#facethewild

MOST RECENT

LXP Essence 10ml is back in stock! Tapi, stock sangat limited. Memang tak banyak. So better place order cepat sebelum stock lesap lagi 😁
.
.
LXP Essence.
.
🌜Kesan seawal 3 hari
🌜Fast absorption .
🌜Mengandungi 8kali ganda pitera .
🌜Melembapkan kulit yang kering
🌜Memperbaiki tekstur kulit yang kusam .
🌜Menjadikan tona kulit lebih sekata .
🌜Mengurangkan kedutan dan garis halus .
🌜Kulit lebih cerah & glowing
🌜Menghilangkan parut dan jeragat
🌜Kulit lebih lembap, anjal dan tegang .
.
.
Let’s live clear with SK-II 💃🏻❤️
.
.
PM or Whatsapp me now at
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skincaremurah #makeupmurah

Today is the last day for RAYA HAJI SPECIAL! Hurry up! ✨ .
.
.
✅ Valid on 14-19 August 2018
✅ Last Payment 11PM 19/8/18
✅ Strictly no reservation
✅ First Pay First Serve basis
✅ While stocks last
.
.
.
.
.
.
.
.
PM or Whatsapp me now at
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skiitrial #skiimini #skiiminisize #maskmalaysia #skiimiraclemask #overnightmiraclemask

Today is the last day for RAYA HAJI SPECIAL! Hurry up! ✨ .
.
.
✅ Valid on 14-19 August 2018
✅ Last Payment 11PM 19/8/18
✅ Strictly no reservation
✅ First Pay First Serve basis
✅ While stocks last
.
.
.
.
.
.
.
.
PM or Whatsapp me now at
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skiitrial #skiimini #skiiminisize #maskmalaysia #skiimiraclemask #overnightmiraclemask

Packing up stuffs with this boy this morning! Thank you for your purchase, ladies! Much loveeee 🎈💕
.
.
.
.
.
.
PM or Whatsapp me now at
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #lxpcream #lxpcreammalaysia

Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu semua! Don’t skip to apply SKII skincare even you’re at home or going out with your loved ones! Kalau nak keluar rumah please layer up sunblock jugak ya 😘
.
.
Pada yang baru nak mencuba, tak pernah pakai SKII dan confuse mana satu item nak beli. Come, whatsapp Kak Ellia! SKII ni banyak items, cleanser je pun dah macam macam jenis ada. So here I am, to help and guide you. Click je whatsapp link dekat my bio, we are ready to start our SKII journey together 😉
.
.
Jom la pakai SKII sama sama. A good investment for your skin! When it comes to SKII, don’t worry about the price, Kak Ellia ada a few sets untuk you all cuba from full size, trial and to mini size, based on budget masing masing. Tapi yang penting kita identify your skin type and problem dulu ya, lepas tu baru boleh decide item mana yang sesuai untuk dipakai 😘
.
.
.
PM or Whatsapp me now at
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #lxpcream #lxpcreammalaysia

SK-II Sunblock Best Seller
.
.
.
White UV spf50 30g : 750.000 (cp 905.000)
.
.
1cm diameter
.
.
Pencerah wajah sekaligus pelindung kulit dari UV ini dilengkapi SPF 50/ PA+++ untuk membantu mencegah kulit dari bahaya sinar UVA dan UVB. Diperkaya zat pencerah wajah dan pelembab, SK-II Whitening Source Derm Definition juga mencegah timbulnya bintik hitam akibat sinar UV. Kulit Anda menjadi lembab dan lebih terlindungi dari radikal bebas dan faktor penyebab stres dari lingkungan lainnya.
.
Tekstur : Tekstur lembut untuk hasil akhir lembut, tak berminyak.
.
Cara penggunaan :
Tuang seukuran mutiara dan oleskan pada wajah dan leher Anda. Tekan perlahan hingga meresap seluruhnya. Gunakan tiap pagi sebelum kontak langsung dengan sinar matahari. Gunakan lagi setelah pengeringan dengan handuk, berenang atau berkeringat.
.
.
💯 Authentic, guarantee money back.
📅 Exp : 2020
📦 New, sealed with box.
.
#jualsk2 #jualskii #jualglamglow #jualsample #jualsamplesk2 #jualglamglowsharing #jualsharing #jualsk2murah #facethewild #jualsunblock #shopee #jualcatokan #jualsilverpowder #jualsponge #tokopedia #henhenofficial #jualtravelkit #jualparfum #sk2murah #flixcinemaid #jualkoper #jualluggage #skii #cccream #kosmetik #batam #medan #tanjungpinang #balikpapan #sk2ori

LXP ULTIMATE PERFECTING CREAM is the most luxurious cream by SKII. Satu jar LXP cream yang full size 50g harganya RM1xxx tau 😭 Kalau taknak terbangkan duit one shot, boleh la dapat kan LXP cream version mini,2.5g dengan Kak Ellia. This cream is highly recommended untuk user with dry skin and 28 years above. Texture LXP cream ni very creamy and rich tapi sangat sangat senang nak absorb dalam kulit dan baunya pun wangi with rose scented 🌹 .
.
Nak kulit yang cerah, moist and glowy boleh cuba LXP Cream. Tapi kena faham ya, Cream ni bukan memutihkan ya. It brightens skin by evening out your skin tone. Warna kulit nampak sekata, ada aura, bersih dan cerah. Radiant with a brighter glow gitu. .
.
On top of that, LXP Cream akan prevent dark spot formation atau pun jeragat pada kulit kita yang disebabkan terik matahari. It repairs your skin texture and making your fine lines less visible. Hasil nya kulit cerah berseri, nampak lebih muda, anjal dan sihat. Pada yang tak tahu, LXP Ultimate Perfecting cream adalah premium anti-ageing cream dan sangat terbaik! Sebab LXP range semua nya mengandungi 8x kali ganda high concentrated pitera berbanding yang lain. Jadi result dia pun lagi berganda cepat. 😍 You can feel the difference within 3 days and you gonna love it!!! .
.
PM or Whatsapp me now at
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #lxpcream #lxpcreammalaysia

Do you know that SKII Facial Treatment Essence (also known as miracle water) is made up of more than 90% PITERA? Here are the 7 wonders of PITERA and what it does to your skin ✨
.
.
This is a MUST have SKII product bagi yang first time nak cuba. Wajib cuba and feel the difference. A life changer! .
.
Let's live clear with SKII 💃🏻
.
Whatsapp +60176138331 for more details 😘
.

#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #sayajualskiioriginal #sayajualskiimurahoriginal #sayajualskiimurah

The 7 wonders of SKII Facial Treatment Essence (FTE) also known as miracle water and why you should change to SKII 🌹💃🏻
.
.
.
Let’s live clear with SK-II 💃🏻❤️
.
.
.
PM or Whatsapp me now at
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skincaremurah #makeupmurah #darkcircle #skiiminiset

Hi semua!
Setiap pembelian promo set Raya Haji, korang akan dapat satu sachet SKII Cellumination Deep Surge X for FREE 😍
.
.
Deep Surge ni whitening moisturiser. And kalau guna consistently, kulit akan jadi lebih cerah, lembap dan texture kulit pun akan lebih smooth. Dalam Deep Surge ni ada special ingredient which is Aura Bright Cocktail EX and PITERA yang akan reveal skin’s natural glow dengan mengurangkan kekusaman kulit dan bintik-bintik hitam/parut di muka. So hasilnya, kulit jadi cerah dan berseri ✨
.
.
Let's live clear with SKII 💃🏻
.
Whatsapp +60176138331 for more details 😘
.

#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #sayajualskiioriginal #sayajualskiimurahoriginal #sayajualskiimurah

Alhamdulillah. Another good feedback dari customer ter sayang. Customer Kak Ellia ni beli SKII mini set waktu July Combo baru baru ni untuk pulihkan masalah jerawat anak gadis nya. Umur meningkat remaja, perubahan hormon juga ada lah satu sebab jerawat muncul. So far, lepas guna SKII memang nampak kesan yang positive, lepas ni Kak Ellia suggest untuk treat acne scars plak, biar sihat, flawless dan glowing kulit adik ni! 😘♥️ Terima kasih, Kak sudi order dengan Ellia 😘✨
.
.
.
.
.
.
.
.
PM or Whatsapp me now at
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
http://0162250024.wasap.my/
.
.
I’ll guide you to choose the best set depending on your skin complexion 😊
.
.
.
#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #lxpessence #lxp #hantarankahwin #weddinghantaran #skincaremurah #makeupmurah #prettylunafeedback

RAYA HAJI SPECIAL ✨ .
🔺Valid on 14 - 19 August 2018
🔺Last payment 11PM, 19 August 2018
🔺Limited units
🔺Strictly no reservation
🔺First pay first serve basis
.
Let's live clear with SKII 💃🏻
.
Whatsapp +60176138331 for more details 😘
.

#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #sayajualskiioriginal #sayajualskiimurahoriginal #sayajualskiimurah

RAYA HAJI SPECIAL ✨ .
🔺Valid on 14 - 19 August 2018
🔺Last payment 11PM, 19 August 2018
🔺Limited units
🔺Strictly no reservation
🔺First pay first serve basis
.
Let's live clear with SKII 💃🏻
.
Whatsapp +60176138331 for more details 😘
.

#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #sayajualskiioriginal #sayajualskiimurahoriginal #sayajualskiimurah

RAYA HAJI SPECIAL ✨ .
🔺Valid on 14 - 19 August 2018
🔺Last payment 11PM, 19 August 2018
🔺Limited units
🔺Strictly no reservation
🔺First pay first serve basis
.
Let's live clear with SKII 💃🏻
.
Whatsapp +60176138331 for more details 😘
.

#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #sayajualskiioriginal #sayajualskiimurahoriginal #sayajualskiimurah

RAYA HAJI SPECIAL ✨ .
🔺Valid on 14 - 19 August 2018
🔺Last payment 11PM, 19 August 2018
🔺Limited units
🔺Strictly no reservation
🔺First pay first serve basis
.
Let's live clear with SKII 💃🏻
.
Whatsapp +60176138331 for more details 😘
.

#skii #skiimurah #skiimalaysia #sayajualskii #skiioriginal #sk2 #sk2murah #sk2malaysia #sk2original #pitera #piteraessencemurah #fte #rnacream #skiitrialsize #skiimalaysiaoriginal #eyecream #facethewild #facethecamera #skii #sk2 #crystalclearskin #pitera #sayajualskiioriginal #sayajualskiimurahoriginal #sayajualskiimurah

Most Popular Instagram Hashtags