[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#etr2583

21327 posts

TOP POSTS

Etr presentation checked ๐Ÿค™๐Ÿป #febules #febulesbyfarah #febulesfounder #etr #etr2583

GOOD MORNING EVERYONE๐ŸŒž๐ŸŒž
Hope everyone have a nice day today.
#KPMIM#etr2583#digitalentrepreneurship#missdiyana

โ™จ[ HOT ITEM ]โ™จ ๐Ÿ’„ *UBUB DOUBLE COLOR EYESHADOW* ๐Ÿ’„
NOW *RM15 ONLY*
Hanya terdapat 3 stock sahaja. Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜œ โœ…READYSTOCK
๐Ÿ› KOD : 01, 02, 06, ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€
Pls follow our ig : @anelra.co
๐Ÿ“ฒWHATSAPP ORDER :
0146565237

#Anelraxraya #etr2583 #gengnanaris #etrkpmb

โš Citra

Kalau Sis Order 3 Helai Citra Ni Sekarang, RM165 Je Sekarang Sis. Harga Asal RM207 Tau. (JIMAT RM42 Tau!) Dan Kalau Sis Order 5 Helai Citra Ni Sekarang, Cuma RM260 Dari Harga Asal RM345. (Jimat RM85) ๐Ÿ˜ฑ

Sis Ajakla Kawan Kawan Beli Sekali. Jimat Berbaloi Baloi Ni Tau ๐Ÿ™ˆ โš Citra Purdah

Kalau Sis Order 3 Helai Citra Purdah Ni Sekarang, RM189 Je Sekarang Sis. Harga Asal RM237 Tau. (JIMAT RM48 Tau!) Dan Kalau Sis Order 5 Helai Citra Purdah Ni Sekarang, Cuma RM295 Dari Harga Asal RM395. (Jimat RM100) ๐Ÿ˜ฑ

Sis Ajakla Kawan Kawan Beli Sekali. Jimat Berbaloi Baloi Ni Tau ๐Ÿ™ˆ โš Indah

Kalau Sis Order 3 Helai Indah Ni Sekarang, RM213 Je Sekarang Sis. Harga Asal RM267 Tau. (JIMAT RM54Tau!) Dan Kalau Sis Order 5 Helai Indah Ni Sekarang, Cuma RM335 Dari Harga Asal RM445. (Jimat RM110) ๐Ÿ˜ฑ

Sis Ajakla Kawan Kawan Beli Sekali. Jimat Berbaloi Baloi Ni Tau ๐Ÿ™ˆ
#etrdec5d
#Etr2583
#Etrkpmim

Settle etr sem ni..hahahha..thanks miss
#etr2583

Thanks miss gorgeous, kerana manjadi pelanggan kami. ๐Ÿ™†๐Ÿ™† Wahhhhh, lecturer kpm pon sangat berpuas hati dan setia membeli produk kami ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž korang bile lagi? ๐ŸŽ€ TWIN CHEEZY CRUNCHY ๐ŸŽ€
**********************************
๐Ÿ’ฅ *HARGA : RM 18.00 ONLY (apprx 280g)* exclude postage๐Ÿ’ฅ
COD: SEMENYIH & BERANANG ๐Ÿš— ๐Ÿ”นAntara RAMUANnya๐Ÿ”น :
โœ… TEPUNG GANDUM
โœ… SERBUK KRIMER
โœ… SERBUK CHEESE PREMIUM
โœ… SERBUK VOLCANO (CILI) ๐Ÿ”นTCC info๐Ÿ”น:
โœ… HOMEMADE, 100% HALAL
โœ… KELUARAN MUSLIM /BUMIPUTERA
โŒ KULIT POPIA
โŒ WONDER CHEESE
โŒ MSG
โŒ PENGAWET
โŒ PEWARNA "Rasa Sekali, Nak Lagi"๐Ÿ’•
๐Ÿฟ SESUAI UNTUK SEISI KELUARGA๐Ÿฟ *BUY NOW OR CRY LATER* .
.
๐Ÿ“ฒ ws 0146565237
๐Ÿ“ฒ ws 0146565237
๐Ÿ“ฒ ws 0146565237
#etr2583 #gengnanaris #sekalirasapastinaklagi # cheezycrunchy #anelra.co #laendarilaen

<< 5 Tips Cermat Belanja di Instagram >>
.
.
Harini bro Qel ingin ingatkan bahawa Perlu beberapa tips cermat belanja melalui Instagram dan Facebook agar meminimalkan faktor risiko yang ada.

1. Perhatikan testimoni pembeli yang lain
Sebelum benar-benar membeli barang yang diharapkan, lebih baik mengecek komentar-komentar yang tertulis pada akun Instagram tersebut terlebih dulu. Seorang pembeli online harus benar-benar teliti dan cermat agar tidak tertipu dengan toko online abal-abal, baik yang berniat menipu atau menjual produk dengan kualitas rendah. Saat ini, akun Instagram yang banyak follower-nya belum menjamin sebagai online shop yang terpercaya.

2.Perhatikan para endorser
Selain mengecek testimoni para konsumen atau pembeli pada komentar-komentarnya, cara lain yang bisa dilakukan adalah memperhatikan sisi endorsement dari pemilik toko online. Ada beberapa toko online yang menggunakan para artis terkenal untuk mempromosikan produk jualannya. Jika yang di-endorse oleh akun Instagram tersebut merupakan orang-orang yang cukup terkenal, maka bisa dipastikan bahwa toko online tersebut termasuk dalam kriteria terpercaya.

3.Lihat Gambar dengan Teliti
Produk pada gambar mungkin akan berbeda dengan produk aslinya. Bisa karena efek cahaya saat difoto, atau memang sengaja diedit agar tampak lebih menarik. Toko online yang terpercaya pastinya memberikan kualitas produk yang tidak jauh dari gambar produk yang ada.

4.Bandingkan harga
Dengan semakin banyaknya toko online yang berjualan produk di Instagram, memungkinkan terjadinya persaingan harga antara para penjualnya untuk produk yang sama. Jangan khawatir akan kehabisan barang, karena sebagai pembeli, akan mudah sekali ditemukan banyak barang yang sama tapi dijual di akun Instagram toko online yang berbeda.

Haa .. da tahu kan cara untuk beli secara jimat produk online??
Kalau korang rasa - rasa nak beli produk - produk yang berkualiti tuu dan jimat .. boleh la usha - usha page dan IG kami,

IG : @aAqel_MultiShop FB : aqel_multishop
Whatsapp : 013-6174253

#aqelmultishop #broqel #madamfarah #etr2583 #edcn4a

Sis rindu ex-classmates sis yang semua niii๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข I hope you guys are doing fine๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ™†๐Ÿ™† p/s: jgn lupa follow their igshop! #etr2583 #dec4c #kpmim #digitalentrepreneur #madamfarah

Happy Iftar from us, Beau Oleander ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹ #shadedoughbyhaniszalikha
#etrkpmberanang
#teamjason11
#etrkpmb
#etr2583

MOST RECENT

ADA MSLH NK CRI BEG YG PLG LATEST LAGI TERKINI?
.
.
Dah tgk mcm2 page? Dah cari kat semua kedai ? Sumanya cliche? Sbb nmpk biasa-biasa? Takde keunikan? Rasa bosan asyik jmpa yg biasa-biasa? Nk cari sesuatu lain dr yg lain? Yg plg uptodate?
.
.
Donโ€™t worry sis!
.
.
@myredvelvet.co sntiasa bawakan sesuatu yg RARE dan lain dr yg lain! Youโ€™re so lucky mylovers..
.
.
TAK CAYA KE? MEH TGK KOLEKSI YG ANDA TERCARI-CARI SLMA NI @myredvelvet.co .
.
โ€œFINALLY! JUMPA JUGAK APA YG I CARI SLAMA NI! MSLH DESIGN CLICHE DN SAMA NGN ORG LAIN TAKDE LG!โ€
.
.
WELLโ€ฆ Tp sblm tu, tgk dulu apa yg UNIK dan RARE-nya โ€œBACKPACK" yang saya jual ni.
.
.
๐Ÿ”น "sis kawan saya ada beli backpack dari ig shop sis pastu dia kata backpack yg sis jual tu material dia sangat berkualiti . Sbb tu saya whatsapp sis sebab saya pun nak beli backpack dari sis"
.
.
๐Ÿ”น"awak saya nak tambah beli backpack lagi 3 boleh ? Sbb kawan saya kata backpack yg awak jual tu murah siap free postage lagi . .Susah nak ig shop yg jual backpack murah bawah rm100 sekarang ni . Kalau ada pun semua charge postage" .
.
"WOW! CURLAS SSGT MYREDVELVET.CO NI! NK ORDER NK ORDER!!"
.
.
Of Course... Ni special for MYREDVELVET.CO diehard fans okeh! Tp.. Sblm sis nak order, sis wajib baca kat bawah ni betul2! MYREDVELVET.CO nk bg SPECIAL OFFER ni.. Dn very LIMITED, hny utk yg btul2 PANTAS & AWAL je.. Baca info kt bawah ni kay...
.
.
HARGA utk backpack dari MYREDVELVET.CO ni ialah
RM80 FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
MYREDVELVET.CO BG SPECIAL OFFER KALAU SIS BELI BANYAK .
.
"OMG! SAYA NAK SKRG JUGAK SIS! TAK KIRE..!"
.
.
Okay, good! Yg SERIUS berminat shj..Lmbt kena tinggal.. Kalau SOLD OUT.. Jgn nyesal weh! Hehe..
.

WHATSAPP TERUS ke 0126808207
WHATSAPP TERUS ke 0126808207
WHATSAPP TERUS ke 0126808207
.

p/s - Yg betul-betul serius utk dptkan SPECIAL OFFER ni, bertindak segera! Lmbt jgn nangis.
.
.
Click #backpackbymyredvelvetco untuk tengok lebih banyak design yang sis jual ๐Ÿ˜

#sayajualbackpack #backpackmalaysia #backpackmurahmalaysia #sayajualdrawstring #drawstringbagmurah #totebag #totebagmurah #drawstringbagmalaysia #sayajualtotebag #bazaarpaknil #teambabah #etr2583 #etrkpmb

ADA MSLH NK CRI BEG YG PLG LATEST LAGI TERKINI?
.
.
Dah tgk mcm2 page? Dah cari kat semua kedai ? Sumanya cliche? Sbb nmpk biasa-biasa? Takde keunikan? Rasa bosan asyik jmpa yg biasa-biasa? Nk cari sesuatu lain dr yg lain? Yg plg uptodate?
.
.
Donโ€™t worry sis!
.
.
@myredvelvet.co sntiasa bawakan sesuatu yg RARE dan lain dr yg lain! Youโ€™re so lucky mylovers..
.
.
TAK CAYA KE? MEH TGK KOLEKSI YG ANDA TERCARI-CARI SLMA NI @myredvelvet.co .
.
โ€œFINALLY! JUMPA JUGAK APA YG I CARI SLAMA NI! MSLH DESIGN CLICHE DN SAMA NGN ORG LAIN TAKDE LG!โ€
.
.
WELLโ€ฆ Tp sblm tu, tgk dulu apa yg UNIK dan RARE-nya โ€œBACKPACK" yang saya jual ni.
.
.
๐Ÿ”น "sis kawan saya ada beli backpack dari ig shop sis pastu dia kata backpack yg sis jual tu material dia sangat berkualiti . Sbb tu saya whatsapp sis sebab saya pun nak beli backpack dari sis"
.
.
๐Ÿ”น"awak saya nak tambah beli backpack lagi 3 boleh ? Sbb kawan saya kata backpack yg awak jual tu murah siap free postage lagi . .Susah nak ig shop yg jual backpack murah bawah rm100 sekarang ni . Kalau ada pun semua charge postage" .
.
"WOW! CURLAS SSGT MYREDVELVET.CO NI! NK ORDER NK ORDER!!"
.
.
Of Course... Ni special for MYREDVELVET.CO diehard fans okeh! Tp.. Sblm sis nak order, sis wajib baca kat bawah ni betul2! MYREDVELVET.CO nk bg SPECIAL OFFER ni.. Dn very LIMITED, hny utk yg btul2 PANTAS & AWAL je.. Baca info kt bawah ni kay...
.
.
HARGA utk backpack dari MYREDVELVET.CO ni ialah
RM80 FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
MYREDVELVET.CO BG SPECIAL OFFER KALAU SIS BELI BANYAK .
.
"OMG! SAYA NAK SKRG JUGAK SIS! TAK KIRE..!"
.
.
Okay, good! Yg SERIUS berminat shj..Lmbt kena tinggal.. Kalau SOLD OUT.. Jgn nyesal weh! Hehe..
.

WHATSAPP TERUS ke 0126808207
WHATSAPP TERUS ke 0126808207
WHATSAPP TERUS ke 0126808207
.

p/s - Yg betul-betul serius utk dptkan SPECIAL OFFER ni, bertindak segera! Lmbt jgn nangis.
.
.
Click #backpackbymyredvelvetco untuk tengok lebih banyak design yang sis jual ๐Ÿ˜

#sayajualbackpack #backpackmalaysia #backpackmurahmalaysia #sayajualdrawstring #drawstringbagmurah #totebag #totebagmurah #drawstringbagmalaysia #sayajualtotebag #bazaarpaknil #teambabah #etr2583 #etrkpmb

ADA MSLH NK CRI BEG YG PLG LATEST LAGI TERKINI?
.
.
Dah tgk mcm2 page? Dah cari kat semua kedai ? Sumanya cliche? Sbb nmpk biasa-biasa? Takde keunikan? Rasa bosan asyik jmpa yg biasa-biasa? Nk cari sesuatu lain dr yg lain? Yg plg uptodate?
.
.
Donโ€™t worry sis!
.
.
@myredvelvet.co sntiasa bawakan sesuatu yg RARE dan lain dr yg lain! Youโ€™re so lucky mylovers..
.
.
TAK CAYA KE? MEH TGK KOLEKSI YG ANDA TERCARI-CARI SLMA NI @myredvelvet.co .
.
โ€œFINALLY! JUMPA JUGAK APA YG I CARI SLAMA NI! MSLH DESIGN CLICHE DN SAMA NGN ORG LAIN TAKDE LG!โ€
.
.
WELLโ€ฆ Tp sblm tu, tgk dulu apa yg UNIK dan RARE-nya โ€œBACKPACK" yang saya jual ni.
.
.
๐Ÿ”น "sis kawan saya ada beli backpack dari ig shop sis pastu dia kata backpack yg sis jual tu material dia sangat berkualiti . Sbb tu saya whatsapp sis sebab saya pun nak beli backpack dari sis"
.
.
๐Ÿ”น"awak saya nak tambah beli backpack lagi 3 boleh ? Sbb kawan saya kata backpack yg awak jual tu murah siap free postage lagi . .Susah nak ig shop yg jual backpack murah bawah rm100 sekarang ni . Kalau ada pun semua charge postage" .
.
"WOW! CURLAS SSGT MYREDVELVET.CO NI! NK ORDER NK ORDER!!"
.
.
Of Course... Ni special for MYREDVELVET.CO diehard fans okeh! Tp.. Sblm sis nak order, sis wajib baca kat bawah ni betul2! MYREDVELVET.CO nk bg SPECIAL OFFER ni.. Dn very LIMITED, hny utk yg btul2 PANTAS & AWAL je.. Baca info kt bawah ni kay...
.
.
HARGA utk backpack dari MYREDVELVET.CO ni ialah
RM80 FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
MYREDVELVET.CO BG SPECIAL OFFER KALAU SIS BELI BANYAK .
.
"OMG! SAYA NAK SKRG JUGAK SIS! TAK KIRE..!"
.
.
Okay, good! Yg SERIUS berminat shj..Lmbt kena tinggal.. Kalau SOLD OUT.. Jgn nyesal weh! Hehe..
.

WHATSAPP TERUS ke 0126808207
WHATSAPP TERUS ke 0126808207
WHATSAPP TERUS ke 0126808207
.

p/s - Yg betul-betul serius utk dptkan SPECIAL OFFER ni, bertindak segera! Lmbt jgn nangis.
.
.
Click #backpackbymyredvelvetco untuk tengok lebih banyak design yang sis jual ๐Ÿ˜

#sayajualbackpack #backpackmalaysia #backpackmurahmalaysia #sayajualdrawstring #drawstringbagmurah #totebag #totebagmurah #drawstringbagmalaysia #sayajualtotebag #bazaarpaknil #teambabah #etr2583 #etrkpmb

[READYSTOCK 21 SEPTEMBER 2017]
.
โ™ฅ๏ธ WOMEN
๐ŸŒŸ Burberry Body
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Gucci Bamboo
*
โ™ฅ๏ธ MEN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Bond No. 9 Scent of Peace
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 1 Million Paco Rabanne
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Hugo Boss Bottled
๐ŸŒŸ The One Dolce Gabanna
๐ŸŒŸ Le Male Jean Paul Guilter
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Versace Eros
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Invictus Paco Rabanne
*
โ™ฅ๏ธ Body Odourless
*
๐ŸŒŸ-CLEARANCE ITEM
***********************************
SETIAP ITEM YG BERTANDA ๐ŸŒŸADALAH DLM CLEARANCE ITEM.
.
HARGA ๐ŸŒŸCLEARANCE ITEM
-Customer Rm45/bttle
.
PERFUME LAIN HARGA ADALAH SAMA SEPERTI SEBELUM NI
.
Customer RM65/bttle
.
.
Thank you ๐Ÿ˜˜
๐ŸŒธ
๐ŸŒธ
๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฑ019-485 2302
๐Ÿ“ฑ019-485 2302
๐Ÿ“ฑ019-485 2302
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#dexandraVIPclub
#dexandrapahang
#dexandrakuantan
#dexandralover
#missdiyanah
#ETR2583
#Entrepreneurship
#kpmim
#IMRaya2017
#codkuantan
#kuantantv
#hannahdelisha

Hai uolss. Maaf dah lama tak update. So, harini sis Fathy nak share customer sis Fathy borong 1box Milo Snack Bars & 1box Koko Krunch Bars. Dia order hari isnin, semalam dah sampai dah ๐Ÿ˜

Siapa nak order, boleh whatsApp ๐Ÿ“ฒ+6014-9897304 or just click link whatsApp kt bio ok.

Jangan lupa like fb page Healthy Yummy Snacksโค

#kpmim2017 #entrepreneneurship
#dec4d #etr2583 #madamfarah #healthysnacks #healthyfoods #jommakan #borongcoklat #energycubes #energybars #cekelatmurahmurah #supportlokal #bazaaronline #awakmakanawaksihatler

Grab your Healthy Yummy Snacks with a variety of Chocolates now!

Jangan lupa like fb page Healthy Yummy Snacksโค

#kpmim2017 #entrepreneneurship
#dec4d #etr2583 #madamfarah #healthysnacks #healthyfoods #jommakan #borongcoklat #energycubes #energybars #cekelatmurahmurah #supportlokal #bazaaronline #awakmakanawaksihatler

Grab your Healthy Yummy Snacks with a variety of Chocolates now!

Jangan lupa like fb page Healthy Yummy Snacksโค

#kpmim2017 #entrepreneneurship
#dec4d #etr2583 #madamfarah #healthysnacks #healthyfoods #jommakan #borongcoklat #energycubes #energybars #cekelatmurahmurah #supportlokal #bazaaronline #awakmakanawaksihatler

Grab your Healthy Yummy Snacks with a variety of Chocolates now!

Jangan lupa like fb page Healthy Yummy Snacksโค

#kpmim2017 #entrepreneneurship
#dec4d #etr2583 #madamfarah #healthysnacks #healthyfoods #jommakan #borongcoklat #energycubes #energybars #cekelatmurahmurah #supportlokal #bazaaronline #awakmakanawaksihatler

๐Ÿฏ Malayan Tiger ๐Ÿฏ
.
Menampakkan sisi berani โšก uolls disamping menyerlah keayuan dengan kristal korean. Pasti banyak mata tertarik ๐Ÿ‘€ apabila memakai bawal malayan tiger ini. Ironlady malaya !! ๐Ÿ’ช
.
berminat? whatsapp 011-36545526
.
#bawalchiffon #bawalcrepe #bawalprinted #bawalcantik #bawalcorak #sayajualtudung #bawalmurahmalaysia #tudungmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawal #bawalsatin #etr2583 #kpmim2017 #madamfarah #dec4d

Peony in Love ๐ŸŒธ
.
Design simple dengan frame bunga peony sekeliling tudung ditambahkan dengan kristal korean โœจโœจ
pasti anda tampak simple dan elegent apabila memakainya ๐Ÿ˜˜
.
berminat? whatsapp 011-36545526
.
#bawalchiffon #bawalcrepe #bawalprinted #bawalcantik #bawalcorak #sayajualtudung #bawalmurahmalaysia #tudungmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawal #bawalsatin #etr2583 #kpmim2017 #madamfarah #dec4d

Sweet Frutti ๐Ÿ‰๐Ÿ“๐Ÿ’
.
Design paling sweet..dengan corak buah-buahan watermelon, berry,kiwi dan lain2 lagi sangat funky & colourful. Sesuai di
gayakan dengan pelbagai tona warna pakaian uolls. Menampakkan sisi ceria & trendy anda. ๐Ÿ™…
Didatangkan dengan kilauan batu korean cukup membuatkan anda tampil ranggi dan elegent ๐Ÿ’ž
.
berminat? whatsapp 011-36545526
.
#bawalchiffon #bawalcrepe #bawalprinted #bawalcantik #bawalcorak #sayajualtudung #bawalmurahmalaysia #tudungmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawal #bawalsatin #etr2583 #kpmim2017 #madamfarah #dec4d

Night Love๐ŸŒŒ .
Dengan corak bunga Lily ๐ŸŒพ yang sangat realistic , background berwarna hitam dan kristal Korean sesuai untuk semua tona warna kulit dan pakaian uolls. Boleh digayakan untuk bersantai ataupon dinner yay !!๐Ÿ’ƒ
.
berminat? whatsapp 011-36545526
.
#bawalchiffon #bawalcrepe #bawalprinted #bawalcantik #bawalcorak #sayajualtudung #bawalmurahmalaysia #tudungmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawal #bawalsatin #etr2583 #kpmim2017 #madamfarah #dec4d

๐ŸŒน _Love Garden_ ๐ŸŒน .
Dengan red rose yang realistic dan hijau. Didatangkan dengan kilauan batu korean โœจโœจ Pasti cantik apabila anda mengayakannnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
berminat? whatsapp 011-36545526
.
#bawalchiffon #bawalcrepe #bawalprinted #bawalcantik #bawalcorak #sayajualtudung #bawalmurahmalaysia #tudungmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawal #bawalsatin #etr2583 #kpmim2017 #madamfarah #dec4d

The blue Bird ๐Ÿฆ
.
Design burung Eastern bluebird di design dengan terperinci oleh designer kami dengan colour warna yang terang dan background yang lembut ditambah ditambah kilauan batu korean.โœจโœจ ..
pasti menjadi koleksi yang harus dimiliki. Confirm cantik digayakan oleh anda.
Pssstt.. Eastern bluebird, burung yang sangat cantik ini adalah burung rasmi untuk bandaraya New York ๐ŸŒ‰
.
berminat? whatsapp 011-36545526
.
#bawalchiffon #bawalcrepe #bawalprinted #bawalcantik #bawalcorak #sayajualtudung #bawalmurahmalaysia #tudungmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawal #bawalsatin #etr2583 #kpmim2017 #madamfarah #dec4d

Purple Roses๐ŸŒท
.
Design bertemakan warna purple ia tapi cantik dengan bunga roses purple yang realistic yang direka oleh designer profesional kami dengan kemasan batu korean kristal yang cantik๐Ÿ˜˜
.
berminat? whatsapp 011-36545526
.
#bawalchiffon #bawalcrepe #bawalprinted #bawalcantik #bawalcorak #sayajualtudung #bawalmurahmalaysia #tudungmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawal #bawalsatin #etr2583 #kpmim2017 #madamfarah #dec4d

'Ni biase girls punyer tagline๐Ÿ˜„ but, i like it๐Ÿ˜' "KINI BOLEH TAMPIL DENGAN LEBIH BERGAYA๐Ÿ˜Ž๐Ÿ“ฑ" "?????" Awak awakk. Cantik tak design ni ? โœจ๐Ÿ“ฑ
Haaaa . Ni ialah design untuk casing phone . Awak tau tak yang awak boleh design sendiri casing phone awak ?๐Ÿ˜ฑ Awesome takk ?? Awak boleh design casing phone awak ikot citarasa and kretiviti sendiri . Tunggu ape lagi ????? Design sekarang and hantar dekat saya .๐Ÿ˜„ Casing menarik tuu.๐Ÿ˜š
.
Tidak seperti IG Seller yang lain, saya akan tunjukkan dahulu mockup design sebelum print๐Ÿ˜‰
.
Harga yang saya tawarkan sudah termasuk sekali dengan postage. So, tak perlu nak tambah tambah lagi dah๐Ÿ‘.
.
Sekiranya anda tiada idea untuk design macam mana, hantar 2 3 gambar kepada saya sebagai contoh. Setelah siap, saya akan tunjukkan kepada anda untuk sebarang perubahan and comment.
Berminat๐Ÿ™€? Nak tengok design yang lebih menarik lagi sebagai contoh?? Do follow this:)
Ig๐Ÿ‘‰ brllshop.co
Fb page๐Ÿ‘‰ brllshop.co
Untuk sebarang pertanyaan, sila ws di
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601119286514
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601119286514
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601119286514
Whatsapp only๐Ÿ˜‰
#awesomecasing #trydulubarutahu #casingphone #phonecase #casingcantik #designsendiri #etr2583 #etr2583dia4b #etrkpmim

'ARE YOU OKAY GANG??' "KINI BOLEH TAMPIL DENGAN LEBIH BERGAYA๐Ÿ˜Ž๐Ÿ“ฑ" "?????" Awak awakk. Cantik tak design ni ? โœจ๐Ÿ“ฑ
Haaaa . Ni ialah design untuk casing phone . Awak tau tak yang awak boleh design sendiri casing phone awak ?๐Ÿ˜ฑ Awesome takk ?? Awak boleh design casing phone awak ikot citarasa and kretiviti sendiri . Tunggu ape lagi ????? Design sekarang and hantar dekat saya .๐Ÿ˜„ Casing menarik tuu.๐Ÿ˜š
.
Tidak seperti IG Seller yang lain, saya akan tunjukkan dahulu mockup design sebelum print๐Ÿ˜‰
.
Harga yang saya tawarkan sudah termasuk sekali dengan postage. So, tak perlu nak tambah tambah lagi dah๐Ÿ‘.
.
Sekiranya anda tiada idea untuk design macam mana, hantar 2 3 gambar kepada saya sebagai contoh. Setelah siap, saya akan tunjukkan kepada anda untuk sebarang perubahan and comment.
Berminat๐Ÿ™€? Nak tengok design yang lebih menarik lagi sebagai contoh?? Do follow this:)
Ig๐Ÿ‘‰ brllshop.co
Fb page๐Ÿ‘‰ brllshop.co
Untuk sebarang pertanyaan, sila ws di
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601119286514
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601119286514
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601119286514
Whatsapp only๐Ÿ˜‰
#awesomecasing #trydulubarutahu #casingphone #phonecase #casingcantik #designsendiri #etr2583 #etr2583dia4b #etrkpmim

Most Popular Instagram Hashtags