan alternatif bg menyelesaikan masalah kulit muka anda!! 😃 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌸 LED Photon Treatment menggunakan pancaran cahaya yang tidak menghasilkan haba untuk merawat kulit secara efektif dan tanpa kesan sampingan. 🌸 Mesin ini sesuai untuk semua jenis kulit, terutamanya untuk masalah kulit yang tidak sekata, kulit berjerawat, serta mereka yang ingin memulihkan dan merawat apa jua jenis masalah kulit.
🌸 Terapi Cahaya LED ini adalah teknologi baru yang menggunakan kekuatan foton untuk merawat kulit, memindahkan tenaga kepada sel dan mempercepat penjanaan protein kolagen di peringkat sel. ❇️❇️❇️ Hasilnya, kulit menjadi lebih anjal dan kesan ‘sunburn’ serta tompok-tompok hitam akan berkurangan 🌸~Let the beauty be yours~🌸 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 www.wasap.my/60132893144/LedMask

Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty

Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang.

#facialcollogen#facialdiomandpeeling#facialresdung#LEDMASK#facialvshape#uruttraditional#sengkakperut#urutpantangselayang#gombak#rawang#btcaves#primaselayang#keponh#pakejpengantin#spaselayang#salonselayanh

🌹Untuk yang bertanya tentang pakej urut.. KakSue upkan pakej ni semula utk awak2 yea..😊 🌹Percaya atau tak, urutan yang bagus mampu hilangkan tekanan harian kaum mak-mak. Sebenarnya bukan percutian dan membeli belah je yg patut uols dahulukan, sesekali dpt curi peluang pergi spa @ berurut pown heaven jugak tawwww..
😘😘😊 Di antara faedah urutan tradisional : 🌸melancarkan perjalanan darah;
🌸mengeluarkan darah (lokia) yang terperangkap dan bertakung;
🌸menaikkan semula rahim;
🌸membetulkan urat-urat yang tegang, terputus atau yang terkeluar daripada tempatnya;
🌸memecahkan lemak;
🌸menegang dan membentuk tubuh untuk membantu si ibu kembali ke bentuk badan asal;
🌸mempercepatkan proses pemulihan keseluruhan selepas bekerja keras melahirkan anak. 🌺Yang menariknya, urutan traditional selepas bersalin termasuk urutan di bahagian payudara juga, dengan kepercayaan ia akan melancarkan susu ibu.😃 ~Let the beauty be yours~ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 www.wasap.my/60132893144/urut

Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty

Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang.

#facialsweedskin #facialdiomandpeeling #facialcollogen #facialresdung#LEDMASKER #bodyscrub #tangasherba#saunaherba#uruttraditional#sengkakperut#urutpantangselayang#urutpantanggombak#urutpantangrawang#urutpantangkepong#salonselayang#pakejpengantin#spa & salon murah

Here u go!!! 🎉🎉🎉 Package from Head to Toe dari Suehana D'Beauty Spa & Salon... Dari hujung rambut sampai hujung kaki awak2 akan dimanjakan.. 😍🤗 🌸~Let the beauty be yours~🌸 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 www.wasap.my/60132893144/HeadToToe

Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty

Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang.

#facialdiomandpeeling#facialvitc#facialresdung#facialcollogen#bodyscrub#waxing#saunaherba#tangasherba#uruttraditional#sengkakperut#spamurahselayang#salonselayang#spaselayang#gombak#rawang#kepong#pakejpantangselayang#pakejpengantin

🌺Slimming Package dari Suehana D'Beauty🌺
Kali ni KakSue nak perkenalkan slimming treatment yang diasaskan dengan cara pembalutan bagi membantu pembakaran lemaks-lemaks uolss..😁 💥Proses ini dapat mengeluarkan racun dan membuat tubuh lebih ramping dan sehat. Di Suehana, KakSue menggunakan alat pembungkus yang berupa plastik, yang dapat membuat suhu tubuh meningkat beberapa darjah. 💥 Untuk pengetahuan uolss, ketika suhu tubuh meningkat maka produk yang dioleskan di permukaan kulit akan mudah dan lebih banyak diserap oleh tubuh. 💥Cara kerjanya: ketika permukaan kulit melebar akibat proses membungkus yang menimbulkan panas (wrapping) maka akan terjadi ocelution effect (proses memblokir panas tubuh yang keluar untuk digunakan kembali memanaskan tubuh) yang ditimbulkan akibat panas tuhuh yang meningkat. Maka produk yang dioleskan di permukaan kulit sebelum tubuh dibungkus dan dipanaskan akan dengan mudah diserap oleh kulit. 🌸~Let the beauty be yours~🌸 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 www.wasap.my/60132893144/slimming

Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty

Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang.

#Spamuslimahselayang#spaselayang#spaoneselayang#salonmuslimahselayang#salonselayang#facialdiomandpeeling#facialresdung#facialcollogen#LEDMASk#uruttradistional#sengkakperut#saunaherba#tangasherba#bodyscrub#waxing#hairfallstreatmemt#scalptreatment#pakejpengantin#pakejpantang

💍🌺 Bridal Package Spa starting from RM250 to RM350 🌺💍 💮 Bunga mawar dicari cari, Untuk dijadikan persiapan diri, Jangan ditunggu lagi wahai Raja Sehari, Mari ke Suehana D'Beauty mencantikkan diri 😘

Wahai si cantik manis berdarah manis😘 Jom dtg ke Suehana D'Beauty untuk memanjakan diri sebelum jadi Raja Sehari.. 😊😊😊 Confirm uolss puas hati... ~Let the beauty be yours~ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Apa tunggu lagi jom buat temujanji 👇👇👇 www.wasap.my/60132893144/Bridal
Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty

Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang. @ Suehana D'Beauty Spa & Salon

#facialcollogen#facialvitc#facialresdung#LEDMASK#facialdiomandpeeling#waxing#bodyscrub#saunaherba#tangasherba#uruttraditional#sengkakperut#pakejpengantin#pakejpantang#salonmuslimahselayang#spamuslimahselayang#inaiorganik#rawatanrambutgugur#rawatankelimumur#footbublespa#sweedskin#foreverliving#oneselayang

FACIAL DIAMOND PEELING
***************************** SWEEDSKIN 'makanan' wajib dan berkhasiat utk kulit kekal cantik, awet muda dan yg PENTING SIHAT! Kandungan bahan semulajadi dan kualiti setaraf antarabangsa menjadikan muka korang sentiasa segar dan bertenaga. Nak cantik melecun berseri?
.
Jom berfacial dengan SWEEDSKIN 😍
PRODUK YANG DIUJI DENGAN DOKTOR PAKAR.. kini kami buatkan kulit anda licin dan berseri-seri dengan Rawatan 💕FACIAL DIAMOND MICRODERMASION DENGAN HANYA RM140 SAHAJA😊 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
.
Science Behind Beauty
.
Clinically tested
SPA MUSLIMAH SELAYANG WASAP www.wasap.my/60132893144 Sue
SALON MUSLIMAH SELAYANG
LOKASI SPA Sue Hana D'Beauty & Collections TERLETAK DI One Selayang Apartment berdekatan The rack boutique cafe.

#facialdiomandpeeling#facialvitc#facialcollogen#facialresdung#LEDMASK#waxing#bodyscrub#uruttraditional#sengkakperut#saunaherba#tangasherba#sweedskin#jamutemukunci#salonmuslimahselayang#spamuslimahselayang#inaiorganik#rebondingmurah#hairfalltreatment#scalptreatment#selayang

HOME MADE JUS TEMU KUNCI
..........................................................
.
Diperbuat drp bahan2 ASLI
-TEMU KUNCI
-HALIA
-IBU KUNYIT
-KHENCUR
.
✔💯ASLI
✔💯PRODUK BUMIPUTRA
✔💯HOME MADE
✔HALAL DAN BERSIH
✔TIADA BAHAN PENGAWET
✔TIADA BAHAN CAMPURAN
✔TIADA PEWARNA
.
KEBAIKKAN dan KESAN #justemukunci
👇👇👇👇👇👇👇
.
▪Mengeluarkan angin
▪Mengecutkan rahim selepas bersalin
▪Mengeringkan luka dalaman selepas pembedahan
▪Memperbanyakkan susu badan
▪Menghilangkan keputihan
▪Menghilangkan sakit2 tumit,lutut,pinggang dan badan
▪Mengalirkan darah dan memerahkan kulit muka yg pucat
▪Mencantikkan kulit
▪Memperbaiki hormon/period yg tidak teratur .
▪Menyegarkan badan dan memberi tenaga
▪Merapatkan miss v dan menghilangkan bau yg tidak enak
▪Menganjalkan payudara ▪Menghilangkan keputihan
.
Sangat bgs untuk wanita yg sedang dalam pantang atau selepas gugur
.
LELAKI JUGA BOLEH MINUM
untk memberi tenaga,menguatkan saraf dan otot2 dalaman
.
🔹️MACAM MANA CARA MINUM?
.
Sehari minum setengah cawan sebelum tidur/selepas bangun pagi
.
1botol boleh habis 3-4hari
.
Sentiasa simpan di dlm fridge
.
P/s-Setiap minggu kami buat stock yg baru..freshhh👍👍👍 #facialdiomandpeeling #facialcollogen #facialvitc#LEDFACEMASK#facialresdung#saunaherba#tangasherba#coffeebodyscrub#waxing#salonmuslimahselayang#spamuslimahselayang#spamurahselayang#flowerbath#milkbath#pakejpengantin#pakejpengantin#justemukunciselayang#sweedskin

Sue Hana D'Beauty spa & salon --------------------------------------------
FACIAL COLLAGEN DIAMOND PEELING TREATMENT DI SUE HANA D'BEAUTY
PRICE : RM140.00 ( 1H 45M) --------------------------------------------------- Antara kebaikan Facial ini ialah :- 🎀 Sesuai bagi mereka yang memiliki kulit yang kusam dan kurang Vit C 🎀 Mencerah serta mencantikkan kulit untuk lebih gebu 🎀 Menaikkan aura seri wajah 🎀Menutup liang-liang roma 🎀Mengurangkan kesan parut-parut jerawat 🎀Mengurangkan pigmentasi dan jeragat
🎀 Memberi kesan awet muda dan sekatakan tona warna kulit 🎀 Melambatkan penuaan
BERMINAT UNTUK LEBIH LANJUT KUNJUNGI SPA KAMI DI ALAMAT 🏢 Sue Hana D'Beauty & Collections 1-1 A One Selayang Jalan OS 1/1 Off Jalan Rawang, Selayang 68100 Batu Caves, Selangor 📱📱📱 www.wasap.my/60132893144 ❤❤LET THE BEAUTY BE YOURS❤❤ #facialcollogen#facialvitc#facialLEDMASKER#facialdiomandpeeling#facialresdung#saunaherba#tangasherba#uruttraditional#sengkakperut#bodyscrub#waxing#pakejpengantin#pakejpantang#spamuslimah#salonmuslimah

SWEEDSKIN 'makanan' wajib dan berkhasiat utk kulit kekal cantik, awet muda dan yg PENTING SIHAT! Kandungan bahan semulajadi dan kualiti setaraf antarabangsa menjadikan muka korang sentiasa segar dan bertenaga. Nak cantik melecun berseri?
.
Jom berfacial dengan SWEEDSKIN 😍
PRODUK YANG DIUJI DENGAN DOKTOR PAKAR.. kini kami buatkan kulit anda licin dan berseri-seri dengan Rawatan 💕FACIAL DIAMOND MICRODERMASION DENGAN HANYA RM140 SAHAJA😊 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
.
Science Behind Beauty
.
Clinically tested
SPA MUSLIMAH SELAYANG WASAP www.wasap.my/60132893144 Sue
SALON MUSLIMAH SELAYANG
LOKASI SPA Sue Hana D'Beauty & Collections TERLETAK DI One Selayang Apartment berdekatan The rack boutique cafe.

#sweedskin#facialcollogen#facialresdung#facialvitc#facialdiomandpeeling#saunaherba#tangasherba#footbublespa#waxing#uruttraditional#sengkakperut#pakejpantang#pakejpengantin#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang

🍐AVOCADO FACE & BODY SOAP vs KULIT SENSITIF🍐

Bagi customer SueHana yg ada masalah dgn kulit sensitif, jerawat dan kulit kering, kami suggest uols try AVOCADO SOAP🍐 ni..sbb ia akan melembabkan kulit taw.. and byk vitamin A,B,D & E yang dpt membantu merawat dan menyerikan wajah uolss!! 😙

Yang bagusnye..sabun avocado🍐 ni..dia joint venture dgn aloe vera💧..haaa..lg la meletops hasil dia..🎉🎉🎉🎉 Untuk yang kulit tidak bermasalah juga sangat disarankan untuk menggunakan #avocadosoap .. kulit dh cantik...kite cantik2 kan lg..yea tak..haha..😄😄😄 Satu bar boleh untuk muka dan badan, JIMAT sgt uolsss... Mcm biasa...harga terbaik akan diberikan untuk customer setia SueHana😙 ~Let the beauty be yours~ ---------------------------------------------💋 Kelebihan Avocado Soap:
🍀kaya dengan vitamin A,B,D & E
🍀100% dibuat dari buah avocado dan daun aloe vera
🍀wangian asli dan natural dari buah avocado dan sitrus..
🍀membantu dalam merawat masalah kulit seperti gatal, alergi, ruam, eczema, jerawat, jeragat, daki hitam, celah2 lipatan kulit yg gelap di leher.. ketiak.. dan bahagian lain
🍀bar yang besar & gemuk.. sangat jimat 🍀 sesuai untuk bayi, kanak-kanak, dewasa dan warga emas 🍀pemakaian yangg kerap & berterusan menghasilkan kulit gebu mulus..
🍀tidak mengeringkan kulit

JIMAT (boleh potong 4 hingga 8 bahagian)
SANGAT BAGUS

#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang#resdung#facialdiomandpeeling#facialcollogen#facialvitc#pakejpantang#pakejpengantin#spapakejmurahselayang#saunaherba#tangasherba

SWEEDSKIN
=========== Antara testimoni2 Sweedskin kami.
Haaaaa, tunggu apa lagi uols.
Rangkaian Produk Sweedskin ni memang terbukti keberkesanannya.
Mereka dah cuba, anda bila lagi.
Apa orang kata tu,
hanya jauhari mengenal manikam.

Hubungi terus 📱0132893144
📱0169837929

#sweedskin#facialdiomandpeeling#bodyscrub#waxing#resdung#spamuslimah#salonmuslimah#pakejpengantin#pakejpantang

Hujung tahun ni pergi mana2 pun banyak sale..begitu juga Spa & Salon Muslimah kami..nah kami sajikan pakej-pakej terbaru sempena promosi Year End ni.😊 meh pakat cuci mata sat klo ada berkenan wasap kami okey 😉
www.wasap.my/60132893144 Sue
www.wasap my/60169837929/ hana
#facialdiomandpeeling#sweedskin#resdung#waxing#bodyscrub#tangasherba#saunaherba#uruttraditional #sengkakperut#spamuslimahselayang# salonmuslimahselayang#pakejpengantin#pakejpantang 👄Let the beauty be yours👄

NAK RAMBUT CANTIK RAPI TAK ADA BUDGET? WOWW PROMOSI HEBAT UNTUK ANDA!!! 😱😱😱
....................................................
"Ya Allah! Bestnya buat Rawatan Rambut di AZ salon muslimah ni. Rambut lebih sihat, kulit kepala lebih segar, servis pun 1st class!" - ANIS, SELAYANG. " Alhamdulillah. jumpa AZ salon muslimah. sangat best bila dapat tips penjagaan sebenar untuk masalah rambut. lepas buat Treatment scalp kulit kepala jadi fresh sangat. service terbaik sangat 👍😘 ( salwa - AMPANG ) .
Jom Dapatkan PROMOSI DISKAUN hebat kami .
Hubungi kami untuk TEMUJANJI atau boleh terus whatsapp kami di ⬇⬇⬇ www.wasap.my/60132893144
www.wasap.my/60169837929
............................................ Rambut adalah mahkota setiap wanita. Jom cantikkan rambut anda dia Salon kami.
Jangan lepaskan peluang anda dengan harga Promosi Hebat kami!
............................................
#salonmuslimahselayang #salonrambut#spamuslimah#salonselayang#salonbatucaves #facial#sweedskin#facialdiomandpeeling#resdung#bodyscrub#waxing#uruttraditional#sengkakperut#pakejpantang#pakejpengantin 👄Let the beauty be yours👄

Berseri-seri si anak dara menunggu ketibaan majlis raja sehari. Lagi berseri jika sebelum majlis dapatkan rawatan Seri Pengantin di Spa Muslimah kami😊. Dengan pakej yang menarik dan menenangkan untuk bakal raja sehari kita.

#facialsweedskin #facialdiomandpeeling #bodyscrub #resdung#waxing#tangasherba#saunaherba#uruttraditional#sengkakperut#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang# 👄Let the beauty be yours👄

mandi aura sri pengantin naik
korang boleh try spa @suehana_dbeauty service datang rumah ke rumah pun boleh . owner kak sue and kak hanna sangat peramah n byk tips&ilmu yg dishare .
anyway thanks alot @suehana_dbeauty for having me 😘💕 #mandibunga #spamandibunga @RepostIt_ap
#facialdiomandpeeling #bodyscrub #facialsweedskin #resdung#waxing#uruttradisional #sengkakperut#sweedskin#inaiorganik#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang

TREATMENT BARU Camar Spa!!!!
✨MAGNETIC DETOX✨ . .
.
🍃Menyingkirkan toksin kesan daripada penggunaan makeup,lebihan minyak dan kotoran dalam pori-pori. .
🍃Membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati,Blackheads dan whiteheads.Mengecilkan liang pori ,Memutihkan dan mencerahkan kulit muka. .
🍃Melembapkan kulit dan memberikan mineral y dperlukan oleh kulit wajah
.
📌Sesuai untuk semua jenis kulit
📌Sangat berkuasa meneutralkan wajah
📌Tiada kesan sampingan
.
.
☎️0143269968 (nad) .
#spabergerak#spakerumah#sparumahkerumah#mobilespakl#mobilespaselangor#mobilespashahalam#homespaselangor#homespakl#homespaservices#facialmurah#mobilespamurah#mobilespakualalumpur#sauna#bodyscrub#sparawang#mobilespakajang#mobilespaputrajaya#mobilespamelaka#facialdiomandpeeling#spamuslimah#promosispa#pakejpengantin#rawatanresdungtanpaasap#spamelaka#spamelakamurah#spamuslimahmelaka#mobilespamelaka#mobilespaselayang#mobilesparawang

Most Popular Instagram Hashtags