#eyelinerkylie

MOST RECENT

CODE CHERRY BOMB
.
Ramai kastemer eksaited bila guna Fever Glam Lipmatte ni sebab walaupun seharian puasa bibir maintan je tak menggelupas langsung!
.
Apa rahsianya?
.
1. Shea Butter
2. Argan Oil
3. Vitamin E
.
Tiga tiga ni adalah bahan penting untuk lindungi kulit bibir kita. Bukan kulit muka je kita kena jaga taw!
.
Haa, jadi lepas ni jangan takut nak pakai liquid matte lips! Kami hasilkan lipmatt yang mencantikkan dan melindungi kulit bibir uollss! .

Laiii laiii laiii
.
FREE COD tuk pembelian rangkaian kosmetik Airiz Skinz sekitar Kemaman. .
Uollss tunggu je depan pintu tauu😍😍
.
Wasap ciksue 0126897002 @ klik link di profile utk pesanan.

Laiii laiii laiii
.
FREE COD tuk pembelian rangkaian kosmetik Airiz Skinz sekitar Kemaman. .
Uollss tunggu je depan pintu tauu😍😍
.
Wasap ciksue 0126897002 @ klik link di profile utk pesanan.

Laiii laiii laiii
.
FREE COD tuk pembelian rangkaian kosmetik Airiz Skinz sekitar Kemaman. .
Uollss tunggu je depan pintu tauu😍😍
.
Wasap ciksue 0126897002 @ klik link di profile utk pesanan.

Kylie eyeliner
Rm8
Postage rm8sm/rm12ss

#kyliesetmalaysia #eyelinermurah #eyelinerkylie

Nak shantek setiap hari? Masih tercari-cari pilihan kosmetik yang BAGUS, BERKUALITI dan SUPER JIMAT? .
Tentulah Airiz Skinz jadi pilihan uoolllss.
Nak lebih jimat, beli set COMBO. PHEWITTT!! namapun cun melecun ala- ala Telenovela giteww😍. .
COMBO JIMAT AIRIZ SKINZ .
💋 Combo A Aldabella
💋 Combo B Belinda
💋 Combo C Careena
💋 Set Laura Spa A/B
💋 Set Bella A/B
.
Haaaaaa Set Combo Jimat mana yang uoolllss sukaaaa ? 🤔
.
Jomm meriahkan hari anda dengan Airiz Skinz 😍. Confirm kekal jelita sepanjang hari tauuu 😘
.
Nak order? Jom cepat-cepat wasap 0126897002 @ picit link di bio profile ciksue naa

Woww best sangat nihh!!😍😍
.
Dahlah JIMAT BANYAKKK dapat lagiii FREE GIFT MENARIKKKK
.
Jom cepat-cepat order @0126897002 atau klik link di profile ciksue yeee😘

Sejenis yang susah nak jatuh cinta dengan lipmatte, sekali dah jatuh cinta? Pergi mana mana pun mesti bawak Fever Glam lipmatte. Yehuuu!
. .
❌melekit
❌melekat
❌bau cat
❌ keringkan bibir/hitam
❌tebal walaupun mix dgn warna lain
❌berminyak
❌merekah
.
✅mudah cuci
✅warna terang
✅melembabkan/merawat
✅tahan lama
✅ringan
✅bau wangi..coklat
✅rasa nipis walaupun mix byk warna
✅15 pilihan warna (nude/bold series)
✅mengandungi bahan semulajadi (vitamin E,argan oil,shea butter
✅boleh mix 😃
.
Berminat ke awak? Klik je link dekat bio .
.
#lipmatteborong #lipmattebest #lipmatteoriginal #lipcream #lipcreammalaysia #lipcreammurah #sayajuallipmatte #sayajuallipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #makandam #powerofmakeup #eyelinermac #eyelinerkylie #eyelinernyx #nyxeyeliner #foundationserum #foundationbest #foundationprimer #foundationviral #sayajualonline #igshopmalaysia #malaysiainstashop #uitm #like4like #follow4follow #TitanAngels #FeverGlam #FeverGlamLipMatte

Sejenis yang susah nak jatuh cinta dengan lipmatte, sekali dah jatuh cinta? Pergi mana mana pun mesti bawak Fever Glam lipmatte. Yehuuu!
. .
❌melekit
❌melekat
❌bau cat
❌ keringkan bibir/hitam
❌tebal walaupun mix dgn warna lain
❌berminyak
❌merekah
.
✅mudah cuci
✅warna terang
✅melembabkan/merawat
✅tahan lama
✅ringan
✅bau wangi..coklat
✅rasa nipis walaupun mix byk warna
✅15 pilihan warna (nude/bold series)
✅mengandungi bahan semulajadi (vitamin E,argan oil,shea butter
✅boleh mix 😃
.
Berminat ke awak? Klik je link dekat bio .
.
#lipmatteborong #lipmattebest #lipmatteoriginal #lipcream #lipcreammalaysia #lipcreammurah #sayajuallipmatte #sayajuallipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #makandam #powerofmakeup #eyelinermac #eyelinerkylie #eyelinernyx #nyxeyeliner #foundationserum #foundationbest #foundationprimer #foundationviral #sayajualonline #igshopmalaysia #malaysiainstashop #uitm #like4like #follow4follow #TitanAngels #FeverGlam #FeverGlamLipMatte

Siapa sini yang teringin nak pakai lipmatte tapi ada masalah bibir kering? Takpun bibir jenis sensitif susah nak pakai sebarangan lipmatte?
.
Meh iolls nak kenalkan LIPMATTE yang sangat OSEM dari #FeverGlam. Best macam mana tu?
.
❌Tak buat bibir KERING
❌Tak buat bibir rasa MELEKIT
❌Tak buat bibir MEREKAH
❌Tak buat bibir GELAP
❌Tak tinggal kesan minum kat cawan

TAPI kan lipmatte feverglam ni boleh
.
✅Buat bibir korang kekal LEMBAB
✅TAK mudah luntur and TAHAN LAMA
✅Tekstur yang sangat RINGAN
✅Bau yang sangat YUMMYY

Sebab ada 3 bahan utama ni buat bibir uolzzz selesa dan lembab gitew 😘
💄Argan oil
💄Shea butter
💄Vitamin E

So lipmatte feverglam ni bukan sekadar mencantikkan sahaja malah boleh jaga bibir kita yang manis ni 👄

Nak cuba 1 dulu? Picit link kat bio Profile ye

Most Popular Instagram Hashtags