#emorra

1222 posts

TOP POSTS

Kita nak bagi special price kat 5 org pembeli hari ni. Whatsapp Atika sekarang kat 01121179477 :) Jgn lupa dtg @lefestour
Jgn lupa dtg @lefestour
Jgn lupa dtg @lefestour
Hadiah menarik menanti pada yg bertuah!

#emorra
#emorrabeauty
#lefestour

.
.
Cantiknya @reenrahim! Jangan lupa dapatkan @reens_haircare so nanti rambut sihat cantik macam Reen! Eh? Ter-promote pulak.
.
.
Ruhainies 24th Birthday Party at Flora Terrace.
.

Follow:

@emorraofficial
@ruhainies.rosysecret
@nailsonwheels_my
@meetslunastudio
@triplemvacations
@pandaprintshahalam.
@jfjresources
@floraterrace_hampshire
.
.
.

Flora Terrace | 23072016. .
.

#AmoraPhotobooth
#emorrabeauty
#emorraofficial
#emorra
#ruhainiesturns24

Kita nak bagi special price kat 5 org pembeli hari ni. Whatsapp Atika sekarang kat 01121179477 :) Jgn lupa dtg @lefestour
Jgn lupa dtg @lefestour
Jgn lupa dtg @lefestour
Hadiah menarik menanti pada yg bertuah!

#emorra
#emorrabeauty
#lefestour

Follow rapat bang. Set SEE FIRST ke. InshaAllah kali ni dropship KOMISYEN tinggi lagi. Atas RM50 komisyennya.

Boleh la ada bajet marketing utk dropship nanti.

Yang nak join sila isi detail di www.episor.com

#upgradelah #emorra #gambirjantan #episor

Tq hakak-hakak dapatkan produk #EMORRA

Cantik cantik selalu hokey!
#emorrabeauty #supplement #serumantiaging #sayajual

Jom dapatkan EMORRA Darling Aircushion Foundation yang best ni.

Whatsapp EDF ke 01121179477 sekarang.

#emorra #emorrabeauty #foundation #ddcream #kosmetik

MOST RECENT

DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
Yes. Produk senang jual sis. Dap dap dah cantik. Seriussss!!
.
5 sebab mengapa anda harus memilih Darling DD Air Cushion Foundation : - .
✔Bertindak sebagai Foundation, Concealer dan Bedak.
✔ Dapat melembapkan kulit
✔ Effect glowingkan kulit serta merta
✔Menutup ratakan cela wajah
✔ Halal & Selamat. GMP dan mempunyai no NOT KKM.
.
Apalagi sis gojes semua, jangan lepaskan peluang dengan PROMO MERDEKA kami. Berlangsung sehingga akhir AUG 2017
.
Apa? Nak tau harga produk Superb ni?
.
Harga asal produk Darling DD Air Cushion ni adalah RM119/129. Untuk PROMO MERDEKA ni hanya RM75/80 sekotak including:-
.
✔ FREE postage 🚌
✔ FREE Gift🛍
.
Utk order, Sms or whatsapp je at 017-3668441 sekarang.
.
#foundationmurahmalaysia #skincaremalaysia #emorra #emorrabeauty #darlingddaircushionfoundation #aircushionmalaysia #produklaris #produkislam #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwelcome #dropshipagent #MERDEKASALEE

Darling Foundation
.
Tak perlu pakai bedak, concealer dan foundation asing2..dap #darling muka terus glowing.
Cepat dan pantas, lawa pulak tuh...
.
Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Whataps utk dapatkan .
011.2117.9477
.
#emorrabeauty #emorra #darlingfoundation #cela #sapuanrata #aircushion #fohndation #bedakasas #promosi #merdekasale #sale #ogos2017 #spf50

Jauh perjalanan luas pemandangan .
Hai paris! Serum dah sampai sana 😍
.
Kena pakai serum untuk :
⏩ melembabkan kulit wajah
⏩ menyekatakan tona wajah
⏩ mengawal kulit berninyak
⏩ melindungi dari sinaran UV
⏩ meningkatkan penghasilan kolagen
.
"Membantu memperbaiki struktur kulit & tekstur kulit".
"Meremajakan & menegangkan kulit".
.
KULIT AKAN LEBIH CERAH, LICIN DAN SEKATA.
.
Jom whatapps ⬇⬇⬇
.
011.2117.9477
011.2117.9477
011.2117.9477
.
#emorrabeauty #emorra #serumterbaik #serummalaysia #emorraserum #kulitanjal #kulittegang #kolagen #merdeka60tahun #merdekasale #promosi #dapatkansekarang

JADILAH WANITA TERHEBAT PADA MATA SUAMI 💕

Awakkk , awakk tgok perempuan lain yg cantik , putih & gebu awakk rasa mcm nk jadi mcm dia kan ?

Kalau keluar dengan husband kita . Awek gebu lalu sebelah then hubby awk tgok & awk trpandang hubby awak tgok awek tu mesti menyirap darah awak dr kaki sampai kepala kann 😠😠 .

Berapa ramai laki org mnggatal dekat Insta ni ?? Tp awak yg sah dh jd isteri ni yg depan mata ni xnak ke amik supplemen sampingan untuk diri tu . Umur 30 - 40 awk ingat boleh kalah kan anak dara ke ? Perempuan miang ramai sgt skrang ni . Main tangkap muat je 😉
.
Sebelum terjadi baik awk awk ambil langkah berjaga-jaga. Cepat-cepat ambil #emorra Glow C Shine terbaik untuk penjagaan dari dalam. Tak perlu susah-susah, hanya Kemam atau bancuh dengan air. Mudah kan nak cantik , putih & gebu? Nak tahu cara nya? .
.
#sayangilahsuamianda
#kitasemuacantikjikausaha
#janganmalu
#iloveemorra
#emorraglowcshine
#egc 😍

Tak payah jealous tgk orang okay!.
.
Jom jadi cantik dengan #emorra
.
Whatapps untuk jadi cantik.
011.2117.9477
011.2117.9477
011.2117.9477
.
#emorrabeauty #quotesoftheday #beautifulwoman #cantik #malaysia

Hai morning gais!
.
Syok kan tgk picture ni 😍.. bila boleh pergi #uk agaknye 😂.
.
Tak dapat pergi UK takpe la, janji muka cantik dan flawless.
.
Guna #emorraserum je!!!
.
011.2117.9477
011.2117.9477
011.2117.9477
.
#emorraofficial #emorrabeauty #emorra #serummalaysia #kulitcantikgebu

Alhamdulillah.
Mereka yg menggunakan Darling dd air cushion foundation sangat berpuashati dgn produk ini!
.
Jangan waswas menggunakan produk kami kerana dijamin halal produk bermutu keluaran bumiputra islam.
Berkesan menutup cela seawal 1 minit 😘
.
Yang penting- No merkuri - No paraven!!!
.
Harga dijamin puas hati... Whatspp admin utk harga PROMOSI 017-3668441 sekarang
.
#darlingddaircushionfoundation #darlingddaircushion #darlingaircushion #darlingfoundation #emorrabeauty #emorra #darling #foundation #makeupaddict #makeupforever #makeuplovers #sayajualmurah #aircushionkorea #produkmalaysiahalal #produkislam

Alhamdulillah.
Mereka yg menggunakan Darling dd air cushion foundation sangat berpuashati dgn produk ini!
.
Jangan waswas menggunakan produk kami kerana dijamin halal produk bermutu keluaran bumiputra islam.
Berkesan menutup cela seawal 1 minit 😘
.
Yang penting- No merkuri - No paraven!!!
.
Harga dijamin puas hati... Whatspp admin utk harga PROMOSI 017-3668441 sekarang
.
#darlingddaircushionfoundation #darlingddaircushion #darlingaircushion #darlingfoundation #emorrabeauty #emorra #darling #foundation #makeupaddict #makeupforever #makeuplovers #sayajualmurah #aircushionkorea #produkmalaysiahalal #produkislam

Produk #emorrabeauty dah sampai #uk 😱😱😱.
.
Kan dah cakap, produk #emorra bukan biasa-biasa. Seribu kebaikkan dalam setiap produk okay!
.
Berminat? Whatapps la ataupn DM📱
011.2117.9477
011.2117.9477
011.2117.9477
.
#emorraofficial #serummalaysia #serumterbaik #kukitanjal #tegang #merdekasale #promosimerdeka #freegift

Pengguna skincare dan serum sekaligus!
.
Bukan sis yg cakap ye..tapi yang dah cuba memang berpuas hati! Bukan produk biasa2, #emorra memang luar biasa!
.
Whatapps sis 011.2117.9477
.
#emorraofficial #emorraserum #emorraskincare #emorra #kulitsihat #tanpaprasangka #serummalaysia #skicareset #promosi #salemerdeka #promosimerdeka #merdeka2017

Ternyata ini adalah solution mudah untuk mereka yang mementongkan masa dan kecantikan! Darling DD Air Cushion Foundation dicipta khas untuk wanita moden yang inginkan penutup cela dan berkesan pantas dengan hanya 1 minit!
.
Jangan waswas menggunakan produk kami kerana dijamin halal produk bermutu keluaran bumiputra islam. .
Berkesan menutup cela seawal 1 minit 😘
.
Whatspp admin 017-3668441 sekarang
.
#darlingddaircushionfoundation #darlingddaircushion #darlingfoundation #emorrabeauty #emorra #darling #foundation #makeupaddict #makeupforever #makeuplovers #aircushion #foundation #makeupmurah

Hari kemerdekaan ke 60 semakin hampir...begitu juga dgn tamatnya #promosi untuk semua produk #emorra
.
Jangan tunggu lagi okay!
.
Whatapps sis 011.2117.9477
.
#emorraofficial #emorraglowc #stemcell #kolagen #vitaminc #masalahrambut #rawatankulit #kulitsihat #cantik #sihat #murah #berbaloi

Hai morning...salam isnin..selamat bekerja untuk semua😚
.
Bekerja dengan yakin dan ikhlas ye!
.
Jom dapatkan #emorraskincare pada harga promosi hari ni!!!! #promosi masih lagi berjalan tapi stok terhad sangat sangat..
.
Nak tahu lebih lanjut meh la whatapps.
011.2117.9477
011.2117.9477
011.2117.9477
.
#emorrabeauty #emorra #skincaresets #tanpamerkuri #promosi #sale #online #produkselamat

Beli 3 box dan dapatkan 2 box dengan PERCUMA!
.
Dapatkan #emorra #glowcshine pada harga yang super jimat! Kebaikkan yang berbaloi untuk dimiliki:
.
✔ Menggebukan, menganjalkan kulit.
✔ Mengurangkan pigmentasi , jeragat & melasma
✔ Memudarkan lingkaran gelap bawah mata
✔ Menghilangkan parut & jerawat
✔ Mengurangkan keguguran rambut
✔ Anti penuaan dan kadar anti oksidan yang tinggi
✔ Mengurangkan eczema
✔ Meningkatkan susu badan ✔ Mengurangkan eczema
✔ Meningkatkan susu badan si ibu yang menyusukan anak kecil
dan lain-lain, insyaAllah.
.
Hubungi kami di 👇👇👇.
011.2117.9477
011.2117.9477
011.2117.9477
.
#emorra #emorrabeauty #glowcshine #antipenuaan #eczema #keguguranrambut #susubadan #lingkaranbawahmata #antioksidan #promosi #online #trustedseller

Hai hai haii...
.
Skincare #emorra :
.
~ Mencerah dari dalam
~ Melindungi dari penumbuhan jerawat baru.
~Menjadikan kulit 'glowing' secara natural.
~Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
~Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit wajah.
~Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat.
~Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
~Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
~Mengecilkan pori-pori.
~100% natural base.
.
Whatapps sis.
👇👇👇👇
011.2117.9477
011.2117.9477
011.2117.9477
.
#emorraofficial #emorra #emorrabeauty #emorraskincare #skincaresets #jerawat #pori #matapanda #kulitwajah #gebu #sihat #wanita #remaja #facialcleanser #daycream #nightcream

Testimoni!!!
.
Tengok tu org yg tak suka makan ubat pun jadi suka pada rasa EGC yg rasa buah-buahan..
.
Tak sabar-sabar dia nak peloles!
.
Whatapps sis sekarang utk dapatkan harga promosi!!!
.
011.2117.9477
.
#emorra #emorraserum #emorraglowseries #serum #suppliment #stemcell #vitaminc #freepostage #testimoni #kecantikan #wanita #hanyadirimu #nakcantik #gebugebas

Set combo yang tak akan dapat kat mana2..percayalah!
.
Nak tahu kebaikan serum? .
Whatapps sis taw!
.
011.2117.9477
011.2117.9477
011.2117.9477
.
#emorraofficial #emorra #emorrabeauty #serum #glowcshine #cantikasli #kulitsihat #glowing #remaja #dewasa #sesuaiuntukibumenyusukanbayi #selamatdigunakantanparaguragu

Consume 1sachet sehari selama sebulan dah cantik persis NEELOFAA !
.

Wahhh ! Uolss boleh rasa perubahan slps try 1 Kotak EGCS !
. √ Kulit cantik, gebu dan anjal √ Pudarkan eyebag
√ Kurangkan rambut gugur
√ Kurangkan eczema
√ Menguatkan gigi dan mata lebih bersinar
√ Meningkatkan susu badan
√ Kekalkn kelembapan kulit
√ Kurangkan pigmentasi, jeragat dan melasma
√ Mengawal kulit berminyak
√ Kurangkan kepala berminyak dan kelemumur
√ Menyamaratakan kukit
.

Dah bersedia nak cantik dengan #emorra ?
Whatsapp sis 011.2853.7220

#emorrabeauty
#supplement
#skincaremalaysia
#produkbumiputera
#kosmetik
#cantikgebu
#produkberkesan

Most Popular Instagram Hashtags