[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ennur

600 posts

TOP POSTS

Manevi derinlik ve ruhani yetenekler kazanmak, olayların ardını keşfetmek için her gün 256 kere #ennur esması çekilir ve Nur Suresi 35. Ayeti 16 kere okunur #amin (rüyadaki mesajlar da takip edilir) #manevi #ruh #ilahi

İlk defa kapatamayacağımız bir manzaraya poz verdik belki de 4.müz yanımızda değil diye.İyi ki doğdun canım arkadaşım.Hep beraber neşeli mutlu huzurlu yıllar geçirelim yaş alalım yaşlanalım iyi ki varsınız iyi ki beraberiz sizleri çok seviyorum. @mihribansungu @ravzanrmert #Ennur

Chaminar Express crossing the creek with ROYAPURAM WAP-7 / Jayasankar Madhavadas #ir #indianrailways #ennur

#ennur #nazan 💄💅👄✌

Perdana ngriasin dia selama q jadi perias sungguhan 😄😄
Dulu waktu kita masih kecil.. suka main rias"an...dan q slalu yg jadi periasnya 😂😂 (ket cilik wes ngebet pengen dadi dukun nganten)...
Makasih nduk dlu sudah mau di onet onet 😂 pake pensil warna fabbercastle dikasih air 😂😂 saiki embakmu nek ngrias wes pake eye shadow sungguhan.. 😂😂
Haha... happy grad ya .. semoga masuk di SMA yg kmu idam"kan... #ennur

MOST RECENT

ANDAI AKU TIADA HARI ESOK- Kisah Jutawan yang tidak lagi Bakhil
.
Novel beri impak rasa ingin bersedekah Apalah Dunia yang kamu miliki seluruhnya, namun akhirat kamu terpinggir, bahkan kamu tidak dikenali saat kamu berjalan menuju Tuhan. Itulah prinsip yang dipegang kini oleh seorang Jutawan Kosmetik yang namanya ingin dirahsiakan. Baginya, selama dia memiliki kekayaan dia tidak pernah berkongsi dengan sesiapa apatah lagi mereka yang memerlukan
.
Novel Semusim Di Barzakh yang dijadikan hadiah sempena ulangtahun kelahirannya yang ke 40 dibaca secara spontan berikutan Novel ini memang dikenalinya. " Entahlah, rasa setempek atas kepala setiap apa yang ditulis, jalan ceritanya dan pengajaran kisah benarnya betul-betul beri kesan terhadap hidup saya, tamak dan bakhil itulah diri saya" Baginya setiap manusia punyai kisah yang tersendiri, dan hidup yang dikejar selama ini adalah kekayaan demi kekayaan sehingga dia mengakui dia kehilangan sesuatu iaitu kebahagiaan. " Bila duduk tenang memikirkan tentang diri saya yang tamak, kedekut"
.
Benarlah walau sejahil mana diri seseorang itu, mengingatkan pada alam selepas dunia ini sentiasa menjadi pendorong kuat untuk berubah.
.
#AndaiAkuTiadaHariEsok
.
Mari rasai, hayati makna sebuah lentera pengabadian kemanusiaan yang tidak akan berakhir dengan KEMATIAN. Tetapi ia adalah permulaan kepada kehidupan yang lebih panjang.
.
DAPATKAN NOVEL TRILLER ISLAMI PERTAMA DI MALAYSIA .
HARGA : RM29.90
. .
WhatsApp 0135531437 atau klik link Di bio 😊
.
.
#SahabateNuur
#legacyofknowledge
#TeamSahabateNuur
#ennur
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDibarzakh
#ketikaAzazilBerputusAsa
#hadifayyadh

Laku kerasssssss !!!!!!!!!!!
Dapatkan sementara stok masih ada 😱😱😱 .
.
Whatsapp 0135531437 atau klik link Di bio 😊
.
.
#SahabateNuur
#legacyofknowledge
#TeamSahabateNuur
#ennur
#27hariuntukmoveo
#ambivalen
#faizibrahim

@Regrann from @eoneramlan - 18:40 "Mujahadah tu pahit, sebab syurga tu manis. Kalau kau hilang dia, kau sentiasa ada Dia." - Asyraf #AizuddinHamid
.
moga ada sambungan part 2 🌸
#izinkanakumencarituhan #weekendvibes
.
.
Tercari-cari novel nie?
.
.
Dapat kan dengan imannbookshop 👌
.
.
WhatsApp 0135531437 atau klik link Di bio 👌
.
.
#SahabateNuur
#legacyofknowledge
#TeamSahabateNuur
#ennur
#IzinkanAkuMencariTuhan
#AizuddinHamid
#sentappress

@Regrann from @hajaraznal - 5/5 for #ArkitekJalanan
Seni bina + Islam + Semangat
Gagahkan jugak aa nak habiskan buku ni sebelum habis cuti sekolah; knowing that I will be super busy after this.
-
Why fall in love with guys when you can fall in love with stories? Thumbs up for Teme, and Ahmad haha
-
The perfect book for those yang masih tak yakin/struggle dengan apa yang korang tengah buat; as for me, aku masih struggle untuk survive dalam aliran yang aku belajar sekarang, and unsure if I could achieve my ambition yang sama macam Teme.
-
For @itsteme : Thanks alot for inspiring me :)
-
Ps: Strictly no borrowing :p .
.
Nak juga buku #ArkitekJalanan??😁
.
Cara tempahan
.
WhatsApp 0135531437 atau klik link di bio 😊
.
Atau
.
Comment " Saya nak " nanti saya DM 😊👍
.
.
#SahabateNuur
#legacyofknowledge
#TeamSahabateNuur
#ennur
#arkitekjalanan
#PelukisJalanan
#imanpublication

Her gün 256 kere EN NUR zikri yapılır ve ardından Nur Suresi 35. Ayeti 16 kere okunur #ennur #esmaülhüsnasırrı #mucize #dua
ENERJINI KORKUDAN CEK
TUM BENLIGINI ve ENERJINI ISTEGINE YOGUNLASTIR #enerji

Most Popular Instagram Hashtags