#eyeshadowglittermurahmalaysia

125 posts

TOP POSTS

EYESHADOW GLITTER

1 UNIT RM15

POS RM7 SM / RM11 SS

Whatsapp 0195526637

#eyeshadow #eyeshadowglitter
#eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia

TOO FACED GLITTER BOMB
RM 22.00 EACH

POS RM 7 SM / RM 10 SS
.
#glitterbombmurah #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia

Tunggu apa lagi, jom try pressed glitter by Nisatouch ni. RM25 je uolss! 😍Ready stockkk. 💕

#makeuptrialpackmalaysia #makeuptrialpackmurah #makeupsephora #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #nisatouchglitter

GLITTER EYESHADOW
HARGA: RM3 (exclude postage)
*pembelian RM100 ke atas, FREE POSTAGE.
.
Lagi pilihan eyeshadow? Klik sini.
👇👇👇
#eyeshadow_by_ik
.
.
Macam mana nak order? Terus WhatsApp kami utk fast respond (InsyaALLAH).
👇👇👇
📱+60199999597
📱+60199999597
📱+60199999597
.
Atau nak lagi senang, pergi je dekat 'bio' ig kami, klik link wassap yang ada kat situ, then terus anda akan automatik pergi ke WhatsApp dan boleh WhatApp kami tanpa perlu save nombor terlebih dahulu. Mudah dan senang, kan? 😉
.
.
.
.
.
#glittereyeshadow #glittereyeshadowmurah #glittereyeshadowmurahmalaysia #eyeshadowglitter #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowmurah #eyeshadowmurahmalaysia ... #mekap #sayasukamekap #mekapmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapnurraysa #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #ootd #lokalah #ceritakita #lofattah
.

Hi semua
PROMOSI RAYA😆NEW ITEM
EYESHADOW GLITTER readdy stockk😍
RM 18 only
Postage excluded
Whatsapp to order
.
WADI- 011 2969 3199
WADI- 011 2969 3199
WADI- 011 2969 3199
.
😁boleh visit @thelabboutique shah alam untuk tahu kosmetik @glambyrahdi yg tengah meletopss
.
😄Jika anda mnjadi planggan ttap saya, hrga pling cunn akan saya berikan
.
😄Klau anda beli secara pukal pun, hrga pling cun saya bagi jugak
.
#makeupmurah #skincaremurah #eyshadow #eyeshadowglitter #eyeshadowmurah
#eyeshadowglittermurah
#eyeshadowmalaysia #eyeshadowglittermalaysia
#eyeshadowmalaysiamurah
#eyeshadowglittermalaysiamurah #eyeshadowmurahmalaysia
#eyeshadowglittermurahmalaysia #glambyrahdi #hashtagjer #kosmetikmurah #glambyrahdi
@glambyrahdi @glambyrahdi @glambyrahdi

MOST RECENT

TOO FACED GLITTER BOMB
RM 22.00 EACH

POS RM 7 SM / RM 10 SS
.
#glitterbombmurah #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia

Pressed Glitter by NisaTouch 💞 mmg glitter gila 😍 pakai untuk dinner memang terusberseri muka. Hanya RM25 je tauu ✨

DM or W/s: +0145362495

#makeuptrialpackmalaysia #makeuptrialpackmurah #makeupsephora #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #nisatouchglitter

Dabdab sekali terus pakai kat kelopak mata💁mmg pigment 🌸

Pressed Glitter by NisaTouch💕

Rm 25

#makeuptrialpackmalaysia #makeuptrialpackmurah #makeupsephora #eyeshadowglittermalaysia #eyeshadowglittermurahmalaysia #eyeshadowglittermurahh

Tunggu apa lagi, jom try pressed glitter by Nisatouch ni. RM25 je uolss! 😍Ready stockkk. 💕

#makeuptrialpackmalaysia #makeuptrialpackmurah #makeupsephora #eyeshadowglittermurah #eyeshadowglittermurahmalaysia #nisatouchglitter

Most Popular Instagram Hashtags