#esp

MOST RECENT

ขอบคุณนะค่าา ที่อุดหนุนร้านเล็กๆร้านนี้ #coach #coachthailand #preorderthailand #lynaround #lyn#sbn#l #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#lyn#sbn#siambrandname #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#

ขอบคุณนะค่าา ที่อุดหนุนร้านเล็กๆร้านนี้ #coach #coachthailand #preorderthailand #lynaround #lyn#sbn#l #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#lyn#sbn#siambrandname #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#

ขอบคุณนะค่าา ที่อุดหนุนร้านเล็กๆร้านนี้ #coach #coachthailand #preorderthailand #lynaround #lyn#sbn#l #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#lyn#sbn#siambrandname #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#

ขอบคุณนะค่าา ที่อุดหนุนร้านเล็กๆร้านนี้ #coach #coachthailand #preorderthailand #lynaround #lyn#sbn#l #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#lyn#sbn#siambrandname #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#

ขอบคุณนะค่าา ที่อุดหนุนร้านเล็กๆร้านนี้ #coach #coachthailand #preorderthailand #lynaround #lyn#sbn#l #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#lyn#sbn#siambrandname #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#

ขอบคุณนะค่าา ที่อุดหนุนร้านเล็กๆร้านนี้ #coach #coachthailand #preorderthailand #lynaround #lyn#sbn#l #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#lyn#sbn#siambrandname #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#

ขอบคุณนะค่าา ที่อุดหนุนร้านเล็กๆร้านนี้ #coach #coachthailand #preorderthailand #lynaround #lyn#sbn#l #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#lyn#sbn#siambrandname #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#

ขอบคุณนะค่าา ที่อุดหนุนร้านเล็กๆร้านนี้ #coach #coachthailand #preorderthailand #lynaround #lyn#sbn#l #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#lyn#sbn#siambrandname #ccoo#zara#topshop#wila#esp#topshop#

Nak ambil produk kecantikan takut tak selamat & tak sesuai pada kulit sendiri
.
Apa kata try je Set Kecantikan Shaklee nih?
.
Antara sebab kenapa awak perlu pilih supplement Shaklee untuk kecantikan?
.
☆ sesuai untuk semua jenis kulit
☆ 100% natural, safe, clinically proven
☆ boleh buat masker/scrub
☆ tahan lama (2-6 bulan penggunaan)
☆ tak perlu keluar duit setiap bulan untuk maintenance kulit
☆ cantik luar dan dalam. Kita nak sihat sambil cantik 😍
.
.
Kelebihan Set Kecantikan Shaklee (ESP + VITA C + VITA E)
.
- mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan
- mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda
- menjadikan kulit lebih anjal dan gebu
- mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV
- mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh
- menjadikan wajah bersinar dan bermaya
- menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
- menjadikan wajah lebih berseri
.
.

Jom order dengan ima. Semestinya korang akan dapat harga special dan murah dengan ima 😗
.
.

SARIMAH
019-8996711
YOUR FAVOURITE SHAKLEE DISTRIBUTOR ❤

#shakleesarimah #shakleesandakan #shakleesabah #shakleekk #shakleetawau #shakleeld #pengedarshakleesandakan #pengedarshakleesabah #espshaklee #vitamincshaklee #setcantik #beautysupplement #beautyhealth #vitamineshaklee #shakleeeffect #testimonishaklee #shakleemurah #promosishaklee #shakershaklee #vitamineshaklee #setkecantikanshaklee #awetmuda #setkecantikan #setauraseri #shakleekotakinabalu #esp #vitaminc

THE SHAKLEE EFFECT : Nutrisi Untuk Bantu Anda Turunkan Berat Badan
.
.
Dalam Nutrisi Shaklee yang ini kita ada konsep DETOKS, BAKAR & BINA:
🔥Detoks: Untuk singkirkan toksin daripada badan supaya proses pembakaran lemak lebih mudah berlaku
🔥Bakar: Untuk bakar lemak dan kolestrol jahat dalam badan
🔥Bina: Untuk bina semula tisu-tisu otot supaya kulit tidak mengeleber
.
.
*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, menyembuhkan, mengubati atau mengelakkan sebarang penyakit
.
.
Whatsapp Nana Shaklee untuk sebarang pertanyaan atau order. TQ😊
.
.
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR,
Nana Shaklee
018-2301077
.
.
#budgetslummingset #tipskurus #diet #dietsihat #slimmingset #sayajual #sayajualshaklee #shakleemalaysia #nutrisishaklee #esp #alfalfa #omegaguard #minyakikan #herblax #detoks #detox #cinchshake #leucine #lecithin #soyprotein #omegaguard #omega3 #dha #epa #kurusdenganshaklee #dietcoach

Bila kulit cantik pakai ape pun cantik betul tak? So kenalah makan vitamin c.

Nak2 lagi hari dah mula promo vitamin c shaklee.

Bagi kulit yang gelap jadi cerah
Bagi yang berkarat jadi glowing

Memang power !
CANTIK CANTIK HARI RAYA - shida supplement
http://www.wasap.my/60197297176/vitamincpromo

bazaarpaknil #aidijuma #bawal #bazaaronline #sayajualmurah #testimonial #shakleeeffect #testi #shakleemalaysia #testimonicustomer #bawalaidijumamurah #burnbootcamp #tava #traderjoes #trade #codjb #johor #johorbahru #shakleemelaka #shakleemurah #esp #shakleesungaipetani #shakleekedah #shakleesgpetani #shakleebedong #detox #bazarmalaysia #bazarpaknil #bajutidur #bajutidurwanita

PROMO VITAMIN UNTUK TENAGA DAN KULIT CANTIK ♥️ Semalam korang dok viral pasal sorang artis comel tu makan vit c untuk energy dan cantik kan? 😉

Akak tak tau la brand apa, but mine dah confirm laaa Shaklee 😉

Kebetulan, Shaklee ada promo BEST ni tau.. JIMAT 10% untuk pembelian 👍🏻 3 botol CoQTrolPlus
👍🏻 3 botol Vit C Sustain Release

BOTH ni suplemen yang BAGUS untuk boost and menten our energy, sampai ke sel dia boost (coq10); Dan BAGUS untuk kecantikan kulit! Rasanya semya kaum wanita aware vit c memang untuk kulit, dan Shaklee provides the best vitamin C!
Dan, baaanyak lagi manfaat lain untuk KESIHATAN!
Contact je no kat bawah ni untuk order 🌹

Juma Atie
012 223 9261
012 223 9261
012 223 9261

#vitaminsihatcantikmeru
#shakleemeru
#shakleesetialam
#pengedarshakleemeru
#pengedarsahshaklee
#pengedarshakleesetiaalam
#vitaminshaklee
#vitaminc #coq10
#ESP
#sethamil
#setberpantang
#setpenyusuanshaklee
#ibumenyusu
#ibuhamil
#pantang
#kulitcantik

Alhamdulillah 3rd day of fasting.. Tadi sofia pun sahur sekali sebab terjaga☺️ Tak tau lah masih mamai ke tak tadi tapi suap nasi makan je hahahah😆

Sahur ESP memang superbbb!!😍 Nak order boleh direct whatsapp WaNie LaiLa ye😉

#KhaylaSofia
#shaklee
#PROMO
#ESP
#CINCH
#MealShake
#PerformanceDrink
#shakleekempas #shakleelarkin #shakleeimpianemas #shakleesetiatropika #shakleetampoi #shakleedatoonn

Alhamdulillah 3rd day of fasting.. Tadi sofia pun sahur sekali sebab terjaga☺️ Tak tau lah masih mamai ke tak tadi tapi suap nasi makan je hahahah😆

Sahur ESP memang superbbb!!😍 Nak order boleh direct whatsapp WaNie LaiLa ye😉

#KhaylaSofia
#shaklee
#PROMO
#ESP
#CINCH
#MealShake
#PerformanceDrink
#shakleekempas #shakleelarkin #shakleeimpianemas #shakleesetiatropika #shakleetampoi #shakleedatoonn

Risau kulit kusam? .
Tak lama lagi nak raya.. . . .
Jangan la sedih.. .
Masih sempat ni. .
Whatsapp Kaklong 017-9275256

Assalammualaikum
.
.
Sapa yang pandang gitu-gitu je memang RUGI BESAR lah. Sebab nya dalam set ni boleh dapat KULIT CANTIK + KURUS . Haaaa shaklee memang MULTIFUNCTION
.
.
Kelebihan SET INI:
.
✔ Kulit lebih ANJAL & GEBU
✔ Susu ibu lebih BERKRIM & LEBAT
✔ PUDARKAN PARUT
✔ Mengawal pertumbuhan jerawat
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Menguatkan janim
✔ Sesuai untuk yang nak DIET
✔ Merendahkan KOLESTROL
✔ Mengawal masalah OBESITI
✔ Membakar lemak dengan lebih cepat
✔ Menguatkan memori
✔ Mengelakkan STROK
DLL
.
.
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

Assalammualaikum
.
.
Sapa yang pandang gitu-gitu je memang RUGI BESAR lah. Sebab nya dalam set ni boleh dapat KULIT CANTIK + KURUS . Haaaa shaklee memang MULTIFUNCTION
.
.
Kelebihan SET INI:
.
✔ Kulit lebih ANJAL & GEBU
✔ Susu ibu lebih BERKRIM & LEBAT
✔ PUDARKAN PARUT
✔ Mengawal pertumbuhan jerawat
✔ Menguatkan akar rambut
✔ Menguatkan janim
✔ Sesuai untuk yang nak DIET
✔ Merendahkan KOLESTROL
✔ Mengawal masalah OBESITI
✔ Membakar lemak dengan lebih cepat
✔ Menguatkan memori
✔ Mengelakkan STROK
DLL
.
.
Your Beauty Consultant

Akma
Whatsapp ▶️ 01123780862

SID Shaklee yang S.A.H ❤️ #shakleeakma
#vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #jerawat #jerawat #parut #parutjerawat #beauty #sayajualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee #espmurah #esp #shakleeakma

Most Popular Instagram Hashtags