#facemist

MOST RECENT

Our organic and pure Rosehip oil is rich in vitamin C and helps brighten the skin. It also helps decrease the appearance of hyperpigmentation and inhibits free radical damage with powerful antioxidants. Similarly the Vitamin A in rose-hip oil reduces the activity of skin damage by slowing the process of collagen. .
.
.
.
#shophudabeauty #hudabeautyeasybake #hudabeautydemimatte #hudabeautyconcealer #makegirlz #wakeupandmakeup #london #organicmakeup #skincare #facemist #rosewater #facetoner #Insignialondon #rosehipoil #arganoil #love #relationshipgoals #rihanna

Bra grej👍! Liten nog att ha med i väskan och luktar fint. Ger ett riktigt bra glow. Någon som har testat någon annan av deras race mists? Det här blir 🌸🌸🌸🌸 av fem. #bodyshop #rosedewyglow #rosedewyglowfacemist #facemist #facemistbodyshop

[Kenapa anda HARUS pilih Whitening tablets Dr Glow]
.
1⃣ Whitening tablets Dr Glow ada ekstrak TOMATO, SAKURA, ROSEHIP (vit E) & ACEROLA CHERRY (vit C) yang mempunyai banyak kelebihan
.
2⃣ Whitening tablets Dr Glow mudah diambil & rasanya sangat sedap! Hanya kunyah je®️ 1 biji 2 kali sehari sebelum sarapan :-)
.
3⃣ Kelebihan Whitening tablets Dr Glow mengandungi MADU ,HABBATUS SAUDA sebagai makanan sunnah
.
4⃣ Dah ramai customer yang berpuas hati & repeat order! #drglowfeedback
#dazzlingglow#Whitening tablets Dr Glow
.
5⃣ Whitening tablets Dr Glow dengan tagline HISAP2 TERUS PUTIH satu badan, BERKESAN untuk menghilangkan jerawat, kulit kusam, kulit berbelang, jeragat, parut jerawat, kulit kering, garis kedutan & banyak lagi
.
What's app 010.4314415 for fast respond and to order.
.
#drglow
#duoglow
#glowdihati
#jantanflawless
#bestskincare
#organic
#testimonial
#dazzlingglow
#dazzlingglowbeauty
#facemist
#beautycare
#skincare
#glowing
#business
#marketing
#malaysia
#crewlife
#malaysiaair

Tq customer grab facemist Aloe Mint💋
#facemist #facemistorganic

Tq customer grab Facemist Honey Lavendar💋
#facemist #facemistorganic

DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL
.
MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau.
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 .
Whatsapp NURUL laju2 ⤵️
.
📲Whatsapp +6 0139111505 📲Whatsapp +6 0139111505 📲Whatsapp +6 0139111505 .
#bccream
#bccreamfoundation
#dyxybccream #bccreammurah #bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#foundationviral #mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #SyurgaYangKedua #LafazkanKalimahCintamu

LADY BOSS BIRTHDAY SALE 🎁🎉 SPECIAL UTK DYXY LOVER

bersempena birthday Lady D pd19 September 😍😍😍 *EXTRA : Potongan harga sebanyak RM10 untuk Set Complete Lady D*

Diskaun special ini sah
sehingga 30 September 2018. ♥️ HAPPY BIRTHDAY LADY D

Tunggu apa lagi? Jom order bnyak² sblum 30 September !!! Yg mana yg dah order, boleh repeat cpat² yaa ..😘 Mudah jee, just tkan click pd link di bio okayy..😉 #dyxymascara
#dyxy
#bccream
#bccbydyana
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#dyxyfacemist
#dyxymurah
#dyxysaujanautama
#klcc
#muaampang
#teamfl
#facemist
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxysetiaalam
#puncakalam
#ampang
#dyxypuncakalam
#dyxykl
#muaserikembangan
#muashahalam
#dyxycosmetics

Produk yg tiap hari selalu di pake😘
❤SIMAPRO untuk tambah BB dan untuk kekebalan daya tahan tubuh
❤FACE MIST melembabkan kulit muka
❤SABUN BAMBOO untuk badan+ cuci muka
❤GLOWING SERUM untuk menghilangkan bekas2 jrawat+ mencerahkan
❤FITO GREEN untuk menjaga kesehatan kulit dari dalam

#sabunbamboomsi #sabunbamboocharcoal #sabunbamboo #facemist #facemistmsi #fitogreen #fitogreenmsi #simapro #simapromsi #propolis #glowingserum #glowingserummsi

My beauty/skincare finds from @marshalls today. I love the brands that they’ve started carrying. The selection of serums and face mists are so awesome. I just love trying to new skincare products. And to be honest, I feel like they are just visually appealing in these pretty bottles. 🤣💕✨🛍 •



#skincare #skincareroutine #pearlessence #marshallsfinds #stila #anastasia #facemask #facemist #skincareregime #beauty #glam #makeup #blogger #lifestyleblogger #fashionblogger #theblondeblogger #saturdayshopping #lovetheskinyourein #prettythings

#TheDyxyLipmatte 💥💥💥
.
💋 Moist tapi matte. Acano tu? Sebab tu kena try sendiri baru tahu. Selalunya lipmatte mesti buat bibir kering merekah kan. Tapi lipmatte Dyxy sebaliknya. Matte tapi bibir smooth je takde kering kering ni
.
💋 Bau lipstick yang fruity rasa nak gigit gigit aje lipstick tu 😂
.
💋 Tahan sehingga 8 jam. Pakailah sampai petang pun tahan sebab tekstur dia matte kan. Sebab tu orang ramai suka lipmatte
.
💋 Kurang melekat pada cawan. Selalunya pakai lipstick, bila minum dekat cawan putih tu melekat je kan lipstick kita. Kesian tukang basuh cawan tu nangis nangis sambil basuh sebab kena sental cawan 😂
.
Nak cun melecun?
Guna DYXY jerr
. >>whatsapp untuk pertanyaan & order
. ✔+60139111505 .
Atau lebih senang klik terus link ni
.
www.wasap.my/60139111505
www.wasap.my/60139111505
www.wasap.my/60139111505
.
#bccream
#bccreamfoundation
#dyxybccream #bccreammurah #bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#foundationviral #mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #SyurgaYangKeduah #LafazkanKalimahCintamu #muamalaysia #DyxyMeru #dyxypuncakalam #dyxyshahalam #dramamrgrey

Most Popular Instagram Hashtags