#fabricdori

12107 posts

TOP POSTS

Ramai tanya cmne nak masukkan insert banyak2 dalam #wonderdori . Korang kene pkai getah halus, getah sayur pon boleh yg panjang tu. Tgk video eh, kalau tak faham jugak boleh whtsapp. Dori ni masuk 6 insert dah stylo dah, jangan la masuk sampai 10 insert . 🤣
#wonderdori #fabricdori #planneraddictmalaysia #planneraddict #howtoinstallyourinsert

Trifold custom size bookcover , lama tak jahit kain blue bear ni. Esok ada postage yer, nnti saya update siapa punye yg dah siap. Tq.
#fabricdori #wonderdori #planneraddict #planneraddictmalaysia

Esok ada postage yer, setakat ni, ni je yg siap . Esok ada ready stock kot, size regular 2 bijik, a6 2bijik. Yg dah siap saya update trcking num esok. Tq, siapa yg nk order, pilih kain kt ig @wonderdorifabric . Malam ni nak buat charms banyak banyak kt kedai mamak 🤣
#wonderdori #planneraddict #planneraddictmalaysia #fabricdori

Ni last utk malam ni, esok tkde video eh, saya pos terus semua yg saya dah amik gambar mlm td. Esok nak masuk eyelet utk 2 bijik ni. Mcm bunga ni size passport , ni passport full set rm135 dapat 2 blank notebook, yg owl tu size a6 rm155 dapat 2 notebook jugak. Penambahan spine , pocket depan, pocket belakang, dan segala custom, ada extra charge . Blank insert pon saya dah buat banyak dah, siapa nak beli insert pon boleh. Sementara tgh pakai cardstock paper cantik2 ni kan, elok la beli 🤣 goodnight
#fabricdori #wonderdori #planneraddict #planneraddictmalaysia

Beautiful little tiny travelers notebook handmade in lovely valentine fabric! Each one includes a hand sewn insert with pretty paper! These lovelies are going in the kits! If you have not paid your invoice by today I will be passing your kit on! So check your emails!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#journalkits #fabricdori #tinytn

Gambar first semua size a6, kecuali sesame street & black vintage (drg dua ni size passport)
2nd picture, bookcover & regular size #wonderdori . Regular size (sesame street & skull) regular size ni ade planner . Size lain tkde planner .

Kejap lagi saya upload video laju laju. Ptg ni pos yer. Tq semua.
#wonderdori #planneraddictmalaysia #plannercommunity #fabricdori

Working on lots of fun 'Dori' covers💕 I just luv these fabrics so much. A few are vintage💕 I hope to have them done & listed in my shop by the weekend😊 I'm doing a few micro dori's- my favorite size.
#thehappymarigolddori #fabricdori#fauxdori#travelersnotebook#ilovetosew

Okei ni pos jap g, trcking num jap g bagi. Dah lambat. Tapi yg batch ni freegift esok pos yer, sbb tk beli bubblewrap lg, yg batch ni dapat cawan. #planneraddict #planneraddictmalaysia #fabricdori #wonderdori

Thanks @shashayqal for the video . 😘❤️ Lama tak repost feedback . Tidur dulu, goodnight.
#plannercommunity #planneraddictmalaysia #wonderdori #fabricdori

MOST RECENT

Зонтичный 😍, может быть для Мэри Поппинс, а может для любителей дождя, или поклонников шервудских зонтиков )) ---------—------—--------—-----—------—--------—------Блокнот мидори + два блокнота вставки
цена - 500 р
размер 19,5 x 12,5 см
предназначен для съемных тетрадей (блокнотов, мягких Молескин, QBдори)
больше фото в альбоме с блокнотами.
https://vk.com/album-130104220_236733374 ссылка на группу вк - в шапке профиля 😽. #крафт #магазин #лавка #канцтовары #бохо #соваилаванда #ручнаяработа #хендмейд #boho #shop #handmade #traveljournal #art #craft #блокнот #скетчбук #дудл #ежедневник #планнер #флэтбук #notebook #handmade #fabricdori #dori #мидори #midori #софтбук #softbook #stationary #дорожныйжурнал

Нежный, цветочный, винтажный 📔✍🏻 --------—--------- Блокнот мидори + два блокнота вставки
цена - 500 р
размер 19,5 x 12,5 см
предназначен для съемных тетрадей (блокнотов, мягких Молескин, QBдори)
больше фото в альбоме с блокнотами.
https://vk.com/album-130104220_236733374 ссылка на группу вк - в шапке профиля 😽. #крафт #магазин #лавка #канцтовары #бохо #соваилаванда #ручнаяработа #хендмейд #boho #shop #handmade #traveljournal #art #craft #блокнот #скетчбук #дудл #ежедневник #планнер #флэтбук #notebook #handmade #fabricdori #dori #мидори #midori #софтбук #softbook #stationary #дорожныйжурнал

Блокнотов много не бывает🙃, по крайней мере для нас! Лето - планы, журнал, путевые заметки, ежедневник и прочее, прочее) а формат MTN, придуманный японцами, позволяет все совместить под одной обложкой) 👍🏻✍🏻📔 ----------—--------—------—------ Блокнот мидори + два блокнота вставки
цена - 500 р
размер 19,5 x 12,5 см
предназначен для съемных тетрадей (блокнотов, мягких Молескин, QBдори)
больше фото в альбоме с блокнотами.
https://vk.com/album-130104220_236733374 ссылка на группу вк - в шапке профиля 😽. #крафт #магазин #лавка #канцтовары #бохо #соваилаванда #ручнаяработа #хендмейд #boho #shop #handmade #traveljournal #art #craft #блокнот #скетчбук #дудл #ежедневник #планнер #флэтбук #notebook #handmade #fabricdori #dori #мидори #midori #софтбук #softbook #stationary #дорожныйжурнал

Special requested from my lovely bestie 💜💜💜 .. regular sized fabric dori .. 📑📒📕📚📗📓 Thank you bff for your lovely support ... 😘 I am truly blessed to have you in my life .. May Allah grant you and your family with truly blessings and happiness .. 🎁 .
.
#fabricdori #handmadewithlove #specialrequested #orderuponrequest #plannerlove #planneraddictmalaysia #planneraddict #floral #myplannerbabes #fabricjournal #journals #journal #alhamdulillah #rezekiAllahbagi #handmadedori #dori #planner #planneraddict #plannermama #happymama #outgoing

Detashing my #wonderdori
Condition cun sangat. Tak guna lagi sebab x cukup masa nak godek2. Konon nak buat photo album anak2 tapi x sempat pun 😂😂😂.
Nanti dah masuk keje lagi takde masa so daripada dori ni tersadai tak dibelai, meh laa kita lepaskan pada tuan lain yang boleh gunakan dia sepenuhnya. Insert pun x berusik lagi kak oii ..
Details di bawah ya

Wonderdori size A5
2 blank inserts
Condition tip top 10/10
Let go for RM100 for both
Free postage
1 for RM50
.
❤️queennuna❤️
.
#planneraddictmalaysia #dori#wonderdori#fabricdori#cutestationery #cutedori #plannergirl #planneradict #photobook#sayajualmurah#detash #prelovedmurah #prelovedplanner #prelovedmalaysia

RPH cover , harga ratus eh sbb besar , price start from rm120 and up up up 😂 , yg ni cikgu request letak plastik kt depan tu untuk selit nama . Asal boleh je tu, ketandusan idea cmne nak buat.
Esok siang jahit lagi satu bookcover, pstu in sya Allah petang esok pos, tangan sakit kene minyak panas, 😪potong kain pon pedih . Gedik lebih, kahh! Siapa nak order kain boleh pilih kat ig @wonderdorifabric .
P/S : kain owl ni tinggal sikit . Tq
#wonderdori #planneraddict #planneraddictmalaysia #fabricdori

My #bujotrackertracker update. Lol, thanks to @greenishplanning for the inspiration and the hilarious hashtag. As you cab see I just add this to my dailies on one side or the other. Actually this has grown. I originally starred out with 5 boxes and I'm now at 14. Some I don't need every day so I either leave them blank like pictured or if I remember when drawing it I'll draw less boxes. All these have a letter or symbol next to them which correspond with my key so I know what to check. Like M is monthly, #C is challenges and 22 is page 22 of my collections insert. I usually leave more space between this tracker and my to do list but I had a lot to write that day. 📝

Also shown is my new time bar. I'm thinking of calling it a #timetable. What do you think? Once again drawing the time bar every day got annoying after two weeks so I did this. Half a page for the 2nd half of the month. I also like that I can see and compare how I've spent my time all in one place. 📝

#bulletjournalcommunity #plannercommunity #trackingmytrackers #yeahIdothat #planneraddict
#nycplanneraddicts #bwwpc #tn #travelersnotebook #fabricdori #fauxdori #fountainpen #worldwatercolormonth

Trifold custom size bookcover , lama tak jahit kain blue bear ni. Esok ada postage yer, nnti saya update siapa punye yg dah siap. Tq.
#fabricdori #wonderdori #planneraddict #planneraddictmalaysia

Banyak lagi barang unk diletgo, nanti upload slow2..yang berminat boleh DM ya.
.
.
#prelove #letgo #malaysia #patchesmurah #ironpatches #fabricdori #woddenwords #partyplanner #planneraddictmalaysia

My first fabric dori. I bought it since last year but till' now I've never use it 😅 I am still searching the right time when I could learning to sew my very own handmade fabric dori, but there is still "something" make it to kept delayed 😯



#dori #fabricdori #travelersnotebook #journal #journaling #collection #mycollection #kotakinabalu #kkcity #planners #planner #plannerlove #planneraddict #planneraddictmalaysia #planneraddictsabah #plannercommunity #plannergoodies #plannergirl #plannerlife #plannergeek #plannersupplies #plannerjunkie #plannerobsessed #plannernerd

Aisha dah planner peace ❤️anda bila lagi?
#Repost @aisha_happyplannerz (@get_repost)
・・・
Thank you so much @mieyrayusoff_gallery for making my wishlist came true ✨i think i can finally have my planner peace now. Been loving this fabric since 2015 but i didnt get the chance to have it. Now that i finally have it, im totally gonna use the dori as my wallet, and of course another mission accomplised, that is the roll pencil case that can fit in glue-stick. Thank u again mieyra ❤️ ( i juz luv everything bout it! The colour, turquoise, pink and florals! )
#rollpencilcase #fabricdori #myplannerbabes #handmademalaysia #plannerworld #fabricdori #planner #plannercommunity

Kain ni dah ada stock ya... Hari tu beli sikit sekarang jangan berebut semua dapat ❤️ just wassup mira 0179588283 ❤️ nak tengok kain lain pergi ke @mygcatalog ya #fabricdori #myplannerbabes #handmademalaysia #plannerworld #plannercovers

Tq @aisha_happyplannerz siap buat live lagi.... Yang ni aisha mintak mira buat custom ❤️
Ok yang nak order boleh pilih fabric kat @mygcatalog dan terus wassup mira ya ❤️ #plannercovers #plannerworld #handmademalaysia #myplannerbabes #fabricdori

I cut down this folder so I could use it in my a5 travelers notebook #fabricdori #journaling

Most Popular Instagram Hashtags