#ezuwanismail

5493 posts

TOP POSTS

Korang kalau nak tempah baju macam @mfmirafilzah ni kena bawak org utk betulkan kain setiap kali nk posing ya.. #ezuwanismail

Tak kira bangsa semua pakai ezuwan ismail ..tu yg datang london tu ramai mek salleh nk bt baju kurung dgn #ezuwanismail #memoriesofgracekelly

Malas la nk bubuh caption pic ni ..korang bubuh sendiri la #knightsbridgerayacollection #eikl #ezuwanismail

Speechless tgk baju ni...tgk batu2 tu pun dh ketar lutut #knightsbridgerayacollection #ezuwanismail #eikl

Baju tunang skrg semua letup2...lepas ni pening kepala dah nk design baju sanding #ezuwanismail

Raya kan sebulan ..jadi baju ni raya ke berapa? #knightsbridgerayacollection #ezuwanismail #eikl

Korang kalau tak nk tahu harga bole DM atau telepon butik ya..sbb baju2 raya #knightsbridgerayacollection mmg bt korang tak lena tido #ezuwanismail #eikl

Simple, classic,elegant, and exclusive itu la tema #knightsbridgerayacollection tahun ni #eikl #ezuwanismail 100 tahun lagi pun korang bile pakai baju kurung ni .. #timeless

MOST RECENT

😍😍😍 in love with this! What about yours? Limited 40 pieces sahaja untuk each colours tawwww! So kalau 5 colour dah sah2 200 helai sajo untuk siapa yang cepat dia kacak di Aidilfitri nanti. .
.
Grab it fast before u guys menangis di bucu katil mahupun di depan butik Ezuwan Ismail kannnnn 😅😭 .
.
#kurtaEISA #EISAbyezuwanismail #ezuwanismail #kurtaslimfit #kurtaraya #bajuraya2017 #kurtamoden #kurtalelaki #kurtamurah

#kurtaEISA #EISAbyezuwanismail
.
Colour : Sky Blue
Size : S,L,M
Cutting : Slim Fit
.
Price : RM299
Whatsapp 012.652.1542 for details
.
#kurtaEISA #EISAbyezuwanismail #ezuwanismail #kurtaslimfit #kurtaraya #bajuraya2017 #kurtamoden #kurtalelaki #kurtamurah

Sambil2 nak tido tu ukur2 lah size korang jatuh kategori mana.. pastu zasssss lepas sahur satgi trus leh order #kurtaEISA ni!
.
Hurry up bro! 200 pieces sahaja untuk raya 2017 from the one and only designer @ezuwanismail
.
.#kurtaEISA #EISAbyezuwanismail #ezuwanismail #kurtaslimfit #kurtaraya #bajuraya2017 #kurtamoden #kurtalelaki #kurtamurah

Awak jangan pandang saya lama-lama, nanti gugur jantung saya.Nanti orang lain yang sempat kutip...Awak tak risau ke?
.
Btw #kurtaEISA kaler sky blue ni ke yang buatkan awak pandang lama2 ni?? .
#kurtaEISA #EISAbyezuwanismail #ezuwanismail #kurtaslimfit #kurtaraya #bajuraya2017 #kurtamoden #kurtalelaki #kurtamurah

Most Popular Instagram Hashtags