#exlusivebox

MOST RECENT

Soft blue or sky blue or blue sea pun ya jugak. Banyak pulak nama warna dia. 😅Warna soft2 cmni memang nampak sweet dan tenang je kan. Sesuai la untuk yg jiwa sentimental dan romantik tu.. #3dpapercraft
#3qpapercrafteam
#explosionboxmurah
#weddinggift
#anniversary
#honeymoon
#weddinggift
#birthdaypresent
#exlusivebox
#explosionbox

Ini hexagon explosion box 3 layer. Ada small box kat tengah (centre trick). Ni kira mcm dlm kotak da kotak lain la.
#3qpapercrafteam
#birthdaysurprise
#birthdaypresent
#exlusivebox
#retirementpresent
#birthdaypresent
#weddinggift
#anniversary

Warna terang pun cantik jugak #explosionbox ni. Nampak daring gitu.. Yg penting setiap satu hiasan dan tema warna special hand made by order. Xde ready stock ye.
#3dpapercraft
#3qpapercrafteam
#birthdaysurprise
#konvo
#weddinggift
#exlusivegift
#hadiah
#teristimewa
#birthdaypresent
#exlusivebox

Ni antara warna2 pastel pilihan customer. Warna lembut camni mamang nampak tenang dan damai je kan. Romantik pun ye. Cantik kan? 😘😘
#3qpapercrafteam
#explosionboxmurah
#weddinggift
#birthdaypresent
#exlusivebox
#retirementpresent
#hantarankahwin
#anniversary
#anniversary

Yg ni tema kartun. Sesuai utk gegirl. Bolehla hadiahkan kat adik ke anak buah ke anak ke..warna dan watak kartun boleh request ye.. #3qpapercrafteam
#birthdaypresent
#exlusivebox
#explosionboxmurah
#weddinggift
#exlusivegift
#birthdaysurprise

Munga2 cinta gtu.. Cantik. Romantik. Menawan.. Ala, kehdahnya suma orang suma benda cantik lagi2 perempuan kan. Lagi2 kalu yg bagi tu someone special. Someone special ni xsemestinya bf gf je kan mak ayah adik beradik pekerja bos kawan kawan pn boleh.. Alah, senang lagi cta bagi hadiah kat sesapa pn boleh mesti dua2 rasa hepi.. #3qpapercrafteam
#papercraftbox
#birthdaypresent
#exlusivebox
#explosionboxmurah
#weddinggift
#exlusivegift
#hadiah
#teristimewa

Ni keseluruhan rupa #explosionbox ni. Kotak dia putih pink + bling2 ye. Tak melting ke korang?
#3qpapercrafteam
#birthdaysurprise
#exlusivegift
#birthdaypresent
#exlusivebox
#retirementpresent

Ni belah dlm dia..boleh letak byk2 gambar kenangan. Mmg mengimbau kenanngan lalu la ni. Hadiah istimewa utk yg terisitimewa.. 😘😘 #3qpapercrafteam
#birthdaysurprise
#birthdaypresent
#weddinggift
#birthdaypresent
#exlusivebox
#retirementpresent
#hantarankahwin
#anniversary

Yg ni kotak luar warna putih. Da shining2 efek tau. Lua pun dah lawa lom tgk kt dlm lg ni.. #3dpapercraft
#3qpapercrafteam
#birthdaypresent
#exlusivebox
#birthdaypresent
#weddinggift
#exlusivegift
#hadiah
#beautiful

Ok. Kita up video satu kali. Mungkin da yang xtau camna sebenarnya rupa keseluruhan #explosionbox ni.. Enjoy k😘😘 #3qpapercrafteam
#birthdaysurprise
#exlusivegift
#birthdaypresent
#exlusivebox
#explosionboxmurah

Most Popular Instagram Hashtags