#exklusif

MOST RECENT

Menejer tim bola manja 🤗🤗🤗
#timboneka
#exklusif
#perdana
🤣🤣🤣

#PetronMalaysia #Exklusif #AvengersInfinityWar nak mcm ni mari ke Petron Malaysia

Feina satisfará #cuines #exklusif #tokider #unamés

tas kulit diby calendulla ebru
mareial: kulit sapi dengan teknik pewarnaan terbaru di kombinasi dengan kulit sapi pullup havana

Limited stock motif only one motif in one model, inovasi kulit terbaru satu satunya di indonesia.
size: 30x22x13cm

inner suede with zipper pocket and pocket hp
also long strap with size 4x100cm

model: handbag

Idr 1.100.000

______________________________________________________
#taskulit #taskulitasli #taskulithandmade #taskulitdiby #handmadebag #handmade #bikintaskulit #customtaskulit #limited #exklusif #produsentaskulit #fashionbag #fashiondisigner #fashion #shopping #ootd #ootdbag #inovasikulit #dibyleather #dbleather

ALHAMDULILLAH DONE!!😘😘😘 Majlis cukur jambul dan kesyukuran anak kepada Azmah Pasang & ERWAN dan Rash Hj Sabardin & Ruzanna Rusman terima kasih kerna memilih Iqbal Bridal Couture sebagai perancang dekorasi majlis .

VENUE : kg indani jalan bugaya
DATE : 24.03.2018
DECO : by #IQBALBRIDALCOUTURE

KENAPA TIDAK MEMILIH #IQBALBRIDALCOUTURE...😁😄😉 RUGI TAW...😋😗😙 #weddingplanner
#eventplanner
#eventdecoretor
#profsional
#sabahan
#exklusif
#grand
#semporna
#lahaddatu
#tawau
#kotakinabalu
#sandakan

ALHAMDULILLAH DONE!!😘😘😘 Majlis cukur jambul dan kesyukuran anak kepada Azmah Pasang & ERWAN dan Rash Hj Sabardin & Ruzanna Rusman terima kasih kerna memilih Iqbal Bridal Couture sebagai perancang dekorasi majlis .

VENUE : kg indani jalan bugaya
DATE : 24.03.2018
DECO : by #IQBALBRIDALCOUTURE

KENAPA TIDAK MEMILIH #IQBALBRIDALCOUTURE...😁😄😉 RUGI TAW...😋😗😙 #weddingplanner
#eventplanner
#eventdecoretor
#profsional
#sabahan
#exklusif
#grand
#semporna
#lahaddatu
#tawau
#kotakinabalu
#sandakan

ALHAMDULILLAH DONE!!😘😘😘 Majlis cukur jambul dan kesyukuran anak kepada Azmah Pasang & ERWAN dan Rash Hj Sabardin & Ruzanna Rusman terima kasih kerna memilih Iqbal Bridal Couture sebagai perancang dekorasi majlis .

VENUE : kg indani jalan bugaya
DATE : 24.03.2018
DECO : by #IQBALBRIDALCOUTURE

KENAPA TIDAK MEMILIH #IQBALBRIDALCOUTURE...😁😄😉 RUGI TAW...😋😗😙 #weddingplanner
#eventplanner
#eventdecoretor
#profsional
#sabahan
#exklusif
#grand
#semporna
#lahaddatu
#tawau
#kotakinabalu
#sandakan

ALHAMDULILLAH DONE!!😘😘😘 Majlis cukur jambul dan kesyukuran anak kepada Azmah Pasang & ERWAN dan Rash Hj Sabardin & Ruzanna Rusman terima kasih kerna memilih Iqbal Bridal Couture sebagai perancang dekorasi majlis .

VENUE : kg indani jalan bugaya
DATE : 24.03.2018
DECO : by #IQBALBRIDALCOUTURE

KENAPA TIDAK MEMILIH #IQBALBRIDALCOUTURE...😁😄😉 RUGI TAW...😋😗😙 #weddingplanner
#eventplanner
#eventdecoretor
#profsional
#sabahan
#exklusif
#grand
#semporna
#lahaddatu
#tawau
#kotakinabalu
#sandakan

ALHAMDULILLAH DONE!!😘😘😘 Majlis cukur jambul dan kesyukuran anak kepada Azmah Pasang & ERWAN dan Rash Hj Sabardin & Ruzanna Rusman terima kasih kerna memilih Iqbal Bridal Couture sebagai perancang dekorasi majlis .

VENUE : kg indani jalan bugaya
DATE : 24.03.2018
DECO : by #IQBALBRIDALCOUTURE

KENAPA TIDAK MEMILIH #IQBALBRIDALCOUTURE...😁😄😉 RUGI TAW...😋😗😙 #weddingplanner
#eventplanner
#eventdecoretor
#profsional
#sabahan
#exklusif
#grand
#semporna
#lahaddatu
#tawau
#kotakinabalu
#sandakan

ALHAMDULILLAH DONE!!😘😘😘 Majlis cukur jambul dan kesyukuran anak kepada Azmah Pasang & ERWAN dan Rash Hj Sabardin & Ruzanna Rusman terima kasih kerna memilih Iqbal Bridal Couture sebagai perancang dekorasi majlis .

VENUE : kg indani jalan bugaya
DATE : 24.03.2018
DECO : by #IQBALBRIDALCOUTURE

KENAPA TIDAK MEMILIH #IQBALBRIDALCOUTURE...😁😄😉 RUGI TAW...😋😗😙 #weddingplanner
#eventplanner
#eventdecoretor
#profsional
#sabahan
#exklusif
#grand
#semporna
#lahaddatu
#tawau
#kotakinabalu
#sandakan

ALHAMDULILLAH DONE!!😘😘😘 Majlis cukur jambul dan kesyukuran anak kepada Azmah Pasang & ERWAN dan Rash Hj Sabardin & Ruzanna Rusman terima kasih kerna memilih Iqbal Bridal Couture sebagai perancang dekorasi majlis .

VENUE : kg indani jalan bugaya
DATE : 24.03.2018
DECO : by #IQBALBRIDALCOUTURE

KENAPA TIDAK MEMILIH #IQBALBRIDALCOUTURE...😁😄😉 RUGI TAW...😋😗😙 #weddingplanner
#eventplanner
#eventdecoretor
#profsional
#sabahan
#exklusif
#grand
#semporna
#lahaddatu
#tawau
#kotakinabalu
#sandakan

ALHAMDULILLAH DONE!!😘😘😘 Majlis cukur jambul dan kesyukuran anak kepada Azmah Pasang & ERWAN dan Rash Hj Sabardin & Ruzanna Rusman terima kasih kerna memilih Iqbal Bridal Couture sebagai perancang dekorasi majlis .

VENUE : kg indani jalan bugaya
DATE : 24.03.2018
DECO : by #IQBALBRIDALCOUTURE

KENAPA TIDAK MEMILIH #IQBALBRIDALCOUTURE...😁😄😉 RUGI TAW...😋😗😙 #weddingplanner
#eventplanner
#eventdecoretor
#profsional
#sabahan
#exklusif
#grand
#semporna
#lahaddatu
#tawau
#kotakinabalu
#sandakan

🌸 ERINA KURUNG 🌸

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.

WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. .
HARGA :
RM 139

HARGA UNTUK COMBO (3PASANG)
RM 360

PERTANYAAN:
www.wasap.my/60182421349

#erinakurung#kurungmoden#muslimah#muslimahmoden#kurungjubah#muslimahmoden#kurungsopan#jubahsopan#pakaianmuslimah#bajupejabat#pensyarah#cikgu2#mesrawudhuk#hijab#hijabstly#bffriendly#wudhukfriendly#exklusif#bajusantai#event2#kedah#perlis#ipoh

🌸 ERINA KURUNG 🌸

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.

WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. .
HARGA :
RM 139

HARGA UNTUK COMBO (3PASANG)
RM 360

PERTANYAAN:
www.wasap.my/60182421349

#erinakurung#kurungmoden#muslimah#muslimahmoden#kurungjubah#muslimahmoden#kurungsopan#jubahsopan#pakaianmuslimah#bajupejabat#pensyarah#cikgu2#mesrawudhuk#hijab#hijabstly#bffriendly#wudhukfriendly#exklusif#bajusantai#event2#kedah#perlis#ipoh

🌸 ERINA KURUNG 🌸

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.

WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. .
HARGA :
RM 139

HARGA UNTUK COMBO (3PASANG)
RM 360

PERTANYAAN:
www.wasap.my/60182421349

#erinakurung#kurungmoden#muslimah#muslimahmoden#kurungjubah#muslimahmoden#kurungsopan#jubahsopan#pakaianmuslimah#bajupejabat#pensyarah#cikgu2#mesrawudhuk#hijab#hijabstly#bffriendly#wudhukfriendly#exklusif#bajusantai#event2#kedah#perlis#ipoh

🌸 ERINA KURUNG 🌸

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.

WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. .
HARGA :
RM 139

HARGA UNTUK COMBO (3PASANG)
RM 360

PERTANYAAN:
www.wasap.my/60182421349

#erinakurung#kurungmoden#muslimah#muslimahmoden#kurungjubah#muslimahmoden#kurungsopan#jubahsopan#pakaianmuslimah#bajupejabat#pensyarah#cikgu2#mesrawudhuk#hijab#hijabstly#bffriendly#wudhukfriendly#exklusif#bajusantai#event2#kedah#perlis#ipoh

🌸 ERINA KURUNG 🌸

ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE - design kurung syarie pertama bynurhafizah membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.

METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimony yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
. .
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan , so mudah la korang nak simpan barang2 penting korang , iphone ke , duit syiling ke , barang make-up, so dun worry lah untuk sis yang malas nak bawa handbeg kalau pakai erina kurung ni.
.
.

7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.

WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY- benda ni sgt penting setiap design bynurhafizahh, berkerjaya tu penting.. tapi solat tu kan penting lagii.. so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman. .
HARGA :
RM 139

HARGA UNTUK COMBO (3PASANG)
RM 360

PERTANYAAN:
www.wasap.my/60182421349

#erinakurung#kurungmoden#muslimah#muslimahmoden#kurungjubah#muslimahmoden#kurungsopan#jubahsopan#pakaianmuslimah#bajupejabat#pensyarah#cikgu2#mesrawudhuk#hijab#hijabstly#bffriendly#wudhukfriendly#exklusif#bajusantai#event2#kedah#perlis#ipoh

Most Popular Instagram Hashtags