#eyeshadowpen

MOST RECENT

Eyeshadow 2 minit paling trending ! Kenapa trending ? 💯 Menjimatkan masa dan senang guna . 💯 Jimat space sebab dalam bentuk pen . 💯 Warna memukau , semua warna yang sesuai untuk wanita Asia . 💯 Mur mur harga kasih sayang .

Mata dah cantik ,jangan lupa bibir pulak . Topup dengan SoBella Lipmatte.

Fuh 🤟🏼 Glamour kau ! Terus bidadari 😍

#eyeshedow2minit
#sobellalabis

Eyeshadow 2 minit paling trending ! Kenapa trending ? 💯 Menjimatkan masa dan senang guna . 💯 Jimat space sebab dalam bentuk pen . 💯 Warna memukau , semua warna yang sesuai untuk wanita Asia . 💯 Mur mur harga kasih sayang .

Mata dah cantik ,jangan lupa bibir pulak . Topup dengan SoBella Lipmatte.

Fuh 🤟🏼 Glamour kau ! Terus bidadari 😍

#eyeshedow2minit
#sobellalabis

Wanita yang bekerjaya/seorang ibu yang sentiasa nak cepat bersiap, sangat² disarankan untuk menggunakan Sobella Eyeshadow Stick. .
Senang, dan sangat mudah nak pakai. .

Kenapa bazirkan masa dan tenaga? Harga pun sangat² mampu milik. .

Dapatkan sekarang code pilihan hati anda, sementara stock masih ada.
#sobellaeyeshadow #eyeshadowsobella #eyeshadowstick #peneyeshadow #eyeshadowpen

Cantiknye color nude blush ni😘😘
.
Color salmon pinkn gituewww..recikkkkk💗
.

Ready stok
Ws 0139103982
Ws 0139103982

Eyeshadow rosegold😘
.
Memang yng ni paling lajub jalan..cantik dan mewah gitueww
.
..r3ady stok
Ws 0139103982
Ws 0139103982

JIMAT MASA! tak sampai 2.minit pun dah siap tang mata😘😘
.
.
Ramai dah ckp, nk cantik mudah dah sekarg, ada eyeshadow pen, bolwh bawak.kemana2 tanpa risau pecah
.
.
Ws 0139103982
Ws 0139103982

MATA TAMPAK LEBIH MENGODA DENGAN EYESHADOW PEN 2 MINIT
.
.
Kenalkan eyeshadow pen 2 minit PACKAGING BARU . eyeshadow Pen 2 minit, PERTAMA di Malaysia 🎀
.
.
Hanya 10 warna Sahaja, dan Semestinye Limited Edition
. ✔️Tidak Berdebu
✔️Tidak perlukan primer
✔️Warna yang Pingmented
✔️Tidak ada Shimmer, mudah diblend
✔️Dalam bentuk pen, mudah dibawa
✔️Jimat Masa, sangat sesuai untuk yang tak pandai make up tapi nak cantik bergetah .
.
promosi pengenalan alan RM 39 sahaja, normal RM 50, JIMAT RM 11 dari harga kotak 💰
.
Wasap 0136603605
Wasap 0136603605
Wasap 0136603605

MATA TAMPAK LEBIH MENGODA DENGAN EYESHADOW PEN 2 MINIT
.
.
Kenalkan eyeshadow pen 2 minit PACKAGING BARU . eyeshadow Pen 2 minit, PERTAMA di Malaysia 🎀
.
.
Hanya 10 warna Sahaja, dan Semestinye Limited Edition
. ✔️Tidak Berdebu
✔️Tidak perlukan primer
✔️Warna yang Pingmented
✔️Tidak ada Shimmer, mudah diblend
✔️Dalam bentuk pen, mudah dibawa
✔️Jimat Masa, sangat sesuai untuk yang tak pandai make up tapi nak cantik bergetah .
.
promosi pengenalan alan RM 39 sahaja, normal RM 50, JIMAT RM 11 dari harga kotak 💰
.
Wasap 0136603605
Wasap 0136603605
Wasap 0136603605

MATA TAMPAK LEBIH MENGODA DENGAN EYESHADOW PEN 2 MINIT
.
.
Kenalkan eyeshadow pen 2 minit PACKAGING BARU . eyeshadow Pen 2 minit, PERTAMA di Malaysia 🎀
.
.
Hanya 10 warna Sahaja, dan Semestinye Limited Edition
. ✔️Tidak Berdebu
✔️Tidak perlukan primer
✔️Warna yang Pingmented
✔️Tidak ada Shimmer, mudah diblend
✔️Dalam bentuk pen, mudah dibawa
✔️Jimat Masa, sangat sesuai untuk yang tak pandai make up tapi nak cantik bergetah .
.
promosi pengenalan alan RM 39 sahaja, normal RM 50, JIMAT RM 11 dari harga kotak 💰
.
Wasap 0136603605
Wasap 0136603605
Wasap 0136603605

.
.
.
CODE : GOLDIVA
.
🍁 EYESHADOW yang senang & cepat nak pakai 🍁

Sesuai sangatlah dengan nama dia eyeshadow 2 minit. Korang picit2 calit2 kat kelopak mata, blend pakai jari. Setengah minit jer dah siap.
.
Tak sempat nak pakai kat umah eyeshadow tu? Kat mana-mana pun boleh pakai tau. Eyeshadow ni bentuk pen ringan & senang simpan dalam handbag
.
Terdapat 10 jenis warna:
.
✅ Rosegold
✅ Goldiva
✅ Hashbrown
✅ Coconut
✅ Cranberry
✅ Valentine
✅ French Rose
✅ Amethyst
✅ Nude Blush
✅ Sunshine
.
1pc RM39.00 belum masuk postage
3pcs PERCUMA POSTAGE & FREE GIFT
5pcs DISKAUN RM10, PERCUMA POSTAGE & PERCUMA GIFT
.
Rugi kalau tak beli 🤩
.
Klik link whatsapp di bio.
.
📲 0172347622
📲 0172347622
📲 0172347622
.
🚗 COD KL
🤝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

SUNSHINE. .

Code ni kuning keemasan, sangat sesuai untuk mekap harian yang nak nampak wajah kelihatan segar. .

Boleh matching dengan semua jenis look/pakaian. .

Tunggu ape lagi, jom cepat samvar sementara masih ada stock panas². .

COD area Klang (Andalas/Bukit Tinggi/Sungai Udang/Seri Sentosa/Kg Jawa/Padang Jawa) dan Shah Alam (Seksyen 26/ Seksyen 27/USJ / Seksyen 20/ Seksyen 14) .

Roger² je okehhh.
#sobellasquad #sobellaeyeshadow #eyeshadowstick #sobellaeyeshadow2minit #eyeshadowpen #sobellaklang .

Nak guna Eyeshadow ni susah ke? .

Calit je, leoasty blend. Nak blend guna berus boleh, jari pun boleh. Pilihan anda. .

Simple je kan?
#sobellaeyehsadow2minit #eyeshadowstick #eyeshadowpen #sobellaklang #codklang

Make up cepat dan pantas.. Make sure mata tu kena touch up sikit. Mudah dan senang kan ada #eyeshadowpen 2 minit ni😘. Lipmatte wajib lah pakai baru naik seri gituew
Ombre lips paling tin suka, baru lah nampak fresh dan korea2 gitueww
.
.
#sobellaKedah

DARA JELITA mix MAWAR MERAH
.
.
.
Lipmatte SoBella ni walaupun mix banyak kaler tekstur still ringan jer kat bibir,
Tak melekit atau melekat macam gam pon!
Selesa jer, bibir pon tak kering 😍
.
Jom korang berSobella, miliki bibir mungil dan merah semulajadi dengan lipmatte berasaskan madu asli😘
. .
.
.
.
#sobellacosmetic #sobellasolawa #lipmattetahanlama #lipstikmadu #makeupartist #uitm #unisel #mua #sobellarayaedition #rawatbibirhitam #rawatbibirkering #bazaarpaknil #visitmyigmalaysia #nudecolor #sobellatumpat #sobellaketereh #sobellaeyeshadow #eyeshadowstick #eyeshadowpen #pigmentedeyeshadow #sobellamasayu #sobelladarajelita

Most Popular Instagram Hashtags