#emmamaembongbeautyserum

MOST RECENT

Lebih JIMAT dengan kombo set Emma Maembong Bubble Soap & Emma Maembong Beauty Serum. Harga mampu milik. Serious rugi korang tak cuba.
.
Nak try? Jom whatsapp sekarang!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#EmmaMaembong #EmaVengers #EmmaMaembongBubbleSoap #EmmaMaembongBeautySerum #EmmaMaembongBeautySecret #RahsiaKejelitaanEmma #SabunJerawat #SerumJerawat #TestimoniEMBS #EMBS

Emma Maembong Beauty Serum ❤
.
Emma Maembong Beauty Serum ni dapat menyelesaikan pelbagai masalah di kulit wajah kita seperti kulit kering & kusam. Selain itu, dapat melembabkan kulit wajah, mengawal muka berminyak & memudarkan parut jerawat & jeragat. Yang seronoknya serum ni TAK MELEKIT pun 😊
.
Lagi perfect kalau korang gunakan bersama Emma Maembong Bubble Soap 😉
.
FREE POSTAGE!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#EmmaMaembong #EmaVengers #EmmaMaembongBubbleSoap #EmmaMaembongBeautySerum #EmmaMaembongBeautySecret #RahsiaKejelitaanEmma #SabunJerawat #SerumJerawat #TestimoniEMBS #EMBS

Emma Maembong Bubble Soap ❤
.
Kebaikan Soap :
✔Cocos Nucifrera (coconut oil)
• Mengandungi vitamin E
• Anti oksiden
• Memperbaiki struktur kulit
.
✔Collagen
• Anti penuaan
• Mengurangkan garis halus
• Mencerahkan kulit
• Mengecilkan pori²
• Melembabkan kulit
• Menegangkan & melicinkan kulit
.
✔Punica Granatum fruit extract (delima)
• Tinggi anti oxidant (melebihi acai berry & teh hijau)
• Menghasilkan sel² kulit baru
• Mengandungi vitamin C yang tinggi
• Melindungi kulit dari sinaran UV
• Melembutkan kulit
• Merawat muka berjerawat & berjeragat
• Menghilangkan parut jerawat
.
FREE POSTAGE!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#EmmaMaembong #EmaVengers #EmmaMaembongBubbleSoap #EmmaMaembongBeautySerum #EmmaMaembongBeautySecret #RahsiaKejelitaanEmma #SabunJerawat #SerumJerawat #TestimoniEMBS #EMBS

MUKA BREAKOUT , BERJERAWAT , BERMINYAK ? TAKUT NAK CUBA PRODUK ?
Jangan bimbang dan jangan takut lepas ni. Sebab facial treatment soap and serum ni dapat bantu semua masalah kulit korang. Alhamdulillah dah beribu feedbavk kami terima tau😊 alhamdulillah semuanya sangat sangat positif 😍😍 Tunggu apa lagi whatsapp nana sekarang " 0127093700 " nana nak bagi special price untuk korang ni 🌸

#emavangers #emmamaembongbubblesoap
#emmamaembonglovers
#emmamaembongbeautyserum

Assalamualaikum , Salam maghrib semua 🌸 nak kulit cantik ws nana sekarang tau nana nak bagi special price untuk korang 💖 whatsapp nana sekarang " 0127093700" 😀
Nana sedia bantu korang untuk dapatkan wajah yg cantik menawan giteww 😉😉
#teamemmamaembong #emmamaembongbubblesoap
#emmamaembongbeautyserum

Atasi gastrik dengan ESP 💚💚💚
.
.
💋ESP ( tahan 1-2 bulan)
.
🌸kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸pudarkan parut
🌸mengawal pertumbuhan jerawat
🌸menguatkan akar rambut
🌸mengurangkan keguguran rambut
🌸mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸menghalang penyakit batu karang
🌸kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🌸Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
🌸sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
🌸elakkan kencing manisi
🌸kuatkan ingatan memori
🌸sembuhkan luka
🌸melindungi dan menjaga rahim
🌸menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸mengurangkan risiko kanser payudara
🌸menyokong sistem imunisasi badan
🌸mengandungi protein yang lengkap
.
.
Untuk order dan consultion
Aulamunir
019-456-8312

Lebih JIMAT dengan kombo set Emma Maembong Bubble Soap & Emma Maembong Beauty Serum. Harga mampu milik. Serious rugi korang tak cuba.
.
Nak try? Jom whatsapp sekarang!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#EmmaMaembong #EmaVengers #EmmaMaembongBubbleSoap #EmmaMaembongBeautySerum #EmmaMaembongBeautySecret #RahsiaKejelitaanEmma #SabunJerawat #SerumJerawat #TestimoniEMBS #EMBS

Emma Maembong Beauty Serum ❤
.
Emma Maembong Beauty Serum ni dapat menyelesaikan pelbagai masalah di kulit wajah kita seperti kulit kering & kusam. Selain itu, dapat melembabkan kulit wajah, mengawal muka berminyak & memudarkan parut jerawat & jeragat. Yang seronoknya serum ni TAK MELEKIT pun 😊
.
Lagi perfect kalau korang gunakan bersama Emma Maembong Bubble Soap 😉
.
FREE POSTAGE!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#EmmaMaembong #EmaVengers #EmmaMaembongBubbleSoap #EmmaMaembongBeautySerum #EmmaMaembongBeautySecret #RahsiaKejelitaanEmma #SabunJerawat #SerumJerawat #TestimoniEMBS #EMBS

Emma Maembong Bubble Soap ❤
.
Kebaikan Soap :
✔Cocos Nucifrera (coconut oil)
• Mengandungi vitamin E
• Anti oksiden
• Memperbaiki struktur kulit
.
✔Collagen
• Anti penuaan
• Mengurangkan garis halus
• Mencerahkan kulit
• Mengecilkan pori²
• Melembabkan kulit
• Menegangkan & melicinkan kulit
.
✔Punica Granatum fruit extract (delima)
• Tinggi anti oxidant (melebihi acai berry & teh hijau)
• Menghasilkan sel² kulit baru
• Mengandungi vitamin C yang tinggi
• Melindungi kulit dari sinaran UV
• Melembutkan kulit
• Merawat muka berjerawat & berjeragat
• Menghilangkan parut jerawat
.
FREE POSTAGE!
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#EmmaMaembong #EmaVengers #EmmaMaembongBubbleSoap #EmmaMaembongBeautySerum #EmmaMaembongBeautySecret #RahsiaKejelitaanEmma #SabunJerawat #SerumJerawat #TestimoniEMBS #EMBS

Antara bahan yang terkandung di dalam facial treatment Serum #embs yang mengandungi pelbagai fungsi dan kebaikan. .
.
Oleh itu ia sangat elok untuk korang yang ada masalah jerawat, kulit kusam, sunburn dan jeragat. .
.
Untuk info lebih lanjut, just
Komen pm
Komen pm
Komen pm
.
.
.
#embs #emmamaembong #emmamaembongbubblesoap #emmamaembongbeautyserum #serumjerawat #serumjeragat #sabunjerawat #sabunpemutih #bahansemulajadi #produkkecantikan #buatanmalaysia

Emma nak share satu feedback daripada pengguna #embs. Feedback memang terlampau banyak yg masuk😍Satu-satu Emma akan share ya. 😍😍
.
.
Masalah bintik hitam dan lekuk-lekuk bekas jerawat, alhamdulillah selepas 3 minggu menggunakan facial treatment soap dan serum #embs bintik-bintik hitam dah hilang, lekuk-lekuk bekas jerawat pun dah banyak kurang😍😍 kulit pun semakin cerah 😘😘
.
.
Kesan memang tergantung kepada kulit individu dan pelbagai faktor lain, yang penting kena yakin dan konsisten, insyaAllah akan nampak hasilnya. .
.
Facial treatment soap dan serum ni memang proven membantu beribu dah pengguna di luar sana dalam masalah kulit mereka, malahan sangat berkesan untuk Emma sendiri jugak. .
.
Untuk dapatkan korang just
dm @emma_bubblesoapbeautyserum .
Atau boleh whatsapp 014-5012057 jugak. .
.
#embs #testimoniembs #emmamaembong #serumjerawat #serumjeragat #sabunjerawat #sabunpemutih #jerawat #fattzura #emmamaembongbubblesoap #emmamaembongbeautyserum #produkkecantikan #buatanmalaysia #kurungmoden

Emma nak share satu feedback daripada pengguna #embs. Feedback memang terlampau banyak yg masuk😍Satu-satu Emma akan share ya. 😍😍
.
.
Masalah bintik hitam dan lekuk-lekuk bekas jerawat, alhamdulillah selepas 3 minggu menggunakan facial treatment soap dan serum #embs bintik-bintik hitam dah hilang, lekuk-lekuk bekas jerawat pun dah banyak kurang😍😍 kulit pun semakin cerah 😘😘
.
.
Kesan memang tergantung keoada kulit individu dan pelbagai faktor lain, yang penting kena yakin dan konsisten, insyaAllah akan nampak hasilnya. .
.
Facial treatment soap dan serum ni memang proven membantu beribu dah pengguna di luar sana dalam masalah kulit mereka, malahan sangat berkesan untuk Emma sendiri jugak. .
.
Untuk dapatkan korang just
dm @embs_hq
dm @embs_hq
dm @embs_hq .
Atau boleh whatsapp 017-7030096 jugak. .
.
#embs #testimoniembs #emmamaembong #serumjerawat #serumjeragat #sabunjerawat #sabunpemutih #jerawat #fattzura #emmamaembongbubblesoap #emmamaembongbeautyserum #produkkecantikan #buatanmalaysia #kurungmoden

Antara bahan yang terkandung di dalam facial treatment Serum #embs yang mengandungi pelbagai fungsi dan kebaikan. .
.
Oleh itu ia sangat elok untuk korang yang ada masalah jerawat, kulit kusam, sunburn dan jeragat. .
.
Untuk info lebih lanjut, just
dm @embs_hq
dm @embs_hq
dm @embs_hq .
.
Atau blh whatsapp 017-7030096
.
.
#embs #emmamaembong #emmamaembongbubblesoap #emmamaembongbeautyserum #serumjerawat #serumjeragat #sabunjerawat #sabunpemutih #bahansemulajadi #produkkecantikan #buatanmalaysia

💋ESP ( tahan 1-2 bulan)
.
🌸kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸pudarkan parut
🌸mengawal pertumbuhan jerawat
🌸menguatkan akar rambut
🌸mengurangkan keguguran rambut
🌸mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸k
🌸menghalang penyakit batu karang
🌸kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🌸Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
🌸sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
🌸elakkan kencing manisi
🌸kuatkan ingatan memori
🌸sembuhkan luka
🌸melindungi dan menjaga rahim
🌸menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸mengurangkan risiko kanser payudara
🌸menyokong sistem imunisasi badan
🌸mengandungi protein yang lengkap
.

HARGA POSTAGE SHAKLEE SEMENANJUNG, SABAH & SARAWAK ================
🎏 Semenanjung

Kalau 1 ESP sahaja sebab berat - RM 12
Kalau 1 or max 3 vitamin - RM 8
Kalau ada ESP & lain lain vitamin (max 7 vitamin) - RM 12
* Kalau lebih kena buat 2 packaging lagi 🎏 Sabah & Sarawak

Kalau 1 ESP sahaja sebab berat - RM17
Kalau 1 vitamin or max 3 vitamin - RM 10
Kalau ada ESP & lain lain vitamin (max 7 vitamin) - RM17
* Kalau lebih kena buat 2 packaging lagi

NAK KULIT CANTIK TANPA JERAWAT ‼️???
.
Mudah je, gunakan emmamaembongbubble soap dan beauty serum tau😘
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#EmmaMaembong #EmaVengers #EmmaMaembongBubbleSoap #EmmaMaembongBeautySerum #EmmaMaembongBeautySecret #RahsiaKejelitaanEmma #SabunJerawat #SerumJerawat #TestimoniEMBS #EMBS

NAK KULIT CANTIK TANPA JERAWAT ‼️???
.
Mudah je, gunakan emmamaembongbubble soap dan beauty serum tau😘
.
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
Whatsapp : 0183634585
.
#EmmaMaembong #EmaVengers #EmmaMaembongBubbleSoap #EmmaMaembongBeautySerum #EmmaMaembongBeautySecret #RahsiaKejelitaanEmma #SabunJerawat #SerumJerawat #TestimoniEMBS #EMBS

Most Popular Instagram Hashtags