[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#extrawhitening

MOST RECENT

Berani tanding deh sama produk yang lain sini
Bahkan yang pernah suntik putih
Apakah akan seefektif kaya pake paket whitening body dari tilaar ,enggakan deh pasti suntik putih ,tation ,OZT whitening atau apa lah pasti mentok nya di cerah bukan di putih kaya produk kami
Bukan hanya putih sementara ya dengan jangka 10tahun kedepan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bodywhitening#pemutihampuh#pemutihbadan#pemutihketiak#lotionwhitening#lotionpemutihbadan#sabunwhitening#sabunpemutih#pemutihtubuh#extrawhitening#creamglowing#creamdokter#creamjerawat#obatjerawatampuh#botoxserum#creamdetox#calmingcream#creampemutih#creamflek#pemutihcepat#pemutihbadancepat#obatjerawatampuh#creampencerah#creamjerawat#jualpemutih#perawatanwajah#perawatantubuh#tipscantik#tipsputih#tassecond#tashermes

.
KULIT MERAH โŒ
MENGGELUPAS โŒ
SUNBURN โŒ
.
Semua boleh diatasi dgn penggunaan #magicscrub secara konsisten. Sunburn ni berlaku bila kukit terdedah lama kpd matahari atau berjemur secara langsung kpd matahari melebihi 30minit. .
So cara nak atasinya, korang apply je Magic Scrub sbb Magic Scrub mengandungi ALOEVERA & PEPPERMINT yg bertujuan utk menyejukkan & ARBUTIN utk memutihkan balik kulit wajah ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
To oder๐Ÿ‘‡
Whatsapp: 01114997425

HASIL YANG SANGAT MEMUASKAN
************************************* 3set #extrawhitening baru mendapat kesan yang ketara.Itulah salah satu kelebihan yang ada pada set EXTRA WHITENING.
Lambat sedikit tapi KESAN sebegitu memuaskan.
.

Bagi kat luar sana yang masih belum cuba tu,boleh dapatkan barangan keluaran #suspabeauty jika rasa kulit dear ada bermasalah.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#suspabeautyberkesan

HASIL YANG SANGAT MEMUASKAN
************************************* 3set #extrawhitening baru mendapat kesan yang ketara.Itulah salah satu kelebihan yang ada pada set EXTRA WHITENING.
Lambat sedikit tapi KESAN sebegitu memuaskan.
.

Bagi kat luar sana yang masih belum cuba tu,boleh dapatkan barangan keluaran #suspabeauty jika rasa kulit dear ada bermasalah.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#suspabeautyberkesan

HASIL YANG SANGAT MEMUASKAN
************************************* 3set #extrawhitening baru mendapat kesan yang ketara.Itulah salah satu kelebihan yang ada pada set EXTRA WHITENING.
Lambat sedikit tapi KESAN sebegitu memuaskan.
.

Bagi kat luar sana yang masih belum cuba tu,boleh dapatkan barangan keluaran #suspabeauty jika rasa kulit dear ada bermasalah.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#suspabeautyberkesan

Berani tanding deh sama yang pernah coba suntik putih
Apakah akan seefektif kaya pake paket whitening body dari tilaar ,enggakan deh pasti suntik putih ,tation ,OZT whitening atau apa lah pasti mentok nya di cerah bukan di putih kaya produk kami
Bukan hanya putih sementara ya dengan jangka 10tahun kedepan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bodywhitening#pemutihampuh#pemutihbadan#pemutihketiak#lotionwhitening#lotionpemutihbadan#sabunwhitening#sabunpemutih#pemutihtubuh#extrawhitening#creamglowing#creamdokter#creamjerawat#obatjerawatampuh#botoxserum#creamdetox#calmingcream#creampemutih#creamflek#pemutihcepat#pemutihbadancepat#obatjerawatampuh#creampencerah#creamjerawat#jualpemutih#perawatanwajah#perawatantubuh#tipscantik#tipsputih#selebgram#tassecond

โœ” MEMUTIHKAN & Melembabkan Kulit Wajah
โœ” Membersihkan & MENGHALUSKAN Kulit Wajah
โœ” Membuat Kulit KENYAL & SEHAT
โœ” Membuat Wajah Kelihatan Menjadi Lebih BERSINAR / KINCLONG
โœ” Mencegah & Mengatasi Timbulnya JERAWAT / FLEK HITAM
โœ” Memperlambat tanda-tanda Penuaan diri (KURANGI KERIPUT)
โœ” Efektif Mengangkat KOMEDO, Sebum & Sel KULIT MATI
โœ” MENGECILKAN Pori-Pori Kulit Wajah & MENGENCANGKAN Wajah.
โœ” Melidungi Kulit Wajah Kita Dari Radikal Bebas Karena kandungan Cream Aura Beauty Juga Bermanfaat Sebagai ANTIOKSIDAN
โœ” MELINDUNGI Kulit Wajah dari Paparan Sinar Matahari Ultra Violet yang Berbahaya
โœ” Bersahabat Untuk Kulit SENSITIF Karena Cream Aura Beauty Terbuat dari Bahan HERBAL ALAMI
โœ” Mengurangi MINYAK BERLEBIH Pada Wajah
.
.
Konsultasi :
0821 3816 6605 (WHATSAPP)
--
--
#creamjerawat #creamwajahbpom #krimpemutihterbaru #creamflek #krimpemutihmurah #creampemutih #krimpemutih #creamkomedo
#krimpemutihwajah #creampemutih #krimpemutihjogja #krimwajahaman #bebaskusam #aurabeauty #pusataurabeauty #aurabeautymurah #owneraurabeauty #kosmetikmurah #jualaurabeauty #perawatanwajah #pemutihwajah #serumpemutih #pembersihwajah #creampemutih #jualpemutihwajah #facialwash #aurabeautyskincare #creampencerahwajah #kosmetikjogja #krimpemutihwajah #krimpencerahwajah #extrawhitening

.
.
EXTRA WHITENING โ‰๏ธ Haa yang dah cantik, tak payah tgk. TAPI yang nak lagi cantik. haaa meh baca. #magicscrub BNE ni provide extra whitening. putih yg neutral gitu. ๐Ÿ˜๐Ÿ’ฏ banyak function yg korang boleh dapat dr #magicscrub nih. .
.
kalau korang nak scrub pd tangan korang pun boleh so nanti takde lah yg mengata, Muka Putih Tangan Hitam ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š.
.
To oder๐Ÿ‘‡
Whatsapp: 01114997425

Berani tanding deh sama yang pernah coba suntik putih
Apakah akan seefektif kaya pake paket whitening body dari tilaar ,enggakan deh pasti suntik putih ,tation ,OZT whitening atau apa lah pasti mentok nya di cerah bukan di putih kaya produk kami
Bukan hanya putih sementara ya dengan jangka 10tahun kedepan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #bodywhitening#pemutihampuh#pemutihbadan#pemutihketiak#lotionwhitening#lotionpemutihbadan#sabunwhitening#sabunpemutih#pemutihtubuh#extrawhitening#creamglowing#creamdokter#creamjerawat#obatjerawatampuh#botoxserum#creamdetox#calmingcream#creampemutih#creamflek#pemutihcepat#pemutihbadancepat#obatjerawatampuh#creampencerah#creamjerawat#jualpemutih#perawatanwajah#perawatantubuh#tipscantik#tipsputih#selebgram#tassecond

.
.
Perbezaan RB WHITENG & 3X SLIMMING body wash dan RB 3X WHITENING body wash
.
๐Ÿ‘‰RB WHITENG & 3X SLIMMING body wash
.
๐Ÿ“Ada bahan untuk mencerah tapi tak sepower body wash 3X PUTIH
๐Ÿ“Ada bahan 3x ganda kurus (lebih fokus pada kurus)
๐Ÿ“Tak sesuai untuk bayi & kanak kerana boleh menurunkan berat badan
.
๐Ÿ‘‰RB 3X WHITENING body wash
.
๐Ÿ“ŒAda bahan putih 3x ganda dari body wash kurus (lebih fokus pada putih)
๐Ÿ“ŒTiada bahan kurus
๐Ÿ“ŒSesuai untuk bayi dan kanak2 serta warga tua
.
Fungsi2 yg lain2 sama untuk kedua2 body wash

ACNE WHITENING
paket acne white plus tambahan nutrisi bekas jerawat.

paketan ini cocok untuk kulit yg masih ada jerawat tipe 1 dan 2 sperti bruntus, jerawat masa haid, jerawat yg tidak parah disertai bekas2 jerawat.

1 paket menyembuhkan jerawat dan memudarkan bekas jerawat secara bertahap.

aman sudah pasti ya.. CARA PENGGUNAAN :

selama 2 mggu awal cream nutrisi bekas jerawat digunakan pagi atau siang sblum day atau sunblok. ( kasih jarak 20 sampai 30 mnit sblum timpa supaya masing2 manfaat cream meresap)

stelah 2 mggu bisa digunakan malam sblum cream malam acne white. ( kasih jarak juga 20-30 mnit sblum timpa cream malam.

beda2 reaksi ya.
ada yg enteng2 aja slama perawatan. ada tipe tertentu yg ada pengelupasan halus ga prlu tkut. brarti kulit banyak sel kulit mati.

manfaatnya, memutihkan, menghaluskan, memudarkan bekas jerawat dan menyembuhkan jerawat.

ISI NYA :
1.SABUN ACNE OILY
2. DAY ACNE
3. ACNE NUTRISI
4. NIGHT ACNE WHITE
__________________________

IDR @210.000

Ask / order :
line : @alyn7218e (pakai@) .
wa : 081319008712
sebelum order bisa consul trlebih dahulu.

_____________________________

Go follow โœจโœจโœจโœจ @nabella_skincare
@nabella_skincare
@nabella_skincare . .

produk yg kami jual di jamin aman
tanpa mercury dan bahan2 bahaya lainnya.
bisa di pakai mulai umur 13 tahun
bumil dan busui pun bisa pakai.
textur halus, cepat meresap, dan tidak lengket.

______________________________

#testicream #creamjerawat #whiteningglow #acneglow #creamwajahaman # #penghilangjerawat #penghilangacne #penghilangbekasjeawat #pemutihwajah #extrawhitening #skincareoriginal #PEMUTIHWAJAH #PERAWATANAMAN #PEMUTIHWAJAHAMAN #CREAMLEBUT #SKINCAREALAMI #testicreamdokter #creamdokter #creamfarmasi #pemutihwajah #glowingcream #whiteningglowing

.
PARUT MAKIN PUDAR.
.
Ape yang best dekat produk BNE ni? Haaa tengok la magic scrub ni dah bantu customer untuk selesaikan masalah dia.
.
Alhamdulillah.....
.
๐Ÿ“ฒ 011 14997425

.
JERAWAT BATU KECUT DAN PARUT HILANG.
.
Bestnyaaa magic scrub sampai jerawat batu pun boleh mengecut. Alhamdulillah. Semua customer suka dan puas hati.
.
๐Ÿ“ฒ 011 14997425

.
Tak perlu nak beli macam macam produk untuk macam macam kegunaan. Zaman sekarang kita cari yang ALL IN ONE punye produk jee gaiss.
.
Tau tak yang #magicscrub ni merangkap all in one jugak tau. Haaa antaranya tudiaaa boleh jadi masker. Dah jimat nak bermasker masker kat rumah.
.
๐Ÿ“ฒ01114997425

.
Antara kelebihan yang ada dalam MAGIC SCRUB:
โ—Menanggalkan sel kulit mati
โ—Memudarkan parut
โ—Menghilangkan selulit
โ—Anti penuaan
โ—Menghaluskan kulit
โ—Anti penuaan
โ—Menghilangkan bau badan
.
๐Ÿ“ฒ01114997425

Most Popular Instagram Hashtags