#eyeshadowglittermurahmalaysia

114 posts

TOP POSTS

EYESHADOW GLITTER

1 UNIT RM15

POS RM7 SM / RM11 SS

Whatsapp 0195526637

#eyeshadow #eyeshadowglitter
#eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia

TOO FACED GLITTER BOMBโค
RM 20
ws/dm๐Ÿ“ฑ0197666551 for more๐ŸŒผ
#bolehcampurproduk #bolehcampurbarangmakeup #belibanyaklagimurah #makeupmurahmalaysia #toofacedmurah #eyeshadowglittermurahmalaysia

USHAS Glitter Eyeshadow RM 13
.
BORONG: RM 11 ร— 3 // RM 10 ร— 6
.
0132691030 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.

#eyeshadowmurah #eyeshadowglitterrm10 #eyeshadowglitterborong #eyeshadowglittermurah #USHASMURAHMALAYSIA #eyeshadowborongmurah #eyeshadowglittermurahmalaysia

The Nudes Eye N Blusher dlm 1 pallete ! rm30 je termasuk post Sm Ss add Rm5 , China made bukan thai kaler cantik gilors macam ori ! Ada glitter lagi โค

Wssp 01123841624

#thenudeseyeshadow #thenudeeyeshadowpalette #thenudeeyeshadowmurah #thenudeeyeshadowmalaysia #thenudeeyenblush #thenudeeyeshadowblushmalaysia #eyeshadowmalaysia #eyeshadowmalaysiamurah #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #sayajualcosmetic #sayajualmurah

GLITTER EYESHADOW
HARGA: RM3 (exclude postage)
*pembelian RM100 ke atas, FREE POSTAGE.
.
Lagi pilihan eyeshadow? Klik sini.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#eyeshadow_by_ik
.
.
Macam mana nak order? Terus WhatsApp kami utk fast respond (InsyaALLAH).
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
.
Atau nak lagi senang, pergi je dekat 'bio' ig kami, klik link wassap yang ada kat situ, then terus anda akan automatik pergi ke WhatsApp dan boleh WhatApp kami tanpa perlu save nombor terlebih dahulu. Mudah dan senang, kan? ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#glittereyeshadow #glittereyeshadowmurah #glittereyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia ... #mekap #sayasukamekap #mekapmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapnurraysa #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #ootd #lokalah #ceritakita #lofattah
.

MOST RECENT

TOO FACED GLITTER BOMBโค
RM 20
ws/dm๐Ÿ“ฑ0197666551 for more๐ŸŒผ
#bolehcampurproduk #bolehcampurbarangmakeup #belibanyaklagimurah #makeupmurahmalaysia #toofacedmurah #eyeshadowglittermurahmalaysia

The Nudes Eye N Blusher dlm 1 pallete ! rm30 je termasuk post Sm Ss add Rm5 , China made bukan thai kaler cantik gilors macam ori ! Ada glitter lagi โค

Wssp 01123841624

#thenudeseyeshadow #thenudeeyeshadowpalette #thenudeeyeshadowmurah #thenudeeyeshadowmalaysia #thenudeeyenblush #thenudeeyeshadowblushmalaysia #eyeshadowmalaysia #eyeshadowmalaysiamurah #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #sayajualcosmetic #sayajualmurah

Hi semua
PROMOSI RAYA๐Ÿ˜†NEW ITEM
EYESHADOW GLITTER readdy stockk๐Ÿ˜
RM 18 only
Postage excluded
Whatsapp to order
.
WADI- 011 2969 3199
WADI- 011 2969 3199
WADI- 011 2969 3199
.
๐Ÿ˜boleh visit @thelabboutique shah alam untuk tahu kosmetik @glambyrahdi yg tengah meletopss
.
๐Ÿ˜„Jika anda mnjadi planggan ttap saya, hrga pling cunn akan saya berikan
.
๐Ÿ˜„Klau anda beli secara pukal pun, hrga pling cun saya bagi jugak
.
#makeupmurah #skincaremurah #eyshadow #eyeshadoglitter #eyeshadowmurah
#eyeshadowglittermurah
#eyeshadowmalaysia #eyeshadowglittermalaysia
#eyeshadowmalaysiamurah
#eyeshadowglittermalaysiamurah #eyeshadowmurahmalaysia
#eyeshadowglittermurahmalaysia #glambyrahdi #hashtagjer #kosmetikmurah #glambyrahdi
@glambyrahdi @glambyrahdi @glambyrahdi

Hi semua
PROMOSI RAYA๐Ÿ˜†NEW ITEM
EYESHADOW GLITTER readdy stockk๐Ÿ˜
RM 18 only
Postage excluded
Whatsapp to order
.
WADI- 011 2969 3199
WADI- 011 2969 3199
WADI- 011 2969 3199
.
๐Ÿ˜boleh visit @thelabboutique shah alam untuk tahu kosmetik @glambyrahdi yg tengah meletopss
.
๐Ÿ˜„Jika anda mnjadi planggan ttap saya, hrga pling cunn akan saya berikan
.
๐Ÿ˜„Klau anda beli secara pukal pun, hrga pling cun saya bagi jugak
.
#makeupmurah #skincaremurah #eyshadow #eyeshadowglitter #eyeshadowmurah
#eyeshadowglittermurah
#eyeshadowmalaysia #eyeshadowglittermalaysia
#eyeshadowmalaysiamurah
#eyeshadowglittermalaysiamurah #eyeshadowmurahmalaysia
#eyeshadowglittermurahmalaysia #glambyrahdi #hashtagjer #kosmetikmurah #glambyrahdi
@glambyrahdi @glambyrahdi @glambyrahdi

Hi semua
PROMOSI RAYA๐Ÿ˜†NEW ITEM
EYESHADOW GLITTER readdy stockk๐Ÿ˜
RM 18 only
Postage excluded
Whatsapp to order
.
WADI- 011 2969 3199
WADI- 011 2969 3199
WADI- 011 2969 3199
.
๐Ÿ˜boleh visit @thelabboutique shah alam untuk tahu kosmetik @glambyrahdi yg tengah meletopss
.
๐Ÿ˜„Jika anda mnjadi planggan ttap saya, hrga pling cunn akan saya berikan
.
๐Ÿ˜„Klau anda beli secara pukal pun, hrga pling cun saya bagi jugak
.
#makeupmurah #skincaremurah #eyshadow #eyeshadowglitter #eyeshadowmurah
#eyeshadowglittermurah
#eyeshadowmalaysia #eyeshadowglittermalaysia
#eyeshadowmalaysiamurah
#eyeshadowglittermalaysiamurah #eyeshadowmurahmalaysia
#eyeshadowglittermurahmalaysia #glambyrahdi #hashtagjer #kosmetikmurah #glambyrahdi
@glambyrahdi @glambyrahdi @glambyrahdi

HUDA BEAUTY TEXTURED EYE COLOR SHADOW
HARGA: RM56 (exclude postage)
*pembelian RM100 ke atas, FREE POSTAGE.
.
Lagi pilihan eyeshadow? Klik sini.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#eyeshadow_by_ik
.
.
Macam mana nak order? Terus WhatsApp kami utk fast respond (InsyaALLAH).
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
.
Atau nak lagi senang, pergi je dekat 'bio' ig kami, klik link wassap yang ada kat situ, then terus anda akan automatik pergi ke WhatsApp dan boleh WhatApp kami tanpa perlu save nombor terlebih dahulu. Mudah dan senang, kan? ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#hudabeauty #hudabeautyeyeshadow #hudabeautymurah #eyeshadowhuda
#eyeshadowhudabeauty #eyeshadowhudamurah #glittereyeshadow #glittereyeshadowmurah #glittereyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmalaysia #boubeyeshadow #eyeshadowhuda #eyeshadowpalette ... #mekap #sayasukamekap #mekapmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapnurraysa #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #ootd #lokalah #ceritakita #lofattah
.

HUDA BEAUTY TEXTURED EYE COLOR SHADOW
HARGA: RM56 (exclude postage)
*pembelian RM100 ke atas, FREE POSTAGE.
.
Lagi pilihan eyeshadow? Klik sini.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#eyeshadow_by_ik
.
.
Macam mana nak order? Terus WhatsApp kami utk fast respond (InsyaALLAH).
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
.
Atau nak lagi senang, pergi je dekat 'bio' ig kami, klik link wassap yang ada kat situ, then terus anda akan automatik pergi ke WhatsApp dan boleh WhatApp kami tanpa perlu save nombor terlebih dahulu. Mudah dan senang, kan? ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#hudabeauty #hudabeautyeyeshadow #hudabeautymurah #eyeshadowhuda
#eyeshadowhudabeauty #eyeshadowhudamurah #glittereyeshadow #glittereyeshadowmurah #glittereyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmalaysia #boubeyeshadow #eyeshadowhuda #eyeshadowpalette ... #mekap #sayasukamekap #mekapmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapnurraysa #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #ootd #lokalah #ceritakita #lofattah
.

HUDA BEAUTY TEXTURED EYE COLOR SHADOW
HARGA: RM56 (exclude postage)
*pembelian RM100 ke atas, FREE POSTAGE.
.
Lagi pilihan eyeshadow? Klik sini.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#eyeshadow_by_ik
.
.
Macam mana nak order? Terus WhatsApp kami utk fast respond (InsyaALLAH).
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
.
Atau nak lagi senang, pergi je dekat 'bio' ig kami, klik link wassap yang ada kat situ, then terus anda akan automatik pergi ke WhatsApp dan boleh WhatApp kami tanpa perlu save nombor terlebih dahulu. Mudah dan senang, kan? ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#hudabeauty #hudabeautyeyeshadow #hudabeautymurah #eyeshadowhuda
#eyeshadowhudabeauty #eyeshadowhudamurah #glittereyeshadow #glittereyeshadowmurah #glittereyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmalaysia #boubeyeshadow #eyeshadowhuda #eyeshadowpalette ... #mekap #sayasukamekap #mekapmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapnurraysa #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #ootd #lokalah #ceritakita #lofattah
.

BOUB STARGE EYESHADOW
HARGA: RM25 (exclude postage)
*pembelian RM100 ke atas, FREE POSTAGE.
.
Lagi pilihan eyeshadow? Klik sini.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#eyeshadow_by_ik
.
.
Macam mana nak order? Terus WhatsApp kami utk fast respond (InsyaALLAH).
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
.
Atau nak lagi senang, pergi je dekat 'bio' ig kami, klik link wassap yang ada kat situ, then terus anda akan automatik pergi ke WhatsApp dan boleh WhatApp kami tanpa perlu save nombor terlebih dahulu. Mudah dan senang, kan? ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#glittereyeshadow #glittereyeshadowmurah #glittereyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmalaysia #boubeyeshadow #eyeshadowhuda #eyeshadowpalette ... #mekap #sayasukamekap #mekapmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapnurraysa #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #ootd #lokalah #ceritakita #lofattah
.

BOUB STARGE EYESHADOW
HARGA: RM25 (exclude postage)
*pembelian RM100 ke atas, FREE POSTAGE.
.
Lagi pilihan eyeshadow? Klik sini.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#eyeshadow_by_ik
.
.
Macam mana nak order? Terus WhatsApp kami utk fast respond (InsyaALLAH).
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
.
Atau nak lagi senang, pergi je dekat 'bio' ig kami, klik link wassap yang ada kat situ, then terus anda akan automatik pergi ke WhatsApp dan boleh WhatApp kami tanpa perlu save nombor terlebih dahulu. Mudah dan senang, kan? ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#glittereyeshadow #glittereyeshadowmurah #glittereyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowmalaysia #boubeyeshadow #eyeshadowhuda #eyeshadowpalette ... #mekap #sayasukamekap #mekapmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapnurraysa #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #ootd #lokalah #ceritakita #lofattah
.

GLITTER EYESHADOW
HARGA: RM3 (exclude postage)
*pembelian RM100 ke atas, FREE POSTAGE.
.
Lagi pilihan eyeshadow? Klik sini.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#eyeshadow_by_ik
.
.
Macam mana nak order? Terus WhatsApp kami utk fast respond (InsyaALLAH).
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
.
Atau nak lagi senang, pergi je dekat 'bio' ig kami, klik link wassap yang ada kat situ, then terus anda akan automatik pergi ke WhatsApp dan boleh WhatApp kami tanpa perlu save nombor terlebih dahulu. Mudah dan senang, kan? ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#glittereyeshadow #glittereyeshadowmurah #glittereyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia ... #mekap #sayasukamekap #mekapmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapnurraysa #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #ootd #lokalah #ceritakita #lofattah
.

GLITTER EYESHADOW
HARGA: RM3 (exclude postage)
*pembelian RM100 ke atas, FREE POSTAGE.
.
Lagi pilihan eyeshadow? Klik sini.
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#eyeshadow_by_ik
.
.
Macam mana nak order? Terus WhatsApp kami utk fast respond (InsyaALLAH).
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
๐Ÿ“ฑ+60199999597
.
Atau nak lagi senang, pergi je dekat 'bio' ig kami, klik link wassap yang ada kat situ, then terus anda akan automatik pergi ke WhatsApp dan boleh WhatApp kami tanpa perlu save nombor terlebih dahulu. Mudah dan senang, kan? ๐Ÿ˜‰
.
.
.
.
.
#glittereyeshadow #glittereyeshadowmurah #glittereyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia ... #mekap #sayasukamekap #mekapmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapnurraysa #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #ootd #lokalah #ceritakita #lofattah
.

Most Popular Instagram Hashtags