#essentialoilsmalaysia

2682 posts

TOP POSTS

Pain-X.Melegakan sakit sendi, lutut dan lenguh lenguh badan. Cuma sapu dan lihat kesannya selepas 15min.
.
Cuma rm38 tak termasuk kos pos. Whatsapp 0133007519

Essential oil untuk ayah Kak Sofi.

1. Thyme and Marjoram untuk RDT oil yang dah habis. Mana yang tak tau, RDT ni Rain Drop Technique. Teknik urutan yg menggunakan 9 jenis eo. Banyak kebaikan RDT ni.

2. Lutut blend - adunan essential oil untuk melegakan sakit lutut.
3. Wake-up the nerve blend - melancarkan perjalanan darah. Bagi saraf2 semua sihat. Ayah saya suka bila saya urut pakai blend ni sebab dia nampak ada perubahan.
Dah selamat pos pun semuanya. Dan Kak Sofi pun dah mula rindu kampung😅. Selamat malam.

#essentialoilsmalaysia #sakitlutut #rdt

Antara carrier oil untuk dilute bersama essential oil Ronella. #eomalaysia #essentialoilsmalaysia

Kakafish start guna essential oil awal 2016. Masa tu kena admitted hospital because Lung infection, Pneumonia & Bronkitis. My lovely friend, Ruby gave me her R.C, Thieves & Peppermint to try out. Mulai saat itu Kakafish tak toleh belakang dah, cewah. Lepas stop ambil antibiotic suma, Kakafish continue jaga health dengan essential oils. Natural! No chemical! Kakafish buat research dulu before start using it. Then Dr Oz series kat Astro tayangkan episod penggunaan essential oil dalam penjagaan kesihatan. Lagi lah confident! Mahal? Kesihatan kita lebih penting pada Kakafish. If jatuh sakit rutin harian, ibadah semua tergendala. Whatsapp Kakafish for more info!
.
.
0175493125
0175493125
#essentialoils #younglivingselangor
#younglivingmalaysia
#blendoils
#100percentnatural
#naturalremedy
#yleo
#immunesupportblendoils
#kakafisheojourney #essentialoilsmalaysia #essentialoilkotadamansara #yleomalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #naturalproducts #naturalremedies #bazarpaknilmurah #sayajualessentialoil #heroseorangcinderella #igersmalaysia #naturalmalaysia

Yeay! The Roller is back!
Order now open; whatsapp 012 316 6131 to order. Stay tuned for new roller 😘😘😘😘😘 #Repost @yl.essential.oils (@get_repost)
・・・
Morning. Great way to start your morning by ordering Special Blend DIY Essential Oil in 10ml roller bottle 😂

Postage RM8 flat rate for 1-10 bottles. COD currently at Giant Bandar Kinrara only

Whatsapp Ely 012 316 6131 to order/more details *special request on ratio accepted*
Stay tuned for individual post 😘

#youngliving #essentialoils #yleo #essentialoilsmalaysia #rollerblend #specialorder #diyblend #diy

@Regrann from @pondok_minyak - Woot woot!!! Alhamdulillah order Kak Sofi dari US dah sampai. Weeee😄😄😄
.
Semua produk ni adalah bernilai USD75.50 dan adalah PERCUMA!

1. Celery seed - ehem ehem ada projek khas dengan celery seed ni. Nantinkita update k.

2. Super B - vitamin b yang ada folate instead of folic acid. Weee i like 😊

3. K&B - untuk support fungsi buah pinggang dan usus kecil yang sihat.

Ya! Itulah kelebihannya jadi ahli YL. Ahli boleh membuat pembelian atau redeem point dari YL US.
.
🍊Kenapa kena redeem dari YL US?
Sebab produk ni takde di YL Malaysia.
.
🍊Kenapa Kak Sofi tak jual produk YL dari US kat Malaysia?
Bukan Kak Sofi tak nak jual. Tapi itu adalah polisi dari YL di mana produk yang di beli dari US adalah NFR (not for resale).
.
🍊Jadi macamana saya nak dapatkan produk dari US?
Senang je, meh daftar jadi ahli YL. Bukan takat dapat beli/redeem barang dari US. Tapi dapat join contest, kelas, support group, kumpul point, hadiah dan yang pasti dapat beli harga lagi murah dari harga retail.
.
🍊Macamana nak jadi ahli?
Hanya perlu beli Starter Kit. Ada 3 jenis starter kit yg boleh di pilih.

Nanti Kak Sofi up pilihan Starter Kit yang ada ya. 😉

Tapi klu nak tau segera, meh whatsap teruz Kak Sofi untuk info lanjut k.
.
.
<<<whatsapp 0193016450>>>
<<<whatsapp 0193016450>>>
<<<whatsapp 0193016450>>>
.
.
#younglivingtamanmelati #younglivingdesamelawati #younglivingwangsamaju #younglivingsetapak #essentialoilmalaysia #essentialoilsmalaysia #nfr #superB #K&;B #celeryseed #freeeo #essentialoilpercuma - #regrann

-Hi hi ada yg on9 ke ni? Pepagi ni Yati ada nak review satu produk hebat tau.
.
Pain-X nama diberi. Alah, nak senang paham kita panggil dia minyak urut hipster lah! Sehipsturrr namanya.
.
Produk ni dirumus khas untuk melegakan masalah sakit otot, sendi dan lenguh-lenguh pada badan.
.
Paling istimewa kan, uols boleh hadiahkan pada mak ayah uols supaya dorang dapat solat dengan selesa, takde lenguh2 badan dan dapatlah dorang berdiri lebih lama. .
.
Selamat ke?
Of courselah selamat uols.
Pain-X ini kalau nak tau dia Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. SELAMAT digunakan sebab BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL.
.
Cara guna mudah yakmat uols. Cuma roll on je pada bahagian otot yang sakit anytime. Insya Allah tiada lagi lenguh dan sakit belakang. Sepantas 15 minit orang kata.
.
Opss untuk info, Pain X ini hanya boleh digunakan oleh orang dewasa je tau. Ibu hamil dan kanak-kanak dibawah umur 6 tahun tak sesuai.
.
Harganya memang mampu milik, hanya RM38 sebotol (tidak termasuk cas Pos / COD).
.
Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak
.
Kalau nak roger Yati tau. Sian kan mak ayah kita menderita. Sakit lutut pastu asik asik kene bergantung pada ubat. Jom kita bantu mak ayah kitaa. Besar pahalanya😍
.
Whatsapp 0133007519

MOST RECENT

Kakafish start guna essential oil awal 2016. Masa tu kena admitted hospital because Lung infection, Pneumonia & Bronkitis. My lovely friend, Ruby gave me her R.C, Thieves & Peppermint to try out. Mulai saat itu Kakafish tak toleh belakang dah, cewah. Lepas stop ambil antibiotic suma, Kakafish continue jaga health dengan essential oils. Natural! No chemical! Kakafish buat research dulu before start using it. Then Dr Oz series kat Astro tayangkan episod penggunaan essential oil dalam penjagaan kesihatan. Lagi lah confident! Mahal? Kesihatan kita lebih penting pada Kakafish. If jatuh sakit rutin harian, ibadah semua tergendala. Whatsapp Kakafish for more info!
.
.
0175493125
0175493125
#essentialoils #younglivingselangor
#younglivingmalaysia
#blendoils
#100percentnatural
#naturalremedy
#yleo
#immunesupportblendoils
#kakafisheojourney #essentialoilsmalaysia #essentialoilkotadamansara #yleomalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #naturalproducts #naturalremedies #bazarpaknilmurah #sayajualessentialoil #heroseorangcinderella #igersmalaysia #naturalmalaysia

#PainX
Mudahkan bila ada roda tu, #GolekEO je, pastu ratakan, gosok macam guna minyak urut biasa tu 😍

#KrashKozz #EssentialOilsMalaysia #ronella

Pain-X.Melegakan sakit sendi, lutut dan lenguh lenguh badan. Cuma sapu dan lihat kesannya selepas 15min.
.
Cuma rm38 tak termasuk kos pos. Whatsapp 0133007519

-Apalah sangat RM38 jika dibandingkan kasih sayang mak ayah beri?
.
Jom hadiahkan minyak urut moden pada mereka. Cuma sapu sapu pada tempat bermasalah dan setel. Hilang lenguh2 badan, solat pun lebih selesa
.
Jom bantu mak ayah kita sihat dan bertenaga? Whatsapp 0133007519

-Hi hi ada yg on9 ke ni? Pepagi ni Yati ada nak review satu produk hebat tau.
.
Pain-X nama diberi. Alah, nak senang paham kita panggil dia minyak urut hipster lah! Sehipsturrr namanya.
.
Produk ni dirumus khas untuk melegakan masalah sakit otot, sendi dan lenguh-lenguh pada badan.
.
Paling istimewa kan, uols boleh hadiahkan pada mak ayah uols supaya dorang dapat solat dengan selesa, takde lenguh2 badan dan dapatlah dorang berdiri lebih lama. .
.
Selamat ke?
Of courselah selamat uols.
Pain-X ini kalau nak tau dia Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. SELAMAT digunakan sebab BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL.
.
Cara guna mudah yakmat uols. Cuma roll on je pada bahagian otot yang sakit anytime. Insya Allah tiada lagi lenguh dan sakit belakang. Sepantas 15 minit orang kata.
.
Opss untuk info, Pain X ini hanya boleh digunakan oleh orang dewasa je tau. Ibu hamil dan kanak-kanak dibawah umur 6 tahun tak sesuai.
.
Harganya memang mampu milik, hanya RM38 sebotol (tidak termasuk cas Pos / COD).
.
Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak
.
Kalau nak roger Yati tau. Sian kan mak ayah kita menderita. Sakit lutut pastu asik asik kene bergantung pada ubat. Jom kita bantu mak ayah kitaa. Besar pahalanya😍
.
Whatsapp 0133007519

VALOR®! Psst... slide gambar ke kanan untuk fun info Valor.

Lama sungguh blend VALOR® ni out of stock. Sekarang baru ia muncul kembali. Valor ni sangat high demand kerana benefitnya yang sangat best. Valor juga dikenali sebagai "chiropractor in a bottle"!!! Ni antara faedah Valor:
🍇 sapu pada ibu jari kaki untuk meredakan masalah BERDENGKUR dan memberikan TIDUR yang lena
.
🍇 diffuse atau hidu dalam-dalam untuk meredakan STRESS dan meningkatkan KEYAKINAN diri
.
🍇 sapu di temple (bahagian sisi dahi) dan garis rahang untuk meredakan masalah TMJ (Temporomandibular join) dan ketakselesaan pada otot dan joint rahang
.
🍇 sapu pada bahagian sakit/lenguh untuk melegakan otot yang lenguh dan penat
.
🍇Sapu pada sepanjang tulang belakang untuk melegakan sakit belakang dan isu berkaitan tulang belakang
.
🍇 Diffuse untuk bantu jadi lebih fokus dan tak terganggu
.
🍇 bantu melegakan keresahan (anxiety) dengan sapu 2-4 drops di sisi leher, pergelangan tangan dan tapak kaki. Juga hidu dalam-dalam Valor
.

Bestkan? Korang boleh juga drop EO ni dalam body wash or moisturizer korang!
.

Apa yang lagi best, bulan ni korang boleh dapat Valor secara PERCUMA!
.

Ya PERCUMA jika anda membuat pembelian minimum 350pv! Bukan itu je, korang akan dapat EO Di-Gize secara PERCUMA gak!
.

Di-Gize sudah dikenali sangat bagus untuk isu perut seperti kembung, pedih ulu hati, ketakhadaman makanan dan lain-lain.
.

Jom kontek Kak Sofi untuk info lanjut. .

Whatsapp 0193016450
Whatsapp 0193016450
Whatsapp 0193016450
.

#valor #essentialoilmalaysia #essentialoilsmalaysia #dengkur #anxiety #fokus #terapiinstagram #younglivingkualalumpur #younglivingtamanmelati #younglivingwangsamaju #younglivingsetapak #younglivingtamanmelawati #wehavehaveyo #codtamanmelati #codwangsamaju #codsetapak #codtamanmelawati #essentialoilpercuma #essentialoilspercuma #digize #stress #tidur #tidurlena #penawar #penawarsemulajadi #penawaralami

Campurkan ginger EO bersama carrier oil dan sapukan pada perut ketika sakit perut... Nak lagi best, campurkan beberapa titik peppermint. Best jugak..

Most Popular Instagram Hashtags