[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#elysian

84425 posts

TOP POSTS

General views taken at #Elysian Rock lookout at #leura #NSW #australia

EXO looking at RV

But

When seulgi comes nearly

Sehun be like: "Ok she's come, don't look at her"

As always and forever always when Seulgi around him 😅😅😅 ©tenten88 blog
#seulhun #Elysian

This is artwork “Elysian” She’s available as Original (Just one!) in 100x70 cm and as Limited Edition Print in different sizes. See her here 👉🏻 http://bit.ly/elysian-wendybuiter

Limited Edition Prints get customised by a-touch-of-paint so each print is unique! 🎨

Since Limited Edition prints are made on-demand and then get a personal touch, the process will take some time and you'll recieve your print order within approximately 3 weeks.
Prevent stress and order your Holiday Art Gifts on time, before it’s to late!
Make this a year to remember with the Gift of Art. Give your loved one(s) a unique artwork that they will treasure. A piece that'll make someone smile 🙂
www.wendybuiter.com

#Elysian torsos attached then De-hunched. Thank #god for the #hairdryer! #scifiwargamers #painting #hobby

バロー文化ホール。
馴染みのある名前なら文化会館。

ロビーコンサート無事に終了!! ここが山場だったなぁー

あまりこんなことは言いたく無いんだけど、体調最悪な中なんとかやりきった!演奏した記憶がございません(゚∀゚)

でもたくさん盛り上がってたし、お客さんもたくさん。

生徒の子達もすごく喜んでくれたからよかったな!! まだ年末までは気が抜けないけど早く本調子に戻そう!! 皆さま助けてくれてありがとうございました。

またやりましょう!

#バロー文化ホール
#elysian
#vg
#dividedbythirteen

MOST RECENT

Elysian Bifrost Winter Ale ABV 7.6%
Brewed in #seattle by @elysianbrewing this seasonal winter Ale is comforting. When I poured this, it had floral aromatics with a small hint of toffee. When I tasted this "comfort beer" it was inviting with its piney sweet, candied apple or pineapple flavors, moving to more Carmel and toffee notes mixed with a wonderful malt taste. This really wasn't so much of a bitter hoppy beer as it was malty and smooth. I would have another few rounds of this. Really a great holiday, winter time beer. 👍🏼
.
.
.
.
#winter #beerlovers #beerlover #beerbelly #comfortbeer #amberlager #ale #winterale #elysian #privatebar #beersoftheworld #frosty #stayfrosty #beerme #craftbrew #goodtothelastdrop #neonmoon #malty #malt #bier

“You can't be different for different's sake, and this doesn't always work, but you have to separate yourself from the normal read. Of course, it has to be truthful. If it's not truthful, don't waste your time.”-Brad Pitt
Be different for yourself and not for the sake of being different. Be true to yourself and to others and don’t let society change you into something you’re not #wanderlust #Elysian #nature #tree #leaves #green #you #cant #different #sake #work #separate #normal #read #truthful #waste #time #bedifferent #betrue #society #change

Parut terkena minyak panas pun hilang.
.
Biasa dah wanita ni kalau terkena minyak panas.. Iron...
.
Takkan nak biar je penuh parut. No no no.
.
Bole je terus sapukan Serum Booster pada parut setiap hari.
.
Lagi bagus.. Tanpa bahan kimia berbahaya. Parut pun cepat kering dan hilang.
.
Sebab tu parut jerawat pun mudah hilang. Sebab kandungan formulasi liftonin® xpert dalam serum booster ni, memang pantas untuk menghilangkan parut... Memang tugas formulasi liftonin® xpert ni untuk menghasilkan permukaan kulit yang baru dan bersih😍
.
.

Dan paling penting selamat tanpa bahan kimia berbahaya😊
.
Dm atau Whatsapp
📱📱📱0106619475
.
🚗cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam,

NAK JANA EXTRA INCOME?..NAK BANTU KEWANGAN KELUARGA??..TAPI TAK TAHU MACAM MANA?
.
PENDAFTARAN DROPSHIP DIBUKA KEPADA SEMUA PELAJAR, SURI RUMAH, PENJAWAT AWAM DAN SWASTA YANG INGIN MENCARI DANA TAMBAHAN
.
🔅DROPSHIP
✅Yuran RM 50 sahaja seumur hidup
✅FREE sampel Elysian Booster Serum
✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan
✅Keuntungan yang berbaloi
✅Boleh jana sale sehingga RM 5,000 sebulan jika betul-betul komited.
✅Produk laku keras.
✅FREE online coaching & marketing
✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁.
.
❌Tidak perlu pegang stok
❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang.
❌Tak perlu packing barang
❌Tak dikenakan GST.
.
⚡️JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 010-6619475 to order.
-
🚗COD: SELURUH DAERAH BATU PAHAT

Elysian ni ada set lengkap ke?
.
Jawapannya, ada!
.
Set lengkap penjaan kulit Elysian Skincare dah cukup dengan pencuci, serum, krim malam dan krim siang. Siap ada Serum foundation😍
.
Untuk waktu siang dan malam.. Guna set lengkap Elysian skincare je dah cukup.
.
Apa ada dalam Elysian Skincare?
.
1. Deep Gel Cleanser
2. Booster Serum
3. Brightening night cream
4. Protect & support cream spf35
.
Nak lagi cantik sepanjang hari? .
Wajib guna Serum Foundation Elysian Cosmetic yang akan buat kulit cerah dan glowing sepanjang hari.
.
Sambil tu dapat kesan serum yang membantu kulit jadi lebih cerah, kecutkan jerawat, pudar kan parut dan jeragat.
.
Cukup guna ni.. Dah lengkap la tu!
.
Wajib guna secara konsisten tau. Baru lah dapat hasil yang terbaik👍
.
Dm atau Whatsapp
📱📱📱0106619475
.
🚗cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam

RM60 untuk sebotol serum foundation Elysian Cosmetic boleh bagi look super model macam ni?
.
Jangan tak caya yuols!
.
Serius tertutup segala cela parut dan kedutan di wajah.
.
Paling penting kandungan serum dalam foundation ni dapat atasi masalah kulit.
.
#beautiful #beauty #skincare #skincarewhitening #skincarenatural #skincarenomercury #skincareroutine #elysian #elysianserum #elysianserummurah #elysianserumfoundation #elysianmurah #elysianbeauty #elysianproduct #elysianskincare #naturalbeauty #naturalproducts #naturalserum #serumwhitening #foundation #foundationliquid #skincarebest #bazaarpaknil #onlineshopping #onlinebeauty #onlineskincare #beauty #serum #whitening

TUNGGU STOK MENDARAT! DIJANGKA MINGGU DEPAN STOK BAKAL SAMPAI AKAN JADI HURU HARA. GARA GARA PUTUS STOK BEBERAPA HARI NI😭
.
Code light memang jadi pujaan mojoriti customer. Last batch beribu ribu botol habis dalam masa 2 minggu je!
.
Semua dah yakin dengan kehebatan serum foundation ni.
.
Yang pasti bukan foundation biasa biasa yang hanya sorok parut je. Tak nak lah masa makeup cantik, dah buang make up. Kantoi muka penuh parut jerawat.
.
Bukan sekadar foundation biasa, tetapi foundation yang ada kandungan serum yang bole merawat kulit wajah. Membantu memudarkan jeragat, kecutkan jerawat dan sangat sesuai untuk kulit senstive.
.
#beautiful #beauty #skincare #skincarewhitening #skincarenatural #skincarenomercury #skincareroutine #elysian #elysianserum #elysianserummurah #elysianserumfoundation #elysianmurah #elysianbeauty #elysianproduct #elysianskincare #naturalbeauty #naturalproducts #naturalserum #serumwhitening #foundation #foundationliquid #skincarebest #bazaarpaknil #onlineshopping #onlinebeauty #onlineskincare #beauty #serum #whitening

Customer kata " bahagia je bangun tdo tengok muka dah putih"
.
.
Punya lah gembira customer ni sebab dah cantik dengan Elysian Booster Serum.
.
Waktu tidur adalah waktu paling terbaik guna serum tau. Semasa tidur tulah kulit kita bekerja. Sebab tu perlukan tidur yang cukup dan skincare yang terbaik perlu digunakan sebelum tidur.
.
.
Bangun pagi.. Lepas guna serum booster ni. Kulit yang gelap, kusam, berjerawat dah jadi cerah, berseri dan jerawat pun kecut!
.
Penangan produk tempatan dengan standard antarabangsa bukan calang calang tau. Ditambah dengan formulasi magik dari switzerland. Cellactive® white dan liftonin xpert
.
.
Dijamin kulit cerah, anjal dan lebih muda dengan Elysian Booster Serum
.
.
Elysian Booster Serum hanya RM85. Tahan untuk 1-2 bulan bergantung pada penggunaan 😉
.
.
Wassap kakmora 0174500367 untuk free consultation.

"SERUM NI BERBEZA DENGAN SERUM LAIN YANG YIQ PERNAH PAKAI. TAK SANGKA BOLE JADI CEROHHHH GINI'"
.
.
Lelaki sekali guna kesan memang wow. Sebab lelaki ni tak banyak sangat guna macam macam produk sebelum ni. Jadi,kesan cepat jer. Customer ni dalam seminggu guna set basic dah nampak kesan tau.
.
.
Untuk lelaki memang kakmora suggest guna set basic dah cukup. Sebab sangat mudah nak pakai.. Dan ringkas. Tetapi kesan dia memang WOW!
.
Sampai tak sangka muka sendiri boleh jadi cerah macam ni? Hehe. .
.
So.. Yang mana ragu ragu nak guna Elysian.. Takut produk repacking atau rebranding ke.. Bole try Set Basic je dulu. Dah guna sendiri.. Dah rasa kesannya.. Dah rasa teksture.. Baru lah sambung dengan full set.
.
Atau nak suami #kekasihhalal masing masing guna.. Hadiah kan lah set basic ni. Orang lelaki setakat kita suruh dia jaga kulit memang tak dengar sangat. Kita sebagai isteri kena hadiah kan untuk suami. Hehe.

Sebenarnya tak susah pon nak cantik dan flawless cmni yang penting jangan tinggal EBS! .
.
.
EBS ni ialah Elysian booster serum. Rata rata wanita lebih suka pakai krim malam sahaja berbanding serum
.
.
Disebabkan Molekul Serum Booster molekul yang sangat kecil ia memudahkan penyerapan serum terus ke dalam kulit
.
.
Sebab tu lepas sapu serum booster pada kulit, tak sampai 5 saat serum dah meresap. Terus kulit rasa tegang dan lembap. Sejuk je tau! .
.
Nak lagi Best letak booster serum ni dalam peti ais. Lepas tu sebelum tidur terus calit kat muka. Akan rasa sejumm dan beri soothing effect pada wajah. Memang best sangat!
.
.
Selain itu, Kehebatan Serum Booster kerana formulasi cellactive® white untuk cerahkan kulit dan formulasi liftonin® xpert untuk kulit kendur dan tua sebelum usia. Bukan setakat formulasi yang berkualiti dari saintis antarabangsa je tau!
.
.
Yang dah guna faham lah
.
.
Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa.

PRODUK KAMI TAK JANJIKAN BULAN DAN BINTANG SEAWAL BERAPA HARI PUN. FAKTA KATA, RESPOND PADA KULIT BERBEZA. BARU LAHHH SELAMAT!
.
Serius kami kata.... Ada orang kesan 3 hari pori pori dah tertutup. Ada orang yang sebulan baru ada kesan parut makin menipis dan kulit lembap. Yang penting kesan tu ada.. Cepat atau lembat kena konsisten!
.
Pengalaman kami guide customer yang kulit bermasalah teruk, memang ambik masa ada yang sehingga 3 bulan. Tapi customer puas hati. Sebab katanya tak sama macam produk yang duk guna sebelum ni. Sebelum ni guna kejap je dah cntik.. Jerawat kecut.. Tapi bila stop kulit jadi sangat teruk.
.
Beza dengan Elysian ni.. Biarkan lambat asal selamat. Kesan pencerahan pun secara semulajadi. Selesa je guna.
.
Bila terlupa nak guna 2,3 hari.. Kulit maintain ke. Takda sebarang jerawat yang naik. Kulit tak rasa pedih.
.
So, kalau nak cantik dengan selamat dan produk yang terbukti berkesan dengan ribuaj feedback pengguna.. Kena guna Elysian FULL SET RUBY DAN BOOSTER SERUM. Kesan berganda!
.
Dm atau Whatsapp
📱📱📱0106619475
.
🚗 cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam

feedback dr pengguna #elysian booster serum..."masalah kulit kering dan berbintik merah Beransur Pulih" alhamdulillah.... Rawat mslah kulit anda dgn elysian skincare..selamat mencuba
#elysianboosterserum #natureproduct #selamatdansuci

COD Tumpat/kota bharu/wakaf bharu/pengkalan kubur/chiku 3 gua musang

postage seluruh malaysia

www.wasap.my/60179860415

Naturally nourished #santoriniskin

Antara kelebihan serum foundation. Ramai yang suka sebab Serum Foundation ni sangat ringan. Dan tak menutup liang pori tau.
.
Tapi coverage yang best mampu tutup segala parut dan kekurangan di wajah.
.
Ringan dan full coverage. Best ke sangat best?
.
#beautiful #beauty #skincare #skincarewhitening #skincarenatural #skincarenomercury #skincareroutine #elysian #elysianserum #elysianserummurah #elysianserumfoundation #elysianmurah #elysianbeauty #elysianproduct #elysianskincare #naturalbeauty #naturalproducts #naturalserum #serumwhitening #foundation #foundationliquid #skincarebest #bazaarpaknil #onlineshopping #onlinebeauty #onlineskincare #beauty #serum #whitening

Bukan sorang dua yang dah review serum foundation Elysian Cosmetic ni tau.
.
Review dari customer tersayang takyah cerita. Memang dah terlalu banyak.
.
Dah ramai yang review.
.
Dengar cerita @syafiqahaina sangat berpuas hati dengan serum foundation ni.
.
So yuols, jom try sebotol dan bagi peluang pada kulit anda rasa manfaat dari serum foundation ni sendiri.
.
#beautiful #beauty #skincare #skincarewhitening #skincarenatural #skincarenomercury #skincareroutine #elysian #elysianserum #elysianserummurah #elysianserumfoundation #elysianmurah #elysianbeauty #elysianproduct #elysianskincare #naturalbeauty #naturalproducts #naturalserum #serumwhitening #foundation #foundationliquid #skincarebest #bazaarpaknil #onlineshopping #onlinebeauty #onlineskincare #beauty #serum #whitening

hermoso y creativo ; inspirado divinamente ; pacífico y perfecto #elysian #tumblrdictionary

Customer kata " bahagia je bangun tdo tengok muka dah putih"
.
Punya lah gembira customer ni sebab dah cantik dengan Elysian Booster Serum.
.
Waktu tidur adalah waktu paling terbaik guna serum tau. Semasa tidur tulah kulit kita bekerja. Sebab tu perlukan tidur yang cukup dan skincare yang terbaik perlu digunakan sebelum tidur.
.
.
Bangun pagi.. Lepas guna serum booster ni. Kulit yang gelap, kusam, berjerawat dah jadi cerah, berseri dan jerawat pun kecut!
.
Penangan produk tempatan dengan standard antarabangsa bukan calang calang tau. Ditambah dengan formulasi magik dari switzerland. Cellactive® white dan liftonin xpert
.
.
Dijamin kulit cerah, anjal dan lebih muda dengan Elysian Booster Serum.

"SERUM NI BERBEZA DENGAN SERUM LAIN YANG YIQ PERNAH PAKAI. TAK SANGKA BOLE JADI CEROHHHH GINI'"
.
.
Lelaki sekali guna kesan memang wow. Sebab lelaki ni tak banyak sangat guna macam macam produk sebelum ni. Jadi,kesan cepat jer. Customer ni dalam seminggu guna set basic dah nampak kesan tau.
.
.
Untuk lelaki memang kakmora suggest guna set basic dah cukup. Sebab sangat mudah nak pakai.. Dan ringkas. Tetapi kesan dia memang WOW!
.
Sampai tak sangka muka sendiri boleh jadi cerah macam ni? Hehe. .
.
So.. Yang mana ragu ragu nak guna Elysian.. Takut produk repacking atau rebranding ke.. Bole try Set Basic je dulu. Dah guna sendiri.. Dah rasa kesannya.. Dah rasa teksture.. Baru lah sambung dengan full set.
.
Atau nak suami #kekasihhalal masing masing guna.. Hadiah kan lah set basic ni. Orang lelaki setakat kita suruh dia jaga kulit memang tak dengar sangat. Kita sebagai isteri kena hadiah kan untuk suami. Hehe.

Elysian Treatment Lipmatte 💋
Cepat2.. Tengah sales ni.. Kaler letopsss sgt tau 😍

#elysian agent Taiping
#im wearing sweety pink Lipmatte 💋

Sebenarnya tak susah pon nak cantik dan flawless cmni yang penting jangan tinggal EBS! .
.
.
EBS ni ialah Elysian booster serum. Rata rata wanita lebih suka pakai krim malam sahaja berbanding serum
.
.
Disebabkan Molekul Serum Booster molekul yang sangat kecil ia memudahkan penyerapan serum terus ke dalam kulit
.
.
Sebab tu lepas sapu serum booster pada kulit, tak sampai 5 saat serum dah meresap. Terus kulit rasa tegang dan lembap. Sejuk je tau! .
.
Nak lagi Best letak booster serum ni dalam peti ais. Lepas tu sebelum tidur terus calit kat muka. Akan rasa sejumm dan beri soothing effect pada wajah. Memang best sangat!
.
.
Selain itu, Kehebatan Serum Booster kerana formulasi cellactive® white untuk cerahkan kulit dan formulasi liftonin® xpert untuk kulit kendur dan tua sebelum usia. Bukan setakat formulasi yang berkualiti dari saintis antarabangsa je tau!
.
.
Yang dah guna faham lah
.
.
Elysian, produk tempatan dengan standard antarabangsa.

RAWAT KESAN GIGITAN SERANGGA DENGAN BOOSTER SERUM.
.
Haaa...ni sis nak tnjuk...sis ni salalu hiking taw...segala jenis serangga lah sis selalu kena gigit...TAPI, yang paling menyampah kalau Pacat gigit sis....bekas dia tuuu...bercinta sis nak rawat! Pacat ni lain sikit ea kesan gigitan dia...tempat gigitan tu akan gatal n berair...bila dh kering pn, kalau tersentuh sikit, alamat berair balik lah.😿😿
.
Sebelum ni dah macam² sis letak ok..dari krim kat farmasi sampai lah essential oil..haha..tak jalan jugak!! Kering, berair blk...kering berair blk.
.
Last 2 weeks sis saje² try letak Booster Serum ni..sbb klau kulit ekzyma pn bley kn..so, sis try ke lah...after 8 hari, Voila!! Bekas gigit tu kering n kecut taw!!😍😍
.
Serius sis expect pn Booster serum ni boleh bg kesan mcm ke atas kesan gigitan Pacat ni. Kalau jerawat kat muka lg lah...2-3 hari jerawat dh kecut & kering taw.
.
Skrg ni sis apply serum ni jugak kat parut² lama...mmg nmpak makin pudar taw. Senang lah kerja sis skrg...1 botol Booster Serum dpt rawat mcm²...hihi.
.
Jom dapatkan #boosterserum# elysian.

Wsap📲 0195621862

#elysianskincareseries#elysiancosmetics#skincare#elysian#foundation#elysianbangi#elysiankajang#elysianputrajaya#elysianserdang#elysianserum#serumfoundation#serum#foundation#kulitcerah#merawatkulit#setbasicruby#setruby#ruby#kuliflawless#bebasjerawat#breakout#kulitbreakout#nakcantik#mukabreakout#elysianserum#elysiancleanser#

Siapa yang ada masalah seperti di atas ni ❓❓❓ Haa kini tak perlu risau sebab #elysianboosterserum ni mampu merawat masalah anda tu 🤗 Jum cantik bersama #Elysian

Cepat dm or wasap sis (0192778315) untuk dapatkan free beauty consultant 😘

#agentwanted
#dropshipwanted
#elysianboosterserum
#elysiankuantan

Ini betul2 peminat tegar Elysian Booster serum ni !
.
.
Sampaikan nak makan pon sempat lagi snap gambar. Hanya yang dah pakai jer tau berapa Best dan powermya serum kita ni
.
.
Kecik kecik cili padi hokeyy. Cubaa jomm! 💃💃
.
.
RM85 jurr. Tahan 1-2 bulan tauu. Jimat kan?

Comel je kan booster serum kita ni? Senang lah nak bawak pi mana2 sebab comel lote jer 😍😍

KELEBIHAN ELYSIAN BOOSTER SERUM
1. Mencerahkan kulit wajah
2. Mengatasi masalah tanda tanda penuaan pada wajah
3. Membantu memudarkan parut
4. Membantu memudarkan jeragat/melasma.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Menghilangkan masalah Sunburn.
7. Mengatasi masalah kulit rosak akibat tersalah guna produk yang mengandungi
bahan bahan kimia berbahaya.
8. Mengtasi masalah ruam, eczema, allergic.
9. Menguarangkan masalah pori pori terbuka dan parut berlubang.
10. Mengurang lingkaran gelap bawah mata dan eye bag.
11. Melembapkan kulit.
12. Menganjalkan kuli wajah.
13. Membantu mengecutkan oil seed.
14. Membantu mengurangkan whitehead dan black head.
15. Selamat digunakan oleh bayi dan ibu mengandung.
16. Menghilangkan ruam lampin pada bayi .
17. Memberi kesan kelegaan pada kulit yang sensitive.
18. Membantu menganjalkan kulit.
19. Membuat kulit wajah lebih berseri dan tidak kusam kerana nutrient yang
lengkap dari Elysian Booster Serum
.
.
EBS cuma RM85 tahan untuk 1-2 bulam bergantung pada penggunaan 😍😍

Memperkenalkan Elysian Booster Serum yang sentiasa hot selling setiap bulan !
.
.
Yang dah cuba Booster serum kita pasti akan makin jatuhh chintaa dengan Elysian .
.
Bila apply je di wajah terus rasa sejukk, ringam dan sangat mudah meresal disebabkan serum kita ni waterbased 😉
.
.
Palinh Best ialah booster serum satu satunya serum di Malaysia yang menggunakan formulasi bertaraf antarabangsa yang dihasilkan oleh saintis saintis pakar dari institusi RAHN di Switzerland iaitu Cellactive ® white lebih kepada untuk mencerahkan wajah dan bersihkan wajah dari jeragat, parut dan jeragat. Manakala formulasi Liftonin ® xpert digunakan khas untuk beri kesan anti aging pada wajah .
.
Jadi sekarang ni uols nampak sendiri kan rata2 testimoni yang kakmora share semuanya sangat2 happy sebab dapat kulit yang cantik dan bersih lepas pakai booster SERUM kita
.
.
Ingat natural, Ingat Elysian
Jom cuba tanpa was was lagi 👍👍

Memperkenalkan Elysian Booster Serum yang sentiasa hot selling setiap bulan !
.
.
Yang dah cuba Booster serum kita pasti akan makin jatuhh chintaa dengan Elysian .
.
Bila apply je di wajah terus rasa sejukk, ringam dan sangat mudah meresal disebabkan serum kita ni waterbased 😉
.
.
Palinh Best ialah booster serum satu satunya serum di Malaysia yang menggunakan formulasi bertaraf antarabangsa yang dihasilkan oleh saintis saintis pakar dari institusi RAHN di Switzerland iaitu Cellactive ® white lebih kepada untuk mencerahkan wajah dan bersihkan wajah dari jeragat, parut dan jeragat. Manakala formulasi Liftonin ® xpert digunakan khas untuk beri kesan anti aging pada wajah .
.
Jadi sekarang ni uols nampak sendiri kan rata2 testimoni yang kakmora share semuanya sangat2 happy sebab dapat kulit yang cantik dan bersih lepas pakai booster SERUM kita
.
.
Ingat natural, Ingat Elysian
Jom cuba tanpa was was lagi 👍👍

Percaya lah jerawat & parut boleh hilang sekelip mata ! .
.
Semua ni asbab mencalit ELYSIAN Booster Serum (ESB) secara konsisten .
.
Paling Best walaupun produk kita natural tapi kami menggunakan bahan aktif yang diimport khas dari RAHN di Switzerland
.
.
Sebab tu jangan pelik kalau rata2 feedback yang kami terima selepas memakai EBS sangat2 Best tau .
.
Jerawat juga boleh kecut sebab kita ada gunakan witch hazel water yang akan bantu bunuh bakteria yang menyebabkan masalah jerawat. Hasilnya jerawat akan mudah kecut. Kemudian baru kita bantu pudarkan masalah parut jerawat dan mencerahkan wajah secara smulajadi
.
.
Semua ni of course perlukan consistency yang sangat tinggi. Ingat bila kita gunakan produk natural of course kesannya lambat sikit berbanding dengan produk yang ada mercury atau chemical yang merbahaya pada wajah .
.
Tapi biarlah kita dapatt kesan yang lambat lagi selamat. Kita nak pakai kulit kita ni lama buakn setahun dua. Setuju x?

Memperkenalkan Elysian Booster Serum yang sentiasa hot selling setiap bulan !
.
.
Yang dah cuba Booster serum kita pasti akan makin jatuhh chintaa dengan Elysian .
.
Bila apply je di wajah terus rasa sejukk, ringam dan sangat mudah meresal disebabkan serum kita ni waterbased 😉
.
.
Palinh Best ialah booster serum satu satunya serum di Malaysia yang menggunakan formulasi bertaraf antarabangsa yang dihasilkan oleh saintis saintis pakar dari institusi RAHN di Switzerland iaitu Cellactive ® white lebih kepada untuk mencerahkan wajah dan bersihkan wajah dari jeragat, parut dan jeragat. Manakala formulasi Liftonin ® xpert digunakan khas untuk beri kesan anti aging pada wajah .
.
Jadi sekarang ni uols nampak sendiri kan kenala rata2 testimoni yang kakmora share semuanya sangat2 happy sebab dapat kulit yang cantik dan bersih lepas pakai booster SERUM kita
.
.
Ingat natural, Ingat Elysian
Jom cuba tanpa was was lagi 👍👍

Memperkenalkan Elysian Booster Serum yang sentiasa hot selling setiap bulan !
.
.
Yang dah cuba Booster serum kita pasti akan makin jatuhh chintaa dengan Elysian .
.
Bila apply je di wajah terus rasa sejukk, ringam dan sangat mudah meresal disebabkan serum kita ni waterbased 😉
.
.
Palinh Best ialah booster serum satu satunya serum di Malaysia yang menggunakan formulasi bertaraf antarabangsa yang dihasilkan oleh saintis saintis pakar dari institusi RAHN di Switzerland iaitu Cellactive ® white lebih kepada untuk mencerahkan wajah dan bersihkan wajah dari jeragat, parut dan jeragat. Manakala formulasi Liftonin ® xpert digunakan khas untuk beri kesan anti aging pada wajah .
.
Jadi sekarang ni uols nampak sendiri kan kenala rata2 testimoni yang kakmora share semuanya sangat2 happy sebab dapat kulit yang cantik dan bersih lepas pakai booster SERUM kita
.
.
Ingat natural, Ingat Elysian
Jom cuba tanpa was was lagi 👍👍

3 BULAN SAHAJA UNTUK JERAWAT MERAH NANAH KECUT DAN HILANG! .
.
Ya nampak mustahil je kan? Tapi semua ni tak mustahil dengan booster serum elysian. Lihat sajalah feedback customer kita ni. Amazing sangat kan? .
.
Ingat tau. Walaupun produk kita natural dan 100% bebas bahan kimia merbahaya, tapi kami menggunakan baham aktif dari Switzerland yang sangat berkualiti tinggi
.
.
Sebab tu jangan terkejut kalau uolls dapat kesan dalam masa yang pantas. Yang penting konsisten calit serum setiap pagi dan malam. Dan tunggulah kesan positif yang uolls akan dapat
.
.
Booster Serum cuma RM85. Wassap kakmora untuk sebarang pertanyaan atau order 013-2026284. Kakmora tunggu di wassap yaa 😘💃💃

NAK JANA EXTRA INCOME?..NAK BANTU KEWANGAN KELUARGA??..TAPI TAK TAHU MACAM MANA?
.
PENDAFTARAN DROPSHIP DIBUKA KEPADA SEMUA PELAJAR, SURI RUMAH, PENJAWAT AWAM DAN SWASTA YANG INGIN MENCARI DANA TAMBAHAN
.
🔅DROPSHIP
✅Yuran RM 50 sahaja seumur hidup
✅FREE sampel Elysian Booster Serum
✅Barang senang terjual kerana terdapat beribu positif testimoni dari pelanggan
✅Keuntungan yang berbaloi
✅Boleh jana sale sehingga RM 5,000 sebulan jika betul-betul komited.
✅Produk laku keras.
✅FREE online coaching & marketing
✅Group coaching bisnes yang akan guide dari zero.so tak perlu risau jika anda tiada pengalaman dalam bisnes😁.
.
❌Tidak perlu pegang stok
❌Tak perlu bersesak di pos ofis untuk pos barang.
❌Tak perlu packing barang
❌Tak dikenakan GST.
.
⚡️JOM JANA INCOME BERSAMA SAYA.DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 010-6619475 to order.
-
🚗COD: SELURUH DAERAH BATU PAHAT

RUBY CELLACTIVE®-WHITE

Cell Active White telah dihasilkan untuk FOKUS memberikan pencerahan pada kulit. Formulasi daripada Vitamin B3, Ekstrak sulphur dari selada air / "watercress" dan "bio-available zinc" menghasilkan kesan pencerahan secara semulajadi pada kulit. "Essential cell boost factor"/ perangsang sel yang penting menghasilkan kulit yang lebih cerah dan lebih sekata. Hasil formulation 4 bahan aktif dalam cell active white akan menjadikan kulit lebih cerah,bersih, dan berseri tanpa sebarang cela dengan selamat dan berkesan.
.
Siapa nak? Boleh PM sis ye.
.
#elysian #elysianrubyskincare #elysianserumfoundation #elysianserum #rubyskincare

"Bibir kering dan sensitive guna Elysian pun berpuas hati"
.
.
Bila guna Treatment Matte Lip Cream Elysian Cosmetics ni, jangan risau pada bibir kering dan sensitive sebab lipmatte ni bukan lipmmate biasa yang hanya bagi warna yang cantik saja
.
.
Tetapi lipmatte yang merawat masalah bibir gelap,kering dan sensitif
.
.
Jadi,kalau guna lipmatte lain tak sesuai cuba lah treatment matte lip cream Elysian Cosmetic ni. Inshaallah sesuai terutamanya untuk bibir yang sensitif
.
.
Dengan harga hanya RM39.99 menang sangat berbaloi dengan kualiti dan kesan yang anda dapat. Inshaallah.

.
竟然來韓國這麼久才第一次滑雪
除了很冷手腳指頭麻痺意外
覺得好好玩😚😚😚
.
이제야 내생에 #첫스키도전 !! 추워죽겠지만 재미떠!! ㅎㅎㅎ
.
.
.
#춘천 #강촌 #스키장 #첫스키 #엘리시안 #부부데이트 #skiing #skiinkorea #skiresort #chuncheon #Elysian

Ada yang masih belum dapatkan warna VENUS ni?
.
Rugi tau. Sebab Venus ni antara yang BEST SELLER. Pantang stok sampai je habis...
.
Venus ready stok now. Cuma RM39.90 sahaja. Jom dapatkan segera dari kakmora sementara ada stok ni 💃💃

TREATMENT LIP CREAM YANG MENJADI IDAMAN PARA WANITA! .
.
Bukan je bila pakai bibir teruss jadi lawa malah boleh merawat bibir jugak Best kan? .
.
Kita menggunakan bahan berkualiti tinggi seperti minyak biji habatussauda yang bukan saja boleh melembapkan bibir malah buatkan bibir kita makin merah secara semulajadi
.
.
Hanya dah cuba je tau betapa Best dan kualitinya treatmnet lip cream kita. Kakmora dah uolls bila lagi? 😉

General views taken at #Elysian Rock lookout at #leura #NSW #australia

NI KOD PALING LAKU KERAS KOD COPPER!
.
.
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni
.
.
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan:
💄 Bibir lembap
💄 Ringan
💄Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci
💄 Warna yang pigemented terus meresap ke dalam bibir dan bibir jadi lembap!
.
.
Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap:
💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi
💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam dan gelap
💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir
❌ TANPA PARABEN
.
.
PROMOSI MASIH BERLANGSUNG. Akan tamat pada bila bila masa saja. Jadi, dapatkan segera taw. Sementara promo masih berlangsung
.
.
Wassap kakmora 013-2026284

NI KOD PALING LAKU KERAS KOD VENUS!
.
.
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni
.
.
Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan:
💄 Bibir lembap
💄 Ringan
💄Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci
💄 Warna yang pigemented terus meresap ke dalam bibir dan bibir jadi lembap!
.
.
Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap:
💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi
💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam dan gelap
💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir
❌ TANPA PARABEN
.
.
PROMOSI MASIH BERLANGSUNG. Akan tamat pada bila bila masa saja. Jadi, dapatkan segera taw. Sementara promo masih berlangsung
.
.
Wassap kakmora 013-2026284

JANGAN TERKEJUT!
.
.
FIRST TIME ELYSIAN BUAT SALE UNTUK TREATMENT MATTE LIP CREAM NI TAUUU😱😱
.
Elysian jarang buat promo, sebab harga produk Elysian setanding dengan kualiti.
.
Tapi kali untuk promo treatment matte lip cream ni...
.
.
Kod yang ada tinggal Venus dan Copper. Tapi serius lawa kod nj. Tunggu ya kejap lagi kakmora share gambar kod yang available ni 😘😘

Baby baru #elysian..
Compact powder elysian..
Sape berminat?
Bley whatsapp ain..😘 #elysianmasai #elysiankluang

Most Popular Instagram Hashtags