[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#everydaykl

984 posts

TOP POSTS

Ketawa besar sis ni. Apa lah yg sis gelakkan sgt tu eh. Sis nak bagitau awal2 yg @everyday_kl akan keluarkan square scarf material heavy chiffon. Lagi ringan dan senang bentuk. So kpd smua pencinta bawal stay tune hokay. Nanti kami akan update 😘❤️ #everydaykl #supsapsupsiap #sistanglung

Jalan penuh gaya dan konfiden. Gittttuuuuuu! Rasa selesa dengan Square Scarf dr @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl #everydaykl #sistanglung #supsapsupsiap

Cantik kan kurung tingkat2 material saree dan bag tu from @shawlpublika Sis love sangat. Siapa nak jemput sis dtg kenduri? Sesuai plak dipadankan dengan Square Scarf - Ocean by @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl #everydaykl #sistanglung #supsapsupsiap

Sis sejenis tak sabar, so sis ambil dulu seluar ni. So dorang custom utk sis. Sis orang pertama yg dapat pakai. Sejenis selesa sgt k. Mohon jgn jeles. Thanks @shawlpublika
_
Square Scarf - Olive by @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl #everydaykl #supsapsupsiap #sistanglung

Aleesya dh start school harini. Upah balik school bawak jalan2 jumpa LUV & MARISSA
_
Square Scarf - Olive by @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl #everydaykl #supsapsupsiap

Makan hati lah uolls tengok baju dan bag dr @shawlpublika ni. Mesti hati x keruan menunggu stock ni sampai kan? Good Night 😭 Cantik pulak dipadankan dengan Square Scarf dr @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl #everydaykl #sistanglung #supsapsupsiap

Sis buat tutorial khas utk syg2 smua.. Senang je xperlu nak pin sana pin sini.. Sup sap sup siap
_
Square Scarf & Inner - Black by @everyday_kl #supsapsupsiap #sistanglung #everydaykl

Seorang yg tak kedekut ilmu. Rasa2 nak tambah ilmu bisnes dtg je jumpa dia. Patutlah murah rezeki dia. Staff2 dia pon syg dia. Thanks babe 😘 #everydaykl #shawlpublika #sistanglung

MOST RECENT

Ketawa besar sis ni. Apa lah yg sis gelakkan sgt tu eh. Sis nak bagitau awal2 yg @everyday_kl akan keluarkan square scarf material heavy chiffon. Lagi ringan dan senang bentuk. So kpd smua pencinta bawal stay tune hokay. Nanti kami akan update 😘❤️ #everydaykl #supsapsupsiap #sistanglung

Ramai yg DM mintak tutorial mcmne sis pakai Square Scarf ni. So sis buat khas utk uolls kat luar sana ya. Sebenarnya simple je. Tak perlu pin tau dan tak ambil masa yg lama. Sup sap sup siap. Sangat kemas dan terletak. Sis lebih selesa pakai nampak inner. Terpulang pada uolls nak bentuk mcmne ya.
_
Square Scarf & Inner - Blush by @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl #everydaykl #supsapsupsiap #sistanglung

#Repost @hanezsuraya (@get_repost)
・・・
Hi #everydaykllovers semua! Sis nak tanya ni siapa suka baju baju Shawl Publika? Angkat tangan🙆🏻🙆🏻 Sis nak announced yg our hq akan buat contest give away! And apa hadiah give away nyaa ---------> Shawl Publika! 😱😱😱<-------- Syarat-syarat untuk menang give away dari kami senang je. Uolls cuma perlu buat simple video wearing one of our scarves #everydaykl #byhanezsuraya mention sekali apa yg best tentang everydaykl ni, and tag kami! Make sure your instagram public ok senang hq nak tengok kreativiti video uolls!🙏🏻 Sebelum 18hb ok! Kami akan announced pemenang siapa yg bertuah mmenangi baju dari Shawl Publika! Bukan selalu hq buat give away gempak mcm ni! Sis tahu semua excited. So apa lagi prepare video korang sebelum 18hb ni ok!

Makan hati lah uolls tengok baju dan bag dr @shawlpublika ni. Mesti hati x keruan menunggu stock ni sampai kan? Good Night 😭 Cantik pulak dipadankan dengan Square Scarf dr @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl #everydaykl #sistanglung #supsapsupsiap

Opsss..tido pon tido la. Bila malas kite pakai all black baru nampak elegant gituu..heheh
.
Mix pulak degan scarft @everyday_kl_kelantan warna yellow baru la nampak kerlas gituuuu..😜😜
#jajaootd
#everydaykl
#everydaykllovers

Most Popular Instagram Hashtags