[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#elysian

75160 posts

TOP POSTS

#flashback to being surrounded in this floral mess while designing my first @KOECSH Bridal Collection in collaboration with @vanrajzaveri Fine Jewels ❀️ .
.
SWIPE LEFT to see the collection and a fun behind the scenes of the shoot!
#Elysian #KoΓ«csh #KoecshBride #love
.
.
@rohanshrestha @soldvp_ @rosbelmonte @trusha339

Even the smallest actions are steps in the right direction πŸ’œ
#wgirl πŸ’œ #elysian #elysianjewellery #thatslifegr

HOOD favorite πŸ‘€: @jaycritchrichforever

Are you watching the sunset? #santorini #elysian #cat #sunset

SEHUN-SSI WHY YOU LOOKING ON THE FLOOR???? SEULGI BESIDE YOU

#Seulhun #elysian #sehunssi #inginkugarukmukasehunssi #pretlahsehunssi

Just one word... #ELYSIAN.. β˜ΊοΈπŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ‘”

Announcement with a PRICELESS teaser
#newmusic #elysian
#instamusic #teaser
#Nightoutmp3

Post-workout #skincare routine to get my skin hydrated and happy πŸ™Œ
.
@maycoopmy raw sauce
@isclinical pro heal advance
@lamer lifting eye serum
@deciem squalane
@aveseena essential radiance serum and ageless perfection cream
@elysian.nyc delorean primer .
#skinproducts #skincarelover #skincareroutine #skincareluxury #elysian #deloreanprimer #maycoop #rawsauce #isclinical #prohealserumadvance #deciem #squalane #aveseena #essentialradianceserum #agelessperfectioncream

MOST RECENT

RUBY SKINCARE SERIES
.
Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.
.
Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak elysian je. .
Setelah proses R&D siap dan kami mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. .
Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.
.
Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:
.
1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. .
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan tidak mengandungi paraben.
.
3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.
.
4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.
.
5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. .
Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

RUBY SKINCARE SERIES
.
Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.
.
Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak elysian je. .
Setelah proses R&D siap dan kami mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. .
Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.
.
Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:
.
1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. .
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan tidak mengandungi paraben.
.
3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.
.
4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.
.
5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. .
Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

RUBY SKINCARE SERIES
.
Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.
.
Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak elysian je. .
Setelah proses R&D siap dan kami mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. .
Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.
.
Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:
.
1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. .
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan tidak mengandungi paraben.
.
3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.
.
4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.
.
5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. .
Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

RUBY SKINCARE SERIES
.
Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.
.
Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak elysian je. .
Setelah proses R&D siap dan kami mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. .
Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.
.
Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:
.
1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. .
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan tidak mengandungi paraben.
.
3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.
.
4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.
.
5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. .
Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

RUBY SKINCARE SERIES
.
Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.
.
Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak elysian je. .
Setelah proses R&D siap dan kami mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. .
Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.
.
Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:
.
1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. .
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan tidak mengandungi paraben.
.
3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.
.
4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.
.
5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. .
Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

RUBY SKINCARE SERIES
.
Ruby Skincare Series merupakan produk kedua keluaran Elysian Beauty selepas fenomena Elysian Booster Serum.
.
Selepas Elysian Booster Serum mengumpulkan pengguna setia yang tersendiri. Mereka dah mula yakin dan setia dengan produk Elysian Beauty dan seterusnya permintaan untuk set penjagaan semakin hari semakin meningkat. Tak nak cari lain dah. Nak elysian je. .
Setelah proses R&D siap dan kami mendapat pengiktirafan untuk kolaborasi dengan institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mentah dalam formulasi Ruby skincare. Maka, terhasil lah set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES collaborate bersama RAHN SWITZERLAND. .
Sebelum Ruby Skincare dipasarkan, sebanyak 100 set sampel telah di edarkan kepada pengguna dan hampir 90% memberikan feedback yang positif. Seterusnya Ruby Skincare mula dipasarkan dan sehingga sekarang telah mengumpul ribuan feedback pengguna berjaya.
.
Keunikan set penjagaan lengkap wajah RUBY SKINCARE SERIES:
.
1. Lengkap dengan Cleanser, toner, day cream dan night cream. .
2. Bersifat natural tanpa bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury, hydroquinon dan tidak mengandungi paraben.
.
3. Mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN di Switzerland yang membekalkan bahan bahan mental dalam produk Ruby Skincare Series.
.
4. Mengandungi bahan aktif yang terbaik untuk memberi kesan yang maksimum pada kulit.
.
5. Bersifat "water based" di mana, kulit dapat menyerap semua nutrient dalam setiap produk kerana kandungan air melarutkan nutrient dan meresap ke dalam kulit. .
Produk Ruby tidak menjanjikan kesan yang terlalu cepat. Tapi dengan penggunaan yang konsisten dan teratur, hari demi hari akan nampak hasilnya.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

❀️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
🌷 Tahan sehingga 9 jam.
🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif 🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
🌷 Mencerahkan kulit secara sekata
🌷 Membantu mengecutkan jerawat
🌷 Membantu memudarkan jeragat 🌷 Melembapkan kulit semasa make up
🌷 Tidak berminyak.
🌷 Mudah dicuci dan halal
🌷 Tidak bercapuk
.
Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

❀️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
🌷 Tahan sehingga 9 jam.
🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif 🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
🌷 Mencerahkan kulit secara sekata
🌷 Membantu mengecutkan jerawat
🌷 Membantu memudarkan jeragat 🌷 Melembapkan kulit semasa make up
🌷 Tidak berminyak.
🌷 Mudah dicuci dan halal
🌷 Tidak bercapuk
.
Lengkap dengan 3 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

SERUM FOUNDATION
.
1. Ekstrak pudina/peppermint
- mencerahkan dan melembapkan kulit, mengecutkan jerawat dan ruam,allergic. Anti bakteria pada kulit, memberikan rasa selesa pada kulit. Menghalang pori pori tersumbat,mengawal minyak berlebihan. .
2. Minyak argan
Membuat make up tahan sehingga 12 jam, menganjalkan kulit, melembapkan kulit dan membuat kulit bersinar, memberi perlindungan pada kulit dari radikal bebas (asap,habuk), sesuai untuk kegunaan harian.
.
3. Apricot Kernel oil
Menjadikan kulit bersinar, melembapkan kulit, merawat kulit dengan vitamin dan mineral. Menghilangkan garis garis halus,menghilangkan parut.
.
4. Vit C & E
Mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinaran uv,menstabilkan sebum kulit dan mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

SERUM FOUNDATION
.
1. Ekstrak pudina/peppermint
- mencerahkan dan melembapkan kulit, mengecutkan jerawat dan ruam,allergic. Anti bakteria pada kulit, memberikan rasa selesa pada kulit. Menghalang pori pori tersumbat,mengawal minyak berlebihan. .
2. Minyak argan
Membuat make up tahan sehingga 12 jam, menganjalkan kulit, melembapkan kulit dan membuat kulit bersinar, memberi perlindungan pada kulit dari radikal bebas (asap,habuk), sesuai untuk kegunaan harian.
.
3. Apricot Kernel oil
Menjadikan kulit bersinar, melembapkan kulit, merawat kulit dengan vitamin dan mineral. Menghilangkan garis garis halus,menghilangkan parut.
.
4. Vit C & E
Mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinaran uv,menstabilkan sebum kulit dan mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat.
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

Siyes budak pun boleh guna lip matte ni?
.
Betul..Treatment matte lip cream ni selamat digunakan untuk anak anak juga..
.
❌NO PLUMBUM
❌NO PARABEN
.
Dirumus dengan 4 bahan aktif utama dalam Treatment matte Elysian Cosmetic: .
1. Shea butter (melembapkan bibir)
.
2. Argan oil ( melembap dan mungilkan bibir)
.
3. Minyak Habbastussauda (memerahkan dan menghaluskan bibir secara semulajadi )
.
4. Vit E (merawat bibir yang kering dan hitam)
.
Ingat tau, semakin guna setiap hari.. Semakin bibir cantik, lembap, halus dan kemerahan secara semulajadi. Walaupun selepas mencuci bibir.😘
.
Jom whatsapp kak manna untuk dapatkan lip matte yang super duper best ni...
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

TREATMENT MATTE LIP CREAM
.
πŸ’‹Anti bibir kering
πŸ’‹Tahan sehingga 9 jam
πŸ’‹Bau wangi
πŸ’‹Dirumus dari 4 bahan aktif utama dalam Treatment matte Elysian Cosmetic: .
1. Shea butter (melembapkan bibir)
.
2. Argan oil ( melembap dan mungilkan bibir)
.
3. Minyak Habbastussauda (memerahkan dan menghaluskan bibir secara semulajadi )
.
4. Vit E (merawat bibir yang kering dan hitam)
.
Ingat tau, semakin guna setiap hari.. Semakin bibir cantik, lembap, halus dan kemerahan secara semulajadi. Walaupun selepas mencuci bibir.😘
.
Jom whatsapp kak manna untuk dapatkan lip matte yang super duper best ni...
.
Whatsapp for fast respon.
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
πŸ“²0195908600
.
Fast action , fast result..

Most Popular Instagram Hashtags