#exkmpk

734 posts

TOP POSTS

KMPk ✔
Setiap perancangan Allah adalah yg terbaik buat hambanya. Mungkin perpisahan ni adalah perancangan yg terbaik dari Allah. Semoga kome semua berjaya dalam kehidupan didunia dan diakhirat.
Sorry semua kalau ada salah dan silap. Terima kasih sbb sudi layan karenah aq yg teruk ni. Ampuunnn pakkk
Bye kmpk
Sorry ye kalo ada x tag sbb x jumpa

#kmpk #exkmpk

Pibedey to my partner in crimee , Mira Filzah eh? Hahaha nama dh lah sama Filzah gak,sib baik sama cantik jugak kahkahkah, haa takyah nak wish panjang2 lagi aku dh send dekat whatsapp.
Abaikan muka aku tu,muka tu baru lepas exam kimia,agak stress hahaha
#kmpk #kmpk16/17 #exkmpk

Ikramycota.........new species found #kepishangan #fungi #exkmpk

Aku harap kita masok Pdt sama2, so kita bole laa main squash malam2 , main lari2 kat anjung , kebas sate budak annual dinner, buat video dinamika lagi.. Tapi nak buat cane, masing2 power dan kental. Nak buat cane en en en. #Kmpk #EXKmpk

Aktiviti wajib cuti. #exkmpk #makeitproud

budak nakal kelas f3t16b.. rindu zaman matrik #tb #exkmpk

Beraya di seri iskandar, boling🎳, lepak teluk batik 😎lepastu celebrate birthday tuan rumah @syaf_iqzakaria 😉🎊🎉🎂 #geng2#ExKMPk#8syawal

Futsalito kmpk
#exkmpk
#makeitproud

bermain suka2 itu lebih suka. #fitiger#fitigers#f1t1#exkmpk

MOST RECENT

My girls. "Acah candid" hahahahaga!
#penangsquad
#exkmpk
#sisterhood

Look what i found..Another throwback.. the day before pspm2 examination.. missing u niggas so muchhhhhhh.. and all those chitchat and kecam moments.. but now we all go down in a diff path..each one of you, going to be part of uitm, ump and i'll be part of upm soon.. so i wish u all the best in life and achieve ur life goals, my dear roommates.. #throwback #students #exkmpk #memories #goodluck

Missing the moment going through biology lect notes and then math notes while watching movies .. p/s: though i did go thru the math notes but sometimes still forgot to do the 'diy' exercises given by miss intan..masih kah kau ingat wahai my roommates, mimi and linda?? how i miss my matrics days #kmpk #exkmpk #16/17 #throwback

Happy 1st birthday lil' cutie Najla!!!! (Akhirnya dpt jumpa jgk) #exkmpk #12yearsandcounting

The best reunion ever. With Faiz as my ex matric mate n my program partner Annisa. Senang. Reunion dua2 trus. Last2 Faiz yg layan kwn Indonesia aku sorg tu. Faiz sheupiking siaaa... 😂😂 Tq Paehh spend time jumpe n yq sbb belanja kos gst n service tax masa makan aritu 😂😂😂😂 #reunion #exKMPk #M3T22

Ini owner tangan bikin malu saja. Jantan feminine sangat

Aktiviti wajib cuti. #exkmpk #makeitproud

Futsalito kmpk
#exkmpk
#makeitproud

Most Popular Instagram Hashtags