[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#esq165malaysia

1503 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah.
Sementara menunggu Pak Fir dan team ESQ 165 mulakan sesi seterusnya.
Hari kedua ESQ 165 Malaysia di KK πŸŒˆπŸ’ž #ESQ165Malaysia

YA, SAYA BAKAL HADIR
Recharge
@aizat_azinan

@Regrann from @esq165malaysia - ESQ CHARACTER BUILDING 1
2 days more 😍
18-20 Feb 2017
Sacc Shah Alam
#esq165malaysia #personaltransformationprogram

SEMINAR ESQ BERSAMA AYAHNDA & BONDA
.
Alhamdulillah harini berkesempatan dpt hntar mak & ayah join seminar ESQ utk next level 2&3 di Summit Hotel Subang.
.
Yg Bestnye seminar ESQ ni sesiapa yg dh join@ dh jd Alumni boleh recharge secara PERCUMA..bole pergi sampai ke menara ESQ 165 di Jakarta...PERCUMA jer utk rechargeπŸ‘
.
Terima kasih Allah makbulkn doa Capt utk hantar mak & ayah sehingga level 2,3 & 4 utk seminar ESQ ni...
.
#captainpineng
#esq165malaysia

bukan yang sempurna tapi yang mau bersama menjadi lebih baik
Terimakasih Abi

#esqnewchapter #menara165 #esq165 #esq165malaysia

Amin Idris (Alumni Esq), En Razib Abu Bakar ( Director ESQ) dan
Sukur Ibrahim (Peserta ESQ batch kl101)
#esq165greatcharacter #esq165malaysia #esq165ways #pagiiiii

ASSISTANT TRAINING SQUAD @ AHLI TAMAN SYURGA ESQ β€οΈπŸ’«
.
Day 2 handling Angkatan 99.
Buatlah sesuatu kerana Allah Taala. Nescaya kita xkan penat & lelah bila kita terasa tak dihargai kerna kita takkan berasa begitu.
Buatlah sesuatu kerana mencari redha Ilahi bukan kerana berbakti pd makhluknya semata.
Istiqomah & keikhlasan tak boleh dibeli dengan wang ringgit.
Ya Allah terima kasih atas SETIAP opportunity yg hadir.
.
My 1st time jadi ATS waktu ni.
#SejenisThrowbackTeruk
#Angkatan99
#SatriaESQ
#ESQ165
#esq165malaysia

Alhamdulillah..syukur ya Allah.. Aku gembira.. Syukur atas nikmat mu yang tidak kaw dustakan
#esq165malaysia day1#alumni

Ready to traning #esq165malaysia ..
Semoga di permudahkan.. In shaa Allah..
@adyasus7577
#syukurselalu

[FB LIVE KEDUA]– SAKSIKAN FB LIVE BERSAMA REGIONAL TRAINER ESQ LEADERSHIP CENTER, EN. ANDI M.FAJAR , HARI INI JAM 3.30 PTG
.
.
Eh, yg kedua? Ya, betul. Dah tengok FB LIVE PERTAMA sebelum ni? Jika belum, cepat tgk lepas ni ye. Kan nak menang PASS EKSLUSIF KE ESQ Training ESQ 19-21 OGOS, 100% PERCUMA?
.
.
"Apa? 100% PERCUMA?"
'
'
"Ya, 100% PERCUMA"
Sempena bulan Kemerdekaan, ESQ telah melancarkan 1 kempen β€œMERDEKAKAN FITRAHMU” yg akan berlangsung selama 7 hari. Bermula dari 4 Ogos sehingga 10 Ogos 2017.
.
β€œSo, dah bersedia nak dapat ilmu dan menang Pass Ekslusif Training ESQ?”
. .
"Ala..kalau dah terlepas utk hantar penyertaan semalam macam mane?"
.
.
"Don't worry. Special utk bulan merdeka ni, kami lanjutkan tempoh utk hantarkan penyertaan. So make sure, jawab soalan yg pertama dan hantar bersama soalan FB LIVE KEDUA ni ya" 😍
.
.
BEST! BEST! BEST! ALHAMDULILLAH..
.
.
"So, dah sedia nak menang Pass Ekslusif ke training ESQ sempena Kempen "Merdekakan Fitrahmu" ni?"
.
.
Ingat temujanji kita hari ni, utk FB LIVE KEDUA
.
*β€œGENERATION GAP : MASALAH ATAU RAHMAT?"*
.
Nak tahu mcm mne?
SAKSIKAN live hari ini jam 3.30 ptg
.
-->HARI INI, 7 OGOS, ISNIN, 3.30 PTG
-->HARI INI, 7 OGOS, ISNIN, 3.30 PTG
-->HARI INI, 7 OGOS, ISNIN, ,3.30 PTG
.
#esq165malaysia
#esqmerdekakanfitrahmu
#merdeka
#esq
#esqlive

MOST RECENT

Yeayyy ❀️ Malaysia!
#ESQ165Malaysia

Alhamdulillah.
Sementara menunggu Pak Fir dan team ESQ 165 mulakan sesi seterusnya.
Hari kedua ESQ 165 Malaysia di KK πŸŒˆπŸ’ž #ESQ165Malaysia

Sesi luahan hati ke hati mak buyong ke mak buyong πŸ˜†

Ini kak Nima. Sedang sarat hamil anak kelima. Obie kenal pertama kali di ESQ 165 Malaysia ni la. Untungnya kami berdua sebab pregnant jadi dikasi duduk di kerusi sementara yg lain diminta teruskan sesi seperti kebiasaan.
Masa ini, kami diminta untuk berkongsi pengalaman bermakna dan kemudian beri ulasan tentang apa yg perlu.
Hasilnya, Allahu. Jiwa rasa lapang dan lebih dihargai. Salah satu elmu penyucian hati nurani yg sungguh menarik sekali. Dalam mengenal diri sekaligus mendekati Tuhan Allah SWT yg satu.
Terima kasih kepada tukang ambil gambar abang long @alvinmy yg memberi keyakinan utk Obie join seminar ni.
Deylang, "kamu join ja dulu baru tau macam mana lainnya ESQ ni". Tak sabar untuk hari kedua esok. Banyak lagi mengenai elmu spiritual bakal diterokai. Permudahkan Ya Allah πŸ™πŸ»β€οΈ #darihatiobie
#ESQ165Malaysia
#muhasabahdiri

Hari pertama Seminar ESQ 165 Malaysia di Sabah selesai.
Allahuakbar disebalik ujian Obie untuk join seminar ni, terkandung hikmah yg sangat besar rupanya. Terima kasih Allah sebab pilih Obie jadi sebahagian peserta batch 5 kali ini. Susah mau ungkap dgn kata-kata perasaan tu.

Selama sesi dgn Pak Firdaus dan teamnya dari pagi sampai petang ni memang bercucuran ja air mataku. Mengenang dosa yg terrrrlalu banyak bagaikan pepasir di pantai 😭😒 Esok insyallah sambung lagi proses penyucian jiwa dan spiritual. Selagi kita tak mengenal siapa Tuhan kita, jangan harap kita akan mengenal lebih dekat siapa diri kita.
Salam Isyak sahabat semua πŸ’ž

#darihatiObie
#ESQ165Malaysia
#muhasabahdiri

Alhamdulillah..syukur ya Allah.. Aku gembira.. Syukur atas nikmat mu yang tidak kaw dustakan
#esq165malaysia day1#alumni

Allah yang maha pemberi kurnia kepada hambanya
#99nameofallah
#asmaulhusna
#jdt
#iman
#esq165malaysia

Ready to traning #esq165malaysia ..
Semoga di permudahkan.. In shaa Allah..
@adyasus7577
#syukurselalu

🌸 HIJRAH 🌸 βœ… 1 shot of #jamutunteja for my early kickstart on Public Holiday πŸ™‚

Happiness is a choice, thats what I believe lah. Happiness is subjective juga. Some people wanna live in luxury but some people don't & choose to be happily simple & biasa2 sejja. No RIGHT or WRONG pun, it's your choice anyways. 😊 I used to be that person, I wanna be rich kachingkaching$$$ (who doesn't? πŸ˜‚), haha... but maybe age factor or few rentetan peristiwa in my life yang buatkan maksud #kaya / #rich tu pun ikut2 jadi subjective la pulak tiba2... (adeih, makin complicated nih πŸ˜…) Instead of chasing πŸ’° fulltime & superduniawi, now mulai tsedar kekayaan2 lain yang lebih penting... Im still learning & improving (& will never stop InshaaAllah...), banyak mau ubah, sgt2 banyak sebenarnya... πŸ˜­πŸ˜žπŸ™πŸ» Dear friends out there, sorry kalau lately I've been missing ntah ke mana... I'm still here Alhamdulillah but I just need my moment to find Me, Myself & I... ah... counting hours for tomorrow, semoga bermanfaat Aaminn Aamin Aaminn InshaaAllah... Sangka baik2 & doa baik2, who knows boleh mgerakkan hati2 yg lain utk sama2 menjadi lebih baik daripada kelmarin kan, 1 DAY or u wanna start your DAY 1 like now, YOU DECIDE 😊

SALAM JUMAAT PENUH BERKAT & SALAM MAAL HIJRAH 1439
#hijrah #maalhijrah1439 #esq165malaysia
#teammamaj #mbakjamu #ineedmoredropship #ilovemydropship #alhamdulillah #powerofsyukur #powerofsharing #jamutuntejahq #jamutuntejaborneo #jamutuntejakotakinabalu #jamutuntejatawau #jamutuntejalahaddatu #jamutuntejasemporna #jamutuntejasabah #jamutuntejasarawak #sayapakaisayajual #lasoulholic #happiness #firstlifestylejamu xoxo

ESQ di Muslim World Biz 2017 anjuran OIC.
.
Diatas pentas di salahsatu Ruang Pameran Bisnes dan Perdagangan yg menghadirikan para Entrepreneurs dan Business practitioners dari negara-negara OIC, ESQ menyampaikan "How to win the competitions in a Disruptive Era".
.
Pertama kali, konsep ESQ disampaikan dalam 2 bahasa; Bahasa Inggris dan Bahasa Arab 😍
.
Semoga menjadi satu kontribusi utk kemajuan ekonomi ummat dan menjadi pintu ESQ merambah masuk ke Negara-negara OIC, Bismillahi Allahu Akbar!
.
#esq165malaysia
#AryGinanjarAgustian
#andimfajar

Most Popular Instagram Hashtags