#essentialoilsmalaysia

3045 posts

TOP POSTS

Good morning Elexians ❀️ We are full of exciting news this Monday πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» For those of you who have been eyeing our rejuvenating Oleeva Milk Wash & Face Balm, start celebrating now as we are having them on a full size special offer this Merdeka!!! 1 250ml bottle of our Oleeva Milk Wash & 1 30ml tub of our Face Balm for RM200!!! Whatsapp 0166605675/ 0196601092 for your orders! Lots of love from Elexia Naturals πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #elexiafacebalm #elexiaskincare #elexiaoleevamilkwash #essentialoilsmalaysia #essentialoils

Essential oil untuk ayah Kak Sofi.

1. Thyme and Marjoram untuk RDT oil yang dah habis. Mana yang tak tau, RDT ni Rain Drop Technique. Teknik urutan yg menggunakan 9 jenis eo. Banyak kebaikan RDT ni.

2. Lutut blend - adunan essential oil untuk melegakan sakit lutut.
3. Wake-up the nerve blend - melancarkan perjalanan darah. Bagi saraf2 semua sihat. Ayah saya suka bila saya urut pakai blend ni sebab dia nampak ada perubahan.
Dah selamat pos pun semuanya. Dan Kak Sofi pun dah mula rindu kampungπŸ˜…. Selamat malam.

#essentialoilsmalaysia #sakitlutut #rdt

Ronella Essential Oil .
FAMILY PACK: Lavender, Lemongrass & Tea Tree. .
Banyak manfaat tauu kalau kita guna essential oil ni. Macam-macam kita boleh dapat terutamanya dari segi kesihatan. Inshaa Allah semakin bertambah baik. Jom dapatkan Ronella Family Pack. Of course TIADA bahan sintetik mahupun bahan kimia!
.
100% asli😍
.
Wassap 0126304654 #ronella #essentialoilsmalaysia

Eh eh.
Boleh la try untuk yg nk cuba berenti rokok tu kan πŸ˜‰

#ronella #essentialoilsmalaysia #CloveBudEO #cengkih #stopRokok

.
TAHUKAH ANDA,KULIT KUSAM JUGA ANTARA PETANDA KULIT ANDA PERLUKAN DETOKS! .

Bagaimanakah DETOX DIVA set membantu kulit anda?
.
πŸ‘‰πŸ»Dalam set ini anda akan dapat 1 Pure Lavender Face Cleanser, 1 Organic Luxurious Face Oil, 1 Face Loofah serta 1 jar Blue Sea Algae Healing Mask, anda juga akan dapat PERCUMA 1 brush, 1 spatula serta 1 pasang span oval! Lengkap untuk buat home facial spa sendiri dirumah!
.
πŸ‘‰πŸ»Alamilah home facial spa yang mengasyikkan, semua bau dari set ini adalah πŸ’― pure essential oils!
.
πŸ‘‰πŸ»Anda hanya perlu mengikuti step mudah yang telah tersedia dalam DETOX DIVA box ini, cucian 2x sehari diikuti dgn Face loofah, serat petola organik yang membantu kulit anda benar-benar bersih dari kesan makeup, lebihan minyak mahupun kotoran persekitaran (bagus juga utk kecilkan pori serta singkirmab blackhead whitehead)
.
πŸ‘‰πŸ»Seterusnya, belailah kulit anda dengan serum organik dari pati bunga-bungaan yang bukan saja melembapkan kulit, membekalkan nutrien malah membantu memperbaharui sel kulit anda!
.
πŸ‘‰πŸ»Akhir sekali manjakan wajah anda bersama healing mask kami, ia bantu detoks kulit, melancarkan kitaran darah di wajah, mengecutkan jerawat serta memberi effect glowing instant!
.
πŸ‘‰πŸ»Set ini melayakkan anda join contest dan layak MENANG WANG TUNAI RM888! 😱😱. Taknakke duit raya?
.
πŸ‘‰πŸ»Setiap pembelian melayakkan anda menerima konsultasi percuma sampai kulit anda benar-benar nampak perubahan!πŸ™€
.

Jom hubungi Kak Sofi lekaih!

Whatsapp 0193016450
Whatsapp 0193016450
Whatsapp 0193016450

Hari ni Tim ke KLIA hantar ummi nak pegi tunaikan haji.
Adik beradik lain bagi telekung, tudung, jubah..macam-macam.
Tim tak tau nak bagi apa πŸ˜…
.
Tetiba semalam terfikir nak bekalkan ummi dengan DEEP RELIEF untuk sakit-sakit lenguh sepanjang perjalanan.
Best gila rupanya Deep Relief ni.
Dah beli lama tapi simpan je tak bukak-bukak. haha rugiiii
Rezeki ummi rupanya alhamdulillah
.
Tambah satu lagi Tim blendkan eo untuk bagi ummi relax dalam flight terutamanya..harap-harap jet lag pun tak lama.
.
Moga-moga dengan hadiah tak seberapa ni dapat membantu ummi mengerjakan ibadah haji dengan lancar, lepas tu selamat pulang ke pangkuan keluarga di sini. Amiinnn
Doakan ummi Tim tau 😊
.
#deeprelief #essentialoilsmalaysia #kneepainrelief #jointpainrelief #hadiahhaji #presentforhajj #younglivingmalaysia #younglivingperak

Repeat oder & tambah collection YLEO

Untuk sistem imun badan
Untuk asthma
Untuk demam, selema & batuk
Untuk memasak
What boleh masak dengan EO??
Why not?
100% PURE ESSENTIAL OILS kan... #MakPawang
#EssentialOils
#YoungLiving
#YoungLivingEssentialOil
#EssentialOilsMalaysia
#PreciousDrop
#FromNatureForNature

MOST RECENT

ALL ABOUT THE SOAP..... Our Oleeva Milk Wash (previously Oleeva Liquid Soap) has always been one of our TOP Seller... with most customers coming back again, and again, and again....❀️ Why?
Because it is made of AMAZING ingredients.. thats why... 🎈 OLIVE OIL - antioxidant n rich in vitamins 🐐 GOAT MILK - moisturising . Delay signs of aging and anti bacteriAl (good also for skin that is prone to acne ) πŸšƒ CONCENTRATED- which means a little goes a LOooonnng Way! In fact we cant wait for you to finish a bottle... as you take so longπŸ˜…πŸ˜… 🎈 NATuRAL- with a name like Elexia Naturals ...errrr.. OF COURSE!. So, no mr chemicals ok. 🌿 ESSENTIAL OILS - choice of Lavendar or
Peppermint

Here, Our lovely Loyal customer frm Thailand, is sharing her personal review on OLEEVA.. thank You 😍

DO watch the video ❀️ If you like to know more about our MERDEKA PROMO, do wapp us hereπŸ‘‡
wasap.my/01115353503/MERDEKAPROMO
wasap.my/60196601092/MERDEKAPROMO

#elexiatestimonies #essentialoilsmalaysia #elexiaskincare #naturalskincaremalaysia #goatmilksoap

Black pepper aka jintan hitam.. EO yang warming, boleh stimulate mind kita, boleh bantu digestive problem ( angin, perut kembung...), beri kita energetic.... * hehe, tiada dalam stock saya. Sorry

Ronella Essential Oil .
FAMILY PACK: Lavender, Lemongrass & Tea Tree. .
Banyak manfaat tauu kalau kita guna essential oil ni. Macam-macam kita boleh dapat terutamanya dari segi kesihatan. Inshaa Allah semakin bertambah baik. Jom dapatkan Ronella Family Pack. Of course TIADA bahan sintetik mahupun bahan kimia!
.
100% asli😍
.
Wassap 0126304654 #ronella #essentialoilsmalaysia

Hari ni Tim ke KLIA hantar ummi nak pegi tunaikan haji.
Adik beradik lain bagi telekung, tudung, jubah..macam-macam.
Tim tak tau nak bagi apa πŸ˜…
.
Tetiba semalam terfikir nak bekalkan ummi dengan DEEP RELIEF untuk sakit-sakit lenguh sepanjang perjalanan.
Best gila rupanya Deep Relief ni.
Dah beli lama tapi simpan je tak bukak-bukak. haha rugiiii
Rezeki ummi rupanya alhamdulillah
.
Tambah satu lagi Tim blendkan eo untuk bagi ummi relax dalam flight terutamanya..harap-harap jet lag pun tak lama.
.
Moga-moga dengan hadiah tak seberapa ni dapat membantu ummi mengerjakan ibadah haji dengan lancar, lepas tu selamat pulang ke pangkuan keluarga di sini. Amiinnn
Doakan ummi Tim tau 😊
.
#deeprelief #essentialoilsmalaysia #kneepainrelief #jointpainrelief #hadiahhaji #presentforhajj #younglivingmalaysia #younglivingperak

Bergamot EO dihasilkan secara cold pressed adalah phototoxin kerana kandingan bergapten.

Penggunaan pada kulit yang terdedah pada cahaya matahari haruslah dielakkan.. * Bergamot eo tak ada dalam stock saya. Sorry

Good morning Elexians ❀️ We are full of exciting news this Monday πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» For those of you who have been eyeing our rejuvenating Oleeva Milk Wash & Face Balm, start celebrating now as we are having them on a full size special offer this Merdeka!!! 1 250ml bottle of our Oleeva Milk Wash & 1 30ml tub of our Face Balm for RM200!!! Whatsapp 0166605675/ 0196601092 for your orders! Lots of love from Elexia Naturals πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #elexiafacebalm #elexiaskincare #elexiaoleevamilkwash #essentialoilsmalaysia #essentialoils

YLEO #Thieves paling penting simpan dalam handbag πŸ‘œ mak mak
.
.
Especially bila berada di tempat yang sesak, shopping mall, playground... .
Titis atas tapak tangan anak,
Dan gosok kedua tangan.
.
Ia membantu membasmi bakteria, virus.
.
Atau
.
Kalau anak sejenis yang mudah jatuh sakit, demam, selsema, batuk yang kerap berulang
.
Atau .
Anak dihantar ke taska atau rumah asuhan
.
.
Amalkan sapuan #Thieves setiap pagi di tapak kakinya sebelum keluar rumah,
Ia sangat membantu untuk meningkatkan imuniti badannya.
.
.
Kalau di taska,
Amat sesuai 'diffuse' YLEO #Thieves bagi membunuh segala patogen di udara yang ada.
.
.
Best kan EO boleh buat macam ni?
Lagi best 5ml YLEO #Thieves ada didalam set PREMIUM STARTER KIT!
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk memilikinya... .
.
@0111.3083380
#MakPawang
#YoungLiving
#YoungLivingEssentialOil
#EssentialOilsMalaysia
#EssentialOil
#PreciousDrop
#FromNatureForNature
#bazaarpaknil #InstaSeleb

Monday Morning News Feed everyone!! Just to let all of you lovely folks know that Elexia Naturals can also be purchased from M+ Pharmacies in the following outlets❀️ 1.) Bangsar Village 1, Bangsar 2.) Atria Shopping Gallery, Damansara Jaya 3.) Da:men Mall, USJ and 4.) Subang Jaya SS15 😍😍😍😍😍 Do check us out ok!! #essentialoilsmalaysia #elexiaskincare #elexiawonderbalms #elexiafacebalm #elexiaoleevamilkwash #elexialipbalm

As our Sunday reaches its last legs, we thought the best way to enjoy it would be by reclining on the sofa, enjoy a cold glass of pure watermelon juice and mentally prepare ourselves for the upcoming week β€οΈπŸ’šβ€οΈWe pray it will be yet another enriching experience of good health & relationships πŸ’ƒπŸ»πŸ˜πŸ’‹ #sundayvibes #elexiaskincare #essentialoilsmalaysia #keepcalmandcarryon #watermelonjuice #naturalfruitjuice

Most Popular Instagram Hashtags