#erni

MOST RECENT

“THE SCARS ARE FADING”🔥🔥
.
👏🏼👏🏼👏🏼 Kalau RAJIN dan KONSISTEN dgn Bougas Beauty Serum, insyaAllah memang jelas perubahan positif pada kulit. Tengok customer ni, berbeza sangat sebelum dan selepas pakai BBS kan? JERAWAT dan PARUT GELAP-GELAP especially kat dahi dah semakin PUDAR‼️💃🏼💃🏼
.
Bila customer happy, kita pon happyyyy sebab dapat tolong orang lain untuk RAWAT kulit😉 Siapa lagi nak sis tolong dapatkan kulit yg SIHAT dan CANTIK menjelang rayaaaa ni?🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
📱+60133017604
📱+60133017604
📱+60133017604
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautyselayang #bougasbeautyrawang #bougasbeautykl #bougasbeautymalaysia #skincare #misicantiksebelumraya #misiflawlesssebelumraya #roadtoflawlessskin #misicantiksebelumbigday #misicantiksebelumkahwin

Salam Zuhur semuaaa!🌹
.
Sis nak share moisturiser untuk yg jenis kulit berminyak (OILY SKIN). Untuk yg oily skin type, korang kena pakai moisturiser yg based AQUA(WATER) atau GEL. Jangan pakai yg jenis lotion atau cream based k😊
.
Semoga membantu!😘😘
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautyselayang #bougasbeautyrawang #bougasbeautykl #bougasbeautymalaysia #skincare #misicantiksebelumraya #misiflawlesssebelumraya #roadtoflawlessskin #misicantiksebelumbigday #misicantiksebelumkahwin

“THE SCARS ARE FADING”🔥🔥
.
👏🏼👏🏼👏🏼 Kalau RAJIN dan KONSISTEN dgn Bougas Beauty Serum, insyaAllah memang jelas perubahan positif pada kulit. Tengok customer ni, berbeza sangat sebelum dan selepas pakai BBS kan? JERAWAT dan PARUT GELAP-GELAP especially kat dahi dah semakin PUDAR‼️💃🏼💃🏼
.
Bila customer happy, kita pon happyyyy sebab dapat tolong orang lain untuk RAWAT kulit😉 Siapa lagi nak sis tolong dapatkan kulit yg SIHAT dan CANTIK menjelang rayaaaa ni?🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️
📱+60133017604
📱+60133017604
📱+60133017604
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautyselayang #bougasbeautyrawang #bougasbeautykl #bougasbeautymalaysia #skincare #misicantiksebelumraya #misiflawlesssebelumraya #roadtoflawlessskin #misicantiksebelumbigday #misicantiksebelumkahwin

Korang nak kulit cantik macam orang Korea? Nak tau rahsia skincare routine diorang? Haaa, most of them amalkan DOUBLE CLEANSING!👍🏼👍🏼
.
Korang try la amalkan sebelum tidur k. Pastikan kulit betul-betul bersih dan bebas dari segala makeup. Gambar kat atas ni contoh OIL CLEANSER yg best dan korang boleh dapatkan di drugstore sahaja! Yg penting kena lah rajinnn💃🏼💃🏼
.
Sumber: Bougas Beauty HQ
.
#serum #serumviral #serumwaterbased #nochemical #bougas #bougasserum #serumbougas #erni #ernibougas #baya #bayabougas #beauty #testimoni #agentbougasbeauty #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyselangor #bougasbeautyselayang #bougasbeautyrawang #bougasbeautykl #bougasbeautymalaysia #skincare #misicantiksebelumraya #misiflawlesssebelumraya #roadtoflawlessskin #misicantiksebelumbigday #misicantiksebelumkahwin

Kebersamaann bareng kaliann tu tak akan pernahh bisa terbayarkan anak anak ku...
Kliann semua luarr biasa....
Kawnn seragam seperjuangan...
#Nova#9053p#erni#zulzul#ciripah

Most Popular Instagram Hashtags