#ephyraskinsnow

MOST RECENT

Kesabaran dibayar dgn kecantikan.
.
Pakai EPHYRA SKINCARE SERIES selama 3-4 bulan secara konsisten, terus dapat kulit yg diimpikan.
.
Happy sangat bila dapat feedback mcm ni. Alhamdulillah EPHYRA bukan saja dapat merawat kulit muka, malah kulit juga akan sihat dan sentiasa berseri
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
📲 PM atau Wsapp 013-671345
📲 ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
📲 ATAU klik link dibawah🔜
http://Wasap.my/60136751345
.
#ephyraskinnanomurah
#epyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinsnow
#ephyraskinnano
#ephyrapremium
#ephyramurah
#ephyraoriginal
#ephyraskincareseries #ephyraskincareseriesmurah #ephyraskincare #ephyraskincaremurah
#ephyrasuperhealtybrand #ephyrapremiummurah #ephyradrink #ephyradrinkmurah

RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurah
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow

🌸Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?😔
Inginkan pendapatan ribuan ringgit 😱walau hanya duduk dirumah🏡? Sertai kami 🙋🏻sebagai agent dropship produk kecantikan 💄di Atika Beauty Rich. . 📝SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP 😎😎AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN ✅Latar belakang internet 🌎yang baik
✅Aktif, penyabar 😌dan tidak terburu-buru
✅Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik
✅tiada yuran
✅tidak perlu 🙅🏼simpan stock
✅hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda✈
✅komisen / untung atas angin anda dapat
✅berumur 18tahun dan ke atas
✅mempunyai online banking
✅dan paling penting 💪🏻rajin berusaha!

berminat nk bisnes sendiri???
tetapi TIADA MODAL?😔 jom sertai kami sebagai agent dropship PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN AMIRA BEAUTY CARE ....💋💋 KAMI MENJUAL PELBAGAI JENIS PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN..... Harga termurah dari pihak ATIKA BEAUTY RICH untuk anda
💞 no registration fee
💞 no packaging
💞 no inventory
💞 no stock keeping
💞 no minimum order
💞 no modal required
💞 no need posting
🌸flexible time
🌸flexible T&C
🌸less work
🌸immediate earning

most importantly.....
EARN AS MUCH AS U CAN 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Senang👏🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi📞 kami segera. 📲WHTSAPP 0176065400

#dropship #barangmakeupvviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #alhaalfa #ephyradealer #belvya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #usm #peroduamalaysia #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #vevious#macammacamada...

🌸Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?😔
Inginkan pendapatan ribuan ringgit 😱walau hanya duduk dirumah🏡? Sertai kami 🙋🏻sebagai agent dropship produk kecantikan 💄di Atika Beauty Rich. . 📝SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP 😎😎AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN ✅Latar belakang internet 🌎yang baik
✅Aktif, penyabar 😌dan tidak terburu-buru
✅Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik
✅tiada yuran
✅tidak perlu 🙅🏼simpan stock
✅hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda✈
✅komisen / untung atas angin anda dapat
✅berumur 18tahun dan ke atas
✅mempunyai online banking
✅dan paling penting 💪🏻rajin berusaha!

berminat nk bisnes sendiri???
tetapi TIADA MODAL?😔 jom sertai kami sebagai agent dropship PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN AMIRA BEAUTY CARE ....💋💋 KAMI MENJUAL PELBAGAI JENIS PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN..... Harga termurah dari pihak ATIKA BEAUTY RICH untuk anda
💞 no registration fee
💞 no packaging
💞 no inventory
💞 no stock keeping
💞 no minimum order
💞 no modal required
💞 no need posting
🌸flexible time
🌸flexible T&C
🌸less work
🌸immediate earning

most importantly.....
EARN AS MUCH AS U CAN 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Senang👏🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi📞 kami segera. 📲WHTSAPP 0176065400

#dropship #barangmakeupvviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #alhaalfa #ephyradealer #belvya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #usm #peroduamalaysia #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #vevious#macammacamada...

🌸Berminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?😔
Inginkan pendapatan ribuan ringgit 😱walau hanya duduk dirumah🏡? Sertai kami 🙋🏻sebagai agent dropship produk kecantikan 💄di Atika Beauty Rich. . 📝SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP 😎😎AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN ✅Latar belakang internet 🌎yang baik
✅Aktif, penyabar 😌dan tidak terburu-buru
✅Sentiasa mempunyai 👭hubungan komunikasi yang baik
✅tiada yuran
✅tidak perlu 🙅🏼simpan stock
✅hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan anda✈
✅komisen / untung atas angin anda dapat
✅berumur 18tahun dan ke atas
✅mempunyai online banking
✅dan paling penting 💪🏻rajin berusaha!

berminat nk bisnes sendiri???
tetapi TIADA MODAL?😔 jom sertai kami sebagai agent dropship PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN AMIRA BEAUTY CARE ....💋💋 KAMI MENJUAL PELBAGAI JENIS PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN..... Harga termurah dari pihak ATIKA BEAUTY RICH untuk anda
💞 no registration fee
💞 no packaging
💞 no inventory
💞 no stock keeping
💞 no minimum order
💞 no modal required
💞 no need posting
🌸flexible time
🌸flexible T&C
🌸less work
🌸immediate earning

most importantly.....
EARN AS MUCH AS U CAN 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Senang👏🏻 kan? Apa tunggu lagi. hubungi📞 kami segera. 📲WHTSAPP 0176065400

#dropship #barangmakeupvviral #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #alhaalfa #ephyradealer #belvya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #usm #peroduamalaysia #satinskinzglutatabs #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #iope #provencaps #missslim #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #vevious#macammacamada...

Rahsia penjagaan kulit wajah lelaki dah TERBONGKAR!!! 😱
.
#Repost #normanhakim_786
• • • • •
.
.

Ni saya share 'geli2' dulu rutin hari2 saya menggunakan #EphyraSkinNano untuk merawat kulit muka & #EphyraSkinSnow untuk melembapkan kulit muka👌🏻Isteri atau pasangan kita je yg glowing tapi kita pulak sembab,kelam & kusam pun tak guna jugak wahai kaum lelaki yg budiman (peringatan utk diri sendiri jugak sebenarnya hak hak😅).Nanti tak pasal2 org hashtag kita pasangan #BeautyAndTheBeast .Nak ke?Bangga ke?😂
.
.

Saya 'bocor'kan la sikit rahsia mcmana saya jaga kulit muka saya selama ni terutama utk bagi 'wake-up' call pada kaum lelaki yg kita pun kena istiqomah untuk menjaga seri muka dalam & luar kulit🤗
.
.

So tunggu saya buat LIVE in shaa Allah minggu depan utk share secara 'deep deep' penjagaan kulit muka khusus utk kaum lelaki.Stay tune ok!Puan2 & Akak2 sekalian tolong gesel2 manja kat suami (yg belum kahwin jgn gesel k...harammm!!!)suruh diorang join LIVE session saya nanti yg akan saya maklumkan dlm masa terdekat ni
.
.

Nak info lebih lanjut buat sementara waktu menunggu sesi live saya yg sangat eksklusif ni boleh beramai2 follow #ephyra2u #ephyraskin
.
.
#ephyraborong #ephyra2u #ephyrapremium #ephyramurah #trustedseller #ephyraskincareseries #ephyraskincare #pemborongephyra #memeysuhaiza #ephyratestimoni #ephyrasuperhealthbrand

LEMBUTNYA MUKA KAU!
.
Orang suka pegang muka aku sebab dorang kata muka aku licin & lembut.
.
Ramai yg nak tahu apa rahsia kulit aku ni. Ok lah harini aku share dkt korang apa rahsia aku ye.
.
Sebenarnya aku cuma pakai Pelembap EPHYRA SKIN SNOW je. Pakai 2 kali sehari, pagi & malam.
.
Aku takpernah tinggal pakai sbb aku nak maintain kelembapan kulit skrg ni. Aku happy sangat bila ramai yg tanya apa rahsia aku nampak cantik ni.
.
EPHYRA SKIN SNOW ialah pelembap wajah berteknologi Geno-White yg boleh beri & kekalkan kelembapan pada kulit wajah dlm jangka masa yg panjang.
.
.
Whatsapp : 0176363271
Whatsapp : 0176363271
Whatsapp : 0176363271
.
Website : www.oceanlife2u.com
#ephyra #ephyraskincareseries #ephyralovers #ephyraskinsnow#ephyraborong #ephyra2u #ephyrapremium #ephyramurah #trustedseller #ephyraskincareseries #ephyraskincare #pemborongephyra #memeysuhaiza #ephyratestimoni #ephyrasuperhealthbrand

EPHYRA SKINCARE SERIES
.
TERDIRI DRPD
👉 EPHYRA SKIN BAR ( SABUN PENCUCI MUKA)
👉 EPHYRA SKIN NANO ( SERUM)
👉 EPHYRA SKIN SNOW (MOISTURIZER) .
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik 👉STEP 1 - MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar. Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar.
.
👉STEP 2 - MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair. Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak! . .
👉STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam tau! Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam! .
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
📲 PM atau Wsapp 013-671345
📲 ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
📲 ATAU klik link dibawah🔜
http://Wasap.my/60136751345
.
#ephyraskinnanomurah
#epyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinsnow
#ephyraskinnano
#ephyrapremium
#ephyramurah
#ephyraoriginal
#ephyraskincareseries #ephyraskincareseriesmurah #ephyraskincare #ephyraskincaremurah
#ephyrasuperhealtybrand #ephyrapremiummurah #ephyradrink #ephyradrinkmurah

DAH 6 TAHUN SETIA BERCINTA DENGAN EPHYRA!!!! 😍😍
.
Dari tak tahu langsung pasal Ephyra tp berminat nak tahu then terus google and search. Tak sangka bertahan sampailah sekarang.
.
Bukan sekejap, tp starting from 2012 tau korg!!! Bila dah start konsisten minum memg #ephyralovers kita sorg ni dah rasai perubahan sikit demi sedikit. Tgk kulit - flawless tak??? Berseri-seri je kan.
.
Bila diri sendiri dah rasai perubahan, suggest pulak kat ibu sendiri yg mengalami beberapa masalah and Alhamdulillah Ephyra turut membantu. Sampai skrg still istiqamah minum Ephyra & dah sebati.
.
Alhamdulillah, ni feedback ikhlas yg kita terima daripada #eohyralovers. Siapa tak happy kalau baru try terus dpt rasai manfaat tu and at the same time org tersayang pun dapat rasai kesan yg sama jugak. Byk feedback yg kita terima dorg sgt berpuas hati dgn Ephyra.
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
📲 PM atau Wsapp 013-671345
📲 ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
📲 ATAU klik link dibawah🔜
http://Wasap.my/60136751345
.
#ephyraskinnanomurah
#epyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinsnow
#ephyraskinnano
#ephyrapremium
#ephyramurah
#ephyraoriginal
#ephyraskincareseries #ephyraskincareseriesmurah #ephyraskincare #ephyraskincaremurah
#ephyrasuperhealtybrand #ephyrapremiummurah #ephyradrink #ephyradrinkmurah

AKU TAK PERCAYA LAH, BIAR AKU GOOGLE DULU.
.
Yes ada antara kita suka buat research dulu sebelum nak mempercayai sesuatu kan. Sama lah kita pun ☺️
.
EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR ni adalah krim pelembap wajah berteknologi Geno-White yg berupaya memberi dan mengekalkan kelembapan pada kulit utk jangka masa panjang tau!!
.
Pastu boleh juga kurangkan kesan bintik penuaan sebanyak 83.60% dlm masa 56 hari sahaja!!
.
>> Whatsapp 019 4180 087 utk order.
.
#ephyra #ephyraskinsnow #ephyraskincareseries

Semuanya berubah lepas amalkan Ephyra Powerful Drink!!
.
Tu lah feedback best yg kami dpt. Amazing kan?? Siapa sangka segalanya berubah dgn mengamalkan Ephyra. Kira tak membazir lah invest duit kat Ephyra ni sbb you’ll get an awesome result! - Korg takkan dpt instant result but then bila korg konsisten minum korg akn rasai perubahan tu sikit demi sedikit!!
.
Ephyra diformulasi dgn gabungan mantap 9 bahan yg berfungsi membantu improve kesihatan korg. .
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
📲 PM atau Wsapp 013-671345
📲 ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
📲 ATAU klik link dibawah🔜
http://Wasap.my/60136751345
.
#ephyraskinnanomurah
#epyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinsnow
#ephyraskinnano
#ephyrapremium
#ephyramurah
#ephyraoriginal
#ephyraskincareseries #ephyraskincareseriesmurah #ephyraskincare #ephyraskincaremurah
#ephyrasuperhealtybrand #ephyrapremiummurah #ephyradrink #ephyradrinkmurah

EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR #dyrazbeaute
.
💝💝💝💝💝
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. 💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT #dyrazbeaute
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat)
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN #dyrazbeaute
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher -Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
💝💝💝💝💝
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
💝💝💝💝💝
.
#ephyra
#ephyramurah
#moisturizercream
#ephyraskinsnow
#ephyraskinbar
#igkosmetikmurak
#ephyrapremium
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnowmurah
#dyrazbeaute
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal
#krimsiangdanmalam
#ephyraskimnanomurah
#ephyraborong
#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong
#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal
#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah
#ephyraskinsnowborong

www.effatihah.com
.
EPHYRA SKIN BAR.
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
✅ menggebukan dan mencerahkan kulit
✅ menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat
✅ menghilangkan parut dan kedutan
✅ membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
✅ melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah .
.
💝💝💝💝💝
.
Kesan Penggunaan.
.
-Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
- Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
- Jerawat cepat kecut dan terus hilang
- Menghilangkan parut jerawat & jeragat
- Menghilangkan 'blackheads' di muka
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
- Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan
- memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan (ketiak).
.
Berat: 50g boleh tahan selama sebulan.
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN
.
cuci muka dengan sabun dan biarkan selama 3 -5 minit. .
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
💖 http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
💖 http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
💖 http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
💝💝💝💝💝💝
.
#ephyraskinbar#ephyraskinbarmurah#ephyraoriginal#epyhra#ephyramurah#ephyraoriginalmurah#pewiitsoap#ephyrapriummurah#ephyraoriginalborong#effatihah#pewiitsoapmurah#ephyrasoap#ephyraborong#ephyraskinbarorimurah#ephyraskinbarborongmurah#ephyraskinsnow#ephyraskinnano#ephyrainteemor#ephyrapremiummurahori#igkosmetikmurah#kosmetikmurahborong#mekapmurah#muamalaysia#mekapartismalaysia#pemborongshahalamspemborongtermurahselangor#uitmshahalam

www.effatihah.com
.
EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR
.
💝💝💝💝💝
.
💎EPHYRA SKIN SNOW ADVANCED WHITE REPAIR (dengan teknologi Geno White), pelembap muka berteknologi Geno White yang digunakan selepas menggunakan Ephyra Serum. 💎Kesan penggunaan seawal 9-14 hari. Sesuai digunakan oleh semua jenis kulit, juga sesuai untuk lelaki.
💎Tiada paraben, tiada hydroquinone mahupun merkuri malahan pelembab ini tak melekit, tidak bermiyak dan sangat mudah meresap. #effatihah
💎Natural arbutin dari Berry, Vitamin C, Vitamin E (esktrak dari buah) bagus untuk perlindungan kulit dari UV dan membaiki kulit rosak.
.
💝💝💝💝💝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
♦Melembapkan dan mengekalkan wajah
♦Mencerahkan seawal 9-14 hari
♦Menggunakan teknologi Geno White (teknologi yang mengawal pengeluaran melanin)
♦Menambah agen perlindungan kulit (sebagai UV protection)
♦Membantu mengurangkan minyak berlebihan pada kulit yang jadi punca jerawat
♦Mengurangkan kesan-kesan penuaan (garis halus & jeragat) #effatihah
♦Menambahkan keserian kepada wajah bagi mengekalkan muda & bersih
.
💝💝💝💝💝
.
CARA PENGGUNAAN
.
-Ambil pelembap muka Ephyra Skin Snow dgn hujung jari
-Ratakan di seluruh wajah dan leher #effatihah
-Boleh digunakan siang dan malam selepas penggunaan serum Ephyra Skin Nano
.
💝💝💝💝💝
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
💝💝💝💝💝
.
#ephyra#ephyramurah
#moisturizercream#ephyraskinsnow#ephyraskinbar#igkosmetikmurah
#ephyrapremium#ephyraskinnano#ephyraskinsnowmurah#effatihah
#ephyraskinbarmurah
#ephyraoriginal#krimsiangdanmalam#ephyraskimnanomurah#ephyraborong#ephyraskinsnowadvancedwhiterepair
#ephyraskinsnowmurahborong#skinsnow
#ephyraskinsnoworiginal#effatihahbeauty#ephyraskinsnowadvancewhiterepairmurah#ephyraskinsnowborong#ephyrainteemor#igkosmetikmurah#pemborongshahalam#pemborongmurahselangor#kosmetikmurah#kosmetikmalaysia#uitmshahalam#bazarpaknil

EPHYRA SKINCARE SERIES
.
TERDIRI DRPD
👉 EPHYRA SKIN BAR ( SABUN PENCUCI MUKA)
👉 EPHYRA SKIN NANO ( SERUM)
👉 EPHYRA SKIN SNOW (MOISTURIZER) .
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik 👉STEP 1 - MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar. Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar.
.
👉STEP 2 - MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair. Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak! . .
👉STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam tau! Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam! .
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
📲 PM atau Wsapp 013-671345
📲 ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
📲 ATAU klik link dibawah🔜
http://Wasap.my/60136751345
.
#ephyraskinnanomurah
#epyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinsnow
#ephyraskinnano
#ephyrapremium
#ephyramurah
#ephyraoriginal
#ephyraskincareseries #ephyraskincareseriesmurah #ephyraskincare #ephyraskincaremurah
#ephyrasuperhealtybrand #ephyrapremiummurah #ephyradrink #ephyradrinkmurah

Ibu2 wajib tahu kuantiti susu yg diperlukan oleh bayi korg diawal kelahiran!!🍼🍼
.
So, Ephyra sharekan kuantiti susu mengikut umur bayi - info untuk semua wanita bergelar ibu terutama ibu muda. Bayi baru lahir saiz perutnya hanya sebesar guli - jd kuantiti susu yg diperlukan amat sedikit utk sekali minum, tetapi bayi baru lahir sangat kerap menyusu.
.
Nak tahu x? - bg bayi yg menyusu dgn susu ibu, lagi kerap mereka menyusu krn susu ibu lebih cepat dihadam dan diserap oleh badan bayi, berbanding dengan susu formula.
.
But then, ramai ibu yg risau bila bayi kerap menangis and meronta. Just nk ingatkan, dua bulan pertama lepas kelahiran, byk sbb bayi sering nangis, bukan je disebabkan lapar.
.
Jadi, jangan panik jika bayi menangis atau kerap menyusu sbb tu just perkara normal.
Kalau bayi menyusu dlm tempoh yg lama, that’s mean dia selesa di dakap begitu di samping ibunya.
.
Pssss ibu2, nikmatilah zaman penyusuan dgn sebaiknya, kerana Anugerah itu maybe dtg sekali je semasa korg bergelar ibu.
.
Dptkan EPHYRA SEGERA!!
.
Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!!!!
📲 PM atau Wsapp 013-671345
📲 ATAU klik link di Bio Instagram @nsbeauty.stores
📲 ATAU klik link dibawah🔜
http://Wasap.my/60136751345
.
#ephyraskinnanomurah
#epyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinsnowmurah
#ephyraskinsnow
#ephyraskinnano
#ephyrapremium
#ephyramurah
#ephyraoriginal
#ephyraskincareseries #ephyraskincareseriesmurah #ephyraskincare #ephyraskincaremurah
#ephyrasuperhealtybrand #ephyrapremiummurah #ephyradrink #ephyradrinkmurah

Kelebihan Ephyra : .
❤Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
❤Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
❤Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
❤Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
❤Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
❤Mengurangkan kadar kolesterol
❤Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
❤Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan
❤Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolism
❤Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
❤Memang bestkan, dengan hanya minum sepeket sehari, Ephyra mampu mengatasi semua masalah-masalah dia atas yang semestinya menjadi idaman semua tak kira lelaki mahupun wanita.

#ephyra #ephyramurah #ephyra2u #ephyrapremium #ephyrapremiumpack #ephyrapremiummurah #ephyrapremiumoriginal #ephyrainteemor #ephyrainteemormurah #ephyrainteemororiginal #ephyraskinbar #ephyraskinbarmurah #ephyraskinnano #ephyraskinnanomurah #ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmurah

.:. Assalammualaikum 😊
.
Sesiapa brminat utk dptkn produk kecantikan & kesihatan wanita 👆 sila contact / PM sy #0122914864 😉 / visit #ephyrapulai / FB Ephyra Pulai 👌
.
l ephyra™ (Agen Area Pulai, Johor D.T) l .
👧 Ephyra Premium
👰 Ephyra Skin Care Series
💄 Ephyra Lips
.
l HALAL l KKM l SUPER HEALTH BRAND l
.
l C.O.D Area : Tmn. Universiti l Tmn. Mutiara Rini l Tmn. Pulai Indah l UTM l Tmn. Bukit Indah l Lima Kedai l Kangkar Pulai l Pekan Nenas l Pontian l 🚗🚗🚗 l
.
l POS Seluruh Malaysia 🚛✈📦 l .:. .

#trustedseller
#ephyrasuperhealthbrand
#ephyralovers
#ephyra2u
#ephyrajb
#ephyrapulai
#cod
#tamanuniversiti
#tamanmutiararini
#tamanpulaiindah
#utm
#tamanbukitindah
#limakedai
#kangkarpulai
#pekannenas
#pontian
#halal
#ephyrapremium
#ephyraskincareseries
#ephyraskinbar
#ephyraskinnano
#ephyraskinsnow
#ephyralips
#ephyramattefoundation - #regrann - #regrann

🌿 EPHYRA SKINCARE SERIES 🌿
.
Harga SALE COMBO:
.
Rm105sm / Rm110ss
.
Set combo series : .
💧 Ephyra skinbar.
💧 Ephyra skin snow.
💧 Ephyra skin nano. .
❤️ Ephyra memperkenalkan SET EPHYRA SKIN CARE SERIES. 🌸 Gabungan produk penjagaan kulit wajah yg berkualiti tinggi. Semua produk Ephyra adalah SELAMAT dan mendapat kelulusan KKM.
🌷Jadi, tak perlu ragu-ragu lagi sayang! Malahan, semuanya telah teruji secara klinikal dan terbukti berkesan kepada semua jenis kulit!
.
.
Cukup dengan 3 STEP sahaja terus jadi cantik :
1️⃣STEP 1 - MENCUCI dengan sabun Ephyra Skin Bar. Formulasi semulajadi Glutathione, Alpha Arbutin dan Kolagen membersihkan wajah daripada sel kulit mati, minyak berlebihan dan kotoran yang hinggap pada wajah setelah seharian terdedah di luar. .
2️⃣STEP 2 - MERAWAT dengan serum Ephyra Skin Nano Advance Repair. Serum dengan NANO TECHNOLOGY yang dipatenkan di Switzerland menjadikan serum ini sangat mudah menyerap sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam, tidak melekit dan tidak berminyak! .
3️⃣STEP 3 - MELINDUNGI dengan pelembap Ephyra Skin Snow White Repair. Pelembap muka PERTAMA dengan GENO WHITE TECHNOLOGY ini merupakan pelembap dengan "smart peptide" yang boleh mengawal kadar penghasilan melanin dalam kulit mengikut keperluan kulit kita. Melanin yang terlalu banyak menjadi faktor masalah jeragat dan kulit kusam tau! Pelembap ini juga memberikan kelembapan dan mengekalkannya sehingga 24 jam! .
.
Seawal 3 hari penggunaan .... Kulit wajah akan tranform jadi lebih CERAH, HALUS & GLOWING.
.
Dijamin 100% original✔️
Money back guarantee✔️
Ready stok✔️
.
Free pos ke sm.🚚
✈️Ss tambah rm7.

To order Whatapp 📲 +6013-2402196.
.
#ephyraskinnano #ephyraskinnanoserum #ephyraskinnanomurah #ephyraskinnanoadvancedserum #ephyraskinnanooriginal #ephyraskinnanoborong #ephyraskinsnow #ephyraskinsnowmurah #ephyraskinsnoworiginal #skinsnowephyra #ephyraskinbarmurah #epyhra #ephyraMurah #ephyraOriginal #olicandy #ephyrainteemor #inteemorbotanicaldrinkmurah

Most Popular Instagram Hashtags