#eventplannerputrajaya

758 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah Mix Chocolate Bouquet delivery Ampang dan Hospital kajang.

Yang nak buat surprise untuk kekasih hati, untuk parents yang jauh di mata, untuk kakak abang dan kawan2 tu boleh je whatsapp nurul.

Nak tanya2 pon boleh. Whatsapp je nurul. 0195022933. πŸ’–

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten # #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya #ferrerorocherbouquet #breadbouquet #homedecor #homedecormalaysia #wainscoting #wainscotingmalaysia #interiordesignmalaysia

Delivery #ukmbangi #ukm #exo

Sesiapa yang nak buat surprise delivery untuk yg tersayang. Meh la PM cheq. Cheq bagi harga kasih sayang.

Free delivery untuk Bandar Baru Bangi, Senawang, Seremban dan Nilai tau. 😊 Tempat lain tu ada delivery charges tau.
Cepat cepat whatsapp 0195022933

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten #surprisedeliveryupm #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya

PURPLE for birthday girl.

Alhamdulillah. Delivery #ukm #ukmbangi

Father's day nak dekat dah. Selalu order untuk bonda kan? Kali ni jum order untuk ayahnda pulak. Booking awal tau. Kalau dah full jangan marah kita. 😁

Yang nak book slot, boleh whatsapp saya 0195022933 😊

Sesiapa yang nak buat surprise delivery untuk yg tersayang. Meh la PM cheq. Cheq bagi harga kasih sayang.

Free delivery untuk Bandar Baru Bangi, Senawang, Seremban dan Nilai tau. 😊 Tempat lain tu ada delivery charges tau.
Cepat cepat whatsapp 0195022933

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten #surprisedeliveryupm #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya

Tq sudi order!

Delivery #sungairamaldalam #uitm #ukmbangi

Sesiapa yang nak buat surprise delivery untuk yg tersayang. Meh la PM cheq. Cheq bagi harga kasih sayang.

Free delivery untuk Bandar Baru Bangi, Senawang, Seremban dan Nilai tau. 😊 Tempat lain tu ada delivery charges tau.
Cepat cepat whatsapp 0195022933

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten #surprisedeliveryupm #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya

Delivery #ukmbangi #ukm #exo

Sesiapa yang nak buat surprise delivery untuk yg tersayang. Meh la PM cheq. Cheq bagi harga kasih sayang.

Free delivery untuk Bandar Baru Bangi, Senawang, Seremban dan Nilai tau. 😊 Tempat lain tu ada delivery charges tau.
Cepat cepat whatsapp 0195022933

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten #surprisedeliveryupm #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya

Romantic kan? Sweet kan? Nak macam ni tak? Surprise picnic Lovely Event Planner sesuai untuk:- ❀Anniversaries
❀Birthday
❀Pre wedding
❀Family gathering
❀Reunion
❀Outdoor parties

Contact kami terus okey? πŸ˜˜πŸ’‹
@dalila_86 +6013-3564454
@siti_salbiah_asaat +6013-2163289

#surprisepicnic #surprisepicnicputrajaya #surprisepicnickl #surprisepicnicselangor #eventplannerputrajaya

Tq sudi order!

16pcs ferrero rocher + 4 roses bouquet πŸ˜‹

Delivery #sungairamaldalam #uitm #ukmbangi

Sesiapa yang nak buat surprise delivery untuk yg tersayang. Meh la PM cheq. Cheq bagi harga kasih sayang.

Free delivery untuk Bandar Baru Bangi, Senawang, Seremban dan Nilai tau. 😊 Tempat lain tu ada delivery charges tau.
Cepat cepat whatsapp 0195022933

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten #surprisedeliveryupm #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya

Mix flower + chocolate bouquet!😍 Untuk yg last minute order, kita boleh prepare untuk ferrero rocher bouquet sahaja 😊

Sesiapa yang nak buat surprise delivery untuk yg tersayang. Meh la PM cheq. Cheq bagi harga kasih sayang.

Free delivery untuk Bandar Baru Bangi, Senawang, Seremban dan Nilai tau. 😊 Tempat lain tu ada delivery charges tau.
Cepat cepat whatsapp 0195022933

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten #surprisedeliveryupm #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya

MOST RECENT

Alhamdulillah Mix Chocolate Bouquet delivery Ampang dan Hospital kajang.

Yang nak buat surprise untuk kekasih hati, untuk parents yang jauh di mata, untuk kakak abang dan kawan2 tu boleh je whatsapp nurul.

Nak tanya2 pon boleh. Whatsapp je nurul. 0195022933. πŸ’–

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten # #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya #ferrerorocherbouquet #breadbouquet #homedecor #homedecormalaysia #wainscoting #wainscotingmalaysia #interiordesignmalaysia

7roses + 3 ferrero rocher bouquet. Alhamdulillah. Tq sudi orderr dengan nurul 😘

Yang nak buat surprise untuk kekasih hati, untuk parents yang jauh di mata, untuk kakak abang dan kawan2 tu boleh je whatsapp nurul.

Nak tanya2 pon boleh. Whatsapp je nurul. 0195022933. πŸ’–

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten # #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya #ferrerorocherbouquet #breadbouquet #homedecor #homedecormalaysia #wainscoting #wainscotingmalaysia #interiordesignmalaysia

Hii koranggg. Selain dari surprise delivery, nurul pon active untuk interior design. Follow @deco_by_maksu

Home Decor
Wainscoting
Kitchen Cabinet
Cabinet

So kalau korang rasa berminat nak buat home decor. Nak design rumah korang cantik2, boleh whatsapp nurul. Kita bagi quotation harga terbaik. πŸ˜‰

Nak tanya2 pon boleh. Whatsapp je nurul. 0195022933. πŸ’–

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten # #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya #ferrerorocherbouquet #breadbouquet #homedecor #homedecormalaysia #wainscoting #wainscotingmalaysia #interiordesignmalaysia

Still tak boleh move on.

Donut bouquet. Alhamdulillah. Delivery seksyen 5 #bangi #bandarbarubangi . Customer happy, kita lagiiiii happy. Tq sudi order 😘

Bukan selalu. Sekali setahun buat kesayangan korang bahagia pon dah cukup bermakna untuk diorg. 😍

Whatsapp 0195022933 untuk surprisekan kesayangan korang. Mesti kesayangan korang happy. Yang merajuk confirm tak merajuk dah. 😘 Free delivery Bandar Baru Bangi, Seremban, & Senawang

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten # #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya #ferrerorocherbouquet #breadbouquet

Untuk yang nak join delivery esok boleh buat payment paling lewat 5pm tau. Selepas tu kita tak dapat nak tolong dah. πŸ˜„

Whatsapp 0195022933 untuk surprisekan kesayangan korang. Mesti kesayangan korang happy. Yang merajuk confirm tak merajuk dah. 😘 Free delivery Bandar Baru Bangi, Seremban, & Senawang

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten # #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya #ferrerorocherbouquet #breadbouquet

Donut bouquet. Alhamdulillah. Delivery seksyen 5 #bangi #bandarbarubangi . Customer happy, kita lagiiiii happy. Tq sudi order 😘

Bukan selalu. Sekali setahun buat kesayangan korang bahagia pon dah cukup bermakna untuk diorg. 😍

Whatsapp 0195022933 untuk surprisekan kesayangan korang. Mesti kesayangan korang happy. Yang merajuk confirm tak merajuk dah. 😘 Free delivery Bandar Baru Bangi, Seremban, & Senawang

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten # #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya #ferrerorocherbouquet #breadbouquet

Chocolate bouquet. Delivery #kajang untuk husband tercinta. πŸ’–

Bukan selalu. Sekali setahun buat kesayangan korang bahagia pon dah cukup bermakna untuk diorg. 😍

Whatsapp 0195022933 untuk surprisekan kesayangan korang. Mesti kesayangan korang happy. Yang merajuk confirm tak merajuk dah. 😘 Free delivery Bandar Baru Bangi, Seremban, & Senawang

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten # #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya #ferrerorocherbouquet #breadbouquet

Kali ni ada kelainan sikit. Donut bouquet!!! πŸ’–

Bukan selalu. Sekali setahun buat kesayangan korang bahagia pon dah cukup bermakna untuk diorg. 😍

Whatsapp 0195022933 untuk surprisekan kesayangan korang. Mesti kesayangan korang happy. Yang merajuk confirm tak merajuk dah. 😘 Free delivery Bandar Baru Bangi, Seremban, & Senawang

#surprisedeliverykptm #surprisedelivery #surprisedeliverybangi #surprisedeliverynilai #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryukm #surprisedeliveryuniten # #surprisedeliverysenawang #hantaran #weddingbouquetputrajaya #weddingmalay #sirihjunjung #eventplannermalaysia #eventplannerbangi #eventplannerputrajaya #ferrerorocherbouquet #breadbouquet

Most Popular Instagram Hashtags