[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#eyelashpermjb

MOST RECENT

PROMO DISKAUN RM10 BERMULA! -- Jom dapatkan set eyelash perm anda sekarang!
.
PELENTIK BULU MATA SEHINGGA 2 BULAN, NO 1 DI MALAYSIA!

TANPA MASCARA, TANPA EYELASH CURLER!
.
.
*EYELASH PERMING KIT*
.
.
🌸 Full set (10-20 kali guna)
- 3 pcs perm agent
- 3 pcs finalizing agent
- 2 pcs moisturizing agent
- 2 pcs cleaning agent
.
.
πŸ‘‰ RM42 exclude pos
POSTAGE RM8 SM / RM11 SS
.
πŸ“² Whatsapp 019-9848581
.
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermkulai #eyelashpermlarkin #eyelashpermjohor #eyelashperminglarkin #eyelashpermlarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

PROMO DISKAUN RM10 BERMULA! -- Jom dapatkan set eyelash perm anda sekarang!
.
PELENTIK BULU MATA SEHINGGA 2 BULAN, NO 1 DI MALAYSIA!

TANPA MASCARA, TANPA EYELASH CURLER!
.
.
*EYELASH PERMING KIT*
.
.
🌸 Full set (10-20 kali guna)
- 3 pcs perm agent
- 3 pcs finalizing agent
- 2 pcs moisturizing agent
- 2 pcs cleaning agent
.
.
πŸ‘‰ RM42 exclude pos
POSTAGE RM8 SM / RM11 SS
.
πŸ“² Whatsapp 019-9848581
.
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermkulai #eyelashpermlarkin #eyelashpermjohor #eyelashperminglarkin #eyelashpermlarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

Tq dear customer sebab tempah servis eyelash perming dengan saya 😘Nampak kan lentiknya bulu mata asli. Dah takyah pakai eyelash curler uuuui! 😍😍😍
.
.
Jom dapatkan set eyelash perm anda sekarang! --- PELENTIK BULU MATA SEHINGGA 2 BULAN, NO 1 DI MALAYSIA!

TANPA MASCARA, TANPA EYELASH CURLER!
.
.
*EYELASH PERMING KIT*
.
.
🌸 Full set (10-20 kali guna)
- 3 pcs perm agent
- 3 pcs finalizing agent
- 2 pcs moisturizing agent
- 2 pcs cleaning agent
.
.
πŸ‘‰ RM42 exclude pos
POSTAGE RM8 SM / RM11 SS
.
πŸ“² Whatsapp 019-9848581
.
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermkulai #eyelashpermlarkin #eyelashpermjohor #eyelashperminglarkin #eyelashpermlarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

BULU MATA ASLI KEKAL MELENTIK TANPA EYELASH CURLER / BULU MATA PALSU!
.
Kelebihan eyelash perming :
❀ Tak perlu guna eyelash curler (jimat masa!)
❀ Bulu mata melentik selama 1-2 bulan utk sekali sesi
❀ Sah dibawa solat sebab BUKAN EXTENSION
❀ Tak sambung apa apa bulu mata palsu
.
RM15 per sesi *tak termasuk caj door to door*
.
CAJ BERGANTUNG PADA LOKASI (AREA KULAI & SEKITAR JB KECUALI KANGKAR PULAI)
.
------------------------------------
TAK SEMPAT APPOINTMENT? MEH ORDER FULL SET EYELASH PERMING . BOLEH BUAT KAT RUMAH!
.
🌸 FULL SET (BOLEH PAKAI LEBIH 10-20 KALI) πŸ‘‰ RM42 exclude postage
πŸ‘‰ Postage RM8 SM / RM11 SS
.
.
πŸ“²Whatsapp - 019-9848581
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermingskudai #eyelashpermskudai #eyelashpermlarkin #eyelashperminglarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

Tq dear customer sebab tempah servis eyelash perming dengan saya 😘Nampak kan lentiknya bulu mata asli. Dah takyah pakai eyelash curler uuuui! 😍😍😍
.
.
RM15 exclude caj minyak ke rumah awak
.
Jom set appointment (AREA KULAI-SKUDAI-LARKIN KECUALI KANGKAR PULAI & KEMPAS)
.
πŸ“² Whatsapp 019-9848581
.
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermkulai #eyelashpermlarkin #eyelashpermjohor #eyelashperminglarkin #eyelashpermlarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

Tq dear customer sebab tempah servis eyelash perming dengan saya 😘Nampak kan lentiknya bulu mata asli. Dah takyah pakai eyelash curler uuuui! 😍😍😍
.
.
RM15 exclude caj minyak ke rumah awak
.
Jom set appointment (AREA KULAI-SKUDAI-LARKIN KECUALI KANGKAR PULAI & KEMPAS)
.
πŸ“² Whatsapp 019-9848581
.
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermkulai #eyelashpermlarkin #eyelashpermjohor #eyelashperminglarkin #eyelashpermlarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

SIAPA NAK HARITU?
STOCK DAH SAMPAI MALAYSIA YEAYYYYY!!! SIAPA CEPAT DIA DAPAT OKAY! YEAYYYY!!! PRODUCT BARUU YANG TENTUNYAAA TERBAIK FROM KOREAAA πŸ’― .
Sha takkan keluarkan product yang tak best, tentunya yng best besttttt
.
Sally's Daughter Enterprise akan bawa masuk product dari KOREA lagiiiii & lagiiii
.
.
Tentunya kualiti terbaikkk!!! Tak payah pakai extension!
Tak payah pergi spa setiap minggu!
Tak payah bayar mahal mahal!
Tahan sehingga 3 bulan tau!
Boleh bawak solattt lagi tau.
Natural gunakan bulu mata sendiri! 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
.
.
Satu pack boleh kongsi pakai adik mak kakak, mak cik, silap silap nenek pon nak pakai juga! 😝
.
.
Whatsapp nowπŸ™Š
.
Siapa nak angkat tangannnn?
#eyelashperm #eyelashlift #bulumatalentik #eyelashpermmurah #eyelashpermjb

BULU MATA ASLI KEKAL MELENTIK TANPA EYELASH CURLER / BULU MATA PALSU!
.
Kelebihan eyelash perming :
❀ Tak perlu guna eyelash curler (jimat masa!)
❀ Bulu mata melentik selama 1-2 bulan utk sekali sesi
❀ Sah dibawa solat sebab BUKAN EXTENSION
❀ Tak sambung apa apa bulu mata palsu
.
RM15 per sesi *tak termasuk caj door to door*
.
CAJ BERGANTUNG PADA LOKASI (AREA KULAI & SEKITAR JB KECUALI KANGKAR PULAI)
.
------------------------------------
TAK SEMPAT APPOINTMENT? MEH ORDER FULL SET EYELASH PERMING . BOLEH BUAT KAT RUMAH!
.
🌸 FULL SET (BOLEH PAKAI LEBIH 10-20 KALI) πŸ‘‰ RM42 exclude postage
πŸ‘‰ Postage RM8 SM / RM11 SS
.
.
πŸ“²Whatsapp - 019-9848581
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermingskudai #eyelashpermskudai #eyelashpermlarkin #eyelashperminglarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

Tq dear customer sebab tempah servis eyelash perming dengan saya 😘Nampak kan lentiknya bulu mata asli. Dah takyah pakai eyelash curler uuuui! 😍😍😍
.
.
RM15 exclude caj minyak ke rumah awak
.
Jom set appointment (AREA KULAI-SKUDAI-LARKIN KECUALI KANGKAR PULAI & KEMPAS)
.
πŸ“² Whatsapp 019-9848581
.
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermkulai #eyelashpermlarkin #eyelashpermjohor #eyelashperminglarkin #eyelashpermlarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

Tq dear customer sebab tempah servis eyelash perming dengan saya 😘Nampak kan lentiknya bulu mata asli. Dah takyah pakai eyelash curler uuuui! 😍😍😍
.
.
RM15 exclude caj minyak ke rumah awak
.
Jom set appointment (AREA KULAI-SKUDAI-LARKIN KECUALI KANGKAR PULAI & KEMPAS)
.
πŸ“² Whatsapp 019-9848581
.
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermkulai #eyelashpermlarkin #eyelashpermjohor #eyelashperminglarkin #eyelashpermlarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

BULU MATA ASLI KEKAL MELENTIK TANPA EYELASH CURLER / BULU MATA PALSU!
.
Kelebihan eyelash perming :
❀ Tak perlu guna eyelash curler (jimat masa!)
❀ Bulu mata melentik selama 1-2 bulan utk sekali sesi
❀ Sah dibawa solat sebab BUKAN EXTENSION
❀ Tak sambung apa apa bulu mata palsu
.
RM15 per sesi *tak termasuk caj door to door*
.
CAJ BERGANTUNG PADA LOKASI (AREA KULAI & SEKITAR JB KECUALI KANGKAR PULAI)
.
------------------------------------
TAK SEMPAT APPOINTMENT? MEH ORDER FULL SET EYELASH PERMING . BOLEH BUAT KAT RUMAH!
.
🌸 FULL SET (BOLEH PAKAI LEBIH 10-20 KALI) πŸ‘‰ RM42 exclude postage
πŸ‘‰ Postage RM8 SM / RM11 SS
.
.
πŸ“²Whatsapp - 019-9848581
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermingskudai #eyelashpermskudai #eyelashpermlarkin #eyelashperminglarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

Tq dear customer sebab tempah servis eyelash perming dengan saya 😘Nampak kan lentiknya bulu mata asli. Dah takyah pakai eyelash curler uuuui! 😍😍😍
.
.
RM15 exclude caj minyak ke rumah awak
.
Jom set appointment (AREA KULAI-SKUDAI-LARKIN KECUALI KANGKAR PULAI & KEMPAS)
.
πŸ“² Whatsapp 019-9848581
.
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermkulai #eyelashpermlarkin #eyelashpermjohor #eyelashperminglarkin #eyelashpermlarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

Tq dear customer sebab tempah servis eyelash perming dengan saya 😘Nampak kan lentiknya bulu mata asli. Dah takyah pakai eyelash curler uuuui! 😍😍😍
.
.
RM15 exclude caj minyak ke rumah awak
.
Jom set appointment (AREA KULAI-SKUDAI-LARKIN KECUALI KANGKAR PULAI & KEMPAS)
.
πŸ“² Whatsapp 019-9848581
.
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermkulai #eyelashpermlarkin #eyelashpermjohor #eyelashperminglarkin #eyelashpermlarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

BULU MATA ASLI KEKAL MELENTIK TANPA EYELASH CURLER / BULU MATA PALSU!
.
Kelebihan eyelash perming :
❀ Tak perlu guna eyelash curler (jimat masa!)
❀ Bulu mata melentik selama 1-2 bulan utk sekali sesi
❀ Sah dibawa solat sebab BUKAN EXTENSION
❀ Tak sambung apa apa bulu mata palsu
.
RM15 per sesi *tak termasuk caj door to door*
.
CAJ BERGANTUNG PADA LOKASI (AREA KULAI & SEKITAR JB KECUALI KANGKAR PULAI)
.
------------------------------------
TAK SEMPAT APPOINTMENT? MEH ORDER FULL SET EYELASH PERMING . BOLEH BUAT KAT RUMAH!
.
🌸 FULL SET (BOLEH PAKAI LEBIH 10-20 KALI) πŸ‘‰ RM42 exclude postage
πŸ‘‰ Postage RM8 SM / RM11 SS
.
.
πŸ“²Whatsapp - 019-9848581
.
#eyelashpermingjb #eyelashpermingmurah #eyelashpermingjohor #eyelashpermingmalaysia #eyelashpermingkulai #eyelashpermmurah #eyelashpermkitmurah #eyelashpermkitmalaysia #eyelashpermkit #prelovedmalaysia #mascaraduoya #eyelashpermingskudai #eyelashpermskudai #eyelashpermlarkin #eyelashperminglarkin #eyelashpermjb #eyelashpermingjb

Eyelash Perm JB .. dah bnykkk sgt dah mata kak yam 'kerja' kan πŸ˜… semua nk lentik2 chuols.. yg lelaki pun kdg ada yg berminat.. tapi sorry kak yam buat perempuan je πŸ™Š syukur semua customer kak yam baik2 belaka, x cerewet, x demand.. i Love chouls πŸ’•πŸ’• kerana memudahkan kerja kak yam dan boleh happy2 cantikkan chouls.. .
.
Apa tu Eyelash Perm?? πŸ€”
.
ia adalah proses lentikkan bulu mata Asal anda.. tiada unsur2 sambungan bulu mata palsu ..kalau tgk gmbr hasil lentikan bulu kata kak yam buat yg lebat tu..sbb memang ori bulu mata customer tu lebat n panjang.. πŸ˜‰πŸ’•... mcm2 ragam n jenis bulu mata dah kak yam handle.. panjang/lebat/nipis/pendek/degil/dengar kata πŸ˜† .. semua kita boleh settle.. Perm ni tahan 8 week ye..then dia slowly kembali pada asal.. dia xde pantang larang..tapi lepas buat..Elakkan kene air min 2 Jam.. so pandai2 ye kpd yg boleh solat tu, amik wuduk siap2..πŸ˜‰ kak yam based di Johor Bahru.. so dijemput warga2 JB siapa nk buat DM/WhatsApp je kak yam.. .
.
p/s : 10-13 ni kak yam ada di KL πŸ’•.. so ehemm fhm2 la ye siapa org keyel nk.. cpttt booked .😝 #eyelashpermjb #eyelashperm #eyelashperming #jdt #johor

Eyelash Perming JB.. RM58

Book your Appointment now !! Dm/ whatsApp for location +6010-7601562

#eyelashpermjb #eyelashlift #eyelashperm

πŸ’ŽπŸ’™πŸ”΅ bulu mata lentik2 tu nak g mane?? 😜 ada yg nk join geng bulu mata lentik x? haa jum buat Eyelash Perm.. tapi Johorean jela.. hikss.. πŸ˜‰ #innersnowcapkakyam #jdt #johorean #johorbahru #eyelashperm #eyelashpermjb

Alhamdulilah syukur dah siap Banner utk EYELASH PERM di FESKO UTM skudai pada 26-31 Oct 2017.. yesss khamiss ni.. jummm siapa nak buat Eyelash Perm... Spare 1 hour of your time.. kita buat kat situ juga.. kene booked appointment taw dear kalau xnk menunggu..siapa yg walk in pun boleh.. tapi mungkin kene menunggu giliran sikit.. 😻😍 #letslentik #eyelashperm #feskoutm #eyelashpermjb

Hai pretty 🌷
.
Sihat? Buat apa harini? Free x? .
Jum buat Eyelash Perming. 😘
.
πŸ’—Lentikan tahan selama 8 week plus minus πŸ’— sah dibawa solat
πŸ’— tak perlu dah kepit bulu mata uols
πŸ’— apply je terus mascara, jimatkan masa bersiap korang
.
Selepas perming, ELAK kan bulu mata anda kena air Min 2 Jam.. Paling cun 24 Jam.. So ehemm time uzur paling syok buat πŸ˜πŸ™ˆ
.
Waktu operasi 9am - 6pm
.
.
WhatsApp / DM utk book slot taw.. +6010-7601562.
.
Jumpa nnti πŸ˜‰πŸ˜˜ .
#eyelashpermjb #eyelashperm #eyelashpermingjb #eyelashlift #muslimahspa #mobilespa #homespa #eyelashperming #eyelashpermjb #eyelashlift #perm

Most Popular Instagram Hashtags