[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#facialdiomandpeeling

MOST RECENT

SWEEDSKIN
=========== Antara testimoni2 Sweedskin kami.
Haaaaa, tunggu apa lagi uols.
Rangkaian Produk Sweedskin ni memang terbukti keberkesanannya.
Mereka dah cuba, anda bila lagi.
Apa orang kata tu,
hanya jauhari mengenal manikam.

Hubungi terus 📱0132893144
📱0169837929

#sweedskin#facialdiomandpeeling#bodyscrub#waxing#resdung#spamuslimah#salonmuslimah#pakejpengantin#pakejpantang

Hujung tahun ni pergi mana2 pun banyak sale..begitu juga Spa & Salon Muslimah kami..nah kami sajikan pakej-pakej terbaru sempena promosi Year End ni.😊 meh pakat cuci mata sat klo ada berkenan wasap kami okey 😉
www.wasap.my/60132893144 Sue
www.wasap my/60169837929/ hana
#facialdiomandpeeling#sweedskin#resdung#waxing#bodyscrub#tangasherba#saunaherba#uruttraditional #sengkakperut#spamuslimahselayang# salonmuslimahselayang#pakejpengantin#pakejpantang 👄Let the beauty be yours👄

NAK RAMBUT CANTIK RAPI TAK ADA BUDGET? WOWW PROMOSI HEBAT UNTUK ANDA!!! 😱😱😱
....................................................
"Ya Allah! Bestnya buat Rawatan Rambut di AZ salon muslimah ni. Rambut lebih sihat, kulit kepala lebih segar, servis pun 1st class!" - ANIS, SELAYANG. " Alhamdulillah. jumpa AZ salon muslimah. sangat best bila dapat tips penjagaan sebenar untuk masalah rambut. lepas buat Treatment scalp kulit kepala jadi fresh sangat. service terbaik sangat 👍😘 ( salwa - AMPANG ) .
Jom Dapatkan PROMOSI DISKAUN hebat kami .
Hubungi kami untuk TEMUJANJI atau boleh terus whatsapp kami di ⬇⬇⬇ www.wasap.my/60132893144
www.wasap.my/60169837929
............................................ Rambut adalah mahkota setiap wanita. Jom cantikkan rambut anda dia Salon kami.
Jangan lepaskan peluang anda dengan harga Promosi Hebat kami!
............................................
#salonmuslimahselayang #salonrambut#spamuslimah#salonselayang#salonbatucaves #facial#sweedskin#facialdiomandpeeling#resdung#bodyscrub#waxing#uruttraditional#sengkakperut#pakejpantang#pakejpengantin 👄Let the beauty be yours👄

Berseri-seri si anak dara menunggu ketibaan majlis raja sehari. Lagi berseri jika sebelum majlis dapatkan rawatan Seri Pengantin di Spa Muslimah kami😊. Dengan pakej yang menarik dan menenangkan untuk bakal raja sehari kita.

#facialsweedskin #facialdiomandpeeling #bodyscrub #resdung#waxing#tangasherba#saunaherba#uruttraditional#sengkakperut#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang# 👄Let the beauty be yours👄

mandi aura sri pengantin naik
korang boleh try spa @suehana_dbeauty service datang rumah ke rumah pun boleh . owner kak sue and kak hanna sangat peramah n byk tips&ilmu yg dishare .
anyway thanks alot @suehana_dbeauty for having me 😘💕 #mandibunga #spamandibunga @RepostIt_ap
#facialdiomandpeeling #bodyscrub #facialsweedskin #resdung#waxing#uruttradisional #sengkakperut#sweedskin#inaiorganik#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang

Ini lah kerja kami..menservis muka, badan rambut wanita sahaja tau😊 selain itu spa kami juga membuat rawatan servis ke rumah pelanggan untuk wanita selepas bersalin..bukan itu sahaja spa kami juga menyediakan pakej rawatan pengantin dari head to toe dengan harga yang mampu milik dengan pakej-pakej yang menarik😊
Kunjungi spa kami yang terletak di One Selayang Batu Caves berhampiran Hospital Selayang atau kedai Eco Rm2.

#facialdiomandpeeling #facialresdung#saunaherba#tangasherba#saunaherba #bodyscrub#waxing#uruttraditional#sengkakperut#salonmuslimahselayang#spamuslimahselayang#inaiorganik#hairtreatment#sweedskin

Ini lah kerja kami..menservis muka, badan rambut wanita sahaja tau😊 selain itu spa kami juga membuat rawatan servis ke rumah pelanggan untuk wanita selepas bersalin..bukan itu sahaja spa kami juga menyediakan pakej rawatan pengantin dari head to toe dengan harga yang mampu milik dengan pakej-pakej yang menarik😊
Kunjungi spa kami yang terletak di One Selayang Batu Caves berhampiran Hospital Selayang atau kedai Eco Rm2.

#facialdiomandpeeling #facialcollogen #bodyscrub#waxing#resdung#saunaherba#tangasherba#uruttraditional#pakejpantang#hairtreatment#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang

TREATMENT BARU Camar Spa!!!!
✨MAGNETIC DETOX✨ . .
.
🍃Menyingkirkan toksin kesan daripada penggunaan makeup,lebihan minyak dan kotoran dalam pori-pori. .
🍃Membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati,Blackheads dan whiteheads.Mengecilkan liang pori ,Memutihkan dan mencerahkan kulit muka. .
🍃Melembapkan kulit dan memberikan mineral y dperlukan oleh kulit wajah
.
📌Sesuai untuk semua jenis kulit
📌Sangat berkuasa meneutralkan wajah
📌Tiada kesan sampingan
.
.
☎️0143269968 (nad) .
#spabergerak#spakerumah#sparumahkerumah#mobilespakl#mobilespaselangor#mobilespashahalam#homespaselangor#homespakl#homespaservices#facialmurah#mobilespamurah#mobilespakualalumpur#sauna#bodyscrub#sparawang#mobilespakajang#mobilespaputrajaya#mobilespamelaka#facialdiomandpeeling#spamuslimah#promosispa#pakejpengantin#rawatanresdungtanpaasap#spamelaka#spamelakamurah#spamuslimahmelaka#mobilespamelaka#mobilespaselayang#mobilesparawang

Pelanggan minggu ini ..antara pelanggan kami yang tak henti-henti dan rebut promosi RM50😊 terima kasih semua ..terima kasih kerana sudi manjakan diri di spa kami..tq u alls mmuahhh 😘😘😘😘 #sweedskin#facialdiomandpeeling #facialacne#facialvitc#facialcollogen#bodyscrub#waxing#saunaherba#tangasherba#saunaherba#spamuslimahselayang #salonmuslimahselayang

Berseri-seri si anak dara menunggu ketibaan majlis raja sehari. Lagi berseri jika sebelum majlis dapatkan rawatan Seri Pengantin di Spa Muslimah kami😊. Dengan pakej yang menarik dan menenangkan untuk bakal raja sehari kita.

Whatsap 0132893144 0169837929

#sweedskin #facialdiomandpeeling #resdung#tangasherba#saunaherba#uruttraditional#sengkakperut#bodyscrub#waxing #pakejpengantin#pakejpantang

Berseri-seri si anak dara menunggu ketibaan majlis raja sehari. Lagi berseri jika sebelum majlis dapatkan rawatan Seri Pengantin di Spa Muslimah kami😊. Dengan pakej yang menarik dan menenangkan untuk bakal raja sehari kita
👰👰 Whatsap 👉0132893144 0169837929

#facialdiomandpeeling #resdung#bodyscrub#waxing#tangasherba#saunaherba#hairtreatment#scalptreatment#rebonding#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang

Ini pelanggan non muslim kami..2nd time datang ..dia cakap masa 1st time datang ke spa muslimah kami terus jatuh cinta😍..nanti nak repeat lagi next wèek 😊 alhamdullilah terima kasih kerana memilih spa kami walaupun banyak persaingan tetapi kami akan berikan servis yang terbaik untuk anda.

#facialdiomandpeeling#resdung#tangasherba#saunaherba#uruttraditional#sengkak#pakejpengantin#pakejpantang #selayang#sweedskin

Jom.whatsap 👉013 2893144 016 9837929

RAWATAN FACIAL DIAMOND KAMI TIDAK SEMAHAL SPA TERNAMA TAPI SETANDING DENGANNYA😆
============================= Spa kami sentiasa memberikan pakej-pakej mesra poket untuk membantu anda manjakan diri dan rehatkan badan😊
Terbaru dari kami..kalau di Spa ternama rawatan ni telan duit dekat rm300 tau tu pun bukan complete facial..tapi tidak di spa kami ..kami memberikan rawatan facial dari A to Z dengan harga yang berbaloi cuma RM140

Cepat booked slot 😊
www.wasap.my/60132893144
www.wasap.my/60169837929

#spamuslimah #salonmuslimahoneselayang #uruttraditional#sengkakperut#bertunku#tangasherba#saunaherba#resdung#facialdiomandpeeling#inaiorganic#rebonding

WOW..WOW😱😱 banyak nya pilihan sampai rambang mata nak pilih😆😆. A nak B nak semua nak lah😅😅😅. 4 pakej yanh berbeza tapi dengan satu harga😊. Anda boleh pilih mana satu pilihan kalbu, nak rawatan muka,badan atau rambut atau nak kesemua😅 kalau sayangkan badan☺ ala sekali sekala hadiahkan untuk diri sendiri tak salahkan.
Baca betul2 pilih yang mana nak dan boleh wasap kami😊 📱www.wasap.my/60132893144
📱www.wasap.my/60169837929

LOKASI KEDAI KAMI BERSEBELAHAN PRIMA SELAYANG DAN BERDEKATAN DENGAN KEDAI ECO RM2.

#sweedskin#facialsweedskin #facialdiomandpeeling #bodyscrub#waxing#saunaherba#tangasherba #resdung#uruttraditional#pakejpantang #pakejpengantin

wahh ☺☺☺☺ best dapat luangkan masa untuk diri sendiri😌😌.. dapat relax uols.

belai badan dan urutan anti stress 😤😤😤😤😍 anda yang ingin kan dibelai dan relax boleh datang ke spa & salon kami.. jom wasap kami untuk booking appointments anda.. www.wasap.my/60168614154
www.wasap.my/60168614154

#salonmuslimah #spamuslimah #SueHanaDbeauty #sweedskin #lorealparis#facialdiomandpeeling#facialvitc#bodyscrub#waxing#tangasherba#saunaherba#resdung#uruttraditional#sengkakperut#pakejpengantin

Ini pelanggan non muslim kami..2nd time datang ..dia cakap masa 1st time datang ke spa muslimah kami terus jatuh cinta😍..nanti nak repeat lagi next wèek 😊 alhamdullilah terima kasih kerana memilih spa kami walaupun banyak persaingan tetapi kami akan berikan servis yang terbaik untuk anda.

Whatsaap 👉 sue -0132893144 Hana - 0169837929

#facialdiomandpeeling #facialvitc#resdung#bodyscrub#tradionalmassage#sengkakperut#tangasherba#saunaherba#hairtreatment#scalptreatment#hairfallstreatment#pakejpengantin#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang

WOW..WOW😱😱 banyak nya pilihan sampai rambang mata nak pilih😆😆. A nak B nak semua nak lah😅😅😅. 4 pakej yanh berbeza tapi dengan satu harga😊. Anda boleh pilih mana satu pilihan kalbu, nak rawatan muka,badan atau rambut atau nak kesemua😅 kalau sayangkan badan☺ ala sekali sekala hadiahkan untuk diri sendiri tak salahkan.
Baca betul2 pilih yang mana nak dan boleh wasap kami😊 📱www.wasap.my/60132893144
📱www.wasap.my/60169837929

LOKASI KEDAI KAMI BERSEBELAHAN PRIMA SELAYANG DAN BERDEKATAN DENGAN KEDAI ECO RM2.

#facialdiomandpeeling#resdung#saunaherba#tangasherba#uruttraditional#sengkakperut#spamuslimahselayang#salonmuslimahselayang#spamuslimahselayang

Bukan dalam pantang je bertunku..bila rasa badan tak sedap cuba u alls urut n tunku nak best lagi tangas..mesti badan rasa ringan dan selesa.sape nak cuba boleh wasap hakak okey😉
@suehana_dbeauty
#spamuslimahselayang
#bertunku
#bertangas

Jom whatsaap 👉sue -0132893144 Hana- 0169837929
#facialvitc #facialdiomandpeeling#sweedskin#resdung#pakejpantang #pakejpengantin#uruttraditional#sengkakperut#saunaherba#tangasherba#hairtreatment#hairperm#salonmuslimahoneselayang

Most Popular Instagram Hashtags