#facialcarecentre

MOST RECENT

Kan dah cakap Imaan Facial Wipes ni memang BEST ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Ni nak habaq mai ni. Beli 10 helai RM6 tapiii kalau nak jimat beli la RM15 boleh dapat 30 helai tau ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Jangan tunggu lelambat, nanti abang pos tak nak hantar dah. Roger terus ๐Ÿ“ฒ #01132085869

At our Dallas clinic, we offer CHEMICAL PEELS that rejuvenates, lightens, detoxifies, and protects your skin โญ๏ธ Each peel is tailored to you and your skin. These results-driven peels are best in a series of 6 treatments 2 weeks apart. Book your initial consultation with Erica today (LINK IN BIO!) ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

My first @facialcarectrph Honey and Almond with Lasertone experience featured on www.askmewhats.com ! Shared their promos as well! #askmewhats #facialcarecentre #facials

See. Muka tak rasa pedih pun kan dengan Imaan Premium Wipes nie.
.
Siap recommended lagi tau untuk semua. Dah tuh tunggu apa lagi. Moh ler torai ๐Ÿ‘
.
๐ŸŒท1 peket = RM8
๐ŸŒท3 peket = RM20
๐ŸŒท18 peket = RM108 (HARGA ASAL: RM120)
.
Jangan tunggu lama2 tau. Info lanjut boleh laa follow @imaanwipes.selangor

At Luxe Skin Care we believe in addressing your skin concerns and working with you towards your skin goals with a clinical approach. Your skin is unique from anyone elseโ€™s and each clinical facial is able to be customized with Facial Enhancements to suite your skin needs to achieve the rejuvenation youโ€™re seeking. To book an appointment with Erica, click the link in our bio! ๐Ÿ’— We look forward to seeing you in our clinic.

Erica is ready to help you achieve the skin care results youโ€™ve been waiting for. She is currently certified in Alexandria Advanced Body Sugaring, Treatment Blending, Skin Analysis & Advanced Treatments, Speed Waxing Techniques, Brazilian Bikini Waxing, Product Ingredients, & Chemical Peels, and more are always to follow. Book in your first service today! ๐ŸŒธ

Baru lepas berjogging ke petang2 nie. Dah berpeluh tuh boleh laa lap muka dengan Imaan Facial Wipes nie.
.
Muka jadi segar je walaupun dah bape kali lap tadi pusing ๐Ÿ˜„ Best kan?
.
๐ŸŒท1 peket = RM6
๐ŸŒท3 peket = RM15
๐ŸŒท18 peket = RM85 (HARGA ASAL: RM90)
.
More details: @imaanwipes.selangor

Pernah jumpa facial wipes yang boleh buat kulit jadi lembut?
.
Kalau tak pernah jumpa, meh kenal2 dengan Imaan Facial Wipes nie. Sekali lap sahaja mekap terus hilang ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒท1 peket = RM6
๐ŸŒท3 peket = RM15
๐ŸŒท18 peket = RM85 (PROMOSI: NP RM90)
.
Tak percaya ke? Cuba dulu baru percaya. Tekan link kat profile kalau nak order eh ๐Ÿ˜—
.
More details : @imaanwipes.selangor

Pakai tisu pink, tengah stop kat parking pun boleh cuci bersih makeup tau ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป heppp jangan buat kat tengah jalan pula
.
Tarik sshelai, zuppp dia sedut semua makeup yang ada kat muka tu. Babai kotoran degil
.
Hat ni dia special, jadi harga dia special sikit tapi affordable lah. 30 helai RM20 je. Siap dapat mystery gift tau
.
Cecepat tekan link kat profile tu tau ๐Ÿ˜˜

When I get this text from a client, I know we are a successful team. Doing the work at home with proper home care and committing to regular facial treatments is what gives you results!

Nak pergi memana pun senang bila ada Imaan Facial Wipes ni. Nak letak dalam beg pun tak la berat kan ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
Apatah lagi kalau nak guna. Lagi laaa senang. Ambil sehelai, lap je muka tu. Yang penting tak memedihkan
.
Nak cuba dulu? Murah je tau. RM6 untuk 1 peket. Nak jimat lagi? Ambil la 3 peket, kami bagi harga kasih sayang RM15. Nanti inbox terus ๐Ÿ“ฒ #01132085869

Vitamin E adalah bagus untuk kulit dari segi menjaga kelembapan kulit serta dapat mencantikkan kulit ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Memang best la kandungan Imaan Facial Wipes ni. Terjaga kulit muka kita tau
.
Jom dapatkannya dengan harga penjimatan. Nanti check je link kat profile tau ๐Ÿ˜˜

Haloo Sistaahh, Happy Shoppingโ˜บ
Ready Rorec Olive Mask 86% Harga 10rb/pcs ๐Ÿ˜˜
sangat cocok untuk semua jenis kulit, kandungan yang terdapat didalam olive mampu mencerahkan wajah dan melembabkan wajah, serta mampu membuat wajah terlihat lebih berkilau.

Cara Pemakaian:
1. Bersihkan wajah terlebih dahulu
2. Tempelkan masker pada wajah
3. Tunggu selama 15 sampai dengan20 menit
4. Bersihkan wajah kembali
5. Untuk hasil maksimal gunakan 2 sampai 3 kali seminggu

Netto: 30gr

#belanjaonline #kosmetikonline #kosmetikkorea #rorec #rorecolivemask #olivemask #hydrating #oilyskin #dryskin #normalskin #maskerwajah #facialmask #facemask #facecare #facialcarecentre

Hooray for the long weekend! ๐Ÿ’ซDefinitely need a day to rejuvenate and relax especially that I'm having break outs lately. Good thing @facialcarectrph offers facials and laser treatments that can do wonders to your skin! โ™ฅ๏ธ
.
.
.
.
.
.
,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#facialcarecentre #skincare #rejuvenate #relax #pamper #metime #loveyourself #longweekend

Wahhh, ni jimat betul ni. Memang Imaan Premium Wipes ni extra lembap la. Dah terdedah, siap letak dalam kereta lagi ๐Ÿ˜‚
.
Yang paling penting, make up senang gilerrr nak removed. Tak payah beriya sental sampai merah muka ๐Ÿ’„
.
Paling jimat beli sekotak tau. RM108 je. Harga asal RM120 hokay ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak order? Tekan je link kat profile tu tau

Perghhh dah macam makeup based spray Imaan Facial Wipes ni. Biar betul ๐Ÿ˜ฑ
.
Macam tak percaya, pencuci muka pun mampu buat makeup jadi glowing .
Nah harga offer :
๐ŸŒท1 peket = RM6
๐ŸŒท3 peket = RM15
๐ŸŒท18 peket = RM85 ( PROMOSI: NP RM90)
.
Jom inbox link kat bio tu tau ๐Ÿ˜Ž

Muka berminyak? Euw memang tak selesa la cerita dia. Tambah lagi tahap yang dah boleh buat menggoreng rasa ๐Ÿ˜‚
.
Tapi tapi tapi, bila pakai Imaan Facial Wipes ni terus kaposh. Tak ada masalah tu lagi ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Promosi masih lagi berlangsung. Free ๐ŸŽ pun ada tau. Laju-laju contact link kat profile tu okay

Ada ke perempuan yang tak nak cantik? Paling2 pun sedap mata memandang kan. Dah tuh takkan laa nak lap muka sembarang je pakai apa pun. ๐Ÿ˜Ž
.
Nak cantik kena laa jaga. Nak muka bersih lap laa pakai Imaan Premium Wipes. Kan bersih tuh. Dijamin halal 100% dan selamat digunakan tau ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒท1 peket = RM8
๐ŸŒท3 peket = RM20
๐ŸŒท18 peket = RM108 ( HARGA ASAL: RM120)
.
Tak susah pun jaga muka kalau dengan Imaan Premium Wipes ๐Ÿ˜˜
.
Save number nie sesiap eh kalau nak order ๐Ÿ“ฒ #01132085869

Imaan Facial Wipes nie sesuai untuk semua jenis kulit tau. Tapi bagi mereka yang berkulit sensitif, dah lepas lap terus cuci muka yee.
.
Walaupun ia tiada alkohol tapi kita tak boleh jangka kulit semua orang kan. Baik mencegah sebelum merawat. Tisu basah nie hanya luaran sahaja.
.
๐ŸŒท1 peket = RM6
๐ŸŒท3 peket = RM15
๐ŸŒท18 peket = RM85 ( HARGA ASAL: RM90)
.
Jom guna Imaan Facial Wipes untuk buang mekap. Boleh save number untuk sebarang pertanyaan okeyโคต
๐Ÿ“ฒ #01132085869
๐Ÿ“ฒ #01132085869
๐Ÿ“ฒ #01132085869

Most Popular Instagram Hashtags