#facemist

MOST RECENT

CONFUSE NAK PILIH CODE BCCREAM?

#DyxyBccreamNatural : Sesuai untuk korang yang nak nampak Natural Flawless. Muka memang licin gebuss. Sampai orang tegur, guna skincare ape tu? Full Coverage . Hilang segala kesan jerawat !

#DyxyBccreamBeige : Sesuai untuk korang yang suka make up. Tak kisah la light or heavy. Muka jadi up one tone cerah. So, memang cantik bila apply blusher. Pink² gitew muka korang !

Nak lagi cantik, guna #TheDyxyLipmatte code #CherryRed sebagai blusher. Memang cunnn 👰
.
To order : 📱 01110839181
.
Via IG : @thedyxy.hub
.
#bccream
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#dyxybydyana #foundationbrush
#foundationviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #bccreammurah #bccreambydyana
#mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral
#DramaMrGrey #Gogegaria #Raya2018

Dyxy ada 5 produk utama.

1. Bc Cream
2. Mineral Green Tea Face Mist
3. Brush
4. Lipmatte
5. Mascara

Yang menariknya tentang produk DYXY ini adalah mudah untuk dibersihkan !

Jadi, sangat² recommended untuk siapa yang tak rajin nak bawa cleanser ke mana mana.

Guna je DYXY. Dah lah effect cantik peloless. Senang nak tanggalkan pula tu.

Rugi tak cepat² dapatkan DYXY ! 😘
.
To order : 📱 01110839181
.
Via IG : @thedyxy.hub
.
#bccream
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#dyxybydyana #foundationbrush
#foundationviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #bccreammurah #bccreambydyana
#mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral
#DramaMrGrey #Gogegaria #Raya2018 #dyxyshahalam #dyxybangi #dyxysaujanautama #dyxymeru

Jom kenali masalah kulit muka anda😊😊😍
.
Kenapa wajib pakai bccream ini ⤵⤵ .
.
1)Kalau muka berminyak sesuai ke pakai bccream?
Sesuai sangat! Sebab bccream ni WATERBASED. Jadi ia boleh serap lebihan minyak. .
.
2)Kalau ada jerawat boleh ke pakai?
Boleh! Bccream mengandungi MINERAL, boleh merawat kulit pada waktu yang sama. Lagi lagi bila bergabung spray GreenTea Mineral Face Mist. .
.
3)Muka kering sesuai ke?
Sesuai! Bccream hanya serap lebihan minyak bukan mengeringkan muka. Gabungan GreenTea Mineral Face Mist lagi melembapkan kulit & bertambah glowing. .
.
4)Parut jerawat boleh hilang?
Boleh! Masa untuk pulih bergantung pada kulit individu & pemakaian yang konsisten. VIT E yang yang terkandung dalam bccream boleh memudarkan parut. .
5)Boleh cerahkan kulit tak?
Tentunya boleh! Bccream juga mengandungi EKSTRAK ARBUTIN yang boleh putihkan kulit awak awak semua secara natural. .
6) Kena pakai day cream atau sunblock sebelum pakai bccream?
Tak perlu! Mudah kan ada bccream? DYXY bccream mempunya pelbagai manfaat. Satu produk merangkumi semua keperluan kulit. Termasuk concealer & spf50! 💕
.
To order : 📱 01110839181
.
Via IG : @thedyxy.hub
.
#bccream
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#dyxybydyana #foundationbrush
#foundationviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #bccreammurah #bccreambydyana
#mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral
#DramaMrGrey #Gogegaria #Raya2018 #dyxyshahalam #dyxybangi #dyxysaujanautama #dyxymeru

NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
PM atau wasap kami untuk fast reply:
.
📱0192156022
.
.
#dyxyoriginal
#dyxynewfacemist
#dyxyfacemist
#facemist
#greenteafacemist
#dyxygreenteafacemist
#dyxymicronanofacemist
#dyxylover
#dyxyonsale
#dyxypromotion
#teamalyaa

DYXY LIPSTICK🌸
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
@faydnfriends_ent +6013-7777983
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#dyxyskudai
#dyxyimpianemas
#dyxypahang
#dyxyjerantut
#dyxyjengka
#agentdyxyjohor
#agentdyxypahang
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct
#stokisdyxy
#stokisdyxyjohor
#stokisdyxypahang

- FEEDBACK DYXY LOVER 💞❗️
.
Nahhh! Inilah rahsia si Cantik selepas BER-DYXY 😘😘
Nk cover muka sembap, tona xsekata, jerawat, jeragat dll?😱 Dengan sapuan DYXY je trus cantik 💕
.
Rugi tau yg belom try.. Da la kandungan organik, ada spf50 yg boleh cover kulit kita dari sunburn lagi tau 😚
.
Mehla try 😘 Kita cantik samaII. Berminat? Meh whatapps sis lajuII mehhh
.
@ieyra_ieyqa97
+6019-5649277
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#dyxyskudai
#dyxyimpianemas
#dyxypahang
#dyxyjerantut
#dyxyjengka
#agentdyxyjohor
#agentdyxypahang
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#stokisdyxy
#stokisdyxyjohor
#stokisdyxypahang

😍 FAVOURITE COMBO
💃🏻 PERFECT LADY DYXY
.
1 x DYXY BC Cream
1 x DYXY Green Tea Facemist
1 x DYXY Brush
1 x DYXY Lipstick
🛍 FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
🚙 FREE POSTAGE SM
.
‼️Calling for DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Larkin 🚗Kg melayu 🚗Johor Bahru 🚗 Bandar Baru Uda 🚗 Pelangi 🚗Tampoi 🚗 Giant Tmn Suria 🚗JBCC 🚗 Larkin Sentral
.
@faydnfriends_ent |
+6013-7777983
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#mymarfamily family
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#dyxyskudai
#dyxyimpianemas
#dyxypahang
#dyxyjerantut
#dyxyjengka
#agentdyxyjohor
#agentdyxypahang
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#stokisdyxy
#stokisdyxyjohor
#stokisdyxypahang

NAK TAK SEKELIP MATA CANTIK HANYA DENGAN COMPLETE LADY DYXY?

WAJIB ADA 5 ITEM DYXY NI
💕BC CREAM
💕MINERAL FACE MIST
💕BRUSH
💕LIPSTICK
💕MASCARA

NAK LAGI BEST?
Set ni kita OFFER harga promo LESS RM45
Korang boleh jimat RM45 tau

Jom usha kelebihan 5 item POWER ni .
.
💖Bc Cream
🔸Tekstur ringan
🔸Tak perlu pakai compact powder
🔸Full Coverage. Boleh tutup cela keseluruhan muka
🔸Tak berminyak dan tak bercapuk
🔸SPF50
.
.
💖Mineral Face Mist
🔸Glowing sepantas 5 saat
🔸Mengecutkan jerawat
🔸Memudarkan parut jerawat
🔸Mengurangkan alahan pada kulit
🔸Sesuai untuk kulit sensitif
🔸Cepat meresap pada kulit wajah
.
.
💖Brush
🔸Mudah untuk blend BC CREAM pada muka
🔸Mudah dicuci dan dibersihkan
🔸Berus yang lembut dan padat
.
.
💖Lipstick
🔸3 warna menarik (boleh digunakan sebagai blusher dan eyeshadow)
🔸Tidak mudah melekat pada cawan
🔸Melembabkan bibir walaupun matte
🔸Mudah dioleskan pada bibir
.
.
💖Mascara
🔸Melebatkan bulu mata
🔸Melentikkan bulu mata
🔸Mudah ditanggalkan
🔸Tidak menggatalkan mata

To order : 📱 KLIK LINK DI BIO

#bccream
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#dyxybydyana #foundationbrush
#foundationviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #bccreammurah #bccreambydyana
#mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral
#DramaMrGrey #Gogegaria #Raya2018 #dyxyshahalam #dyxybangi #dyxysaujanautama #dyxymeru #codshahalam #codmeru

This weather has got me feeling hot! ☀️ these face mists are the perfect product to keep In your bag to freshen yourself up on the go! They are makeup friendly so you don’t have to worry about them affecting your gorgeous full face 💁🏻‍♀️ message me to order one today 💋

Nak kulit glowing raya ni? Pakai Empremse Cushion Foundation je! Kulit lembap dan sihat, makeup natural glowing blink blink
.

Tak perlu kelam kabut nak makeup banyak lapis, pakai cushion ni sangat mudah dan pantas, coverage pon boleh tutup cela & parut. Barulah best nak beraya dari pagi sampai ke petang .

Whatsapp +60106506380 untuk dapatkan Empresme Cushion Foundation

LIPSTICK APA YANG DIA PAKAI? NAMPAK COMEL JEE 😍😍
.
.
Mesti lah #dyxylipstickmatte pakai sekali terus melekat sampai esok pagi ... Cehh , tak ada lah 😆😆
.
.
Nak tau tak apa yang bestnya #dyxylipstickmatte ni sampai ramai yang tergila-gilakan?? 😱😱
.
.
Ok antara nya 👇🏻
✔ Dapat melembapkan bibir yang kering
✔ Tahan lebih lama (lebih 8 jam)
✔ Bila minum tak melekat kat cawan
✔ Bau sangat wangi
✔ Sesuai dengan semua warna kulit
✔ Boleh gabungkan warna antara 3 warna lipstick ni
.
.
Ada 3pilihan calour yg meletop uols😍😍
Alamakk aihhh , tergoda kalau pakai tauu 😘😘
.
.
ORDER NOW 🏃🏼‍♀️💨💨
📲0177775936 📲0177775936 📲0177775936 .
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
.
COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗
.
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#myrajerfamily
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxyjohor
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct

LEBARAN SALE 📣📣📣
.
Dgn DD CUSHION ni dap dap je dah cantik dgn uolls! Sesuai utk kulit normal, jeragat, jerawat & kombinasi. Medium full coverage.
.
Nak muka sentiasa fresh jgn lupa pakai MIRACLE FACE MIST sebelum touch up mekap atau bila2 masa shja utk mengelakkan kulit terlalu kering.
.
1 set RM100 shja!
WhatsApp // 019 3959774
.
#mirellebeauty #hawaskincare #facemist #ramadhan2018
#ddcushion #raya2018 #murah #sale #dijaminhalal

Надоела сухая кожа?Любишь ощущение "свежего лица" ? Встречай must have этого лета 😌- освежающие мисты для лица Deoproce well-being hydro 🌊
Экстракт граната спасёт в знойный день!
✔увлажняет, освежает, омолаживает.👌
Collagen ✔ предотвращает сухость и раздражение, насыщает кожу влагой и коллагеном👌
...
Заказать или задать вопрос очень легко👇
✔напишите мне в Директ/Viber
✔напишите в WhatsApp (активная ссылка в шапке профиля😃 нужно только на неё нажать)
✔звоните мне 😊 +7 (916)029 66 75
🛍ДОСТАВКА производится любым удобным для вас способом: почта России/курьер до двери/курьер до метро/самовывоз
🔥Сотрудничество с магазинами и салонами красоты/ ОПТ 📦(гибкая система скидок👌)
#патчемания в самом разгаре😉

Khas untuk orang #KualaLumpur .

Elok la bulan posa ni pakat #Detox muka pakai #MaskerScrub ni sebelum nak raya kan .

Dia serap habis minyak muka yang tak perlu tu .
Dia #Scrub habis kulit mati .

Haa lepas tu nak pakai #Serum ka #NightCream ka , kalau malas nak spay #FaceMist saja ka ...haa baru la kesan tu lebih cepat .
Baru la elok ... Gu plak dengan #Lipscrub #Lemon . Masalah bibir kering n mengelupas pun selesai .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

Khas untuk orang #KualaLumpur .

Elok la bulan posa ni pakat #Detox muka pakai #MaskerScrub ni sebelum nak raya kan .

Dia serap habis minyak muka yang tak perlu tu .
Dia #Scrub habis kulit mati .

Haa lepas tu nak pakai #Serum ka #NightCream ka , kalau malas nak spay #FaceMist saja ka ...haa baru la kesan tu lebih cepat .
Baru la elok ... Gu plak dengan #Lipscrub #Lemon . Masalah bibir kering n mengelupas pun selesai .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

Hasil jualan MSI ku 😍😍😍
Semoga semakin berkah rezeki ngalir terus ▶Info Detail, Konsultasi, Join dan Order :
Siti Kholilah Msi Jakarta
Langsung di klik ya 👉 http://bit.ly/kholilahlyla
#sabunbamboomsi #fitogreen #penghematlistrik #penghematbensin #greencofee #stockistmsi #stockistjakarta #stockistjabodetabek
#stockistbiospray #obatpelangsing #langsingcepet #dietaman #facemist #obatpemutih #pemutihwajah #creammsi #creamgoldbeauty #creamaman #obatflekwajah #produkbpom #obatputihaman #obatjerawatcowok #obatjerawatalami

#FaceMist dan #Lipscrub #Lavender untuk orang #Melaka .

Face mist ni selalu kak ina pakai sebelum tido .
Bangun pagi rasa jadi nilupa . Haha gurau
Yang malas pakai #NightCream / #Serum . Spray ja yang ni .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

#FaceMist dan #Lipscrub #Lavender untuk orang #Melaka .

Face mist ni selalu kak ina pakai sebelum tido .
Bangun pagi rasa jadi nilupa . Haha gurau
Yang malas pakai #NightCream / #Serum . Spray ja yang ni .

Wasap 0164017104 kak ina

#DeeNaa #FreeGift #HomemadeBox #SampleSabun #SabunHomemade #Doorgift #JenamaAnda #SoapBase #Pembekal #soapmold #soapmaker #soapmaking #soapmould #SayaJualProdukKecantikan #SayaGunaSayaJual #SayaJualSkincare #SkincareMalaysia #VisitMyIgMalaysia #OrganicSkincare

Say no to the Monday blues when you’re waking up fresh and energized after a good sleep in the Rhea Sleeping Mask! Enriched with Aloe Vera, Tea Tree and Hyaluronic Acid, it will help to combat the your skin’s dryness and flackiness and make it glow again!

Most Popular Instagram Hashtags