#enstek

Sebelum dibedak...ada customer kata sedap makan sejuk2 dr peti..ada yg suke makan room temp..so both pun boleh..ikut cara masing2 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜tqvm u olls..SOLD OUT SEMUANYA YE..NO EXTRA

๐ŸŒธFemale Waxing Style๐ŸŒธ
PROMO Price From RM50
.
.
Its time to treat yourself @noonalash . NO appointment necessary!!
.
๐Ÿ“Painless
๐Ÿ“Organic ๐Ÿ“Imported & High Quality Wax
.
www.wassp.my/+601161681088
๐Ÿ“ž+6011 61681088 .

We are open 10.00am - 5.00pm(Daily)

A1-1-11, Desa Palma, Putra Nilai, 71800 Nilai Negeri Sembilan.

LANDMARK : NZ Mart Inti Uni College

#nilai #cyberjaya #sepang #putrajaya #eyelashextensionilai #eyelashextensionsepang #eyelashextensioncyberjaya #eyelashextensionputrajaya #klia #sharespace #kajang #bangi #bandarbarubangi #banting #salaktinggi #enstek #senawang #seremban #eyelashextensionmalaysia #lashliftmalaysia

#KoreanSpicyChicken๐Ÿ”ฅ
8 pcs - RM12
10 pcs - RM14
15 pcs - RM20
20 pcs - RM26
COD - RM3
COD area~Nilai-Dengkil-SalakTinggi-Putrajaya
Delivery on Sunday

SAVOR THE MOUTH NUMBING SPICE๐Ÿ”ฅ

#koreanspicychicken #penduduknilai #dengkil #enstek #salaktinggi

Hi semua...
.
Berita baik untuk semua penduduk Seremban, Senawang, Sg Gandut dan sekitar,
.
Halawa Sandwich dah ada official agent tau untuk area Seremban, Senawang, Sg Gandut dan sekitar, .
Kenalkan Puan Killy.
.
Puan Killy - Puan Killy - Puan Killy
.
dan lah cantik, baik, peramah pulak tu, puan Killy ni duduk di Senawang dan order setiap hari Sabtu & Ahad tau.
.
Puan Killy kerja kat Cyberjaya, jadi orang Cyber nak order time weekdays pun boleh je, runner kami yang akan hantarkan.
.
Nak order sandwich padu, sedap, lazat boleh direct hubungi Puan Killy @bawangejau @bawangejau @bawangejau .
.
Atau boleh direct whatsapp
013-279 9234
013-279 9234 .

#sandwiches #sandwich #bandarbarunilai #tamanjasmin #desajasminnilai #desacempakanilai #nilaiimpian #nilai #nilai3 #klia #kuartersklia #kotaseriemas #usim #nilaimedicalcentre #inticollege #unifieldinternationalcollege #mpn #desaanggerik #enstek #salaktinggi #foodporn #fooddelivery #surprisedeliverynilai #surprisedelivery

#fruitstarts untuk cust dari Seremban 2.Terima kasih Sis Leen sudi order ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Minimum tempahan untuk penghantaran ialah RM30.
๐Ÿš—Delivery : Bandar Sri Sendayan / Seremban 2/ Tesco seremban 2/ Mydin @Dataran Centrio Seremban 2 / Taman Mantau Indah / Taman Gadong Jaya / .
.
Dan minimum tempahan RM40 untukBandar Enstek .
.

Kami di Bandar Sri Sendayan.Pre order WhatsApp wasap.my/60149302989/ ya...๐Ÿ˜‰
. .
#sayajual#sayajualmurah#brownieskedut#fudgebrownies#cheesecake#cheesetart#apampolkadot#puding#Seremban#seremban2#seremban3#Sendayanmetropark#BandarSriSendayan#GadongJaya#Enstek#NusariAman#NusariBayu#SendayanIndah#MatrixGlobalSchool#ekamatahari#datarancentrio#tamanMantauIndah#PoliteknikNilai#UitmSeremban3#Bisnescikgu#RuangrezekiHanania

#redtrufflebrownies ni rasanya luar biasa tau. Sana sini penuh coklat hehe Nak buat utk jamuan boleh, nak.makan sendiri pun boleh je..hehe Nak.buat untuk birthday cake lagi laaaah boleh.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Minimum tempahan untuk penghantaran ialah RM30.
๐Ÿš—Delivery : Bandar Sri Sendayan / Seremban 2/ Tesco seremban 2/ Mydin @Dataran Centrio Seremban 2 / Taman Mantau Indah / Taman Gadong Jaya / .
.
Dan minimum tempahan RM40 untukBandar Enstek .
.

Kami di Bandar Sri Sendayan.Pre order WhatsApp wasap.my/60149302989/ ya...๐Ÿ˜‰
. .
#sayajual#sayajualmurah#brownieskedut#fudgebrownies#cheesecake#cheesetart#apampolkadot#puding#Seremban#seremban2#seremban3#Sendayanmetropark#BandarSriSendayan#GadongJaya#Enstek#NusariAman#NusariBayu#SendayanIndah#MatrixGlobalSchool#ekamatahari#datarancentrio#tamanMantauIndah#PoliteknikNilai#UitmSeremban3#Bisnescikgu#RuangrezekiHanania

๐ŸŒธ B R O W T I N T I N G๐ŸŒธ
( RM88 ) Service include brow shaping & waxing
.
๐Ÿ“ not tatto
๐Ÿ“ not permanent
๐Ÿ“ last up to 4-7 days on skin depends on your skin type
๐Ÿ“ last up to 2 weeks on your brow
๐Ÿ“ made from a trustworthy brand from europe
๐Ÿ“ safe
.
NO appointment necessary!!
.
.
www.wassp.my/+601161681088
๐Ÿ“ž+6011 61681088 .

We are open 10.00am - 7.00pm(Mon-Sat)

A1-1-11, Desa Palma, Putra Nilai, 71800 Nilai Negeri Sembilan.

LANDMARK : NZ Mart Inti Uni College

#nilai #cyberjaya #sepang #putrajaya #eyelashextensionilai #eyelashextensionsepang #eyelashextensioncyberjaya #eyelashextensionputrajaya #klia #sharespace #kajang #bangi #bandarbarubangi #banting #salaktinggi #enstek #senawang #seremban #eyelashextensionmalaysia #lashliftmalaysia #browextensionmalaysia

Thank you our regular customer Puan Aida, order Mix Lover dan Chicken Pepper.
.
๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ˜
.

HALAWA SANDWICH : ORDER & DELIVERY

Order sekarang, kami buat fresh dan terus deliver! atau nak self pick up pun boleh di Taman Desa Jasmin, Nilai.
.
.
Jaminan kami, uolls makan sandwich yang padu, isi padat dan fresh dari HALAWA SANDWICH! ๐Ÿฅช Egg Mayo
๐Ÿฅช Mackerina Mayo
๐Ÿฅช Double Mayo
๐Ÿฅช Chicken Pepper
๐Ÿฅช Mix Lover ***Best Seller
.
.

Self Collect
๐Ÿ“ Taman Desa Jasmin, Bandar Baru Nilai Landmark (Sek Keb Desa Jasmin)
.
Operation Hours
๐Ÿ•— 8.30am - 6.00pm ( Open Daily )
.
Contact No.
๐Ÿ“ž www.wasap.my/0172450438/halawasandwich
.

#sandwiches #sandwich #bandarbarunilai #tamanjasmin #desajasminnilai #desacempakanilai #nilaiimpian #nilai #nilai3 #klia #kuartersklia #kotaseriemas #usim #nilaimedicalcentre #inticollege #unifieldinternationalcollege #mpn #desaanggerik #enstek #salaktinggi #foodporn #fooddelivery #surprisedeliverynilai #surprisedelivery

Thank you cik Sha, order Mix Lover 2 box.
.
๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ˜
.

HALAWA SANDWICH : ORDER & DELIVERY

Order sekarang, kami buat fresh dan terus deliver! atau nak self pick up pun boleh di Taman Desa Jasmin, Nilai.
.
.
Jaminan kami, uolls makan sandwich yang padu, isi padat dan fresh dari HALAWA SANDWICH! ๐Ÿฅช Egg Mayo
๐Ÿฅช Mackerina Mayo
๐Ÿฅช Double Mayo
๐Ÿฅช Chicken Pepper
๐Ÿฅช Mix Lover ***Best Seller
.
.

Self Collect
๐Ÿ“ Taman Desa Jasmin, Bandar Baru Nilai Landmark (Sek Keb Desa Jasmin)
.
Operation Hours
๐Ÿ•— 8.30am - 6.00pm ( Open Daily )
.
Contact No.
๐Ÿ“ž www.wasap.my/0172450438/halawasandwich
.

#sandwiches #sandwich #bandarbarunilai #tamanjasmin #desajasminnilai #desacempakanilai #nilaiimpian #nilai #nilai3 #klia #kuartersklia #kotaseriemas #usim #nilaimedicalcentre #inticollege #unifieldinternationalcollege #mpn #desaanggerik #enstek #salaktinggi #foodporn #fooddelivery #surprisedeliverynilai #surprisedelivery

Ray Dan Haniff ERA pun makan Jerux Kita ya.
Jeruk bukan sebarang jeruk. Sekali cuba pasti mahu lagi ๐Ÿ˜

Pre order dibuka sekarang!

Pre order untuk jeruk yang fresh dan kriuk kriuk gituuuuu +601159814878

#jerukleleh #jeruksambalkick #jerukviral #jeruk #jeruxliurlelehhouse #jerukasamboi #jerukmanggaasamboi #jeruklelehnilai #jerukmangga #jerukjambu #sambal #sambalkick #nilai #sendayan #bandarsalak #enstek #ensteknilai #mercato #bandarenstek #bandarsendayan

Kalau baca Quran pun xtenang, kita tambahkan lagi cara bertenang. Jangan banyak fikir sangat. Restkan minda. Tapi pagi2 ni jangan la tidur. Hirup udara yang nyaman diluar.

I'm bayu kelulut stockist
More info at
www.facebook.com/amaninda.mbk
wasap.my/60175110784/kelulut

#amanindamadubayukelulut
#fight4ori
#aslibersihberkualiti
#madubayukelulutgombak
#madubayukelulutsepang
#bayukelulut
#premiumproducts
#amanindacollection
#putrajaya
#cyberjaya
#klia
#salaktinggi
#enstek
#Politekniknilai
#usim
#kotaseriemas
#nilai
#bandarbarusalaktinggi
#kelulut
#madukelulut

Samsung J7 Pro
.
๐Ÿ˜1 Casing = RM30
.
๐Ÿ˜2 Casing = RM50
.
๐Ÿ˜5 Casing = RM110
.
๐ŸŒˆPhone Lain Pun Boleh
.
๐Ÿ’ฃWhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
๐Ÿ’ขBoleh Guna Design / Gambar Sendiri ๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŽ€Contoh Design - @janggut_caseart
.
#customcasingipod #customcasinghuawei #custommade #phonecase #phonecases #phonecasemurah #belawai #phonecasemalaysia #phonecaseshop #phonecasekpopย  #phonecasesforsale #phonecasedesign #jemaluang #phonecasecustom #phonecaseforsale #padangserai #tanjungmanis #tokai #sungaipelek #enstek #keramat #bandarenstek #kotawarisan #hutanmelintang #cendol

Si comel ala bucuk-bucuk ni pun happy mama dia belikan toto baby. ๐Ÿ‘ถ

Jom dapatkan toto baby patchwork untuk hadiah kawan2 nak dapat baby baru.
.
.
Online Order ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60132629155
..
atau walk in ๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ๐Ÿšถโ€โ™‚๏ธ
..
๐Ÿ›’LPH Patchwork Shop, Salak Tinggi (Landmark tepi jalan besar, selepas IPD Sepang)
๐Ÿ›’Isnin - Sabtu : 10.00 pagi - 6.00 Petang
..
#sayajualpatchwork
#patchworklovers
#babypatchwork
#cadarcotton
#sayajualcadar
#cadarpatchwork
#sayajualbarangbaby
#cadarviral
#cadarbabycot
#cadarcantik #kedaicadar
#butikbayi #totoviral
#totopatchwork #kedaibaby
#putrajaya #totobaby
#sepang #bangi #nilaiimpian
#nilai #salaktinggi
#salak #kotawarisan #cyberjaya
#sepang #cadarpatchwork #klia
#bandarbarusalaktinggi #kotawarisan
#nilai3 #bandarbarunilai #enstek

Ada yang tak percaya ai si Choclava Cake ni is RICH kan ๐Ÿ˜ก

Sini ai share sikit teaser isi ai yang mabeles. Mesti uolss terliur ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Sesiapa terasa nak jamah ai sila wasap nombor di bio ye, atau klik link ni http://www.wasap.my/601112734355

Pickup di Salak Perdana. Atau boleh COD sekitar Salak Tinggi dan berhampiran.
#kekcoklat #kekcoklatmoist #chuwy #doorgift #goodies #kahwin #nikah #salaktinggi #sepang #klia #enstek #kotawarisan #nilai3 #bangi #usim #uniten #upm #ukm

*PEMBANTU KLINIK *
Kelinik Rakyat Dan Surgeri
Dengkil
Minimum SPM (wajib)
Diploma Kejururawatan (tidak wajib)
Pengalaman bekerja di klinik (tidak wajib)
Wanita sahaja
Boleh bekerja syif
Boleh bekerja pada hujung minggu & cuti umum
Memiliki peribadian yang baik, mesra dan gemar berurusan dengan pelanggan/pesakit
Pengetahuan asas komputer
Gaji permulaan bergantung kepada pengalaman dan kemahiran.
Tugas hakiki:
Menguruskan pendaftaran pesakit.
Membantu doktor dalam prosedur klinikal
Mencuci/membersihkan peralatan untuk kegunaan doktor
Menerima dan mengesahkan inventori/stok ubat & keputusan makmal
Penyemak & mengemaskini inventori/stok
Menerima panggilan telefon
Memberi ubat pengikut preskribsi
Menerima & menguruskan bayaran daripada pesakit
Lain-lain tugas mengikut keperluan semasa
*LATIHAN AKAN DIBERIKAN*

Faedah:
KWSP, PERKESO, EIS
Cuti tahunan dan umum
Kos perubatan (kakitangan sahaja)
Elaun mengikut prestasi kerja
Uniform akan dibekalkan

Jenis kerja: Sepenuh masa

Gaji: RM1000 - RM1500 / sebulan ( Berbanding Kepada Pengalaman )
Pengalaman:
Pembantu klinik: 1 tahun (tidak wajib)

Bahasa:
Bahasa Malaysia & Bahasa Inggeris (wajib)

Pengetahuan Kantonis/Mandarin digalakkan.
Sila hantar CV/resume melalui WhatsApp atau email:
Dr Raaj (018-2775578) Atau WhatsApp Nombor Kelinik (019-2004772)
Kelinikrakyat@gmail.com
#jururawat #jawatankosong #nurse #publichealth #dengkil #putrajaya #cyberjaya #kotawarisan #enstek #bangi #uitmdengkil #sunsuriacity #xiamenuniversitymalaysia

Most Popular Instagram Hashtags