[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#exctrm

4 posts

TOP POSTS

Tahniah @ahmad_zafri4 & pasangan semoga berbahagia / berkekalan hingga ke anak cucu cicit...
#exCTRM
#Raikan_Cinta
#04022k17

Sekejap jer dah hampir 2 tahun budak kecik ni kat CTRM... dari tak kawin sampai dah kawin... Hari ni dah last day kat ctrm... Sory kak mai xde masa farewell awk tp doa kak mai sentiasa untuk awk... Lepas ni xde lg org yg hantar ubat kat akak lepas pergi klinik sampai org panggil akak klinik bergerak... Lepas ni kalau sakit makan ubat tu... Jgn bg Adam pulak...haha... Good luck for your career... Semoga rahmat Allah sentiasa bersama awk n famly kecil awk... take care @adilanuar ... #ExCtrm

Mengimbau zaman dahulu kala 😊 lebih 10 tahun meninggalkan nye pun.. #exnursing #exctrm #2005 #2006

MOST RECENT

hampir 2 tahun menimba ilmu kini tiba masa perpisahan dengan korang semua, thanks for all support from commodity, subcon n procurement geng, i really2 appreciate 😖, good luck untuk semua pada masa akan datang, aamiin.. gonna miss all of u n all of our memories 😭
#exCTRM

Sekejap jer dah hampir 2 tahun budak kecik ni kat CTRM... dari tak kawin sampai dah kawin... Hari ni dah last day kat ctrm... Sory kak mai xde masa farewell awk tp doa kak mai sentiasa untuk awk... Lepas ni xde lg org yg hantar ubat kat akak lepas pergi klinik sampai org panggil akak klinik bergerak... Lepas ni kalau sakit makan ubat tu... Jgn bg Adam pulak...haha... Good luck for your career... Semoga rahmat Allah sentiasa bersama awk n famly kecil awk... take care @adilanuar ... #ExCtrm

Tahniah @ahmad_zafri4 & pasangan semoga berbahagia / berkekalan hingga ke anak cucu cicit...
#exCTRM
#Raikan_Cinta
#04022k17

Mengimbau zaman dahulu kala 😊 lebih 10 tahun meninggalkan nye pun.. #exnursing #exctrm #2005 #2006

Most Popular Instagram Hashtags