#erakongsi

MOST RECENT

Haii seronok cuti nampak? Homework dalam beg tu tanya apa khabar. 😌#ERAkongsi #MeriahBersama

Dah raya ke-3 ni, siapa yg pakai baju raya lawa-lawa tapi kerja dia dekat dapur jeeee cuci pinggan? #ERAkongsi #MeriahBersama

Mengimbau nostalgia dulu2 nak amek duit kena bratur .. tp dh besar2 ni still kena bratur gak ..haha
#mysiblings #raya2018 #erakongsi

Baru sehari beraya, korang dah timbang tak berat badan korang? Agak-agak ada beza tak masa bulan puasa dgn masa raya? πŸ€”#ERAkongsi #MeriahBersama

Semua orang mesti ada satu jenis kuih raya favorite dia. Korang suka kuih raya yg mana satu ehh? #ERAkongsi #MeriahBersama

Waktu musim perayaan ni, ramai orang ambil peluang utk balik ke kampung masing-masing. Korang suka balik kampung waktu bila? Pagi, petang or malam? Kenapa eh? #ERAkongsi #MeriahBersama

Berapa beg korang biasa bawak masa balik kampung..? #ERAkongsi #MeriahBersama

Korang yg balik beraya dekat kampung, apa nama kampung korang eh? #ERAkongsi #MeriahBersama

Agak-agak berapa duit raya korang dapat tahun ni eh? πŸ˜‚#ERAkongsi #MeriahBersama

Korang pernah hantar kad raya tak? Korang hantar kat siapa eh kad raya tu?Β  Ke korang jenis dapat kad raya je? πŸ€”#KadRaya #ERAkongsi #MeriahBersama

Siapa yg tak sabar nk tengok Salah beraksi dlm Piala Dunia 2018 kali ni? πŸ™‹β€β™‚οΈπŸ™‹β€β™‚οΈ #ERAkongsi @liverpoolfc

Haah lah, kenapa nama dia roti john..? Siapa john? Ada sesiapa boleh terangkan tak? πŸ˜… #ERAkongsi πŸ“Έ: @astrogempak

Rasanya ramai orang biasa menyanyi dlm toilet sb suara jadi mcm lagi sedap tiba-tiba. Haha. Selain dalam toilet, korang suka menyanyi dekat mana lagi eh? Feeling-feeling mcm tgh buat konsert gitu πŸ˜‚ #ERAkongsi #TempatMenyanyi #SuaraJadiSedap

Tadi #Johara sempat call dengan tiga pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK Kuala Besut) telah mengharumkan nama negara apabila muncul juara dalam Pertandingan Akhir Projek Nuklear di Gyeongju, Korea Selatan, iaitu Muhammad Syazwan Mat Sidik, 19 tahun; Muhammad Anuar Abd Ghani, 19 tahun, dan Safyyah Muhammad Nasir, 18 tahun serta guru mereka, Wan Zul Azri Wan Mohd Shatar.
.
Kemenangan mereka ini disambut baik oleh Rusia dan Agensi Tenaga Atom Antarabangsa, yg kini bersedia untuk menawarkan peluang latihan dan pekerjaan kepada pelajar terbabit pada masa akan datang. Pergh!
.
Menang peringkat dunia beb! Tahniah!
.
Sumber foto Twitter Aiqahforeal
#ERAkongsi #Johara #JoharaPagiERA

Dengan hanya RM5, senaraikan sebanyak mungkin juadah yg korang boleh beli di bazar ramadan..? #ERAkongsi #5Ringgit #Ramadan

Bila jumpa cermin, apa benda pertama yg korang selalu buat eh? Berangan? Tengok keindahan dunia? πŸ€”#ERAkongsi #Cermin #FifyKhalie @fifykhalie

Member sebelah masa form 5 , mesti banyak benda korang cerita dgn dia kan? Tag dia kat komen dan cerita benda best dgn member tu! #ERAkongsi, korang pulak macamana ? Sebalah meja saya tak ade orang .. jadi nya "JIN" jer yang duduk dengan i ... hehe πŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Member sebelah masa form 5 , sapa ye, dh lupa, kita banyak benda yg kita cerita.

So korang, agak sapa yg uolls ingat tu, blh Tag dia kat komen dan cerita benda best dgn member tu! #remaja #alamsekolah #ERAkongsi

Kalau lah korang kena kahwin dkt tempat mula-mula korang jumpa si dia, dkt mana tempat korang akan berkahwin tu eh? #ERAkongsi

Adakah @mosalah akan menjaringkan gol buat @liverpoolfc awal pagi esok menentang @realmadrid di Final Liga Juara-Juara? Berapa target skor korang utk final ni? Korang team #liverpool atau team #realmadrid ?

#ERAkongsi #championsleague

Most Popular Instagram Hashtags