#everydaykl

783 posts

TOP POSTS

Bersama founder @bawalhouseofficial yg sgt baik n peramah ❤️ wearing Cassandra Brocade from @shawlpublika Square Scarf - Sky Blue from @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl #bawalhouse #everydaykl

putihnyaaaaa diaaa tersangat laaa humble dan cantik of course ❤️❤️❤️ !! Alhamdulillah selesai majlis open house raya @bawalhouseofficial bersama hanez . dan ramai dah mula kenal @everyday_kl . rugi x cuba sebab hari ni banyak gilaaa stock keluar 👏🏻 thank you @hanezsuraya sudi turun ke kelatan untuk promosikan @everyday_kl ! many more to come !! ❤️❤️❤️ .
.

backdrop kita mestilah dari @nurzaweddinghouse !!! letupsnyaaa ❤️❤️ xpernah mengecewakan . sekebun bunga versi kali ini ❤️❤️
.
#raya2017 #bawalhouse #everydaykl

Salam semua, memandangkan esok cuti, sis nak release inner dr #everydaykl .
Kepada semua yg bertanya tu boleh lah borong.. Sis keluarkan 3 warna yg basic ya.. .
1)Black
2)Pearl White
3)Nude .
Sesiapa yg nak boleh order pd HQ ya.. 📱 +60192312231

Stokist Lerve Sabah pun memakai #everydaykl

Tutorial dari Hanez menggunakan square scarf #everydaykl senang kan?? Tak perlu banyak pin 😍

Hanez - Butter Yellow
Anne - Honey Yellow #everydaykl

Orange #everydaykl

MOST RECENT

putihnyaaaaa diaaa tersangat laaa humble dan cantik of course ❤️❤️❤️ !! Alhamdulillah selesai majlis open house raya @bawalhouseofficial bersama hanez . dan ramai dah mula kenal @everyday_kl . rugi x cuba sebab hari ni banyak gilaaa stock keluar 👏🏻 thank you @hanezsuraya sudi turun ke kelatan untuk promosikan @everyday_kl ! many more to come !! ❤️❤️❤️ .
.

backdrop kita mestilah dari @nurzaweddinghouse !!! letupsnyaaa ❤️❤️ xpernah mengecewakan . sekebun bunga versi kali ini ❤️❤️
.
#raya2017 #bawalhouse #everydaykl

Bersama founder @bawalhouseofficial yg sgt baik n peramah ❤️ wearing Cassandra Brocade from @shawlpublika Square Scarf - Sky Blue from @everyday_kl @everyday_kl @everyday_kl #bawalhouse #everydaykl

#Repost @syedfarris with @repostapp
・・・
Suprisee untuk ore kelate ! sambil tengok tudung sambil bergambar dgn artis fav kita @hanezsuraya !! hanez sendiri akan turun ke @bawalhouseofficial untuk mempromosikan collection tudung dari @everyday_kl 🤗🤗 untungnyaaa . kalau dulu selalu tengok hanez dalam tv skrg dh boleh tengok live !! jangan lepaskan peluang sebab korang semua dijemput !! 💗💗 tag kawan korang !! lagi ramai lagi meriah 💞💕 .
.
.

#lebaran2017 #raya2017 #hanezsuraya #everydaykl #bawalhouse #kotabharu #kelantan #terengganu #kuantan #msaventures

Suprisee untuk ore kelate ! sambil tengok tudung sambil bergambar dgn artis fav kita @hanezsuraya !! hanez sendiri akan turun ke @bawalhouseofficial untuk mempromosikan collection tudung dari @everyday_kl 🤗🤗 untungnyaaa . kalau dulu selalu tengok hanez dalam tv skrg dh boleh tengok live !! jangan lepaskan peluang sebab korang semua dijemput !! 💗💗 tag kawan korang !! lagi ramai lagi meriah 💞💕 .
.
.

#lebaran2017 #raya2017 #hanezsuraya #everydaykl #bawalhouse #kotabharu #kelantan #terengganu #kuantan

#Repost @nurainbaharuddin with @repostapp
・・・
suprisee untuk ore kelate ! sambil tengok tudung sambil bergambar dgn artis fav kita @hanezsuraya !! hanez sendiri akan turun ke @bawalhouseofficial untuk mempromosikan collection tudung dari @everyday_kl 🤗🤗 untungnyaaa . kalau dulu selalu tengok hanez dalam tv skrg dh boleh tengok live !! jangan lepaskan peluang sebab korang semua dijemput !! 💗💗 tag kawan korang !! lagi ramai lagi meriah 💞💕 .
.
.

#lebaran2017 #raya2017 #hanezsuraya #everydaykl #bawalhouse #kotabharu #kelantan #terengganu #kuantan #msaventures

suprisee untuk ore kelate ! sambil tengok tudung sambil bergambar dgn artis fav kita @hanezsuraya !! hanez sendiri akan turun ke @bawalhouseofficial untuk mempromosikan collection tudung dari @everyday_kl 🤗🤗 untungnyaaa . kalau dulu selalu tengok hanez dalam tv skrg dh boleh tengok live !! jangan lepaskan peluang sebab korang semua dijemput !! 💗💗 tag kawan korang !! lagi ramai lagi meriah 💞💕 .
.
.

#lebaran2017 #raya2017 #hanezsuraya #everydaykl #bawalhouse #kotabharu #kelantan #terengganu #kuantan

hai salam korang ! ada peminat tegar @hanezsuraya x ? atau peminat tudung bawal satin ??? sebab @hanezsuraya founder @everyday_kl akan turun ke @bawalhouseofficial hari JUMAAT ini !!! PUKUL 3 ptg taw !! jangan lepaskan peluang . mesti rindu nk tengok hanez berlakon dalam tv lagi kan ?? skrg boleh tengok live !! khas untuk customer @bawalhouseofficial !!! sambil tengok tudung boleh bergambar dgn artis !!! boleh makan makan open house raya lagi ❤️❤️❤️ kalau nak datang tag kawan korang . boleh datang sesama 😜😜☺️☺️ .
.
.
#bawalhouse #kotabharu #kelantan #hanezsuraya #everydaykl #bawalsatin #kotabharu #kelantan #terengganu

Salam semua, Hanez akan berada di Bawal House Kota Bharu Kelantan pd Jumaat (21/7/17) dr jam 3ptg-7mlm.. Sesiapa yg ada di KB jom sama2 memeriahkan majlis Hari Raya di Bawal House KB.. Hanez akan memberi hadiah exclusive kpd 5 org peminat setia #everydaykl ❤️

Most Popular Instagram Hashtags