#everydaymagicda

886 posts

TOP POSTS

(2016 video)
Playing with dice
. . .
#iHateCameraTricksMagic #EverydayMagicDA #Sempurna

I used to be a coin guy, since 2002 I decided to focus on illusion. This reverse finger palm vanish created by my friend @andrelimantara combined with my random sleight
. . .
Kalo ada yg blm tau, gw dulu cinta banget sama permainan coin magic, dan di awal gw ngilangin coin ini gerakannya di ciptain sama temen gw Andre Limantara
______________________________________________
#EverydayMagicDA #EverydayDemian #Sempurna

(2016 video)
When magician is too lazy to fold a bill and putting it back to wallet
. . .
Judulnya pesulap malas, males lipet sama males masukin ke dompet pake tangan LOL
______________________________________________
#iHateCameraTricksMagic #EverydayDemian #EverydayMagicDA #Sempurna

bukan sulap bukan sihir... lagi jajal kemampuan niy..yahh sapa tau bisa nongol di America's Got Talent πŸ˜…πŸ˜‚πŸ˜œπŸ˜ŽπŸ˜πŸ™ŠπŸ™ˆ... shout out to @agt and the calm during the show , the man himself Mr. @_demianaditya_ ... superb! thank you for this surpriseful performance , bro.. good luck..can't wait for your next 'big surprise' ... πŸ™‹πŸ™πŸ‘πŸ’΅πŸƒπŸŽ΄ #AGTDemian
#EverydayDemian
#EverydayMagicDA
#Sempurna
#DemianAditya

BLACK HOLE (2016)
It's already beautiful, no caption needed
. . .
#iHateCameraTricksMagic #EverydayMagicDA #EverydayDemian #Sempurna

Road to Multiverse The 13th step yg udah naik dibioskop mulai hari ini
. . .
*karena kebutuhan video ini harus dpotong2, tp tdk ada trick camera ataupun kerjasama dgn yg terlibat main demi membuat gw terlihat lebih jago πŸ˜…
. . .
Video by @lutvi_nero
T-shirt by @dmn.authentic
______________________________________________
#iHateCameraTricksMagic #EverydayDemian #EverydayMagicDA @multiversemovie @edison_wardhana #multiversemovie #indonesiamovie #Sempurna

See me buried alive act in @agt, link in bio
. . .
#AGTdemian #EverydayMagicDA #Sempurna

For some magicians the Russian Roulette routine is just a game. For me, the accident that happened to me on stage while doing this routine back in 2008 still give me chill and scares me
. . .
#EverydayDemian #EverydayMagicDA #Sempurna #badexperience

MOST RECENT

My color change

Rell

Magic really πŸ€¦β€β™‚οΈ

Keren keren,semangat buat @_demianaditya_
Yg membawa nama indonesia,semoga berhasil 😊

Video by @_demianaditya_ Cigarettes (2016)
#iHateCameraTricksMagic #EverydayMagicDA #sempurna
#bgkecellg

@_demianaditya_ Perform #americangottalend judge cuts
Satu lagi karya yang luar biasa
Buried alive slah satu permainan menantang maut yang pernah meggebrak indonesia
Kini di tampilkan di Amerika
Wow πŸ’― persen sempurna
Gw orang indonesia , magician lampung bangga πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ πŸ”œπŸ”œπŸ”œ geser next vidio

Full fersion
https://www.youtube.com/watch?v=NwCjSclxZIo

#ihatemagictrikcscamera
#ihatemagictrikcamera
#everydaymagicda
#sempurna

(2016 video)
Playing with dice
. . .
#iHateCameraTricksMagic #EverydayMagicDA #Sempurna

Sempurna..πŸ‘πŸ‘ @Regrann from @_demianaditya_ - (2016 video)
When magician is too lazy to fold a bill and putting it back to wallet
. . .
Judulnya pesulap malas, males lipet sama males masukin ke dompet pake tangan LOL
______________________________________________
#iHateCameraTricksMagic #EverydayDemian #EverydayMagicDA #Sempurna

Pic via @_demianaditya_
------
Stupid idea with vision box, and this is NOT a camera tricks for sure. Enjoy...
______________________________________________
#EverydayDemian #iHateCameraTricksMagic #EverydayMagicDA #Sempurna @joaomiranda_magic @murphysmagic
#wizard #wizards #magicianslife #magician #magicians #magictrick.magictricks

This is slow bill vanish, in my mind this is what it should like when magicians can make something disappear, slowly and beautiful
. . .
Ini video buat mereka yg request gw main sulap pake baju putih
.
Note:
Gw pake baju item, dari tahun 2002 dan semenjak itu baju gw semuanya 99% item. Oh iya ini bukan trick editing by the way
______________________________________________
#iHateCameraTricksMagic #EverydayDemian #EverydayMagicDA #Sempurna

@Regrann from @_demianaditya_ - (2016 video)
When magician is too lazy to fold a bill and putting it back to wallet
. . .
Judulnya pesulap malas, males lipet sama males masukin ke dompet pake tangan LOL
______________________________________________
#iHateCameraTricksMagic #EverydayDemian #EverydayMagicDA #Sempurna - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags