[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ermsedapnye

81 posts

TOP POSTS

" Jom Kita pogo "
๐ŸŽผ๐ŸŽน๐ŸŽคNacho set yg awesome .. menjadi pilihan setiap hari...
Temani Jiwa di kala yang sepi....๐ŸŽผ๐ŸŽถ๐ŸŽต
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

" ok siap...."
Food jam special....
For more info...
" Datang dulu ..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜"
#ermsedapnye #jommakan #brpsgbuluh #keepcalmandeatpasta #foodjamrestaurant

" most wanted "
-eat these every day-
Food jam king
Rm 65 only...
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

" enjoy your best meals With our best deal ! "
Code name : funky chicken
Damage : rm 12 only
Result : ermm sedapnye ๐Ÿ˜†
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

" say halloo to 360 "
Meatball set combination with mash potato garlic bread and special brown sauce...
Rm 10 only...
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

Hai food jamers.....!!!
Memperkenalkan..." slammer " menu yang bakal mengecam dan menghantui Jiwa u all semua...
Gabungngan mash potato yg padat,broccoli dan carrot yg ranggup.." kuah brown" yang pekat lg menyelerakan dan yang paling paling paling paling menarik dan tertarik " ayam kepak besar dan padat๐Ÿ˜†๐Ÿค”๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜......!!!
So..... Apa tunggu lg....!!!
Jumpa di food jam nanti..๐Ÿ˜Ž
#jommakan #ermsedapnye #brpsgbuluh #keepcalmandeatpasta #foodjamrestaurant

Iftar di food Jam ....
" pogo " diantara menu yang paling awesome dan famous.... menjadi pilihan ramai order yang pertama....
Dgn harga yang berpatutan dan rasa yang sangatttttttt sangattttttt " sedap "
Rm 7 sahaja..... " Jom kita.... "
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

" Selamat berbuka puasa " " Food jam Queen "
Untuk tempahan berbuka puasa Bole terus hubungi@wassap di no 010-2502929....
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

" Sudah Ramai yang mencuba....
Anda Bila lagi...." Food jam special.. hidangan yang sesuai untuk 3@4 orang dewasa.. ayam,salmon,daging dan kambing panggang yang menjadi pilihan Ramai...pasta yang "awesome" menjadi peneman di kala " rindu"... "Jom berbuka puasa di Food Jam"
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

MOST RECENT

Kata โ€œ Adam โ€œ (pelanggan tetap.....) Hari tu punyee โ€œ tak sampai โ€œ Kali ini Cuba food jam normal sorang makan... ermmm... baru la sampai kata Nya.....๐Ÿ˜†๐Ÿคฏ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿง๐Ÿคช
#foodjamrestaurant #foodjamnormal #rm35 #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #kamixramai #ermsedapnye

Udang masok meroh
#ermsedapnye #masakansendiri lagi best dari kt kedai huhu

" ermmm (crispy) nye..." Jom kita layan " kryptonite "
Kunyah-kunyah fries,mash potato dan ayam drummet yg garing lagi awesome..,, Hahahah ๐Ÿ˜†
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

" say halloo to 360 "
Meatball set combination with mash potato garlic bread and special brown sauce...
Rm 10 only...
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

" having here only... No take away...๐Ÿ˜†"
Hai food jamers semua... Memperkenalkan..." FLOW"
Dengan pilihan seafood@ayam panggang@kambing panggang... menu yang Akan membuat u all semua Terasa ingin makan lagi dan lagi...๐Ÿ˜† pilihan semua di tangan u all...
Apa " tunggu !!" lagi... " jom kita jam at food jam restaurant ....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜....."
#jommakan #ermsedapnye #brpsgbuluh #keepcalmandeatpasta #foodjamrestaurant

" having here only... No take away...๐Ÿ˜†"
Hai food jamers semua... Memperkenalkan..." FLOW"
Dengan pilihan seafood@ayam panggang@kambing panggang... menu yang Akan membuat u all semua Terasa ingin makan lagi dan lagi...๐Ÿ˜† pilihan semua di tangan u all...
Apa " tunggu !!" lagi... " jom kita jam at food jam restaurant ....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜....."
#jommakan #ermsedapnye #brpsgbuluh #keepcalmandeatpasta #foodjamrestaurant

" Sudah Ramai yang mencuba....
Anda Bila lagi...." Food jam special.. hidangan yang sesuai untuk 3@4 orang dewasa.. ayam,salmon,daging dan kambing panggang yang menjadi pilihan Ramai...pasta yang "awesome" menjadi peneman di kala " rindu"... "Jom kita.....Food Jam"
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

Wow.. wow.. wow.......
Say what...!!!!
" SPICY VOLCANO"
" No take away.... Having here only..." hai food jamers ๐Ÿ˜†...menu special untuk semua.... " hot plate y'all ...!! Rm 22 sahaja... dan Apa lg ya.. wah... no gst !!!Berkuah panas,meletop seakan gunung berapi!!...pedas selera "malaysia"....
Dihidangkan dengan kupang,udang dan sotong.....
Pasta yg bersaiz lebar dan panjang.....dan banyak lagi rahsia didalam "Nya"
Jom kita Cuba Hari ini .......
" hanya di food jam ......"
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

"Lets do some "spin" with "MACSPINNER".....
Delicious macaroni cheeZ with chicken drumet ........
" hanya di food jam ๐Ÿ˜†"
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

" wow wow wow "
Jom kita " pekena " bolognese " seafood " yang erm erm erm lagi aw aw awesome ...
Say what...๐Ÿ˜†๐Ÿค”?
Jooommmmm.........
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

Jom lunch...๐Ÿ˜†๐ŸŽง๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐ŸŽผ๐Ÿ˜
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

" Dengar mcm sedap je...๐Ÿ˜†"
U all dah " Cuba " ke belum...? Jom kita food jam...
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

" Selamat Hari Raya Aidul Adha dan Selamat bercuti kepada semua food jamers "
Food jam restoran Akan tutup pada 1-9-2017 ( jumaat ) dan mula beroperasi pada 2-9-2017 (sabtu )pada pukul 6.30 ptg.........
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

" Merdeka ..Merdeka.. Merdeka.."
Selamat menyambut Hari kemerdekaan kepada semua food jamers..food jam restoran Akan mula beroperasi pada pukul 6.30 ptg ( 31/8/2017 )
#keepcalmandeatpasta #foodjamrestaurant #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

"Happy birthday"
๐ŸŽ‚๐Ÿฐ๐Ÿฆ๐ŸŒฏ๐ŸŒฎ๐Ÿฅ™๐ŸŸ๐Ÿฅ˜๐Ÿญ
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

๐Ÿ‘‰๐ŸปT T mini segala mini ๐Ÿ˜†๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye #kamixramai#minicoopers

" special for y'all out there "
Most wanted all the time ..
Code name : food jam special
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

"Mak -mak gorgeous "
๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜†๐Ÿ‘€โค๏ธ
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

" ermmm (crispy) nye..." Jom kita layan " kryptonite "
Kunyah-kunyah fries,mash potato dan ayam drummet yg garing lagi awesome..,, Hahahah ๐Ÿ˜†
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

Let's do some flow with " flow lamb "
Only at food jam.....
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

Say " hai " to ....
Spicy volcano seafood y'all ..
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye #pedas2

Food jamers.... " lets roll" " macroller "
-macaroni&cheez
-deep fried sausage
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

Hai food jamers semua.... Code name : " Macballer"
- macaroni and chezza and meatball.... Jom kita ... chill Kat food jam
๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿ˜Ž
#ermsedapnye #foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan

Halloooo food jamers...!!
Jom kita spin Dengan "Mac spinner"
Macaroni and cheese dan ayam drumet yang garing dan ranggup....
Jom kita... jam at food jam..
๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜
#ermsedapnye #jommakan #brpsgbuluh #keepcalmandeatpasta #foodjamrestaurant

" food jam king " "most wanted "
-eat these every day-
Food jam king
Rm 65 only...
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #jommakan #ermsedapnye

"Ashik pasta je...๐Ÿ˜Ž"
" jom kita layan snacks pulak๐Ÿ˜‹"
Memperkenalkan ..... " kryptonite"
Dihidangkan Dengan mash potato -kentang goreng dan ayam drumet yang ranggup lagi pasti menyelerakan ...๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹....
Jom kita jam at food jam.....
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

Wow.. wow.. wow.......
Say haiiiii....!!!!
" SPICY VOLCANO CHICKEN"
" No take away.... Having here only..." hai food jamers ๐Ÿ˜†...menu special untuk semua.... " hot plate y'all ...!! Rm 22 sahaja... dan Apa lg ya.. wah... no gst !!!Berkuah panas,meletop seakan gunung berapi!!...pedas selera "malaysia"....
Dihidangkan dengan kepak ayam yang besar dan menyelerakan ๐Ÿ˜‹...
Pasta yg bersaiz lebar dan panjang.....dan banyak lagi rahsia didalam "Nya"
Jom kita Cuba Hari ini .......
" hanya di food jam ......"
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

Wow...wow...wow.....
Hai food jamers semua.....
Jom lunch.. jom dinner.. jom supper....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰..........
"Macroller"
-macaroni and cheese -deep fried sausage "Macballer"
-macaroni and cheese
-meatball "Macspinner"
-macaroni and cheese
-3 pieces of chicken drumet "Flaying Fish "
-fried rice
-deep fried dori
-coldslow and fishball "Kryptonite"
-3 pieces of chicken drumet
-brown sauce
-mash potato and fries

Ok... so.... jumpa u all semua Kat food jam ya...๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿค”๐Ÿ˜š๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‹
#jommakan #ermsedapnye #brpsgbuluh #keepcalmandeatpasta #foodjamrestaurant

Halllooo food jamers.....
memperkenalkan "oralei" ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Ž๐Ÿค“.....
dgn pilihan yg cukup cukup cukup mengasyikan iaitu.....
kambing panggang
ayam panggang
daging panggang
jom kita jamkat foodjamrestaurant.....
#jommakan #ermsedapnye #brpsgbuluh #keepcalmandeatpasta #foodjamrestaurant

Wow.. wow... wow...
Hot plate lagi...!!!!!!๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜†
Ermmmmm macam sedap je.. Hai food jamers semua...
Memperkenalkan ..................." HOT AXE "
Kepak ayam panggang yg awesome lagi da'boom...
Campuran kepedasan yg padat... telur "bullseye " yg bakal mengecam Jiwa dan raga anda......
"Apa tunggu lagi..... jom kita...
Food jam Hari ini....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜
#foodjamrestaurant #keepcalmandeatpasta #brpsgbuluh #ermsedapnye #jommakan

" having here only... No take away...๐Ÿ˜†"
Hai food jamers semua... Memperkenalkan..." FLOW"
Dengan pilihan seafood@ayam panggang@kambing panggang... menu yang Akan membuat u all semua Terasa ingin makan lagi dan lagi...๐Ÿ˜† pilihan semua di tangan u all...
Apa " tunggu !!" lagi... " jom kita jam at food jam restaurant ....๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜....."
#jommakan #ermsedapnye #brpsgbuluh #keepcalmandeatpasta #foodjamrestaurant

Most Popular Instagram Hashtags