[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#erasabahprihatin

208 posts

MOST RECENT

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🔥Combo Mini Claymask & Coffee Scrub🔥 NAK FREEGIFT? .
.
Haaa cepat dm sis cepat ! . . 👉🏻 Limited stock okay mini claymask ni ❗️ada tinggal beberapa pcs je ni. JANGAN TUNGGU LAGI, NAK KULIT CANTIK KENA LAH RAJIN 🙌🏻 .
.
Kebaikan CLAYMASK :
☘️ merawat kulit berminyak
☘️ memutihkan kulit
☘️ menanggalkan blackhead/whitehead
☘️ mengecutkan jerawat
.
.
Kebaikan SUGARSCRUB COFFEE :
☘️ menghilangkan bekas jerawat
☘️ mencerahkan kulit
☘️ melembutkan kulit
☘️ merawat bibir gelap
.
100% organic 🍃
. . .
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.

#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️SIAPA TAK PAKAI SERUM LAGI❗️
.
.
🔥Organic Serum Zuka Beauty🔥

Ingredients :
☘️Virgin Coconut oil
☘️Olive oil
☘️Aloe vera
☘️Vit E
☘️bahan Organic lain

Kebaikkan serum : 💋merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
💋mencerahkan kulit
💋melembab & mensekata kan kulit
💋memberi khasiat pd kulit

Cara pemakaian : 💋Selepas penggunaan Masker
💋Mix dengan foundation 💋selepas cuci muka ( sebelum tidur )
.
.
👉🏻 Organic Serum RM53(sm) | RM57(ss)
.
.
📱DM/WA 019-5621047 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #ZUKABEAUTYsabah #ZUKABEAUTYkotakinabalu #ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Siapa still confuse nak pakai SET SKINCARE yang selamat and ORGANIC PRODUCT? Nah! Sis kasi set skincare yang the BEST okay 🙋🏼 nak harga special? DM sis okay! POTONGAN RM20 sis bagi ❗️
.
.
🔥SET SIDE SKINCARE 🔥
.
.
Set khas untuk side beauty. Set ni harga murah je sis bagi tau dari harga loose item ❗️
.
.
Untuk jenis masker, awak boleh pilih sendiri sama ada nak (Detox Claymask/Greentea Mask/Mud Mask) 💞
.
.
For those yang dah ada daily skincare, boleh try this 'side' skincare ye (2-3 kali seminggu) untuk support lagi rawatan kulit muka kita. Yang penting 100% organic product ☘️
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️NAK HILANGKAN PARUT JERAWAT AWAK? AMBIL SET NI❗️
.
.
Combo set cantik by Zuka Beauty 🌸
.
.
Kebaikan CLAYMASK :
☘️ merawat kulit berminyak
☘️ memutihkan kulit
☘️ menanggalkan blackhead/whitehead
☘️ mengecutkan jerawat
.
.
Kebaikan SUGARSCRUB COFFEE :
☘️ menghilangkan bekas jerawat
☘️ mencerahkan kulit
☘️ melembutkan kulit
☘️ merawat bibir gelap
.
100% organic 🍃
.
Combo set 👉🏻 RM84(sm) | RM89(ss) termasuk postage & FREE SPA BRUSH 🌻
. .
📱DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.

#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🔥MUKA NAMPAK KUSAM JE?!🔥
. 🍀Greentea Mask🍀
.

Fungsi greentea mask :
.
🍀merawat kulit berminyak 🍀mengecutkan jerawat 🍀merawat kulit kusam 🍀menghilangkan parut jerawat 🍀mencerahkan kulit . Bukan itu saja
.
.
☝🏻 2 Bahan dari greentea mask ini mempunyai banyak kebaikkan yang akan diserap pda kulit wajah. jadi greenteamask ini akan merawat masalah kulit & juga memberi khasiat pada wajah 😘
.
.
📱DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Siapa still confuse nak pakai SET SKINCARE yang selamat and ORGANIC PRODUCT? Nah! Sis kasi set skincare yang the BEST okay 🙋🏼 nak harga special? DM sis okay! POTONGAN RM20 sis bagi ❗️
.
.
🔥SET SIDE SKINCARE 🔥
.
.
Set khas untuk side beauty. Set ni harga murah je sis bagi tau dari harga loose item ❗️
.
.
Untuk jenis masker, awak boleh pilih sendiri sama ada nak (Detox Claymask/Greentea Mask/Mud Mask) 💞
.
.
For those yang dah ada daily skincare, boleh try this 'side' skincare ye (2-3 kali seminggu) untuk support lagi rawatan kulit muka kita. Yang penting 100% organic product ☘️
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🌸COFFEE SOAP! Kami dah keluarkan COFFEE SOAP 100% from coffee & argan oil ☘️
.
.
🌸Sesuai sesiapa yang nak hilangkan parut jerawat plus sunburn 😘
.
.
Tengok teksture dia sendiri kita tahu memang 100% organic ye!
.
.
👉🏻COFFEE SOAP RM33(sm) | RM37(ss) include postage!
.
.
📱DM/WA 019-5621046 for fast reply ye😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #ZUKABEAUTYsabah #ZUKABEAUTYkotakinabalu #ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

For those yang kulit KURANG MOIST/LEMBAP, bekas JERAWAT still ada tu. Boleh try set ni 😍😍
.
.
🌻 Moisturizer & Claymask 🌻
.
.
Selalu bila customer beli claymask, saya akan pesan pakai pelembap untuk elak kulit menjadi kering. But, kebanyakan customer mesti cakap tak pakai semua tu sebab tak tahu brand apa yang sesuai. .
.
Now zukabeauty dah keluarkan 100% organic moisturizer 😍 insyaAllah sesuai dengan semua jenis kulit & melembapkan kulit uols semua 💞
.
.
👉🏻CLAYMASK + MOISTURIZER :
RM94(sm) | RM99(ss) include postage + free spa brush 🌻
.
.
📱DM/WA : 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #ZUKABEAUTYsabah #ZUKABEAUTYkotakinabalu #ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🔥Combo Mini Claymask & Coffee Scrub🔥
.
. 👉🏻 Limited stock okay mini claymask ni ❗️ada tinggal beberapa pcs je ni. JANGAN TUNGGU LAGI, NAK KULIT CANTIK KENA LAH RAJIN 🙌🏻 .
.
Kebaikan CLAYMASK :
☘️ merawat kulit berminyak
☘️ memutihkan kulit
☘️ menanggalkan blackhead/whitehead
☘️ mengecutkan jerawat
.
.
Kebaikan SUGARSCRUB COFFEE :
☘️ menghilangkan bekas jerawat
☘️ mencerahkan kulit
☘️ melembutkan kulit
☘️ merawat bibir gelap
.
100% organic 🍃
. . .
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.

#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Siapa still confuse nak pakai SET SKINCARE yang selamat and ORGANIC PRODUCT? Nah! Sis kasi set skincare yang the BEST okay 🙋🏼 nak harga special? DM sis okay! POTONGAN RM20 sis bagi ❗️
.
.
🔥SET SIDE SKINCARE 🔥
.
.
Set khas untuk side beauty. Set ni harga murah je sis bagi tau dari harga loose item ❗️
.
.
Untuk jenis masker, awak boleh pilih sendiri sama ada nak (Detox Claymask/Greentea Mask/Mud Mask) 💞
.
.
For those yang dah ada daily skincare, boleh try this 'side' skincare ye (2-3 kali seminggu) untuk support lagi rawatan kulit muka kita. Yang penting 100% organic product ☘️
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

❗️SIAPA TAK PAKAI SERUM LAGI❗️
.
.
🔥Organic Serum Zuka Beauty🔥

Ingredients :
☘️Virgin Coconut oil
☘️Olive oil
☘️Aloe vera
☘️Vit E
☘️bahan Organic lain

Kebaikkan serum : 💋merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
💋mencerahkan kulit
💋melembab & mensekata kan kulit
💋memberi khasiat pd kulit

Cara pemakaian : 💋Selepas penggunaan Masker
💋Mix dengan foundation 💋selepas cuci muka ( sebelum tidur )
.
.
👉🏻 Organic Serum RM53(sm) | RM57(ss)
.
.
📱DM/WA 019-5621047 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #ZUKABEAUTYsabah #ZUKABEAUTYkotakinabalu #ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

😱BEKAS JERAWAT TAKNAK HILANG ?! CUBA CLAYMASK NI OKAY! TAKKAN MENYESAL 🙌🏻
.
.
🌹Detoxifying Claymask 🌹
.
.
🍀fungsi utama Detoxifying claymask adalah menyerap segala toksin, bakteria, virus & merkuri dari dalam kulit. Jadi detoxifying claymask sangat sesuai bagi kulit "Breakout" di sebabkan oleh penggunaan merkuri product.
.
.
begitu juga dengan masalah seperti : .
.
🍀kulit berjerawat
🍀kulit berminyak 🍀blackheads & whiteheads
🍀mengecilkan pori2
🍀detox kulit 🍀masalah ekzema .
.
👉🏻CLAYMASK RM58(sm) |RM62(ss) include postage 🙌🏻
.
.
📱DM/WA : 019-5621046 fr fast reply 🌷
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🔥Siapa kulit dia breakout & berjerawat !!! 🔥
.
🐝SET MADU KELULUT 🐝
.
.
Bahan utama dalam produk ini:
.
.
🌸Madu kelulut
🌸Virgin oil coconut oil
🌸Vitamin E
🌸Vitamin C
🌸Argan oil
🌸Propolis
.
.
Salah satu produk mencerahkan kulit & merawar kulit secara semulajadi. Lagi2 ada masalah kulit kusam, jerawat & jeragat, parut jerawat. Memang patut try set ni 🙌🏻
.
.
Set Madu Kelulut 100% organic skincare 👉🏻 RM160(sm) | RM165(ss) include postage
.
.
📱DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #ZUKABEAUTYsabah #ZUKABEAUTYkotakinabalu #ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

🔥MUKA NAMPAK KUSAM JE?!🔥
. 🍀Greentea Mask🍀
.

Fungsi greentea mask :
.
🍀merawat kulit berminyak 🍀mengecutkan jerawat 🍀merawat kulit kusam 🍀menghilangkan parut jerawat 🍀mencerahkan kulit . Bukan itu saja
.
.
☝🏻 2 Bahan dari greentea mask ini mempunyai banyak kebaikkan yang akan diserap pda kulit wajah. jadi greenteamask ini akan merawat masalah kulit & juga memberi khasiat pada wajah 😘
.
.
📱DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Most Popular Instagram Hashtags