[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#erdinabeautyskincare

3438 posts

TOP POSTS

Selamat pagi semua😁😘
.
Hari ni Sis Diey jadi volunteer utk satu kenduri kahwin ni..dengan PERFECT WHITE SKINCARE..walopun busy kemas barang dan terdedah dgn cahaya matahari..muka tetap segar😃.
.
#erdinabeautyskincare
#erdinabeautymelaka
#erdinabeautyklselangor
#nomorecapayam
#TeamCikMisi

Night routine skin care with Erdina Beauty Perfect White Skincare .
.
.
.
malam: cleanser➡ skin enhancer➡serum ➡ night cream
.
.
. 🌹 Waktu Malam 🌹

Guna facial cleanser balik. Then gunakan night cream macam guna day cream pagi tu 🌺 Bila nak pakai skin toner/ enhancer? 🌺

Gently spray pada muka dengan tutup mata untuk segarkan dan tone kan kulit pada bila2 masa kalau rasa kulit dah kusam. Gently pat2 kulit tu dan leher sampai semuanya meresap dalam kulit. 😊

Kalau boleh elakkan penggunaan kapas muka supaya penggunaan skin enhancer dapat digunakan secara optimum 😘 👠Serum Erdina Beauty sangat sangat concentrated. Lebih baik menggunakan serum sekali sahaja sama ada siang atau malam sebelum tidur👠 .
.
🌷Facial Cleanser Erdina Beauty tidak berbuih kerana tiada kandungan Sodium Laureth Sulfate (SLS) jadi cukup pump sekadar 1-3kali sahaja mengikut keperluan 🌷

TIPS MENCUCI MUKA : .
.
👄Kulit kering - cuci muka satu kali sehari sahaja pada waktu malam sebelum tidur.
.
. 👄Kulit normal - cuci muka 2 kali sehari. Sekali sebelum tidur sekali lagi selepas bangun tidur pada waktu pagi. .
.
👄Kulit berminyak / kombinasi - cuci muka 2 atau 3 kali sehari berga tung keadaan kulit. Jika rasa tak selesa kulit rasa oily cuci 3 kali sehari.

Good night EBangels 💟

#erdinabeautyskincare #erdinabeauty

Produk Merkuri vs Healing Process

Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri. Lagi lama dan teruk sikit healing process dia

Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua.

Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama.

Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan.

Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari

Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan.

Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless. Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik. 😊😊😊 untuk pembelian sempena MERDEKA SALE :

wassap :

0123056714
.
0123056714
.
0123056714

#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#merdekasales

TERKEJUT !!! 😨😨😨😨😨
.
.
SLES & SLS adalah bahan-bahan yang terkandung dalam produk2 pencuci seperti detergent, toothpaste, handsoap...
.
.
Takkan nak biarkan ia digunakan untuk muka kita ???
.
.
KEBANYAKANN PRODUK KAT LUAR SANA YANG BANYAK BUIH-BUIH TU, haaaa ampa jangan lupa check ingredients dalam cleanser tu..kalau ada SLES & SLS
JANGAN GUNA !!! SEBAB IA BOLEH MEROSAKKAN KULIT MUKA ANDA... 😭 😭 😭 😭 😭 😭
.
. .
YANG PASTI " CLEANSER ERDINA BEAUTÈ " BEBAS SLES & SLS tauuu ^_^
.
.
============================
.
.
Nak Kulit Cantik tanpa Merkuri dan takpa merosakkan kulit? 😘
.
SEMPENA MERDEKA SALE, Dapatkan Set Combo Penjagaan Kulit Erdina Beaute bersama SERUM dngn harga RM160 SAHAJA!. Postage kita BELANJA !😍😍
.
.
Cepat Whatsapp sekaranggggg
.
.
019 - 596 5977
019 - 596 5977
.
.
#erdinabeautyskincare #erdinabeaute #legacyhafizsuratman #ErdinaBeauty #PerfectWhiteSkincare #PerfectWhite #SkinCarelengkap #SetandingSimplyCity #SkuadPentaubatMerkuri #BukanProdukMerkuri #saynotomercury #NoMercury #ProdukSelamat #LulusKKM #byAnsBeaute #CantikDenganSelamat

Nak kenal2 dengan ErdinaBeaute?
WA 0139317154 skrg 😊
#teamfitjamal #teamhafizsuratman #erdinabeautyskincare #bebasmerkuri #kulitsihatdaridalam

Muka makin licin ! Takde lagi jerawat pasir 😍

Sekarang tiada alasan untuk saya menjadi cantik dan lebih berkeyakinan !! Gembira sangat muka makin hari makin elok, nak tahu saya guna skincare apa ?? 👇👇👇👇👇 Perfect White Erdina Beautè jeeee 💄

Bebas bahan merbahaya ! Dijamin 100% selamat ! !

Apa yang best sangat EB ni??? Sampai semua orang gosip tentang EB? 👉 EB menggunakan teknology cosmetic drone dalam setiap produk dan X50 peptide yang membantu mempercepatkan proses PEMULIHAN WAJAH.

INI BUKAN PRODUK MALAYSIA TAU !..PRODUK DARI SPAIN... Berkualiti tinggi dan bertaraf Antarabangsa 🚀

Boleh Whatsapp Admin untuk keterangan lanjut... Mai mai... +60192263250 Cik Khairunissaq #erdinabeautyskincare
#teamwafiUmairahEmpire

#Erdina bakal keluar dengan lipmatte 😲😲😲 As usual, bahan yang digunapakai merupakan antara bahan yang terbaik 👍 Kami membantu orang lain dengan mengeluarkan produk dengan bahan berkualiti dan terjamin 😎

Bagi yang nak tau ape ingredients #erdinaperfectlipmattepowder, baca di bawah ye :

Acid Amino Complex
👉🏿 nourish and keeps the lip smooth and elastic *Lysine*
👉🏿 treat acne and cold sore *Histidine*
👉🏿 cure ulcerand supporting healing of wounds
👉🏿 support regeneration of tissues *Arginine (non-essential aa)*
👉🏿 speed wound healing
👉🏿 decrease appearance fine line around the mouth
👉🏿 increase blood flow, brings natural color to the lips *D-aspartic Acid* 👉🏿 miscellaneous; masking *Threonine*
👉🏿 help produce collagen, elastin, and muscle tissue *Serine*
👉🏿 helps produce immunoglobulins and antibodies *Glutamic Acid*
👉🏿 treat ulcer *Proline*
👉🏿 reduce sagging and wrinkling that accompany UV exposure and normal aging of the skin *Glycine*
👉🏿 important for anti-aging because it is one of the main components of collagen *Alanine*
👉🏿 help protects cells from being damaged during intense aerobic activity *Valine*
👉🏿 promote normal growth and repair tissues *Isoleucine*
👉🏿 help heal n repair muscle tissue *Tyrosine*
👉🏿 repair and renewal of damaged cells *Phenylalanine*
👉🏿 helps treat Vitiligo which is a skin condition where the skin loses its color *Chrysanthellum Indicum Extract*
👉🏿 improve rosacea(bumps/pimples/peeling) symptom *Aloe Barbadensis Leaf*
👉🏿 anti-inflammatory and protects the skin from UV damage 👉🏿 protecting the skin from free radicals
👉🏿 rejuvenate aged tissues and promote healthy skin
👉🏿 an excellent cleansing and detoxifying agent and acts as a moisturizing agent *Sodium Hyaluronate*
👉🏿 result in smoother, softer skin with decreased wrinkles *Lessonia Nigrescens Extract* 👉🏿 classified as skin protecting

Do DM or whatssapp me :
📱013-4029301

#erdinabeautyskincare #erdina #beauty #skincare #spreadlove #AllahSentiasaAda

Erdina Lipmatte Powder Tiga dalam Satu !!! .
Dengan lipmatte ini anda akan dapat:

1) Bibir yang cantik lagi mempersona
Dengan ada nya lipmatte nie anda dah tak perlu pakai produk lain untuk kelihatan mempersona
.
2) Boleh dijadikan eyeshadow
Tak payah susah calit eyeshadow lain dengan lipmatte pun dh boleh tampak menawan

3) Boleh dijadikan blusher
Perempuan mestilah laa nk naikkan seri muka,jadi pakai blusher untuk nampak lagi mengancam

Jimat sangat lipmatte nie kan ..Mana nak dapat produk 3 dalam 1 macam nie ?
.
Stay tuned! 😍
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

MENGAPA PERLU MEMBAZIR SEDANGKAN YANG SIKIT ITU SUDAH MEMADAI & BERKESAN ❓
.
✅ Kita menggunakan Airless Pump Bottle.
♦ Cukup pump 2x untuk setiap item dan sapukan pada keseluruhan wajah sudah memadai & mencukupi.
♦ Jimat boleh bertahan sehingga 2 bulan ‼️
♦Untuk menjaga kualiti bahan-bahan di dalam botol. (Tidak terdedah dengan kotoran atau kuman)
.
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
.
✅Apa yang penting bahan-bahan Erdina Beauty Skincare DI-IMPORT KHAS DARI SEPANYOL ✈️
.
✅ Diiktiraf KKM & Badan Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK).
.
✅ 100% Bahan-Bahan dipaparkan di belakang Kotak.
.
☝ Anda boleh buat UJI KAJI SENDIRI untuk MEMBUKTIKAN Erdina Beauty Skincare selamat untuk digunakan.
.
===================
.
👀 Meh sini... sis nak tanya..... Anda yakin product yang anda sedang pakai sekarang ini SELAMAT❓❓
.
📲 WHATSAPP ADMIN DI 017-2877846 😘😘😘😘😘🎉👍
_____
#erdinabeautyskincare
#erdinabeauty
#legacyHafizSuratman
#teamHafizSuratman
#perfectwhitebyerdinabeauty
#erdinabeautyfeedback
#masalahporipori
#poriterbuka
#skincaremurah
#skincareberkualiti
#teamEBAnna
#erdinabeautyskincareselangor #erdinabeautyskincaremelaka #erdinabeautyskincarepahang #erdinabeautyskincarejohor #erdinabeautyskincarekl

MOST RECENT

anda tergolong dalam golongan yang mempunyai kulit muka berminyak❓

yang boleh sampai goreng ikan gitu... 😰🐟
.
🚨 Kulit muka berminyak juga menjadi salah satu punca JERAWAT naik tanpa disedari...
.
😵 Kulit berminyak
😵 Liang pori menjadi tersumbat akhirnya menghasilkan kotoran yang tidak diingini sama sekali

Apa solusi anda?
.
Ini adalah salah satu tips yang menggunakan bahan alami untuk mengurangkan kulit muka yang berminyak
.
Selesai buat tips di atas, jangan lupa apply ACTIVE REPAIRING SERUM yaa yang boleh mengawal kulit muka dari berminyak dan mengurangkan penghasilan jerawat 👍
.
ANDA TUNGGU APA LAGI❗

Sampai bila nak biarkan kulit muka berminyak macam tu

Erdina Beauty Skincare lah solusi nya 💃🏻
.
Whatsapp 📲 +60178621569 atau KLIK LINK DI BIO TERUS untuk whatsapp admin
_____
#erdinabeautyskincare
#erdinabeauty
#legacyHafizSuratman
#teamHafizSuratman
#perfectwhitebyerdinabeauty
#erdinabeautyfeedback
#masalahporipori
#poriterbuka
#skincaremurah
#skincareberkualiti
#teamcikmisi
#erdinabeautyskincareselangor #erdinabeautyskincaremelaka #erdinabeautyskincarepahang #erdinabeautyskincarejohor #erdinabeautyskincarekl
#erdinabeautysabah
#erdinabeautysarawak - #regrann

MENGAPA PERLU MEMBAZIR SEDANGKAN YANG SIKIT ITU SUDAH MEMADAI & BERKESAN ❓
.
✅ Kita menggunakan Airless Pump Bottle.
♦ Cukup pump 2x untuk setiap item dan sapukan pada keseluruhan wajah sudah memadai & mencukupi.
♦ Jimat boleh bertahan sehingga 2 bulan ‼️
♦Untuk menjaga kualiti bahan-bahan di dalam botol. (Tidak terdedah dengan kotoran atau kuman)
.
🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨
.
✅Apa yang penting bahan-bahan Erdina Beauty Skincare DI-IMPORT KHAS DARI SEPANYOL ✈️
.
✅ Diiktiraf KKM & Badan Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK).
.
✅ 100% Bahan-Bahan dipaparkan di belakang Kotak.
.
☝ Anda boleh buat UJI KAJI SENDIRI untuk MEMBUKTIKAN Erdina Beauty Skincare selamat untuk digunakan.
.
===================
.
👀 Meh sini... sis nak tanya..... Anda yakin product yang anda sedang pakai sekarang ini SELAMAT❓❓
.
📲 WHATSAPP ADMIN DI 017-2877846 😘😘😘😘😘🎉👍
_____
#erdinabeautyskincare
#erdinabeauty
#legacyHafizSuratman
#teamHafizSuratman
#perfectwhitebyerdinabeauty
#erdinabeautyfeedback
#masalahporipori
#poriterbuka
#skincaremurah
#skincareberkualiti
#teamEBAnna
#erdinabeautyskincareselangor #erdinabeautyskincaremelaka #erdinabeautyskincarepahang #erdinabeautyskincarejohor #erdinabeautyskincarekl

Anda mempunyai masalah seperti Jerawat Batu, Jerawat Pasir, Jeragat dan Kulit Kusam😨??? .
😍Jangan risau🤗 Saya ada penyelesaiannya😍
.
🌹ERDINA BEAUTY PERFECT WHITE SKINCARE🌹
.
‼️ Apa beza skincare Erdina Beauty dengan produk skincare lain? ‼️
.
💝Menggunakan teknologi skincare terkini, khasnya X50 dan sh Tripeptide yg diimport khas dari Spain yg attack dan solve direct pada masalah kulit. Ingredient ni sangat2 mahal dan tiada di Malaysia
.
💝Diformulasikan dalam bentuk cecair dalam botol dan mudah dibawa
.
💝Semuanya pakai botol picit2 so kebersihan dan kualiti ingredient akan terpelihara. Takde bekas calit2 yg boleh contaminated dengan kuman dari jari dan lain2 yg boleh rosakkan kualiti skincare. Picit2 terus cantik.
.
💝Semua 100% ingredient tertulis dekat belakang kotak. Jadi kalian boleh tengok kualiti ingredient2 yg kami pakai. Confirm takde mercury, hydroquinon dan lain2. Itu cap ayam amik dari thailand
.
😍Ada 4 botol satu set. Facial Cleanser (50ml). Day Cream (15ml). Skin Enhancer (30ml). Night Cream (15ml).
.
😱BERBALOI2 dengan harga! Boleh beli tambahan Serum yang sangat2 concentrated
.
😍Lulus KKM. Boleh check no kkm yang tertera di belakang kotak di web kkm. Bahan2 selamat dan less side effect
.
🇲🇾Merdeka Sales sedang berlangsung gais‼️
.
📲Cepat2 whatsapp admin sebelum stock surut‼️
017-2877846
.
#erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #cantik #kulitsihat #kulitcantik #rawang #kualalumpur #batucaves #selayang #sungaibuloh #murah #berbaloi #promosi #merdeka #merdekasales #serumerdinabeauty #serumwajah #serumviral #cleanser #nightcream #daycream

🌸Jom la bertukar kpd ERDINA BEAUTE' SKINCARE BY DR HAFIZ SURATMAN🌸
.
.
APA BEZA ERDINA BEAUTE DENGAN SKINCARE LAIN? 🤔🤔🤔
✔Berteknologi drone
✔X50 peptide
✔Ingredient diimport dari Spain
✔Berstatus gmp
✔Lulus kkm
✔Biro farmaseutikal pengawalan kebangsaan (bpfk)
✔ 100% NO mercury
✔ 100% NO bahan kimia merbahaya
✔Mesra wuduk
✔Packing terbaik, semua cleanser dlm botol (airless pump)
✔Pengasas Doktor
.
.
ERDINA BEAUTE DAPAT MERAWAT :
✅ • Mengecutkan jerawat.
✅ • Menyamaratakan tona kulit.
✅ • Mengawal minyak di muka.
✅ • Menutup pori terbuka.
✅ • Mengawal black&whitehead.
✅ • Melembabkan kulit.
✅ • Mencerahkan kulit.
✅ • Memudarkan parut jerawat/jeragat
.
.
Berminat dengan apa yang ERDINA BEAUTY tawarkan???
Mai whatsapp admin laju2 selaju jet pejuang 🚀🚀🚀
📲017-2877846
.
.
#serumerdinabeauty #erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #nomerkuri #100selamat #setbasic #basiccantik #cantik #kulitsihat #kulitcantik #bandartasikputeri #bandarcountryhomes #rawang #gombak #batucaves #2017 #promosi #merdeka #merdekasale #murah2 #cikgu #jual #skincare #letscantik

Sedikit maklumat tentang produk.
Tak termasuk produk yg bakal keluar tak lama lagi 😍

Product kita namanya [Perfect White Skincare]

Sekotak ada 4 botol. Produk kita antara pertama di Malaysia yang menggunakan peptide dan X50 yang ada teknologi cosmetic drone yg akan cari dan terus attack dan solve problem pada masalah kulit 😀 🌸

1. Facial Cleanser (50ml) 🌸
-untuk deep clean pada rongga2 kulit
-Melembutkan dan memejalkan kulit
- Melembabkan kulit
- Kurangkan irritasi kulit
- Calming dan firmingkan kulit 🌸

2. Day Cream (15ml) 🌸
- Menerangkan complexion kulit
- Untuk sempurnakan tone kulit
- Tutup cela dan blemish kulit
- Memutih dan mencerahkan kulit
- UV protection - Melembabkan kulit
- Anti inflammatory pada kulit 🌸

3. Night Cream (15ml) 🌸
- Memutihkan dan mencerahkan kulit
- Melembabkan dan rehydrasi pada kulit - Anti inflammatory kulit
- Anti kedutan pada kulit
- Faktor elasticizing pada kulit
- Kurangkan irritasi kulit 🌸

4. Skin Enhancer (30ML) 🌸
- Firming dan rehidrasi pada kulit
- increase elasticity pada kulit
- Increase collagen synthesis
- Mengelakkan kering dan cracked pada kulit
- Excellent skin permeability
- Epidermis regeneration dan stemness untuk maintain cell proliferation 🌸

5. Active repairing Serum (dijual berasingan) 🌸
- Sebum normalization
- cerahkan kulit
- Anti spot
- Melembutkan dan rehidrasi kulit
- Antiinflammatory dan antibacterial
- Keratoplastic capabilities
- Elastikkan kulit
- Kurangkan irritasi kulit

Sebelum try produk, pastikan kita selidik maklumat tentang produk yang kita nak. Dah selidik Erdina Beauty? Haaa teruskan, kerana saya yakin anda akan jatuh hati 💕

#erdinabeauty
#teamCikDee
#teamerdina_cikdee
#skincare
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#masalahjerawat
#solusijerawat

Erdina Lipmatte Powder Tiga dalam Satu !!! .
Dengan lipmatte ini anda akan dapat:

1) Bibir yang cantik lagi mempersona
Dengan ada nya lipmatte nie anda dah tak perlu pakai produk lain untuk kelihatan mempersona
.
2) Boleh dijadikan eyeshadow
Tak payah susah calit eyeshadow lain dengan lipmatte pun dh boleh tampak menawan

3) Boleh dijadikan blusher
Perempuan mestilah laa nk naikkan seri muka,jadi pakai blusher untuk nampak lagi mengancam

Jimat sangat lipmatte nie kan ..Mana nak dapat produk 3 dalam 1 macam nie ?
.
Stay tuned! 😍
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Erdina Magical Lip Matte POWDER!
.
CANTIK KAN?
.
👄 Teknologi latest dari KOREA, ada WATER MOLECULE dalam serbuk yang akan burst bila korang letak dibibir, dan terus menjadi liquid, sangat feeling, save dan jimat.
.
KKM approval, warna yang sangat cantik, kami hanya bawa 4 warna saja iaitu ORANGE POP, HOT PLUM, SUGAR ROSE dan FASHION RED. 5ml dan tahan lama
.
Ada bahan oitment untuk bibir kering, AMINO ACID yang kami letak akan buat bibir anda sentiasa moist dan lembab.
.
Dan banyaaakk lagi kelebihan lain. .
Susah nak cakap, korang rasalah dulu, konfirm puas hati. Hehe.
.
Eh! Nak order ke?? Nanti dulu... Kita baru buka utk pre order je..😉😉
.
So sape2 yang nak reserve dulu, boleh la WA zue 014-8196705 atau nak mudah, klik je link wasap di profile kay.
.
#erdina
#erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic
#lipmatte
#erdinalipmattepowder
#TeamCikMisi

Pertama di Malaysia.
.
Alhamdulillah, lepas 3 minggu trial pada golongan smoker, erdina perfect white dental powder dapat result yang sangat2 best dan positive.
Kuning2 gigi smoker malah plak keras di belakang gigi pun berkurangan seawal 2-3 minggu.
Last stage ni, kami hanya perlu tambah sedikit lagi mint untuk rasa lebih pedas.
Satu2nya dental powder yang menggunakan rasa blueberry dan tiada base dari charcoal di Malaysia.
.
Stay tuned! 😍
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Muka makin licin ! Takde lagi jerawat pasir 😍

Sekarang tiada alasan untuk saya menjadi cantik dan lebih berkeyakinan !! Gembira sangat muka makin hari makin elok, nak tahu saya guna skincare apa ?? 👇👇👇👇👇 Perfect White Erdina Beautè jeeee
Bebas bahan merbahaya ! Dijamin 100% selamat ! !

Apa yang best sangat EB ni??? Sampai semua orang gosip tentang EB? 👉 EB menggunakan teknology cosmetic drone dalam setiap produk dan X50 peptide yang membantu mempercepatkan proses PEMULIHAN WAJAH.

INI BUKAN PRODUK MALAYSIA TAU !..PRODUK DARI SPAIN... Berkualiti tinggi dan bertaraf Antarabangsa
WHATAPPS📱
👉0194232038!
👉0194232038!
👉0194232038! #erdinabeautyskincare

Anda mempunyai masalah seperti Jerawat Batu, Jerawat Pasir, Jeragat dan Kulit Kusam😨??? .
😍Jangan risau🤗 Saya ada penyelesaiannya😍
.
🌹ERDINA BEAUTY PERFECT WHITE SKINCARE🌹
.
‼️ Apa beza skincare Erdina Beauty dengan produk skincare lain? ‼️
.
💝Menggunakan teknologi skincare terkini, khasnya X50 dan sh Tripeptide yg diimport khas dari Spain yg attack dan solve direct pada masalah kulit. Ingredient ni sangat2 mahal dan tiada di Malaysia
.
💝Diformulasikan dalam bentuk cecair dalam botol dan mudah dibawa
.
💝Semuanya pakai botol picit2 so kebersihan dan kualiti ingredient akan terpelihara. Takde bekas calit2 yg boleh contaminated dengan kuman dari jari dan lain2 yg boleh rosakkan kualiti skincare. Picit2 terus cantik.
.
💝Semua 100% ingredient tertulis dekat belakang kotak. Jadi kalian boleh tengok kualiti ingredient2 yg kami pakai. Confirm takde mercury, hydroquinon dan lain2. Itu cap ayam amik dari thailand
.
😍Ada 4 botol satu set. Facial Cleanser (50ml). Day Cream (15ml). Skin Enhancer (30ml). Night Cream (15ml).
.
😱BERBALOI2 dengan harga! Boleh beli tambahan Serum yang sangat2 concentrated
.
😍Lulus KKM. Boleh check no kkm yang tertera di belakang kotak di web kkm. Bahan2 selamat dan less side effect
.
🇲🇾Merdeka Sales sedang berlangsung gais‼️
.
📲Cepat2 whatsapp admin sebelum stock surut‼️
017-2877846
.
#erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #cantik #kulitsihat #kulitcantik #rawang #kualalumpur #batucaves #selayang #sungaibuloh #murah #berbaloi #promosi #merdeka #merdekasales #serumerdinabeauty #serumwajah #serumviral #cleanser #nightcream #daycream

🌸Jom la bertukar kpd ERDINA BEAUTE' SKINCARE BY DR HAFIZ SURATMAN🌸
.
.
APA BEZA ERDINA BEAUTE DENGAN SKINCARE LAIN? 🤔🤔🤔
✔Berteknologi drone
✔X50 peptide
✔Ingredient diimport dari Spain
✔Berstatus gmp
✔Lulus kkm
✔Biro farmaseutikal pengawalan kebangsaan (bpfk)
✔ 100% NO mercury
✔ 100% NO bahan kimia merbahaya
✔Mesra wuduk
✔Packing terbaik, semua cleanser dlm botol (airless pump)
✔Pengasas Doktor
.
.
ERDINA BEAUTE DAPAT MERAWAT :
✅ • Mengecutkan jerawat.
✅ • Menyamaratakan tona kulit.
✅ • Mengawal minyak di muka.
✅ • Menutup pori terbuka.
✅ • Mengawal black&whitehead.
✅ • Melembabkan kulit.
✅ • Mencerahkan kulit.
✅ • Memudarkan parut jerawat/jeragat
.
.
Berminat dengan apa yang ERDINA BEAUTY tawarkan???
Mai whatsapp admin laju2 selaju jet pejuang 🚀🚀🚀
📲017-2877846
.
.
#serumerdinabeauty #erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #nomerkuri #100selamat #setbasic #basiccantik #cantik #kulitsihat #kulitcantik #bandartasikputeri #bandarcountryhomes #rawang #gombak #batucaves #2017 #promosi #merdeka #merdekasale #murah2 #cikgu #jual #skincare #letscantik

🌸Jom la bertukar kpd ERDINA BEAUTE' SKINCARE BY DR HAFIZ SURATMAN🌸
.
.
APA BEZA ERDINA BEAUTE DENGAN SKINCARE LAIN? 🤔🤔🤔
✔Berteknologi drone
✔X50 peptide
✔Ingredient diimport dari Spain
✔Berstatus gmp
✔Lulus kkm
✔Biro farmaseutikal pengawalan kebangsaan (bpfk)
✔ 100% NO mercury
✔ 100% NO bahan kimia merbahaya
✔Mesra wuduk
✔Packing terbaik, semua cleanser dlm botol (airless pump)
✔Pengasas Doktor
.
.
ERDINA BEAUTE DAPAT MERAWAT :
✅ • Mengecutkan jerawat.
✅ • Menyamaratakan tona kulit.
✅ • Mengawal minyak di muka.
✅ • Menutup pori terbuka.
✅ • Mengawal black&whitehead.
✅ • Melembabkan kulit.
✅ • Mencerahkan kulit.
✅ • Memudarkan parut jerawat/jeragat
.
.
Berminat dengan apa yang ERDINA BEAUTY tawarkan???
Mai whatsapp admin laju2 selaju jet pejuang 🚀🚀🚀
📲017-2877846
.
.
#serumerdinabeauty #erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #nomerkuri #100selamat #setbasic #basiccantik #cantik #kulitsihat #kulitcantik #bandartasikputeri #bandarcountryhomes #rawang #gombak #batucaves #2017 #promosi #merdeka #merdekasale #murah2 #cikgu #jual #skincare #letscantik

TAK SABAR😍
.
Ready for Erdina Crystal Shine Facial Cleanser? Botol kaca. Sangat exclusive.
.
Bahan-bahan direct imported dari Infinitec, Barcelona, Spain.
100ml, tahan 2-3bulan. Macam HQ janjikan, harga produk - produk Erdina tak lebih Rm100 walaupun imported dari eropah dan negara lain.

Untung HQ letak nombor dua dan yang paling utama asalkan korang dapat rasa pakai bahan-bahan ekslusive, selamat, imported, berkualiti dan mahal dengan harga mampu milik. 😉
.
Mana nak dapat?
.
Whatsapp cepat!! 😘🌸
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinawithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #skincare #igersmalaya #skincaremalaysia #my_genggua #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina

Korang pernah dengar tak pasal Whitening Tooth Powder..? Mestilah pernah dengar kan..sekarang kan tengah viral produk yang boleh memutihkan gigi dengan menggunakan serbuk pemutih gigi.. Tapi tapi tapi.. Korang perasan tak..? Yang ada kat pasaran Malaysia sekarang semuanya "perisa" arang..kan?

Eeeee tak sedapnya perisa arang 😫
Tapi berbeza dengan Whitening Tooth Powder by Erdina Cosmetics.. Sebab kami bawakan perisa "BLUEBERRY" pertama di Malaysia..😍 Bestkan..! Nak tahu lebih lagi..? Meh follow rapat-rapat..InsyaAllah tak lama lagi kami akan launch Whitening Tooth Powder perisa Blueberry pertama di Malaysia.. Nak best lagi..? Ada kelulusan KKM dan dijamin bebas bahan kimia merbahaya.. #erdinabeauty #erdinabeauty_radin #erdinabeautyskincare #erdinabeautybyhafizsuratman
#perfectwhiteskincare #legacyhafizsuratman #norebranding #notimbangkilo #trustedseller
#beautyconsultant #healthbeautyfamily #erdinabeautyjohor #erdinabeautyjb #erdinabeautypenang #usm #johor #johorbahru #jb #penang #teamcikdee #skuadantimerkuri

STAY TUNED

Buat pertaman kalinya Erdina akan melancarkan produk loose item tak lama lagi. Pencuci muka terbaik abad ini.
Bahan-bahan yang diimport jauh dari spain dan dijual pada harga bawah RM100.

#erdinabeauty #erdinabeauty_radin #erdinabeautyskincare #erdinabeautybyhafizsuratman
#perfectwhiteskincare #legacyhafizsuratman #norebranding #notimbangkilo #trustedseller
#beautyconsultant #healthbeautyfamily #erdinabeautyjohor #erdinabeautyjb #erdinabeautypenang #usm #johor #johorbahru #jb #penang #teamcikdee #skuadantimerkuri

STAY TUNED

Buat pertaman kalinya Erdina akan melancarkan produk loose item tak lama lagi. Pencuci muka terbaik abad ini.
Bahan-bahan yang diimport jauh dari spain dan dijual pada harga bawah RM100.

#erdinabeauty #erdinabeauty_radin #erdinabeautyskincare #erdinabeautybyhafizsuratman
#perfectwhiteskincare #legacyhafizsuratman #norebranding #notimbangkilo #trustedseller
#beautyconsultant #healthbeautyfamily #erdinabeautyjohor #erdinabeautyjb #erdinabeautypenang #usm #johor #johorbahru #jb #penang #teamcikdee #skuadantimerkuri

Most Popular Instagram Hashtags