#essentialoilsmalaysia

MOST RECENT

Not only is it considered one of the most beautiful and fragrant flowers in the botanic kingdom but the properties in rose oil are nothing short of a miracle. It can help fight depression, anxiety and improve mental strength, it can eliminate bacteria, helps fade acne and other unsightly marks and on top of that is an aphrodisiac!! This is Beauty + Brains!!!
#essentialoilsmalaysia #essentialoilmalaysia #naturalskincare #naturalskincaremalaysia #essentialoils #elexiaskincare #elexianaturals #naturelover #naturerocks #natureheals #roseessentialoil

Take your favorite #essentialoils and blends in the car with these clip-on diffusers. Comes with FREE felt pads. Check eoaccessories.com for all 10 designs. For motion sickness blend, check our previous IG post. #diffuseonthego #essentialoilsmalaysia #essentialoilssg #ylaustralia #oilymama #revoilution

Untuk sesiapa yang sukar tidur bonda sarankan minyak2 ni. Belum cuba belum tahu.

Nak tahu lebih lanjut mai sembang tepi dengan bonda.
Atau klik sini ja (link di bio profile)
http://nharyleo.wasap.my
http://nharyleo.wasap.my
http://nharyleo.wasap.my

Natural Kravea
ID: 13267951

#sayagunasayajual
#ID13267951
#cool
#superb
#chemicalfree
#askmepls
#youngliving
#younglivingjb
#oilavish
#dazzlingscents
#naturalkravea
#bringessentialoiltoeveryhome
#essentialoilsmalaysia
#ylmalaysia
#younglivingmalaysia

Untungnya ada PSK set kat rumah...macam2 kegunaan...mmg dah jadi first aid kit untuk seisi keluarga...bukan setakat minyak biasa2...mmg boleh count on them....semua boleh...
.
#younglivingmalaysia
#essentialoilsmalaysia
#mommiesoiler
#ningxiaredmalaysia
#savvymineralsmalaysia
#penang
#oilersmalaysia
#onlinebusiness
#malaysia
http://anaonlinebusiness.wasap.my

DIY blend for muscle and nerve pain
*copaiba eo
*lemongrass eo
*deep blue eo
*magnesium oil
Base: organic raw unrefined shea butter and avocado oil

#doterramalaysia #doTerra #myessentialoils #backyardcompounding #essentialoilsmalaysia #essentialoils #naturalsolution #organicskincare

When I gave birth to Hud’s brother, during recovery, I used to drop lavender on maternity pads and using the cotton bud, i swipe some lavender on my wound. The drying effects is amazing! Wound healed very fast! Within one week. I also used lavender to drop in the sitz bath with some salt.
Ive had bad dandruff problem. So I dropped in lavender together with peppermint to reduce itchiness of the scalp.

Sometimes when the children would not sleep, I rub some lavender on their sole feet, spine and brain stem to calm them down. 15 minutes! Top! Or I would bathe them with epsom salt and a few drops of lavender in their tubs.

My first born needed to drink lots of water because hes on ketogenic diet that requires him to eat lots of fats. So at times when we are travelling, he doesnt drink enough. And he would constipate for 3 days. Because on the 4th day I would use digize and lavender on his tummy and sole feet. 1kg of dead rats, roaches and Bricks would come out!
My son uses lavender as special needs recipe combined with other 3 oils. It helps him to stay alert.

Children bang here and there causing them to bruise. Put lavender on the bruise layered with Frakincense. 1 day or two to dissolve the bruise!

There are more uses of Lavender. Lavender is in your Basic Plus Starter Kit and Premium Starter Kit. Whatsapp me!
Click the link at my profile to whatsapp.
#oilyjollydolly
#teamojd
#youngliving
#yleo
#essentialoilsmalaysia
#essentialoilsindonesia
#essentialoilsbrunei
#essentialoilssingapore
#essentialoilsphilippines
#essentialoilsaustralia

A short work trip, below 0 temperatures. Tip to avoid overpacking your skincare bag? A 50ml Oleeva Milk Wash which deeply moistures and enriches the skin of your face and body. Works for us! ❤️😊#elexianaturals #elexiajetset #naturalskincaremalaysia #essentialoilsmalaysia #essentialoilmalaysia #milkwash #goatmilk #elexiaoleevamilkwash #essentialoils #elexiatravelkit #elexiatravels

Brain Power Essential Oil 🌷
******************
.
Siapa yang perlu #BrainPower?
.
↪anak2 yg kurang fokus masa dekat sekolah
.
↪ student yang nak kebolehan berfikir dgn lebih tajam, terutamanya yg nak SPM, STPM, student U yg nak exam.
.
↪ individu yg bekerja dengan idea2 kreatif seperti designer yg nak mereka pelbagai baju, nak reka art baru, nak reka seni lukis baru.
Motivator yg nak ayat psiko baru yg power2 💪💪
.
↪ yg nak buat presentation sampai perlu stay up malam, nak idea mencurah2. Tak nak ngantuk, nak segar sepanjang masa
.
↪nak kasi anak suka buat homework, nak kasi diri sendiri bertenaga sepanjang waktu kerja
.
ADA APA DENGAN BRAIN POWER ESSENTIAL OIL?.Sampai betul betul power 😱huhu
.
Brainpower ni meningkatkan oksigen kat otak sebanyak 28% disebabkan cedarwood essential oil.
.
Lepastu brain power ada melissa essential oil.
.
Melissa ni ada kajian yg dia boleh larutkan acethylcoline, sejenis selaput yang boleh menutupi saraf otak. Bila ada selaput, saraf otak tu kurang tindakbalas. Acethylcoline banyak pada pesakit alzheimer (hilang memori, kalau yg teruk, lupa anak, lupa nama sendiri, dll). .
Brainpower juga ada frankincense essential oil. Dalam kajian, frankincense boleh melegakan saraf. Sebab dia menyebabkan otak beri isyarat pada kulit supaya menjadi lega (warm sensation).
.
Selain tu, brainpower ada Blue yang cypress bagus untuk peredaran darah supaya otak korang punya aliran darah lancar. .
Ada pula Helichrysum, bagus untuk ketulan darah. Jadi dia pun bagus untuk aliran darah.
.
Lepas tu minyak yang terakhir, sandalwood. Sandalwood adalah essential oil yang bagus supaya kelenjar pituitary (kelenjar utama yang mengawal hormon) berada pada tahap optimum. Jadi kadar stress korang terkawal. Power tak brainpower?
.
Sharing with facts,
AIN 🌷
.
KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹🌹
.
Love;
AIN 💋
🆔 4007173
📲 http://www.wasap.my/601128883766
📱 01128883766
.
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualessentialoils
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#essentialoils
#essentialoilsMalaysia
#aromatherapy
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#younglivingseremban
#teamYLangelisya
#jo

Doctors and medical bills are expensive.
So before i get totally sick this is my go to.
Thieves is my favourite defense mechanisms
Lemongrass does a wonderful job to warm up the body!
Doctor visits are between 80 to 150 and u take antibiotics and it makes u easier to fall sick the next time.

How does essential oils works?
Just like chicken soup.
Good source of nutrition helps the body heal itself.
Build your own defenses and antibodies.
Your body has God intended us a miracle indeed and so are his plants trewsand fruits.
It's all about the way it was planted, harvested and maintain its properties.
#healyourself
#seadtoseal
#healthfirst
#wellnessofmindandbody

#yleomalaysia
#younglivingbukitjalil
#younglivingph
#younglivingkualalumpur
#essentialoilsmalaysia
#essentialoils
#younglivingmalaysia
#premiumstarterkit
#younglivingbangkok
#younglivingthailand

Disclaimer:
This statement is not endorsed or approved by the FDA or KKM. YLEO are not meant to treat , cure or diagnose any medical condition.

I have a special needs son. He has mild cerebral palsy, has autism trait, had seizures 80-100 times a day, cant hear so he cant talk, very delayed. He is 5 years old this year. Its due to his brain malformation. Still not walking. Since he was 3 months old, he was very weak. We went to the hospital every month and would stay there 5 days to 14 days every month without failing because he had very weak lungs and very susceptible to infections. We would standby our bags and would go to work from the hospital when his nanny arrived in the morning. It was an agony for me. I cant bear to see my child so fragile and helpless. Until i met with young living essential oils when he was 1 year 3 months old. It has been almost 4 years since he last warded due to his lungs conditions. And we get to bring him around the globe because he is healthy. He was supposed to be bedridden, but now he can stand on his own while holding on to something, he is crawling 8-9 steps, manouvering his walker without crotch support, he can swim on his own with only the help of a float.
Since he has gotten better, I pursued with Young Living to get you your essential oils so that your kids will be healthier too. Young Living made me able to quit my job in Oil & Gas industry and support my family while I take care of my children (specials needs name is Hud and his baby brother Hirz) and at the same time disperse the health movements using essential oils.

Ask me how I oil him up.
Click the link at my profile to whatsapp.
#oilyjollydolly
#teamojd
#youngliving
#yleo
#essentialoilsmalaysia
#essentialoilsindonesia
#essentialoilsbrunei
#essentialoilsphilippines
#essentialoilsaustralia

Guys I don't know about you but I have been spending a lot of time outside.The bugs are constantly bothering me. I have been loving this TerraShield repellent blend. So if your spending time in the outdoors fishing, camping, kayaking or just doing yard work you need to use this blend.

Regrann from @pondok_minyak - JIMAT SEHINGGA RM900!
.
PERCUMA KOS POS & 3 ITEM!
Yeee, betul sangat berbaloi apabila anda dapatkan PREMIUM STARTER KIT #YOUNGLIVING

Ini item PERCUMA yang anda akan dapat
.
✔ BUKU EO QUICK REFERENCE TOOL
--- sesuai untuk newbie yang baru berjinak dgn EO. Ketahui fungsi dan kegunaan setiap EO YL dari buku yang kompak dan mudah dibawa kemana-mana sahaja
.
✔ PILIH THIEVES FRUIT & VEGE SPRAY atau THIEVES SPRAY
--- THIEVES adalah campuran beberapa jenis EO yang mampu membunuh kuman. Spray diatas adalah antara rangkaian produk thieves.
--- Fruit & Vege Spray bantu singkirkan toksik pesticide dari sayur dan buah
--- Thieves Spray bantu disinfek permukaan (tlilet seat, tombol pintu, meja dll)
--- mudah dibawa kemana-mana kerana saiznya yang kompak
.
✔ V6 OIL COMPLEX
--- minyak pembawa (carrier oil) dari YL yang digunakan untuk cairkan EO atau buat resepi DIY anda
--- tiada bau dan tahan lama bebanding carrier oil lain (vco, olive oil ect)
.
✔ Percuma kos pos bernilai RM32
.
Best tak?

Bukan itu sahaja!
Anda berpeluang untuk memenangi hadiah lucky draw berupa YOUNG LIVING LIP BALM
.
================================
.

APA ADA DALAM PREMIUM STARTER KIT?

Sila lihat gambar (swipe left) 😊

APA KEGUNAA EO DALAM PSK?
Sila lihat komen

Promosi tamat pada 30 April.
Jangan tunggu lama-lama. Meh whatsapp Kak Sofi ya
.
📲0193016450
📲0193016450
📲0193016450

Boleh bincang juga cara pembayaran yang selesa dengan korang😊

#younglivingbypondokminyak
#promosipremiumstarterkit #promosiyoungliving #younglivingmalaysia
#younglivingkl
#younglivingkualalumpur
#younglivingklcc #younglivingtamanmelati #younglivingmelawati #younglivingwangsamaju #eomalaysia #eokualalumpur #eoklcc #eotamanmelati #eomelawati #eowangsamaju #essentialoilklcc
#dewdropdiffuser #premiumstarterkit #teamojd #oilynerdyteam #oilynerdy #essentialoilsmalaysia - #regrann

Hai korang!
.
Ada yang nak pinang Premium Starter Kits dengan harga RM756 sahaja??
.
Berbaloi-baloi tauuuu...
.
Worth it sangat sebab kalau tak beli set harga sebenar boleh cecah hampir RM2k!! 😱😱😱
.
Korang nak bayar guna credit card pun boleh. ✌
.
Ohhh! Bulan ni kita bagi extra FREE GIFT untuk korang 😗😗
.
KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹🌹
.
Love;
AIN 💋
🆔 4007173
📲 http://www.wasap.my/601128883766
📱 01128883766
.
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualessentialoils
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#essentialoils
#essentialoilsMalaysia
#aromatherapy
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#younglivingseremban
#teamYLangelisya
#jomoiling
#yleo
#yleomalaysia
#happyoiler
#oilylife
#chemicalfree
#naturalremedies
#health
#wealth
#beauty
#focus
#wellnessblend
#blendoils
#singleoils
#ningxiared
#ningxianitro

JIMAT SEHINGGA RM900!
.
PERCUMA KOS POS & 3 ITEM!
Yeee, betul sangat berbaloi apabila anda dapatkan PREMIUM STARTER KIT #YOUNGLIVING

Ini item PERCUMA yang anda akan dapat
.
✔ BUKU EO QUICK REFERENCE TOOL
--- sesuai untuk newbie yang baru berjinak dgn EO. Ketahui fungsi dan kegunaan setiap EO YL dari buku yang kompak dan mudah dibawa kemana-mana sahaja
.
✔ PILIH THIEVES FRUIT & VEGE SPRAY atau THIEVES SPRAY
--- THIEVES adalah campuran beberapa jenis EO yang mampu membunuh kuman. Spray diatas adalah antara rangkaian produk thieves.
--- Fruit & Vege Spray bantu singkirkan toksik pesticide dari sayur dan buah
--- Thieves Spray bantu disinfek permukaan (tlilet seat, tombol pintu, meja dll)
--- mudah dibawa kemana-mana kerana saiznya yang kompak
.
✔ V6 OIL COMPLEX
--- minyak pembawa (carrier oil) dari YL yang digunakan untuk cairkan EO atau buat resepi DIY anda
--- tiada bau dan tahan lama bebanding carrier oil lain (vco, olive oil ect)
.
✔ Percuma kos pos bernilai RM32
.
Best tak?

Bukan itu sahaja!
Anda berpeluang untuk memenangi hadiah lucky draw berupa YOUNG LIVING LIP BALM
.
================================
.

APA ADA DALAM PREMIUM STARTER KIT?

Sila lihat gambar (swipe left) 😊

APA KEGUNAA EO DALAM PSK?
Sila lihat komen

Promosi tamat pada 30 April.
Jangan tunggu lama-lama. Meh whatsapp Kak Sofi ya
.
📲0193016450
📲0193016450
📲0193016450

Boleh bincang juga cara pembayaran yang selesa dengan korang😊

#younglivingbypondokminyak
#promosipremiumstarterkit #promosiyoungliving #younglivingmalaysia
#younglivingkl
#younglivingkualalumpur
#younglivingklcc #younglivingtamanmelati #younglivingmelawati #younglivingwangsamaju #eomalaysia #eokualalumpur #eoklcc #eotamanmelati #eomelawati #eowangsamaju #essentialoilklcc
#dewdropdiffuser #premiumstarterkit #teamojd #oilynerdyteam #oilynerdy #essentialoilsmalaysia

Assalamualaikum. Selamat pagi. 🌷
.
Sepanjang bulan April ni Ain ada buat promotion dengan bagi extra 10% less untuk korang pada setiap pembelian.
.
Tak kisah lah korang nak beli essential oil ke nak beli diffuser ke nak beli barangan anak ke... semua dapat extra less 10% ni. .
Korang yang memang berhajat nak beli barang YL tapi asyik terfikir-fikir tu meh cepat beli. Ini lah masanya. 🤗🤗
.
Nak murah berganda, nak free gift special, meh cepat wasap Ain.
.
Tak tahu nak beli apa?
Dah ada EO tapi tak reti guna?
Nak pakai EO tapi tak tau nak beli apa?
Nak beli diffuser tapi segan nak tanya harga??
.
Meh wassap Ain jugak. InsyaAllah Ain guide sampai faham. Nak DM pun boleh. Nak tanya-tanya dulu pun Ain layan. 😊
.
KEEP CALM, BEAUTIFUL & HAPPY OILING 🌹🌹
.
Love;
AIN 💋
🆔 4007173
📲 http://www.wasap.my/601128883766
📱 01128883766
.
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#sayajualessentialoils
#bazaarpaknil
#bazarpaknil
#essentialoils
#essentialoilsMalaysia
#aromatherapy
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#younglivingseremban
#teamYLangelisya
#jomoiling
#yleo
#yleomalaysia
#happyoiler
#oilylife
#chemicalfree
#naturalremedies
#health
#wealth
#beauty
#focus
#wellnessblend
#blendoils
#singleoils
#ningxiared
#ningxianitro

Most Popular Instagram Hashtags