#erasabahfm

MOST RECENT

Feedback cust #Popchiz putatan semalam...
.
Takbrugi grab 6 balang, sebab sebalang tak cukup dia ada lagi stok πŸ˜‹
.
Thanks for your support 😊

www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#CukupKeSebalang #AgentPopchizSabah #agentsabahwanted #kotakinabaluonlineshop #like4follow #likeforlikeback #like4follow #makanterus #SayajualPopchiz #erasabahfm #suriasabah #Centrepointsabah

POPCHIZ sudah ada dua perisa 😱 u nak mana satu ?? nak satu atau kedua-duanya sekali πŸ˜‚πŸ˜‚ Orang kata dua lebih baik daripada satu , tak begitu πŸ˜†πŸ˜‰ bila korang sudah decide nak mana satu, Wassap sis πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60149516296/nakorderpopchiz

#Cukupkesebalang #AgentPopchizSabah #AgentSabahWanted #popchizcurryspicy #popchizcheesy #PopchizMeletop #popchizviral #PopchizSabah #popchizmalaysia #erasabahkongsi #sabahan #erasabahfm #kongsirezeki #amyrarosli #syafiqkyle #janganbencicintaku #kotakinabalu #Centrepointsabah #bazarpaknilmurah #kedaionlinemalaysia #motifviral #sayajual

Tq supporter..hihi jasa anda d kenang selalu(kisah antara kita cover-fazley thomas)

Hihi my duet partner...tq..

Fuhh ! Testimoni peminat tegar #popchiz

Hebat betul penangan #popchiz 😍😍😍 Diorang dah rasa!

Awak tak nak cuba ke?? Sekali cuba pasti jatuh hati tau 😘

CUKUP KE SEBALANG?

www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#AgentPopchizSabah
#popchizcurryspicy #popchizcheesy #popchizmalaysia #PopchizMeletop #popchizviral
#erasabahkongsi #erasabahfm #bazarpaknilmurah #janganbencicintaku #zahirahmacwilson #dramanur #amyrarosli #syafiqkyle #likeforlikes #like4likes #like4likeback #likeforfollow #SayajualPopchiz #kotakinabaluonlineshop #imagoshoppingmall #Centrepointsabah

PILIH DENGAN BIJAK 😘

Popcorn vs Popchiz

Popcorn famous di cinema
Popchiz famous di mana-mana πŸ˜‰

Komen 'NAK' di komen. Atau boleh terus klik link whatsapp untuk respon pantas.

www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#AgentPopchizSabah
#AgentSabahWanted #popchizcurryspicy #popchizcheesy #PopchizMeletop #popchizmalaysia
#CukupKeSebalang #erasabahkongsi #erasabahfm #bazarpaknilmurah #kedaionlinemalaysia #SayajualPopchiz

Feedback Customer... Tq sangat sis, feedback sangat positif ... Cukup ke sebalang sis πŸ˜‚ hope sis repeat order lagi ✌

korang jom order popchiz, PROMO 3 Balang RM50 masih ada ... Wassap sis πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#CukupKeSebalang #AgentPopchizSabah #popchizcurryspicy #popchizcheesy #PopchizMeletop #PopchizSabah #PopchizMalaysia #erasabahkongsi #erasabahfm #suriafm #radioonline #bazarpaknilmurah #pasaronline #kotakinabaluonlineshop #amyrarosli #syafiqkyle #dramanur #janganbencicintaku #zahirahmacwilson #Centrepointsabah #SayajualPopchiz

Open order syg2 semua... Nak cod ahad nie, stok tinggal sikit je.. Siapa cepat dia dapat popchiz πŸ˜‹

Nak order, wasap sis πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#CukupKeSebalang #AgentPopchizSabah #miniagentwanted #PopchizMeletop #popchizsabah #popchizmalaysia #bazarpaknilmurah #erasabahkongsi #erasabahfm #suriafm #janganbencicintaku #dramanur #kedaionlinemalaysia #iklan_instagram #sayajual #tiktok #kongsirezeki #kotakinabalu #kotakinabaluonlineshop

Tq sis beli popchiz & sanggup tunggu saya 😊

nasib grab 3 balang , sebalang memang tak cukup u all πŸ˜‹
.
Terbaik sis nie, okay2 saja saya minta gambar .. tq sangat 😘
.

Promosi 3 balang RM50 masih ada , jom grab dengan sis :

www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#Cukupkesebalang #AgentPopchizSabah #agentsabahwanted #amyrarosli #syafiqkyle #PopchizMeletop #popchizcurryspicy #popchizcheesy #popchizsabah #bazarpaknilmurah #kotakinabalu #iklanmurah #erasabahkongsi #erasabahfm #Centrepointsabah #SayajualPopchiz

Popchiz tu ❌Tiada bahan pengawet ❌Tiada MSG
❌Tiada perisa artificial sbb tu 3 bulan shj

Harga RM22
Berat 300g
berbaloi dgn harga!! Jangan malu jangan segan Wassap sis:

www.wasap.my/60149516296/nakorderpopchiz

#CukupKeSebalang #AgentPopchizSabah #AgentSabahWanted #popchizcurryspicy #PopchizSabah #popchizcheesy #PopchizMeletop #erasabahkongsi #erasabahfm #kedaionlinemalaysia #amyrarosli #syafiqkyle #janganbencicintaku #sabahan #borneo #SayajualPopchiz #sayasendirimakan #bazarpaknilmurah #Centrepointsabah #leaderpopchizkotabelud #agentkotabelud

Popchiz tu ❌Tiada bahan pengawet ❌Tiada MSG
❌Tiada perisa artificial sbb tu 3 bulan shj

Harga RM22
Berat 300g
berbaloi dgn harga!! Jangan malu jangan segan Wassap sis:

www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#CukupKeSebalang #AgentPopchizSabah #AgentSabahWanted #popchizcurryspicy #PopchizSabah #popchizcheesy #PopchizMeletop #erasabahkongsi #erasabahfm #kedaionlinemalaysia #amyrarosli #syafiqkyle #janganbencicintaku #sabahan #borneo #SayajualPopchiz #sayasendirimakan #bazarpaknilmurah #Centrepointsabah

POPCHIZ customer yang nak kena hantar besok... selamat berjumpa pemilik awak besok yew popchiz πŸ˜‚πŸ‘‹πŸ‘‹ #takcukupsebalang memang patut order banyak, pilihan yang tepat πŸ‘πŸ‘
.
korang semua nak tunggu apa lagi?? popchiz dah nak habis ni, nanti habis menyesal tak guna..πŸ˜‚πŸ˜‚ Nak order wassap sis :

www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#AgentPopchizSabah
#agentsabahwanted
#CukupKeSebalang #popchizcurryspicy #PopchizMeletop #popchizviral #PopchizSabah #bazarpaknilmurah #erasabahkongsi #erasabahfm #borneo #kedaionlinemalaysia #makanmakan #amyrarosli #syafiqkyle #sayajual #sayasendirimakan

Assalamualaikum dan selamat pagi semua 😍

Popchiz dah ada stok 20 balang tau 😘 yang nak order boleh wasap atau tekan sahaja link di bawah πŸ€³β¬‡οΈ http://www.wasap.my/60149516296/nakorder

http://www.wasap.my/60149516296/nakorder

http://www.wasap.my/60149516296/nakorder

Terima kasih 😊

#AgentPopchizSabah #AgentSabahWanted #agentwanted #agentkotabelud #agentsah #SayajualPopchiz #popchizmalaysia #bazarpaknilmurah #kedaionline #erasabahfm #kotabeludsabah #kgsembiraikotabelud #kgpangkalanabai #takcukupsebalang #cubadulubarutahu #SayajualPopchiz

Baru saja kita jumpa, sudah kena say goodbye 😭 sama 20 balang popchiz nie , nak pergi Kota Belud... hhahaha... kesian sampai Kota Belud baru boleh keluar dari kotak πŸ˜‚πŸ˜‚ kirim salam orang KB πŸ˜‰ terima kasih suka makan #PopchizMeletop
siapa2 nak order, wasap sis πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#CukupKeSebalang #AgentPopchizSabah #popchizcurryspicy #popchizcheesy #popchizviral #erasabahkongsi #erasabahfm #amyrarosli #shafiqkyle #bazarpaknilmurah #sabahmalaysia #kotakinabalu #kongsirezeki #kedaionlinemalaysia #pasarmurah #sayajual

Terbaik sangat penangan popchiz nie... makin banyak permintaan , makin banyak lah agent popchiz order πŸ˜‚.. siapa2 yang tak cuba lagi popchiz, jangan malu jangan segan nak pm/wassap sis 😊

www.wasap.my/60149516296/nakorderpopchiz

#Cukupkesebalang #Agentpopchizsabah #popchizmeletop #popchizviral #popchizmalaysia #bazarpaknilmurah #kedaionline #erasabahfm #kotabeludsabah #sayajual

POPCHIZ sudah ada dua perisa 😱 u nak mana satu ?? nak satu atau kedua-duanya sekali πŸ˜‚πŸ˜‚ Orang kata dua lebih baik daripada satu , tak begitu πŸ˜†πŸ˜‰ bila korang sudah decide nak mana satu, Wassap sis πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#Cukupkesebalang #AgentPopchizSabah #AgentSabahWanted #popchizcurryspicy #popchizcheesy #PopchizMeletop #popchizviral #PopchizSabah #popchizmalaysia #erasabahkongsi #sabahan #erasabahfm #kongsirezeki #amyrarosli #syafiqkyle #janganbencicintaku #kotakinabalu #Centrepointsabah #bazarpaknilmurah #kedaionlinemalaysia #motifviral #sayajual

Fuhh ! Testimoni peminat tegar #popchiz

Hebat betul penangan #popchiz 😍😍😍 Diorang dah rasa!

Awak tak nak cuba ke?? Sekali cuba pasti jatuh hati tau 😘

CUKUP KE SEBALANG?

www.wasap.my/60149516296/nakorderpopchiz

www.wasap.my/60149516296/nakorderpopchiz

www.wasap.my/60149516296/nakorderpopchiz

#AgentPopchizSabah #PopchizMeletop #Popchizviral #PopchizMalaysia #sayajual #kotakinabalu #sayajual #erasabahfm #agentkotabelud

[Popchiz]

Teringat masa first time kunyah kerepek cheese ni, krup krap krup krap dia punya rangup jangan cerita lah.

Boleh menimbulkan pergaduhan antara adik beradik, adik da ngap abis sebalang, abang tak puas hati.. apa lagi, smack down!

Kulit popia yang di salut bersama βœ”οΈpremium cheese
βœ”οΈlada
βœ”οΈgula πŸ’’dijamin SEDAP
πŸ’’dijamin RANGUP
πŸ’’dijamin BERKUALITI
πŸ’’dijamin HALAL

Nak ready stock, sila pm saya atau nk respon pantas, wasap terus no kat bawah ni πŸ‘‡

http://wasap.my/0149516296

#AgentPopchizSabah #AgentSabahWanted #popiacheese #popchizviral #popchizmalaysia #erasabahkongsi #erasabahfm #kerepekcheese #kekechallenge #bazarpaknilmurah #sayajual #sedap #sayamakan #agentkotabelud #agentsah #SayajualPopchiz #kotabeludsabah #kgsembiraikotabelud

Superbb sangat rasa popchiz nie katanya .. Nasib beli dua balang , sebalang sangat2 lah tak cukup u alls πŸ˜‹

Jom try POPCHIZ !! -
Kerepek popia bersalut
πŸ§€serbuk keju premium
🌢serbuk lada πŸ’’ Sedikit gula πŸ’― sedap gila!!
-
Boleh try test cuba uji dulu sebalang..tapi saya jamin, lepas tu korang akan menyesal sbb beli sebalang je 🀨
-
So, tunggu apa lagi?? Meh la try sebalang!! -

Nak dapatkan popchiz? Wasap saya skrg! πŸ˜‰
.
www.wasap.my/60148655768/nakorderpopchiz

#CukupKeSebalang #AgentPopchizSabah #AgentSabahWanted #AgentPopchizKotaBelud #pilihlahdenganbijak #PopchizMeletop #popchizviral #erasabahkongsi #erasabahfm #bazarpaknilmurah #Centrepointsabah #iklan #sayajual #SayajualPopchiz

Most Popular Instagram Hashtags