[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ezuwanismail

5836 posts

TOP POSTS

Nak tanya ni, baju raya uolls tahun ni size apa? Mimi size Xs even dah ada @thesyahrayqal . Senang gila nak pilih baju bila consume #Qurose sebab semua size kecik kecik body kita boleh masuk hehe. .
Uolls pun jangan lupa consume #Qurose taw baru la kita sama sama kurus di pagi raya ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
#ladybosssyahmimibeauty #ezuwanismail

Aidilfitri 2017..
#kurtaEisa
#EzuwanIsmail

Always gorgeous! Pakai apa pun cantik @zaidaibrahim tambah2 pakai dress #ezuwanismail

Malas la nk bubuh caption pic ni ..korang bubuh sendiri la #knightsbridgerayacollection #eikl #ezuwanismail

Welcome to Knightsbridge!

Liveupdate #KnightsbridgeRayaCollection by @EzuwanIsmail

Inspired by one of London's most famous shopping districts, Ezuwan Ismail 2017 Raya Collection evokes a sense of femininity, glamour & luxury which comes in 24 unique and elegant masterpieces.
Photographer by @shafiqshahar
Videographer by @kaiostudio

#ezuwanismail #eikl #knightsbridgerayacollection #gayakoleksiraya2017

Ini baru tunang blum sanding ya.. gigit jari tgk #ezuwanismail

Simple, classic,elegant, and exclusive itu la tema #knightsbridgerayacollection tahun ni #eikl #ezuwanismail 100 tahun lagi pun korang bile pakai baju kurung ni .. #timeless

Speechless tgk baju ni...tgk batu2 tu pun dh ketar lutut #knightsbridgerayacollection #ezuwanismail #eikl

MOST RECENT

Aidilfitri 2017..
#kurtaEisa
#EzuwanIsmail

Order dah buka ye siapa nak beli still harga promo RM 199 skali dgn post! Ala2 #sari .. boleh lilit2 kat tangan ke, pingang ke mcm2 style u boleh buat dgn kain panjang tu ๐Ÿ™‚Limited piece je tingal uols!lambat nanti menangis bucu katil .#kurungmoden #dress #jubah semua nya special design n printed limited 50pieces je per design.. #exclusive sgt !!!limited piece je yang tinggal .tengah promosi murah sangat2 ni...RM199 sahaja siap pos!!! baju sentuhan design terkenal tau @ezuwanismail bukan calang2 .. #dress #malaysiadesign #ezuwanismail #bajuwanita #bajuperempuan #bajucantik #sayajual #sayajualmurah #hotfm #hitzfm #erafm #koolfm #flyfm #singapore #brunei #kl #malaysia #malaysiainstashop #instashop #bajuraya #bajukurung #sayajual #bajuraya2017 #bajurayamurah #ezuwanismail #bajurayaterkini #bajupromo to order watsapp 012-3343927

Order dah buka ye siapa nak beli still harga promo RM 199 skali dgn post! Ala2 #sari .. boleh lilit2 kat tangan ke, pingang ke mcm2 style u boleh buat dgn kain panjang tu ๐Ÿ™‚Limited piece je tingal uols!lambat nanti menangis bucu katil .#kurungmoden #dress #jubah semua nya special design n printed limited 50pieces je per design.. #exclusive sgt !!!limited piece je yang tinggal .tengah promosi murah sangat2 ni...RM199 sahaja siap pos!!! baju sentuhan design terkenal tau @ezuwanismail bukan calang2 .. #dress #malaysiadesign #ezuwanismail #bajuwanita #bajuperempuan #bajucantik #sayajual #sayajualmurah #hotfm #hitzfm #erafm #koolfm #flyfm #singapore #brunei #kl #malaysia #malaysiainstashop #instashop #bajuraya #bajukurung #sayajual #bajuraya2017 #bajurayamurah #ezuwanismail #bajurayaterkini #bajupromo to order watsapp 012-3343927

Order dah buka ye siapa nak beli still harga promo RM 199 skali dgn post! Ala2 #sari .. boleh lilit2 kat tangan ke, pingang ke mcm2 style u boleh buat dgn kain panjang tu ๐Ÿ™‚Limited piece je tingal uols!lambat nanti menangis bucu katil .#kurungmoden #dress #jubah semua nya special design n printed limited 50pieces je per design.. #exclusive sgt !!!limited piece je yang tinggal .tengah promosi murah sangat2 ni...RM199 sahaja siap pos!!! baju sentuhan design terkenal tau @ezuwanismail bukan calang2 .. #dress #malaysiadesign #ezuwanismail #bajuwanita #bajuperempuan #bajucantik #sayajual #sayajualmurah #hotfm #hitzfm #erafm #koolfm #flyfm #singapore #brunei #kl #malaysia #malaysiainstashop #instashop #bajuraya #bajukurung #sayajual #bajuraya2017 #bajurayamurah #ezuwanismail #bajurayaterkini #bajupromo to order watsapp 012-3343927

Order dah buka ye siapa nak beli still harga promo RM 199 skali dgn post! Ala2 #sari .. boleh lilit2 kat tangan ke, pingang ke mcm2 style u boleh buat dgn kain panjang tu ๐Ÿ™‚Limited piece je tingal uols!lambat nanti menangis bucu katil .#kurungmoden #dress #jubah semua nya special design n printed limited 50pieces je per design.. #exclusive sgt !!!limited piece je yang tinggal .tengah promosi murah sangat2 ni...RM199 sahaja siap pos!!! baju sentuhan design terkenal tau @ezuwanismail bukan calang2 .. #dress #malaysiadesign #ezuwanismail #bajuwanita #bajuperempuan #bajucantik #sayajual #sayajualmurah #hotfm #hitzfm #erafm #koolfm #flyfm #singapore #brunei #kl #malaysia #malaysiainstashop #instashop #bajuraya #bajukurung #sayajual #bajuraya2017 #bajurayamurah #ezuwanismail #bajurayaterkini #bajupromo to order watsapp 012-3343927

Order dah buka ye siapa nak beli still harga promo RM 199 skali dgn post! Ala2 #sari .. boleh lilit2 kat tangan ke, pingang ke mcm2 style u boleh buat dgn kain panjang tu ๐Ÿ™‚Limited piece je tingal uols!lambat nanti menangis bucu katil .#kurungmoden #dress #jubah semua nya special design n printed limited 50pieces je per design.. #exclusive sgt !!!limited piece je yang tinggal .tengah promosi murah sangat2 ni...RM199 sahaja siap pos!!! baju sentuhan design terkenal tau @ezuwanismail bukan calang2 .. #dress #malaysiadesign #ezuwanismail #bajuwanita #bajuperempuan #bajucantik #sayajual #sayajualmurah #hotfm #hitzfm #erafm #koolfm #flyfm #singapore #brunei #kl #malaysia #malaysiainstashop #instashop #bajuraya #bajukurung #sayajual #bajuraya2017 #bajurayamurah #ezuwanismail #bajurayaterkini #bajupromo to order watsapp 012-3343927

Order dah buka ye siapa nak beli still harga promo RM 199 skali dgn post! Ala2 #sari .. boleh lilit2 kat tangan ke, pingang ke mcm2 style u boleh buat dgn kain panjang tu ๐Ÿ™‚Limited piece je tingal uols!lambat nanti menangis bucu katil .#kurungmoden #dress #jubah semua nya special design n printed limited 50pieces je per design.. #exclusive sgt !!!limited piece je yang tinggal .tengah promosi murah sangat2 ni...RM199 sahaja siap pos!!! baju sentuhan design terkenal tau @ezuwanismail bukan calang2 .. #dress #malaysiadesign #ezuwanismail #bajuwanita #bajuperempuan #bajucantik #sayajual #sayajualmurah #hotfm #hitzfm #erafm #koolfm #flyfm #singapore #brunei #kl #malaysia #malaysiainstashop #instashop #bajuraya #bajukurung #sayajual #bajuraya2017 #bajurayamurah #ezuwanismail #bajurayaterkini #bajupromo to order watsapp 012-3343927

Order dah buka ye siapa nak beli still harga promo RM 199 skali dgn post! Ala2 #sari .. boleh lilit2 kat tangan ke, pingang ke mcm2 style u boleh buat dgn kain panjang tu ๐Ÿ™‚Limited piece je tingal uols!lambat nanti menangis bucu katil .#kurungmoden #dress #jubah semua nya special design n printed limited 50pieces je per design.. #exclusive sgt !!!limited piece je yang tinggal .tengah promosi murah sangat2 ni...RM199 sahaja siap pos!!! baju sentuhan design terkenal tau @ezuwanismail bukan calang2 .. #dress #malaysiadesign #ezuwanismail #bajuwanita #bajuperempuan #bajucantik #sayajual #sayajualmurah #hotfm #hitzfm #erafm #koolfm #flyfm #singapore #brunei #kl #malaysia #malaysiainstashop #instashop #bajuraya #bajukurung #sayajual #bajuraya2017 #bajurayamurah #ezuwanismail #bajurayaterkini #bajupromo to order watsapp 012-3343927

Order dah buka ye siapa nak beli still harga promo RM 199 skali dgn post! Ala2 #sari .. boleh lilit2 kat tangan ke, pingang ke mcm2 style u boleh buat dgn kain panjang tu ๐Ÿ™‚Limited piece je tingal uols!lambat nanti menangis bucu katil .#kurungmoden #dress #jubah semua nya special design n printed limited 50pieces je per design.. #exclusive sgt !!!limited piece je yang tinggal .tengah promosi murah sangat2 ni...RM199 sahaja siap pos!!! baju sentuhan design terkenal tau @ezuwanismail bukan calang2 .. #dress #malaysiadesign #ezuwanismail #bajuwanita #bajuperempuan #bajucantik #sayajual #sayajualmurah #hotfm #hitzfm #erafm #koolfm #flyfm #singapore #brunei #kl #malaysia #malaysiainstashop #instashop #bajuraya #bajukurung #sayajual #bajuraya2017 #bajurayamurah #ezuwanismail #bajurayaterkini #bajupromo to order watsapp 012-3343927

Order dah buka ye siapa nak beli still harga promo RM 199 skali dgn post! Ala2 #sari .. boleh lilit2 kat tangan ke, pingang ke mcm2 style u boleh buat dgn kain panjang tu ๐Ÿ™‚Limited piece je tingal uols!lambat nanti menangis bucu katil .#kurungmoden #dress #jubah semua nya special design n printed limited 50pieces je per design.. #exclusive sgt !!!limited piece je yang tinggal .tengah promosi murah sangat2 ni...RM199 sahaja siap pos!!! baju sentuhan design terkenal tau @ezuwanismail bukan calang2 .. #dress #malaysiadesign #ezuwanismail #bajuwanita #bajuperempuan #bajucantik #sayajual #sayajualmurah #hotfm #hitzfm #erafm #koolfm #flyfm #singapore #brunei #kl #malaysia #malaysiainstashop #instashop #bajuraya #bajukurung #sayajual #bajuraya2017 #bajurayamurah #ezuwanismail #bajurayaterkini #bajupromo to order watsapp 012-3343927

#reupload disebabkan beberapa kesulitan โœŒ๐Ÿพ , btw hari ni 2nd syawal mcm tahun2 lepas jugak , masih lg beraya dgn org yg sama , tapi kenapa ? sbb mereka kesayangan sia la awaaaaaaaa #TeamRayaBujang #TeamRayaTganu #TeamTakTahuBajuKalerApaSebenarnya -kurta by @ezuwanismail #KurtaEisa #EzuwanIsmail -

Most Popular Instagram Hashtags