[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#exclusivepumping

13544 posts

TOP POSTS

Happy Black Breastfeeding Week! PSSST if you're signed up for the newsletter, check your email RIGHT NOW for an amazing deal in honor of this week. It will end fast! Here's why I find Black Breastfeeding Week to be so important. ๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿผ "For Black mothers, insufficient support and stigma make it so theyโ€™re less likely to breastfeed than their White counterpartsโ€”and any other women of color (data on Native breastfeeding are scarce, however). Research shows just 57 percent of Black mothers initiate breastfeeding, and the average duration is 6.4 weeks among those who do. By six months, only 35.3 percent of Black women are still breastfeeding. Perhaps because of this, Black moms are nine times more likely to be offered formula by hospitals than Whites, according to Jennifer Hahn-Holbrook, assistant professor in psychology at Chapman University and co-author of the study โ€œRacial and Ethnic Differences in Breastfeeding.โ€ - Yes Magazine ๐Ÿ“ท@as.maze

When #thelittleone joined our family, I was determined not to let #thebigone's importance in our life falter. [ad] I knew that I wanted to be there for school picnics, class parties and of course- chaperone field trips! None of that would have been possible our first year as a family of four without a reliable breast pump... @babyation JUST opened the registration list for their brand new pump, so it's the perfect time for any pumping mamas or mamas-to-be to add their names! Be sure to check them out [link in profile!], and then let me know in the comments- sure, you might be a mama. But you're not JUST a mom. What would you add to your card?!โ €
โ €
#Imalsoamother #babyation #hbtbabyation #hbtsp #exclusivepumping #exclusivepumper #ipumpgold #fedisbest #momlifeisthebestlife #momlife #motherhood #motherhoodunited

How exhausting is the beginning of December? Everything winding down, but winding up at the same time. Finishing work today has been the one thing holding me to gather recently, that and @daddy_freckle who has been the ultimate fox of a man when it has come to being an extra help. I mean, the house is upside down, the pots are piled up and the washing hasn't been touched but he has managed to keep these two munchins entertained and kept us fed pretty much single handedly this past week while I've been snowed under at work. I know I'm not the only one feeling the pressure, and not everyone has someone like I do to rely on. So I suppose I'm thinking about all of you, and this is your reminder to just STOP and take a moment/hour/day out for YOU. it's so stressful at this time of year, make sure you take a break before you actually break. And don't forget that you are important, you are worthwhile and you are good enough. #sendingstrength #mamasstrongertogether #everyonehasmentalhealth

PAPA FOX hoodie by the wonderful @baxandbay โค๏ธ

Weโ€™re so excited to announce our 12 Days to Christmas Giveaway! Weโ€™ll be partnering with a different brand each day leading to a HUGE grand finale on Christmas Day. Today weโ€™ve teamed up with @babybeehummingbirds who is offering a DIY Breastmilk and Keepsake Jewellery Kit. If youโ€™ve ever wanted to make your own breastmilk necklace, here is your chance! Weโ€™re also offering our Bestseller Lactation Bundle.
To enter the giveaway:
1๏ธโƒฃ Like this post and follow both @babybeehummingbirds and @legendairymilk
2๏ธโƒฃ Tag friends for more entries (the more tags the more entries!)
......................................
Giveaway will run for 24 hours only. This giveaway is not sponsored or endorsed by Instagram. By entering, you are confirming you are at least 18+ years of age. Open to US and International applicants.

Someone get this mama a Haakaa pump stat! Who has used a manual silicone pump on one breast while nursing? How did it work for you? ๐Ÿ“ท @revoluciondelateta

#myjourney menjadi mama eping (exclusive pumping). Awal cerita, ASI saya baru keluar hari ke empat setelah melahirkan. Itu pun masih setetes.. Dua tetes.. Dan kalo dipompa notoklah cuma bisa dapat 20ml itu pun mompanya butuh waktu sejam. Nah, selama empat hari itu sampe asi keluar masih setetes setetes Asya minum apa? Alhamdulillah Asya masih belum nyentuh sufor. Selama ASI saya belum keluar, Asya mimik ASIP nya mama @rerydwiryawan . sungguh bidadari penolong lah dia. Disaat saya bingung ASI belom keluar2 dan asya nangis kejer karna kelaperan, ditambah lagi RS tempat asya lahir itu say no to sufor. Datang lah mama reryd ngantar ASIP 10 bungkus buat diminumin ke Asya. Jd Asya, kamu juga jadi anaknya mama reryd lhooo dan sodaraan sama audrey juga ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜.
Setelah itu, sempet ngedrop juga semangatnya buat ngasih asi exclusive buat Asya. Karena sebulan pertama ga pernah bisa sempet mompa. Dua payudara habis disedot ama Asya. Jd sempet berpikir, nanti Asya dikasih sufor merek apa yaa ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ karna gak yakin bisa nyetok asi di kulkas kalo nanti sdh ditinggal kerja. Tapi memang ternyata positif thinking itu perlu. Yakin kalo ASi cukup buat bayi kita. Yakin kalo Allah akan mencukupkan air susu untuk bayi kita sesuai kebutuhannya.
Lambat laun asi sdh mulai banyak. Dan bisa mulai mompa. Payudara mulai sengkring2 kalo gak dipompa dua jam sekali. Yaaa meskipun paling banyak cm bisa 200ml sekali pumping. Ga kayak emak emak eping yg lain yg bisa 300-500 ml sekali pompa sampe sampe koleksi ASIP nya bisa berlimpah sampe nyewa nyewa kulkas khusus ASIP segala.
Alhamdulillah meskipun koleksi ASIP Asya cuman sebanyak yg di foto, tapi InshaaAllah bisa mencukupi ASI eksklusif sampe umur 6 bulan. Kalo bisa yaa sampe 2th ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jd ibu ibu eping lain di luar sana, jangan langsung patah hati kayak saya yaa buat ngasih asi eksklusif ke Bayi nya. Karena pikiran itu berpengaruh ke kualitas dan kuantitas asi. Yakin aja ASI kita pasti cukup. Semangaaat!!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #asi #asip #eping #exclusivepumping

Letโ€™s hear it for seashell boobies! Who has reached 3 months of breastfeeding? ๐Ÿ™Œ

โ€œThere is nothing like the sweet relief of that first morning pump. ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜Š #Medela #pumpingmom #exclusivepumpingโ€ ๐Ÿ“ท :: @chasingcharlie1 // Can you relate?

MOST RECENT

Alhamdulilah...
Klo udh jumat artinya bntr lg jumpa joy,bawa oleh oleh buat dia ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… happy weekend
.
.
#mamaeping #exclusivepumping #teteherculesgoldenweys #asiperah #henyinoedjoy #henyinoedjourney #gabagindonesia #naturkantongasi

How exhausting is the beginning of December? Everything winding down, but winding up at the same time. Finishing work today has been the one thing holding me to gather recently, that and @daddy_freckle who has been the ultimate fox of a man when it has come to being an extra help. I mean, the house is upside down, the pots are piled up and the washing hasn't been touched but he has managed to keep these two munchins entertained and kept us fed pretty much single handedly this past week while I've been snowed under at work. I know I'm not the only one feeling the pressure, and not everyone has someone like I do to rely on. So I suppose I'm thinking about all of you, and this is your reminder to just STOP and take a moment/hour/day out for YOU. it's so stressful at this time of year, make sure you take a break before you actually break. And don't forget that you are important, you are worthwhile and you are good enough. #sendingstrength #mamasstrongertogether #everyonehasmentalhealth

PAPA FOX hoodie by the wonderful @baxandbay โค๏ธ

Kalo lagi pumping trus ada yg bilang "makanya tete-in langsung" rasanya tuh kaya pengen gue tabok banget mulutnya. Coba situ sehari aja jadi gue. Sanggup ga? Gw mah berjuang demi anak gw dapet yg terbaik, ngasih hak anak. Ih peliss lah tolong hargai mama2 eping yg ada di dunia ini. Jangan julid. Cukup dengan tidak berkomentar apapun. Mau ASI mau sufor, mau direct mau eping, terserah aja sih, hargai aja pilihan masing2. Gue juga udah nyaman ko dengan semua keadaan ini. Mana gue abis kena musibah, di julid-in macem itu, grrr... Bisa2 gw keluar bawa parang ini.
Buat bersihin rumput... Wkwkwk
Balada #mamaeping #mamaperah #epingmom #exclusivepumper #exclusivepumping #pejuangasi #mommyshimercurhat

Silverette cups use the healing properties of silver to heal and prevent soreness, cracks, infections while breastfeeding. Wear them on your nipples between feedings, no creams or oils needed. *safe
*effective
*natural
#HappyNipples #momsmilk #igbabies #breastfeedingbaby #breastfeedingsupport #breastfeedingfriendly
#breastfeedingmomma #breastisbest #normalizebreastfeeding #lactation #babygirl #pumping #exclusivepumping #momlife

I swear mine was saying "HI HOW ARE YOU?" Over and over and over again. How do you think I am?! It's 2am and I think a machine is talking to me. ๐Ÿ˜ฌ (#repost @milkymamallc )

Jumat berkah, semangat mompah๐Ÿ˜… Boleh coba utk medela swing maxi yg mau balik nih bun.. open booking dulu ya..selain hemat waktu, pengoperasiannya sgt simple dan tidak menggunakan banyak komponen sehingga lebih efektif. ๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’จ segera hub. Kami via ๐Ÿ‘‰๐Ÿป LINE (twolittlemonkeys) /
WA ๐Ÿ“ฑ 081255.2323.0 ๐Ÿ“Balikpapan ๐Ÿ“Samarinda ๐Ÿ“bontang ๐Ÿ“tarakan dan sekitarnya

#sewamedelabalikpapan #rentalmedelabalikpapan #medelabalikpapan #breastpumpbalikpapan #pompaasibalikpapan #sewaspectrabalikpapan #spectrabalikpapan #spectra9plusbalikpapan#aimibalikpapan #aimikaltim#rentalpompaspectra #rentalpompaasibalikpapan #sewapompaasibalikpapan #rentalbreastpumpbalikpapan #pejuangasibalikpapan #pejuangasi #proasi #epingindonesia #epingmom #epingbalikpapan #eping #exclusivepumping #sewamainananakbalikpapan #sewapompaasisamarinda #spectrasamarinda #medelasamarinda #aimisamarinda #epingsamarinda #breastpumpsamarinda #sewamainansamarinda

Our double snap design offers more than just the 'nursing + pumping double duty' for breastfeeding your babe, it also allows for multiple support options while pumping and for some moms, multiple nursing options. We know every mom has her own preferences for fit, comfort, coverage and support, when it comes to a nursing bra ~ Frankly, my two breasts have their own (separate) preferences! (. )(.) So, double duty for the win in more ways than one! .
Demos and more info on our website ๐Ÿ‘‰ link in profile! .
#NOURISH #belibea #maternitybra #nursingbra #pumpingbra

Dear mom @lusiana_at, kasih sudah mau mendonorkan ASIP nya utk yg membutuhkan. Berikut informasi nya:

Domisili: Tangerang
Nama Anak: Gian Pandu Wira B
DOB Anak: 31 Juli 2017
Jenis Kelamin Anak: Laki - laki
Halal/Non Halal: Non Halal
Periode Perah: 2017
Booster/Vitamin yg dikonsumsi: Fitma Cereal
Alasan Donor: Freezer Full
Golongan Darah:

Jika ingin menerima donor ASIP, silahkan langsung contact mom yg bersangkutan ya! Semangat mengASIhi minimal 6bulan! Terima Kasih ๐Ÿ˜€

#mamaperah #ASIP #donorASIP #donorASI #asiperah #eping #exclusivepumping #bayiASI #bayisehat #anakASI #butuhASI #menerimadonorASI #maudonorASI #ASIekslusif #ASIberlebih #butuhASI #kantongASI #botolkaca #botolASI #ASIbooster #boosterASI #mamasoya #blackmores #freezerASI #kurirASI

Dear mom @upinchoo 087782020530 kasih sudah mau mendonorkan ASIP nya utk yg membutuhkan. Berikut informasi nya:

Domisili: Cengkareng
Nama Anak: Eldrick
DOB Anak: 20 September 2017
Jenis Kelamin Anak: Laki - laki
Halal/Non Halal: Non Halal
Periode Perah: September - November 2017
Booster/Vitamin yg dikonsumsi: Blackmores
Alasan Donor: Freezer Full
Golongan Darah: A+

Jika ingin menerima donor ASIP, silahkan langsung contact mom yg bersangkutan ya! Semangat mengASIhi minimal 6bulan! Terima Kasih ๐Ÿ˜€

#mamaperah #ASIP #donorASIP #donorASI #asiperah #eping #exclusivepumping #bayiASI #bayisehat #anakASI #butuhASI #menerimadonorASI #maudonorASI #ASIekslusif #ASIberlebih #butuhASI #kantongASI #botolkaca #botolASI #ASIbooster #boosterASI #mamasoya #blackmores #freezerASI #kurirASI

Dear mom @puspitalokaharsita 087888821618, kasih sudah mau mendonorkan ASIP nya utk yg membutuhkan. Berikut informasi nya:

Domisili: Jakarta Timur
Nama Anak:
DOB Anak: 07 Juli 2017
Jenis Kelamin Anak: Perempuan
Halal/Non Halal: Non Halal
Periode Perah: Oktober - Desember 2017
Booster/Vitamin yg dikonsumsi: Lactamor & Calcium
Alasan Donor: Prefer Direct Breastfeeding & Freezer Full
Golongan Darah: O

Jika ingin menerima donor ASIP, silahkan langsung contact mom yg bersangkutan ya! Semangat mengASIhi minimal 6bulan! Terima Kasih ๐Ÿ˜€

#mamaperah #ASIP #donorASIP #donorASI #asiperah #eping #exclusivepumping #bayiASI #bayisehat #anakASI #butuhASI #menerimadonorASI #maudonorASI #ASIekslusif #ASIberlebih #butuhASI #kantongASI #botolkaca #botolASI #ASIbooster #boosterASI #mamasoya #blackmores #freezerASI #kurirASI

Dear mom @actrymevy, kasih sudah mau mendonorkan ASIP nya utk yg membutuhkan. Berikut informasi nya:

Domisili: Jakarta Selatan
Nama Anak: Majesty
DOB Anak: 20 Oktober 2017
Jenis Kelamin Anak: Perempuan
Halal/Non Halal: Non Halal
Periode Perah: Oktober - November 2017
Booster/Vitamin yg dikonsumsi: No Booster
Alasan Donor: Freezer Full
Golongan Darah: A

Jika ingin menerima donor ASIP, silahkan langsung contact mom yg bersangkutan ya! Semangat mengASIhi minimal 6bulan! Terima Kasih ๐Ÿ˜€

#mamaperah #ASIP #donorASIP #donorASI #asiperah #eping #exclusivepumping #bayiASI #bayisehat #anakASI #butuhASI #menerimadonorASI #maudonorASI #ASIekslusif #ASIberlebih #butuhASI #kantongASI #botolkaca #botolASI #ASIbooster #boosterASI #mamasoya #blackmores #freezerASI #kurirASI

Dear mom @distahapsari 081315072660, kasih sudah mau mendonorkan ASIP nya utk yg membutuhkan. Berikut informasi nya:

Domisili: Jakarta Pusat
Nama Anak:
DOB Anak: 10 September 2017
Jenis Kelamin Anak: Perempuan
Halal/Non Halal: Halal
Periode Perah: September - Oktober 2017
Booster/Vitamin yg dikonsumsi: Blackmores
Alasan Donor: Freezer Full
Golongan Darah: B

Jika ingin menerima donor ASIP, silahkan langsung contact mom yg bersangkutan ya! Semangat mengASIhi minimal 6bulan! Terima Kasih ๐Ÿ˜€

#mamaperah #ASIP #donorASIP #donorASI #asiperah #eping #exclusivepumping #bayiASI #bayisehat #anakASI #butuhASI #menerimadonorASI #maudonorASI #ASIekslusif #ASIberlebih #butuhASI #kantongASI #botolkaca #botolASI #ASIbooster #boosterASI #mamasoya #blackmores #freezerASI #kurirASI

17 days of early Mpasi. ๐Ÿ™ˆ
Finally Mama made it!
Kirain setelah beranjak Mpasi, Mama bakal lebih santai. Ternyata malah makin riweh ๐Ÿ˜‚ #ByeByeToTidurSampeSiang

Tapi, di balik segala keriweuhan ini, Mama happy karena Miguel makannya super lahap dan gampang disuapin. Mama jadi belajar banyak tiap hari. Apa yang Miguel suka, apa yang Miguel ga suka. Apa yang bikin Miguel ga bisa pup, apa yang bikin lancar pup ๐Ÿ˜‚ (ini penting! Kalau ga Mama yang pusing ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ) Semoga bulan ini ke dokter, berat naik dan sehat ya, Dek!
Early Mpasi karena berat kamu ga naik dan uda angot-angotan minum susunya. Tapi kamu persis Mama dan Papa, suka makan! Fix!

Mama bukan tipe yang inget fotoin Mpasi dan cemong-cemongnya kamu karena tiap pagi harus lari-larian ngejar waktu ke kantor. Jadi foto Mpasi nya cuma segini ๐Ÿคฃ keburu excited nyuapin, tahu-tahu uda abis, baru inget buat foto.

As long as makanan yang Mama masak kamu makan dan lahap, Mama bakal happy seharian.

I love you always, My Mochi โค๏ธ #MiguelSiswanto
#CeritaBabyM
#Mpasi #EarlyMpasi #HomemadeMpasi #Eping #ExclusivePumping #MamaEping

POWER PUMPING ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
.
#Repost @jc.shimer (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Waktu indonesia bagian pumping.
Keliatan banget kan ya hindmilk ny yg mana, kalo lagi sutres ASI jadi encer... Kunapah yak? #pejuangasi #mamaeping #mamaperah #epingmom #exclusivepumper #exclusivepumping #teteherculesgoldenweys

Finally was able to pump my normal amount of milk! Itโ€™s been low since Giselle & I got sick. Hopefully it stays up and I can get back to stashing more in the freezer. ๐Ÿคž๐Ÿผ๐Ÿผ #pumpingmama #sarahwellsbags #sponsored #helloclaire

Assalammualaikum, we are looking for #nipplecushions #beaugenmom #resellers for #brunei #malaysia #indonesia #singapore

Did you know I offer virtual visits for breastfeeding support and encouragement? (Phone, Skype, or FaceTime) If you have questions on specifics to your situation itโ€™s the best way to connect with me. I often miss messages that come in through DM on Instagram and itโ€™s hard to fully address your questions here. ๐Ÿ‘‰Lovinglatch.com/appointments to book

Waktu indonesia bagian pumping.
Keliatan banget kan ya hindmilk ny yg mana, kalo lagi sutres ASI jadi encer... Kunapah yak? #pejuangasi #mamaeping #mamaperah #epingmom #exclusivepumper #exclusivepumping #teteherculesgoldenweys

Tips - #notebook .
Saya itu tipe pencatat. Kemungkinan karena dari kecil dibiasakan untuk mencatat hal-hal penting tentang urusan sekolah, supaya ga skip. Kebiasaan itu terbawa sampai masa kuliah, kerja, dan punya anak seperti sekarang. Ini membantu banget untuk saya yang exclusive pumping ketika harus diskusi dengan dokter anak seputar pola minum-makan-BAB-etc karena ada catatannya.
.
Ada tiga buku catatan yang saat ini saya pakai. Agak lebay ya punya tiga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚, tapi masing-masing fungsinya beda (cek slide).
.
1. Ini notebook standar yang isinya kumpulan kertas kosong ukuran A6. Fungsinya untuk catatan harian waktu dan banyaknya minum-BAK/BAB anak per harinya; menu MPASI di hari tsb; minum obat/vitamin (kalau ada) di jam berapa. Jadi saya rinci, misal anak minum di jam sekian, berapa ml atau pipis di jam sekian. Adanya catatan ini memudahkan saya memastikan jeda waktu minum susu-makan dan juga memastikan waktu ganti popok anak.
.
2. Ini juga standar sih, bedanya ada garis tulisannya aja. Fungsinya untuk tulis to do list/to do buy.
.
3. Terakhir ini semacam agenda ya. Jadi catatan harian anak yang ada di notebook pertama, saya rekap dan tulis di agenda ini. Ini memudahkan banget kalau pas diskusi sama dokter anak karena ada gambaran jelasnya, berapa rata-rata ml minum susu per harinya, rata-rata BAB berapa hari sekali, kalau ada sembelit/alergi di-track abis makan apa, etc.

Okay mommies, this one is totally worth to try!!! Kira2 udah seminggu lebih aku pake Fenucaps ini...dan hasil pompaan lumayan bertambaaah ๐Ÿ˜ biasanya sehari dapet 600-700ml sekarang sehari dapet 800 kadang 900ml yeeeayy..walopun belum mencukupii kebutuhan si unyil embul siih yang disuruh dokternya minum 1000ml sehari ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… Tapi terus bertekun, rajin mompa (sebisa mungkin jadwalnya harus rutiiin), minum air putih sebanyak banyaknya, makan sehat dan enak, stay haaaapppyyyyy tentunya..semoga perlahan naik terus yah produksi asinya. Thank you so much @fenucapsid siap2 yah aku order lagi kalo ini udah abiiiis ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #semangatpumping #exclusivepumping #asibooster #doingmybest

Snow day! ๐ŸŒ™ What does it look like where you live this morning?

(Yes this is breastmilk... ๐Ÿ“Œ) Good morning #ketofam โ™ฅ๏ธ Itโ€™s been a minute! My last post was all about how I got off track during thanksgiving... and Iโ€™m still off track. ๐Ÿ˜‚ But to keep it real, it was actually for a good reason! My milk supply took a huge dive after I finished my last course of steroids for chronic back/pelvic/sciatic pain. Obviously that canโ€™t happen if Iโ€™m to feed my son, right? ๐Ÿ˜ญ I continued with a carby diet but I still was coming about one feeding short each day. He was frustrated and hungry, and so was mommy. We tried formula and discovered he is quite allergic. We tried three kinds and each of them gave him this terrible full body rash that took days to go away each time. Great! Now what. I had no choice but to put myself on a rigorous, around the clock pumping schedule and include all sorts of pro-lactation foods, like oats and flax. Iโ€™m happy to report my milk is back to normal now but my diet is still not what it was. Iโ€™ve had ice cream, pizza, pasta, a shit load of bread, etc. To my surprise, Iโ€™m only up two pounds. I can feel it though. My body fat is more swollen and โ€œhardโ€. You guys know what I mean! Anyways, I will be picking keto up again VERY soon! I miss it (AND YOU ALL OMG) So very much. โ™ฅ๏ธ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #keto #ketogenic #ketodiet #ketoweightloss #ketogenicliving #ketosis #ketolove #ketomom #weightloss #ketogram #ketoliving #ketones #lowcarb #lowcarbhighfat #fatfueled #glutenfree #breastfeeding #exclusivepumping #ketobreastfeeding

Selamat 2 bulan kehidupan buatmu joy,bayi kesayangan mommy daddy. Bentar lagi semester ke-4 kehidupan km lewati sepenuhnya yaa joy.
.
.
Tumbuh dan berkembang lah dengan baik yaa joy,semoga km jd anak sehat,semakin kuat nyusunya ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
semoga selalu bisa memberikan asi sicairan illahi ini buatmu yaa joy,minum dan makanmu tercukupi dengan asi sicairan illahi,karna selain asi mommy gk punya solusi.
.
.
Ada Allah yang maha kaya,,!!! yang paling berhak menilai usaha kamu dalam menyusui anakmu, jangan lupa berdoa sama Allah SWT agar kiranya dia senantiasa memudahkan usahamu untuk menunaikan kewajibanmu, insha allah kalo ada niat,pasti bisa,,!!
SPARTAAA....
.
.
#mamaeping #exclusivepumping #workingmama #henyinoedjoy #henyinoedjourney #teteherculesgoldenweys #asiperah #gabagkantongasi #naturkantongasi

TESTIMONY TIME ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ...... โœ”BREASTMILK IS GUSHING OUT โœ”BABY IS ENJOYING
โœ”SUPER EXCITED MUMMY

Wow after struggling with breastfeeding 3 years, this lovely mummy is now enjoying breastfeeding with her cookies and smoothie mix๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ. Thank you mummy for sharing โคโคโคโคโคโค.
It gives me so much joy helping mothers achieve their breastfeeding goals.
For His Glory๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ. Hallelujah ehh๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿ’ƒ๐Ÿพ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿคธ๐Ÿคธ. Thank you mummy for sharing โคโคโคโค. Thank you Father๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™. EVERY PRAISE IS TO OUR GOD๐ŸŽถGod of AWESOME WONDERS๐ŸŽต Miracle Worker, you are a miracle worker๐ŸŽถ You are a miracle working God, your name is Yahweh๐ŸŽถ .

Mummy are you experiencing insufficient breastmilk? If you have not joined the OGANIGWE gang...... Please contact your breastfeeding doctor๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Send a DM. โ€ข
โ€ข
Please CALL
USA 443 657 3857 @omoyems
LAGOS 09095151992
ABUJA 08055600394 @opsybells_mumsandbabies
PORTHARCOURT 08035400832 @julietndukwe
IKEJA PICKUP : 09030272433 @wellnesspatron

This is the elusive fat plug...also known as the unicorn of pumping . It seems everyone in my pumping support group tries to get them. Itโ€™s when the cream rises to the top of a refrigerated bottle of milk and is so thick that you canโ€™t pour the milk out.
I knew my milk is high calorie from the test I had but Iโ€™ve never had this in the 8 plus months Ive pumped. Itโ€™s weird how proud I feel when other than it taking a ton of time from my life, I really have no control over it.
A year ago, this would gross me out, but now I find it fascinating so I had to share ๐Ÿค—

#themoreyouknow #exclusivepumping

For SALE

SUPPLEMENTAL NURSING SYSTEM (SNS) MEDELA

kondisi 99%
dipakai cuma 3-4kali saja
alasan jual karena baby sudah mau menyusui langsung.
barang lengkap semua

keefektifan tergantung berapa lamanya mom berhenti menyusui. apabila baru beberapa hari berhenti, tingkat keberhasilan lebih cepat dibanding yang sudah agak lama berhenti menyusui.
Medela Supplemental Nursing System pertama kali di desain untuk membantu para Ibu yang mengadopsi anak untuk bisa memberikan ASI kepada bayi adopsi mereka melalui payudara untuk merangsang hormon yang bisa meningkatkan produksi ASI.

Selain itu bisa juga digunakan untuk memberikan suplemen dan atau ASI tambahan ketika proses nenen sedang berlangsung. Sehingga alat ini bisa digunakan untuk ibu yang akan melakukan proses relaktasi.

Fitur dan Keuntungan Medela Supplemental Nursing System
- Ideal digunakan untuk jangka panjang sebagai alat supplemental feedings melalui payudara
- Termasuk alat bantu bagi Ibu yang memiliki masalah khusus dengan bayi-nya seperti susah nenen langsung pada payudara Ibu
- Aliran bisa diatur deras tidak-nya
- Diberikan 3 selang/tube dengan berbagai ukuran yang berbeda dan ditandai dengan warna
- Gantungan leher untuk kenyamanan penggunaan
- Dipilih untuk Anda dan Bayi Anda Semua bagian yang terkena kontak dengan ASI terbuat dari material BPA/DEHP Free. - SNS container
- Valve holder
- Cap dan cover
- Attachment ring
- 3 sizes of tubing
- Tape
- Neck Strap
- Instructions Book

DM for price
Serious order only

#snsmedelapreloved #snsmedela #pejuangasi #pengalamanasi #aimiasi #ayahasi #momandbaby #breastfeeding #relaktasi #exclusivepumping #asiexclusive #asip #breastfeedingproblems #perlengkapannewborn #perlengkapanbaby #medela #pumpingasi

Dear mom @clivebenelly 082231620562, kasih sudah mau mendonorkan ASIP nya utk yg membutuhkan. Berikut informasi nya:

Domisili: Surabaya
Nama Anak:
DOB Anak: 01 Oktober 2017
Jenis Kelamin Anak: Laki - laki
Halal/Non Halal: Non Halal
Periode Perah: November - Desember 2017
Booster/Vitamin yg dikonsumsi: Blackmores
Alasan Donor: Freezer Full
Golongan Darah: B

Jika ingin menerima donor ASIP, silahkan langsung contact mom yg bersangkutan ya! Semangat mengASIhi minimal 6bulan! Terima Kasih ๐Ÿ˜€

#mamaperah #ASIP #donorASIP #donorASI #asiperah #eping #exclusivepumping #bayiASI #bayisehat #anakASI #butuhASI #menerimadonorASI #maudonorASI #ASIekslusif #ASIberlebih #butuhASI #kantongASI #botolkaca #botolASI #ASIbooster #boosterASI #mamasoya #blackmores #freezerASI #kurirASI

Dear mom @orimarkshop 082217852099, kasih sudah mau mendonorkan ASIP nya utk yg membutuhkan. Berikut informasi nya:

Domisili: Bandung
Nama Anak:
DOB Anak: 28 Agustus 2017
Jenis Kelamin Anak: Laki - laki
Halal/Non Halal: Halal
Periode Perah: Oktober - November 2017
Booster/Vitamin yg dikonsumsi: No Booster
Alasan Donor: Prefer Direct Breastfeeding & Freezer Full
Golongan Darah: b

Jika ingin menerima donor ASIP, silahkan langsung contact mom yg bersangkutan ya! Semangat mengASIhi minimal 6bulan! Terima Kasih ๐Ÿ˜€

#mamaperah #ASIP #donorASIP #donorASI #asiperah #eping #exclusivepumping #bayiASI #bayisehat #anakASI #butuhASI #menerimadonorASI #maudonorASI #ASIekslusif #ASIberlebih #butuhASI #kantongASI #botolkaca #botolASI #ASIbooster #boosterASI #mamasoya #blackmores #freezerASI #kurirASI

Dear mom @iwinarenita 081291222095, kasih sudah mau mendonorkan ASIP nya utk yg membutuhkan. Berikut informasi nya:

Domisili: Jakarta Timur
Nama Anak:
DOB Anak: 11 Juni 2017
Jenis Kelamin Anak: Laki - laki
Halal/Non Halal: Halal
Periode Perah: Oktober 2017
Booster/Vitamin yg dikonsumsi: Folamil Genio, Lactamam & Prenagen
Alasan Donor: Freezer Full
Golongan Darah: O
Jika ingin menerima donor ASIP, silahkan langsung contact mom yg bersangkutan ya! Semangat mengASIhi minimal 6bulan! Terima Kasih ๐Ÿ˜€

#mamaperah #ASIP #donorASIP #donorASI #asiperah #eping #exclusivepumping #bayiASI #bayisehat #anakASI #butuhASI #menerimadonorASI #maudonorASI #ASIekslusif #ASIberlebih #butuhASI #kantongASI #botolkaca #botolASI #ASIbooster #boosterASI #mamasoya #blackmores #freezerASI #kurirASI

Have you seen this nursing tank hack? Snip the back strap of a tank top at its base, cut it short, loop around and sew. Sewing skill level is the same as sewing a button. Loop around the snap part of a nursing bra. Way better tutorials online if you search โ€œDIY nursing tankโ€!

When #thelittleone joined our family, I was determined not to let #thebigone's importance in our life falter. [ad] I knew that I wanted to be there for school picnics, class parties and of course- chaperone field trips! None of that would have been possible our first year as a family of four without a reliable breast pump... @babyation JUST opened the registration list for their brand new pump, so it's the perfect time for any pumping mamas or mamas-to-be to add their names! Be sure to check them out [link in profile!], and then let me know in the comments- sure, you might be a mama. But you're not JUST a mom. What would you add to your card?!โ €
โ €
#Imalsoamother #babyation #hbtbabyation #hbtsp #exclusivepumping #exclusivepumper #ipumpgold #fedisbest #momlifeisthebestlife #momlife #motherhood #motherhoodunited

TODAY at 12pm ET on #thePINKLife we are interviewing, Kate Torgersen, Founder of @milkstork!! ๐Ÿคฑ๐Ÿป
Milk Stork makes it easy to get your breast milk home when youโ€™re away on business. You donโ€™t have to choose between your career and your commitment to breastfeeding. #momlife
๐Ÿคฑ๐Ÿป
Tune in to our LIVE weekly Facebook and be part of the conversation! #momspumphere #breastfeeding #facebook #breastpumping #pumpingmom #pumping #exclusivepumping #breastmilk #workingmom #womeninbusiness #travel #traveling #momswhopump #nursingroom #lactationroom #lactationcookies #milkstork

Every night the baby and I play a game...it's called "who will wake up first?" Mama to pump or babe to cry & eat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ I hope I win tonight so I get a few hours of sleep! #exclusivepumping #firsttimemom #postpartum #postpartumjourney #boymom #boymomlife

ENDS FRIDAY! Don't miss this awesome #GiftGuideGiveaway from @mommyscene featuring gift ideas for the whole family! -Just โค๏ธfollow @aloo_brand -Tag ๐Ÿ‘‰๐Ÿผa friend -And enter here: http://mommyscene.com/holiday/2017-holiday-gift-guide-giveaway-baby-kids-mom/
(Link is also in bio). #giveaway #win #babygear

I always want to make sure I'm developing the most relevant content for you. What class would be (or would have been) the most helpful during your breastfeeding journey?

A. Basics/ Prenatal
B. Back to Work
C. Weaning
D. Partner or Caregiver Class
E. Something else? Comment below!

Happy Hanukkah! ๐Ÿ•ฏ

When it's the holidays and you need to up the Mamma milk supply, you have oatmeal with peanut butter and chocolate hagel for bfast ๐ŸŽ…๐Ÿ’ช#tradition #holidays #exclusivepumping #mammamilk

Rutinitas mengurus bayi dan rumah tangga sangatlah menyita waktu, sehingga tak jarang produksi ASI ibu menurun karena kelelahan atau kurangnya asupan makanan sehat yang dibutuhkan. Hadirnya Suprasi yang merupakan ekstrak daun katuk sangat membantu para Ibu dalam menjaga produksi ASI agar lebih lancar. Dengan bentuk kapsul, mudah dikonsumsi 3x1 setiap hari ๐Ÿ‘ .
.
#sidomuncul #sidomunculherbal #ekstrakdaunkatuk #daunkatuk #asikubanyak #katuk #asibooster #herbsupplement #jamusidomuncul #sidomunculsuprasi #suprasi #asi #meningkatkanasi #memperbanyakasi #meningkatkanproduksiasi #pejuangasi #exclusivepumping #asieksklusif #ibumenyusui #pejuangasi #asix #asip #asiperah #mamaperah #testimonial #sidosehattestimoni #suprasitestimoni #breastfeeding #breastfeed #breastmilk

Hi, my name is Pewter and Iโ€™ve been told Iโ€™m really preeeetty! ๐Ÿ˜ All of our nursing clips are handmade with premium leather, a hypoallergenic stainless steel clasp AND we only use semi-precious gemstones or freshwater pearls to symbolize the months you or your babies were born.
Where are my December babies at?! Comment you or your babyโ€™s birthdate below for a chance to win a complimentary birthstone with any order! Tag a pal who has a December birthdate so they can play too!

Modern elegance at a perfect price ๐Ÿ’— hippity hop (seriously!) if you want to snag one as a holiday gift for any gal or mama in your life! Shop the link in our bio ๐Ÿ˜— #flutterpewter
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#babylist #preparingforbaby #expectingmommy #breastfeedingclip #breastfeedingtips #nursinggear #breastpump #breastpumping #lactationconsultant #helpwithbreastfeeding #nursingbracelet #nursingbra #preggomama #preggolife #bumpchic #bumpstyle #maternityclothes #maternitybra #bracelet #mommymilk #mommyjewelry #babyjewelry #nursingshells #mybabyandme #nipplecream #mommytobe2017 #breastfeedingbracelet #modernmom

Dear mom @hiqa_lia 087774830875, kasih sudah mau mendonorkan ASIP nya utk yg membutuhkan. Berikut informasi nya:

Domisili: Sepatan, Tangerang
Nama Anak:
DOB Anak: 05 September 2017
Jenis Kelamin Anak: Perempuan
Halal/Non Halal: Halal
Periode Perah: Oktober - November 2017
Booster/Vitamin yg dikonsumsi: No Booster
Alasan Donor: Freezer Full
Golongan Darah: B-

Jika ingin menerima donor ASIP, silahkan langsung contact mom yg bersangkutan ya! Semangat mengASIhi minimal 6bulan! Terima Kasih ๐Ÿ˜€

#mamaperah #ASIP #donorASIP #donorASI #asiperah #eping #exclusivepumping #bayiASI #bayisehat #anakASI #butuhASI #menerimadonorASI #maudonorASI #ASIekslusif #ASIberlebih #butuhASI #kantongASI #botolkaca #botolASI #ASIbooster #boosterASI #mamasoya #blackmores #freezerASI #kurirASI

Most Popular Instagram Hashtags