#esp

597664 posts

TOP POSTS

Thank you Osaka🤘🏻
遅くなりましたが改めて大阪2DAYSありがとうございました!
次の大阪は6月24日美女と野獣と金髪ツアーで行きます!
また会いましょう😉
#D_Drive #yuki #guitar #esp #marshall #boss #femaleguitarist #band #ライブ #ギター

Groovy little lead from Waterborne! 🔥🕺🏻🔥 Set the bpm to 150, the delay to a dotted 8th and jam along 🤙 yewww #inheartswake #ark #waterborne #wearewaterborne #dottedeighth #esp #emg

ギターとあんぷ🎶
#ESP #hughesandkettner #chunpav

💀#donttreadonme 💀third time I'm uploading this :) wasn't satisfied with the ones before 🤘🏻#blackalbum

My New Gear...
#ESP
#EMS

2️⃣ years 🔟 months sober 👊🏼 and I wouldn't be here without the gym... 🖤 Reppin' @ctsupplements
🎶 All On Me Remix by Gyptain 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 Video shows just a part of my leg day today...
Glute bridges, split squats, banded sumo squats, jump lunges, glute kick backs, and walking lunges
DM me with any questions on any of the exercises ☺️✨

MOST RECENT

Vamos con el SEAT de uno de nuestros seguidores. #Seat #Ibiza #SeatIbiza #IbizaFr #Fr #SeatCupra #Cupra #Coches #Pasion #ESP

TESTIMONI VITAMIN C

Masa beranak memang best. Tapi masa berpantang dengan luka yang banyak.... Allahu.

Terseksa sikit nak berjalan.

Alhamdulillah bila amalkan Vitamin C, luka cepat sembuh. Selesa sikit nak urus diri.

KELEBIHAN VITAMIN C
✔ Perlindungan daripada sinar UV
✔ Mengurangkan kesan sunburn
✔ Membantu mencegah masalah jerawat degil
✔ Tona kulit menjadi lebih sekata
✔ Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
✔ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
✔ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
✔ Mengatasi masalah jerawat nasi & 
pasir
✔ Mengurangkan kedutan & tanda 
penuaan
✔ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
✔ Kulit lebih glowing dan radiant
.
order dan consultation
018.3252.507
.
#sayajualshaklee #shakleeampang #shakleekl #shakleewangsamaju #setbersalinshaklee #setbersalin #setmengandungshaklee #setmengandung #sethamil #pregnancysupplement #setkulitcantik #supplement #vitaminc #esp #setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #tilamkekabu #keperluanbersalin #kulit #kulitcantik #kulitkusam #kulitcerah #bersalinnormal #keperluanbersalin #barutbayi

📣📣1 TONG ESP UNTUK DI LET GO !!📣📣
.
.
Assalamualaikum semua 😊
.
.
Ada tak yang tengah berusaha keras jaga kulit muka and dalam masa yang sama tengah pulun diet sebab nak kurus sebelum raya nanti ?
.
.
Haa meh nak cerita sikit.
.
.
Ramai yang tak tahu terlalu banyak khasiat yang terdapat dalam ESP ni. Kalau tak best, tak sedap dan tak berkesan, takkan boleh jadi BEST SELLER kan 😁
.
.
ESP ni bukan sahaja untuk sihat, cantik, dan kurus tau ! Ia juga mampu membekalkan tenaga untuk badan kita sepanjang hari.
.
.
Sesuai sangat untuk korang yang masih belajar (student). Badan tak letih dan sentiasa bertenaga. Boleh juga consume ESP ni time nak stay up tau. Confirm mata pun segar je dan senang nak study. Hehe
.
.
Yang lagi best ESP ni bukan sahaja untuk perempuan tau ! Lelaki pun boleh 😊
.
.
BY THE WAYYYYY......
RABIE ADA SATU LAGI ESP UNTUK DI LET GO !!
.
.
Kalau korang nak sentiasa SIHAT + CANTIK + KURUS masa raya nanti, cepat2 whatsapp rabie untuk dapatkan BEST PRICE !!
.
.
Rabie
0197034775
Your Trusted Distributor

#sayajualshaklee #sayagunashaklee #vivixshaklee #vivixmurah #sayabagibestprice #setkurusshaklee #alfalfacomplex #lecithinshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee #setbasicbeauty #setresdungshaklee #setbeautyshaklee #esp #babyshaklee #sethamilshaklee #shakleebangi #shakleenilai #shakleesegamat #shakleeampang #shakleeuniversitimalaya

Vámonos con un japo, que tal este GTR R35. #nissangtr #nissan #GTR #R35 #Coches #Pasion #Esp

SET POPULAR BERPUASA... First kita kenal nama dulu.

Yang comel tong biru putih tu mesti semua kenalkan? Haaa tula cik #ESP kita.
Sumber protein TERBAIKKK .
.
.

Yang tiga beradik tu nama dia #CINCH. Eh sama ja nama macam mana nakk kenal adik beradik ni?? CINCH tu surname diaa. Hahaha.
Haa buat main supplement pun ada surname kauu!! CINCH VANILLA
CINCH CHOCO
CINCH LATTE.
.
.

Last but not least, adalah
#PERFORMANCEDRINK singkatan dia kita panggil PD.
Bukan pd Port Dickson hokeyy..
.
.

Haa dah kenal nama.
Nanti kita cerita fungsi dan kebaikan dia OK..😉
.
.

Pape WHATSAPP jerk DC k..
011-39686042

PROMOSI BULAN RAMADHAN..
DC nak bagi arge WooooW kat uollss..
.
.

#shakleekJB #shakleeLove #SUPPLIMENTbest #setringkasberpuase #kenyangbertenage

When bae submits to alternative thoughts/ ideology
Made with real homegrown plants / non toxic adhesives, naturally uprooted dirt and charged by sunlight, rain water, and selenite .
...
.
......... #nature #painting #landscape #crystals #dirt #organic #love #artist #colorful #positive #michaelsenise #esp #positivity #hot #dream #believe #future #past #upcycle #homegrown #living #pretty #selenite #sun #charge #cat #cats #catsofinstagram #catstagram

Ya saen, puro s3x 😏👉👌😂
#memes #meme #español #esp #memesespañol #chile

Yo creo q ya se fue 😓😂😂
#memes #meme #español #esp #memesespañol #chile

pt.2
-
As I draw up my breath,
And silver fills my eyes.
I kiss her still,
For she will never rise.

On my weak body,
Lays her dying hand.
Through those meadows of Heaven,
Where we ran.

Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years. "Loves golden arrow
At her should have fled,
And not Deaths ebon dart
To strike her dead."
-
-
My Dying Bride - For My Fallen Angel (Violin section)
-
-
#mydyingbride #doommetal #melody #shredding #esp #ltd #play #gibson #jackson #playmusic #instrument #guitarist #guitarpick #guitarplayer #lespaul #guitar #music #guitarsolo #guitaramp #iloveguitars #ilovemusic #musician #musicflow #musicismylife #musicnotes #guitartabs

It's a beautiful day to change lives!
The 5:30pm just went from 14 people to wait listed 10 minutes before class. BETTER START PRE-BOOKING!! We're lighting Newnan up in Orange! Huge shout out to all of you who showed up and showed out on a hump day! #thatrowthough
-
-
-
-
-
#otfNewnan #keepburning #humpday #workoutwednesday #OTFamily #changealife #orangetheoryfitness #esp #endurance #strength #power #otfDville

Anoche soñé que te tenía 😍😅
#esp #guitar

TESTIMONI HEBAT VIVIX.
.
Banyak #testimonivivix yang telah membantu ramai orang.
.
Usaha dan doa mesti seiring untuk mengatasi masalah kesihatan yang kita hadapi. .
Dapatkan Vivix Sekarang!
.
===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke 013-8187984

#PengedarShakleeKotaBelud
#vivix #shakleemalaysia #bazarpaknil #bazaronline #shaklee #shakleemurah #kotabelud #esp #omegaguard #alfalfa #mealshakes #lecithin #vitamineshaklee #nutriwhite

🎸: @zach.coffman
Still can't believe Chris is gone.
Song is 'Seasons' by 'Chris Cornell'

VIVIX SHAKLEE MEMBANTU MENGAWAL PENYAKIT DIABETES?

🍇Membantu Mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin
Antioksidan yang terkandung dalam vivix dapat membaikpulih sel dan dalam masa yang sama menjadi pelindung kepada sel tubuh. Justeru, pengambilan secara konsisten membantu mencegah sindrom metabolik disebabkan oleh kerosakan gen sekaligus mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dan kencing manis menjadi semakin parah.

🍇Membantu Mengawal Kadar Kepekatan Gula Di Dalam Darah

Pencernaan karbohidrat akan menghasilkan tenaga gula yang menjana tenaga untuk tubuh manusia. Harus diingat, pengambilan karbohidrat yang tak terkawal akan menyebabkan peningkatan kandungan gula dalam darah sekaligus berisiko untuk diabetes. Polifenol adalah bahan yang dihasilkan oleh anggur muscadine akan memperlahan proses pencernaan dan mencegah penyerapan karbohidrat dalam darah pada kadar yang cepat. Semua ramuan yang disebutkan ini adalah bahan yang terkandung dalam Vivix Shaklee dan dapat menyumbang mencegah kandungan gula berlebihan dalam darah yang menyebabkan diabetes.

🍇Mengurangkan Risiko Kerosakan Mata Dan Mempercepat Proses Penyembuhan Luka.

Perkara yang sering menghantui pesakit diabetes dan seharusnya waspada kepada yang sihat ialah pesakit diabetes berisiko untuk hilang daya penglihatan dan apabila terluka ianya lambat sembuh dan sehingga satu tahap kaki terpaksa dipotong kerana jangkitan kuman. Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam menjaga dan memperbaik penglihatan mata dan membantu menyembuhkan luka dalam kadar segera.

🍇Mengurangkan Risiko Pembentukan Protein AGE

Apabila gula dalam tubuh berlebihan ia berisiko untuk membentuk Protein AGE (advanced glycation end products) dan mengakibatkan sel tubuh mati, atherosclerotic dan risiko diabetes. Salah satu objektif vivix adalah untuk bertindak sebagai tonik anti-penuaan dengan memperlahan pembentukan protein AGE.

.

Most Popular Instagram Hashtags