[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ezzanurfasya

581 posts

TOP POSTS

Biar gambar berbicara. Hehe baba cakap β€œSAYA MENANG MOTOOOO!!!” . πŸ˜‚. Tahniah baba n mama. Harap2 lagi 2 bulan aca balik Melaka, boleh bawa round satu Melaka naik motor tu. Vroommmmmm... πŸ›΅πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
.
.
.
#ootd #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

"Jangan biarkan stress menghantui hari kita. Let's chill n enjoy di setiap masa yang terluang."
.

P/s: walaupun assignment masih lagi loading kt diary. Kah! πŸ˜ͺ .

#love
#faith
#ezzanurfasya
#love_faith_enf

Tidak akan lari permainan teori daripada student kaunseling. πŸ‘©πŸ»β€πŸŽ“
.
#counsellingstudent #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»πŸ‘ΌπŸ»
.
.
#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

As I grow older, much older, I will experience many things and I will hit rock bottom again and again. Again and again I will suffer; again and again I will get back on my feet. I will not be defeated. I won’t let my spirit be destroyed. .
.
.
#ootd #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Happy Deepavali to @gurlaccu . πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽˆ
.
.
.
#deepavalispecial #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Lunch plus hi-hea kali ni sis fasya jadi kucing yg berkacukan kambing. Hehehe. πŸ±βž•πŸ = cingbeng . πŸ˜‚
.

#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

The most important thing to realize is that we have no power over other people, events or even outcomes. But we absolutely have power over how we treat and talk to ourselves - which includes what we allow into our space.
.
.
#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Breakfast with my one and only buah hati πŸ’˜ at @trulytwocafe .
.
.
.
#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

MOST RECENT

β€œβ€¦Let everything happen to you: beauty and terror. Just keep going. No feeling is final…”
.
.
.
.
#ootd #vsco #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

And then my soul saw you and it kind of went, β€œOh, there you are. I’ve been looking for you..”
.
.
.
#konvokesyenumt @umt_pretty #ootd #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Tak tahu macam mana kakak yg kt tengah tu makin lama makin tinggi...? πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ. Btw, malam ni fasya nk minta maaf jika news feet kalian penuh dengan gambar2 dari saya. Dan mungkin 2 hari akan dtg juga..sbb event ni 3 hari 2 malam.. so faham2 je la klu byak kenangan yg saya nak share kt ig ni ye. Klu tak suka kalian kena suka jgk okeys. Jngn marah ye, skali skala fasya nk buat perangai pelik. #janganmengata πŸ˜‰
.
.
.
#ootd @umt_pretty #suprano #voiceofharmony #umt #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Kakak kt sebelah kan nama dia cik B.. dia kata dia nk amik gmbr dengan saya sbb dia kata bukan saya yang kata, dia kata dia nak bergambar dengan saya sbb saya ni amik course kaunseling, sbb tu dia nk amik gambar dengan saya. Saya pon tak faham kenapa dia nk amik gmbr dengan budak course kaunseling. Agak2 kenapa eh? Emmm.. siapa boleh tolg jawabkan? πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ.
.
.
#haha #budakkaunseling #konvokesyen #voiceofharmony @umt_pretty #umt #ootd #siscomel #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Sampai tersengok-sengok dia duduk menunggu aku sampai habis belajar. Haha thanks again weyhh.. ni dah kali kedua kau teman aku belajar sampai subuh. Tapi kali ni dalam hubungan dua hala. Mmg terbaiklah dpt sahabat mcm ni. Sanggup korbankan masa tidur semata-mata demi nk bantu n teman kawan dia ni. Thanks weyhh. Btw, ayat kt wallpaper belakang tu sgt bermakna. Hehe. 😎
.
.
.
#study #midterm #ikhlas #sahabat #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Percaya tak??? Hari fasya makan 10 butir donut dalam satu masa tanpa rasa bersalah?? πŸ˜…πŸ€£πŸ€£. Donut 10sen sebutir harganya. πŸ˜‚
.
. .#donut10sen #donutviral #hanyadikualanerus
#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Biar gambar berbicara. Hehe baba cakap β€œSAYA MENANG MOTOOOO!!!” . πŸ˜‚. Tahniah baba n mama. Harap2 lagi 2 bulan aca balik Melaka, boleh bawa round satu Melaka naik motor tu. Vroommmmmm... πŸ›΅πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨
.
.
.
#ootd #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Sakit hati punye pasal sbb harini ramai org yg sis kenal g karoke tak hajakkk..so sis karok sorg2 sambil buat assignment tengah2 mlm ni.. 😜. Dapp tak? πŸ™ˆ
.
. .
#jampi #assignments #lovesinging #suaramerdu #perasan @haelhusaini πŸ˜‰
.
.
#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Don’t forget to feel free to post πŸ˜‰.
.
.#bollywoodfashion #ootdbollywood #ootd
#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Looking at the stars always makes me dream. ⭐️🌹
.
.
.
#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

β€œTHE TIME OF OUR LIFE” .
.
Bollywood Night . πŸ’ƒπŸ»
.
#PEKA #BOLLYWOODNIGHT #ANNUALDINNERPEKA17/18#COUNSELLINGSTUDENT #love #ootd #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Apabila sis serahkan diri kepada orang untuk memberi pandangan terhadap diri ini... Maka inilah yang sis terima... Ada yang boleh diterima. Dan ada juga yang mcm geli nk terima.. hahaha. .
P/s: mungkin mereka menilai saya hanya pada luaran, akan tetapi hanya Allah saja yang tahu apa yang ada dlm hati ini. 😊
.
.

#reflection #muhasabahdiri #siskuat #sispositive #siscuba #siscantik? #haha #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

BBQ TIME πŸ—πŸ–πŸŒ­πŸ₯“πŸ₯–πŸ€πŸŒ½πŸ₯”πŸ₯πŸ πŸŒ°
.
. .#bbqparty #housemates #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Alhamdulillah my biceps getting bigger after 3 months I’m workout at the gym with taking a whey protein to be a sissado. πŸ’ͺ🏻😎. .
.
#sissado #pekasportsfever #umt #peka #crew #netball #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Our supporting lecturer ever. 😍
.
.
.
#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

The things that we cannot buy with money is experienced, love and our happiness with our own rules. .
.
.
#ootd #class #student #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

This is not flower. But it is ayame . 😬
.
.sedap rupanya binatang ni. 😝
.
.

#love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Spending quality time with VOH family in my whole weekend withis from yesterday, today n In Syaa ALLAH tomorrow too. Amazing moment ever. πŸ˜πŸ˜‚. .
.
#roadtoconvo #repost #voiceofharmony #vokalpractice #practisemakesperfect #choir #suprano #love #faith #ezzanurfasya #love_faith_enf

Most Popular Instagram Hashtags