[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#erdinabeautyskincare

3322 posts

TOP POSTS

Dah nak tidur ke tu? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom apply Perfect White Skincare dulu sebelum tidur. Supaya muka sentiasa segar dan bersih ๐Ÿ’ฏ
.
.
Ambil wudhu' dulu sebelum tidur tau ๐Ÿ’• #teamEBAnna #erdinabeautyskincare #erdinabeauty

TIPS BILA KORANG TUKAR PRODUK SKINCAREโ˜บ
.
Semoga video ni memberi manfaat kepada abg2,akak2 sekalian..Selamat Menonton๐Ÿ™†
.
#erdinabeautyskincare
#erdinabeautyklSelangor
#erdinabeautymelaka
#erdinabeautyperak
#bazaarpaknil
#nomorecapayam
#TeamCikMisi

Salam hari Jumaat yang barokah.
.
๐Ÿ˜ŽMai cuci mata sat. Sapa nak bibir cantik merah semulajadi roger saya k +6013-2530130๐Ÿ˜˜ .
๐ŸŽˆErdina lipmatte powder RM49 with shipping RM1 only!!! Imported dari Korea tau uolls!!
#lipmatte
#erdinabeautyskincare
#erdinalipmatte
#teamEBAnna

Produk Merkuri vs Healing Process

Healing process normal bila bertukar skincare yang selamat. Lebih2 lagi kalau jenis kaki tukar pakai skincare dan pernah pakai skincare ada merkuri. Lagi lama dan teruk sikit healing process dia

Sometimes dia akan keluar dalam bentuk jerawat kecik2. Atau yang besar satu dua.

Reaction bahan skincare yang selamat dengan kulit. Normal. Pakai apa2 skincare malahan yang international pun akan ada reaksi yang sama.

Kalau produk yang ada merkuri, kulit akan flawless pada awalnya disebabkan hakisan pada lapisan kulit. So kulit takkan tumbuh jerawat. Muka lagi putih dari tangan.

Tapi bila dah lama sikit, kulit akan terus rosak, terbakar dan hitam terus sebab melanin kulit dah dibuang, high risk untuk kanser kulit bila terdedah pada matahari

Healing process skincare yang baik ada yang cecah sampai 6 bulan.

Kalau nak cantik cepat boleh lah pakai skincare ada merkuri, 2-3 hari dah flawless. Nak kulit sihat dan bersih cantik selamat, pakai skincare yang selamat dan akan ambil masa sikit untuk cantik. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š untuk pembelian sempena MERDEKA SALE :

wassap :

0123056714
.
0123056714
.
0123056714

#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#merdekasales

Orang Cheras... Nak Dapatkan Simkad Onexox... Topop Onexox... Kepelbagaian Topop Ada Disini... Jom Jom Yang belum Tukar Simkad tu... Apa kata Kita Cuba Pakai Sebulan dulu... Simkad Patuh Syariah... Jom Hubungi Saya sekarang... rugi laa menanbung Banyak banyak Tapi Tak Boleh Guna... Onexox tabung banyak banyak tak apa.mm sebab Tempoh sah aktif Lama... http://www.wasap.my/60192263250

#TeamWafiUmairahEmpire
#AuthorisedDealerOnexox
#erdinabeautyskincare
#ErdinaBeautybyHafizsuratman

Nak kenal2 dengan ErdinaBeaute?
WA 0139317154 skrg ๐Ÿ˜Š
#teamfitjamal #teamhafizsuratman #erdinabeautyskincare #bebasmerkuri #kulitsihatdaridalam

Best sangat ke Erdina Beauty ni? Kena cuba baru tau la dear. Erdina Beauty tak sama dengan lambakan produk kat Malaysia ni. TAK SAMA! Ok let me explain a few tentang Erdina Beauty. .
.
.
.
.
Sekotak ada 4 botol. Product kita namanya Perfect White Skincare. Produk kita antara pertama di Malaysia yang menggunakan peptide dan X50 yang ada teknologi cosmetic drone yg akan cari dan terus attack dan solve problem pada masalah kulit ๐Ÿ˜€
.
.
.
๐ŸŒธ Facial Cleanser (50ml) ๐ŸŒธ
-untuk deep clean pada rongga2 kulit
-Melembutkan dan memejalkan kulit
- Melembabkan kulit
- Kurangkan irritasi kulit
- Calming dan firmingkan kulit
.
.
.
๐ŸŒธ Day Cream (15ml) ๐ŸŒธ
- Menerangkan complexion kulit
- Untuk sempurnakan tone kulit
- Tutup cela dan blemish kulit
- Memutih dan mencerahkan kulit
- UV protection - Melembabkan kulit
- Anti inflammatory pada kulit
.
.
.
๐ŸŒธ Night Cream (15ml) ๐ŸŒธ
- Memutihkan dan mencerahkan kulit
- Melembabkan dan rehydrasi pada kulit - Anti inflammatory kulit
- Anti kedutan pada kulit
- Faktor elasticizing pada kulit
- Kurangkan irritasi kulit
.
.
.
๐ŸŒธ Skin Enhancer (30ML) ๐ŸŒธ
- Firming dan rehidrasi pada kulit
- increase elasticity pada kulit
- Increase collagen synthesis
- Mengelakkan kering dan cracked pada kulit
- Excellent skin permeability
- Epidermis regeneration dan stemness untuk maintain cell proliferation
.
.
.
๐ŸŒธ Active repairing serum (dijual berasingan) ๐ŸŒธ
- Sebum normalization
- cerahkan kulit
- Anti spot
- Melembutkan dan rehidrasi kulit
- Antiinflammatory dan antibacterial
- Keratoplastic capabilities
- Elastikkan kulit
- Kurangkan irritasi kulit
.
.
.

Whatsapp for free consultation .
.
๐Ÿ“ž018 2966 383 Kak Nomi
.
.
.
#erdinabeautyskincare #erdinabeauty #erdinabeautรจ #skincantik.co #kulitkusam #parutjerawat #rawatparut #rawatjeragat #jeragat #kulitbebasjerawat #skincarerawatparut #skincarenomercury #skincaremurah #skincaremalaysia #perfectwhiteskincare #perfectwhite #erdinaskincare #erdinacosmetics #hafizsuratman #legacyhafizsuratman erdinabeautybyhafizsuratman #nomercuryskincare #skincarebebasmerkuri #kulitsihat #beauty #beautiful #marykay #loveyourskin #infoEB #erdinabeautyjb #erdinabeautysingapore

Amacam? Ceria tak kita hari ni? ๐Ÿ˜
.
Mestilah ceriaaaa... Erdina Lipmatte Powder dah release kot.. Warna cantikยฒ lagi... ๐Ÿ˜
.
Ada 4 warna semuanya..
.
RM49 sahaja
Postage SM RM1
Postage SS RM5
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Bahang raya terasa makin menampar lembut muka ku.

Tapi... teringat raya lepas. Sedara mara tegur, "kenapa muka kusam berjerawat sangat ni?" Ahh boringnya nak hadap lagi tahun ni. Mujur dah jumpa satu pakar ni. Raya tahun ni bolehlah tayang muka tak payah sembunyi sembunyi โ˜บ .
.
Hah apa lagi tunggu tu? Cepat grab . Masih sempat nak nampak cantik raya nanti wuhuuuu!!
.
.
#erdinabeautyskincare #erdinabeauty #erdinabeautรจ #testimonierdinabeauty #testimoniperfectwhiteskincare #erdinabeautyfeedback #erdinabeautytestimoni #kulitkusam #parutjerawat #rawatparut #skincarenomercury #skincaremurah #skincaremalaysia #perfectwhiteskincare #perfectwhite #hafizsuratman #legacyhafizsuratman #skincarebebasmerkuri #kulitsihat #marykay #loveyourskin #skincantikfeedback #eb_whitehead

MOST RECENT

Awww she looks so happy with her new lipmatte powder. I pun tumpang happy!! Thank you awak๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
Hope she will buy more.. Huuhuu
#erdinacometicsbyazlinaazman
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeautyskincare
#erdinabeauty
#erdinaperfectlipmattepowder
#lipmattepowder

Ni Lah dia Erdina PERFECT MATTE LIP POWDER๐Ÿ’„
.
Lipmatte No.1 di MALAYSIA yang menggunakan POWDER diimport dari KOREA ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท
.
Specially formulated untuk MUDAH DIBILAS dan rasa RINGAN di bibir ๐Ÿ’‹
.
3 fungsi utama
๐Ÿ’„lipmatte
๐Ÿ’„eye shadow
๐Ÿ’„blusher
.
Grab now ladiess sementara harga promosi ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
Hanya RM49
Hanya RM49
Hanya RM49
(normalprice:RM59.90)
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

ERDINA LIPMATTE POWDER
.
Keistimewaan lip powder :
๐Ÿ‘„ Terasa ringan selepas digunakan
๐Ÿ‘„ Tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ‘„ Bibir sentiasa merah (natural look) walaupun selepas ditanggalkan
๐Ÿ‘„ Senang ditanggalkan
๐Ÿ‘„ Boleh pakai hari hari
๐Ÿ‘„ Melembabkan bibir
๐Ÿ‘„ Tak Melekit
๐Ÿ‘„ Tahan lama
๐Ÿ‘„ Tak melekat di cawan
๐Ÿ‘„ Merawat bibir hitam, kering & luka
๐Ÿ‘„ Boleh guna as blusher + eyeshadow
๐Ÿ‘„ CANTIKKKK ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŽ‰ Harga Promosi ๐ŸŽ‰
๐Ÿ‘‰Harga SALE : RM49 (NP : RM59.90)
.
โœ… Lulus KKM
๐Ÿ‘‰NOT170900508K
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

โ€œFormula dan ingredient saya sendiri, satu2nya dalam bumi Malaysia ni, ERDINA PERFECT WHITE TEETH POWDER. Sangat bagus bagi perokok dan pengguna biasa. ๐Ÿ˜Ž
.
Stay tuned! Akan mula masuk ke pasaran tanah air, Indonesia dan Brunei pada bulan 11 ini insyaAllah. ๐Ÿ˜Šโ€
-FOUNDER ERDINA
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Ni Lah dia Erdina PERFECT MATTE LIP POWDER๐Ÿ’„
.
Lipmatte No.1 di MALAYSIA yang menggunakan POWDER diimport dari KOREA ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท
.
Specially formulated untuk MUDAH DIBILAS dan rasa RINGAN di bibir ๐Ÿ’‹
.
3 fungsi utama
๐Ÿ’„lipmatte
๐Ÿ’„eye shadow
๐Ÿ’„blusher
.
Grab now ladiess sementara harga promosi ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
Hanya RM49
Hanya RM49
Hanya RM49
(normalprice:RM59.90)
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Bibir Natural Look ala ala K-POP sangat ๐Ÿ˜„ Bagi peminat kosmetik2 dari korea apa kata korang try yg ni pulak. .
"MUST HAVE TREND" sekarang ni kat korea. Ditambah dengan formulasi untuk merawat dan menyembuhkan bibir yg bermasalah gelap, kering & pecah
.
SAMBIL CANTIK SAMBIL MERAWAT ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Rm49 jer awak. Tak mahal aih !! Dah la postage RM1 je. Beli empat warna dapat FREE POSTAGE tau!!
.
Lepas pakai boleh la jerit Opahhhh ๐Ÿ˜ eh eh oppa oppa. Hihi
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

โค๏ธ Erdina Beauty Tips ๐Ÿ’„

Tips Bibir cantik ๐Ÿ’ฏ

Antara tipsnya ialah:

1. Madu Dan Lemon

Buat campuran madu dan jus lemon dan simpannya di dalam peti sejuk. Sapukan campuran ini ke bibir anda dan biarkan selama satu jam. Bersihkan bibir anda selepas satu jam. Amalkan petua ini selama 2 hingga 3 kali.

Kandungan limau lemon boleh mengurangkan pigmentasi. Nutrien dalam madu menyuburkan kulit dan menjadikannya lebih sihat. Madu juga membantu dalam membuat bibir anda kelihatan lebih merah jambu.

2. Gliserin

Bibir kering adalah salah satu punca bibir gelap. Gliserin boleh membantu anda untuk mengekalkan kelembapan di bibir. Sapukan pada bibir anda dan biarkan semalaman.

3. Air

Kekurangan air dan dehidrasi menyebabkan bibir gelap dan kering. Untuk mengelakkannya, minum banyak air untuk menjaga tubuh anda dan dehidrasi.

4. Elakkan Produk Bibir Memudaratkan

Elak dari menggunakan produk bibir murah dan kualiti rendah. Ia boleh merosakkan kecantikan semulajadi bibir anda dan menyebabkan pigmentasi melampau.

Tukar kepada produk bibir berunsurkan herba serta semulajadi.

Jus buah-buahan boleh digunakan untuk mengurangkan pigmentasi bibir anda. **Pastikan Consistent dalam merawat baru hasilnya terbaik โค๏ธ #erdinabeauty #erdinabeautytips #erdinabeautyskincare #erdinabeautybyhafizsuratman #sayajual #sayajualmurah #promotion #lippowdermalaysia #lippowdererdina #lippowdermurah #lippowderselamat #koreanTechnology #BibirCantik

OHHHHHEMMMMGEYYYYYYY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Ehh, kenapa dengan bibir tu? Kering sampai mengelupas, berdarah. Kena air mesti sakit pedih kan?

Tak penat ke hariยฒ kopek bibir?
Ni mesti kes salah pilih lipstik kan sampai jadi kering?โŒโŒโŒโŒโŒโŒ Haa, jangan risau dah. Sayaa suggest awak Guna je *Erdina LipMatte Power* Ni Dengan penggunaan *Acid Amino* bibir munggil anda akan dirawat secara sihat dan mengembalikan keaslian warna bibir anda ๐Ÿ‘„
Bibir yang dulu hitam, kering akan hilang. Kan best gitu ๐Ÿ˜‰ Bukan takat jadi lipstik, tapi boleh jadi blusher dan eyeshadow tau.

3 in 1 ni. Lepas ni tak payah dah berebut blusher & eyeshadow dengan adik kakak mak. Bawak LipMatte je ni haa. Nak pakai kat mana mana pun boleh akan dapat hasil yang sangat samgat sangat cantik dan high end BOOM BOOM gittewww haaa ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Dan Erdina lipmatte powder nie lain dari yang lain. Kita pakai teknologi korea yang mane malaysia sekarang nie masih guna in liquid form kan, We must living in 2025 Beautiful People ๐Ÿ˜œ โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ *HARGA LIPMATTE POWDER ERDINA* *RM49* *POSTAGE - RM 1* *SABAH&SARAWAK - RM 5
Haa Kalau berminat mehh Pm Sis CT laju2 cepat sementara promotion masih available ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Letss cantikkk Girls ๐Ÿ’‹
Whatsapp: +601137137533
#erdina #erdinabeauty #erdinabeaute #erdinabeautyskincare #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautethebestinmalaysia #SayaJual #Promotion #koreantechnology #lippowder #lippowdererdina #lippowderviral #lippowdermurah #lippowdermalaysia

Erdina Lipmatte Powder
.
Lipmatte dalam bentuk serbuk! Serious!
.
Apa yang menarik tentang Erdina Lipmatte Powder? 3 in 1 applications!
.
๐Ÿ’„Lipstik โ˜บBlusher
๐Ÿ‘Eyeshadow
.
Lipmatte ni sangat terbaik sebab memerahkan bibir mengikut warna darah.
.
Lipmatte ini juga merawat bibir utk dapatkan bibir sihat merah idaman anda!
.
Sebab fungsi 3 in 1 senang nak bawa travel tanpa perlu risau lagi bag penuh dengan barang makeup! ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom order untuk rasai kehebatan Erdina Lipmatte Powder!๐Ÿ’‹
.
RM49 ONLYYY! Postage RM1 jeeee...mna nak dapat postage rm1...meh cepat2 pm maya!
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

LIPMATTE POWDER ERDINA
.
Sangat sesuai untuk Bibir Kering..
Merawat, melembapkan & mencantikkan Bibir.
.
Boleh jadikan Lipmatte ๐Ÿ’‹,
blusher๐Ÿ˜, eyeshadow ๐Ÿ‘€
.
Tak melekat pada gelas/cawan bila awak minum..nice jeer haa..x comot pun..๐Ÿ˜ .
Import khas dari Korea๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท dengan formula dari founder Erdina sendiri..๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
dari jauh dah Nampak...cantik jerrr..berseri2....๐Ÿ˜œ
.
Haaa Kita ada 4 kod kaler cantik meletopsss...
.
01-Foxy orange ๐ŸŠ
02-Enamour plum ๐Ÿ‘
03-Vampish rose๐ŸŒน
04-Slinky pink๐ŸŒธ
.
RM49 ONLYYY! Postage RM1 jeeee...mna nak dapat postage rm1...meh cepat2 pm maya!
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Cantik sangat customer ni pakai lipmatte Erdina code Enamour Plum.

Nampak natural je bila pakai.

Plus, lipmatte ni dalam bentuk powder. Sangat senang bila guna sebagai lipstik, blusher dan eyeshadow.

Awak kalau nak lipmatte yang nampak natural, tak terlalu merah atau pekat boleh try yang ni.

Jom grab sementara masih harga promosi.

Cuma RM49 + RM1 je postage.
.
Cepat PM untuk pertanyaan lanjut... Lip powder 4in1 !
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Maya nak tanya korang.
.
Pernah pakai lipsmatte tak ? Tapi pakai tesktur creamy kan. Pernah tak pakai yang serbuk ? Dan bile di apply , selepas beberapa saat pemakaian tiada lagi rasa kewujudan sesuatu di bibir. New teknologi cosmetics. Ada yang nak cuba ?
.
Direct import dari KOREA โœˆ ๐Ÿ’จ untuk memelihara bibir comel korang
.
.
Cepat PM untuk pertanyaan lanjut... Lip powder 4in1 !
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Rasa susah ke ikut rutin skincare ni ? Tengok tu โ˜๐Ÿ˜ฏ macam renyah je kan. Orang korea lagi la 12 step. Kita baru 4 je. Hari2 follow tanpa skip. Hasil ? Hmm tengok lah kulit dorang, memang tak boleh lawan lah. Yg tua2 pun kulit tegang, licin, cantik, awet muda
.
๐Ÿ’ Thats why kalau u nak kulit yg cantik u kena RAJIN, DISIPLIN & SABAR
.
๐Ÿ‘‰ Sebab nakkan hasil yg cepat ramai antara kita lebih memilih skincare yg menjanjikan hasil yg cepat dalam masa beberapa hari walaupun dalam hati masing2 tahu bahayanya skincare sebegitu. Apa yg penting asalkan flawless gebu putih dengan cepat. Tapi BAHAYA bukan kita tak bagi ๐Ÿ˜”
.
"KULIT CANTIK SEMUA ORANG BOLEH DAPAT TAPIII PERLUKAN MASA & KOMITMEN DARI DIRI KITA SENDIRI. INSYAALLAH" - fikir2 kan ye ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ
.
.
#kesedarankosmetik
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikmisi
#erdinabeautee
#erdinacyberjaya

Hai semua follower maya..
.
Apa itu lip powder ?

Siapa tahu !!! ๐Ÿ˜˜
Di Malaysia kita sering menggunakan lipstick, lipmatte liquid, liptint kan ??? Tapi kali ni erdina buat kelainan !
.
Jika anda cuba cari lip powder di kedaiยฒ drugstore pun masih belum ada lagi jualan lip powder ni ๐Ÿ˜ ..
.
Lip powder ni terkenal di korea tau dan kami bawa teknologi daripada korea untuk perkenalkan kepada anda !
Rugiiiiii jika anda tak cuba untuk guna !
.
Daripada serbuk ni, untuk sekali sapuan akan bertukar menjadi seperti liptint dan selepas tu ia bertukar menjadi matte !!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best sangat ! ... Nak cuba juga ? Eh wajib lah cuba !!! Rugi kalau tak cuba tau.. Nanti anda hanya lihat dari jauh orang lain menggunakan lip powder je tauuu..
.
Cepat PM untuk pertanyaan lanjut... Lip powder 4in1 !
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

ERDINA LIPMATTE
.
.
Cantik kan lipmatte yang cik cuns kita ni pakai..nampak lembut ja dia punya texture

cik cuns kita ni pakai warna enemour plum

bila pakai kat bibir sejuk je rase..
bibir pun takkan mengering, tahan lama..yang best tak melekat kat cawan bila minum

mai la cuba rasa camana bestnya texture powder lipmatte ni
.
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Rasa susah ke ikut rutin skincare ni ? Tengok tu โ˜๐Ÿ˜ฏ macam renyah je kan. Orang korea lagi la 12 step. Kita baru 4 je. Hari2 follow tanpa skip. Hasil ? Hmm tengok lah kulit dorang, memang tak boleh lawan lah. Yg tua2 pun kulit tegang, licin, cantik, awet muda
.
๐Ÿ’ Thats why kalau u nak kulit yg cantik u kena RAJIN, DISIPLIN & SABAR
.
๐Ÿ‘‰ Sebab nakkan hasil yg cepat ramai antara kita lebih memilih skincare yg menjanjikan hasil yg cepat dalam masa beberapa hari walaupun dalam hati masing2 tahu bahayanya skincare sebegitu. Apa yg penting asalkan flawless gebu putih dengan cepat. Tapi BAHAYA bukan kita tak bagi ๐Ÿ˜”
.
"KULIT CANTIK SEMUA ORANG BOLEH DAPAT TAPIII PERLUKAN MASA & KOMITMEN DARI DIRI KITA SENDIRI. INSYAALLAH" - fikir2 kan ye ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ
.
.
#kesedarankosmetik
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikmisi
#erdinabeautee

Produk kosmetik hanya untuk bahagian LUAR BADAN. Itu kata kuncinya. Kalau nak bersih, nak wangi, nak cantik boleh la kita gunakan produk kosmetik. Tapi ingat, kalau ada yang kata cucuk suntikan Kosmetik XYZ ini dan kulit akan jadi putih berseri-seri bak bulan purnama, anda masih mahu percaya ke?

Knowledge is power. Ketahuilah bahawa apa-apa bahan yang dimakan, dicucuk atau dimasukkan ke dalam rongga badan selain daripada definisi ini adalah BUKAN produk kosmetik.

Do DM or whatssapp me :
๐Ÿ“ฑ013-4029301

#erdinaperfectlipmattepowder
#erdina #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyskincare #erdinabeauty #beauty #skincare #jerawat #jeragat #blackhead #whitehead #dronecosmetic ##peptides #cakapyangbaikbaik #buatyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #lotsoflove #lessofhate #positive #positivevibes #SyakirahSuhaimi #MisiMencariAhnafWafiy #spreadlove #AllahSentiasaAda

Amacam? Ceria tak kita hari ni? ๐Ÿ˜
.
Mestilah ceriaaaa... Erdina Lipmatte Powder dah release kot.. Warna cantikยฒ lagi... ๐Ÿ˜
.
Ada 4 warna semuanya..
.
RM49 sahaja
Postage SM RM1
Postage SS RM5
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Orang Cheras... Nak Dapatkan Simkad Onexox... Topop Onexox... Kepelbagaian Topop Ada Disini... Jom Jom Yang belum Tukar Simkad tu... Apa kata Kita Cuba Pakai Sebulan dulu... Simkad Patuh Syariah... Jom Hubungi Saya sekarang... rugi laa menanbung Banyak banyak Tapi Tak Boleh Guna... Onexox tabung banyak banyak tak apa.mm sebab Tempoh sah aktif Lama... http://www.wasap.my/60192263250

#TeamWafiUmairahEmpire
#AuthorisedDealerOnexox
#erdinabeautyskincare
#ErdinaBeautybyHafizsuratman

๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Lipmatte Powder ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
This is must have item especially mereka yang gemar travel yang sentiasa nak lawa tapi nak jimat space ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
Ape relatednye jimat space?
Haaa, sebab Erdina Lipmatte Powder 3 in 1, eyeshadow, blusher and of course lipstick ๐Ÿ˜
.
"Harga berape sis?"
.
Taraaaa๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
Buy 1 : RM49 + rm1 (postage)
Buy 2 : RM98 + rm2 (postage)
Buy 3 : RM147 + rm3 (postage)
Buy more than 4 : *POSTAGE FREE*

#erdinalippowder #erdina #MadeInKorea
#ErdinabyHafizSuratman #erdinabeautyskincare #ErdinaMelaka #ErdinaJB #SayaJualMurah

Salam hari Jumaat yang barokah.
.
๐Ÿ˜ŽMai cuci mata sat. Sapa nak bibir cantik merah semulajadi roger saya k +6013-2530130๐Ÿ˜˜ .
.
๐ŸŽˆErdina lipmatte powder RM49 with shipping RM1 only!!! Imported dari Korea tau uolls!!
#lipmatte
#erdinabeautyskincare
#erdinalipmatte
#teamEBAnna

Salam hari Jumaat yang barokah.
.
๐Ÿ˜ŽMai cuci mata sat. Sapa nak bibir cantik merah semulajadi roger saya k +6013-2530130๐Ÿ˜˜ .
๐ŸŽˆErdina lipmatte powder RM49 with shipping RM1 only!!! Imported dari Korea tau uolls!!
#lipmatte
#erdinabeautyskincare
#erdinalipmatte
#teamEBAnna

Saje nak jadi acahยฒ artis erdina.. Hikhik.. Smalam bos dah bgtaw, produk skincare erdina last batch licin dan tempahan ditutup serta merta.
.
Kalau nak, uolss kena tunggu batch baru dengan design dan formula yg lebih hebat..! ๐Ÿ˜‰๐ŸŒธ
.
.
#erdinawithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #skincare #igersmalaya #skincaremalaysia #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina

#LipMatteErdina

Bagi sesiapa yang nak lipmatte #3Dalam1 ni dengan harga yang reasonable and affordable cuma RM49 DAN SHIPPING RM1, jangan segan nak DM #SyakirahSuhaimi hokey!

Ada 4 warna yang menawan dengan packaging style international punya ๐Ÿ˜† Menyesal tau kalau tak cuba ๐Ÿ˜Ž

Do whatssap or DM :
๐Ÿ“ฑ 013-4029301

#erdinaperfectlipmattepowder #erdinabeautybyhafizsuratman #erdina #erdinabeautyskincare #lipmatte #beauty #skincare #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #positive #spreadlove #AllahSentiasaAda

.
Assalamualaikum ๐Ÿ˜‰
Nak habaq ni SALE RM99 EB dah habis ye. Stock dah licinggg. Alhamdulillah. So kita tunggu new batch eb dengan rupa yg baru & formula yg lagi BESTT
.
Thanksss erdina lovers ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.
#infojerawat
#kesedarankosmetik
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

BERITA BAIK !!!! Untuk gadisยฒ yang cantik rupawan di luar sana yang asyik pm tanya bila stok nak masuk..
.
ERDINA PERFECT LIP MATTE POWDER dah siappp ๐Ÿ˜๐Ÿ’„
.
๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทDirect import dari KOREA
๐Ÿ’„ lip matte POWDER no 1 di Malaysia
๐Ÿ’ฏ bahan KUALITI & SELAMAT
.
3 in 1
Gincu
Blusher
Eye shadow
Dalam satu harga jee ๐Ÿ˜˜

RM49 sahaja
Postage SM RM1
Postage SS RM5
.
Siapa nak ? Hehe
So sape2 yang nak order, boleh la ws Maya ye..๐Ÿ˜˜๐ŸŒธ
.
http://www.wasap.my/+60163900540
.
http://www.wasap.my/+60163900540 #erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜ƒ

Malam ni saya nak perkenalkan tentang satu produk best ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Lulusan KKM dan yang penting selamat daripada merkuri jahat๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก Nak jaga kulit mestilah kena tahu bahan2 yang di guna kay๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Haaa ni Sedikit maklumat tentang produk, tak termasuk produk yg bakal keluar tak lama lagi tau๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Nanti saya perkenalkan produk yg bakal keluar pula

Product kita namanya [Perfect White Skincare]

Sekotak ada 4 botol. Produk kita antara pertama di Malaysia
yang menggunakan peptide dan X50 yang ada teknologi
cosmetic drone yg akan cari dan terus attack dan solve
problem pada masalah kulit

1. Facial Cleanser (50ml)๐ŸŒธ
- Untuk deep clean pada rongga2 kulit
- Melembutkan dan memejalkan kulit
- Melembabkan kulit
- Calming dan firmingkan kulit

2. Day Cream (15ml)๐ŸŒธ
- Kurangkan iritasi kulit
- Menerangkan complexion kulit
- Untuk sempurnakan tone kulit
- Tutup cela dan blemish kulit
- Memutih dan mencerahkan kulit
- UV protection - Melembabkan kulit
- Anti infammatory pada kulit

3. Night Cream (15ml)๐ŸŒธ
- Memutihkan dan mencerahkan kulit
-Melembabkan dan rehydrasi pada kulit
- Anti inflammatory kulit
- Anti kedutan pada kulit
- Faktor elasticizing pada kulit
- Kurangkan irrtasi kulit

4. Skin Enhancer (30ML)๐ŸŒธ
- Firming dan rehidrasi pada kulit
- Increase elasticity pada kulit
- Increase collagen synthesis
- Mengelakkan kering dan cracked pada kulit
- Excellent skin permeability
- Epidermis regeneration dan stemness untuk maintain cell
proliferation

5. Active repairing Serum (dijual berasingan)๐ŸŒธ
- Sebum normalization
- Cerahkan kulit
- Anti spot
- Melembutkan dan rehidrasi kulit
- Antiinflammatory dan antibacterial
- Keratoplastic capabilities
- Elastikkan kulit
- Kurangkan iritasi kulit

Sebelum try produk, pastikan kita selidik maklumat tentang
produk yang kita nak

Dah selidik Erdina Skincare? Haaa
teruskan, kerana saya yakin anda akan jatuh hati

Any inquiries

Inbox/whatsapp : 0132979686 [Hazeeq]

#erdinabeauty
#teamCikDee
#teamerdina_cikdee
#skincare
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#masalahjerawat
#solusijerawat

.
SALE BOOM ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Dari RM140 sekarang cuma tinggal RM99 SAHAJA๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Memang wajib grab satu untuk diri sendiri! Sebab lepasni 2-3 bulan baru ada balik uii lama tu, baik beli buat spare kan sebelum dah habis nanti๐Ÿ˜ญ siapa nak rawat kulit muka dengan produk yang 100% bebas merkuri, pasti selamat untuk kulit meh pm KAMI
.
RUGI KALAU TAK GRAB SATU ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
#infojerawat
#kesedarankosmetik
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

Jenis-jenis jerawat yang femes ๐Ÿ˜Ž
.
โ€ขWHITEHEAD
Nama lain dipanggil komedo terbentuk dari pori-pori tersumbat yang tidak meradang.Terletak di bawah kulit tersumbat oleh lemak atau kotoran
.
โ€ขBLACKHEAD
Asalnya whitehead,tetapi terletak di permukaan dia teroxidized (kena udara) dan menjadi warna hitam
.
โ€ขPAPULE
Jerawat yang meradang dan pori-pori tersumbat dan membengkak,warna berubah merah serta sakit.
Ukuran kecil,berisi nanah dan lembut apabila dipegang.Jika picit,habislah tamat riwayat si papule.Tapi,dia akan tinggalkan parut dan bekas hitam di wajah.
.
โ€ขPUSTULA
Sebenarnya ia ada kaitan dengan hormon yang dikejutkan dengan jangkitan bakteria,maka apabila dia muncul,meradang,keras,bentuk seperti kubah dan penuh nanah.Siap ada mata putih atau kuning lagi di tengahnya.Kalau rasa nak ada berkawah-kawah di wajah seperti bulan,rajin lah picit dia
.
โ€ขNODULE
Ini lagi parah,sekali hinggap di wajah begitu setia dia di situ.Saiz nya pula besar dari Papule dan Pustula.Tapi isinya keras membengkak tiada nanah.
Risikonya kerosakan kulit ke bahagian dalam dan akan meninggalkan parut
.
โ€ข KISTA
Kista adalah saudara kembar Nodule,cuma lagi sengsara sebab dia ada nanah dan tinggal di wajah pada waktu yang lama.Sudah tentu meninggalkan parut tak cantik.
.
Semasa menulis ini,teringat bentuk satu-satu jenis jerawat yang pernah singgah di wajah saya dulu.Sakit hati saya tau setiap kali dia muncul tanpa diundang lagi-lagi tumbuh di hidung atau pun tengah dahi!
.
Tapi,itu dululah..
.
Sekarang,tiada lagi.Cuma perlu merawat kesan berkawah-kawah itu pula.๐Ÿ˜Œ
.
Bagi Cik gembira sikit dengan tekan butang โค๏ธ,Share dan Komen.
.
Terima kasih
.
Sumber info : cik Sara Hata
.
#infojerawat
#kesedarankosmetik
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

Rasa susah ke ikut rutin skincare ni ? Tengok tu โ˜๐Ÿ˜ฏ macam renyah je kan. Orang korea lagi la 12 step. Kita baru 4 je. Hari2 follow tanpa skip. Hasil ? Hmm tengok lah kulit dorang, memang tak boleh lawan lah. Yg tua2 pun kulit tegang, licin, cantik, awet muda
.
๐Ÿ’ Thats why kalau u nak kulit yg cantik u kena RAJIN, DISIPLIN & SABAR
.
๐Ÿ‘‰ Sebab nakkan hasil yg cepat ramai antara kita lebih memilih skincare yg menjanjikan hasil yg cepat dalam masa beberapa hari walaupun dalam hati masing2 tahu bahayanya skincare sebegitu. Apa yg penting asalkan flawless gebu putih dengan cepat. Tapi BAHAYA bukan kita tak bagi ๐Ÿ˜”
.
"KULIT CANTIK SEMUA ORANG BOLEH DAPAT TAPIII PERLUKAN MASA & KOMITMEN DARI DIRI KITA SENDIRI. INSYAALLAH" - fikir2 kan ye ๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ
.
.
#kesedarankosmetik
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

CLEARANCE STOCK PROMO๐ŸŽ‰
.
RM99 SAHAJA ๐Ÿ˜
[np rm149.90]
.
.
โค๏ธ POSTAGE
SEMENANJUNG RM 1
SABAH SARAWAK RM 5
.
.
SIS BUKA ORDER SEKARANG SEHINGGA STOCK LICIN โ€ผ๏ธ
.
Whatsapp : 017-2877846
[ CLICK LINK DI BIO UNTUK WS ] ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #cantik #kulitsihat #kulitcantik #rawang #kualalumpur #batucaves #selayang #sungaibuloh #murah #berbaloi #promosi #merdeka #merdekasales #serumerdinabeauty #serumwajah #serumviral #cleanser #nightcream #daycream #bandartasikputeri #luluskkm #murah #hargabawah100 #promosi #clearance #sale

CLEARANCE STOCK PROMO๐ŸŽ‰
.
RM99 SAHAJA ๐Ÿ˜
[np rm149.90]
.
.
โค๏ธ POSTAGE
SEMENANJUNG RM 1
SABAH SARAWAK RM 5
.
.
SIS BUKA ORDER SEKARANG SEHINGGA STOCK LICIN โ€ผ๏ธ
.
Whatsapp : 017-2877846
[ CLICK LINK DI BIO UNTUK WS ] ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #cantik #kulitsihat #kulitcantik #rawang #kualalumpur #batucaves #selayang #sungaibuloh #murah #berbaloi #promosi #merdeka #merdekasales #serumerdinabeauty #serumwajah #serumviral #cleanser #nightcream #daycream #bandartasikputeri #luluskkm #murah #hargabawah100 #promosi #clearance #sale

CLEARANCE STOCK PROMO๐ŸŽ‰
.
RM99 SAHAJA ๐Ÿ˜
[np rm149.90]
.
.
โค๏ธ POSTAGE
SEMENANJUNG RM 1
SABAH SARAWAK RM 5
.
.
SIS BUKA ORDER SEKARANG SEHINGGA STOCK LICIN โ€ผ๏ธ
.
Whatsapp : 017-2877846
[ CLICK LINK DI BIO UNTUK WS ] ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #cantik #kulitsihat #kulitcantik #rawang #kualalumpur #batucaves #selayang #sungaibuloh #murah #berbaloi #promosi #merdeka #merdekasales #serumerdinabeauty #serumwajah #serumviral #cleanser #nightcream #daycream #bandartasikputeri #luluskkm #murah #hargabawah100 #promosi #clearance #sale

.
ADA YANG TANYA โ“
"Encik Abang kita boleh pakai ke #erdinabeauty ??"
.
โœ”Yessss !! BOLEHHH SANGAT #eb ni untuk lelaki dan wanita yg nak menjaga kulit secara sihat dan selamat. Tak specific untuk wanita sahaja
.
So
Encik Ayah
Encik Abang
Encik Tunang
Encik Suami
Encik Hubby
Encik Adik
Semuaaaa boleh pakai. Beli 1 set share sama2 ๐Ÿ’‘. Takkan nak biar Cik Isteri je cantik sorang. U pun kena join dia juga
.
JOM WHATSAPP KAMI๐Ÿ’
010-3211090
.
.
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

CLEARANCE STOCK ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
RM99 SAHAJA UOLSSS ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒธJom la bertukar kpd ERDINA BEAUTE' SKINCARE BY DR HAFIZ SURATMAN๐ŸŒธ
.
.
APA BEZA ERDINA BEAUTE DENGAN SKINCARE LAIN? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
โœ”Berteknologi drone
โœ”X50 peptide
โœ”Ingredient diimport dari Spain
โœ”Berstatus gmp
โœ”Lulus kkm
โœ”Biro farmaseutikal pengawalan kebangsaan (bpfk)
โœ” 100% NO mercury
โœ” 100% NO bahan kimia merbahaya
โœ”Mesra wuduk
โœ”Packing terbaik, semua cleanser dlm botol (airless pump)
โœ”Pengasas Doktor
.
.
ERDINA BEAUTE DAPAT MERAWAT :
โœ… โ€ข Mengecutkan jerawat.
โœ… โ€ข Menyamaratakan tona kulit.
โœ… โ€ข Mengawal minyak di muka.
โœ… โ€ข Menutup pori terbuka.
โœ… โ€ข Mengawal black&whitehead.
โœ… โ€ข Melembabkan kulit.
โœ… โ€ข Mencerahkan kulit.
โœ… โ€ข Memudarkan parut jerawat/jeragat
.
.
Berminat dengan apa yang ERDINA BEAUTY tawarkan???
Mai whatsapp admin laju2 selaju jet pejuang ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
๐Ÿ“ฒ017-2877846
.
.
#serumerdinabeauty #erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #nomerkuri #100selamat #setbasic #basiccantik #cantik #kulitsihat #kulitcantik #bandartasikputeri #bandarcountryhomes #rawang #gombak #batucaves #2017 #promosi #merdeka #merdekasale #murah2 #cikgu #jual #skincare #letscantik #hafizsuratmanlegacy

SET BASIC RM99 SAHAJAโ€ผ๏ธ
SET BASIC RM99 SAHAJAโ€ผ๏ธ
SET BASIC RM99 SAHAJAโ€ผ๏ธ
SET BASIC RM99 SAHAJAโ€ผ๏ธ
.
.
Anda mempunyai masalah seperti Jerawat Batu, Jerawat Pasir, Jeragat dan Kulit Kusam๐Ÿ˜จ???
.
๐Ÿ˜Jangan risau๐Ÿค— Saya ada penyelesaiannya๐Ÿ˜
.
๐ŸŒนERDINA BEAUTY PERFECT WHITE SKINCARE๐ŸŒน
.
โ€ผ๏ธ Apa beza skincare Erdina Beauty dengan produk skincare lain? โ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ’Menggunakan teknologi skincare terkini, khasnya X50 dan sh Tripeptide yg diimport khas dari Spain yg attack dan solve direct pada masalah kulit. Ingredient ni sangat2 mahal dan tiada di Malaysia
.
๐Ÿ’Diformulasikan dalam bentuk cecair dalam botol dan mudah dibawa
.
๐Ÿ’Semuanya pakai botol picit2 so kebersihan dan kualiti ingredient akan terpelihara. Takde bekas calit2 yg boleh contaminated dengan kuman dari jari dan lain2 yg boleh rosakkan kualiti skincare. Picit2 terus cantik.
.
๐Ÿ’Semua 100% ingredient tertulis dekat belakang kotak. Jadi kalian boleh tengok kualiti ingredient2 yg kami pakai. Confirm takde mercury, hydroquinon dan lain2. Itu cap ayam amik dari thailand
.
๐Ÿ˜Ada 4 botol satu set. Facial Cleanser (50ml). Day Cream (15ml). Skin Enhancer (30ml). Night Cream (15ml).
.
๐Ÿ˜ฑBERBALOI2 dengan harga! Boleh beli tambahan Serum yang sangat2 concentrated
.
๐Ÿ˜Lulus KKM. Boleh check no kkm yang tertera di belakang kotak di web kkm. Bahan2 selamat dan less side effect
.
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พMerdeka Sales sedang berlangsung gaisโ€ผ๏ธ
.
๐Ÿ“ฒCepat2 whatsapp admin sebelum stock surutโ€ผ๏ธ
017-2877846
.
#erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #cantik #kulitsihat #kulitcantik #rawang #kualalumpur #batucaves #selayang #sungaibuloh #murah #berbaloi #promosi #merdeka #merdekasales #serumerdinabeauty #serumwajah #serumviral #cleanser #nightcream #daycream #bandartasikputeri #luluskkm #murah #hargabawah100 #promosi #clearance #sale

KENAPA LELAKI PERLU PAKAI SKINCARE, PERLU KE ??
๐Ÿ’†๐Ÿ’†
.
" Ishhh.. Aku lelaki tulen la. Tak pakai skincare2 ni. Bukan jambu " - said someone ๐Ÿ™Ž
.
๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚
Haha ramai lelaki takut nak pakai skincare sebab nanti dikatakan ____
.
๐Ÿ˜‰ Chill je. Lelaki pakai skincare untuk bersihkan kulit, buang kulit mati, hindarkan jerawat. Bukan nak jadi putih gebu
.
๐Ÿ‘‰Kulit bila hari2 kotoran melekat kat muka lama2 yg takde masalah pun akan jadi masalah juga ๐ŸŒโžก๐ŸŒš
๐Ÿ‘‰ Sebab sekarang zaman pencemaran teruk ๐Ÿญ bukan macam dulu
.
Kulit yg tak dibersihkan akan lebih cepat nampak tua, kusam, gelap, bermasalah dll
.
MAKE UR CHOICE GUYS ๐Ÿ’
010-3211090
.
.
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธPROMOSI KAW KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
๐ŸŒทRM99 SAHAJA
.
Normal price rm149.90
Promosi price rm120.00
.
SEKARANG NI
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅCLEARANCE KAW KAW CUMA RM99 SAHAJA๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
๐ŸŒธJom la bertukar kpd ERDINA BEAUTE' SKINCARE BY DR HAFIZ SURATMAN๐ŸŒธ
.
.
APA BEZA ERDINA BEAUTE DENGAN SKINCARE LAIN? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
โœ”Berteknologi drone
โœ”X50 peptide
โœ”Ingredient diimport dari Spain
โœ”Berstatus gmp
โœ”Lulus kkm
โœ”Biro farmaseutikal pengawalan kebangsaan (bpfk)
โœ” 100% NO mercury
โœ” 100% NO bahan kimia merbahaya
โœ”Mesra wuduk
โœ”Packing terbaik, semua cleanser dlm botol (airless pump)
โœ”Pengasas Doktor
.
.
ERDINA BEAUTE DAPAT MERAWAT :
โœ… โ€ข Mengecutkan jerawat.
โœ… โ€ข Menyamaratakan tona kulit.
โœ… โ€ข Mengawal minyak di muka.
โœ… โ€ข Menutup pori terbuka.
โœ… โ€ข Mengawal black&whitehead.
โœ… โ€ข Melembabkan kulit.
โœ… โ€ข Mencerahkan kulit.
โœ… โ€ข Memudarkan parut jerawat/jeragat
.
.
Berminat dengan apa yang ERDINA BEAUTY tawarkan???
Mai whatsapp admin laju2 selaju jet pejuang ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€
๐Ÿ“ฒ017-2877846
.
.
#serumerdinabeauty #erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #nomerkuri #100selamat #setbasic #basiccantik #cantik #kulitsihat #kulitcantik #bandartasikputeri #bandarcountryhomes #rawang #gombak #batucaves #2017 #promosi #merdeka #merdekasale #murah2 #cikgu #jual #skincare #letscantik

AIRLESS PUMP๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”Apa tuuu???
.
Mana yang belum tahu lagi. Semua product kami adalah menggunakan AIRLESS PUMP BOTTLES ๐Ÿ’ง๏ธMaksudnya tiada tiub kat dalam botol๐Ÿ™‚๐Ÿ˜Š
.
Team EB sendiri telah buat ciptaan ini demi menjaga STANDARD & KUALITI dari segi packaging. Kebersihan dalam botol juga LEBIH terjaga ๐Ÿ’–
.
Contohnya, kalau botol selalu dibuka dan disentuh, maka kandungannya sangat terdedah kepada udara dan jari kita yang maybe ada bacteria tu. Eee๐Ÿ‘น
.
Jadi, dengan Teknologi AIRLESS PUMP ni, ia yang lebih ketat "air-tight" akan menghalang udara tercemar masuk. Pump yang akan menolak isi kandungan hingga titisan terakhir ke atas tanpa berlaku pembaziran jika dibandingkan dengan menggunakan tiub.๐Ÿ˜‰
.
.
.
๐ŸŽ‰CLEARANCE STOCK PROMO๐ŸŽ‰
.
RM99 SAHAJA ๐Ÿ˜
[np rm149.90]
.
.
โค๏ธ POSTAGE
SEMENANJUNG RM 1
SABAH SARAWAK RM 5
.
.
SIS BUKA ORDER SEKARANG SEHINGGA STOCK LICIN โ€ผ๏ธ
.
Whatsapp : 017-2877846
[ CLICK LINK DI BIO UNTUK WS ] ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #cantik #kulitsihat #kulitcantik #rawang #kualalumpur #batucaves #selayang #sungaibuloh #murah #berbaloi #promosi #merdeka #merdekasales #serumerdinabeauty #serumwajah #serumviral #cleanser #nightcream #daycream #bandartasikputeri #luluskkm #murah #hargabawah100 #promosi #clearance #sale

CLEARANCE STOCK PROMO๐ŸŽ‰
.
RM99 SAHAJA ๐Ÿ˜
[np rm149.90]
.
.
โค๏ธ POSTAGE
SEMENANJUNG RM 1
SABAH SARAWAK RM 5
.
.
SIS BUKA ORDER SEKARANG SEHINGGA STOCK LICIN โ€ผ๏ธ
.
Whatsapp : 017-2877846
[ CLICK LINK DI BIO UNTUK WS ] ๐Ÿ˜˜
.
.
.
#erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #cantik #kulitsihat #kulitcantik #rawang #kualalumpur #batucaves #selayang #sungaibuloh #murah #berbaloi #promosi #merdeka #merdekasales #serumerdinabeauty #serumwajah #serumviral #cleanser #nightcream #daycream #bandartasikputeri #luluskkm #murah #hargabawah100 #promosi #clearance #sale

PROMOSI SET BASIC RM99 SAHAJA [NP rm149.90] ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
RAMAI YANG EJEK MUKA BULAN SEBAB PENUH PARUT ! ๐Ÿ˜ญ
.
.
Balik rumah nangis2 bila kawan2 selalu ejek muka bulan. Menitik jugak air mata jantan aku ni. Sakit hati! Malu!
.
Dahh tak payah sedih2. Pakai je ERDINA BEAUTE yang mempunyai teknologi Drone X50 Peptide yang terbukti menghilangkan parut jerawat. ๐Ÿ˜ฑ
.
Bonus! Ia juga sesuai untuk semua jenis kulit tak kira LELAKI dan PEREMPUAN, semua boleh guna.๐Ÿ’˜ Haa, lepas ni tak payah nak nangis2 sedih tapi nangis gembira sebab muka dah perghhh licin gitu! ๐Ÿ‘๐Ÿ˜™
.
Berminat? Jom dapatkan set Erdina Beaute dan Serum dengan Whatsapp +60172877846 / klik auto-link Whatsapp di bio atas ๐Ÿ‘†๐Ÿ˜„
.
.
#erdina #erdinabeautyskincare #erdinabeauty #erdinabeaute #produk #produkselamat #produkluluskkm #tiadamerkuri #nomerkuri #selamat #nakcantik #nakcantikcarisaya #kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitcantik #kulitidaman #berjerawat #atasijerawat #atasikulitkusam #promote #promosi #promosimurah #promosionlineshop #kakak #abang #kedaionline

Hellooooo ๐Ÿค— I'm your TRUSTED LEADER & AGENT of Erdina Beauty Skincare.
.
Your Trusted Seller here ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Scroll this acc for further information ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
-
-
#erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #erdinabeautyselangor #erdinabeautyrawang #no #nomercury #nomercuryskincare #kulitsihat #kulitcantik #clearancesale #clearance #clearancestock #murah #kaminaktolong #nolocalproduct #promosi #promosimurah #murahgila

PROMOSI KAW KAW ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
RM99 SAHAJA โค๏ธ
Postage RM1 shj ๐Ÿ’‹
.
.
.
MENGAPA PERLU MEMBAZIR SEDANGKAN YANG SIKIT ITU SUDAH MEMADAI & BERKESAN โ“
.
โœ… Kita menggunakan Airless Pump Bottle.
โ™ฆ Cukup pump 2x untuk setiap item dan sapukan pada keseluruhan wajah sudah memadai & mencukupi.
โ™ฆ Jimat boleh bertahan sehingga 2 bulan โ€ผ๏ธ
โ™ฆUntuk menjaga kualiti bahan-bahan di dalam botol. (Tidak terdedah dengan kotoran atau kuman)
.
๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ
.
โœ…Apa yang penting bahan-bahan Erdina Beauty Skincare DI-IMPORT KHAS DARI SEPANYOL โœˆ๏ธ
.
โœ… Diiktiraf KKM & Badan Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK).
.
โœ… 100% Bahan-Bahan dipaparkan di belakang Kotak.
.
โ˜ Anda boleh buat UJI KAJI SENDIRI untuk MEMBUKTIKAN Erdina Beauty Skincare selamat untuk digunakan.
.
===================
.
๐Ÿ‘€ Meh sini... sis nak tanya..... Anda yakin product yang anda sedang pakai sekarang ini SELAMATโ“โ“
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP ADMIN DI 017-2877846 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐ŸŽ‰๐Ÿ‘
_____
#erdinabeautyskincare
#erdinabeauty
#legacyHafizSuratman
#teamHafizSuratman
#perfectwhitebyerdinabeauty
#erdinabeautyfeedback
#masalahporipori
#poriterbuka
#skincaremurah
#skincareberkualiti
#teamEBAnna
#erdinabeautyskincareselangor #erdinabeautyskincaremelaka #erdinabeautyskincarepahang #erdinabeautyskincarejohor #erdinabeautyskincarekl

CLEARANCE STOCK PROMO ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
RM99 SAHAJAโ€ผ๏ธ๐Ÿ’‹
.
.
Ni testimoni dari muka fara sendiri ๐Ÿ˜
Alhamdulillah, berkat bersabar selama sebulan,
Jeng jeng jeng ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
NO EDITโ€ผ๏ธ NO FILTER โ€ผ๏ธ
.
.
.
#erdina #erdinabeauty #erdinabeautyskincare #skincare #cantik #kulitsihat #kulitcantik #rawang #kualalumpur #batucaves #selayang #sungaibuloh #murah #berbaloi #promosi #merdeka #merdekasales #serumerdinabeauty #serumwajah #serumviral #cleanser #nightcream #daycream #bandartasikputeri #luluskkm #murah #hargabawah100 #promosi #clearance #salenagomez #sale

.
#erdinafeedback #feedbackerdina #perfectwhiteskincarefeedback
.
๐Ÿ’Ÿ FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ‘‰ tengok pic sebelah
.
" Eleh boleh la cakap, kulit takde masalah memang la pakai day cream eb hasil cantik elok je"
.
Gambar atas โ˜Nie keadaan kulit wajah sebelum penggunaan eb. Jerawat sampai merah2 muka
.
U nilaikan sendiri ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Happy Skin Happy U ๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
๐Ÿ“ฒ 0103211090
.
.
.
.
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

.
#erdinafeedback #feedbackerdina #perfectwhiteskincarefeedback
.
๐Ÿ’Ÿ FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ‘‰ Lahaiiiii cantiknyaaaaa kulit dia. Nie hanya apply day cream EB. Memang sihat, natural glow & flawlessss
.
๐Ÿ’ Nak tak kulit macam ni ?? Meh kita sembang2 .
Happy Skin Happy U ๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
๐Ÿ“ฒ 0103211090
.
.
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

.
#erdinafeedback #feedbackerdina #perfectwhiteskincarefeedback .
๐Ÿ’Ÿ FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ“ž "lepas paka8 eb masalah kulit nisa dah sembuh" - Alhamdulillah
.
Happy dengar feedback dapat bantu yg lain dapat kulit idaman
.
. ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ
.
๐Ÿ‘‰ Bagi yg ada masalah jerawat tu, dah toksah sedih2 rungsing2 lagi. Try je set basic eb dulu.
.
๐Ÿ™† EB merawat kulit sebetul-betulnya terlebih dahulu dengan menggunakan COSMETIC DRONE TECHNOLOGY & bahan-bahan diimport dari SPAIN.
.
โœ… COSMETIC DRONE TECHNOLOGY.
โœ… X50 PEPTIDE.
.
Happy Skin Happy U ๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
๐Ÿ“ฒ 0103211090
.
.
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

.
#erdinafeedback #feedbackerdina #perfectwhiteskincarefeedback .
๐Ÿ’Ÿ FEEDBACK CUSTOMER ๐Ÿ’Ÿ
.
๐Ÿ“ž "jerawat kecil2 dah hilang lepas guna 1 SET BASIC EB"
.
. ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ
.
๐Ÿ‘‰ Bagi yg ada masalah jerawat tu, dah toksah sedih2 rungsing2 lagi. Try je set basic eb dulu.
.
๐Ÿ™† EB merawat kulit sebetul-betulnya terlebih dahulu dengan menggunakan COSMETIC DRONE TECHNOLOGY & bahan-bahan diimport dari SPAIN.
.
โœ… COSMETIC DRONE TECHNOLOGY.
โœ… X50 PEPTIDE.
.
.
Happy Skin Happy U ๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
๐Ÿ“ฒ 0103211090
.
.
.
.
#erdinabeautybyhafizsuratman
#erdinabeauty
#erdina
#erdinabeautyskincare
#perfectwhiteskincare
#teamcikDee
#erdinabeautee

๐ŸŽ‰โค๏ธCLEARANCE STOCK PROMO : RM99 SAHAJA
.
Normal price : rm149.90
Promo price : rm120.00
.
.
Promo kaw2 yang memang tak masuk akal langsung โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜
.
.
MENGAPA PERLU MEMBAZIR SEDANGKAN YANG SIKIT ITU SUDAH MEMADAI & BERKESAN โ“
.
โœ… Kita menggunakan Airless Pump Bottle.
โ™ฆ Cukup pump 2x untuk setiap item dan sapukan pada keseluruhan wajah sudah memadai & mencukupi.
โ™ฆ Jimat boleh bertahan sehingga 2 bulan โ€ผ๏ธ
โ™ฆUntuk menjaga kualiti bahan-bahan di dalam botol. (Tidak terdedah dengan kotoran atau kuman)
.
๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ๐Ÿšจ
.
โœ…Apa yang penting bahan-bahan Erdina Beauty Skincare DI-IMPORT KHAS DARI SEPANYOL โœˆ๏ธ
.
โœ… Diiktiraf KKM & Badan Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK).
.
โœ… 100% Bahan-Bahan dipaparkan di belakang Kotak.
.
โ˜ Anda boleh buat UJI KAJI SENDIRI untuk MEMBUKTIKAN Erdina Beauty Skincare selamat untuk digunakan.
.
===================
.
๐Ÿ‘€ Meh sini... sis nak tanya..... Anda yakin product yang anda sedang pakai sekarang ini SELAMATโ“โ“
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP ADMIN DI 017-2877846 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐ŸŽ‰๐Ÿ‘
_____
#erdinabeautyskincare
#erdinabeauty
#legacyHafizSuratman
#teamHafizSuratman
#perfectwhitebyerdinabeauty
#erdinabeautyfeedback
#masalahporipori
#poriterbuka
#skincaremurah
#skincareberkualiti
#teamEBAnna
#erdinabeautyskincareselangor #erdinabeautyskincaremelaka #erdinabeautyskincarepahang #erdinabeautyskincarejohor #erdinabeautyskincarekl

Most Popular Instagram Hashtags